Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ev ahalisi için portakal reçeli yapıyorum kafadan annemin yaptığı emekli yok ipe diz vs kabuğu soyup kaynattım içnide çilek reçeli gibi şekere yatırdım umarım doğrudur ortaya kötü bir şey çıkmaz yapan bilen fikri olup yardım etmek isteyen arkadaşlar bekliyorum

Anca oturdum bilgisayara :)

Nasilsiniz kizlarrrr??? Bende rejime yarin tekrar basliycam adam gibi :)

iyiyiz canım...çocuklarla uğraşıyoruz...bugün iş falan yok...yani varda yok kendime tatil ilan ettim yemeğimde hazır sadece salata yapıcam..buralarda takılıyorum işte ama kimselerde yok bugün....

zehraaa nerdesinn hiç sesin soluğun çıkmıyo bugün bacımm....

bak neden kötu davranıyorum,

ben 34 yaşındayım, mimarım.1 çocuk annesiyim.4 senedir evliğim.

27 yaşıma kadar neredeyse manken vucudunda bir kızdım... 3 sene 800 metre koştum(8-11 yaş arası), (11-25)15 sene kadar da voleybol oynadım- kuluplerde falan para bile kazandım bu işten. 30 kadar asker şınavı cekebiliyordum. 100 ustunde mekik örneğin.
işte 27 yaşımda 60-65 kg arasındayken iş guç duzenli ilişki, harketli hayatımın bitişi, bana önce 20-25 kg armağan etti. evlenince bir 10 kg daha aldım,hamile kalınca da 22. 118 kg ile doğuma gittim. ne yazıkki 114 civarı hastaneden çıktım.

kasıla kasıla 108 ondan sonra 2011 senesinde 85 kg kadar indim kk ile.ama kışın tekrar 10 kg aldım, 2012 baharında tekrar 85 indim, ama beklenen oldu kışın 15 kg aldım ve karşınızdayım.

benim hiçbir bahanem yok zayıflamamak için. bir sağlık sorunum da yok. duşununce 25 kg ustunde verdiğim bile oldu...eşim arada suikastlar yapsa da hep destek olmaya çalışıyor. oğlumu kreşe yolluyorum 10 da akşam 17 de geliyor. tum gun benim. kendi işimi yaptığım için stres dışında beni zorlayan hiç bir durum yok... buara işimde yok tek derdim zayıflamak...

işte neden kızıyorum. şimdiye kadar doğum sonrasında toplam 35 kg verdim(arada alıp verdiklerimi saymıyorum) ve hala neredeyse 100 kg. buna kızıyorum... insan bile bile kendini hasta edermi.. eder bu kız işte...

ilgilendiğin için tesekkür ederim.

Kızlar ben geldim

Valla çok yogunum bugün yorgunluktan başıma ağrılar girdi resmen sabahtan işe geç geldim elektrik doğalgaz işlerim vardı dışarda onlarla uğraştım sonra gel burda işlerle uğraş felan filan işte sizde okuduğum kadarıyla iyisiniz hepinizi öpüyorum ve işlerimin başına dönüyorum

Zeynep kuzum yukardada bahsettim biraz yogundum bugün sen napıyon nasılsın bitanem

Allah kolaylık versin canım...bende iyiyim çok şükür...bugün kendime izin verdim....sadece çocuklarla uğraşıyorum başka iş güç yapmıyorum...ama böylede canım sıkıldı yapılacak şeyler varken oturmak....

okuldan geldim eşimde öğle yemeğine geldi yemek filan derken bu saat oldu birazdan kalkıp ufak tefek işler var onları halletmem gerek ufaklık çizgi film izlerken:) bu arada kızım daha ufak olduğu için yürüyüşe gidemiyordum faka t dünle başlayan bir atraksiyonum oldu:) koridor ve odalar derken bir tur 100 adım sayılan ev yürüyüşü yaptım yarım saati aşkın..akşam plates yapacaktım ama nerdeeee minişi uyuturken bende uyumuşum.. aslında benim sorunum henüz porsiyonları tam küçültememek...hiç ekmek yemiyorum pilav olayını bir aydır bıraltım patates mevzusuna devam ama kızartma hariç... havalar yağışlı olduğundan suda malum hala 4-5 bardağı geçmiyor...gene çoook konuştum herkese slmlar kolaylıklar...byeee

Yine ben geldimmmmmmm :122:

Öğle yemeğimi yedim hatta akşamlık yemeğimide hazırladım sayılır
Şu anda yeşil çayımı içip biraz keyif yapayım dedim

Bugün Fitness yerine yüzmeye karar verdim
Geçenlerde Havuzdan bir arkadaşa rastladım yolda, uzun zamandır görüşmediğimiz için ille Banu abla ne olur hafta içi gelsene yüzmeye iki sohbet edelim dedi o ücretsiz olduğu için hafta içi girebiliyor ancak yüzmeye bende hadi pazar yerine salı gideyim bu seferlik dedim hem regl olmak üzereyim zaten bari bugün gireyimde regl olsamda fitnesse giderim nasılsa

