- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
hoşgeldin canımmm...ay sen şimdi tatilmi yapmış oldunn...evdeki halinden pek farklı geçmemişki....yemek temizlik....görümcen ağırlasaydı ya sizi...
istiyom canımda nasıl olcek onu bilemiyorum...:26:
Ayyy kıyamam ben size..Şimdi en zor zamanların zeynepcim.İkisi de küçükler..Ama bir iki sene sonra büyüyecekler,sen çok rahatlayacaksın.Ne güzel iki kız annesi olmak,ben birine bile razıydım ama Rabbim oğluş verdi bize,eşimde bende kız olsun diye çok dua etmiştik.Sende iki kızçe var ne güzel..Rabbim korusun onları
Hosbulduk canim :) Vallahi tatilmi denir iskence mi bilemicem :) Ama güzel günlerde olmadi degil... 3haftada toplam 2gün süperdioda tam gün olarak degil tabi
Görümcem ve agirlamak hahiç gülecegim yoktu... insanlik olsa biraz içlerinde... Birde üstüne üstlük 3bucuk yasindaki kizini bana satip duruyordu... Cocuk bakiciligida yaptim yani... Akilli bir cocuk olsa neyse dicem ama cooook yaramaz ya.
Benimde kardeşler tatile geldiklerinde el oğlundan çok söyleniyorlar ne bu kilolar yazık kendini niye bıraktın.....dillerine düşmeden biraz yola girmeliyimgünaydın kızlar...ben bugün çok bitkinim...
kapışalım maykkklarım benim.
ben haziran başı samsuna gidiyorum son dönemdeki fazlalıkları vermem lazım 3 haftam var.
yoksa anamın çenesinden kutulamam..
haziranın 15 ine kadar 5 kg yarışına varım diyorum...
herkese hayırlı günler...
Bak şimdi bende sinir oldum dün azcık takıştık evde , annemlerde suratsız oturunca bende intikam planları yapmaya başladım yaşasın kötülük şeker gelin diyorum senin gibiNURSENAcım anneme ben ziynet eşyası alacaktım annem pek bi meraklıdır da öyle şeylere neyse kardeşimle konuştık o da dedi abla annem ne zamandır buzdolabı istiyordu ki ben de biliyordum o da dedi o 300 400 vereceksen altın falan alma gel anneme taksitlen dolap alalım sonra araştırdık falan derken bi tane no frost buz dolabı aldık güle güle kullanır inşallah. kv. de bulaşık makinesi alacagız diğer görümcemle o önce dedi ben tek başıma alırım bnde dedm yok beraber alalım meğerse eşim demiş sizin paranız yok kredi ödüyonuz zorlamayın kendinizi e be adam bulaşık makinasını bana kityecektin ya benim borcum yok mu bende görümcemi ayarladım ona da bi 300 lira veririm heralde :) alacağımız 2 programlı bi makine sonuçta bilmiyoz tam fiyatını. aslında hiç alasım yok ya kv neyse eşim de bi tane buket getirmiş içinde bi tane gül vardı dedim madem bana alıyon anama da küçük bi çiçek alaydın ayıp oldu anam demez olaydım yok hatalıyım ben sana hedşye almakla falan filan söylendi dedim allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni. bende çıkardım içindeki gülü kızıma verdim annanenin anneler gününü kutla diye annem de çok sevindi. ne bileyim ben evimde biri varsa sevmesem bile eşime hediye alırsam veya bi eşya mutlaka küçükte olsa ona da bşey alırım sonuçta göz hakkı kırılır üzülür derim. ama erkekler düz mantık heralde ama ben izmire gidince biliyom yapacağımı nankörlük öyle değil böyle yapılır:) yaşasın kötü gelin pınar
Bende yapışkanlık yapayım kapışkanların arasına bakarsınız beşi katlarım dermişimkapışkan Mayklarrrr
- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena
yokkmuu arttırraannnn
Canım çift jeneratör takılı gibi nasıl yetiştirdin o yorgunlukla o kadar yemeği misafir ağırlamayıSelamlar herkese
Önce tüm annelerin ve anne olmak isteyenlerin anneler günününü geçikmeli de olsa kutlamak istiyorum.
