Gününüz aydın olsun arkadaşlar..
günayyydıınnnnnnn eşim gitti kızı yollayayım puaçaları yapıcam kabarmış pastane puaçası na göre ev puaçası daha az kalorili diye okumuştum asu bi yerde
yatak beni çağırıyo da küçük cadım uyanırr şimdikk aman gece uyumadı saat başı ağladı zaten geç yatmıştımm gözlerim acıyoo valla
günaydınnnnnselamun aleyküm...
herkese kocaman bir merhaba,
Nursena çok güzel anlatmışsın derdimizi o bi çatal pastayı almasak olmazmı sanki ama zararlı olan herşey bizi çekiyor kendine...
bende dün alşam hemde şeker hamurundan pastaya yenilmek üzreydim ki...balkonun kapısını açık bıraktığımı hatırlayıp eve döndük eşimle...benim tek handikapım tatlııııı...ama onuda tamamen kesmek lazım bağımlılar gibiyim...o tadı unutturmam lazım beynime...mesela sabah kahvaltıda reçel yiyorum illaki 2 tatlı kaşığı..ilk hedef onu çıkarıyorum hayatımdan...
Haziranın 1 inde katılmamız gereken düğün varmış kv ve kp memlekete gittiğinden bayrağı mecbur olarak devraldık.kıyafetim var ama az daha ince olsam göbeğim az gitse fena olmaz zannımca...dün akşam spor yapamadım Nursenanın inadına yapıcaktım ama 22 ye geldi eve girene kadar bugün telafi edicem mayklar...
Malum kandil yaklaşır bizim kandil simidi çalışmaları başlar...3 gün çok yoğun olur ve gec saate kadar çalışılır...kendimi tutmam lazım...
Regl olsamda azcık şişim inse artık.
Özlem inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...
slm bacılar pazar gunu gunesın altında delıler gıbı dolanınca dun butun gun yattım mıgrenden halıyle ne dıyet ne spor hepsı yalan oldu bugun sabah sporsuz basladım gune amaaksama dogru belkı yurururum gunes carpıo benı gunes gıttımı cıkmam gerek sokaga hala basım agrıo ...
Esmeralda hoşgeldin
Bitki çayları midene vs dokunmuyorsa tadına bakmayacaksın canım hafifçe ılıtıp fondip yap alışırsın:)))
Pastanede yapılanlar çok daha yağlı oluyor canım o nedenle bizimkiler daha masum
Geçmiş olsun dikkat etmek lazım sonrası kötü oluyor malum
Zeynepcim geçmiş olsun sana da alerjik bir durum anladığım kadarıyla hemen geçer inşallah
hoşbulduk canımm
mideme dokunmuyor bulandırıyor...ayyyy birkeresinde fondip yaptımsonucu çok kötüydüü....nasıl alışıcam yaaa..az az bu gün kendimi zorlamadan başlıyım barii..
Günaydın canlar,
hepinize hafif bir gün diliyorum. Ben öğleden sonra anneme gideceğim, eşimle kardeşim bu akşam yüzmeye başlıyor da. Benim de spora başlamam lazım artık.
Selamün aleykümm....
nasılsınızzz....ben hapşırık tıkşırık nöbetimin geçmesini bekliyorum elimde rrulo kağıt havluyla dolanıyom hep...onun harici iyiyim onunda son bir saati geçicek sonra...ama artık gözlerimede vurmaya başladı en kısa zamanda doktora gitmem lazımm...
kahvaltımı ettim....2dilim ekmek,bi kaşık bal,3küp eski kaşar,bir tatlı kaşığı labne,bir salatalık....şimdide yeşil çayımı yudumluyorum....
kuzular gece çok geç yattılar ama çok şükür saat 9 a kadar deliksiz uyudular....bende dinlendim...sabah kalktım eşimi gönderdim sonra dayanamadım gene yattım....sonra kızlarla beraber kalktım bi daha....
geçmiş olsun canım yaa...pazar günü banada aynısı oldu...çok fena oluyo güneş çarpması insan kendine gelemiyo bir türlü....
