Çoğumuz doğum sonrası halletti demekki ben doğum sonrası 78 kilodan buraya geldim yani hamileliklerim bahane değil ama kullanıyorum seni o kadar iyi anlıyorumki yedikçe de sonu gelmiyor yaşınız genç metabolizma daha iyi çalışıyor en önemlisi de istiyorsunuz( sabrımız eksik yazın gelmesi sabırsızlığımızı artırıyor) ancak yarıştayız birbirimize desteğiz biz bu yazın sonuna kadar çok yol katederiz canım bir şeyler istedimi hemen formu açıp bakıyorum kim ne yazmış kendimi tutuyorumbak neden kötu davranıyorum,
ben 34 yaşındayım, mimarım.1 çocuk annesiyim.4 senedir evliğim.
27 yaşıma kadar neredeyse manken vucudunda bir kızdım... 3 sene 800 metre koştum(8-11 yaş arası), (11-25)15 sene kadar da voleybol oynadım- kuluplerde falan para bile kazandım bu işten. 30 kadar asker şınavı cekebiliyordum. 100 ustunde mekik örneğin.
işte 27 yaşımda 60-65 kg arasındayken iş guç duzenli ilişki, harketli hayatımın bitişi, bana önce 20-25 kg armağan etti. evlenince bir 10 kg daha aldım,hamile kalınca da 22. 118 kg ile doğuma gittim. ne yazıkki 114 civarı hastaneden çıktım.
kasıla kasıla 108 ondan sonra 2011 senesinde 85 kg kadar indim kk ile.ama kışın tekrar 10 kg aldım, 2012 baharında tekrar 85 indim, ama beklenen oldu kışın 15 kg aldım ve karşınızdayım.
benim hiçbir bahanem yok zayıflamamak için. bir sağlık sorunum da yok. duşununce 25 kg ustunde verdiğim bile oldu...eşim arada suikastlar yapsa da hep destek olmaya çalışıyor. oğlumu kreşe yolluyorum 10 da akşam 17 de geliyor. tum gun benim. kendi işimi yaptığım için stres dışında beni zorlayan hiç bir durum yok... buara işimde yok tek derdim zayıflamak...
işte neden kızıyorum. şimdiye kadar doğum sonrasında toplam 35 kg verdim(arada alıp verdiklerimi saymıyorum) ve hala neredeyse 100 kg. buna kızıyorum... insan bile bile kendini hasta edermi.. eder bu kız işte...
ilgilendiğin için tesekkür ederim.
bence de 90 lara inersiniz ben bile öyle hedefliyorum 4haftada diyetisyenin verdiği 1800 kalorilik diyetle 7 kilo vermiştim geçen baharTamam 93 kg alti diyelim 4 haftamiz var insallah iyi degerlendiririz bu 4 haftayi
Kitkurdu portakal kabuklarini en az bir gün suda bekletmezsen recelin, onun dışında şekli o kadar önemli değil bence.
Mutlu hayat bazen böyle elimizden kaçıp gidiyor, bazı durumlarda hiç neden yokken... Bence kendini bir an önce affet. Çünkü kilo ile kendine kızgınlık arasında çok büyük bir bağ var. Evet yazık gerçekten tüm yaşadıklarına. Keske kendinle olan sorunlarını çözüp verdiklerini almasaydın. Ama hayat sonunda puanlar verilen bir yarış değil. Bu şekilde düşünerek kendine kızıp yine kilo alman kaçınılmaz versen de. Lütfen olanları boşver ve yarına bak. Kendine şefkat göster. Insan en zor kendini affediyor. Bunu başarmadan da yoluna devam edemiyor maalesef.
Zeynep sana Aynurun da kulaklarını cinlatarak senii köfte senii diyorum :)
Kitkurdu portakal kabuklarini en az bir gün suda bekletmezsen recelin, onun dışında şekli o kadar önemli değil bence.
Mutlu hayat bazen böyle elimizden kaçıp gidiyor, bazı durumlarda hiç neden yokken... Bence kendini bir an önce affet. Çünkü kilo ile kendine kızgınlık arasında çok büyük bir bağ var. Evet yazık gerçekten tüm yaşadıklarına. Keske kendinle olan sorunlarını çözüp verdiklerini almasaydın. Ama hayat sonunda puanlar verilen bir yarış değil. Bu şekilde düşünerek kendine kızıp yine kilo alman kaçınılmaz versen de. Lütfen olanları boşver ve yarına bak. Kendine şefkat göster. Insan en zor kendini affediyor. Bunu başarmadan da yoluna devam edemiyor maalesef.
Çoğumuz doğum sonrası halletti demekki ben doğum sonrası 78 kilodan buraya geldim yani hamileliklerim bahane değil ama kullanıyorum seni o kadar iyi anlıyorumki yedikçe de sonu gelmiyor yaşınız genç metabolizma daha iyi çalışıyor en önemlisi de istiyorsunuz( sabrımız eksik yazın gelmesi sabırsızlığımızı artırıyor) ancak yarıştayız birbirimize desteğiz biz bu yazın sonuna kadar çok yol katederiz canım bir şeyler istedimi hemen formu açıp bakıyorum kim ne yazmış kendimi tutuyorum
Hayatıda kendimize zehir etmiyoruz bu yaşlara bir daha dönme şansımız yok eşimizle çocuğumuzla mutlu olduktan sonra kilo aşacağımız tek engel olsun kaldıkki aşmada problemin yok zirvede kalmak mesle bunun içinde hep beraber başlarız
Fransızlar alımlı kendine güvenli bir kadın görsünler ha gayret
bence de 90 lara inersiniz ben bile öyle hedefliyorum 4haftada diyetisyenin verdiği 1800 kalorilik diyetle 7 kilo vermiştim geçen bahar
kendimi bu baharda tekrara aldım ama artık sınıf geçelim beraber
Tamda dediğin gibi oldu acılık var çare yok Allahtan azdı sonra bir daha denerim bu kadar hamaratlık yeter.Sözlerine katılmamak mümkün değil
Zeynepciğim görünüyorsun ama benim gibi kolaylık olsun diye çıkmadın mı, yemek hazırlığı ve bebeklerle meşgulsündür kolay gelsin
Zeynepcim ben sana 8 puan veriyorum bugün, 2 puan spor yok diye kırdım sadece
eeee ben gene yalnız kalmışım ya burda....
banu karabatak gibi bi göründü bi kaybolduu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?