Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kızlar size doyum olmaz ama sabah erken kalkma gibi bir niyetim var
Belki küçük cadı uyursa bende lesli bacıyla o arada barışabilirim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın

barıştınızmı canım leslie ablaylan:)

ayyyy dafi ablam pek bi kaçamak yapmışsıııın:18::18::18:
aman dikkat artık bu hafta baya baya:18::18:

çok teşekkür ederim ablacım, öpüyorum tatlı yanakların kokulu kokulu:)

Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadın gerçekten de öyle
bencede çok doğru canım.

gözünaydın ablacım, kızçen gelmiş hayırlısı ile:)))
uyusun dinlensin.......

iyiyim şükür, sağolasın. sen nasılsın canımcım?
ayrıca eşim içinde çok teşekkürler...
leslie yapabilene bencede süper bişey, bende zaten en düşüğünü yapıyorum hep.
bu işte bak linki:
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube

bende öpüyoruuuum....

canım içim yanıyo çünkü demişsin ya, şeker hastalığı varmı sende???
yoksa da bence bi ölçtür bi ara şekerini bi sağlık kuruluşunda canım......
içim yanıyo diyince direk bunları sana söylemek geldi içimden canım ve söyledim......

anammm saat 4 olmuş ya hiç haberim yok iş güç derken:) şimdi anacım alıyordur evde bugün gdecek diye e bi buçuk ayı geçkin kaldı beni geçtim e benim kıza çok bağlı ver götüreyim diyo bende vermiyom küsüyo bana bakalım allah nasip eder inşallah ta tekirdağa tayin oluruz da yakınlaşırız hem benim için çok kolaylaşır hayat hem de annem istediği zaman gelir yanımıza ben giderim

kızlar aramıza yeni gelen arkadaşımız hoş geldin. çikolatayı bende severim arada bi tutturur ama fena tutturur bende şimdi hurma aldım inanırmısınız hurma sanki bana çikolata tadı veriyo gibi kandırıyo beni:) tavsiye ederim elbet kalorisi biraz fazladır ama hem çiko kadar değil hem çikonun işindeki kadar malz. yok içinde

gökçecim üzüldüm bak şimdi bi tatile geldin hizmette sınır tanıtmıyolar sağolsunlar. bendebakalım bu ay sonu gideceğim bakalım beni ne süprizler bekleyecek. görümce çocuğuna bak. ev temizle yemek flan güya tatil eğer yine öyle olursa eşime derim daha da gitmem

bu arada sölemeyi unuttum kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın.

aman yaaa benim patlıcanlar gene püre oldu ben bukadar beceriksiz değilim anladımki tost makinem beni artık at yeni al diyorr....ne çok kızgın koyduysam oldu biraz bol yağladım bu sefer oda fayda etmedi...anlaşılan ben onu sadece tost için kullanıcam....

neyse öğle yemeğimde patlıcan ve kabak püresiydi ızgarada...yanındada ufak bir kase yoğurt...sonrasındada 5,6 tane çilek.....

hadi bakalım yapabiliyosanız siz yapın ızgarada püreyii..

zeynepppp benden sana bi tavsiye veremmi bacım tost makinesine para vereceğine çocuklarına bişey alırsın:) bak yağlı pişirme kağıdı var ya ondan bi parça kes katlayıp koy tost makinesinin içine o kağıtların arasına da patlıcanlarını koy pişir. he ızgara ızleri çıkmaz belki ama pişirir. ben tost makinesi kokusundan rahatsız oluyorum hepsibirbirine karışmasın ısınınca diye yağlı kağıdı tost yaparken ekmek ısıtırken falan hep kullanırım şekercim. anlatabilmişimdir umarım

tavsiyen için çok sağol canım...lafın gelişi dedim yenilemek lazım diye şuan alıcak durumda değilim zaten...ya bide ben o yağlı kağıtları artık

sadece kurabiye yada poğaça falan yapcaksam kullanıyorum....diğer türlü aşırı yağ salıyolar midem bulanıyo yiyemiyorum....ama tost makinesinde

hiç direk olarak hiç denemedim bilmiyorum yanii...gerçi allah bilir onuda hangi hayvansal bişeyle yapıyolardır kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum

ya neyse...kolayıma geliyo diye kullanıyorum bazen ama bir yandanda içimde hep bir acaba var...

merhaba bacılarımmm

Bu gün yoruldum bayağı...8. sınıfları a. öğretmen ve fen lisesine geziye götürdm. biraz gaza gelsin sıpalarım

