Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyigeceler herkesler yatmışşşş

üst komşum geldi kızı kızımla aynı yaşıt benim minik cadı anlaşamıyo yaşıtlarıyla kız neye ellese suç valla delirtti beni
cadı
neyse kahve yaptım yaşpasta getirmiş kızlara yedirdim 1 çatalcık aldım
karadayı bitti sonra pikenin kenarını diktim kendime bi evde giymelik kapri dikmiştim bel ve boyunu yaptım yarn allah izin verirse kursa gidicem pikenin dantelini geçircem inşallah

çamaşırımı asayım bide puaça mayalayım sabaha ne kaldıkiii
yarın kursa götürcem ananemin 52 si diye yermiyim garani veremiyom yaa sanki bi çatal pasta yemesem olmazzzz off offf nursenaaa çatla sen emiii nası kızıyom kendime güzel mamaları görünce atlıyom hemen(( işte öleee dafi senin madensuluyu yapayım bariii yumuşak oluyooo

Hayırlı sabahlar güzeller
Büyük kızı göndereyim az daha yatacağım kimseler tutmasın beni zaten yatmayıp ne yapayım eşim uyuyor küçük kızım uyuyor okula gitmeyecek SBS ye kadar hava da çok kapalı ve yağmurlu yürüyüşe de gidilmez
Nursena pastadan sadece bir çatal yediysen kızım kendine irade dediğin budur zatennefsini köreltmişsin ve bırakmışsın aferin sana
Poğaçadan kahvaltı niyetine 1 tane yersen sorun olma herhalde ekmek hakkın yerine geçer işte

günayyydıınnnnnnn eşim gitti kızı yollayayım puaçaları yapıcam kabarmış pastane puaçası na göre ev puaçası daha az kalorili diye okumuştum asu bi yerde
yatak beni çağırıyo da küçük cadım uyanırr şimdikk aman gece uyumadı saat başı ağladı zaten geç yatmıştımm gözlerim acıyoo valla

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Bugünde yine çok şükür saat 07:20de sanki saat kurmuş gibi uyandım
Hemen az limonlu ılık suyumu ve sonrasında bol su içip kendime geldim
Çamaşırlarım vardı gece astığım onları toplayıp ( yağmur başlayacak gibi ) kendime güzel bir kahvaltı hazırladım
Küçük cimcimem hala uyuyor
Çok şükür bugünde hiç işim yok bir tek spora gitmeden akşamlık yemeğimi yapacağım
Biraz daha kendime geleyimde yarım saat sonrada Ebru şallıyla plates randevum var bu kilolar gidecekkkkkkkkk başka yolu yok

Canım Allah kabul etsin Anannenin ruhu şad olsun...Aminnnn
Eminim güzel olucaktır poğçaların Şimdiden kolay gelsin sana

selammm güzellerr

hayırlı günler olsunn

hepimiz iyiyiyizdir umarım ohhhh ne güzel bende ev hanımı olmak ve kendime vakit ayırmak istiyorum spor yapmak istiyorum ama

nerdeee,yapcak birşey yok yola böyle devam...

sabah menüm

2 katı yumurta, 2 kk peynir 1 açık çay,

şimdide 1 nescefe içiyorum,daha sonra yeşil çay ve suya dayanıcam

öptüm sevgiyle klaın canlarr

fazla vaktim yok ve alıntımda yokk

günaydın arkadaşlar kapalı bir gün yağdı yağacak bir hava devam edilen sağlıklı beslenme maratonu, temizlik yapılacak, su içilecek, yeşil çay demlenecek, okul hazırlığı beslenme forma vs..... derken menüm sabah haşlanmış yumurta iki dilim ekmek dört dilim köy peyniri çay
öğlene taze fasulye cacık ara öğünlerde süt meyve
kaçamak yok istekte yok kendime inanamıyorum
umarım herkes iyidir ve devam ediyordur haftanın başlamasıyla bitişi bir oluyor cuma tartısıda bakalım kimler ipi göğüsleyecek bu ara herkes azimli

Son düzenleme:
günaydınnnnn selamun aleyküm...

herkese kocaman bir merhaba,

Nursena
çok güzel anlatmışsın derdimizi o bi çatal pastayı almasak olmazmı sanki ama zararlı olan herşey bizi çekiyor kendine...
bende dün alşam hemde şeker hamurundan pastaya yenilmek üzreydim ki...balkonun kapısını açık bıraktığımı hatırlayıp eve döndük eşimle...benim tek handikapım tatlııııı...ama onuda tamamen kesmek lazım bağımlılar gibiyim...o tadı unutturmam lazım beynime...mesela sabah kahvaltıda reçel yiyorum illaki 2 tatlı kaşığı..ilk hedef onu çıkarıyorum hayatımdan...

Haziranın 1 inde katılmamız gereken düğün varmış kv ve kp memlekete gittiğinden bayrağı mecbur olarak devraldık. kıyafetim var ama az daha ince olsam göbeğim az gitse fena olmaz zannımca...dün akşam spor yapamadım Nursenanın inadına yapıcaktım ama 22 ye geldi eve girene kadar bugün telafi edicem mayklar...

Malum kandil yaklaşır bizim kandil simidi çalışmaları başlar...3 gün çok yoğun olur ve gec saate kadar çalışılır...kendimi tutmam lazım...

Regl olsamda azcık şişim inse artık.

Özlem inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...

slm bacılar pazar gunu gunesın altında delıler gıbı dolanınca dun butun gun yattım mıgrenden halıyle ne dıyet ne spor hepsı yalan oldu bugun sabah sporsuz basladım gune amaaksama dogru belkı yurururum gunes carpıo benı gunes gıttımı cıkmam gerek sokaga hala basım agrıo ...

Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnn

Selamün aleykümm....

nasılsınızzz....ben hapşırık tıkşırık nöbetimin geçmesini bekliyorum elimde rrulo kağıt havluyla dolanıyom hep...onun harici iyiyim onunda son bir saati geçicek sonra...ama artık gözlerimede vurmaya başladı en kısa zamanda doktora gitmem lazımm...

kahvaltımı ettim....2dilim ekmek,bi kaşık bal,3küp eski kaşar,bir tatlı kaşığı labne,bir salatalık....şimdide yeşil çayımı yudumluyorum....

kuzular gece çok geç yattılar ama çok şükür saat 9 a kadar deliksiz uyudular....bende dinlendim...sabah kalktım eşimi gönderdim sonra dayanamadım gene yattım....sonra kızlarla beraber kalktım bi daha....

geçmiş olsun canım yaa...pazar günü banada aynısı oldu...çok fena oluyo güneş çarpması insan kendine gelemiyo bir türlü....

Gününüz aydın olsun arkadaşlar..

Pastanede yapılanlar çok daha yağlı oluyor canım o nedenle bizimkiler daha masum

Geçmiş olsun dikkat etmek lazım sonrası kötü oluyor malum
Zeynepcim geçmiş olsun sana da alerjik bir durum anladığım kadarıyla hemen geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…