Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoğumuz doğum sonrası halletti demekki ben doğum sonrası 78 kilodan buraya geldim yani hamileliklerim bahane değil ama kullanıyorum seni o kadar iyi anlıyorumki yedikçe de sonu gelmiyor yaşınız genç metabolizma daha iyi çalışıyor en önemlisi de istiyorsunuz( sabrımız eksik yazın gelmesi sabırsızlığımızı artırıyor) ancak yarıştayız birbirimize desteğiz biz bu yazın sonuna kadar çok yol katederiz canım bir şeyler istedimi hemen formu açıp bakıyorum kim ne yazmış kendimi tutuyorum
Hayatıda kendimize zehir etmiyoruz bu yaşlara bir daha dönme şansımız yok eşimizle çocuğumuzla mutlu olduktan sonra kilo aşacağımız tek engel olsun kaldıkki aşmada problemin yok zirvede kalmak mesle bunun içinde hep beraber başlarız
Fransızlar alımlı kendine güvenli bir kadın görsünler ha gayret

Tamam 93 kg alti diyelim 4 haftamiz var insallah iyi degerlendiririz bu 4 haftayi
bence de 90 lara inersiniz ben bile öyle hedefliyorum 4haftada diyetisyenin verdiği 1800 kalorilik diyetle 7 kilo vermiştim geçen bahar
kendimi bu baharda tekrara aldım ama artık sınıf geçelim beraber

Tamda dediğin gibi oldu acılık var çare yok Allahtan azdı sonra bir daha denerim bu kadar hamaratlık yeter.Sözlerine katılmamak mümkün değil

kızlar selam ancak gelebildim kusura bakmayın bugün acil faturalar vardı onları işledik bi ton. yarın da olmayabilirim emniyet müd. denetleme var yani yarın benim için iyi bi spor olacak:) bu sabah yine az ekmek peynir zeytin 1 kaşık bal yedim
öğlen yemeğimde 1 kepçe yayla çorbası 2 kaşık sulu patates 3 kaşık pirinç pilavı bi tane kemal paşa tatlısı

ekstralara gelince kellogs special kraker çıkarmış naneli domatesli ondan yedim 66 kaloriden 1 tane aslında iki tane açmıştık ama diger arkadaşla ortak yediğimiz için bi tane yemiş sayıyorum ara öğün niyetine yedim yani tavsiye ederim şöyle ki benim gibi çalışnlara kolaylık oluyo hemde bisküvi yemiş sayıyorum kendimi

banucum gördüm tatlım broşürü benim o spor ayakkabıyı ve selülit aletini alsam yeter ben geçen de bisikletimi bimden almıştım zaten

süper saptama. aynalara bakamıyorum örneğin. buyuk hatalardan biri. hergun zamanın varsa uzun uzun bakmak aynaya aslında çok muhim. ama kaçamayacağımız tek insanla yuzleşmek gerçekten zor. çaba gösteriyorum şimdi, kendime bakmaya kendimle barışmaya... alıp vermeler motivasyonumu çok kırıyor ama sonucu belli bir sınava girmiş gibiyim hep sonunda hezimet var...

Esracım 3 kg gitse süper olur gerçekten...bundan sonra az yada çok hep eksiye gitmeliyiz...

hasta olanlara şifalar diliyorum ben yine hapşırık tıksırık son dönem kullandığım antibiyotikler bünyemi zayıflattı sanırım..

bugün kü menüm

sabah
2 dilim tam tahıllı
yarım haşlanmış yumurta
salatalık
2 tk reçel
1 kk kadar peynir

ara
200 ml süt
kepekli püskevit (güya 3 ünü yicektim 6 adet oldu 162 kalori)

öğle
zy taze fasulye
sade sossuz spagetti 100 g kadar
salata

ara
1 elma+1 minik kurabiye+3 çilek

akşam
zy.enginar
salata
belki 1 dilim ekmek olabilir...(yada 1 porsiyon protein grubu)
(planım bu)

günüm protein açısından eksikti ama canım istemedi...şimdi çok açım...elma fena içimi kıydı...ne yapsamki...
ben yavaştan kaçıyım hava acayip soğudu yağmurda başlamış...

