Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

sonunda geldimm...gece çok fenaydım babası küçük cadıyı uyutamamış gene bana kaldı saatlerce uğraştım kafam zonkluyo gözlerim yerinden

çıkıcak gibiydi ağlaya ağlaya uyuttum sonunda saat 2 gibiydi....sonra hiç uyanmadan uyudu bende uyudum tabi...ve sonuç emlhamdülillah

başağrım geçmiş bir şekilde uyandım...ama sersemliği hala devam ediyo olsun buna razıyım...2 saat süren günlük sabah alerji faslınıda atlatıpp

aranızdayım artıkın....11,30da kahvaltı yaptım bir salatalık.bir domates ve bikaçküp eski kaşar....iki bardak yeşil çayımıda içtimm....bu sabah

tartım çok üzdü beni kilomu yazmaya bile utanıyorum....:26:ama haftasonu ineğe bağlarsan böyle olur tabiiii...

Ve aleyküm selam banucum...ya bak ne dicem gerçi ebruya tahammülüm yok diyosun ama ben genede dicemm...22kasım 2012 tarihli videoyu

bul ben onu yaptım uzun süre orda sadece lastikle çalışılıyo...bacak ve karın hareketleri ağırlıklı...ben o bölümdeki bütün hareketleri çok rahat

yapıyodum..tabi uzun ara verdim geçenlerde tekrar yapayım dedim anam beceremiyom ya nefesim yetmiyo falan...ben ogünkü hareketleri

beğendiğim ve yapabildiğim için hep onları yaptım bir süre baya faydasınıda gördüm ama sen bilirsin tabikii...

hoşbuldum canımm...özledim sizi aklım kaldı annemin netide bağlanmamıştı hala bakamadım hiç sizee...

geldim nursenacım çok şükür iyiyim şimdii...bendemi yapsam acaba bir mil lesli...

kapışkan Mayklarrrr

- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena

yokkmuu arttırraannnn

bende istiyommm....ama bu aralar öyle fenayımki o gücüm varmı bilmiyorumm...sizinde hevesinizi kırmak istemiyorum...:26:

Bu arada bazı kapışmalar olacakmış okuduğum kadarıyle :))))
Kapışsam mı acaba bende diye düşünmedim değil :)))
Kapışan mayklara kolay geleee

cücüüüümm gel tabiside , üstte özel olarak sordum zateennn

yav bu sıralar tartı herkesi üzüyor sanırım , nedir bu tartının garezi bizeee :26::26::26::26:

hoşgeldin canımmm...ay sen şimdi tatilmi yapmış oldunn...evdeki halinden pek farklı geçmemişki....yemek temizlik....görümcen ağırlasaydı ya sizi...

Zeynooo kapışmıyonmu bebeeeemmm
istiyom canımda nasıl olcek onu bilemiyorum...:26:

hoşgeldin canımmm...ay sen şimdi tatilmi yapmış oldunn...evdeki halinden pek farklı geçmemişki....yemek temizlik....görümcen ağırlasaydı ya sizi...

istiyom canımda nasıl olcek onu bilemiyorum...:26:

15 hazirana kadar 5 kilo , veremeyenleri dövecezzz

Zeynepcim senin iyi bir uykuya ve dinlenmeye ihtiyacın var canım benim..Tartıyı falan unut şimdi,büyük ihtimal karbonhidratların yaptığı bir su tutmasıdır o..Bir iki güne geçer..Sen kendini çok yordun bu aralar..Ev işi falan yapma bu hafta,derin işler yapma dinlendir kendini..
Bu arada küçük kuzu nasıl oldu iyileşti mi,kıyamam ben onlara..Büyüğüde küçük daha ama o abla oluyor bu durumda değil mi..

cücüüüümm gel tabiside , üstte özel olarak sordum zateennn

yav bu sıralar tartı herkesi üzüyor sanırım , nedir bu tartının garezi bizeee :26::26::26::26:

geç gördüm yazdığını kuzum oyüzden...tartının bi suçu yokta işte gerçekleri şak diye adamın suratına vurunca bi şok oluyorum...içime oturuyo...

15 hazirana kadar 5 kilo , veremeyenleri dövecezzz

tam bir ay..hımm tamam anlaştık ozaman...

badell ve Zeynep siz de gelin kuzular :))

beni üzmüyor, hıh

canımcım sen bi hafta sonunu gel benim annemle geçir bak bakalım hala üzmüyomu...aylardır çok direndim ama bu hafta yenik düştüm ne yapam ama bi daha olmayacak inşallah...

hatunun maşallahı var üç öğün yemek aralarda çay faslı nescafe faslı ve hepsinin yanındada bişeyler mutlaka olur..ve bu durum bana 1,5 kiloya mall olduu...:26:

sağol canım bende bu hafta sadece yemekle uğraşmayı düşünüyorum ama inş düşündüğüm gibi olurr..mecburen abla oldu yavrum ne yapsın gerçi çok seviyo kardeşini çok düşkün hiç kıyamıyo falan...öyleki ağlarken görünce oturup oda ağlıyo ağlamasın ben çok üzülüyorum o ağlayınca diyoo..ve uzun bir süre ikisi birden ağlıyo...bazen bende eşlik ediyorum onlaraa....

Ayyy kıyamam ben size..Şimdi en zor zamanların zeynepcim.İkisi de küçükler..Ama bir iki sene sonra büyüyecekler,sen çok rahatlayacaksın.Ne güzel iki kız annesi olmak,ben birine bile razıydım ama Rabbim oğluş verdi bize,eşimde bende kız olsun diye çok dua etmiştik.Sende iki kızçe var ne güzel..Rabbim korusun onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…