Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canımmm...ay sen şimdi tatilmi yapmış oldunn...evdeki halinden pek farklı geçmemişki....yemek temizlik....görümcen ağırlasaydı ya sizi...

istiyom canımda nasıl olcek onu bilemiyorum...:26:

Hosbulduk canim :) Vallahi tatilmi denir iskence mi bilemicem :) Ama güzel günlerde olmadi degil... 3haftada toplam 2gün süperdi oda tam gün olarak degil tabi

Görümcem ve agirlamak ha hiç gülecegim yoktu... insanlik olsa biraz içlerinde... Birde üstüne üstlük 3bucuk yasindaki kizini bana satip duruyordu... Cocuk bakiciligida yaptim yani... Akilli bir cocuk olsa neyse dicem ama cooook yaramaz ya.

Gökçe hoş geldin...pek iyi geçmemiş tatilin neyse sağlık olsun...

Aynur 3 haftada bilem bile kafa tutuyon he sen görürsün seni köfte seni...

ESra bu bir hakarettir

Son düzenleme:

Amin canım..evet bazen çok zor oluyo özellikle günlerce uykusuz kaldığım zamanlarda ama herşeye rağmen Rabbim bana iki melek vermiş onlar olmasa ne yapardım bilemiyorum...Rabbim isteyen herkese nasip etsinn....

ben şimdi gidip yemek yapmalıyım müsadenizle kaçıyorum kızlarr...öptüm hepinizii...

TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN biraz geç oldu ama dün çok alabalıktı maçtan dolayı 400 kişi vardı giremedim hepiniz iyisiniz şükür bende iyiyim canlarım benim cadı kızım acıtı bağırıyo sonra yine gelirim allaha emanet olun

Allah kalplerine insanlık versin demek lazım böylelerinin..Akıl alır gibi değil.

Benimde kardeşler tatile geldiklerinde el oğlundan çok söyleniyorlar ne bu kilolar yazık kendini niye bıraktın.....dillerine düşmeden biraz yola girmeliyim
Bak şimdi bende sinir oldum dün azcık takıştık evde , annemlerde suratsız oturunca bende intikam planları yapmaya başladım yaşasın kötülük şeker gelin diyorum senin gibi
kapışkan Mayklarrrr

- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena

yokkmuu arttırraannnn
Bende yapışkanlık yapayım kapışkanların arasına bakarsınız beşi katlarım dermişim başlangıç kilom 99 bende geldim
Canım çift jeneratör takılı gibi nasıl yetiştirdin o yorgunlukla o kadar yemeği misafir ağırlamayı

Son düzenleme:
merhabalar...

ben daha önce sıkı takipçisiydim buraların... takım arkadaşlarımla beraber güzel kilolar verdik... fakat yeniden ve eskisinden daha fazla kilo ile geri döndüm...şu an 93 kiloyum
haziran sonuna kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum...tatilde balina gibi dolaşmak istemiyorum... bu sabah bismillah dedim ve başladım... hepimize kolay gelsinn

merhaba canım benim.....

istanbulda da buldunmu kız konyayı:)
afiyet olsun.....

iş görüşmelerin içinde rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah bitanem......
birde herşeyin hayırlısı işte hayatta canımcım.

tamam kaçamak yap ama bildiriyi unutma tatlım gerçekten, sen kız dedin diye motive amaçlı kızıyım hadi sana:)
bi daha olmasın ama özleeeeeeem bildirimi unutmak

öptüm canım, görüşürüz
kendine ii bak...

çok rahata benziyolar güle güle giyinnn çok güzeller

biliyoz vasfiye teyze iskenderleri götürdünnnn :))))))))))))))

iş için inşallah hayırlısı oluurrrrr servis olayı süperr zaten kısmett

çok sağol canım, evet rahat:)

Meyracım güle güle kullan canım ayakkabılarını
Dün de eşim bana hediye olarak bir babet aldı bir de çanta:)

oooo yehoooo, çanta ve akkabı demek, ne güzeeel:)))
güle güle kullan ablacım....
ayrıca teşekkür ederim bende.

canım ben geçenlerde leslie yaptım ya, 2gün önce falan işte.....
yaptığım lesliede 1mil olanı ve topu topu 3defa....
1ini bi gün, diğer 2sinide ertesi gününün içinde yaptım işte....
ya o kadarcık sporla bile vücudumun toparlandığını hissettim yaaa....
kilo veremesekte fit olmamızı sağlıyo gerçekten bu spor, kısa süreli bir spor bile olsada....