Anammmm link versen ancak bu kadar olur
Bende lesli bacıyla yine barışmadım onun yerine ebru şallının 15 dakikalık plates lastiği ile bacak ve karın ağırlıklı hareketlerini yaptım onun üzerine bir 15 dakikalik daha yer hareketleri olan bir videoya eşlik ettim
Yarım saat az sayılır aslında ama kan ter içinde kaldım sonra üzerimi değiştirip komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra küçük kuzumla duş aldım
İnanılmaz iyi geldi bundan sonra spora gitmediğim günler kesin yaparım

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

SEnde aramıza hoşgeldin
Yine yavaşta olsa kilolar gitmiş ama inşallah en kısa zamanda ilk önce 2li haneleri sonrada eski kilolarına da ulaşırsın
Gazan mübarek olsun şimdiden
Bu arada Allah kuzucuğunu Analı babalı büyütsün ....Aminnnnnnnnnn

banuuuuu,

sen benim zayıflama eşim ol aynı kilodayız neredeyse(sen azcık daha zayıfsın) hedef koyalım kapışalım gaza gelelim.

off hattım çok yavaşladı ben bişeye tıklıyom o aklına esince açılıyo...

istersen linkte vereyim canımm...bende çok işe yaramıştı ya o yüzden herkes yararlansın istedim....ogünlerde çok azimliydim hergün hiç

aksatmadan yapıyodum...hatta kalmaya bir yerlere gittiğimdede gece yatmadan önce odama çekilip yapıyodum ezbere aklımda kalanlarla ama

şimdi bi kaçtı spor hevesimki sorma elimi kaldıramıyorum hiç içimden gelmiyo....her akşam yatarken planlıyorum yarın yapıcam diye ama yok

anacım olmuyoo...kısacası canım çok çok çok faydasını görüyodum o dönemde sanada oyüzden şeyttim....

banuuuuu,

sen benim zayıflama eşim ol aynı kilodayız neredeyse(sen azcık daha zayıfsın) hedef koyalım kapışalım gaza gelelim.

bana uyar :122: :122: :122: :122:
Verelim şu kilolarıda fıstık gibi olalım artık yeter kilolu gezdiğimiz

Aaa süper olur en azından farklıysa benim bulduğumla birlikte yapıp 45 dakikaya çıkarırım belki sporu
Benimde hoşuma gitti çok hızlı hareket etmediğim halde inanılmaz terledim Allahtan plates lastiğimde vardı evde bir ara decatlona gidersemde şu plates çemberinden alayım diyorum en azından oturduğum yerde bile onu sıkıp bıraksam iç bacaklar sıkılaşır

sıra geldi menü paylaşmayaa...

kahvaltı:

11,30: 1domates, 1salatalık ve 5küp kaşar....

15,00: 1patlıcan 1kabak ızgara ve bir kase yoğurt....

14,00: 5,6 tane çilek....

18,30 gibide bulgurlu pazı bir porsiyon ve gene ufak kase yoğurt olcak yanında...

bu saate kadar 3kupa yeşilçayımı içtim akşam bi tane daha içerim muhtemelen...vede 10 bardak su tükettim..yatana kadar rahat 6,7bardak daha içerim..acıkırsam saat 9 gibide 2 yada3 tane kuru kayısı yerim diye düşünüyorum...

e yorumlarınızı bekliyorum artık ama kahvaltı için bir açıklama yapayım geç saate kaldığı için biraz sonrasında öğle yemeği yiyeceğim için böyle oldu normalde kahvaltım böyle değil...

Ebru Şallı Tan

bak bakalım beğenicekmisin....ben dediğim gibi burdaki hareketler kolay gemişti hepsini yapabiliyorum diye hep buna takıldım...ama bunu görene

kadar rastgele bölümleri yapıyodum bu seferde top yok falan diye bazı hareketleri atlıyodum hep...bunda hiç top yok sadece göğüs hareketleri

kısmında çember var onuda bi yerde kullanıyodu bende çembersiz yapıyodum aynı hareketi o haliyle bile yaradı....

