Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Bu sabah 07:30da uyandım şükürler olsun
Hemen ılık suyumu içim az limon sıkıp sonrada kendime güzel bir kahvaltı hazırladım ( evde sadece 1 dilim ekmek kalmıştı ama yinede doydum şükür )
Bu saate kadar 0.5 litreden fazla suyumu bile içtim

Doktorum programında şu anda yine zayıflamayla ilgili konuşuyorlar
Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadın gerçekten de öyle
Birde kendinize hedef belirleyin ama sakın 5 kilo verince şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim demeyin diyor
Kıyafet yada bikini falan bile olur yani yiyecek belirliyorsanız hedef olarak beyninizde sağlıksız beslenmeyi bitirmemişsinizdir diyor

Anaaaammmmmmmmm valla okurken bile yoruldum
Valla bu kadar yoğunluk olsa kesin baygın düşerdim
Allah ağzınızın tadını bozmasın Ablacığım.... Aminnnnnnn

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamkalı bi hafta diliyorum malum dün anneler günüydü ama kusura bakmayın ben girip sizlerin anneler gününüzü kutlayamadım şimdi kutluyorum SİZ GÜZEL ANNELERİN VE ANNE OLMAYA ADAY ANNE OLMAK İSTEYEN BÜTÜN HERKESİN ANNELER GÜNÜ OLSUN hepinizi çok seviyorum geçmişin hepsini okuyamadım ama bi günaydın deyim dedim devam edicem tekrar okumaya hepinizi çok ama çok seviyorum

Meryem kuzum yapma böle seni en iyi anlayanlardan biri benim emin ol 2 tane bebeğimi kaybettim bundan önce neler hissettiğini çok iyi biliyorum o acı içinden çıkmıyo ama sana tek tavsiyem stres yapma sana yemin ederim 2. düşüğümden sonra 6 ay boyunca ağladım ve korunmadım ama bebek olmadı bi gün dedimki ben artık düşünmücem rabbim ne verirse hayırlısını versin ve o ay hamile kaldım oyüzden stres yapma o güzel canını sıkma bebeğim seni seviyoruz

kızlar günaydınnnn önce geç te olsa tüm annelerimizin anne adaylarımızın ve anne olmak isteyenerin hepsinin anneler günü kutlu olsun. dün bende bi sinir bi sinir vardı sormayın dedik çıkalım gezelim şansımıza bi yağmur yağdı gezemedik tabi e kızda huysuzlandı akşam saat 12 buçuk gibi yattı. bağır çağır. eşimde sağolsun gün boyu yattı istisnasız bi yemek için kalktı. akşam da çocuku uyumaya götürdüm neymiş paşam çocuktan rahatsız olldu uykusunun en tatlı yerindeymiş e ben patlamayayım kim patlasın dua etsin anam vardı yoksa hengame çıkmıştı:) eşim sbahtan bi buket çiçek almış kızım versin diye kızımda gün boyu anneler günün kutlu olsun diye dolandı yavrukuşm allah herkese nasip etssin. Bu akşam annem gidiyo bugun benim yeni başlangıç günüm haberiniz olsun sabah kahvaltımı yaptım az ekmek peynir gr sarele öyle işte bacılar öpüyom sizii

Hayırlı haftalar güzeller
Küçük kızımı okula gönderdikten sonra uyudum azcık dedim ama telefon sağolsun ancak 1 saat uyudum ama yeter aslında
Büyük kızım dün akşam geldi daficim yorulmuş gece de pek uyumamışlar şimdi evde uyuyor okula gitmedi
Öğleden sonra annemle bekar olan kızkardeşim gelecek
Dün evden hiç çıkmadım iyi oldu dinlenmişim biraz cuma Cumartesi çok yorulmuşum
Dafi maşallah iyi koşturmuştum yine yediklerin kalmamıştır bence

anaaamm benim mantı güme gittiiii kız 5 kilo verince yiyecektimm:))))))))))))))