Benim kuzuş da dün pek bi mutlu etti beni.Kuzum benim.Duygulandım tüm gün ona bakıp bakıp.Eşim de porselen çaydanlık almış bana,tam bir çay tiryakisidir kendileri ama porselen demliği benim için aldığını iddia ediyor nedense
Hafta sonum diyet açısından cısslarla geçmedi ama bir düzende yoktu yediklerim de.Hafta sonu çok değişiyor evin düzeni..Adamceğizime ek bi iş mi bulsam napsam hafta sonları diyetimin selameti için :))))
Dün çoook güzel ama bir o kadar da yorucu geçti.Kuzuşun yazlık giyeceği bir şey kalmamıştı fırsat bu fırsat deyip alışveriş yaptık biraz.Sonra da market alışverişi.O kadar yoruldum ki anlatamam.
Arabadan iner inmez kuzuş parka koşturdu eşim onunla parka gidince bende kendimi eve attım tam poşetleri mutfağa koydum ki telefon çaldı..Sevdiğimiz bir ablamızla kızı size gelmek istiyorsunuz müsaitseniz dedi..Müsait olmasına müsaitiz ama nasıl yorgunuz diyemeyeceğim için buyurun dedim ama bi yandan da tutuştum.Saat 18:30 olmuş 19 gibi orada oluruz dediler..Kendimi nasıl mutfağa attığımı bilemedim.Hemen bi çorba, nohutlu pilav,karışık kızartma ve salata cacık yaptım.Onlar gelincede dolapta köftem vardı onu kızarttım.Yoruldum ama çok güzel bir akşam geçirdik..
Yorgunluktan uyuyamadım bir süre artık nasıl pilim bittiyse..
Merhaba Sevgili dostlarım
anneler gününüz kutlu olsun, ayrıca hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımız içim çok üzgünüm, ne büyük bir acıdır
Ben bu hafta bildirim yapmayı unuttuöm malesefKızın bana. Güya diyete de başlamıştım ya yalan oldu bu hafta, yani normal yedim diyebilirim, sadece cuma günü çok abarttım, söylemesi ayığ konyalı mutfağına gittik orda yediğim yetmediği gibi üstüne de hiç yapmadığım bişey yaptım ve şerbetli tatlı yedim, cuma dışında normaldi yediklerim. Bildirim yapmayı unutmamın nedeni de malesef işyerindeki üst üste gelen olumsuzluklardan dolayı kafamın yerinde olmamadı. Bu hafta 2 iş görüşmem var, biri işyerine yakın olduğu için öğle molasında biraz erken çıkıp gidicem, diğeri içinse izin almam lazım perşembe günü bir kaç saat, şu an işyerimdeki tek olumlu şey servisimin akşam erken eve bırakması, şanslıyımki servisim temden gidiyor ve 40 dakikada evdeyim, eski işyerimde 1.5 saatte evde olduğumu düşünürsek bu iyi bi dakika benim için.
Haftasonu kayınvalidem gelicek, 25 mayısta da eşimin kuzeninin düğünü var, malesef zayıflıyamadım:18::18: Şişko şişko gidicem düğüne, elbise de bulamadım, abiye olmayan birşey bakayım dedim ama kafama göre birşey bulamadım,daha sonra bakıcam artık.
Ben de aynen ortadan yiyince çok yiyorum, iki kişi olduğumuz için tabak hazırlıyorum ben de asumancığım
Canım kendini üzme desem de bu acı malesef sende kalacak ama zaman herşeyin ilacı bunu unutma
çok rahata benziyolar güle güle giyinnn çok güzeller
biliyoz vasfiye teyze iskenderleri götürdünnnn :))))))))))))))
iş için inşallah hayırlısı oluurrrrr servis olayı süperr zaten kısmett
Meyracım güle güle kullan canım ayakkabılarını
Dün de eşim bana hediye olarak bir babet aldı bir de çanta:)
yok arkidaş karar verdim eski resimlerime baktım lasly yaptığım baya göbek miğde yok bende derhal lasly ablaylla barış ilan ediyorummm 1 ayda toparlanmam lazım yosa çok fena yazın saklanamazda miğde ince tşörtlerden
Selamün aleykümm...
