KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum kızlar tatile sonunda karar verdik sordum bizim patrona eylülün ilk haftası bana izin verirmisiniz diy oda tamam dedi eşiminde izni var o hafta ve 5 gün tatil yapabilecem ve kuşadasına gitmeye karar verdik bakalım hayırlısı inşallah herşey iyi olur neyse patron beni çağırıyo öpüldünüz
Kuzum gayet güzel ama sanki hamilelik gibi duruyo benmi yanlış görüyom yoğsam
çok yorgunn ve kaçamaklı bi gündüü bide sanırım aldığım antibiyotik kabızlık sorunu yaptıı ölüyom karın ağrısından zatenn puaçayla açtım günü türkmalı vardu ya dizi pizza söylüyodu kadın habire adam hamur yiye yiye hamur gibi olduk diyodu bende aynen öleee oldumm pöfff yanee inşallah eks görürüm diye umut edemiyom bile antibiyotiği içmedim valla akşam öldürdü beni yaww
sen nasılsın elbiseyi beğendim tam miğde ve göbek saklanacak bi elbisee güzel ama renk beğenmedimm beyaz tenliyim ya olmuya açık renkler bana
Gunaydinnnnnn bugun zzeypiden once geldim
günaydın fıstıklarımm
kahvaltımı yaptım , okul için son 10 dakika , bi yazayım dedim
15 HAZİRANa kadar -5 KİLO kapışmasına katılacak cücüş mayklar , başlangıç kilolarını özelden mesaj atabilirlermi ? listeyi yapayım kuzuşlarr
öperim herkesi , Allaha emanet olunn
günayyydınnnnnn gece uyurken kilo almışımm oleeyyyy :))))))))
akşam yatmadan tartıldımm 85 çıktım sabah uyannca çıktım 85,500
dahiyane bi yeteneğe sahibimmm
hayırlısı bakalımmm
dün bütün gün kursta olunca ev aldı başını gittii çamaşır balkonlar falan iş çok yane bu günn
yemek allahtan kuru fasulye ısladıydımm adı kondumu rahat oluyo insan
Öğleden sonra arkadaşımın hastanede ultrason randevusu varmış bir de çok fena boğazı neyim şişmiş ben de yanında gideceğim uzak bir hastanede randevusu gözüm de kesmiyor ama inşallah kocası götürmeye karar verir son anda:)) hayırsız arkadaş mıyım neyim
Cumaya misafir var yine işler son güne kalacak
günaydın...selamün aleyküm herkese...
dün menümden sapmadım sadece ekmek yerine 3 kaşık zy.taze fasulye yedim...itiraf etmeliyim çayla çekirdek yedim misafirlikte...
1 adet (-) verdim kendime...
bir mucize gerçekleşti ve kuzum kendiliğinden çekyata uzandı beş dakka geçmedende uyuduu...bütün gecenin yorgunluğu anca çöktü üzerine galiba...fırsattan istifade gidip bende yatayım gerçi şimdide büyük kızın kalkma vakti ya neyse....
Biraz daha uyuyup kalktım
Küçük kızım da sınav girip geldi eve çayımı demledim kahvaltı hazırlayacağım ilginçtir canım bişey istemiyor daha açılmadım herhalde
Esracım dün ben de eksi bekliyordum ama aynı çıktım bugün için bişey beklemiyorum dün çok kaçırdığından değil 1 saatte yürüdüm dün ama sanırım azcık üşütümüşüm bir şişkinlik var gibi birazdan tartılırım bişey yemeden yine de
Kaçamağı saymazsak az değilmi anacığım hani sebze protein biraz doldur istersen az yiyincede olmuyormuş biliyorsunBundan sonra bende paylaşıcam menüleri inşallah bi bakın bakalım kızlar gerçi akşam bi kaçamak var ama neyse olmuşla ölmüşe çare yok malesef
sabah : 1 dilim ekmek , 1 haşlanmış yumurta
ara: yarım simit
öğle: yarım tabak yogurtlu makarna , 1 kase şehriye çorbası , 1 kase salata , 1 dilim ekmek
ara : yok (iş yerinde yanımda bişey yoktu yiyemedim)
akşam: 1 dilim ekmek , biraz peynir ve malesef eti karam gurme yedim 1 tane
9 gibi 1 tane meyveli soda
su 2,5 litre olmuştur belki geçmiştir bile
yarım saatte sporum var
günaydın fıstıklarımm
kahvaltımı yaptım , okul için son 10 dakika , bi yazayım dedim
15 HAZİRANa kadar -5 KİLO kapışmasına katılacak cücüş mayklar , başlangıç kilolarını özelden mesaj atabilirlermi ? listeyi yapayım kuzuşlarr
öperim herkesi , Allaha emanet olunn
Maalesef artı çıktım bugün ama dediğin gibi pes etmiyorum devam diyorum canımKızın ne heyecanlıdır şimdi Asuman abla, öğrencilik yılları aklıma geldi de :) Allah zihin açıklığı versin inşallah.
