- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
barıştınızmı canım leslie ablaylan:)
ayyyy dafi ablam pek bi kaçamak yapmışsıııın:18::18::18:
aman dikkat artık bu hafta baya baya:18::18:
çok teşekkür ederim ablacım, öpüyorum tatlı yanakların kokulu kokulu:)
Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadıngerçekten de öyle
bencede çok doğru canım.
gözünaydın ablacım, kızçen gelmiş hayırlısı ile:)))
uyusun dinlensin.......
iyiyim şükür, sağolasın. sen nasılsın canımcım?
ayrıca eşim içinde çok teşekkürler...
leslie yapabilene bencede süper bişey, bende zaten en düşüğünü yapıyorum hep.
bu işte bak linki:
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
bende öpüyoruuuum....
canım içim yanıyo çünkü demişsin ya, şeker hastalığı varmı sende???
yoksa da bence bi ölçtür bi ara şekerini bi sağlık kuruluşunda canım......
içim yanıyo diyince direk bunları sana söylemek geldi içimden canım ve söyledim......
canım çok haklısın bende istanbulda oturduğum zaman yaşıyordum o duyguyu.gerçekten aile çok önemli helede her geçen gün çekirdek aileye geçip büyük ailelerin dağıldığı şu günlerde dahada önem kazanıyor. ben büyük aileyi çok seviyorum. rabbime şükürler olsun çocuklarımızda bunu devam ettirmeye çalışıyor. önceleri gelinlere çok zor geliyor ama gördükleri yoğun sevgiyle çabuk alışıyorlar.şimdi bütün yeğenler kendi aralarında gün başlattılar çocuklarımız birbirinden kopmasın akrabalıklar devam etsin diye. çok mutlu oldum. beni aradılar ısrarlasende gel biz senden hiç çekinmiyor herşeyimizi seninle paylaşabiliyoruz sen bizim yaşımıza iniyorsun dediler ama gitmedim. uygun olmaz dedim. kv. lerinizin gelmediği güne ben gelirsem onlar size gönül koyar dedim.
ve aleykümselam banuşum. hiçte düşüp bayılmazsın sende çok koşturup duruyorsun. güzel duana amin diyorum.Allah hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın canım
gözün aydın asucum Allah kuzularını senden ayırmasın hep yakınında olurlar hasret çekmezsin inşallah
oohh maşallah gelenide göndermişsin
canım aile deyince herkese fedakarlık düşer.inan herkes elinden geleni yapıyor bizimkilerde. ben evde misafir ağırlarken ablam bana barbunya ekmiş tarlada, eniştem bahçeyi sürmüş. biz birbirimizin herşeyini paylaşırız. birimizde birşey varsa bizim yok demeyiz. benim erik uzak bir bahçedeydi arkadaşımı büyük ablamın eriklerine götürdüm. benim kiraz ağacım yok küçük ablamın kirazlarına götürdüm.şeftali bahçemin şeftalilerini kaynım sökmüş oğlan kardeşimin bahçesinden sandık sandık toplarız. birimizin malı hepimizin.
yaptığın çok güzel birşey cücüğüm
bir insana sevgi verebilmek çok güzel birşey oda sende var
ben geldim:)
........................
Anammm buda çok iyimişsırf bunu bile yapsam yeterli
Valla işe yarasında Ebrunun suratını göremeye razı olurumuzun olması çok daha iyi en azından başka video arama sorunu yok
Umarım bende bir an önce faydasını görürüm Anama gitmeden
Eminim bu hafta eksileri görünce o azim böcüğün yine geri gelecektir
Bundan sonra hepimiz hep eksileri görürüz inşallahaminnnnnnnnnnnn
Bu arada link için teşekkür ederim canım
HOşgeldinnnnnnnnnn
ay ablacımm ne kadar incesinn....bizimkilerde onlarsız başbaşa kalırız gençler olaraktan diye ödleri kopuyo....kynımla eltimle hiç yalnız bir araya gelemiyoduk önceki haftasonu kimseye bahsetmeden onlara gittik...daha sonra öğrendiklerinde bilseydik bizde gelirdik dediler bize..halbuki bizde biraz yalnız takılalım diye demedik...onlardan çok rahatsız olduğumuz için değil ama biz yemek çay yetiştirme telaşesinden gelinler olarak iki çift muhabbet edemiyoruz birbirimize bir hal hatır bile soramıyoruz...