ceco hakkaten su içince bazen geçiriyo açlığı aslında bence bizim sorun açlık deil ağız alışkanlığı hani millet kendini örgüye verir temizliğe verir onun gibi kötü örnek ama sigara gibbi bizimkide yeme isteği
eskiden kendime şaşıyorum yemek yiyorum üzerine tatlı yiyoum onu yedik üzerine kuruyemiş üzerine meyve
kola cips hepsi bi gecede bünye napsınnn
ilk evlendiğimde allahım ne yemekler yapardım hele urfaya tain çıktı orda mahalle fırınları bedava pişirir yemekleri 1 pide alırsın yanına eşimle ben 1 tepsi tava tavuk patlıcan ne olursa evde gönderir akşam onu yer üzerinede 2-3 güne bi künefe getittirirdi gece 11 de eve düşün yanee
eşim diyo şimdi yemiyosun da yapmıyosunda öle yemek gene veremiyon ama almıyomda dedim
gene iyi çatlamamışım bence bu bi süreç bak şimdi nası sigara yasaklandı kapalı ortamlarda ilerde bence fast fuutlar falanda yasaklanacak geçlerimiizi çoğu obez vücutları bozuk lise var yakın eve çıkışlarda bakıyorum bunların yaşı 18 bile deil bide çocuk falan doğursalar
nasıl olurlar ama söz geçiremiyosun işte benimkilerde çok seviyoo ama elimden geldiğince ot türü şeyleri yapıp yedirmeye çalışıyorum iş annelere düşüyo gene
ne uzun yazdım
teşekkürederi seninde anneler günün kutlu olsun

aldınmı hediye annene
bazen kafan da başka düşünceler sorunlar varken eve yansıtmamak için kocaya atarlandığım çok olurr helede hava kapalı yağmurluysa

günaydın kızlar...ben bugün çok bitkinim...

kapışalım maykkklarım benim.

ben haziran başı samsuna gidiyorum son dönemdeki fazlalıkları vermem lazım 3 haftam var.

yoksa anamın çenesinden kutulamam..

haziranın 15 ine kadar 5 kg yarışına varım diyorum...

herkese hayırlı günler...

sabah kahvaltımı etitim 1 dlm ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 1 lt su içtim şimdiye kadar evi toparlayayım accık dün süpürüp silimde rahatım azcık

Sağol nursenacım geldi şükür
İyi gezmişler yorulmuş tabii sorunsuz gidip geldiler şükürler olsun
Ben daha hiç bişeycik yapmadım karnım da çok aç valla tartılayım da öyle yerim artık belki azcık eksi görüp gaza gelirim
Çayımı koyayım bari eşimle kızım uyuyor hala

Aslında okadar haklısın ki bende ilk senelerde her öğüne 3 ceşit yemek yapardım ( eşim babasının yanında olduğundan öğlendede gelirdi yemeğe ) akşam eve geldiğinde dışarı çıkardık yok dondurma yok bilmemne, eve gelinince kuru yemişler, cipsler, kolalar hatta birde tuzlu patlamış mısırlar
Sonra hamilelikle birlikte düzensiz beslenme başladı ( yeri geldiğinde sadece akşam yerdim ama onuda çamış gibi )
Dediğin gibi şimdiki çocuklar inanılmaz sağlıksız beslenmeye eylimi ile yetişiyorlar ne yazık ki Benim büyük cadıda yaşıtlarına göre daha iri ama işte ne dersen de gizli saklıyor yiyor sonra kızım hani benden habersiz yemiyecektin dediğimde bana sesini yükseltip eee acıktım ne yapabilirim her defasında soracakmıyım der cadı :26:
He yediği şeyler sağlıklı ama sonuçta herşeyin fazlası zarar
Neyse onun hakkından Anannesi gelicek nasılsa her gün en az iki saat yürütür onu birde annemin evinde su hariç hiç birşeyi sormadan almaz nedense çok sevdiği halde bir okadarda çekinir ki ben iyiki diyorum yoksa birde annem ye kuzum modunda olsaydı ne olurdu hali bilmiyorum :26:
Bakalım şu 45 gün Almanyada baya bir zayıflayıp gelir gelincede anannesi 1 ay burda bence rahat bir 10 kilo gider
Şu fast footu belki yasaklayamazlar ( isyan çıkar yediğimizede mi karışıyorsunuz diye ) ama en azından her lokantaya ortalama kalori değerini belirten menüleri zorunlu koşmaları gerekir En azından sık sık dışarda yemek zorunda kalan insanlar öylelikle kilolarını dengeleye bilir yada diyette olan insanlar ay tüh vah vah vah gitti benim perhiz diye üzülmezler ona göre menüden birşey seçerler Sonuçta masum gördüğümüz neler var kalorisi bol yada bu yağlıdır diye seçmediğimiz daha sağlıklı menüler ver