Asuman abla inşallah eksi çıkarsın bugün. bazen böyle takılıyor işte, vazgeçmeden devam etmek lazım. Ben çok su kaybettiriyor diye yeşil çayı 1 kupadan fazla içmiyorum ama bugün 2 kupa içeceğim sanırım.
ben de istiyorum ama tırsıyorum. 5 kg hayal gibi su an.... :26::26::26:
guzeller,
gunaydın.
evde ekmek yoktu neyazıkki geç kahvaltı ettim şimdide canım hiçbişi yapmak istemiyor. ama çıkmam lazım dalokayın cuma doğum gunu var. gecen seneye göre daha fazla anlayacak. bakiim neler yapabilirim.
Maalesef artı çıktım bugün ama dediğin gibi pes etmiyorum devam diyorum canım
Kızım için de sağol esram çok zor hem onların hem bizim işimiz sınavların hiç sonu yok
Mutlucum ben senden eminim verirsin 5 kiloyu hem de fazlasını bile
Ben de kendimden emin değilim ama elimden geleni yapacağım tabii
guzeller,
gunaydın.
evde ekmek yoktu neyazıkki geç kahvaltı ettim şimdide canım hiçbişi yapmak istemiyor. ama çıkmam lazım dalokayın cuma doğum gunu var. gecen seneye göre daha fazla anlayacak. bakiim neler yapabilirim.
ya asum,
bu kez yaz sonu gerçekten buyuk bir buluşma duzenleyelim bir kutlama yemeği olur belki gerçekten tanımak isterim seni, su yazdığın 2 cumle bile beni mutlu etti.
haydi arkadaşlar madem gaza gelelim şu işi bitirelim. şimdi gazatedeki habere göre 30 yaşındaki göbekli bir kadın normal kilodaki bir kadından yaklaşık 10 yıl az yaşıyorrmuş... ne uzucu...
Günaydın canlar, hepinize güzel bir gün dilerim. ben inceldiğimi hissediyorum ama tartıda bir azalma yok iki gündür. gerçi çok yesem 100 gr da olsa artı çıkardım. dur bakalaım, spordandır belki.
işi sıkı tutan cücüşüm benim :) ellerine sağlık şimdiden
Nursena antibiyotik yüzündendir, bana da olmuştu aynısı. sen suyu, yeşil çayı ihmal etme kuzum.
Hayırsız arkadaş olur musun, o kadar yakın olmanız bile yeter. oluyor arada üşengeçlik :)
Afferim benim maykıma, tam gaz devam.
İnşallah dinlenebilirsin birazcık Zeynepcim.
evet şeker yüklemesiyle de bakıldı.. hamileyken yüksek tansiyon çıktı ama şuan o da yok.. yani gayet sağlıklıyım görünürde.. kilolarımı saymazsak diycem ama sayıyorum...
offf ya kocacım pasta istiyor ama benim de canım çekiyor işte.. alçak adam
günaydın arkadaşlar kapalı bir gün yağdı yağacak bir hava devam edilen sağlıklı beslenme maratonu, temizlik yapılacak, su içilecek, yeşil çay demlenecek, okul hazırlığı beslenme forma vs..... derken menüm sabah haşlanmış yumurta iki dilim ekmek dört dilim köy peyniri çay
öğlene taze fasulye cacık ara öğünlerde süt meyve
kaçamak yok istekte yok kendime inanamıyorum
umarım herkes iyidir ve devam ediyordur haftanın başlamasıyla bitişi bir oluyor cuma tartısıda bakalım kimler ipi göğüsleyecek bu ara herkes azimli
günaydınnnnnselamun aleyküm...
