- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
ben galiba yeniden uyuycam uykum hiç açılmadı.gidip yatayım bari. oldukca yoğun bir hahtasonu geçirdim.
cumartesi inegöle güne gittim. kaçırmamaya çalışsamda neticede ikramlar hamur işiydi. bir iki parça yağlama, 1 mercimek köftesi, bir parça tahinli çörek yedim. akşam yemem meyveyle geçiştiririm diyordum. ikindi yeni okunmuştu eşim aradı hemen hazırlan köye gidiyoruz dedi. biz inegöle gidince arkadaşlarda köye gittiğimizi düşünüp yola çıkmışlar. yola çıktıktan sonra eşimi aramışlar. oda biz inegöldeyiz deyince biz köye yaklaştık demişler. hemen bizde yola çıktık. onlar bursadan köye gelinceye kadar bizde inegölden köye gittik aynı anda evin önüne geldik. misafir olunca hemen tarasa mangalı yaktım. mecburen akşam yemeğide yedim. ızgarada olsa yedim. gece saat 4 e kadar oturduk. dörtte yattık 5 te namaza kalktım birdaha yatmadım. misafirler kalkıncaya kadar çatıyı topladım. bahçeyi topladım. etrafa yayılmış çeri çöpü topladım bahçenin kenarına bir ateş yakıp pislikleri yaktım.malum köyde çöpcü yok. en pratik yöntem yakarak temizlemeksonra kahvaltı hazırladım. sonra bahçeden arkadaşıma biraz asma yaprağı topladım.balkonda mis gibi havada güzel bir kahvaltı yaptık. sonra benim köyün girişindeki bahçeme gittik. ordan biraz bakla topladım. baklalar o kadar çok olmuşki
biraz melissa topladım. sonra gidip biraz erik topladık. tarlaya uğrayıp biraz soğan kopardık. sonra ablamın bahçeye gidip biraz kiraz topladık. arkadaşımı yolcu ettim. dönüşte tekrar bakla toplamaya döndüm. bir poşet kendime topladım. bir poşet ablama, biraz kızkardeşime, birazda yeni gelinimize topladım.koştura koştura eve geldim.bulaşıklar, yatak yorganı, evi toparladım. süpürge yaptım, artan ekmek yemekleri toparlayıp anneme indirdim. baktım kardeşimler beni bekliyor. hemen yola çıktık neyse arabada giderken dinlenebildim.
babaannemin köyüne düğüne gittik.şansıma düğünde yemekliydiüç kaşık çorbai üç kaşık pilav, bir porsiyon ızgara yedim
düğünden sonra bursaya döndük. eltim yeni gelinimizi kardeşimleri yemeğe alacaktı eşimi arayıp bizide davet etmişler. zaten düğünde yeni gelinle ,kardeşimlerle hep beraberdik. neyse yemeğe dışarıya gidicez dediler. bir balık yer günü birazcıkda olsa kurtarmaya çalışırım diyordum. korktuğum başıma geldi. bizim burda tarihi bir köy var hani kınalıkar dizisinin çekildiği köy. o köye yakın bir yerde çok güzel köy pidesi yapıyorlar.fırından çıktığı gibi taze tereyağıyla ikram ediyorlar. siparişin yanında normal ekmek yok ekmek yerine köy pidesi geliyor. anacım herkes yerken bakılmıyorkibir balık, 1 tereyağlı pide birazda salata yedim. masadayken yeğenler başladılar bu balıkta helva olmadan ölmez diye tabi bütün gözler bana çevrildi. davet sahibi eltimdi ama onlar helvayı benden istediler masadan kalkıp bize geldik. herkes helva yerken yarım top dondurmayla yarım güveç helva yedim 1 fincan kahve iki bardak melissa çayı içtim.
bunun telefisi varmıdırki
yine destan yazmışım. uykumda açıldı
merhaba kızlar gecmişi yavas yavas okuyarak geldim.
gec oldu saat ama yine de bir slm vermek istedim.
bugün çok kötüydüm..uzun zamandır bu kadar düşünmemiştim yaşadığım büyük kayıbımı..
ama bugün 1 yıl olmuş..ben geçen sene bugün hatta bu saatlerde yapmıstım idrar testimi..
mayısın 12.de de kan tahlilimde kesinleşmişti.
geçen sene anneler gününden bir gün önce öğrenmiştim..demiştim ki seneye anneler gününde bende anne olacağım..belki yine annemin yanında olamayacagım ama yavrum benimle olacak..
ama geçmiş bir sene,benmse kucagım bomboş..
eşime de bir sey demiyorum uzun zamandır son ağladığımda ki söyledikleri hala içimde yara...