hoşgeldin canımm....
reca ederim şekerim nedemek yeterki işe yarasın....Aminn aminn canım inşallah yaa..çok kötü hissediyorum böyle kendimii...
yok şeker hastalığım... hatta bebeğim iriydi baya doktor şekerden şüphelendi hep ama çıkmadı, en sonunda sen irisin ondan bebeğin de iri olacak dedi3700 gram doğdu 2 hafta erken hem de..
Gökçe hoş geldin...pek iyi geçmemiş tatilin neyse sağlık olsun...
Aynur 3 haftada bilem bile kafa tutuyon he sen görürsün seni köfte seni...
ESra bu bir hakarettir
oohh maşallah gelenide göndermişsin
canım aile deyince herkese fedakarlık düşer.inan herkes elinden geleni yapıyor bizimkilerde. ben evde misafir ağırlarken ablam bana barbunya ekmiş tarlada, eniştem bahçeyi sürmüş. biz birbirimizin herşeyini paylaşırız. birimizde birşey varsa bizim yok demeyiz. benim erik uzak bir bahçedeydi arkadaşımı büyük ablamın eriklerine götürdüm. benim kiraz ağacım yok küçük ablamın kirazlarına götürdüm.şeftali bahçemin şeftalilerini kaynım sökmüş oğlan kardeşimin bahçesinden sandık sandık toplarız. birimizin malı hepimizin.
incelikten değil canım yaaay ablacımm ne kadar incesinn....bizimkilerde onlarsız başbaşa kalırız gençler olaraktan diye ödleri kopuyo....kynımla eltimle hiç yalnız bir araya gelemiyoduk önceki haftasonu kimseye bahsetmeden onlara gittik...daha sonra öğrendiklerinde bilseydik bizde gelirdik dediler bize..halbuki bizde biraz yalnız takılalım diye demedik...onlardan çok rahatsız olduğumuz için değil ama biz yemek çay yetiştirme telaşesinden gelinler olarak iki çift muhabbet edemiyoruz birbirimize bir hal hatır bile soramıyoruz...
hoşgeldin canımm....
reca ederim şekerim nedemek yeterki işe yarasın....Aminn aminn canım inşallah yaa..çok kötü hissediyorum böyle kendimii...
Kapışkanım nursenam hızlısın bakıyorum da
Bugün ben de yürüyüşe gidemem leslie yapasım var bakalım inşallah ancak akşama olur ama
bi yerim diyenden kork bide yemem diyenden kork :))))))))))Asuman ablam Nursena yok ben katılamam, edemem dedi ama bizden hızlı başladı gördünmüsen görürsün bende ne kadar yorgun olsamda 30 dk da olsa hareket edicem.
yürüyesim varda yoruldum asu bee bu kızlar beni yoruyoooHelal nevinime zaten böyle diyenden korkacaksın canım
Bak sana erkenden leslie yapmış daha akşam da yürür bu bence:)
Ben de bugün 84.1 çıktım dünden yarım kilo eksik ama cumaya göre 100 gr eksideyim olsun ama inşallah yarın 83 lü bişeyler görürüm
Annemler geldiler ben arada uğrarım yine
haydiii bakalımmmmm hayırlısıkapışkan Mayklarrrr
- clutch
- chickpeas
- asumanzeynep
- nevzamansız
- nursena
yokkmuu arttırraannnn
kocamannn allkışşşşşşşşşşşşşşşşşşyavrular okuldan geldim , 1de diğer okula gidecemmm(
şuanda dışarda seller akıyo , o derece yağmur yağıyo , yyaaazzzz nerdesiinn yaazzzzz .....
