Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

senin gene büyük kızmış...benim küçük yamyam ben kalktığım an koşarak çekyattan kırlenti alıyo basamak yapıp sandalyeye çıkıyo ordan masaya uzanıp bilgisayarın altını üstüne getiriyo....geri geldiğimde bir bakıyorum masaüstünde açılmış en az beş pencere oluyo nasıl beceriyosa artık...

Banucuğum havuzkızısın bugün demekki acıda yediysen sen ariva ariva diye bağırabilirsin hızına yetişilmez metabolizmanın ,yaşadın

Bunlar öğrenip de geliyorlar teknoloji canavarları şimdiden beceriyorsa bravo artık ilerde ders alınır bu akıllı civcivlerden büyüklere kaç kere anlattık olmadı bak şu yaramaza

Anam o ufak cadıyı hele hiç sorma
Deminden beri erkek çocuğu gibi top oynuyor bir yandanda beşiktaaaaaaaaşşşş diye bağırıyor en son televizyonun yanındaki çerceveye atıp devirince bir bağırdım seni gebertirim erkek çocuğu değilsin sen diye anında ablasının dibine koştu ( normalde onlar kedi köpek gibiler )
Geçen günde anne bana masak ver diye tutturdu anam ne diyor bu diyoruz eşimle ama ne o nede ben anlayamadık bir saat boyunca en sonunda bir sinirlendi bize yaaa anlamıyormusununuz masakkkkk masaakkkkk diye bir bağırdı elinle göstererek böyle böyle kağıt kesiceğim demezmi meğer masak dediği bizim bildiğimiz makasmış
Bugün yine soruyorum sen dün ne istedin de biz anlamadık diye yine masak diyor cadı yaa

Şu anda vişneli soda içiyor karşımda koca karı ( bu arada çocuklara madensuyunun faydalı olduğunu bugün okudum ve gerçekten şaşırdım :44: ihtiyacı olan mineralleri ondan alabiliyormuş )

yamyam yaa yerim ben onun masakınııı....

kizlar ben bugun cok kacamak yaptim cok aslinda ne kacamagi diyet falan kalmadi vu run castle a
gerci su son 1 haftadir pek diyet modumda degilim ikide bir bozuyorum of
bugun 2 kasik yerim patates salatasindan derken tasin dibini gordum 3 dilim borek huplettim aralarda bir yerde oooodaha neler neler

Kızlar bana müsaade Bizim kakalak sürüsü yine evi talan ettiler hazır ben laptoba dalmışken
Yatmadan evi toparlayıp Çay bardaklarınıda yıkayıp kaldırayım ki yarın sabaha işim kalmasın

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Yemeseydin iyidi ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef o yüzden cumaya kadar bari biraz sık kendinide en azından artı görme O zamana kadarda kendni biraz diyet moduna sokabilmek için motive olmaya çalış
Çok çok güzel kilolar verebileceğini biliyoruz ve sana inanıyoruz ama şu kaçamakları yapmamaya çalışırsan tam süper olur
Vurmak yok biz herkesi seviyoruş şekerim hiç kıyarmıyız sana ama bir sonraki kaçamak isteğinde bizi hatırla canım

ben geldimmm...ve aynı hızlada gidicemm....kimseciklerde yok zatenn...uykum varr....kızları uyuttum....küçük cadım cıyaklamadan accıkta olsa uyuyayım....öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...

nursenaaaaa nasılsın...durgunsun çokmu yoruldun bugünn....