ben nasıl toparlayacagım bilmiyorum,sanki bu acı hiç geçmeyecek
anaaamm benim mantı güme gittiiii kız 5 kilo verince yiyecektimm:))))))))))))))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bu sabah 07:30da uyandım şükürler olsun
Hemen ılık suyumu içim az limon sıkıpsonrada kendime güzel bir kahvaltı hazırladım ( evde sadece 1 dilim ekmek kalmıştı ama yinede doydum şükür )
Bu saate kadar 0.5 litreden fazla suyumu bile içtim
Doktorum programında şu anda yine zayıflamayla ilgili konuşuyorlar
Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadıngerçekten de öyle
Birde kendinize hedef belirleyin ama sakın 5 kilo verince şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim demeyin diyor
Kıyafet yada bikini falan bile olur yani yiyecek belirliyorsanız hedef olarak beyninizde sağlıksız beslenmeyi bitirmemişsinizdir diyor
Anaaaammmmmmmmm valla okurken bile yoruldum
Valla bu kadar yoğunluk olsa kesin baygın düşerdim
Allah ağzınızın tadını bozmasın Ablacığım.... Aminnnnnnn
teşekkürederi seninde anneler günün kutlu olsunKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamkalı bi hafta diliyorum malum dün anneler günüydü ama kusura bakmayın ben girip sizlerin anneler gününüzü kutlayamadım şimdi kutluyorum SİZ GÜZEL ANNELERİN VE ANNE OLMAYA ADAY ANNE OLMAK İSTEYEN BÜTÜN HERKESİN ANNELER GÜNÜ OLSUN hepinizi çok seviyorum geçmişin hepsini okuyamadım ama bi günaydın deyim dedim devam edicem tekrar okumaya hepinizi çok ama çok seviyorum
Meryem kuzum yapma böle seni en iyi anlayanlardan biri benim emin ol 2 tane bebeğimi kaybettim bundan önce neler hissettiğini çok iyi biliyorum o acı içinden çıkmıyo ama sana tek tavsiyem stres yapma sana yemin ederim 2. düşüğümden sonra 6 ay boyunca ağladım ve korunmadım ama bebek olmadı bi gün dedimki ben artık düşünmücem rabbim ne verirse hayırlısını versin ve o ay hamile kaldım oyüzden stres yapma o güzel canını sıkma bebeğim seni seviyoruz
kızlar günaydınnnn önce geç te olsa tüm annelerimizin anne adaylarımızın ve anne olmak isteyenerin hepsinin anneler günü kutlu olsun. dün bende bi sinir bi sinir vardı sormayın dedik çıkalım gezelim şansımıza bi yağmur yağdı gezemedik tabi e kızda huysuzlandı akşam saat 12 buçuk gibi yattı. bağır çağır. eşimde sağolsun gün boyu yattı istisnasız bi yemek için kalktı. akşam da çocuku uyumaya götürdüm neymiş paşam çocuktan rahatsız olldu uykusunun en tatlı yerindeymiş e ben patlamayayım kim patlasın dua etsin anam vardı yoksa hengame çıkmıştı:) eşim sbahtan bi buket çiçek almış kızım versin diye kızımda gün boyu anneler günün kutlu olsun diye dolandı yavrukuşm allah herkese nasip etssin. Bu akşam annem gidiyo bugun benim yeni başlangıç günüm haberiniz olsun sabah kahvaltımı yaptım az ekmek peynir gr sarele öyle işte bacılar öpüyom sizii
anaaamm benim mantı güme gittiiii kız 5 kilo verince yiyecektimm:))))))))))))))
ceco hakkaten su içince bazen geçiriyo açlığı aslında bence bizim sorun açlık deil ağız alışkanlığı hani millet kendini örgüye verir temizliğe verir onun gibi kötü örnek ama sigara gibbi bizimkide yeme isteği
eskiden kendime şaşıyorum yemek yiyorum üzerine tatlı yiyoum onu yedik üzerine kuruyemiş üzerine meyve
kola cips hepsi bi gecede bünye napsınnn
ilk evlendiğimde allahım ne yemekler yapardım hele urfaya tain çıktı orda mahalle fırınları bedava pişirir yemekleri 1 pide alırsın yanına eşimle ben 1 tepsi tava tavuk patlıcan ne olursa evde gönderir akşam onu yer üzerinede 2-3 güne bi künefe getittirirdi gece 11 de eve düşün yanee
eşim diyo şimdi yemiyosun da yapmıyosunda öle yemek gene veremiyon ama almıyomda dedim
gene iyi çatlamamışım bence bu bi süreç bak şimdi nası sigara yasaklandı kapalı ortamlarda ilerde bence fast fuutlar falanda yasaklanacak geçlerimiizi çoğu obez vücutları bozuk lise var yakın eve çıkışlarda bakıyorum bunların yaşı 18 bile deil bide çocuk falan doğursalar
nasıl olurlar ama söz geçiremiyosun işte benimkilerde çok seviyoo ama elimden geldiğince ot türü şeyleri yapıp yedirmeye çalışıyorum iş annelere düşüyo gene
ne uzun yazdım
Kapışkanım nursenam hızlısın bakıyorum da
Bugün ben de yürüyüşe gidemem leslie yapasım var bakalım inşallah ancak akşama olur ama
Esoşumm blogunu kurcalıyom annneemmm))
selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
ben galiba yeniden uyuycam uykum hiç açılmadı.gidip yatayım bari. oldukca yoğun bir hahtasonu geçirdim.