Bu arada Perşembe kandil olduğu için gidemeyebilirim Fitnesse ( oruç tutarsam diye düşünüyorum ) Nasılsa Ebruyla plates sardı onu yaparım sabah erken saatte daha iyice halsizlik çökmeden
Almanyaya gitmeden biraz daha verip baya bir sıkılaşmayı düşünüyorum İnşallah Allah gönlüme göre verir ....Aminnnnnnn

Oooo desene ikimizde bir gün arayla uçuyoruz bizde ayın 14ünde öğlen saatlerinde uçuyoruz
Hadi bakalım önümüzde bir ay kadar bir süre var en azından o zamana kadar en azından bir 3 - 4 kilo en azından kilo verebiliriz hatta fazlasıda olur da biz kotayı ufak tutalım ki fazlasının sevincini daha fazla yaşayalım

Canım geçmiş olsun Umarım dinlenmeye fırsatın olurda biraz daha kendine gelirsin
Kolay gelsin bu arada

Olsun canım o bile spor sayılır Sonuçta ufak ufak sende yürüyüş yapmaya fırsat bulacaksın kuzucuk büyüdükçe
Aslında gündüz onunla birlikte de yapabilirsin benimki dün benle birlikte ayağını kaldırıp indirdi mekik çekiyormuş gibi yaptı sonradan baygın düştü sayılır ama hem beni rahat bıraktı hemde öğlen uykusuna daha erken yattı
Suyu çoğaltmaya çalış canım havalar serinde olsa o suya ihtiyacımız var
Ben dün 3 litre tükketim şu saatte kadarda 2 litreye yakın olmuştur yatana kadar kesin 3ü geçiririm inşallah

Birde günde 3 kere yeşil çay içiyorum ben Aslında bir arkadaşım 5 - 6 fincan içmeye çalış dedi ama günlük koşturmaya ancak 3 fincan sığdırabiliyorum neyse hiç yoktan iyidir

ben geldiimm
ütüm vardı onları hallettim.yemeğimi fırına attım.
bende bugün zeynebin tarifi yaptım. gerçi ben köz patlıcandan yapıyordum hafif oluyordu ama birde bunu deneyeyim dedim.
kızlar dünde kendime içecek hazırladım. biraz vişnelerim vardı. onları kaynattım. içinede şeker yerine pekmez koydum. süper oldu.

canım bende pek bilmiyorum. bir arkadaşımın hem astım buronşiti hem alerjisi vardı. baharda çok kötü oluyordu. çok tedavi gördü sonra bir ara istanbula dr.a gitti. allerji için aşı vermişler.aşıları istanbuldanmı yurt dışındanmı geliyordu. bir kaç defa eşim gitmişti almaya termusta buz içinde geliyordu.sonra oldukca hafifledi. şimdi sadece hap kullanıyor bir iki hapşurukla atlatıyor.

Kızlarrrrrr bakın BİMe tam bizlik şeyler geliyor hani eksiği olanlar için

Bim A.Ş. > Hoş geldiniz...

Ben hazırlanıp havuza geçiyorum
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

anladım ablacım....perşembeye rabdevu aldım bakalım ne diyecek olmassa bi sorarım....

banucum gördüm bende almak istedim ama eşim şimdi bu sıra olmaz dedi...

Tamam 93 kg alti diyelim 4 haftamiz var insallah iyi degerlendiririz bu 4 haftayi

Kitkurdu portakal kabuklarini en az bir gün suda bekletmezsen recelin, onun dışında şekli o kadar önemli değil bence.

Mutlu hayat bazen böyle elimizden kaçıp gidiyor, bazı durumlarda hiç neden yokken... Bence kendini bir an önce affet. Çünkü kilo ile kendine kızgınlık arasında çok büyük bir bağ var. Evet yazık gerçekten tüm yaşadıklarına. Keske kendinle olan sorunlarını çözüp verdiklerini almasaydın. Ama hayat sonunda puanlar verilen bir yarış değil. Bu şekilde düşünerek kendine kızıp yine kilo alman kaçınılmaz versen de. Lütfen olanları boşver ve yarına bak. Kendine şefkat göster. Insan en zor kendini affediyor. Bunu başarmadan da yoluna devam edemiyor maalesef.

ya esracım biz bu kapışmaya dün sabahki kilomuz ilemi başlıyoruz yoksa cuma günkü listedeki ilemii..:44:hani rüya gibi bir ayda 5 kilo vermek ama ona göre hesap yapcamdaaa...

En iyisini yapıyosun kuzum keşke bende evde olabilsemde oğluşumla vakit geçirebilsem ama olmuyo işte tadını çıkar

Çok sağol ablacım ama dinlenmek nasıl bişey ben unuttum artık kafamı kaşıcak zaman bulamyorum nerdeyse neyse bu günümüze şükür öpüyorum seni ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…