NURSENAcım anneme ben ziynet eşyası alacaktım annem pek bi meraklıdır da öyle şeylere neyse kardeşimle konuştık o da dedi abla annem ne zamandır buzdolabı istiyordu ki ben de biliyordum o da dedi o 300 400 vereceksen altın falan alma gel anneme taksitlen dolap alalım sonra araştırdık falan derken bi tane no frost buz dolabı aldık güle güle kullanır inşallah. kv. de bulaşık makinesi alacagız diğer görümcemle o önce dedi ben tek başıma alırım bnde dedm yok beraber alalım meğerse eşim demiş sizin paranız yok kredi ödüyonuz zorlamayın kendinizi e be adam bulaşık makinasını bana kityecektin ya benim borcum yok mu bende görümcemi ayarladım ona da bi 300 lira veririm heralde :) alacağımız 2 programlı bi makine sonuçta bilmiyoz tam fiyatını. aslında hiç alasım yok ya kv neyse eşim de bi tane buket getirmiş içinde bi tane gül vardı dedim madem bana alıyon anama da küçük bi çiçek alaydın ayıp oldu anam demez olaydım yok hatalıyım ben sana hedşye almakla falan filan söylendi dedim allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni. bende çıkardım içindeki gülü kızıma verdim annanenin anneler gününü kutla diye annem de çok sevindi. ne bileyim ben evimde biri varsa sevmesem bile eşime hediye alırsam veya bi eşya mutlaka küçükte olsa ona da bşey alırım sonuçta göz hakkı kırılır üzülür derim. ama erkekler düz mantık heralde ama ben izmire gidince biliyom yapacağımı nankörlük öyle değil böyle yapılır:) yaşasın kötü gelin pınar

İkinci yeşil çayımı içip birazdan sporumu yapamak için hazırlanayım
Öğle yemeğinden sonra damlarım nasılsa yine

Bu arada Asucuğum gözün aydın kızın gelmiş

asucum kızın gelmiş sağ salim allaha şükür allah başka ayrılıklar vermesin

ayyy kim eşya almıştı ya unuttum hayırlı olsun çok güzeller

gökçe hoş geldin neden gelmedin burdur a ya görüşebilseydik keşke.

banuşum ergenlik başladı desene allah yardımcın olsunnn

pınar malesef kadınlarr hep idareci işteee oda zamanla öğrenir bidahaki anneler gününen yapmazz

yolcu hastalandımı yoksa gelmedii
başım ağrıyo diyoduuu

kapışakn maykkk larrr 2 mil lasly yaptımmm bennnn

Kapışkanım nursenam hızlısın bakıyorum da
Bugün ben de yürüyüşe gidemem leslie yapasım var bakalım inşallah ancak akşama olur ama

Günaydın canlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. ben güzelce uyuyup dinlenerek başladım haftaya. cumartesi gelen fazlalıkları da pazar yoladım
bu sabah itibariyle 81.5 kg geldim. bakalım cumaya kadan 80.5 olurum inşallah :)))

Esoşumm blogunu kurcalıyom annneemmm ))

kurcala cüücşüm, köpeeen olsun
anahtarını pardon, şifresini vereyim arada sen de yaz

Dafi abla inanılmazsın
sana 41 kere maşallah diyorum, Allah nazarlardan korusun bu enerjini

Bence kesinlikle antibiyotik yüzünden. dikkat et sen yine de yediklerine Nursena

Bu arada ben de çok özeniyorum Dafi ablanın ailesine. Ama bence Dafi abla çekip çevirdiği, herkesi toparladığı için böyle. Yoksa herkes bu kadar kendini adamıyor, 3 kez üstüste birine gitsen mırın kırın etmeye başlarlar. Hakikaten maşallah Dafi ablanın egosuzluğuna

kimsecikler kalmamış bende gidem anam kapışkanlar nirdesinizz ayoll uyunurmu

valla ben bugün çok uyudum ya, ama çok pis kapışırım

ben de varım yarışa maykım :)

81.5 ile başlıyorum bugün.

günaydın canım...bende bu sabah tartıldım 99 ile başlıyorum yine yeniden..haftasonu çok düzensizdim...ama almadığıma şükrediyorum regl geldi gelecek.birde su çok az tükettim...

tamamdır mayk..

ama en şişko mayk benim yafff...

Asuman ablam Nursena yok ben katılamam, edemem dedi ama bizden hızlı başladı gördünmü sen görürsün bende ne kadar yorgun olsamda 30 dk da olsa hareket edicem.

Helal nevinime zaten böyle diyenden korkacaksın canım
Bak sana erkenden leslie yapmış daha akşam da yürür bu bence:)
Ben de bugün 84.1 çıktım dünden yarım kilo eksik ama cumaya göre 100 gr eksideyim olsun ama inşallah yarın 83 lü bişeyler görürüm
Annemler geldiler ben arada uğrarım yine

kapışkan Mayklarrrr

- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena

yokkmuu arttırraannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…