çok yorgunn ve kaçamaklı bi gündüü bide sanırım aldığım antibiyotik kabızlık sorunu yaptıı ölüyom karın ağrısından zatenn puaçayla açtım günü türkmalı vardu ya dizi pizza söylüyodu kadın habire adam hamur yiye yiye hamur gibi olduk diyodu bende aynen öleee oldumm pöfff yanee inşallah eks görürüm diye umut edemiyom bile antibiyotiği içmedim valla akşam öldürdü beni yaww

sen nasılsın elbiseyi beğendim tam miğde ve göbek saklanacak bi elbisee güzel ama renk beğenmedimm beyaz tenliyim ya olmuya açık renkler bana

günaydın fıstıklarımm

kahvaltımı yaptım , okul için son 10 dakika , bi yazayım dedim

15 HAZİRANa kadar -5 KİLO kapışmasına katılacak cücüş mayklar , başlangıç kilolarını özelden mesaj atabilirlermi ? listeyi yapayım kuzuşlarr

öperim herkesi , Allaha emanet olunn

günayyydınnnnnn gece uyurken kilo almışımm oleeyyyy :))))))))
akşam yatmadan tartıldımm 85 çıktım sabah uyannca çıktım 85,500
dahiyane bi yeteneğe sahibimmm

hayırlısı bakalımmm

dün bütün gün kursta olunca ev aldı başını gittii çamaşır balkonlar falan iş çok yane bu günn
yemek allahtan kuru fasulye ısladıydımm adı kondumu rahat oluyo insan

Nursena sen bugün bol su iç canım
Ben de dün kuru fasülye pişirmiştim var biraz yanına da pilav yaparım dün yapmamıştım
Öğleden sonra arkadaşımın hastanede ultrason randevusu varmış bir de çok fena boğazı neyim şişmiş ben de yanında gideceğim uzak bir hastanede randevusu gözüm de kesmiyor ama inşallah kocası götürmeye karar verir son anda:)) hayırsız arkadaş mıyım neyim
Cumaya misafir var yine işler son güne kalacak

hayırsız olurmuu benim ölüyom desem su verenim olmaz burda:)))

allah razı olsun ne güzel yanında gidiyomuşsun hemde hastaneye

banada o kadar geecek varki anatamam hoşgeldine kursum var diye erteliyom hep bide koltuklar gelsin diyee kurstakiler gelcek
bizim personelden gelcekler
üst komşu gelcekmiş
binadan gelceklermiş he bide buranın bi köyünden gelceklerr
+5 vercem derken +5 almasam bari:)
nası ağarlıcaksam

günaydınlarrrrr hatunlar nasılsınız

bugün çok mayışık bir halde kalktım eşimde yokdu dün şehir dışındaydı erkenden sızdım,

o yüzdende diyet çok iyiydi eşim yüzünden bozucak birşey yokdu bozmak yok zaten,

asum nursenammm günaydın

haydin kızlar hayırlı günler,iyi çalışmalar kaçamak yokkk

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum kızlar tatile sonunda karar verdik sordum bizim patrona eylülün ilk haftası bana izin verirmisiniz diy oda tamam dedi eşiminde izni var o hafta ve 5 gün tatil yapabilecem ve kuşadasına gitmeye karar verdik bakalım hayırlısı inşallah herşey iyi olur neyse patron beni çağırıyo öpüldünüz
Eki Görüntüle 711561

kızlarr nasıll ben çok beğendimm....

Kuzum gayet güzel ama sanki hamilelik gibi duruyo benmi yanlış görüyom yoğsam

Bundan sonra bende paylaşıcam menüleri inşallah bi bakın bakalım kızlar gerçi akşam bi kaçamak var ama neyse olmuşla ölmüşe çare yok malesef

sabah : 1 dilim ekmek , 1 haşlanmış yumurta

ara: yarım simit

öğle: yarım tabak yogurtlu makarna , 1 kase şehriye çorbası , 1 kase salata , 1 dilim ekmek

ara : yok (iş yerinde yanımda bişey yoktu yiyemedim)

akşam: 1 dilim ekmek , biraz peynir ve malesef eti karam gurme yedim 1 tane

9 gibi 1 tane meyveli soda

su 2,5 litre olmuştur belki geçmiştir bile
yarım saatte sporum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…