Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok şeker hastalığım... hatta bebeğim iriydi baya doktor şekerden şüphelendi hep ama çıkmadı, en sonunda sen irisin ondan bebeğin de iri olacak dedi 3700 gram doğdu 2 hafta erken hem de..

ay ablacımm ne kadar incesinn....bizimkilerde onlarsız başbaşa kalırız gençler olaraktan diye ödleri kopuyo....kynımla eltimle hiç yalnız bir araya gelemiyoduk önceki haftasonu kimseye bahsetmeden onlara gittik...daha sonra öğrendiklerinde bilseydik bizde gelirdik dediler bize..halbuki bizde biraz yalnız takılalım diye demedik...onlardan çok rahatsız olduğumuz için değil ama biz yemek çay yetiştirme telaşesinden gelinler olarak iki çift muhabbet edemiyoruz birbirimize bir hal hatır bile soramıyoruz...

ben geldim:)

........................

hoşgeldin canımm....

reca ederim şekerim nedemek yeterki işe yarasın....Aminn aminn canım inşallah yaa..çok kötü hissediyorum böyle kendimii...

aynurcum sana bişey anlatcam;

benim bi tanıdığım sınıf öğretmenliğinden emekli.
bunu bana kendisi anlatmıştı.

bir keresinde 1.sınıf öğretmenliği yaparken sınıfında bi çocuk varmış, biraz zor anlayan bi çocukmuş ve her gelen öğretmen onu sınıfta koymuş, yani 2sene üst üste sınıfta kalmış.
sonra birgün müdür demişki o anlamaz yapamaz onu sınıfta bırak demiş, oda bunu duyunca hem kızmış hemde şok olmuş böyle bi söze. sadece müdür değil okuldaki öğretmenlerdende varmış o çocuğa karşı yanlış davranışlarda bulunan.
sınıftaki arkadaşlarıda o çocukla dalga geçiyormuş birde......
sırf bu müdüre inat vede o çocuğa merhametinden ötürü o çocukla özel olarak ilgilenmiş, ders saatleri dışında da ilgilenmiş.
çocuk biraz fazla ilgi ile okumayı sökmüş kaç sene sonra.....
birgün öğretmenler odasına kitabını alarak tenefüste yanına gelmesini söylemiş o çocuğa, vesselam çocukta aynen tenefüste kitabını alıp öğretmenler odasına gelmiş, tüm öğretmenler garip garip bakıyormuş çocuğa, sonra çocuğa demişki oku işte felan ismindeki oğlum demiş, ve çocuk okumaya başlamış, ama ona kötü davranan tüm öğretmenler utanmışlar ve hatalarını anlamışlar o an......
çocukta daha bi sınıfına derslerine tutunmaya başlamış okumayı söktükten sonra......
ve aynı şeyi birgün müdürün odasına götürerek yapmış, önce müdür demişki naapti bi sıkıntımı yaptı demiş, yok demiş o okumayı söktü size okuyacak demiş, müdürde hadi canım demiş, ve çocuk okumaya başlayınca müdürde aynen mahçup olmuş ve hatasını anlamış....

yaaa böyle işte canım, bu anlattığım biraz senin hesap olunca bunu anlatmak istedim sana.

HOşgeldinnnnnnnnnn

hoşbuldum canlarııııım:)

teşekkürler....

yok şeker hastalığım... hatta bebeğim iriydi baya doktor şekerden şüphelendi hep ama çıkmadı, en sonunda sen irisin ondan bebeğin de iri olacak dedi 3700 gram doğdu 2 hafta erken hem de..

inşaallah yoktur tabi canımcım.
peki şeker yüklemesi yaparak şekerini ölçtümü hiç bi doktor?
gizli şeker böyle bulunuyo da.....

neyse ben kaçıyorum kızlar, kahvem bitti işimin başına döneyim artık.....
öptüm hepinizi.....

