Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
eriny
çamaşırımı asayım bide puaça mayalayım sabaha ne kaldıkiii
yarın kursa götürcem ananemin 52 si diye yermiyim garani veremiyom yaa sanki bi çatal pasta yemesem olmazzzz off offf nursenaaa çatla sen emiii nası kızıyom kendime güzel mamaları görünce atlıyom hemen(( işte öleee dafi senin madensuluyu yapayım bariii yumuşak oluyooo
slm bacılar pazar gunu gunesın altında delıler gıbı dolanınca dun butun gun yattım mıgrenden halıyle ne dıyet ne spor hepsı yalan oldu bugun sabah sporsuz basladım gune amaaksama dogru belkı yurururum gunes carpıo benı gunes gıttımı cıkmam gerek sokaga hala basım agrıo ...
Canım çok çok geçmiş olsun
RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnn
slm bacılar pazar gunu gunesın altında delıler gıbı dolanınca dun butun gun yattım mıgrenden halıyle ne dıyet ne spor hepsı yalan oldu bugun sabah sporsuz basladım gune amaaksama dogru belkı yurururum gunes carpıo benı gunes gıttımı cıkmam gerek sokaga hala basım agrıo ...
Pastanede yapılanlar çok daha yağlı oluyor canım o nedenle bizimkiler daha masumgünayyydıınnnnnnn eşim gitti kızı yollayayım puaçaları yapıcam kabarmış pastane puaçası na göre ev puaçası daha az kalorili diye okumuştum asu bi yerde
yatak beni çağırıyo da küçük cadım uyanırr şimdikk aman gece uyumadı saat başı ağladı zaten geç yatmıştımm gözlerim acıyoo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?