ben geldimm...cuma gecesi misafirlerden sonra apar topar anneme gttik hafta sonu görümcemin sınavı vardı onu götürdüm...çok koşturmaca ve
yorucu geçti....zaten cuma gecesi saat ikide oturduğum yerde uyumuş kalmışım annemde almış çocukları kendi odasına götürmüş uyutmuş...gece
sıçrayarak bi uyandım eyvah çocuklar diye yorgunluktan orda olduğumu bile unutmuşum..neyse sonra baktım herkes mışıl mışıl uyuyo bende
gidip yattım...ertesi günde çok koşturmaca geçti...hele bugünn bittim hepten...görümcemi beklerken kapalı br yer bulamadım çok ücra br
yerdeydi okul kafama güneş geçti..eve gelir gelmez buz gibi suya tuttum kafamı ilaç falan aldım...aşırılığı geçti gibi ama hala çok
kötüyüm..annem sağolsun yemek falan hazırlamış yedik eve öyle geldik...ama diyet açısından çokçokçokkkkk feci bir hafta sonuydu..daha öncede
kaçamaklarım filan oluyodu ufak tefek ama abartmıyodum...bugün sırff hamurişi dünde kısmen öyle sayılırrr...bide patlayana kadar yedim sanki
kıtlıktan çıkmıştım..şuan zaten başım ağrıyo hiç iyi değilim bide acayip şişim patlıcak gibi hissediyorum..tartıya çıkmaya korkuyorum...en kısa
sürede toplamalıyım kendimii...kabızlık sıkıntımda devam ediyo oda ayrı rahatsız etti..bir yandan adet sancıları..of ben bu hallerden çok sıkıldım
artıkk...biraz normal bir hayat istiyorum artıkkkkk....yoruldummmm....kafamda vucudumda kaldırmıyoooo..ama nezaman nasıl hayatım düzene
girer bilmiyorumm...sizinde içinizi kararttım akşam akşam....
bende seni öpüyorum canım afiyet olsun...
sağol canım evet çok yoruyolar malesef...
meyracım eşinin doğum günü kutlu olsun..Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin....
ayakkabılarınıda güle güle kullan canım üzerinde paralansın...
hoşgeldinn....
sağol asucum gerçekten çok üzüldüm ama arkadaşlar sağolsunlar hafiflettiler içimi...
Amin yenacım sağolasın...sende çok yorulıyosun sanada rabbim kolaylıklar versin canım....
nursenacım güle güle kullan canım ayrıca çok geçmiş olsun...sen bolbol su iç canımm....
olmazmı meyracım bu hafta oburluk konusunda kimse elime su dökemezzzzz.....
ay ne güzelllllllllllllllll.....banane banane bende istiyom böyle sallanmakkkkkkkk.....
Kısacık tatilde sen mi onları Türkiyeye gelip ağırladın gönüllerini hoş tuttun (nasılsa yok toptan acısını çıkaralım mı demişler merak ettim) pes doğrusu anacığım gelin gideriz naz niyaz çekeriz gelin alırız kapris çekeriz bu işte bir yer tıkalı zannımca (şansımızın tıkanıklığını açmak lazım)Hosbulduk canim :) Vallahi tatilmi denir iskence mi bilemicem :) Ama güzel günlerde olmadi degil... 3haftada toplam 2gün süperdioda tam gün olarak degil tabi
Görümcem ve agirlamak hahiç gülecegim yoktu... insanlik olsa biraz içlerinde... Birde üstüne üstlük 3bucuk yasindaki kizini bana satip duruyordu... Cocuk bakiciligida yaptim yani... Akilli bir cocuk olsa neyse dicem ama cooook yaramaz ya.
