Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

hayırlı sabahlarr....nasılsınız...biz bu gecede sabah ettik ve gördüğünüz üzre hala ayaktayız....bakalım küçük cadım bir ara uyursa

bende yatıcam hemenn....uykusuzluk başağrısı yapıyo yaa....Allahtan şuan dayanılmıcak kadar değilde iyiyim...kahvaltımı yaptım

yeşilçayımı kaptım geldim sizee....

günaydınn canım....evet doğru görüyon hamile elbisesii...

sen telafi edersin nasılsa çok takılma....bende iyiyim çok şükür....kabızlık sorunu bendede tam gaz devam belki onu

halledebilseydim daha rahat kilo verirdim...10 gün hiç gidemediğim oluyo acayip şişiyorum...iki kilo verdim diye seviniyorum sonra

aynen geri...napcaz bilmem yanii...

hamile elbisesi olduğu için öyle canım...bende beyaz tenliyim ama çok beğendim....hani üçüncüye hamile kalınca alsammı dicem ama

alsamda nerde giycemki...kollu falan olaydı üzerinede bi eşarp uydurup kardeşimin düğününde falan giyerdim....neyse nasılsa dahaa

çoooookkkk varr....ozaman kadar elbet güzelce zayıflar ve güzel ciciler bulurum....

Gunaydinnnnnn bugun zzeypiden once geldim

günaydınnn da o kimm....:44:korkuyorum sen diyeceksin diyee....

Asucumm hayırlı sabahlarr....

günaydın...selamün aleyküm herkese...

dün menümden sapmadım sadece ekmek yerine 3 kaşık zy.taze fasulye yedim...itiraf etmeliyim çayla çekirdek yedim misafirlikte...
1 adet (-) verdim kendime...

Nursena antibiyotik çok şişiririyor bozma moralini.su ve yeşil çaya devam...aaa bana bak ya rakip mayka gaz veriyorum...

Asuman ablacım havalardan insan eli kolu kalkmıyor birşeye yoksa ben senin vefasız bir arkadaş olabileceğini düşünmüyorum...

BUrcu8181 menülerini paylaşıyorsun canım bana göre çok az ve de kola tüketiyorsun biliyorum vazgeçilmesi zor bir alışkanlık olabilir...
ama içindeki şeker kötü karbonhidrat ve senin emeğinin çoğunu boşa götürüyor...kola ile ilgili videolar izlemeni tavsiye ediyorum...inşallah yanlış anlamazsın beni...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yağmur ama tazecik bir İstanbul sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122: :122:

Şükür yine sabah erkenden uyandım
Gece yatmadanda dağınıklıklarımı topladığım için derli toplu bir güne başlayıncada inanılmaz enerjik oldum bir sürü iş olunca daha yapmadan motivasyonum düşüyor nedense
Kahvaltımı yaptım kendimi hemen buraya attım Bir yandan yeşil çay içip bir yandanda kalan bir kaç salatalığı atıyorum ağzıma
Küçük kuzu babasını geçirirken uyanıp biraz peşinden ağladı ama şükür şu anda uyuyor bende balkon kapısını açtım ev iyice bir havalansın diye

İnşallah bir saat sonrada Ebru Abbamla patates yapacağız Şöyle güzel güzel terleyeyimde sonra bir duş alıp kendime gelirim nasılsa

bir mucize gerçekleşti ve kuzum kendiliğinden çekyata uzandı beş dakka geçmedende uyuduu...bütün gecenin yorgunluğu anca çöktü üzerine galiba...fırsattan istifade gidip bende yatayım gerçi şimdide büyük kızın kalkma vakti ya neyse....

Günaydın canlar, hepinize güzel bir gün dilerim. ben inceldiğimi hissediyorum ama tartıda bir azalma yok iki gündür. gerçi çok yesem 100 gr da olsa artı çıkardım. dur bakalaım, spordandır belki.

işi sıkı tutan cücüşüm benim :) ellerine sağlık şimdiden

Nursena antibiyotik yüzündendir, bana da olmuştu aynısı. sen suyu, yeşil çayı ihmal etme kuzum.

Hayırsız arkadaş olur musun, o kadar yakın olmanız bile yeter. oluyor arada üşengeçlik :)

günaydın...selamün aleyküm herkese...

dün menümden sapmadım sadece ekmek yerine 3 kaşık zy.taze fasulye yedim...itiraf etmeliyim çayla çekirdek yedim misafirlikte...
1 adet (-) verdim kendime...

Afferim benim maykıma, tam gaz devam.

İnşallah dinlenebilirsin birazcık Zeynepcim.

Biraz daha uyuyup kalktım
Küçük kızım da sınav girip geldi eve çayımı demledim kahvaltı hazırlayacağım ilginçtir canım bişey istemiyor daha açılmadım herhalde
Esracım dün ben de eksi bekliyordum ama aynı çıktım bugün için bişey beklemiyorum dün çok kaçırdığından değil 1 saatte yürüdüm dün ama sanırım azcık üşütümüşüm bir şişkinlik var gibi birazdan tartılırım bişey yemeden yine de

Kızın ne heyecanlıdır şimdi Asuman abla, öğrencilik yılları aklıma geldi de :) Allah zihin açıklığı versin inşallah.