birde bişey anlatayım ;
geçen toplantıda müdürün , bırakmamızı istediği ve benim en sevdiğim öğrencilerden biri olan Samet , bugün sabah öğretmenler odasına anneler günü hediyesi bırakmış, çook duygulandımm , canım benim yaa birde not yazmış çok güzel ; okula ilk geldiğinizden beri bana anne şefkati gösterip , beni koruyup , ve beni sevdiğiniz için çok teşekkür ederim yazmışş ....
evde sevgi görmüyo , okulda idareden hep şiddet görüyo ,evdede aynı durum devam ediyo , yavrum yaa sevgiye muhtaç resmen ....
neyse bunu idareye götürüp gösterdim ,ağızları 1 karış açık kaldı , bende dedimki ; hocam karşınızdakine ne verirseniz onu alırsınız
anlayanaaaaaaa .....
slm bayanlar.. ben kübra... mayıs anneleri grubundanım 26 nisanda oğlan annesi oldum.. ve hamile kalmadan veremediğim kiloların üstüne hamileyken de koydum baya bi oldu.. son ay 120 yi baya bi geçtim ama şuan 108-109 civarındayım.. bebeğimi emziriyorum günde 5 litreye yakın su içiyorum çünkü içim yanıyor.. Antalya da öğretmenim bu arada.. üniversitede 68 kiloydum o halime dönmek istiyorum.. eşim bu ay içinde bir koşu bandı bile alacak sırf moralimi bozuyorum diye oda ayarlamaya çalışıyor küçücük evimizde.. yani sonuç olarak henüz 25 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum.. doğru yerdemiyim bilmiyorum ama hedefim önce doğum öncesi kiloma 90 kiloya düşebilmek.. forum sayesinde artık yediklerime daha çok dikkat edeceğime inanıyorum.. çikolatayı çok seviyorum onun dışında ekmek pek yemiyorum.. benim derdim atıştırmalıkla.. zayıflamamı isteyen kocacım sürekli ne istiyorsun dışardan diyip duruyor hiç bir şey diyorum ama ne istesem alıyor, sonra yok yemen lazım bebeğe süt olsun diyecek oluyor artık kilomu kafaya taktıkça ondan da vazgeçti.. yardım edin birbirimize destek olalım lütfen kilo vermek istiyorum ve kimseye kilomu bile söyleyemiyorum kocam dahil.. hiç bir kıyafetim olmuyor.. bunalıma girmeme az kaldı yani.. çok mutsuzum bu kilolarla... bebeğimi emzirirken gardırobun aynasında kendimi gördükçe kızıyorum... kocaman memelerimin içinde kuzucuğum bile kaybolcak gibi oluyor
hoşgeldinnnnnn ahh ahh atıştırıcam derken bi öğün kadar yiyoruzz nerdeysekızlar çkilo çizelgesini nasıl hazırlıcam unutmuşummm... bi el atın...
hımmm süpermiş valla bende çok biber yaparım deneyeyimmmzeynepppp benden sana bi tavsiye veremmi bacım tost makinesine para vereceğine çocuklarına bişey alırsın:) bak yağlı pişirme kağıdı var ya ondan bi parça kes katlayıp koy tost makinesinin içine o kağıtların arasına da patlıcanlarını koy pişir. he ızgara ızleri çıkmaz belki ama pişirir. ben tost makinesi kokusundan rahatsız oluyorum hepsibirbirine karışmasın ısınınca diye yağlı kağıdı tost yaparken ekmek ısıtırken falan hep kullanırım şekercim. anlatabilmişimdir umarım
az geldiii banada yediklerinsıra geldi menü paylaşmayaa...
kahvaltı:
11,30: 1domates, 1salatalık ve 5küp kaşar....