Benimde kardeşler tatile geldiklerinde el oğlundan çok söyleniyorlar ne bu kilolar yazık kendini niye bıraktın.....dillerine düşmeden biraz yola girmeliyim
Bak şimdi bende sinir oldum dün azcık takıştık evde , annemlerde suratsız oturunca bende intikam planları yapmaya başladım yaşasın kötülük şeker gelin diyorum senin gibi
Bende yapışkanlık yapayım kapışkanların arasına bakarsınız beşi katlarım dermişimbaşlangıç kilom 99 bende geldim
Canım çift jeneratör takılı gibi nasıl yetiştirdin o yorgunlukla o kadar yemeği misafir ağırlamayı
merhabalar...
ben daha önce sıkı takipçisiydim buraların... takım arkadaşlarımla beraber güzel kilolar verdik... fakat yeniden ve eskisinden daha fazla kilo ile geri döndüm...şu an 93 kiloyum
haziran sonuna kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum...tatilde balina gibi dolaşmak istemiyorum... bu sabah bismillah dedim ve başladım... hepimize kolay gelsinn
merhaba canım benim.....
istanbulda da buldunmu kız konyayı:)
afiyet olsun.....
iş görüşmelerin içinde rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah bitanem......
birde herşeyin hayırlısı işte hayatta canımcım.
tamam kaçamak yap ama bildiriyi unutma tatlım gerçekten, sen kız dedin diye motive amaçlı kızıyım hadi sana:)
bi daha olmasın ama özleeeeeeem bildirimi unutmak
öptüm canım, görüşürüz
kendine ii bak...
çok sağol canım, evet rahat:)
oooo yehoooo, çanta ve akkabı demek, ne güzeeel:)))
güle güle kullan ablacım....
ayrıca teşekkür ederim bende.
canım ben geçenlerde leslie yaptım ya, 2gün önce falan işte.....
yaptığım lesliede 1mil olanı ve topu topu 3defa....
1ini bi gün, diğer 2sinide ertesi gününün içinde yaptım işte....
ya o kadarcık sporla bile vücudumun toparlandığını hissettim yaaa....
kilo veremesekte fit olmamızı sağlıyo gerçekten bu spor, kısa süreli bir spor bile olsada....
ve aleyküm selam canım.....
geçmiş olsun canım güneş çarpması içi.....
günlerim çok hareketli geçti demişsin ya, çok kaçırdım demişsin birde:)
hareketli günler tamam yorucu oluyo ama birazda olsa kaçırdıklarının yanmasına faydası olmuştur ama canımcım.....
o yünden avantaj ama dimi:)
artık kaçamaksız bi diyet düşünemiyorum ben herkes için.....
işte kaçamaklar yapa yapa, dengeleye dengeleye gidicez işte bakalım, zaman içinde vericez bu kiloları inşaallah bakalım:)
önemli olan sabırlı ve istikrarlı olmak galiba diyet işinde.......
eşim ve benim içinde ettiğin güzel duaların içinde çok teşekkür ederim canım:)
Eki Görüntüle 709898 Eki Görüntüle 709899 Eki Görüntüle 709900 Eki Görüntüle 709901 Eki Görüntüle 709902
Bunlar okulla yaptiklari Anneler günü kartlari
Eki Görüntüle 709903 Eki Görüntüle 709904 Eki Görüntüle 709905
Buda cicegimAyakkabilar esimden
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Bu haftasonu çok yoruldum yaa :26:
Aslında hiç sevmiyorum şu haftasonlarınımisafirdi kuzenlerdi derken totoşum yer görmedi desem yeridir
Neyse artık yarından itibaren yine eski düzenime dönerim
Doğru dürüst su bile içemedim bugün
Normalde özel günlerde eşim birşeye elimi sürdürmez ama kuzen olunca onlar oyun konsoluna dalınca herşeyi benden istedi
Hediye olarak bana şarjlı el süpürgesi alacakmış ama Annemlere gideceğimiz için masraf yapmayalım dönüşte alırım dedi