ve aleyküm selam canım.....

geçmiş olsun canım güneş çarpması içi.....

günlerim çok hareketli geçti demişsin ya, çok kaçırdım demişsin birde:)
hareketli günler tamam yorucu oluyo ama birazda olsa kaçırdıklarının yanmasına faydası olmuştur ama canımcım.....
o yünden avantaj ama dimi:)

artık kaçamaksız bi diyet düşünemiyorum ben herkes için.....
işte kaçamaklar yapa yapa, dengeleye dengeleye gidicez işte bakalım, zaman içinde vericez bu kiloları inşaallah bakalım:)
önemli olan sabırlı ve istikrarlı olmak galiba diyet işinde.......

eşim ve benim içinde ettiğin güzel duaların içinde çok teşekkür ederim canım:)

kızlar girmeyeli unutmuşumm kilo çizelgesini nasıl yapacağımm bi el atın....

bu arada yediklerimi paylaşayım...

sabah 9 da limonlu ılık su

10 gibi 1 dilim kepek ekmeği üzerine sürülmiş beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay

11:30 1 adet etiformun pirinç ve mısır patlaklı olan (kraker diyelim)

13:30 da i kepçe mercimek çorbası 1 kepçe susuz zeytin yağlı taze fasulye biraz salata atıştırdım...

henüz fazla su içemedimm 2.bardağı yudumluyorummm ilk güne göre iyiyim çok acıkmadım

Kısacık tatilde sen mi onları Türkiyeye gelip ağırladın gönüllerini hoş tuttun (nasılsa yok toptan acısını çıkaralım mı demişler merak ettim) pes doğrusu anacığım gelin gideriz naz niyaz çekeriz gelin alırız kapris çekeriz bu işte bir yer tıkalı zannımca (şansımızın tıkanıklığını açmak lazım)

Vallah aynen dediğin gibi çift jenaratör takmış gibi oldum dün Yetiştim herşeye şükür ama gel birde bana sor :))))

Hoşgeldin aramıza..İnşallah yine güzel kilolar verirsin.

Meyracım nasılsın canım..Eşinin doğumgünü de kutlu olsun..Bu arada bende mi lesli ye takılsam ne,yapanlar çok iyi geldiğini söylüyorlar tıpkı senin gibiBana da senin yaptığın linki gönderirsen çok sevinirim.Çok uzun olmayanından kolay yapılanından gönderiver ablana :)))Öptüm seni canım..Kaçıyorum ben işler beni bekler

Son düzenleme:
slm bayanlar.. ben kübra... mayıs anneleri grubundanım 26 nisanda oğlan annesi oldum.. ve hamile kalmadan veremediğim kiloların üstüne hamileyken de koydum baya bi oldu.. son ay 120 yi baya bi geçtim ama şuan 108-109 civarındayım.. bebeğimi emziriyorum günde 5 litreye yakın su içiyorum çünkü içim yanıyor.. Antalya da öğretmenim bu arada.. üniversitede 68 kiloydum o halime dönmek istiyorum.. eşim bu ay içinde bir koşu bandı bile alacak sırf moralimi bozuyorum diye oda ayarlamaya çalışıyor küçücük evimizde.. yani sonuç olarak henüz 25 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum.. doğru yerdemiyim bilmiyorum ama hedefim önce doğum öncesi kiloma 90 kiloya düşebilmek.. forum sayesinde artık yediklerime daha çok dikkat edeceğime inanıyorum.. çikolatayı çok seviyorum onun dışında ekmek pek yemiyorum.. benim derdim atıştırmalıkla.. zayıflamamı isteyen kocacım sürekli ne istiyorsun dışardan diyip duruyor hiç bir şey diyorum ama ne istesem alıyor, sonra yok yemen lazım bebeğe süt olsun diyecek oluyor artık kilomu kafaya taktıkça ondan da vazgeçti.. yardım edin birbirimize destek olalım lütfen kilo vermek istiyorum ve kimseye kilomu bile söyleyemiyorum kocam dahil.. hiç bir kıyafetim olmuyor.. bunalıma girmeme az kaldı yani.. çok mutsuzum bu kilolarla... bebeğimi emzirirken gardırobun aynasında kendimi gördükçe kızıyorum... kocaman memelerimin içinde kuzucuğum bile kaybolcak gibi oluyor

canım hepsi çok güzeller:)))

ayyy eşine güldüm kıs kıs gerçekten
erkek işte
yinede ne güzel canım hediyen, alınca güle güle kullan inşaallah....
onlarda pek ucuz bişey değil ama canım, gelince alsın işte:)
çokta kullanışlı, annemin var çok memnun.....
bi ara bende almak istiyorum, özellikle çocuklu ev için şahane bişey.....

