Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamileligin icin hayirli olsun! Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah!

İyi akşamlar
Bugün de hiç evden çıkmadım yarın bolca yürümem lazım ama temizlik yapmam lazım cumaya misafirim var
Annemle kardeşim vardı akşamüstü onlar gittikten sonra da akşam yemeği vs derler topla leslie felan da yapamadım bugün

evet şeker yüklemesiyle de bakıldı.. hamileyken yüksek tansiyon çıktı ama şuan o da yok.. yani gayet sağlıklıyım görünürde.. kilolarımı saymazsak diycem ama sayıyorum...

offf ya kocacım pasta istiyor ama benim de canım çekiyor işte.. alçak adam

bu günkü menüm

gece : 1 dilim ekmek,( tam buğday ) yarım kk.peynir, iki haşlanmış yumurta, 1 bardak melissa çayı

akşam : 2 dilim ekmek ( tam buğday ), yarım tabak çorba, 4 kaşık sarımsaklı yoğurtlu bakla,1 parça yağsız tavada pişmiş et,4 kayısı, 5 çilek.
şimdi bir fincan kahve içmeyi düşünüyorum.

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veriz de eski sağlıklı günlerimize geri döneriz

Canım bence direk +lar göreceğin ümitsizliğine kapılma
Ben 108le hamile kalmıştım ve 9 ayın sonunda doğuma girerken 103 kiloydum üstelik baya baya yedim hiç kısmadan tabi sırf sağlıklı şeyler hatta birazda protein ağırlıklı beslenmiştim
Doktorum olurda sezeryan olursa diye Anestezi uzamnıyla görüştürdüğünde kadın şok olmuştu millet kilo alır sen nasıl verdin diye tabi kendi doktorum bildiği için yerinde durmadı ki demişti

Yani diyeceğim o ki sen sağlıklı beslenirsen ve çok az da dikkat edersen yağına, tuzuna ve şekerine kilo bile verebilirsin kuzucuğu rahatsız etmeden

ohhh ohhh iyi iyiiii bekle beni 1 kilo fazlayım senden:))))))

Selam kızlar

Şimdi bu güzel sohbetin içinde olmak vardı aslında öylede düşünüyodum ama tam geçmişi okurken kocam geldi o yüzden malesef kaçmak zorundayım zaten birbirimizi zor görüyoruz hazır bebemde uyumuşken biraz zaman ayıralım birbirimize değilmi neyse hepiciğinizi öpüyorum sizleri çooookkk seviyorum kızlar

selam güzellerr.kapışmaya bende varım mayklarrrrrr bana yakın ilknur var duy sesimi ilknur.yeni gelenler hoşgelmişler azminiz bol olsun alıntı yapamadım cepteyim

asum bende açımmm bu hafta iyi bir sonuç için böyle olmak zorunda yürüyemedimde sel götürdü burayı sözde leslie yapıcaktım akşam oturmasından yeni döndük ve cuppp yatağa sızdım sızıcam

Özlemcim menün gayet başarılı, bence öyle çok falan da değil.

Dafi abla senin menün de çok güzel, iyi başladınız haftaya

Bekleyemem canım acil göndermem lazım benim bu kiloları bıktım artık
Hem açım ben şimdi biliyonmu sen sütlü kahve yaptım içicem şimdi belki azcık karnım kabarır:)

Ben de acıktım sanırım :) ama ara öğünümü yaptığım için daha mammiş yok

selam güzellerr.kapışmaya bende varım mayklarrrrrr bana yakın ilknur var duy sesimi ilknur.yeni gelenler hoşgelmişler azminiz bol olsun alıntı yapamadım cepteyim

Sensiz olmaz zaten Yasemin abla, hoşgeldin mayklar arası son düzlük turnuvamıza

canım bende banu gibi 106 kilo ile hamile kalıp 96 yı gördüm ve doğuma 103 kilo ile gittim..oyüzden sağlıklı beslenirsen fazlalık bi kilo almassın canım....

of ya dün pazar yapmıştık çok güzel lahana vardı eşim alalımda sarma yap olmazmı dedi aldık bir sürü bende akşamdan beri onlarla uğraşıyorum bittiler çok şükür...pişiyo şimdi artık yarınki yemeğimde hazır sayılır yanına yaparım bişeyler...birazdanda makinem biter çamaşırları asarım anacım iş hiç bitmiyoki nekadar bişey yapmıcam desemde olmuyo işte....

bende acıktımm ama saat 9 gibi 3 kayısı ve 5 badem yedim...bolda su içtim ama midem kazınıyo şuan...tabi haftasonu genişlettim mideyi şimdi bunlar kurtarmıyo...

ayyyyyyyyy cidden miii keşke keşke öyle bişey olsa yaaaa ne çok sevinirim valla sağlıklı yemeye çalışıyorum ama bakalım hayırlısı bakak görek :) :)

yok esram öle yakın akraba düğünü ama gidilmesi gerekwnler var tabi ama boşverelim herkey kendimiz için yapıcaz.ben kaçtım canlar sabah 5.2m de kalkıcam iyi geceler sevgiyle kalınn

Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan yatıyorum

Sabah inşallah yine en geç 07:30da güne merhaba demek istiyorum

Valla iyi oldu bu böyle devam ederse karşılığınıda alacağıma inanıyorum
Açımmmmmmmmm sabah olsunda kahvaltı edeyim

Size hoşsohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…