La nerede benim çiçeeeemmmm dedim yaw ne yapacaksın çiçeği iki gün sonra solacak bak almanya dönüşü şarjlı alacağım dedim ya diyorneymiş her gün süpürge çıkarmaktansa onla işimi halledeymişim lütfetti beyimiz yardıma dikiz
Bu adamın romantizm anlayışı beni öldürecek
Anammmmmm bende bayılırım sallanmayahatta yeni evliyken bile gece parka gittiğimizde deli gibi sallanır birde kaydıraktan kayardım tabi şimdi sallanmaya kalkışsam totoşum sığmaz sığsada sıkışır salıncakta kaydırakta da aynı şekilde tabi sonra işin yoksa itfayeyi arayıp kendini kurtartmak var
İnşallah çok daha zarif olduğumuzda bol bol sallanırız
Gülle gülle kullan ayakkabılarını canımGerçekten çok rahata benziyorlar
Bende yarın inşallah barış ilan ediceğim lesli bacıylaadam bisikleti bile satmaya niyetlendi geçen gün bari kullanayımda bir faydasını göreyim adamcağızda vazgeçsin nasılsa hatun kullanıyor diye
Birde dediğin gibi şu göbişlerden ancal lesli bacıyla kurtuluruz
Plates yapayım desem ebru şallıyı görmeye tahammülüm yokbirde topuydu falan uğraşılmaz
Plates lastiğim var evde birde onunla ilgili netten video bulursam onuda yapmayı planlıyorum spora gitmediğim günlerde
Selamlar kuzular,
yoğun bir günün ardından yorgun argın size bakayım dedim. akşam annemlerdeydik, maçı da izledik bu arada. fenerliler tebrik ediyorum sizi
Nursena, İlknur, Meyra yeni cicilerinizi, hediyelerinizi güle güle kullanın.
Zeynepcim hoşgeldin evine.
Özlemcim uğramışsın ne güzel, diyete tam gaz devam ha :)
ben de kapışkanım, ben de nişantaşı çocuğuyum
Gökçe kuzum hoşgeldin tatil biraz sıkıntılı olmuş ama boşver artık evindesin ve rahatsın keyfine bak1bucuk aylik aradan sonra tekrar aranizdayim kizlar!!!
Nasilsiniz???
Ben yokken neler oldu? önemli birseyler varsa özetlerseniz memnun olurum.
Cunku gecmisi okumaya ne gucum nede vaktim var =))
Turkiye tatilim 1ay surdu ondan sonrada eve geldim bir baktim interneti kesmisler anca actik. Birde okulda dersler falan.
Bu arada Turkiye'ye gittim geldim ne rejim kaldi ne motivasyon... Birde 4kilo geri aldim...
Offfff yardim edin banaaaaaa.... Tekrar motivee olmam lazim ama nasil olcak bu ya offffff...
Insallah sizin rejimler iyi gidiyordur?!?!
Artik burdayim ve insallah beni tekrardan motive ediceksiniz...
Bende bende bende katılmak istiyorum benide alın aranıza mayklarkapışkan Mayklarrrr
- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena
yokkmuu arttırraannnn
slm bayanlar.. ben kübra... mayıs anneleri grubundanım 26 nisanda oğlan annesi oldum.. ve hamile kalmadan veremediğim kiloların üstüne hamileyken de koydum baya bi oldu.. son ay 120 yi baya bi geçtim ama şuan 108-109 civarındayım.. bebeğimi emziriyorum günde 5 litreye yakın su içiyorum çünkü içim yanıyor.. Antalya da öğretmenim bu arada.. üniversitede 68 kiloydum o halime dönmek istiyorum.. eşim bu ay içinde bir koşu bandı bile alacak sırf moralimi bozuyorum diye oda ayarlamaya çalışıyor küçücük evimizde.. yani sonuç olarak henüz 25 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum.. doğru yerdemiyim bilmiyorum ama hedefim önce doğum öncesi kiloma 90 kiloya düşebilmek.. forum sayesinde artık yediklerime daha çok dikkat edeceğime inanıyorum.. çikolatayı çok seviyorum onun dışında ekmek pek yemiyorum.. benim derdim atıştırmalıkla.. zayıflamamı isteyen kocacım sürekli ne istiyorsun