Selam canlar,
akşam yemeğimi yedim filme başlamadan size bakayım dedim. Sakın çok yemeyin ha akşam yemeğinde

Gökçe hoş geldin...pek iyi geçmemiş tatilin neyse sağlık olsun...

Aynur 3 haftada bilem bile kafa tutuyon he sen görürsün seni köfte seni...

ESra bu bir hakarettir

bence de Nevincim, çok pis gaza gelelim bence :)

O zaman hepinize birden maşallah
İnsan çok özeniyor ama bazı şeyler kader tabi.

yaklaşık iki yıl öncesinden takip ettiğim ara ara yazdığım fakat tayin taşınma iş derken yazamadığım yer burası..fakat artık kendime dur demenin vakit geldi geçiyor sanırım:) ikinci bebeği düşünüyorum fakat kilom 98:) evet bende kara kara düşünüyorum nasıl olmalı diye..tüm teknik konuları diyetle ilgili bilmeme rağman uygulama fukarası biriyim:) aslında 1 aydır tüm tatlı ve karbonhidratı sıfıra indirdim sayılır sabah 10 gibi büskivi kaçamakları hariç..oda okul çok yoğun erken kahvaltı yapınca enerjim azalıyor..okula bişeyler götüreyim diyorum ama insanların düşünceleri yüzünden vazgeçiyorum..ne uzun konuştum değilmi:) kendime hedef olarak öncelikle haziranın sonunu daha sonra da ramazan bayramını koydum 85 olmak için...birde akşam leslieye ve platese başlamam gerek:) yoksa diyet tek başına sonucu zorlaştırabiliyor..umarım bu yolda kendimden ve hedefimden vazgeçmem savaşım kendi irademle anlıyacağınız...haydi bismillah

incelikten değil canım yaa
hepimiz yaşadık o günleri bizde büyüklerimiz yanımızdayken rahat olamıyorduk. herşey herkesin yanında konuşulmuyor. gençlerinde kendi yaşıtlarıyla paylaşmak istediği şeyler olacaktır mutlaka onları biraz rahat bırakmak lazım.
eşim geldi çıkıyorum

Kapışkanım nursenam hızlısın bakıyorum da
Bugün ben de yürüyüşe gidemem leslie yapasım var bakalım inşallah ancak akşama olur ama

Asuman ablam Nursena yok ben katılamam, edemem dedi ama bizden hızlı başladı gördünmü sen görürsün bende ne kadar yorgun olsamda 30 dk da olsa hareket edicem.
bi yerim diyenden kork bide yemem diyenden kork :))))))))))
ayy öle deildi demii bi kapışalım diyenden kork bide kapışmayalım
yürüyesim varda yoruldum asu bee bu kızlar beni yoruyooo

kapışkan Mayklarrrr

- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena

yokkmuu arttırraannnn
haydiii bakalımmmmm hayırlısı

kocamannn allkışşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar çkilo çizelgesini nasıl hazırlıcam unutmuşummm... bi el atın...
hoşgeldinnnnnn ahh ahh atıştırıcam derken bi öğün kadar yiyoruzz nerdeyse((

hımmm süpermiş valla bende çok biber yaparım deneyeyimmm
az geldiii banada yediklerin

ozaman tekrardan hoşgeldinn....Azmin daim olsunn....

evet nursenacım normalde yediğime göre az canım ama haftasonunu telafi etmem lazım...oyüzdenn....

he bide bak bir ayda 5 kilo vermessem aynur öğretmenimden dayak var...