15,00: 1patlıcan 1kabak ızgara ve bir kase yoğurt....
14,00: 5,6 tane çilek....
18,30 gibide bulgurlu pazı bir porsiyon ve gene ufak kase yoğurt olcak yanında...
bu saate kadar 3kupa yeşilçayımı içtim akşam bi tane daha içerim muhtemelen...vede 10 bardak su tükettim..yatana kadar rahat 6,7bardak daha içerim..acıkırsam saat 9 gibide 2 yada3 tane kuru kayısı yerim diye düşünüyorum...
e yorumlarınızı bekliyorum artık ama kahvaltı için bir açıklama yapayım geç saate kaldığı için biraz sonrasında öğle yemeği yiyeceğim için böyle oldu normalde kahvaltım böyle değil...
yaklaşık iki yıl öncesinden takip ettiğim ara ara yazdığım fakat tayin taşınma iş derken yazamadığım yer burası..fakat artık kendime dur demenin vakit geldi geçiyor sanırım:) ikinci bebeği düşünüyorum fakat kilom 98:) evet bende kara kara düşünüyorum nasıl olmalı diye..tüm teknik konuları diyetle ilgili bilmeme rağman uygulama fukarası biriyim:) aslında 1 aydır tüm tatlı ve karbonhidratı sıfıra indirdim sayılır sabah 10 gibi büskivi kaçamakları hariç..oda okul çok yoğun erken kahvaltı yapınca enerjim azalıyor..okula bişeyler götüreyim diyorum ama insanların düşünceleri yüzünden vazgeçiyorum..ne uzun konuştum değilmi:) kendime hedef olarak öncelikle haziranın sonunu daha sonra da ramazan bayramını koydum 85 olmak için...birde akşam leslieye ve platese başlamam gerek:) yoksa diyet tek başına sonucu zorlaştırabiliyor..umarım bu yolda kendimden ve hedefimden vazgeçmem savaşım kendi irademle anlıyacağınız...haydi bismillah
ozaman tekrardan hoşgeldinn....Azmin daim olsunn....
bi yerim diyenden kork bide yemem diyenden kork :))))))))))
ayy öle deildi demii bi kapışalım diyenden kork bide kapışmayalım
yürüyesim varda yoruldum asu bee bu kızlar beni yoruyooo
haydiii bakalımmmmm hayırlısı
kocamannn allkışşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldinnnnnn ahh ahh atıştırıcam derken bi öğün kadar yiyoruzz nerdeyse((
hımmm süpermiş valla bende çok biber yaparım deneyeyimmm
az geldiii banada yediklerin
aynurcum sana bişey anlatcam;
benim bi tanıdığım sınıf öğretmenliğinden emekli.
bunu bana kendisi anlatmıştı.
bir keresinde 1.sınıf öğretmenliği yaparken sınıfında bi çocuk varmış, biraz zor anlayan bi çocukmuş ve her gelen öğretmen onu sınıfta koymuş, yani 2sene üst üste sınıfta kalmış.
sonra birgün müdür demişki o anlamaz yapamaz onu sınıfta bırak demiş, oda bunu duyunca hem kızmış hemde şok olmuş böyle bi söze. sadece müdür değil okuldaki öğretmenlerdende varmış o çocuğa karşı yanlış davranışlarda bulunan.
sınıftaki arkadaşlarıda o çocukla dalga geçiyormuş birde......
sırf bu müdüre inat vede o çocuğa merhametinden ötürü o çocukla özel olarak ilgilenmiş, ders saatleri dışında da ilgilenmiş.
çocuk biraz fazla ilgi ile okumayı sökmüş kaç sene sonra.....
birgün öğretmenler odasına kitabını alarak tenefüste yanına gelmesini söylemiş o çocuğa, vesselam çocukta aynen tenefüste kitabını alıp öğretmenler odasına gelmiş, tüm öğretmenler garip garip bakıyormuş çocuğa, sonra çocuğa demişki oku işte felan ismindeki oğlum demiş, ve çocuk okumaya başlamış, ama ona kötü davranan tüm öğretmenler utanmışlar ve hatalarını anlamışlar o an......