dışardan diyip duruyor hiç bir şey diyorum ama ne istesem alıyor, sonra yok yemen lazım bebeğe süt olsun diyecek oluyor artık kilomu kafaya taktıkça ondan da vazgeçti.. yardım edin birbirimize destek olalım lütfen kilo vermek istiyorum ve kimseye kilomu bile söyleyemiyorum kocam dahil.. hiç bir kıyafetim olmuyor.. bunalıma girmeme az kaldı yani.. çok mutsuzum bu kilolarla... bebeğimi emzirirken gardırobun aynasında kendimi gördükçe kızıyorum... kocaman memelerimin içinde kuzucuğum bile kaybolcak gibi oluyor
slm bayanlar.. ben kübra... mayıs anneleri grubundanım 26 nisanda oğlan annesi oldum.. ve hamile kalmadan veremediğim kiloların üstüne hamileyken de koydum baya bi oldu.. son ay 120 yi baya bi geçtim ama şuan 108-109 civarındayım.. bebeğimi emziriyorum günde 5 litreye yakın su içiyorum çünkü içim yanıyor.. Antalya da öğretmenim bu arada.. üniversitede 68 kiloydum o halime dönmek istiyorum.. eşim bu ay içinde bir koşu bandı bile alacak sırf moralimi bozuyorum diye oda ayarlamaya çalışıyor küçücük evimizde.. yani sonuç olarak henüz 25 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum.. doğru yerdemiyim bilmiyorum ama hedefim önce doğum öncesi kiloma 90 kiloya düşebilmek.. forum sayesinde artık yediklerime daha çok dikkat edeceğime inanıyorum.. çikolatayı çok seviyorum onun dışında ekmek pek yemiyorum.. benim derdim atıştırmalıkla.. zayıflamamı isteyen kocacım sürekli ne istiyorsun dışardan diyip duruyor hiç bir şey diyorum ama ne istesem alıyor, sonra yok yemen lazım bebeğe süt olsun diyecek oluyor artık kilomu kafaya taktıkça ondan da vazgeçti.. yardım edin birbirimize destek olalım lütfen kilo vermek istiyorum ve kimseye kilomu bile söyleyemiyorum kocam dahil.. hiç bir kıyafetim olmuyor.. bunalıma girmeme az kaldı yani.. çok mutsuzum bu kilolarla... bebeğimi emzirirken gardırobun aynasında kendimi gördükçe kızıyorum... kocaman memelerimin içinde kuzucuğum bile kaybolcak gibi oluyor
merhabalar...
ben daha önce sıkı takipçisiydim buraların... takım arkadaşlarımla beraber güzel kilolar verdik... fakat yeniden ve eskisinden daha fazla kilo ile geri döndüm...şu an 93 kiloyum
haziran sonuna kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum...tatilde balina gibi dolaşmak istemiyorum... bu sabah bismillah dedim ve başladım... hepimize kolay gelsinn
Hosbulduk canim :) Vallahi tatilmi denir iskence mi bilemicem :) Ama güzel günlerde olmadi degil... 3haftada toplam 2gün süperdioda tam gün olarak degil tabi
kızlar çkilo çizelgesini nasıl hazırlıcam unutmuşummm... bi el atın...
hoşgeldin canım...çok doğru bi adrestesin...bende zeynep 28 yaşında biri 1,5 yaşında diğeri 4 yaşında iki kız annesi ve ev hanımıyım...burda hep beraber güzel kilolar vericez canım dünü düşünme artık ve bugun yeniden başla...arada kaçamaklarımız olsada pes etmeden her seferinde yeniden başlayıp sonuna kadar gidicez inşallah...sadece biraz zamana ve bol sabra ihtiyacımız var bununda üstesinden hep beraber gelicez inşallah...
tanışmıyoruz canım ama tekrardan hoşgeldinnn....
ne dicemi şaşırdım doğrusu....insanlıktan nasibini almamışlar...Allah ıslah eylesin....
kapışkan Mayklarrrr
- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena
yokkmuu arttırraannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?