Meyraamm ne güzel yazmışsın ,aynen öyle tatlımm , çocuklarımızda belki ne cevherler oluyor ama malesef ön yargılar yada ilgisizlik sevgisizlik yüzünden kaybediyoruz bunlarıı

bende Samet için elimden geleni yapıyorum ve yapacam ama ailesi çok sıkıntılı , onu nasıl çözerim bilememmm :44::44::44:

hoşgeldin canım , öğretmensin sanırım sende

ben Aynur , öğretmenim , 29 yaşımdayım , evli ve çocuksuzum , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm

şaka bi yana okula bişey götürmekten neden çekiniyorsunkiii ?? ben götürüyorum mesela , öğretmenler odasındada bi güzel çıkarıp yiyorumm ,hiiiçç umrumda değil başkları ne düşünürse düşünsün , ASLOLAN BENİM !!!!!!

slm canlar nasılsınız 9 ay boyunca sizi takip edicem artık nasıl olsa bundan sonra hep + + olacam - çok zorrrrr sizi seviyorum inşallah herkes hedefine ulaşır artık ben seneye saklıyorum kilo verme işini tabi bebişe bişey olmazda 9 ay bizimle kalırsa :) öpüldünüz...........

Hoşgeldin örtmenim bende okula beslenme götürmem karşına geçip acayip espiriler yapıyorlar kilon iyice göze batıyor yürüyorum haftaiçi bir saat sporsuz olmaz hakkaten

Allahım sağlıkla huzurla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin kucağına al yavrucağını inşaallah

Ben geldimm

Herkes iyidir umarım

Evett normal bir insan gibi yemeye başlamamın ilk gününü yazıyorum. Sizlere göre çok gelecektir ama zararlı şeyler yemediğim için ilk gün olarak fena sayılmaz bence

Sabah: evde yaptığım sandwıc. Tahıllı sahdwıc ekmegı ıcıne 1/2 dılım beyaz peynır+ 2 parça tel peynir,domates, marul

Ara: 3 kuru kayısı, 10 çiğ fındık

Öğlen: ızgara tavuk şiş, yeşillik(patates ve pilav yerine yeşillik istedim sırf marul az havuç vardı), 1 dilim kepekli ekmek, 1 kutu ayran

Ara: starbucks'dan yağsız sütle yapılmış şekersiz kremasız en küçük boy latte(tarçınlı). ülker k bisküvi(100 kalori)

Akşam: 3 kaşık taze fasülye, 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kase yoğurt,2 cerry domates

Ara: meyve

Bugün uykusuzum ve bacaklarım çok ağrıyo, cumartesi deli gibi kıyafet ararken çok fazla yürümüşüm sanırım, evde dağ gibi ütü var beni bekliyo, bugün yürüyüş yapmıycam ama ütüde biraz kalori harcatır demi. Yarın öğle arası maslak plazalarda beymene iş görüşmesine gidicem,gitmeden itü teknokentte yemeğimi yiycem ama vaktim olmadığı için çok hızlı yemem lazım,yarın içinde gömlek ve siyah kot giyicem, kumaş pantolon giyecektim ama vazgeçtim,beni alacaklarsa böle alsınlar dermişim

Vallah cok guzel soylemissin :)

¨¨
Evet artik sukur evimdeyim rahatim :)) Malesefki olan esime oluyor orda... Bir yandan ben asiliyorum biktim diye bir yandan ailesinin hareketleri oda bikti ama atsan atilmaz satsan satilmaz diyor... Onlar benim ailem 1bucuk senede 1görüyoruz SIKcaz disimizi diyor. Oda hakli. :)

Ama kendilerini benden insan sanirlar görseniz... Ben onlara artik yobaz diyorum cunku coook geri kafalilar, ordan kaynaklaniyor bu hareketleri...

Vallahi pinarcim dedigin gibi oldu... insallah senin iyi gecer bare :)

7yildir evliyim ve 7yildir böyleler... Gerci ilk 6ay iyidi... Alistim artik diycem ama alisamadim... Sadece sabrediyorum ordayken... Ha her seferinde en az bir kere buyuk bir kavga ediyoruz onlarla...

Neyse yaaa

Yeni gelenler hepiniz hosgeldiniz!!!

Ben agustos'da 25yasima gircem, evliyim, bir tane 3bucuk yasinda bir cadim var. 4yasinda köpegim var.
Bu arada evli ve anne olmama ragmen egitimime devam etmeye karar verdim. 1bucuk yildir tekrar ögrenci oldum :) daha 2bucuk yilim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…