Hoşgeldin cücüşüm
Ben de 3 mil lesliemi yapıp geldim
hafta sonu seninki biraz abartılı olsa da herkes için diyet dışı oluyor genelde. sen de yeniden başlamışsın tam gaz, moralini bozma o yüzden.
tarifi de Zeynep vermişti, gerçekten kurtarıcı oldu benim için de. size de afiyet olsun.
1 ayda kendini baya toparlar iyi hissedersin Mutlucum, hemen kötü hissetme bence. zarafet kesinlikle kiloyla ilgili değil ayrıca ya, sen neden kendine bu kadar kötü davranıyorsun. olumlu düşün biraz, stres de kilo vermeye engel.
Anca oturdum bilgisayara :)
Nasilsiniz kizlarrrr??? Bende rejime yarin tekrar basliycam adam gibi :)
Hoşgeldin cücüşüm
Ben de 3 mil lesliemi yapıp geldim
hafta sonu seninki biraz abartılı olsa da herkes için diyet dışı oluyor genelde. sen de yeniden başlamışsın tam gaz, moralini bozma o yüzden.
tarifi de Zeynep vermişti, gerçekten kurtarıcı oldu benim için de. size de afiyet olsun.
1 ayda kendini baya toparlar iyi hissedersin Mutlucum, hemen kötü hissetme bence. zarafet kesinlikle kiloyla ilgili değil ayrıca ya, sen neden kendine bu kadar kötü davranıyorsun. olumlu düşün biraz, stres de kilo vermeye engel.
Kızlar ben geldim
Valla çok yogunum bugün yorgunluktan başıma ağrılar girdi resmen sabahtan işe geç geldim elektrik doğalgaz işlerim vardı dışarda onlarla uğraştım sonra gel burda işlerle uğraş felan filan işte sizde okuduğum kadarıyla iyisiniz hepinizi öpüyorum ve işlerimin başına dönüyorum
Zeynep kuzum yukardada bahsettim biraz yogundum bugün sen napıyon nasılsın bitanem
merhaba arkadaşlar,
okuyorum okuyorum bir dalamıyorum sohbetlere...
neyse kendimi yaziiim. haftasonu çok kötü sapıttım. kunefeden bahsetmeyeyim bile... ne kanat ne kebeb ne kahvaltıda kaymak bırakmadım.1-2 kadeh şarap hatta rakı bile içerek dolu dolu 2 gun kaçamağın dibine vurdum. hareket te etmedim ekstra. cuma da dalokayın doğum gunu var bir de orda sapıtırım garanti...
dun sizin bolca bahsettiğiniz yalancı karnıyarıktan yaptım. eşim çok beğendi o zaten çok yağlı sevmez. çok hafif değip değip yedi. o tarifi veren güzellere teşekkür ederim patlıcanı çok severim ama yemiyordum yağsız lezzetsiz diye...
ben baya leslie spor oldum. hava bozdu bir de. zaten sıcak olunca hiç yurunmuyor. dun yaptım şukur kendimi gaza getirip, şimdi de zorluyorum başlamaya kendimi. 5 mil olanı yapmaya çalışıyorum. yapabildiğimce kolları kaldırdığı haraketlerde mafoluyorum... ama hafif hafif sanki vucudum (özellikle popom) toplanmaya başladı sanki. göbeğim fena halde ama napalım ödiycez kefaretini kışın yatıp yatıp deli gibi yemenin... lesliden sonra abshaper ve dambllarım la çalışıyorum biraz da.
eşimin fransada amcasının kızı evleniyor. 13 haziran da fransaya gideceğiz. turkiyeden tek katılan biz olacakmışız. turkiyenin kadın profilini göbusumle temsil edeceğim,tombul mutsuz ve kendine güvensiz. fransız kadınlarının zerafetini bir göreğim bakalım...
Kızlar ben geldim
Valla çok yogunum bugün yorgunluktan başıma ağrılar girdi resmen sabahtan işe geç geldim elektrik doğalgaz işlerim vardı dışarda onlarla uğraştım sonra gel burda işlerle uğraş felan filan işte sizde okuduğum kadarıyla iyisiniz hepinizi öpüyorum ve işlerimin başına dönüyorum
Zeynep kuzum yukardada bahsettim biraz yogundum bugün sen napıyon nasılsın bitanem
okuldan geldim eşimde öğle yemeğine geldi yemek filan derken bu saat oldu birazdan kalkıp ufak tefek işler var onları halletmem gerek ufaklık çizgi film izlerken:) bu arada kızım daha ufak olduğu için yürüyüşe gidemiyordum faka t dünle başlayan bir atraksiyonum oldu:) koridor ve odalar derken bir tur 100 adım sayılan ev yürüyüşü yaptım yarım saati aşkın..akşam plates yapacaktım ama nerdeeee minişi uyuturken bende uyumuşum.. aslında benim sorunum henüz porsiyonları tam küçültememek...hiç ekmek yemiyorum pilav olayını bir aydır bıraltım patates mevzusuna devam ama kızartma hariç... havalar yağışlı olduğundan suda malum hala 4-5 bardağı geçmiyor...gene çoook konuştum herkese slmlar kolaylıklar...byeee
canım bende pek bilmiyorum. bir arkadaşımın hem astım buronşiti hem alerjisi vardı. baharda çok kötü oluyordu. çok tedavi gördü sonra bir ara istanbula dr.a gitti. allerji için aşı vermişler.aşıları istanbuldanmı yurt dışındanmı geliyordu. bir kaç defa eşim gitmişti almaya termusta buz içinde geliyordu.sonra oldukca hafifledi. şimdi sadece hap kullanıyor bir iki hapşurukla atlatıyor.ben gördüm ben gördümm...dün sabah 89,9 görmüştüm bu sabah düz 89 gördüm...yazarken bile utanıyorum...
hoş geldinnn....