herkese kocaman bir merhaba,
Nursena çok güzel anlatmışsın derdimizi o bi çatal pastayı almasak olmazmı sanki ama zararlı olan herşey bizi çekiyor kendine...
bende dün alşam hemde şeker hamurundan pastaya yenilmek üzreydim ki...balkonun kapısını açık bıraktığımı hatırlayıp eve döndük eşimle...benim tek handikapım tatlııııı...ama onuda tamamen kesmek lazım bağımlılar gibiyim...o tadı unutturmam lazım beynime...mesela sabah kahvaltıda reçel yiyorum illaki 2 tatlı kaşığı..ilk hedef onu çıkarıyorum hayatımdan...
Haziranın 1 inde katılmamız gereken düğün varmış kv ve kp memlekete gittiğinden bayrağı mecbur olarak devraldık.kıyafetim var ama az daha ince olsam göbeğim az gitse fena olmaz zannımca...dün akşam spor yapamadım Nursenanın inadına yapıcaktım ama 22 ye geldi eve girene kadar bugün telafi edicem mayklar...
Malum kandil yaklaşır bizim kandil simidi çalışmaları başlar...3 gün çok yoğun olur ve gec saate kadar çalışılır...kendimi tutmam lazım...
Regl olsamda azcık şişim inse artık.
Özlem inşallah gönlüne göre bir iş bulursun...
slm bacılar pazar gunu gunesın altında delıler gıbı dolanınca dun butun gun yattım mıgrenden halıyle ne dıyet ne spor hepsı yalan oldu bugun sabah sporsuz basladım gune amaaksama dogru belkı yurururum gunes carpıo benı gunes gıttımı cıkmam gerek sokaga hala basım agrıo ...
Bugün de yürüyüş zor görünüyor bana hava epeyce yağışlı açacak gibi görünmüyor pek
Kahvaltıda 4 kaşık k flakes ve 2 kaşık müsli yedim sütle
Öğlen de brbunya salatası ve ayran düşünüyorum akşama da tost makinesinde kızarttığım patlıcanlarla yapılan islim köfte var salatayla onu yerim
Bugün tartı hiç eksi göstermediinşallah yarın eksili bişeyler görürüm
Yine ben geldimmmmmmm :122:
Öğle yemeğimi yedim hatta akşamlık yemeğimide hazırladım sayılır
Şu anda yeşil çayımı içip biraz keyif yapayım dedim
Bugün Fitness yerine yüzmeye karar verdim
Geçenlerde Havuzdan bir arkadaşa rastladım yolda, uzun zamandır görüşmediğimiz için ille Banu abla ne olur hafta içi gelsene yüzmeye iki sohbet edelim dedio ücretsiz olduğu için hafta içi girebiliyor ancak yüzmeye bende hadi pazar yerine salı gideyim bu seferlik dedim hem regl olmak üzereyim zaten bari bugün gireyimde regl olsamda fitnesse giderim nasılsa
Bu arada Perşembe kandil olduğu için gidemeyebilirim Fitnesse ( oruç tutarsam diye düşünüyorum ) Nasılsa Ebruyla plates sardı onu yaparım sabah erken saatte daha iyice halsizlik çökmeden
Almanyaya gitmeden biraz daha verip baya bir sıkılaşmayı düşünüyorumİnşallah Allah gönlüme göre verir ....Aminnnnnnn
kizlar ben bugun cok kacamak yaptim cok aslinda ne kacamagi diyet falan kalmadi vu run castle a
gerci su son 1 haftadir pek diyet modumda degilim ikide bir bozuyorum of
bugun 2 kasik yerim patates salatasindan derken tasin dibini gordum 3 dilim borek huplettim aralarda bir yerde oooodaha neler neler
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum kızlar tatile sonunda karar verdik sordum bizim patrona eylülün ilk haftası bana izin verirmisiniz diy oda tamam dedi eşiminde izni var o hafta ve 5 gün tatil yapabilecem ve kuşadasına gitmeye karar verdik bakalım hayırlısı inşallah herşey iyi olur neyse patron beni çağırıyo öpüldünüz
Kuzum gayet güzel ama sanki hamilelik gibi duruyo benmi yanlış görüyom yoğsam
guzeller,
gunaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?