Asuman abla haksızmıyım yani...hadi herkes hedefine emin adımlarla yürüsün inşallah...Helal nevinime zaten böyle diyenden korkacaksın canım
Bak sana erkenden leslie yapmış daha akşam da yürür bu bence:)
Ben de bugün 84.1 çıktım dünden yarım kilo eksik ama cumaya göre 100 gr eksideyim olsun ama inşallah yarın 83 lü bişeyler görürüm
Annemler geldiler ben arada uğrarım yine
ben kaç çıktığımı söylemiim bencee
günaydın canım...bende bu sabah tartıldım 99 ile başlıyorum yine yeniden..haftasonu çok düzensizdim...ama almadığıma şükrediyorum regl geldi gelecek.birde su çok az tükettim...
tamamdır mayk..
ama en şişko mayk benim yafff...
Helal nevinime zaten böyle diyenden korkacaksın canım
Bak sana erkenden leslie yapmış daha akşam da yürür bu bence:)
Ben de bugün 84.1 çıktım dünden yarım kilo eksik ama cumaya göre 100 gr eksideyim olsun ama inşallah yarın 83 lü bişeyler görürüm
Annemler geldiler ben arada uğrarım yine
ben kaç çıktığımı söylemiim bencee
yavrular okuldan geldim , 1de diğer okula gidecemmm(
şuanda dışarda seller akıyo , o derece yağmur yağıyo , yyaaazzzz nerdesiinn yaazzzzz .....
birde bişey anlatayım ;
geçen toplantıda müdürün , bırakmamızı istediği ve benim en sevdiğim öğrencilerden biri olan Samet , bugün sabah öğretmenler odasına anneler günü hediyesi bırakmış, çook duygulandımm , canım benim yaa birde not yazmış çok güzel ; okula ilk geldiğinizden beri bana anne şefkati gösterip , beni koruyup , ve beni sevdiğiniz için çok teşekkür ederim yazmışş ....
evde sevgi görmüyo , okulda idareden hep şiddet görüyo ,evdede aynı durum devam ediyo , yavrum yaa sevgiye muhtaç resmen ....
neyse bunu idareye götürüp gösterdim ,ağızları 1 karış açık kaldı , bende dedimki ; hocam karşınızdakine ne verirseniz onu alırsınız
anlayanaaaaaaa .....
Asuman abla haksızmıyım yani...hadi herkes hedefine emin adımlarla yürüsün inşallah...
süüle bacım süle...ben ki göğsümü gere gere o kilo ile aranıza katılmışım...
süperiz valla hepimiz :)
canım yemeği biraz kaçır ama suyu ihmal etme, su en temel şey diyette bence. ayrıca yerim seni şişko mayk :) bikaç aya kalmayacak o kilolar.
Asuman abla ben de dün 82.1dim, bugün 81.5 kg. cumaya göre 200 gr, düne göre 600 gr gitti yani, aç yatmak işe yarıyor valla :)
80 mi acaba( çok afedersin itin duası oluyor bu )
yok yavv sülemiim bacımmm
eheheh 80mi desem acabaaaaaa
Samete yazık ya. sevgisizlik bu çocukları nerelere götürüyor. idare ne dedi bu duruma? inşallah burakmazlar çocuğu.
tüüü rezil, 80 mi oldun 3 haftada
(söyletmek için psikolojik taciz)
evet yaa sevgisizlik çok kötü maleseff(
çıkıştada baktım beni bekliyo ,dün babası yine dövmüş , geçen arkadaşlarının yanında dövmüş , bu da dün evden kaçmış arkadaşına gitmiş , onu anlatıyo ,elimden geliğince yardım etmeye çalışıyomm , bakalım nolcak sonu bu işinnn ....
idare salak saçma adamlardan ibaret olduğu için ne desin , "helal olsun hocam" diyo gavatinyolar ....
300 500 300 500 oldummm :))))))))))) :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hayır hakkını teslim ediyorlarsa şükret, genelde cahil insan helal olsun bile demez...
yazık, gerçekten çok üzüldüm. ailesiyle konuşsan diyeceğim ama ters tepmesi de söz konusu olabilir...
cücüüüümm helal olsunu derken bile ağzını doldura doldura geveleyerek , saçma sapan bi şekilde söylüyo , ammmaannn sallla yaa onlar o kadarcık adam işteee
yavruu 80 değilim be yaavvv , 77 gördüm ama bu sabah , belkide yediklerimden falandır , o kadar kilo almış olamam sanırımmm
herhalde, galiba, sanursam :))
gider onlar birkaç günde canım, ödemdir. 5 kg versen yeter zaten sana.
ayy veremedim gitti şu 5 kiloyu haaa
Canım tekrar hoşgeldin
Fazlalıkları kafana takma yeni oldukları için anında yine giderler iki haftaya kalmaz
Umarım tatilin güzel geçmiştir
asucum kızın gelmiş sağ salim allaha şükür allah başka ayrılıklar vermesin
ayyy kim eşya almıştı ya unuttum hayırlı olsun çok güzeller
gökçe hoş geldin neden gelmedin burdur a ya görüşebilseydik keşke.
banuşum ergenlik başladı desene allah yardımcın olsunnn
vereceksin cücüşüm, son 1 ay :)
ben gelecek pazartesi başlicam cücüğümmm , kaynımgil pazar gidecekler , ancak ondan sonra olur
size avans 1 hafta verdim , ben 3 haftayla kapışacaammm
oki doki :118: :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?