Asuman abla inşallah eksi çıkarsın bugün. bazen böyle takılıyor işte, vazgeçmeden devam etmek lazım. Ben çok su kaybettiriyor diye yeşil çayı 1 kupadan fazla içmiyorum ama bugün 2 kupa içeceğim sanırım.

Kaçamağı saymazsak az değilmi anacığım hani sebze protein biraz doldur istersen az yiyincede olmuyormuş biliyorsun

ben de istiyorum ama tırsıyorum. 5 kg hayal gibi su an.... :26::26::26:

Maalesef artı çıktım bugün ama dediğin gibi pes etmiyorum devam diyorum canım
Kızım için de sağol esram çok zor hem onların hem bizim işimiz sınavların hiç sonu yok
ben de istiyorum ama tırsıyorum. 5 kg hayal gibi su an.... :26::26::26:

Mutlucum ben senden eminim verirsin 5 kiloyu hem de fazlasını bile
Ben de kendimden emin değilim ama elimden geleni yapacağım tabii

guzeller,
gunaydın.
evde ekmek yoktu neyazıkki geç kahvaltı ettim şimdide canım hiçbişi yapmak istemiyor. ama çıkmam lazım dalokayın cuma doğum gunu var. gecen seneye göre daha fazla anlayacak. bakiim neler yapabilirim.

Hadi sana şimdiden kolay gelsin
Çok fazla abartılı bir hazırlık yapma bari ki kendini tehlikeye atmış olma Ben genelde öyle yapıyorum bir pasta tamamdır Kreşte kutlama yapacaksanda fazla hazırlığa gerek yok nasılsa

Bende öğle öncesi kahve faslımı yapayım Öğle yemeğinden sonra tekrar gelirim nasılsa
Sizlere hoş sohbetler ve iyi günlerrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

ya asum,
bu kez yaz sonu gerçekten buyuk bir buluşma duzenleyelim bir kutlama yemeği olur belki gerçekten tanımak isterim seni, su yazdığın 2 cumle bile beni mutlu etti.

haydi arkadaşlar madem gaza gelelim şu işi bitirelim. şimdi gazatedeki habere göre 30 yaşındaki göbekli bir kadın normal kilodaki bir kadından yaklaşık 10 yıl az yaşıyorrmuş... ne uzucu...

3.doğumgünü kutlu olsun dalokayın mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah sevdikleriyle mutlucum

İnşallah mümkün olur mutlucum ben de çok tanımak isterim seni ve diğer arkadaşlarımı da tabii
Vazgeçmek asla yok ben de 5 kilo aldım ama sonuç olarak başlangıç kilomuza gelmeden dur diyebilmek kontrolü bırakmamak önemli olan
Onca kiloyu verdik bunları da vereceğiz elbet belki biraz daha zorlayacak ama pes etmek yok canım artık 7 li rakamlara demir atma zamanı geldi

leslie yapayım, 5 mil. hiç yuruyesim yok evde tepişeyim bari... sonrasında da gitmem gereken yerlere yurursem baya hareket etmiş olurum.
cumaya kadar tartılmayacağım inşallah şok olmam. motivasyonumu arttıran bir sonuçla karşılaşırım.

selam millet:)

napıyonuz bakem:)

ben dün çok yoğundum, oyüzden kkya yazma fırsatım olmadı hiç.
dün eşim baya üşütmüş, işe gitti ama dayanamayıp izin alıp geri geldi eve, evdeydi, eşimin evde olması.
sonra gündüz komşular oturucaklarmış benide çağırdılar, bende gittim oturmaya.
akşamada teyzemlere çaya gittik. derken yatakta buldum kendimi gece.
aman hiç sormayın kıtlıktan çıkmış gibi 2gündür bende diyet miyet kalmadı, aynen kıtlık sonrası gibi yiyorumda yiyorum 2gündür(((
süper ötesi yedim ama bu 2günde........
nedenini pek anlayamadım bu denli diyeti bırakmamın......
ama çok şükür ki bu sabah tekrardan aldım iplerimi elime......
ve yeşilçay sen çok yaşa emi dermişim:)

planıma göre yarın yola çıkcam annemlere diye......
akşam alıcaz biletimi.
bi 10gün kalırım hesabımda, belki 15günüde bulabilir kalmam.
annemlerde net var ama girebilirmiyim vakit bulupta hiç bilmiyorum, girebilirsem girerim ama, giremezsemde haberiniz ola bu durumumdan.
orda diyetime yine devam etcem inşaallah mutlaka ara ara bozsamda
ben yine size yazarım gidene kadar ve tabiki gelincede:)
yalnız bu haftada dahil olmak üzere evime gelene kadar bildirim yapamam malesef, çünkü orada hassas terazi yok, gelince yine devam ederim inşaallah bildirimlerime.
asuman abla; ben bu süre zarfı içinde izinli olayım listeler için, olurmu???