herkese sevgiler...

yemeklerımı pısırdım bulasıklarımı yıkadım dedım cıkıp yuryus yapayım sabah yapmamısdım cıktım bıraz yurudum baktım tenıs kortlarının orda yetıskınler ıcın tenıs kursu dıo bıde ona kaydoldum:))2hafta haftada 2gun surcekmıs bolelıkle haftanın 2gunu plates 2gunu tenıs gerı kalan gunlerdede yuruyus yaparak kılo vercem...

mıgrenım tutunca sarmısaklı yogurt ii gelıo bana galıba bıraz fazla kacırmısım mıdem cayır cayır yanıo ne yaptıysam gecmedı...

inşallah su dağ gibin kabaran karnım biraz toparlansa bile çoookkkk güzel olacak. aklım başıma ne yazıkki bu sene gelmedi bir turlu. bir de çok kolay kilo veremiyorum ne yazıkki... yani başka biri benim yediğimi ve benim yaptığı mı yapsa muhtemel daha iyi sonuç alır ama bunun da önemi yok 1 kg bile inmek çok rahatlatıyor beni...damlaya damlaya göl olur hem de.
ama hergün leslie baya kondisyonumu açacak diye düşünüyorum. fransa ve ardından barcelonaya gidicez orada tıkanmadan yorulmdan hastalanmadan gezebilmek bile çok iyi bir gelişme olur.

yazsonu (gecen sene istemiştim aslında zayıflayamayınca gözüm almadı) hamile kalmayı planlıyorum. yani 80 altı bir kilo hayalim var eylüle kadar... kısmet olursa elbet. haziran da 8 li kilolara girersem ağustosta muhtemel 7 leri görürüm (sapıtıp hersene yaptığımı yapmazsam) hepsi kısmet.
ama şu kesin kilo fazlası hamile kalmayı da daha sonra hamilelik sürecini de zorlaştırıyor. dr kontrolunde şişmanlığın yumurtalıklara ciddi zararı olduğunu öğrendim sonrasında hamile kalınca bu kez ağırlık vucudu maf ediyor. catlakları saymıyorum. omuriliğimde bir sıkıntı var uzun oturamıyorum. eğilip doğrulamıyorum doğru durust... bacak ağrılarını da eklemem lazım. gece yatınca resmen sızlıyorlardı hiç bişi yapmasam bile... bir de erken doğum 34.5 günluk doğdu oğlum. 2850 olarak. sonrasında hep şu lafı yedim oğlumun gunu dolmamasına ragmen " ya zaten şişman kadınların bebekleri kucucuk olur" en çok buna uzuldum. şişmanlar kendilerinden fırsat bulup bebeklerini bile besleyemiyorlar karınlarında demenin bir yolu...kendi dr ım bile her kontrolden önce sen şişmansın ya şeker vardır kesin, sen şişmansın ya sen de tansiyonda olur dedi durdu... doğumdan sonra sut verirken zorlendım yorumu drın sen kilolusunya sutun az olur...

neyse çok yazdım yine...

Zeynepciğim görünüyorsun ama benim gibi kolaylık olsun diye çıkmadın mı, yemek hazırlığı ve bebeklerle meşgulsündür kolay gelsin

9:00 1yufka
1/2kk kaşar
50ml kola
500ml su

11:00 kavun

13:00 makarna
semızotu salatası
yogurt
500ml su

15:00dondurma

19:00 etımek
peynır
2zeytın
domates
salatalık
500ml su

21:00 kavun

Son düzenleme:
Zeynepciğim görünüyorsun ama benim gibi kolaylık olsun diye çıkmadın mı, yemek hazırlığı ve bebeklerle meşgulsündür kolay gelsin

aynen canım aşağı indirip bırakıyorum...iki buçuk saattir mutfaktaydım...salata yaptım akşam sofrasını hazırladım çocukları yedirdim...eşim geldi beraber yemek yedik sonra biraz sohbet ettik şimdi ona meyveli çay kendime yeşilçay yaptım oturduk o film izliyo bende size geldim...