bendende bi itiraf sana:)
eşim doğum günümde tamam pasta aldı yedik falanda, hediyeni öbür ay alıyım dedi:))))
öyle böyle derken geçen haftaya kalmıştı hediyem:))), sonra eşimde dediki anneler günü indirim olur o zaman alalım senin hediyeni dedi
benim istediğim parfüm biraz pahalıydı:)))
vesselam bugün aldık artık:)
bu arada parfüm indirimdeyken bende ona aldım doğum günü hediyesini, bende onun hediyesini önümüzdeki aya bırakmıştım bu sefer:))))
ama bende aldım onun pastasını:)
ben kendi açımdan bu ayda böyle olsun demiştim, yoksa ben hemen alırım yani onun hediyesini hep:))))
ayyyyy evlilik işteee........
hediye bahane, muhabbet şahane:) dimi:)

ayrıca akkabım içinde teşekkür ederim canım benim......

ayyy biz GSliler kupayı garantiliyince maçı izleyip sinir olmamak için izlemedim ben maçı canımcım eşimle birlikte:)
malum eşim FB, bense GS.....
evet bende tebrik ediyorum fblileri

bu FB ve GS didişmesinin asıl nedenini araştırmak için bilim insanları artık bi inceleme altına almalılar bence:)))))
ben hala çözemedim bu işi, renklerinin enerjisi olabilir kanımca belki sanursam:))))))
bi zamanlar beşiktaşta büyük takımdı amaaaa hiç böyle didişme yaşanmadı ne GS ile ne FB ile.....
bu GS ve FBye özel bence.......

ayrıca teşekkür ederim canım akkabım için:)

Anam siz nasıl bişeysiniz oku oku helak oldum 1 saattir işi gücü bıraktım burayı okuyorum bakıyorum ben sayfa okuyup ilerledikçe sizde ilerletiyosunuz neyse uzatmayım sonuç olarak bitirdim şükür herkesin hediyeleri süper güle güle iyi günlerde kullanın inşallah kızlar neyse ben kaçar işler 1 saattir beni bekliyo
Gökçe kuzum hoşgeldin tatil biraz sıkıntılı olmuş ama boşver artık evindesin ve rahatsın keyfine bak
kapışkan Mayklarrrr

- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena

yokkmuu arttırraannnn
Bende bende bende katılmak istiyorum benide alın aranıza mayklar

Canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin hep beraber başarıcaz bu işi bende tanıtayım kendimi ben zehra 28 yaşındayım ankaradayım muhasebeciyim 1,5 yaşında bi oğlum var ahanda bu kadar tanıştık kaynaştık ne güzel

hoşgeldin canım...çok doğru bi adrestesin...bende zeynep 28 yaşında biri 1,5 yaşında diğeri 4 yaşında iki kız annesi ve ev hanımıyım...burda hep beraber güzel kilolar vericez canım dünü düşünme artık ve bugun yeniden başla...arada kaçamaklarımız olsada pes etmeden her seferinde yeniden başlayıp sonuna kadar gidicez inşallah...sadece biraz zamana ve bol sabra ihtiyacımız var bununda üstesinden hep beraber gelicez inşallah...

tanışmıyoruz canım ama tekrardan hoşgeldinnn....

ne dicemi şaşırdım doğrusu....insanlıktan nasibini almamışlar...Allah ıslah eylesin....

teşekkür ederimmm canımm şimdi bakıcamm

selam millet.....

eneee geçmiş pek bi derindi, oku oku bitiremedim, daha yeni bitti malesef....
galiba yaklaşık 2saattir okuyorum....

bi yandanda tel kapı-tel kapı......

neyse.

ben hafta sonu ara ara kaçırdım yüksek dozlarda:)))))
inşaallah bu hafta en azından aynı çıkarım........
bi kaç gün mümkün mertebe yeşilçaya bağlancam artık........

saat baya oldu, ben kaçıyım artık, yine gelirim canlar.....

bi kaç alıntıma dahada yazıp ben kaçıyım.
öptüm herkesleri
görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…