CAnım sanki biraz az gibime geldi ama yine sen bilirsin
En azından sabah kahvaltısında iki dilimde olsa ekmek olaydı iyidi
Su ve yeşilçaya laf yok süpersin valla o konuda Eminim bu hafta çok güzel bir sonuç alıcaksın

canım çok haklısın bende istanbulda oturduğum zaman yaşıyordum o duyguyu.gerçekten aile çok önemli helede her geçen gün çekirdek aileye geçip büyük ailelerin dağıldığı şu günlerde dahada önem kazanıyor. ben büyük aileyi çok seviyorum. rabbime şükürler olsun çocuklarımızda bunu devam ettirmeye çalışıyor. önceleri gelinlere çok zor geliyor ama gördükleri yoğun sevgiyle çabuk alışıyorlar.şimdi bütün yeğenler kendi aralarında gün başlattılar çocuklarımız birbirinden kopmasın akrabalıklar devam etsin diye. çok mutlu oldum. beni aradılar ısrarla sende gel biz senden hiç çekinmiyor herşeyimizi seninle paylaşabiliyoruz sen bizim yaşımıza iniyorsun dediler ama gitmedim. uygun olmaz dedim. kv. lerinizin gelmediği güne ben gelirsem onlar size gönül koyar dedim.

ve aleykümselam banuşum. hiçte düşüp bayılmazsın sende çok koşturup duruyorsun. güzel duana amin diyorum.Allah hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın canım

gözün aydın asucum Allah kuzularını senden ayırmasın hep yakınında olurlar hasret çekmezsin inşallah

oohh maşallah gelenide göndermişsin
canım aile deyince herkese fedakarlık düşer.inan herkes elinden geleni yapıyor bizimkilerde. ben evde misafir ağırlarken ablam bana barbunya ekmiş tarlada, eniştem bahçeyi sürmüş. biz birbirimizin herşeyini paylaşırız. birimizde birşey varsa bizim yok demeyiz. benim erik uzak bir bahçedeydi arkadaşımı büyük ablamın eriklerine götürdüm. benim kiraz ağacım yok küçük ablamın kirazlarına götürdüm.şeftali bahçemin şeftalilerini kaynım sökmüş oğlan kardeşimin bahçesinden sandık sandık toplarız. birimizin malı hepimizin.

yaptığın çok güzel birşey cücüğüm
bir insana sevgi verebilmek çok güzel birşey oda sende var

evet canım az biliyorum...çünkü hafta sonu fena çozuttum bu hafta en azından toparlamalıyım diye düşündüm...buarada teşekkürederim ilgin

için....he bide 45 dakikaya tamamlarım demişsin ya benim dediğim zaten toplamda 48 dakika sürüyodu yanlış hatırlamıyosam sen bir saate

tamamlamış olcan yanii...ay ne günlerdi hem bunu yapıp üstüne bide lesli 1 mil yapıp bikaç tanede iç bacak için hareketler yapıyodum günlük

70 dakikaya tamamlıyodum..hey gidi günler heyy...nerde şimdi o azim böcüğüm acabaaaa...:26:

anaaaam ben geldim:)

koştur koştur işlerimi yaptım, daha biraz daha varda mola verdim şuan.....
siz olmasanız ne kadar sıkılır evde canım yaaa
iyiki varsınız her anlamda......

bugünki türk kahvemi içtim, bazen 2kere içiyorum, canım kahve istedi yine ama midem boş şuan....
bende gastrit olunca mide boşken kahve içmek midemi rahatsız ediyo malum......
oyüzden içsemmi acabaaaa???
he içiyim tamam:) öncesinde 1sb sütle geçiştiririm galiba sıkıntı yapmasını....

ben bi kahvemi yapıverip geliyim:))))

bu hafta içide ben yolcu annemlere hayırlısı ile inşaallah:))))
annem erkek kardeşime ev işini falan yapıp öyle gelcekmiş ablan demiş 1hafta önce, bugün kardeşim diyoki, bitiremedin işinide gelemedim bi nasıl işmiş bu böyle diyo bana:))))
bende gezme misafir falan çıktı uzadı diye açıkladım işte durumu.
neyse çene çene anacım hep kadınlar:)
hadi ben kahve yapmaya kaçtım.....
geliyom.

Anammm buda çok iyimiş sırf bunu bile yapsam yeterli
Valla işe yarasında Ebrunun suratını göremeye razı olurum uzun olması çok daha iyi en azından başka video arama sorunu yok

Umarım bende bir an önce faydasını görürüm Anama gitmeden

Eminim bu hafta eksileri görünce o azim böcüğün yine geri gelecektir
Bundan sonra hepimiz hep eksileri görürüz inşallah aminnnnnnnnnnnn

Bu arada link için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…