- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
slm canlar nasılsınız 9 ay boyunca sizi takip edicem artık nasıl olsa bundan sonra hep + + olacam - çok zorrrrrsizi seviyorum inşallah herkes hedefine ulaşır artık ben seneye saklıyorum kilo verme işini tabi bebişe bişey olmazda 9 ay bizimle kalırsa :) öpüldünüz...........
hoşbuldum canlarııııım:)
teşekkürler....
inşaallah yoktur tabi canımcım.
peki şeker yüklemesi yaparak şekerini ölçtümü hiç bi doktor?
gizli şeker böyle bulunuyo da.....
yaklaşık iki yıl öncesinden takip ettiğim ara ara yazdığım fakat tayin taşınma iş derken yazamadığım yer burası..fakat artık kendime dur demenin vakit geldi geçiyor sanırım:) ikinci bebeği düşünüyorum fakat kilom 98:) evet bende kara kara düşünüyorum nasıl olmalı diye..tüm teknik konuları diyetle ilgili bilmeme rağman uygulama fukarası biriyim:) aslında 1 aydır tüm tatlı ve karbonhidratı sıfıra indirdim sayılır sabah 10 gibi büskivi kaçamakları hariç..oda okul çok yoğun erken kahvaltı yapınca enerjim azalıyor..okula bişeyler götüreyim diyorum ama insanların düşünceleri yüzünden vazgeçiyorum..ne uzun konuştum değilmi:) kendime hedef olarak öncelikle haziranın sonunu daha sonra da ramazan bayramını koydum 85 olmak için...birde akşam leslieye ve platese başlamam gerek:) yoksa diyet tek başına sonucu zorlaştırabiliyor..umarım bu yolda kendimden ve hedefimden vazgeçmem savaşım kendi irademle anlıyacağınız...haydi bismillah
slm canlar nasılsınız 9 ay boyunca sizi takip edicem artık nasıl olsa bundan sonra hep + + olacam - çok zorrrrrsizi seviyorum inşallah herkes hedefine ulaşır artık ben seneye saklıyorum kilo verme işini tabi bebişe bişey olmazda 9 ay bizimle kalırsa :) öpüldünüz...........
İyi akşamlar
Bugün de hiç evden çıkmadım yarın bolca yürümem lazım ama temizlik yapmam lazım cumaya misafirim var
Annemle kardeşim vardı akşamüstü onlar gittikten sonra da akşam yemeği vs derler topla leslie felan da yapamadım bugün
ohhh ohhh iyi iyiiii bekle beni 1 kilo fazlayım senden:))))))
Ben geldimm
Herkes iyidir umarım
Evett normal bir insan gibi yemeye başlamamın ilk gününü yazıyorum. Sizlere göre çok gelecektir ama zararlı şeyler yemediğim için ilk gün olarak fena sayılmaz bence
Sabah: evde yaptığım sandwıc. Tahıllı sahdwıc ekmegı ıcıne 1/2 dılım beyaz peynır+ 2 parça tel peynir,domates, marul
Ara: 3 kuru kayısı, 10 çiğ fındık
Öğlen: ızgara tavuk şiş, yeşillik(patates ve pilav yerine yeşillik istedim sırf marul az havuç vardı), 1 dilim kepekli ekmek, 1 kutu ayran
Ara: starbucks'dan yağsız sütle yapılmış şekersiz kremasız en küçük boy latte(tarçınlı). ülker k bisküvi(100 kalori)
Akşam: 3 kaşık taze fasülye, 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kase yoğurt,2 cerry domates
Ara: meyve
Bugün uykusuzum ve bacaklarım çok ağrıyo, cumartesi deli gibi kıyafet ararken çok fazla yürümüşüm sanırım, evde dağ gibi ütü var beni bekliyo, bugün yürüyüş yapmıycam ama ütüde biraz kalori harcatır demi. Yarın öğle arası maslak plazalarda beymene iş görüşmesine gidicem,gitmeden itü teknokentte yemeğimi yiycem ama vaktim olmadığı için çok hızlı yemem lazım,yarın içinde gömlek ve siyah kot giyicem, kumaş pantolon giyecektim ama vazgeçtim,beni alacaklarsa böle alsınlar dermişim
bu günkü menüm
gece : 1 dilim ekmek,( tam buğday ) yarım kk.peynir, iki haşlanmış yumurta, 1 bardak melissa çayı
akşam : 2 dilim ekmek ( tam buğday ), yarım tabak çorba, 4 kaşık sarımsaklı yoğurtlu bakla,1 parça yağsız tavada pişmiş et,4 kayısı, 5 çilek.
şimdi bir fincan kahve içmeyi düşünüyorum.
Bekleyemem canım acil göndermem lazım benim bu kiloları bıktım artık
Hem açım ben şimdi biliyonmu sen sütlü kahve yaptım içicem şimdi belki azcık karnım kabarır:)
selam güzellerr.kapışmaya bende varım mayklarrrrrr bana yakın ilknur var duy sesimi ilknur.yeni gelenler hoşgelmişler azminiz bol olsun alıntı yapamadım cepteyim
saol kuzum 10 kg versem boydan biraz yırtcamda ama bu hafta baya iyi başladım bakalımSensiz olmaz zaten Yasemin abla, hoşgeldin mayklar arası son düzlük turnuvamıza
saol kuzum 10 kg versem boydan biraz yırtcamda ama bu hafta baya iyi başladım bakalım
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veriz de eski sağlıklı günlerimize geri döneriz
Canım bence direk +lar göreceğin ümitsizliğine kapılma
Ben 108le hamile kalmıştım ve 9 ayın sonunda doğuma girerken 103 kiloydumüstelik baya baya yedim hiç kısmadan tabi sırf sağlıklı şeyler hatta birazda protein ağırlıklı beslenmiştim
Doktorum olurda sezeryan olursa diye Anestezi uzamnıyla görüştürdüğünde kadın şok olmuştumillet kilo alır sen nasıl verdin diye tabi kendi doktorum bildiği için yerinde durmadı ki demişti
Yani diyeceğim o ki sen sağlıklı beslenirsen ve çok az da dikkat edersen yağına, tuzuna ve şekerine kilo bile verebilirsin kuzucuğu rahatsız etmeden
yok esram öle yakın akraba düğünü ama gidilmesi gerekwnler var tabi ama boşverelim herkey kendimiz için yapıcaz.ben kaçtım canlar sabah 5.2m de kalkıcam iyi geceler sevgiyle kalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?