- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
Selamün aleykümm...
sonunda geldimm...gece çok fenaydım babası küçük cadıyı uyutamamış gene bana kaldı saatlerce uğraştım kafam zonkluyo gözlerim yerinden
çıkıcak gibiydi ağlaya ağlaya uyuttum sonunda saat 2 gibiydi....sonra hiç uyanmadan uyudu bende uyudum tabi...ve sonuç emlhamdülillah
başağrım geçmiş bir şekilde uyandım...ama sersemliği hala devam ediyo olsun buna razıyım...2 saat süren günlük sabah alerji faslınıda atlatıpp
aranızdayım artıkın....11,30da kahvaltı yaptım bir salatalık.bir domates ve bikaçküp eski kaşar....iki bardak yeşil çayımıda içtimm....bu sabah
tartım çok üzdü beni kilomu yazmaya bile utanıyorum....:26:ama haftasonu ineğe bağlarsan böyle olur tabiiii...
Ve aleyküm selam banucum...ya bak ne dicem gerçi ebruya tahammülüm yok diyosun ama ben genede dicemm...22kasım 2012 tarihli videoyu
bul ben onu yaptım uzun süre orda sadece lastikle çalışılıyo...bacak ve karın hareketleri ağırlıklı...ben o bölümdeki bütün hareketleri çok rahat
yapıyodum..tabi uzun ara verdim geçenlerde tekrar yapayım dedim anam beceremiyom ya nefesim yetmiyo falan...ben ogünkü hareketleri
beğendiğim ve yapabildiğim için hep onları yaptım bir süre baya faydasınıda gördüm ama sen bilirsin tabikii...
hoşbuldum canımm...özledim sizi aklım kaldı annemin netide bağlanmamıştı hala bakamadım hiç sizee...
geldim nursenacım çok şükür iyiyim şimdii...bendemi yapsam acaba bir mil lesli...
bende istiyommm....ama bu aralar öyle fenayımki o gücüm varmı bilmiyorumm...sizinde hevesinizi kırmak istemiyorum...:26:
sonunda geldimm...gece çok fenaydım babası küçük cadıyı uyutamamış gene bana kaldı saatlerce uğraştım kafam zonkluyo gözlerim yerinden
çıkıcak gibiydi ağlaya ağlaya uyuttum sonunda saat 2 gibiydi....sonra hiç uyanmadan uyudu bende uyudum tabi...ve sonuç emlhamdülillah
başağrım geçmiş bir şekilde uyandım...ama sersemliği hala devam ediyo olsun buna razıyım...2 saat süren günlük sabah alerji faslınıda atlatıpp
aranızdayım artıkın....11,30da kahvaltı yaptım bir salatalık.bir domates ve bikaçküp eski kaşar....iki bardak yeşil çayımıda içtimm....bu sabah
tartım çok üzdü beni kilomu yazmaya bile utanıyorum....:26:ama haftasonu ineğe bağlarsan böyle olur tabiiii...
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Bu haftasonu çok yoruldum yaa :26:
Aslında hiç sevmiyorum şu haftasonlarınımisafirdi kuzenlerdi derken totoşum yer görmedi desem yeridir
Neyse artık yarından itibaren yine eski düzenime dönerim
Doğru dürüst su bile içemedim bugün
Normalde özel günlerde eşim birşeye elimi sürdürmez ama kuzen olunca onlar oyun konsoluna dalınca herşeyi benden istedi
Hediye olarak bana şarjlı el süpürgesi alacakmış ama Annemlere gideceğimiz için masraf yapmayalım dönüşte alırım dedi
La nerede benim çiçeeeemmmm dedim yaw ne yapacaksın çiçeği iki gün sonra solacak bak almanya dönüşü şarjlı alacağım dedim ya diyorneymiş her gün süpürge çıkarmaktansa onla işimi halledeymişim lütfetti beyimiz yardıma dikiz
Bu adamın romantizm anlayışı beni öldürecek
Anammmmmm bende bayılırım sallanmayahatta yeni evliyken bile gece parka gittiğimizde deli gibi sallanır birde kaydıraktan kayardım tabi şimdi sallanmaya kalkışsam totoşum sığmaz sığsada sıkışır salıncakta kaydırakta da aynı şekilde tabi sonra işin yoksa itfayeyi arayıp kendini kurtartmak var
İnşallah çok daha zarif olduğumuzda bol bol sallanırız
Gülle gülle kullan ayakkabılarını canımGerçekten çok rahata benziyorlar
Bende yarın inşallah barış ilan ediceğim lesli bacıylaadam bisikleti bile satmaya niyetlendi geçen gün bari kullanayımda bir faydasını göreyim adamcağızda vazgeçsin nasılsa hatun kullanıyor diye
Birde dediğin gibi şu göbişlerden ancal lesli bacıyla kurtuluruz
Plates yapayım desem ebru şallıyı görmeye tahammülüm yokbirde topuydu falan uğraşılmaz
Plates lastiğim var evde birde onunla ilgili netten video bulursam onuda yapmayı planlıyorum spora gitmediğim günlerde
Ve aleyküm selam banucum...ya bak ne dicem gerçi ebruya tahammülüm yok diyosun ama ben genede dicemm...22kasım 2012 tarihli videoyu
bul ben onu yaptım uzun süre orda sadece lastikle çalışılıyo...bacak ve karın hareketleri ağırlıklı...ben o bölümdeki bütün hareketleri çok rahat
yapıyodum..tabi uzun ara verdim geçenlerde tekrar yapayım dedim anam beceremiyom ya nefesim yetmiyo falan...ben ogünkü hareketleri
beğendiğim ve yapabildiğim için hep onları yaptım bir süre baya faydasınıda gördüm ama sen bilirsin tabikii...
Selamlar kuzular,
yoğun bir günün ardından yorgun argın size bakayım dedim. akşam annemlerdeydik, maçı da izledik bu arada. fenerliler tebrik ediyorum sizi
Nursena, İlknur, Meyra yeni cicilerinizi, hediyelerinizi güle güle kullanın.
Zeynepcim hoşgeldin evine.
Özlemcim uğramışsın ne güzel, diyete tam gaz devam ha :)
ben de kapışkanım, ben de nişantaşı çocuğuyum
hoşbuldum canımm...özledim sizi aklım kaldı annemin netide bağlanmamıştı hala bakamadım hiç sizee...
pınar malesef kadınlarr hep idareci işteee oda zamanla öğrenir bidahaki anneler gününen yapmazz
yolcu hastalandımı yoksa gelmedii
başım ağrıyo diyoduuu
kapışakn maykkk larrr 2 mil lasly yaptımmm bennnn
geldim nursenacım çok şükür iyiyim şimdii...bendemi yapsam acaba bir mil lesli...
kapışkan Mayklarrrr
- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena
yokkmuu arttırraannnn
bende istiyommm....ama bu aralar öyle fenayımki o gücüm varmı bilmiyorumm...sizinde hevesinizi kırmak istemiyorum...:26: