Neyse kızlar size doyum olmaz ama sabah erken kalkma gibi bir niyetim var
Belki küçük cadı uyursa bende lesli bacıyla o arada barışabilirim
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın
selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
ben galiba yeniden uyuycam uykum hiç açılmadı.gidip yatayım bari. oldukca yoğun bir hahtasonu geçirdim.
cumartesi inegöle güne gittim. kaçırmamaya çalışsamda neticede ikramlar hamur işiydi. bir iki parça yağlama, 1 mercimek köftesi, bir parça tahinli çörek yedim. akşam yemem meyveyle geçiştiririm diyordum. ikindi yeni okunmuştu eşim aradı hemen hazırlan köye gidiyoruz dedi. biz inegöle gidince arkadaşlarda köye gittiğimizi düşünüp yola çıkmışlar. yola çıktıktan sonra eşimi aramışlar. oda biz inegöldeyiz deyince biz köye yaklaştık demişler. hemen bizde yola çıktık. onlar bursadan köye gelinceye kadar bizde inegölden köye gittik aynı anda evin önüne geldik. misafir olunca hemen tarasa mangalı yaktım. mecburen akşam yemeğide yedim. ızgarada olsa yedim. gece saat 4 e kadar oturduk. dörtte yattık 5 te namaza kalktım birdaha yatmadım. misafirler kalkıncaya kadar çatıyı topladım. bahçeyi topladım. etrafa yayılmış çeri çöpü topladım bahçenin kenarına bir ateş yakıp pislikleri yaktım.malum köyde çöpcü yok. en pratik yöntem yakarak temizlemeksonra kahvaltı hazırladım. sonra bahçeden arkadaşıma biraz asma yaprağı topladım.balkonda mis gibi havada güzel bir kahvaltı yaptık. sonra benim köyün girişindeki bahçeme gittik. ordan biraz bakla topladım. baklalar o kadar çok olmuşki
biraz melissa topladım. sonra gidip biraz erik topladık. tarlaya uğrayıp biraz soğan kopardık. sonra ablamın bahçeye gidip biraz kiraz topladık. arkadaşımı yolcu ettim. dönüşte tekrar bakla toplamaya döndüm. bir poşet kendime topladım. bir poşet ablama, biraz kızkardeşime, birazda yeni gelinimize topladım.koştura koştura eve geldim.bulaşıklar, yatak yorganı, evi toparladım. süpürge yaptım, artan ekmek yemekleri toparlayıp anneme indirdim. baktım kardeşimler beni bekliyor. hemen yola çıktık neyse arabada giderken dinlenebildim.
babaannemin köyüne düğüne gittik.şansıma düğünde yemekliydiüç kaşık çorbai üç kaşık pilav, bir porsiyon ızgara yedim
düğünden sonra bursaya döndük. eltim yeni gelinimizi kardeşimleri yemeğe alacaktı eşimi arayıp bizide davet etmişler. zaten düğünde yeni gelinle ,kardeşimlerle hep beraberdik. neyse yemeğe dışarıya gidicez dediler. bir balık yer günü birazcıkda olsa kurtarmaya çalışırım diyordum. korktuğum başıma geldi. bizim burda tarihi bir köy var hani kınalıkar dizisinin çekildiği köy. o köye yakın bir yerde çok güzel köy pidesi yapıyorlar.fırından çıktığı gibi taze tereyağıyla ikram ediyorlar. siparişin yanında normal ekmek yok ekmek yerine köy pidesi geliyor. anacım herkes yerken bakılmıyorkibir balık, 1 tereyağlı pide birazda salata yedim. masadayken yeğenler başladılar bu balıkta helva olmadan ölmez diye tabi bütün gözler bana çevrildi. davet sahibi eltimdi ama onlar helvayı benden istediler masadan kalkıp bize geldik. herkes helva yerken yarım top dondurmayla yarım güveç helva yedim 1 fincan kahve iki bardak melissa çayı içtim.
bunun telefisi varmıdırki
yine destan yazmışım. uykumda açıldı
geçmişe biraz baktım ama hepsini bitiremedim.
bu arada anneler günleri kutlanmış ben kandilleri tercih ederim ama benimde anneler günümü kutladılar. telefonum bütün gün susmadı.yeni gelinimizde güzel bir duvar saati almış anneler günü hediyesi. diğer gelinlerden biriside bardak takımı almış.
meryemcim mesajını okudum oldukca duygulanmışsın. canım sıkma canını mevlam bir şeyi nasib etmemişse onda mutlaka bir hayır vardır. ben 28 sene arayıp tam bulmuşken kaybettim. Rabbim bana birçok evlat verdi. ben herzaman rabbimden hayırlısını istedim. oda bunu layık gördü. demekki benim için hayır burada. onun için içim rahat ve huzurluyum.annenin merhametini anneye veren Rabbim o merhametin katlarca fazlasına sahipken kulundan merhametini esirgermi hiç. ya belli bir imtihana tabi tutup öyle verecek. ya hakkında daha hayırlı olduğu için vermeyecek. bizim için en doğru olanı bizi yaratan bizden çok daha iyi bilir.yeterki biz ona taabii olmayı bilelim.hepimizbir imtihanın içindeyiz. kimimiz evlatlarımızla, kimimiz annebabamızla , kimimz komşumuzla, kimimiz akrabamızla, kimimiz sağlığımızla vs. vs. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin.
meyra cım hasta olmuşsun sanırım . geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin
nursena cım sehpaların güzelmiş Allah güle güle kullanmayı nasibetsin.
asuu kızın geldimiii. bu arada küçük kızının çiçekleride pek güzelmiş. ama kızın çiçeklerden daha güzel. Rabbim bahtınıda güzel etsin inşallah
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bu sabah 07:30da uyandım şükürler olsun
Hemen ılık suyumu içim az limon sıkıpsonrada kendime güzel bir kahvaltı hazırladım ( evde sadece 1 dilim ekmek kalmıştı ama yinede doydum şükür )
Bu saate kadar 0.5 litreden fazla suyumu bile içtim
Doktorum programında şu anda yine zayıflamayla ilgili konuşuyorlar
Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadıngerçekten de öyle
Birde kendinize hedef belirleyin ama sakın 5 kilo verince şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim demeyin diyor
Kıyafet yada bikini falan bile olur yani yiyecek belirliyorsanız hedef olarak beyninizde sağlıksız beslenmeyi bitirmemişsinizdir diyor
Anaaaammmmmmmmm valla okurken bile yoruldum
Valla bu kadar yoğunluk olsa kesin baygın düşerdim
Allah ağzınızın tadını bozmasın Ablacığım.... Aminnnnnnn
Hayırlı haftalar güzeller
Küçük kızımı okula gönderdikten sonra uyudum azcık dedim ama telefon sağolsun ancak 1 saat uyudum ama yeter aslında
Büyük kızım dün akşam geldi daficim yorulmuş gece de pek uyumamışlar şimdi evde uyuyor okula gitmedi
Öğleden sonra annemle bekar olan kızkardeşim gelecek
Dün evden hiç çıkmadım iyi oldu dinlenmişim biraz cuma Cumartesi çok yorulmuşum
Dafi maşallah iyi koşturmuştum yine yediklerin kalmamıştır bence
Meyracım nasılsın canım..Eşinin doğumgünü de kutlu olsun..Bu arada bende mi lesli ye takılsam ne,yapanlar çok iyi geldiğini söylüyorlar tıpkı senin gibiBana da senin yaptığın linki gönderirsen çok sevinirim.Çok uzun olmayanından kolay yapılanından gönderiver ablana :)))Öptüm seni canım..Kaçıyorum ben işler beni bekler
slm bayanlar.. ben kübra... mayıs anneleri grubundanım 26 nisanda oğlan annesi oldum.. ve hamile kalmadan veremediğim kiloların üstüne hamileyken de koydum baya bi oldu.. son ay 120 yi baya bi geçtim ama şuan 108-109 civarındayım.. bebeğimi emziriyorum günde 5 litreye yakın su içiyorum çünkü içim yanıyor.. Antalya da öğretmenim bu arada.. üniversitede 68 kiloydum o halime dönmek istiyorum.. eşim bu ay içinde bir koşu bandı bile alacak sırf moralimi bozuyorum diye oda ayarlamaya çalışıyor küçücük evimizde.. yani sonuç olarak henüz 25 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum.. doğru yerdemiyim bilmiyorum ama hedefim önce doğum öncesi kiloma 90 kiloya düşebilmek.. forum sayesinde artık yediklerime daha çok dikkat edeceğime inanıyorum.. çikolatayı çok seviyorum onun dışında ekmek pek yemiyorum.. benim derdim atıştırmalıkla.. zayıflamamı isteyen kocacım sürekli ne istiyorsun dışardan diyip duruyor hiç bir şey diyorum ama ne istesem alıyor, sonra yok yemen lazım bebeğe süt olsun diyecek oluyor artık kilomu kafaya taktıkça ondan da vazgeçti.. yardım edin birbirimize destek olalım lütfen kilo vermek istiyorum ve kimseye kilomu bile söyleyemiyorum kocam dahil.. hiç bir kıyafetim olmuyor.. bunalıma girmeme az kaldı yani.. çok mutsuzum bu kilolarla... bebeğimi emzirirken gardırobun aynasında kendimi gördükçe kızıyorum... kocaman memelerimin içinde kuzucuğum bile kaybolcak gibi oluyor
zeynepppp benden sana bi tavsiye veremmi bacım tost makinesine para vereceğine çocuklarına bişey alırsın:) bak yağlı pişirme kağıdı var ya ondan bi parça kes katlayıp koy tost makinesinin içine o kağıtların arasına da patlıcanlarını koy pişir. he ızgara ızleri çıkmaz belki ama pişirir. ben tost makinesi kokusundan rahatsız oluyorum hepsibirbirine karışmasın ısınınca diye yağlı kağıdı tost yaparken ekmek ısıtırken falan hep kullanırım şekercim. anlatabilmişimdir umarım
Ve aleyküm selam banucum...ya bak ne dicem gerçi ebruya tahammülüm yok diyosun ama ben genede dicemm...22kasım 2012 tarihli videoyu
bul ben onu yaptım uzun süre orda sadece lastikle çalışılıyo...bacak ve karın hareketleri ağırlıklı...ben o bölümdeki bütün hareketleri çok rahat
yapıyodum..tabi uzun ara verdim geçenlerde tekrar yapayım dedim anam beceremiyom ya nefesim yetmiyo falan...ben ogünkü hareketleri
beğendiğim ve yapabildiğim için hep onları yaptım bir süre baya faydasınıda gördüm ama sen bilirsin tabikii...
merhabalar...
ben daha önce sıkı takipçisiydim buraların... takım arkadaşlarımla beraber güzel kilolar verdik... fakat yeniden ve eskisinden daha fazla kilo ile geri döndüm...şu an 93 kiloyum
haziran sonuna kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum...tatilde balina gibi dolaşmak istemiyorum... bu sabah bismillah dedim ve başladım... hepimize kolay gelsinn
slm bayanlar.. ben kübra... mayıs anneleri grubundanım 26 nisanda oğlan annesi oldum.. ve hamile kalmadan veremediğim kiloların üstüne hamileyken de koydum baya bi oldu.. son ay 120 yi baya bi geçtim ama şuan 108-109 civarındayım.. bebeğimi emziriyorum günde 5 litreye yakın su içiyorum çünkü içim yanıyor.. Antalya da öğretmenim bu arada.. üniversitede 68 kiloydum o halime dönmek istiyorum.. eşim bu ay içinde bir koşu bandı bile alacak sırf moralimi bozuyorum diye oda ayarlamaya çalışıyor küçücük evimizde.. yani sonuç olarak henüz 25 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum.. doğru yerdemiyim bilmiyorum ama hedefim önce doğum öncesi kiloma 90 kiloya düşebilmek.. forum sayesinde artık yediklerime daha çok dikkat edeceğime inanıyorum.. çikolatayı çok seviyorum onun dışında ekmek pek yemiyorum.. benim derdim atıştırmalıkla.. zayıflamamı isteyen kocacım sürekli ne istiyorsun dışardan diyip duruyor hiç bir şey diyorum ama ne istesem alıyor, sonra yok yemen lazım bebeğe süt olsun diyecek oluyor artık kilomu kafaya taktıkça ondan da vazgeçti.. yardım edin birbirimize destek olalım lütfen kilo vermek istiyorum ve kimseye kilomu bile söyleyemiyorum kocam dahil.. hiç bir kıyafetim olmuyor.. bunalıma girmeme az kaldı yani.. çok mutsuzum bu kilolarla... bebeğimi emzirirken gardırobun aynasında kendimi gördükçe kızıyorum... kocaman memelerimin içinde kuzucuğum bile kaybolcak gibi oluyor
Anammmm link versen ancak bu kadar olur
Bende lesli bacıyla yine barışmadım onun yerine ebru şallının 15 dakikalık plates lastiği ile bacak ve karın ağırlıklı hareketlerini yaptımonun üzerine bir 15 dakikalik daha yer hareketleri olan bir videoya eşlik ettim
Yarım saat az sayılır aslında ama kan ter içinde kaldımsonra üzerimi değiştirip komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra küçük kuzumla duş aldım
İnanılmaz iyi geldi bundan sonra spora gitmediğim günler kesin yaparım
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
SEnde aramıza hoşgeldin
Yine yavaşta olsa kilolar gitmiş ama inşallah en kısa zamanda ilk önce 2li haneleri sonrada eski kilolarına da ulaşırsın
Gazan mübarek olsun şimdiden
arada Allah kuzucuğunu Analı babalı büyütsün ....Aminnnnnnnnnn
Anammmm link versen ancak bu kadar olur
Bende lesli bacıyla yine barışmadım onun yerine ebru şallının 15 dakikalık plates lastiği ile bacak ve karın ağırlıklı hareketlerini yaptımonun üzerine bir 15 dakikalik daha yer hareketleri olan bir videoya eşlik ettim
Yarım saat az sayılır aslında ama kan ter içinde kaldımsonra üzerimi değiştirip komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra küçük kuzumla duş aldım
İnanılmaz iyi geldi bundan sonra spora gitmediğim günler kesin yaparım
banuuuuu,
sen benim zayıflama eşim ol aynı kilodayız neredeyse(sen azcık daha zayıfsın) hedef koyalım kapışalım gaza gelelim.
istersen linkte vereyim canımm...bende çok işe yaramıştı ya o yüzden herkes yararlansın istedim....ogünlerde çok azimliydim hergün hiç
aksatmadan yapıyodum...hatta kalmaya bir yerlere gittiğimdede gece yatmadan önce odama çekilip yapıyodum ezbere aklımda kalanlarla ama
şimdi bi kaçtı spor hevesimki sorma elimi kaldıramıyorum hiç içimden gelmiyo....her akşam yatarken planlıyorum yarın yapıcam diye ama yok
anacım olmuyoo...kısacası canım çok çok çok faydasını görüyodum o dönemde sanada oyüzden şeyttim....
bana uyar :122: :122: :122: :122:
Verelim şu kilolarıda fıstık gibi olalım artık yeter kilolu gezdiğimiz
Aaa süper olur en azından farklıysa benim bulduğumla birlikte yapıp 45 dakikaya çıkarırım belki sporu
Benimde hoşuma gitti çok hızlı hareket etmediğim halde inanılmaz terledimAllahtan plates lastiğimde vardı evde bir ara decatlona gidersemde şu plates çemberinden alayım diyorum en azından oturduğum yerde bile onu sıkıp bıraksam iç bacaklar sıkılaşır
sıra geldi menü paylaşmayaa...
kahvaltı:
11,30: 1domates, 1salatalık ve 5küp kaşar....
15,00: 1patlıcan 1kabak ızgara ve bir kase yoğurt....
14,00: 5,6 tane çilek....
18,30 gibide bulgurlu pazı bir porsiyon ve gene ufak kase yoğurt olcak yanında...
bu saate kadar 3kupa yeşilçayımı içtim akşam bi tane daha içerim muhtemelen...vede 10 bardak su tükettim..yatana kadar rahat 6,7bardak daha içerim..acıkırsam saat 9 gibide 2 yada3 tane kuru kayısı yerim diye düşünüyorum...
e yorumlarınızı bekliyorum artık ama kahvaltı için bir açıklama yapayım geç saate kaldığı için biraz sonrasında öğle yemeği yiyeceğim için böyle oldu normalde kahvaltım böyle değil...
canım çok haklısın bende istanbulda oturduğum zaman yaşıyordum o duyguyu.gerçekten aile çok önemli helede her geçen gün çekirdek aileye geçip büyük ailelerin dağıldığı şu günlerde dahada önem kazanıyor. ben büyük aileyi çok seviyorum. rabbime şükürler olsun çocuklarımızda bunu devam ettirmeye çalışıyor. önceleri gelinlere çok zor geliyor ama gördükleri yoğun sevgiyle çabuk alışıyorlar.şimdi bütün yeğenler kendi aralarında gün başlattılar çocuklarımız birbirinden kopmasın akrabalıklar devam etsin diye. çok mutlu oldum. beni aradılar ısrarlagünayyydııınnnnn uykum var ama uyumucamm dikiş işlerim var onu yapıcam bugünnn
ortalığı toplayayımm
hayırlı bi hafta olsun inşallah hepimize
tartı 85 400 dedii pöfff sanırım antibiotik etkisi var yoksa ben be yedimki:))))
dafiiiii çok yorucu ama zevkli yaa gurbette olunca ne kadar imreniyorum kalabalık ailelere aile oturmalarınaa kahvaltılaara köy gezmelerinee
maşşallah hiçmi tartışma küsme olmuyo aranızda
bide genelde hep aynı memleketten evlendiğinizden kaynaklanıyo benim babam ayrı annem ayrıı memlket evlenince ankaraya yerleşmişler eşimin ailesi ayrı onlarda ankaraya
o kadar karışıkki kültürlerr çok zorlanıyo düşün benim akrabalarımla eşimin akrabaları 10 yıl önce düğünümde 3 -4 saatline tanıştılar okadar böyle böyle uzaklaşıoruz yalnızlaşıyoruz sanırımm saece anemler ve kaynanamlar görüşür sık sık
ve aleykümselam banuşum. hiçte düşüp bayılmazsın sende çok koşturup duruyorsun. güzel duana amin diyorum.Allah hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Bu sabah 07:30da uyandım şükürler olsun
Hemen ılık suyumu içim az limon sıkıpsonrada kendime güzel bir kahvaltı hazırladım ( evde sadece 1 dilim ekmek kalmıştı ama yinede doydum şükür )
Bu saate kadar 0.5 litreden fazla suyumu bile içtim
Doktorum programında şu anda yine zayıflamayla ilgili konuşuyorlar
Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadıngerçekten de öyle
Birde kendinize hedef belirleyin ama sakın 5 kilo verince şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim demeyin diyor
Kıyafet yada bikini falan bile olur yani yiyecek belirliyorsanız hedef olarak beyninizde sağlıksız beslenmeyi bitirmemişsinizdir diyor
Anaaaammmmmmmmm valla okurken bile yoruldum
Valla bu kadar yoğunluk olsa kesin baygın düşerdim
Allah ağzınızın tadını bozmasın Ablacığım.... Aminnnnnnn
Hayırlı haftalar güzeller
Küçük kızımı okula gönderdikten sonra uyudum azcık dedim ama telefon sağolsun ancak 1 saat uyudum ama yeter aslında
Büyük kızım dün akşam geldi daficim yorulmuş gece de pek uyumamışlar şimdi evde uyuyor okula gitmedi
Öğleden sonra annemle bekar olan kızkardeşim gelecek
Dün evden hiç çıkmadım iyi oldu dinlenmişim biraz cuma Cumartesi çok yorulmuşum
Dafi maşallah iyi koşturmuştum yine yediklerin kalmamıştır bence
oohh maşallah gelenide göndermişsinGünaydın canlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. ben güzelce uyuyup dinlenerek başladım haftaya. cumartesi gelen fazlalıkları da pazar yoladım
bu sabah itibariyle 81.5 kg geldim. bakalım cumaya kadan 80.5 olurum inşallah :)))
kurcala cüücşüm, köpeeen olsun
anahtarını pardon, şifresini vereyim arada sen de yaz
Dafi abla inanılmazsın
sana 41 kere maşallah diyorum, Allah nazarlardan korusun bu enerjini
Bence kesinlikle antibiyotik yüzünden. dikkat et sen yine de yediklerine Nursena
Bu arada ben de çok özeniyorum Dafi ablanın ailesine. Ama bence Dafi abla çekip çevirdiği, herkesi toparladığı için böyle. Yoksa herkes bu kadar kendini adamıyor, 3 kez üstüste birine gitsen mırın kırın etmeye başlarlar. Hakikaten maşallah Dafi ablanın egosuzluğuna
valla ben bugün çok uyudum ya, ama çok pis kapışırım
ben de varım yarışa maykım :)
81.5 ile başlıyorum bugün.
yaptığın çok güzel birşey cücüğümevet yaa sevgisizlik çok kötü maleseff(
çıkıştada baktım beni bekliyo ,dün babası yine dövmüş , geçen arkadaşlarının yanında dövmüş , bu da dün evden kaçmış arkadaşına gitmiş , onu anlatıyo ,elimden geliğince yardım etmeye çalışıyomm , bakalım nolcak sonu bu işinnn ....
idare salak saçma adamlardan ibaret olduğu için ne desin , "helal olsun hocam" diyo gavatinyolar ....
CAnım sanki biraz az gibime geldi ama yine sen bilirsin
En azından sabah kahvaltısında iki dilimde olsa ekmek olaydı iyidi
Su ve yeşilçaya laf yok süpersin valla o konudaEminim bu hafta çok güzel bir sonuç alıcaksın
Ebru Şallı Tan
bak bakalım beğenicekmisin....ben dediğim gibi burdaki hareketler kolay gemişti hepsini yapabiliyorum diye hep buna takıldım...ama bunu görene
kadar rastgele bölümleri yapıyodum bu seferde top yok falan diye bazı hareketleri atlıyodum hep...bunda hiç top yok sadece göğüs hareketleri
kısmında çember var onuda bi yerde kullanıyodu bende çembersiz yapıyodum aynı hareketi o haliyle bile yaradı....
evet canım az biliyorum...çünkü hafta sonu fena çozuttum bu hafta en azından toparlamalıyım diye düşündüm...buarada teşekkürederim ilgin
için....he bide 45 dakikaya tamamlarım demişsin ya benim dediğim zaten toplamda 48 dakika sürüyodu yanlış hatırlamıyosam sen bir saate
tamamlamış olcan yanii...ay ne günlerdi hem bunu yapıp üstüne bide lesli 1 mil yapıp bikaç tanede iç bacak için hareketler yapıyodum günlük
70 dakikaya tamamlıyodum..hey gidi günler heyy...nerde şimdi o azim böcüğüm acabaaaa...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?