Ve aleyküm selam ablacım çok sağol...aşı ne için ablacım şimdiye kadar gittiğim hiç bi doktor bahsetmedi aşıdan hep bikaç çeşit ilaç verdiler ve bi tanesi mutlaka antibiyotik oluyo..gerçi çok faydasınıda görüyorum ama bir yeri toplarken hangi organların anasını ağlatıyorum belli değil....
ben geldiimm
ütüm vardı onları hallettim.yemeğimi fırına attım.
bende bugün zeynebin tarifi yaptım. gerçi ben köz patlıcandan yapıyordum hafif oluyordu ama birde bunu deneyeyim dedim.
kızlar dünde kendime içecek hazırladım. biraz vişnelerim vardı. onları kaynattım. içinede şeker yerine pekmez koydum. süper oldu.
canım bende pek bilmiyorum. bir arkadaşımın hem astım buronşiti hem alerjisi vardı. baharda çok kötü oluyordu. çok tedavi gördü sonra bir ara istanbula dr.a gitti. allerji için aşı vermişler.aşıları istanbuldanmı yurt dışındanmı geliyordu. bir kaç defa eşim gitmişti almaya termusta buz içinde geliyordu.sonra oldukca hafifledi. şimdi sadece hap kullanıyor bir iki hapşurukla atlatıyor.
Yine ben geldimmmmmmm :122:
Öğle yemeğimi yedim hatta akşamlık yemeğimide hazırladım sayılır
Şu anda yeşil çayımı içip biraz keyif yapayım dedim
Bugün Fitness yerine yüzmeye karar verdim
Geçenlerde Havuzdan bir arkadaşa rastladım yolda, uzun zamandır görüşmediğimiz için ille Banu abla ne olur hafta içi gelsene yüzmeye iki sohbet edelim dedio ücretsiz olduğu için hafta içi girebiliyor ancak yüzmeye bende hadi pazar yerine salı gideyim bu seferlik dedim hem regl olmak üzereyim zaten bari bugün gireyimde regl olsamda fitnesse giderim nasılsa
Bu arada Perşembe kandil olduğu için gidemeyebilirim Fitnesse ( oruç tutarsam diye düşünüyorum ) Nasılsa Ebruyla plates sardı onu yaparım sabah erken saatte daha iyice halsizlik çökmeden
Almanyaya gitmeden biraz daha verip baya bir sıkılaşmayı düşünüyorumİnşallah Allah gönlüme göre verir ....Aminnnnnnn
Oooo desene ikimizde bir gün arayla uçuyoruzbizde ayın 14ünde öğlen saatlerinde uçuyoruz
Hadi bakalım önümüzde bir ay kadar bir süre var en azından o zamana kadar en azından bir 3 - 4 kilo en azından kilo verebilirizhatta fazlasıda olur da biz kotayı ufak tutalım ki fazlasının sevincini daha fazla yaşayalım
En iyisini yapıyosun kuzum keşke bende evde olabilsemde oğluşumla vakit geçirebilsem ama olmuyo işte tadını çıkarAllah kolaylık versin canım...bende iyiyim çok şükür...bugün kendime izin verdim....sadece çocuklarla uğraşıyorum başka iş güç yapmıyorum...ama böylede canım sıkıldı yapılacak şeyler varken oturmak....
Canım geçmiş olsunUmarım dinlenmeye fırsatın olurda biraz daha kendine gelirsin
Kolay gelsin bu arada
Olsun canım o bile spor sayılırSonuçta ufak ufak sende yürüyüş yapmaya fırsat bulacaksın kuzucuk büyüdükçe
Aslında gündüz onunla birlikte de yapabilirsinbenimki dün benle birlikte ayağını kaldırıp indirdi mekik çekiyormuş gibi yaptı sonradan baygın düştü sayılır ama hem beni rahat bıraktı hemde öğlen uykusuna daha erken yattı
Suyu çoğaltmaya çalış canım havalar serinde olsa o suya ihtiyacımız var
Ben dün 3 litre tükketim şu saatte kadarda 2 litreye yakın olmuşturyatana kadar kesin 3ü geçiririm inşallah
Birde günde 3 kere yeşil çay içiyorum benAslında bir arkadaşım 5 - 6 fincan içmeye çalış dedi ama günlük koşturmaya ancak 3 fincan sığdırabiliyorum neyse hiç yoktan iyidir
Kitkurdu recelin demiş birakmisim, acı olur diyecektim :)
Zeynepcim hiç farketmez bence, hangisini istersen onu al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?