çocukta daha bi sınıfına derslerine tutunmaya başlamış okumayı söktükten sonra......
ve aynı şeyi birgün müdürün odasına götürerek yapmış, önce müdür demişki naapti bi sıkıntımı yaptı demiş, yok demiş o okumayı söktü size okuyacak demiş, müdürde hadi canım demiş, ve çocuk okumaya başlayınca müdürde aynen mahçup olmuş ve hatasını anlamış....
yaaa böyle işte canım, bu anlattığım biraz senin hesap olunca bunu anlatmak istedim sana.
yaklaşık iki yıl öncesinden takip ettiğim ara ara yazdığım fakat tayin taşınma iş derken yazamadığım yer burası..fakat artık kendime dur demenin vakit geldi geçiyor sanırım:) ikinci bebeği düşünüyorum fakat kilom 98:) evet bende kara kara düşünüyorum nasıl olmalı diye..tüm teknik konuları diyetle ilgili bilmeme rağman uygulama fukarası biriyim:) aslında 1 aydır tüm tatlı ve karbonhidratı sıfıra indirdim sayılır sabah 10 gibi büskivi kaçamakları hariç..oda okul çok yoğun erken kahvaltı yapınca enerjim azalıyor..okula bişeyler götüreyim diyorum ama insanların düşünceleri yüzünden vazgeçiyorum..ne uzun konuştum değilmi:) kendime hedef olarak öncelikle haziranın sonunu daha sonra da ramazan bayramını koydum 85 olmak için...birde akşam leslieye ve platese başlamam gerek:) yoksa diyet tek başına sonucu zorlaştırabiliyor..umarım bu yolda kendimden ve hedefimden vazgeçmem savaşım kendi irademle anlıyacağınız...haydi bismillah
Hosbulduk canim :) Vallahi tatilmi denir iskence mi bilemicem :) Ama güzel günlerde olmadi degil... 3haftada toplam 2gün süperdioda tam gün olarak degil tabi
Görümcem ve agirlamak hahiç gülecegim yoktu... insanlik olsa biraz içlerinde... Birde üstüne üstlük 3bucuk yasindaki kizini bana satip duruyordu... Cocuk bakiciligida yaptim yani... Akilli bir cocuk olsa neyse dicem ama cooook yaramaz ya.
Hoşgeldin örtmenim bende okula beslenme götürmem karşına geçip acayip espiriler yapıyorlar kilon iyice göze batıyor yürüyorum haftaiçi bir saat sporsuz olmaz hakkatenyaklaşık iki yıl öncesinden takip ettiğim ara ara yazdığım fakat tayin taşınma iş derken yazamadığım yer burası..fakat artık kendime dur demenin vakit geldi geçiyor sanırım:) ikinci bebeği düşünüyorum fakat kilom 98:) evet bende kara kara düşünüyorum nasıl olmalı diye..tüm teknik konuları diyetle ilgili bilmeme rağman uygulama fukarası biriyim:) aslında 1 aydır tüm tatlı ve karbonhidratı sıfıra indirdim sayılır sabah 10 gibi büskivi kaçamakları hariç..oda okul çok yoğun erken kahvaltı yapınca enerjim azalıyor..okula bişeyler götüreyim diyorum ama insanların düşünceleri yüzünden vazgeçiyorum..ne uzun konuştum değilmi:) kendime hedef olarak öncelikle haziranın sonunu daha sonra da ramazan bayramını koydum 85 olmak için...birde akşam leslieye ve platese başlamam gerek:) yoksa diyet tek başına sonucu zorlaştırabiliyor..umarım bu yolda kendimden ve hedefimden vazgeçmem savaşım kendi irademle anlıyacağınız...haydi bismillah
Allahım sağlıkla huzurla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin kucağına al yavrucağını inşaallahslm canlar nasılsınız 9 ay boyunca sizi takip edicem artık nasıl olsa bundan sonra hep + + olacam - çok zorrrrrsizi seviyorum inşallah herkes hedefine ulaşır artık ben seneye saklıyorum kilo verme işini tabi bebişe bişey olmazda 9 ay bizimle kalırsa :) öpüldünüz...........