Günaydın canlar,
hepinize hafif bir gün diliyorum. Ben öğleden sonra anneme gideceğim, eşimle kardeşim bu akşam yüzmeye başlıyor da. Benim de spora başlamam lazım artık.
Canım sanada çok geçmiş olsun
umarım bir an önce iyileşirsinbenimde küçük cadı dün onu yıkarken bir ara su soğuduğunda bana tuttu buz gibi suyu bu sabah hafif burnum akmaya başlamış hasta ettin beni cadi diyorum sen beni hasta ettin diyor
sende gidebilirsin yüzmeye hangi ildesin bilmiyorum ama belediyenin spor salonları var ben onlara gidiyorum çalıştığım için akşam seansına gidiyorum ücretli ama ücretsiz gündüz seanslarıda var haberin olsun...
Selamün aleykümm....
nasılsınızzz....ben hapşırık tıkşırık nöbetimin geçmesini bekliyorum elimde rrulo kağıt havluyla dolanıyom hep...onun harici iyiyim onunda son bir saati geçicek sonra...ama artık gözlerimede vurmaya başladı en kısa zamanda doktora gitmem lazımm...
kahvaltımı ettim....2dilim ekmek,bi kaşık bal,3küp eski kaşar,bir tatlı kaşığı labne,bir salatalık....şimdide yeşil çayımı yudumluyorum....
kuzular gece çok geç yattılar ama çok şükür saat 9 a kadar deliksiz uyudular....bende dinlendim...sabah kalktım eşimi gönderdim sonra dayanamadım gene yattım....sonra kızlarla beraber kalktım bi daha....
geçmiş olsun canım yaa...pazar günü banada aynısı oldu...çok fena oluyo güneş çarpması insan kendine gelemiyo bir türlü....
Pastanede yapılanlar çok daha yağlı oluyor canım o nedenle bizimkiler daha masum
Geçmiş olsun dikkat etmek lazım sonrası kötü oluyor malum
Zeynepcim geçmiş olsun sana da alerjik bir durum anladığım kadarıyla hemen geçer inşallah
Allah hayrını kabul etsin Nursena, annennenin ruhuna gitsin. Sen de canın istiyorsa ye bi tane, bi çatal pastadan, bi tane poğaçadan kilo almazsın zaten
Nevincim sana da günaydın. Haziran başına 3 kg verebilirsin bence. ben bi haftasonu kahvaltı bi tatlı kaşığı bal, bi tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı yiyorum. sen de haftasonlarına çekebilirsin sadece onları :)
Geçmiş olsun Burcu, inşallah toparlarsın kendini.
Senin de günün aydın olsun canım :) gözler arıyor seni, özlüyoruz
Allah kabul etsiniyigeceler herkesler yatmışşşş
üst komşum geldi kızı kızımla aynı yaşıt benim minik cadı anlaşamıyo yaşıtlarıyla kız neye ellese suç valla delirtti beni
cadı
neyse kahve yaptım yaşpasta getirmiş kızlara yedirdim 1 çatalcık aldım
karadayı bitti sonra pikenin kenarını diktim kendime bi evde giymelik kapri dikmiştim bel ve boyunu yaptım yarn allah izin verirse kursa gidicem pikenin dantelini geçircem inşallah
çamaşırımı asayım bide puaça mayalayım sabaha ne kaldıkiii
yarın kursa götürcem ananemin 52 si diye yermiyim garani veremiyom yaa sanki bi çatal pasta yemesem olmazzzz off offf nursenaaa çatla sen emiii nası kızıyom kendime güzel mamaları görünce atlıyom hemen(( işte öleee dafi senin madensuluyu yapayım bariii yumuşak oluyooo
aleykümselamSelamün aleykümm....
