Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr tünaydın

dün akşam 1 kepçe susuz et sote ve 1 dilim kepek ekmeği yedim diyetimin ilk günüydü açlıktan sanırım başım çok ağrıdı erkenden sızmışım... spor yapmadım ama bu akşam yüzmem var :) sabah sabah ta iyi spor yaptım 6. kata 2 kez indim çıktım....

bu sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynir sürdüm yedim tek şekerli çay ile beraber... şimdide 2 adet etiform limonlu bisküvi yedim ... bu gün iş yerinde fırında tavuk var salata ve tavuk yemeği planlıyorum....

yeşil çay içenleri gördümm walla ben içemiyorum midem çok kötü oluyorrr nasıl içiyosunuz... arkadaşımın biri diyetisyene gitmişti ödem attırıcı çay tarifi verdi kira sapı mısır püskülü çubuk tarçın biraz maydanoz deneyen varmı tadı nasıll acaba..

Esmeralda hoşgeldin
Bitki çayları midene vs dokunmuyorsa tadına bakmayacaksın canım hafifçe ılıtıp fondip yap alışırsın:)))

Allah hayrını kabul etsin Nursena, annennenin ruhuna gitsin. Sen de canın istiyorsa ye bi tane, bi çatal pastadan, bi tane poğaçadan kilo almazsın zaten

Nevincim sana da günaydın. Haziran başına 3 kg verebilirsin bence. ben bi haftasonu kahvaltı bi tatlı kaşığı bal, bi tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı yiyorum. sen de haftasonlarına çekebilirsin sadece onları :)

Geçmiş olsun Burcu, inşallah toparlarsın kendini.

Gününüz aydın olsun arkadaşlar..

Senin de günün aydın olsun canım :) gözler arıyor seni, özlüyoruz

Esmeralda hoşgeldin
Bitki çayları midene vs dokunmuyorsa tadına bakmayacaksın canım hafifçe ılıtıp fondip yap alışırsın:)))

hoşbulduk canımm
mideme dokunmuyor bulandırıyor...ayyyy birkeresinde fondip yaptım sonucu çok kötüydüü....nasıl alışıcam yaaa..az az bu gün kendimi zorlamadan başlıyım barii..

Son düzenleme:
Günaydın canlar,

hepinize hafif bir gün diliyorum. Ben öğleden sonra anneme gideceğim, eşimle kardeşim bu akşam yüzmeye başlıyor da. Benim de spora başlamam lazım artık.

hoşgeldinn....özledik seniii......

sağol canım evet alerjik....her sene baharda başlıyo kışa kadar devam...ilaçlarla hafif geçirdiğim günlerde oluyo...ama daha bu sene

doktora gitmediğim için henüz ilaç almıyorum bunun için...gözlerime vurduğu zaman artık tahammül edemiyorum direk doktor yolu

görünüyo..bugün yarın giderim yani sonra artık ilaçların sayesinde kısmen bi rahatlama olur..

hoşbulduk canımm
mideme dokunmuyor bulandırıyor...ayyyy birkeresinde fondip yaptım sonucu çok kötüydüü....nasıl alışıcam yaaa..az az bu gün kendimi zorlamadan başlıyım barii..

bende içemiyodum ama şimdi öyle bi alıştımki gayet lezzetli geliyo ama sıcakken soğuyunca gene içemiyorum...hatta bir zamanlar adaçayı çok acı gelirdi içemezdim şimdi yeşilçaya alışınca adaçayı bile güzel geliyo ben bunu niye içemiyomuşumki diyorum...

Günaydın canlar,

hepinize hafif bir gün diliyorum. Ben öğleden sonra anneme gideceğim, eşimle kardeşim bu akşam yüzmeye başlıyor da. Benim de spora başlamam lazım artık.

hoşgeldin esracımm....ya benimde başlamam lazımda hiç elim ayağım varmıyo...

banucum ebruyla randevun bitti galibaa...buralarda görüyorumda senii...

Canım sanada çok geçmiş olsun
umarım bir an önce iyileşirsin benimde küçük cadı dün onu yıkarken bir ara su soğuduğunda bana tuttu buz gibi suyu bu sabah hafif burnum akmaya başlamış hasta ettin beni cadi diyorum sen beni hasta ettin diyor

Günaydın canlar,

sende gidebilirsin yüzmeye hangi ildesin bilmiyorum ama belediyenin spor salonları var ben onlara gidiyorum çalıştığım için akşam seansına gidiyorum ücretli ama ücretsiz gündüz seanslarıda var haberin olsun...

bi alem bu çocuklar yaaa....dün akşam benimkide odasından bağırıyoo anneeee çabuk gel buraya diyorum sanaaa diye tabi

bende çamaşır asıyodum ne diyeceksen gelde söyle ben gelemem dedim...neyse ben işimi bitirene kadar cıyakladı yanına gittim nasıl

bağırıyosun sen öyle gece gece dedim...ne dese beğenirsin sen beni çok sinir ediyosun hiç sözümü dinlemiyosun gel dediysem gelmen

lazım beni hiç dinlemiyosun....ne dicemi şaşırdım hem komik geldi hem gerçekten kızmıştım bağırdığı için...büyük adam olduda bide

beni azarlıyo hanımefendi...

