Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman abla haksızmıyım yani...hadi herkes hedefine emin adımlarla yürüsün inşallah...
ben kaç çıktığımı söylemiim bencee

süüle bacım süle...ben ki göğsümü gere gere o kilo ile aranıza katılmışım...

yavrular okuldan geldim , 1de diğer okula gidecemmm (

şuanda dışarda seller akıyo , o derece yağmur yağıyo , yyaaazzzz nerdesiinn yaazzzzz .....

birde bişey anlatayım ;

geçen toplantıda müdürün , bırakmamızı istediği ve benim en sevdiğim öğrencilerden biri olan Samet , bugün sabah öğretmenler odasına anneler günü hediyesi bırakmış, çook duygulandımm , canım benim yaa birde not yazmış çok güzel ; okula ilk geldiğinizden beri bana anne şefkati gösterip , beni koruyup , ve beni sevdiğiniz için çok teşekkür ederim yazmışş ....

evde sevgi görmüyo , okulda idareden hep şiddet görüyo ,evdede aynı durum devam ediyo , yavrum yaa sevgiye muhtaç resmen ....

neyse bunu idareye götürüp gösterdim ,ağızları 1 karış açık kaldı , bende dedimki ; hocam karşınızdakine ne verirseniz onu alırsınız

anlayanaaaaaaa .....

süperiz valla hepimiz :)

canım yemeği biraz kaçır ama suyu ihmal etme, su en temel şey diyette bence. ayrıca yerim seni şişko mayk :) bikaç aya kalmayacak o kilolar.

Asuman abla ben de dün 82.1dim, bugün 81.5 kg. cumaya göre 200 gr, düne göre 600 gr gitti yani, aç yatmak işe yarıyor valla :)

ben kaç çıktığımı söylemiim bencee

80 mi acaba ( çok afedersin itin duası oluyor bu )

Samete yazık ya. sevgisizlik bu çocukları nerelere götürüyor. idare ne dedi bu duruma? inşallah burakmazlar çocuğu.

Asuman abla haksızmıyım yani...hadi herkes hedefine emin adımlarla yürüsün inşallah...

süüle bacım süle...ben ki göğsümü gere gere o kilo ile aranıza katılmışım...

yok yavv sülemiim bacımmm

eheheh 80mi desem acabaaaaaa

Samete yazık ya. sevgisizlik bu çocukları nerelere götürüyor. idare ne dedi bu duruma? inşallah burakmazlar çocuğu.

evet yaa sevgisizlik çok kötü maleseff (

çıkıştada baktım beni bekliyo ,dün babası yine dövmüş , geçen arkadaşlarının yanında dövmüş , bu da dün evden kaçmış arkadaşına gitmiş , onu anlatıyo ,elimden geliğince yardım etmeye çalışıyomm , bakalım nolcak sonu bu işinnn ....

idare salak saçma adamlardan ibaret olduğu için ne desin , "helal olsun hocam" diyo gavatinyolar ....

hayır hakkını teslim ediyorlarsa şükret, genelde cahil insan helal olsun bile demez...

yazık, gerçekten çok üzüldüm. ailesiyle konuşsan diyeceğim ama ters tepmesi de söz konusu olabilir...

300 500 300 500 oldummm :))))))))))) :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hayır hakkını teslim ediyorlarsa şükret, genelde cahil insan helal olsun bile demez...

yazık, gerçekten çok üzüldüm. ailesiyle konuşsan diyeceğim ama ters tepmesi de söz konusu olabilir...

cücüüüümm helal olsunu derken bile ağzını doldura doldura geveleyerek , saçma sapan bi şekilde söylüyo , ammmaannn sallla yaa onlar o kadarcık adam işteee

yavruu 80 değilim be yaavvv , 77 gördüm ama bu sabah , belkide yediklerimden falandır , o kadar kilo almış olamam sanırımmm

herhalde, galiba, sanursam :))

gider onlar birkaç günde canım, ödemdir. 5 kg versen yeter zaten sana.

Canım tekrar hoşgeldin
Fazlalıkları kafana takma yeni oldukları için anında yine giderler iki haftaya kalmaz
Umarım tatilin güzel geçmiştir

Banucum fazlaliklari takmiyorum pekte... rejimede tekrar basliyamadim bir turlu :)
Tatil ilk 3hafta boktan gecti kv kayinpeder ve görümce faktorleri yuzunden...
son haftasi istanbula gittik esimin internetten tanistigi bir abinin yanina. Cok superdi orasi! Hic eve dönesimiz gelmedi o derece yani :) Ve onlari coook cook özledim bile :)

Pinarcim yanina gelmeyi gercekten coook isterdim. Ama kv evde olmasa bile, kayinpeder ve görümce eksikligini hissetirmediler... Ben kv yokken rahat rahat carsiya giderim gezerim tozarim diye dusundum, ama malesef olmadi... Yok her gün evi temizle yok yemek yap yok bilmem ne yap...

Neyse bakalim insallah baska bir zaman görüsürüz artik...

Selamlar herkese
Önce tüm annelerin ve anne olmak isteyenlerin anneler günününü geçikmeli de olsa kutlamak istiyorum.
Benim kuzuş da dün pek bi mutlu etti beni.Kuzum benim.Duygulandım tüm gün ona bakıp bakıp.Eşim de porselen çaydanlık almış bana,tam bir çay tiryakisidir kendileri ama porselen demliği benim için aldığını iddia ediyor nedense
Hafta sonum diyet açısından cısslarla geçmedi ama bir düzende yoktu yediklerim de.Hafta sonu çok değişiyor evin düzeni..Adamceğizime ek bi iş mi bulsam napsam hafta sonları diyetimin selameti için :))))
Dün çoook güzel ama bir o kadar da yorucu geçti.Kuzuşun yazlık giyeceği bir şey kalmamıştı fırsat bu fırsat deyip alışveriş yaptık biraz.Sonra da market alışverişi.O kadar yoruldum ki anlatamam.
Arabadan iner inmez kuzuş parka koşturdu eşim onunla parka gidince bende kendimi eve attım tam poşetleri mutfağa koydum ki telefon çaldı..Sevdiğimiz bir ablamızla kızı size gelmek istiyorsunuz müsaitseniz dedi..Müsait olmasına müsaitiz ama nasıl yorgunuz diyemeyeceğim için buyurun dedim ama bi yandan da tutuştum.Saat 18:30 olmuş 19 gibi orada oluruz dediler..Kendimi nasıl mutfağa attığımı bilemedim.Hemen bi çorba, nohutlu pilav,karışık kızartma ve salata cacık yaptım.Onlar gelincede dolapta köftem vardı onu kızarttım.Yoruldum ama çok güzel bir akşam geçirdik..
Yorgunluktan uyuyamadım bir süre artık nasıl pilim bittiyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…