sanada geçmiş olsun canımslm bacılar pazar gunu gunesın altında delıler gıbı dolanınca dun butun gun yattım mıgrenden halıyle ne dıyet ne spor hepsı yalan oldu bugun sabah sporsuz basladım gune amaaksama dogru belkı yurururum gunes carpıo benı gunes gıttımı cıkmam gerek sokaga hala basım agrıo ...
seninde günün aydın olsun yenacımGününüz aydın olsun arkadaşlar..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
ve aleykümselam canlargünaydınnnnnselamun aleyküm...
selamun aleyküm kızlaarr
bugün hepiniz iyisinizdir inşallah
Allah kabul etsin
afiyet olsun nursena yaramasın
ben o poğçayı tam buğday, kepekli un, yulaf kepeğini karıştırıp yapıyorum ve bir güzel yiyorum
aleykümselam
geçmiş olsun zeynepcim
aşı yaptırsan faydası olmazmı acaba
sanada geçmiş olsun canım
seninde günün aydın olsun yenacım
kayıplara karıştın özlüyoruz seni
ve aleykümselam canlar
Bugün de yürüyüş zor görünüyor bana hava epeyce yağışlı açacak gibi görünmüyor pek
Kahvaltıda 4 kaşık k flakes ve 2 kaşık müsli yedim sütle
Öğlen de brbunya salatası ve ayran düşünüyorum akşama da tost makinesinde kızarttığım patlıcanlarla yapılan islim köfte var salatayla onu yerim
Bugün tartı hiç eksi göstermediinşallah yarın eksili bişeyler görürüm
ben geldiimmmm
selamun aleyküm kızlaarr
bugün hepiniz iyisinizdir inşallah
Allah kabul etsin
afiyet olsun nursena yaramasın
ben o poğçayı tam buğday, kepekli un, yulaf kepeğini karıştırıp yapıyorum ve bir güzel yiyorum
aleykümselam
geçmiş olsun zeynepcim
aşı yaptırsan faydası olmazmı acaba
sanada geçmiş olsun canım
seninde günün aydın olsun yenacım
kayıplara karıştın özlüyoruz seni
ve aleykümselam canlar
ben geldiimmmm
merhaba arkadaşlar,
okuyorum okuyorum bir dalamıyorum sohbetlere...
neyse kendimi yaziiim. haftasonu çok kötü sapıttım. kunefeden bahsetmeyeyim bile... ne kanat ne kebeb ne kahvaltıda kaymak bırakmadım.1-2 kadeh şarap hatta rakı bile içerek dolu dolu 2 gun kaçamağın dibine vurdum. hareket te etmedim ekstra. cuma da dalokayın doğum gunu var bir de orda sapıtırım garanti...
dun sizin bolca bahsettiğiniz yalancı karnıyarıktan yaptım. eşim çok beğendi o zaten çok yağlı sevmez. çok hafif değip değip yedi. o tarifi veren güzellere teşekkür ederim patlıcanı çok severim ama yemiyordum yağsız lezzetsiz diye...
ben baya leslie spor oldum. hava bozdu bir de. zaten sıcak olunca hiç yurunmuyor. dun yaptım şukur kendimi gaza getirip, şimdi de zorluyorum başlamaya kendimi. 5 mil olanı yapmaya çalışıyorum. yapabildiğimce kolları kaldırdığı haraketlerde mafoluyorum... ama hafif hafif sanki vucudum (özellikle popom) toplanmaya başladı sanki. göbeğim fena halde ama napalım ödiycez kefaretini kışın yatıp yatıp deli gibi yemenin... lesliden sonra abshaper ve dambllarım la çalışıyorum biraz da.
eşimin fransada amcasının kızı evleniyor. 13 haziran da fransaya gideceğiz. turkiyeden tek katılan biz olacakmışız. turkiyenin kadın profilini göbusumle temsil edeceğim,tombul mutsuz ve kendine güvensiz. fransız kadınlarının zerafetini bir göreğim bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?