Hele şükür geçmişte bitti
Havuzdan sonra gelip ancak akşam yemeği ve bulaşık faslı derken ancak girmeye fırsatım oldu
İnanılmaz yordu beni havuz ama süper iyi geldi
8 Tur git gel yüzdüm Olympik havuzda
Saunaya geçmeden de bir bayanla biraz havuzun içinde bacak hareketleri yaparken sohbet ettik beslenme üzerine
Kendisi spor salonun ücretli diyetisyenine gidiyormuş ayda 100 liradan ve 3 ayda 9 kilo vermişben üzerine para vermeden zayıflayamıyorum sanki diyor benimde 5 - 6 ayda 13 kilo verdiğimi duyunca süpermiş yaa ben birde üzerine dünyayı veriyorum dedi ama diyetisyen çakalmış listede değişiklik yapmazsam veremezsin o yüzden mutlaka devam etmen lazım hedefine ulaşana kadar demiş
Akşam yemeğimde
1 kase çorba
7 - 8 kaşık melemen
1 dilim ekmek vardıAslında çorbayi yemeseydim iyidi ama melemenin tadına baktığımda çok acıydı yiyemem herhalde diye önden çorba içtim sonrada yana yana yedim melemeni ohhh metabolizmam turboya geçmiştir diye düşünerek
Anam nasıl birşeyse arada bir bakıyorum kendimi kapı önünde buluyorum yada evdekiler birşeyler istiyor ben yerimden kalktığım an büyük kız anında benim yerime geçip kendi faceine geçiyor
Banucuğum havuzkızısın bugün demekki acıda yediysen sen ariva ariva diye bağırabilirsin hızına yetişilmez metabolizmanın ,yaşadınHele şükür geçmişte bitti
Havuzdan sonra gelip ancak akşam yemeği ve bulaşık faslı derken ancak girmeye fırsatım oldu
Saunaya geçmeden de bir bayanla biraz havuzun içinde bacak hareketleri yaparken sohbet ettik beslenme üzerine
Kendisi spor salonun ücretli diyetisyenine gidiyormuş ayda 100 liradan ve 3 ayda 9 kilo vermişben üzerine para vermeden zayıflayamıyorum sanki diyor benimde 5 - 6 ayda 13 kilo verdiğimi duyunca süpermiş yaa ben birde üzerine dünyayı veriyorum dedi ama diyetisyen çakalmış listede değişiklik yapmazsam veremezsin o yüzden mutlaka devam etmen lazım hedefine ulaşana kadar demiş
Akşam yemeğimde
1 kase çorba
7 - 8 kaşık melemen
1 dilim ekmek vardıAslında çorbayi yemeseydim iyidi ama melemenin tadına baktığımda çok acıydı yiyemem herhalde diye önden çorba içtim sonrada yana yana yedim melemeni ohhh metabolizmam turboya geçmiştir diye düşünerek
Anam nasıl birşeyse arada bir bakıyorum kendimi kapı önünde buluyorum yada evdekiler birşeyler istiyor ben yerimden kalktığım an büyük kız anında benim yerime geçip kendi faceine geçiyor
Hele şükür geçmişte bitti
Akşam yemeğimde
1 kase çorba
7 - 8 kaşık melemen
Bunlar öğrenip de geliyorlar teknoloji canavarları şimdiden beceriyorsa bravo artık ilerde ders alınır bu akıllı civcivlerden büyüklere kaç kere anlattık olmadı bak şu yaramazasenin gene büyük kızmış...benim küçük yamyam ben kalktığım an koşarak çekyattan kırlenti alıyo basamak yapıp sandalyeye çıkıyo ordan masaya uzanıp bilgisayarın altını üstüne getiriyo....geri geldiğimde bir bakıyorum masaüstünde açılmış en az beş pencere oluyo nasıl beceriyosa artık...
senin gene büyük kızmış...benim küçük yamyam ben kalktığım an koşarak çekyattan kırlenti alıyo basamak yapıp sandalyeye çıkıyo ordan masaya uzanıp bilgisayarın altını üstüne getiriyo....geri geldiğimde bir bakıyorum masaüstünde açılmış en az beş pencere oluyo nasıl beceriyosa artık...
Anam o ufak cadıyı hele hiç sorma
Deminden beri erkek çocuğu gibi top oynuyor bir yandanda beşiktaaaaaaaaşşşş diye bağırıyoren son televizyonun yanındaki çerceveye atıp devirince bir bağırdım seni gebertirim erkek çocuğu değilsin sen diye anında ablasının dibine koştu ( normalde onlar kedi köpek gibiler )
Geçen günde anne bana masak ver diye tutturduanam ne diyor bu diyoruz eşimle ama ne o nede ben anlayamadık bir saat boyunca en sonunda bir sinirlendi bize yaaa anlamıyormusununuz masakkkkk masaakkkkk diye bir bağırdı elinle göstererek böyle böyle kağıt kesiceğim demezmi meğer masak dediği bizim bildiğimiz makasmış
Bugün yine soruyorum sen dün ne istedin de biz anlamadık diye yine masak diyor cadı yaa
Şu anda vişneli soda içiyor karşımda koca karı( bu arada çocuklara madensuyunun faydalı olduğunu bugün okudum ve gerçekten şaşırdım :44: ihtiyacı olan mineralleri ondan alabiliyormuş )
kizlar ben bugun cok kacamak yaptim cok aslinda ne kacamagi diyet falan kalmadi vu run castle a
gerci su son 1 haftadir pek diyet modumda degilim ikide bir bozuyorum of
bugun 2 kasik yerim patates salatasindan derken tasin dibini gordum 3 dilim borek huplettim aralarda bir yerde oooodaha neler neler
nursenaaaaa nasılsın...durgunsun çokmu yoruldun bugünn....
hayırsız olurmuu benim ölüyom desem su verenim olmaz burda:)))Nursena sen bugün bol su iç canım
Ben de dün kuru fasülye pişirmiştim var biraz yanına da pilav yaparım dün yapmamıştım
Öğleden sonra arkadaşımın hastanede ultrason randevusu varmış bir de çok fena boğazı neyim şişmiş ben de yanında gideceğim uzak bir hastanede randevusu gözüm de kesmiyor ama inşallah kocası götürmeye karar verir son anda:)) hayırsız arkadaş mıyım neyim
Cumaya misafir var yine işler son güne kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?