cumartesi inegöle güne gittim. kaçırmamaya çalışsamda neticede ikramlar hamur işiydi. bir iki parça yağlama, 1 mercimek köftesi, bir parça tahinli çörek yedim. akşam yemem meyveyle geçiştiririm diyordum. ikindi yeni okunmuştu eşim aradı hemen hazırlan köye gidiyoruz dedi. biz inegöle gidince arkadaşlarda köye gittiğimizi düşünüp yola çıkmışlar. yola çıktıktan sonra eşimi aramışlar. oda biz inegöldeyiz deyince biz köye yaklaştık demişler. hemen bizde yola çıktık. onlar bursadan köye gelinceye kadar bizde inegölden köye gittik aynı anda evin önüne geldik. misafir olunca hemen tarasa mangalı yaktım. mecburen akşam yemeğide yedim. ızgarada olsa yedim. gece saat 4 e kadar oturduk. dörtte yattık 5 te namaza kalktım birdaha yatmadım. misafirler kalkıncaya kadar çatıyı topladım. bahçeyi topladım. etrafa yayılmış çeri çöpü topladım bahçenin kenarına bir ateş yakıp pislikleri yaktım.malum köyde çöpcü yok. en pratik yöntem yakarak temizlemeksonra kahvaltı hazırladım. sonra bahçeden arkadaşıma biraz asma yaprağı topladım.balkonda mis gibi havada güzel bir kahvaltı yaptık. sonra benim köyün girişindeki bahçeme gittik. ordan biraz bakla topladım. baklalar o kadar çok olmuşki
biraz melissa topladım. sonra gidip biraz erik topladık. tarlaya uğrayıp biraz soğan kopardık. sonra ablamın bahçeye gidip biraz kiraz topladık. arkadaşımı yolcu ettim. dönüşte tekrar bakla toplamaya döndüm. bir poşet kendime topladım. bir poşet ablama, biraz kızkardeşime, birazda yeni gelinimize topladım.koştura koştura eve geldim.bulaşıklar, yatak yorganı, evi toparladım. süpürge yaptım, artan ekmek yemekleri toparlayıp anneme indirdim. baktım kardeşimler beni bekliyor. hemen yola çıktık neyse arabada giderken dinlenebildim.
babaannemin köyüne düğüne gittik.şansıma düğünde yemekliydiüç kaşık çorbai üç kaşık pilav, bir porsiyon ızgara yedim
düğünden sonra bursaya döndük. eltim yeni gelinimizi kardeşimleri yemeğe alacaktı eşimi arayıp bizide davet etmişler. zaten düğünde yeni gelinle ,kardeşimlerle hep beraberdik. neyse yemeğe dışarıya gidicez dediler. bir balık yer günü birazcıkda olsa kurtarmaya çalışırım diyordum. korktuğum başıma geldi. bizim burda tarihi bir köy var hani kınalıkar dizisinin çekildiği köy. o köye yakın bir yerde çok güzel köy pidesi yapıyorlar.fırından çıktığı gibi taze tereyağıyla ikram ediyorlar. siparişin yanında normal ekmek yok ekmek yerine köy pidesi geliyor. anacım herkes yerken bakılmıyorkibir balık, 1 tereyağlı pide birazda salata yedim. masadayken yeğenler başladılar bu balıkta helva olmadan ölmez diye tabi bütün gözler bana çevrildi. davet sahibi eltimdi ama onlar helvayı benden istediler masadan kalkıp bize geldik. herkes helva yerken yarım top dondurmayla yarım güveç helva yedim 1 fincan kahve iki bardak melissa çayı içtim.
bunun telefisi varmıdırki
yine destan yazmışım. uykumda açıldı
tartı 85 400 dedii pöfff sanırım antibiotik etkisi var yoksa ben be yedimki:))))
dafiiiii çok yorucu ama zevkli yaa gurbette olunca ne kadar imreniyorum kalabalık ailelere aile oturmalarınaa kahvaltılaara köy gezmelerinee
kimsecikler kalmamış bende gidem anam kapışkanlar nirdesinizz ayoll uyunurmu
günaydın kızlar...ben bugün çok bitkinim...
kapışalım maykkklarım benim.
ben haziran başı samsuna gidiyorum son dönemdeki fazlalıkları vermem lazım 3 haftam var.
yoksa anamın çenesinden kutulamam..
haziranın 15 ine kadar 5 kg yarışına varım diyorum...
herkese hayırlı günler...
Günaydın canlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. ben güzelce uyuyup dinlenerek başladım haftaya. cumartesi gelen fazlalıkları da pazar yoladım
bu sabah itibariyle 81.5 kg geldim. bakalım cumaya kadan 80.5 olurum inşallah :)))
ben de varım yarışa maykım :)
81.5 ile başlıyorum bugün.
Asuman ablam Nursena yok ben katılamam, edemem dedi ama bizden hızlı başladı gördünmüsen görürsün bende ne kadar yorgun olsamda 30 dk da olsa hareket edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?