gelelim bugünkü menümee...

kahvaltı:

2 dilim tambuğday ekmek

1 salatalık

3 küp eski kaşar

1 kaşık bal

yeşilçay

öğle:

6 kaşık bulgurlu pazı yemeği

bol salata

yoğurt

yeşilçay

ara:

3 kuru kayısı

10 badem

akşam:

10 tane lahana sarması

salata

yoğurt

ara:

yeşil çay olur sanırım yada acıkırsam kayısı....

ama şuan eşim fındık kırıyo muhtemelen bikaç tanede ondan yerimm....

esraaa bakalım bana kaç puan verceksinn....

bugün düne göre biraz daha düzgün beslendim gibi görünüyor....

Merhaba güzellerr

Direk konuya gireyim

Menüm

Sabah: evde yaptığım içi çıkarılmış sandwıc ekmegının ıcıne beyaz peynır+tel peynır+domates+marul

Ara: 10 çiğ fındık, 3 kuru kayısı

Öğle:iş görüşmesine gittiğim için hızlıca yedim. Kırkpınar'da etli patlıcan kebabı(patlıcanlar sanırım kızarmıştı hepsini yemedim, en uygun yemek buydu). 1/2 sıcak tahıllı ekmek, 1 ayran

Ara: 1 paket ülker k

Akşam: 6 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 2 kaşık taze fasülye, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara: çilek, sütlü şekersiz nescafe

bugünkü menüm

gece : 1,5 dilim tam buğday ekmek, 2 parça yağsız tavada kızarmış et, yarım kk. peynir,1 bardak pekmezle tatlandırılmış vişne suyu, 1 bardak yeşil çay

akşam :1 hurma, yarım tabak çorba, 1,5 dilim tam buğday, 2 kaşık yoğurtlu bakla yemeği, 3 kaşık karnı yarık, 1 kase cacık, 1 fincan kahve

ara yaparsam birkaç çilek veya malta eriği yerim.

Öğlen taze fasulye ,dört kaşık pilav, iki et köfte, ara yenidünya dört tane akşam bir kase nesfit yarım yağlı sütle iki lt su birazdan da yeşil erik bir saatte yürüdüm geldim selamlar

Hele şükür geçmişte bitti

Havuzdan sonra gelip ancak akşam yemeği ve bulaşık faslı derken ancak girmeye fırsatım oldu
İnanılmaz yordu beni havuz ama süper iyi geldi
8 Tur git gel yüzdüm Olympik havuzda
Saunaya geçmeden de bir bayanla biraz havuzun içinde bacak hareketleri yaparken sohbet ettik beslenme üzerine
Kendisi spor salonun ücretli diyetisyenine gidiyormuş ayda 100 liradan ve 3 ayda 9 kilo vermiş ben üzerine para vermeden zayıflayamıyorum sanki diyor benimde 5 - 6 ayda 13 kilo verdiğimi duyunca süpermiş yaa ben birde üzerine dünyayı veriyorum dedi ama diyetisyen çakalmış listede değişiklik yapmazsam veremezsin o yüzden mutlaka devam etmen lazım hedefine ulaşana kadar demiş

Akşam yemeğimde
1 kase çorba
7 - 8 kaşık melemen
1 dilim ekmek vardı Aslında çorbayi yemeseydim iyidi ama melemenin tadına baktığımda çok acıydı yiyemem herhalde diye önden çorba içtim sonrada yana yana yedim melemeni ohhh metabolizmam turboya geçmiştir diye düşünerek

eeee ben gene yalnız kalmışım ya burda....

banu karabatak gibi bi göründü bi kaybolduu....

Anam nasıl birşeyse arada bir bakıyorum kendimi kapı önünde buluyorum yada evdekiler birşeyler istiyor ben yerimden kalktığım an büyük kız anında benim yerime geçip kendi faceine geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…