aslında istiyorum ama sanırım bu ara gitmem. az kendimi toparlayayım, havalar ısınsın öyle. hemen hasta oluyorum çünkü. sağol ilgin için

tşk ederım kızlardaha ııım ılk24saat baygın gecıo 2. 24saattede keyıfsızlık oluo kı buna sukur en azından işlerımı yapabılıorum sımdı haftalık dıet yemeklerımı hazırlıorum fırında 1kılo patlıcan az yaglı bol baharatlı ustune sarmısaklı domates sos bıde semızotu almısdım onu yıkıorum sımdı onlada yogurtlu salata yaparım 1hafta yerım ben bunları
şu semızotunun kolayyıkama teknıgını bılen varsa banada anlatsın

zeynepcım sanada gecmıs olsun

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaarr
bugün hepiniz iyisinizdir inşallah

Allah kabul etsin
afiyet olsun nursena yaramasın
ben o poğçayı tam buğday, kepekli un, yulaf kepeğini karıştırıp yapıyorum ve bir güzel yiyorum

aleykümselam
geçmiş olsun zeynepcim
aşı yaptırsan faydası olmazmı acaba

sanada geçmiş olsun canım

seninde günün aydın olsun yenacım
kayıplara karıştın özlüyoruz seni

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnn selamun aleyküm...
ve aleykümselam canlar

tşkler daficim...

merhaba arkadaşlar,
okuyorum okuyorum bir dalamıyorum sohbetlere...

neyse kendimi yaziiim. haftasonu çok kötü sapıttım. kunefeden bahsetmeyeyim bile... ne kanat ne kebeb ne kahvaltıda kaymak bırakmadım.1-2 kadeh şarap hatta rakı bile içerek dolu dolu 2 gun kaçamağın dibine vurdum. hareket te etmedim ekstra. cuma da dalokayın doğum gunu var bir de orda sapıtırım garanti...

dun sizin bolca bahsettiğiniz yalancı karnıyarıktan yaptım. eşim çok beğendi o zaten çok yağlı sevmez. çok hafif değip değip yedi. o tarifi veren güzellere teşekkür ederim patlıcanı çok severim ama yemiyordum yağsız lezzetsiz diye...

ben baya leslie spor oldum. hava bozdu bir de. zaten sıcak olunca hiç yurunmuyor. dun yaptım şukur kendimi gaza getirip, şimdi de zorluyorum başlamaya kendimi. 5 mil olanı yapmaya çalışıyorum. yapabildiğimce kolları kaldırdığı haraketlerde mafoluyorum... ama hafif hafif sanki vucudum (özellikle popom) toplanmaya başladı sanki. göbeğim fena halde ama napalım ödiycez kefaretini kışın yatıp yatıp deli gibi yemenin... lesliden sonra abshaper ve dambllarım la çalışıyorum biraz da.

eşimin fransada amcasının kızı evleniyor. 13 haziran da fransaya gideceğiz. turkiyeden tek katılan biz olacakmışız. turkiyenin kadın profilini göbusumle temsil edeceğim,tombul mutsuz ve kendine güvensiz. fransız kadınlarının zerafetini bir göreğim bakalım...

Bugün de yürüyüş zor görünüyor bana hava epeyce yağışlı açacak gibi görünmüyor pek
Kahvaltıda 4 kaşık k flakes ve 2 kaşık müsli yedim sütle
Öğlen de brbunya salatası ve ayran düşünüyorum akşama da tost makinesinde kızarttığım patlıcanlarla yapılan islim köfte var salatayla onu yerim
Bugün tartı hiç eksi göstermedi inşallah yarın eksili bişeyler görürüm

ben gördüm ben gördümm...dün sabah 89,9 görmüştüm bu sabah düz 89 gördüm...yazarken bile utanıyorum...

hoş geldinnn....

Ve aleyküm selam ablacım çok sağol...aşı ne için ablacım şimdiye kadar gittiğim hiç bi doktor bahsetmedi aşıdan hep bikaç çeşit ilaç verdiler ve bi tanesi mutlaka antibiyotik oluyo..gerçi çok faydasınıda görüyorum ama bir yeri toplarken hangi organların anasını ağlatıyorum belli değil....

Hoşgeldin cücüşüm

Ben de 3 mil lesliemi yapıp geldim

hafta sonu seninki biraz abartılı olsa da herkes için diyet dışı oluyor genelde. sen de yeniden başlamışsın tam gaz, moralini bozma o yüzden.

tarifi de Zeynep vermişti, gerçekten kurtarıcı oldu benim için de. size de afiyet olsun.

1 ayda kendini baya toparlar iyi hissedersin Mutlucum, hemen kötü hissetme bence. zarafet kesinlikle kiloyla ilgili değil ayrıca ya, sen neden kendine bu kadar kötü davranıyorsun. olumlu düşün biraz, stres de kilo vermeye engel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…