dün geçmişin başından şöyle biraz okuyabildim sadece, ben şimdi birde geçmişe bi bakıyım biraz...
eminim 1günde yine baya sayfalar ilerlemiştir:)

sizleri çok seviyorum.....
iyiki varsınız.....

ben geldimmmm....

nursenaaa temizlikmi yapıyon görünmüyosunn...

günaydınn canım hoşgeldinn...eh birazcık dinlendim sayılır...buna da şükür...şimdi yemek yemeğe gidicem önce size bi bakayım dedimmmm.....

Merhabalar herkese
Dün o kadar yoğun bi gün geçirdim ki nete bile girmeye fırsatım olmadı.Akşamları ise net açılmıyor bizim evde hiç, o sebepten akşam kıpraşmalarını kaçırıyorum hep :))Ama aklım sizlerde kalıyo emin olun.
Burası bana çok iyi geldi çok.En önemlisi kendimi yalnız hissetmiyorum sizlerin sayesinde.İki ki varsınız.
Dün tüm gün dışarıdaydık.Kuzuşa pijama takımı arıyorum haftalardır kafama yatan modelin yaşı kalmıyor,beğenmediğimi almıyorum vs derken dün alabildim nihayet ama bu seferde eve gelince baktım etraflıca bel lastiği kalın ve sıkı geldi gözüme.İşin yoksa şimdi tekrardan değiştir,uğraş off.Sıkılıyorum bazen bu alışveriş işlerinden.
Sonrasında ne zamandır kendime ayakkabı ve terlik arıyorum,bulamıyorum.Bakmadığım mağaza kalmadı.bir türlü denk gelmedi.Aslında çok güzel modeller var ama kilolar sebebiyle yıllardır 38 olan ayak numaram 39 oldu,ne giysem yakıştıramıyorum kendime..Kilo vermem lazım kilo vermem lazım diye diyee dolanıyorum mağazaları :)))Neyse son anda umudum bittiği anda güzel bi aggaga bulabildim kendime.Benim kuzuş aggaga derdi ayakkabılarına o günden sonra bizde öyle der olduk :)))

Mayıs 24 gibi annemlere gideceğiz bizde Rabbim izin verirse.Bir iki kilo daha verebilsem.Ahhh verebilsem.Tüm kış kış uykusuna yatmış gibi homini gırtlak tumbada yatak geçti gitti,şimdide rejim derdine düştüm.Çok kızıyorum bazen kendime bu hallere nasıl geldim diye.Dalokayın annesi gibi sık sık sorguluyorum kendimi ve affedemiyorum bazen
Meyra sende gideceksin annenlere ne güzel,bende orada nasıl yapacağım bu diyet işlerini onu düşünüyorum şimdiden:26:Orada çok zor olucak o kadar mamişin arasında

Bende maykların arasına katılmak ve ayriyeten kapışmak çok isterdim ama dediğim gibi 24 mayısta memlekete gideceğim ve en 1 ay kalırım orada.O yüzden katılamıyorum.Ama bi sonra ki kapışmada korkun benden :)))))

Pek bi mayk gördüm kendimiyada kapışkan mı demeliyim

Son düzenleme:

tamam ozaman canım, maşaallah diyelim o zaman.
hani bi rahatsızlık durumu varsa sana yardımcı olmak istedim farkında olman babında canım.

burada da bugün 4.gün süper güzel yağmur yağıyor 4gündür........
bu sene biz burada kar-yağmur yağışını nerdeyse görmeyince bu yağmur bizleri çok rahatlattı, çok mutlu etti gerçekten.......

inatta bi murat mayklar:)

eğer annemlerde hassas terazi ile tartılabileceğimi bilseydim bende girerdim bu yarışa.........
neyse bi dahakine bende artık.....
size kolay gelsin mayklar:)
bu sefer giremesemde içten içe bende unutmicam ama sizi:))))))

geçmiş olsun canım benim......

birde diğer mesajında midem çok yandı yazmışsın, mide yanmasına biraz beyaz peynir yemek çok iyi geliyo, denemeni öneririm.

2gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyince tartıya çıkıp kiloma bakmaya korkuyorum bende bugün:18::18::18:

İnşallah Allah gönlüme göre verir ....Aminnnnnnn

AMİN canım.......

canımıniçi diyet neydi; düşüp tekrar kalkmak ve tekrar devam etmek yola........
bunu unutmamalıyız bitanem.....

oyyhhhhh pek sevindim canım tatilinizee:))))))
ya ya şa şa tatil tatil çok yaşaaaaa...............

güle güle gider gelirsiniz inşaallah canım tatilinize.....
tatilde arada bir diyetinide unutma canım.

oğlunun doğum günü kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…