Allahım sağlıkla huzurla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin kucağına al yavrucağını inşaallah
Kısacık tatilde sen mi onları Türkiyeye gelip ağırladın gönüllerini hoş tuttun (nasılsa yok toptan acısını çıkaralım mı demişler merak ettim) pes doğrusu anacığım gelin gideriz naz niyaz çekeriz gelin alırız kapris çekeriz bu işte bir yer tıkalı zannımca (şansımızın tıkanıklığını açmak lazım)
¨¨Anam siz nasıl bişeysiniz oku oku helak oldum 1 saattir işi gücü bıraktım burayı okuyorum bakıyorum ben sayfa okuyup ilerledikçe sizde ilerletiyosunuz neyse uzatmayım sonuç olarak bitirdim şükür herkesin hediyeleri süper güle güle iyi günlerde kullanın inşallah kızlar neyse ben kaçar işler 1 saattir beni bekliyo
Gökçe kuzum hoşgeldin tatil biraz sıkıntılı olmuş ama boşver artık evindesin ve rahatsın keyfine bak
Bende bende bende katılmak istiyorum benide alın aranıza mayklar
Canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin hep beraber başarıcaz bu işi bende tanıtayım kendimi ben zehra 28 yaşındayım ankaradayım muhasebeciyim 1,5 yaşında bi oğlum var ahanda bu kadar tanıştık kaynaştık ne güzel
hoşgeldin canım...çok doğru bi adrestesin...bende zeynep 28 yaşında biri 1,5 yaşında diğeri 4 yaşında iki kız annesi ve ev hanımıyım...burda hep beraber güzel kilolar vericez canım dünü düşünme artık ve bugun yeniden başla...arada kaçamaklarımız olsada pes etmeden her seferinde yeniden başlayıp sonuna kadar gidicez inşallah...sadece biraz zamana ve bol sabra ihtiyacımız var bununda üstesinden hep beraber gelicez inşallah...
tanışmıyoruz canım ama tekrardan hoşgeldinnn....
ne dicemi şaşırdım doğrusu....insanlıktan nasibini almamışlar...Allah ıslah eylesin....
anammm saat 4 olmuş ya hiç haberim yok iş güç derken:) şimdi anacım alıyordur evde bugün gdecek diye e bi buçuk ayı geçkin kaldı beni geçtim e benim kıza çok bağlı ver götüreyim diyo bende vermiyom küsüyo banabakalım allah nasip eder inşallah ta tekirdağa tayin oluruz da yakınlaşırız hem benim için çok kolaylaşır hayat hem de annem istediği zaman gelir yanımıza ben giderim
kızlar aramıza yeni gelen arkadaşımız hoş geldin. çikolatayı bende severim arada bi tutturur ama fena tutturur bende şimdi hurma aldım inanırmısınız hurma sanki bana çikolata tadı veriyo gibi kandırıyo beni:) tavsiye ederim elbet kalorisi biraz fazladır ama hem çiko kadar değil hem çikonun işindeki kadar malz. yok içinde
gökçecim üzüldüm bak şimdi bi tatile geldin hizmette sınır tanıtmıyolar sağolsunlar. bendebakalım bu ay sonu gideceğim bakalım beni ne süprizler bekleyecek. görümce çocuğuna bak. ev temizle yemek flan güya tatil eğer yine öyle olursa eşime derim daha da gitmem
bu arada sölemeyi unuttum kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?