Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ismim mutlu,kayıt olurken aklıma gelen isimlerin hepsi kayıtlı olunca bende her yeni doğuranın psikolojisi gibi anne uzantılı bir isim koydumdu...

Kaçamağı saymazsak az değilmi anacığım hani sebze protein biraz doldur istersen az yiyincede olmuyormuş biliyorsun
Biliyorum canım ama inan ben bu yediklerimle doyuyorum bilmiyorum ama önerini dikkate alıcam sağol

Meyra badel kuzular şimdiden güle güle gidin gelin ailelerinizin yanına sizin için süper değişim olur
Meyra kuzum bak ona söz veremem pek diyeti düşüneceğimi sanmıyorum ama gidene kadar tam gaz devam edicem inşallah

ikimizde güle güle gidip gelelim inşaallah annelerimizin yanına:)

zor karar veren birisin galiba alışveriş konusunda......
ayy bende zor veririm ama sen benden baya baya daha zormuşsun
gerçekten alışverişte böyle kararsız olmak çok kötü oluyo.....
bazen utanırım bi dükkanda mağazada bişey alıcağım zaman 2şeyin arasında karar verebilmek için harcadığım zaman ve ilgim için oradaki çalışanlardan....
aman napayım bende böyleyim işte......
oğluşunun pijaması ve senin aggaganda hayırlı olsun, güle güle kullanın inşaallah:)
benim ayak numaramı söyliyimmi sana:)))) 35:)
boyum 1,62 ama ayaklarım küçük, anormallik yok ama, sadece küçük işte,
annem küçükken küçük ayaklım diyede severdim seni der hep bana
nursenaaaa bide benim kuş bana kocakız diyo

bende senin gibi diyorum biliyomusun; annemlere gidince ipin ucu kaçarmı tamamen diye; ama aklımda şöyle bişey var; en azından yeşilçayımı günde 2kere içmeyi hiç ihmal etmemeye çalışmak var....
bununda baya faydası olur zannındayım.

pöff işler bitmiyooo biraz kışlıklar vardı onları valizlere yerleştirip dolap teplerine kaldırdım yemege geldi eşim kızım onlara sofra kurkaldırrr öğlen oldu bi balkon yıkayabildim anca
ev süpürülecek
nminik kızı çişe alıştırmaya uğraşıyorum altına yaptı off banyo yaptırdım uyudu şimdii allaha şükürr
bende işime bakayım 2 buçukta büyük gelir ödevleriydi derken akşam oluverir valla

arkadaşların tainleri belli oldu telimde susmuyooo doğuya gidenlerin kafa karışık doğudan batı iyde batıdan doğu zor oluyo piskolojileri çeneye vururyo kafam kazan oldu çok konuştumm telle

yollcuuu kıyafet almadan bu siteye bak derim baya faydası var Dolabımı Seviyorum | Büyük Beden Kadın 42-60 Beden için Online Alışveriş Sitesi

kızlar ölçü alma giyinme ile ilgili bakın derim

kızın doğum günü var 21 de kocam kuş alayımmı diyo minik napar bilmem diye korkuyom karar veremedik

offf annelerin yanı çok tehlikeli vallaaa bol yeşil çay götürün derim:))))))

Son düzenleme:

sağol canım

leslie mi yaptım şimdi kendimi sokaklara vurup dalko gelmeden işlerimi halledeyim. herkesi öpüyorum bu kız bir de sokakta walk walk diyecek. lets go lets walk...

kızın doğum günü var 21 de kocam kuş alayımmı diyo minik napar bilmem diye korkuyom karar veremedik

hayvan besledik evde biz cocukken ve evlendikten sonra, kedi köpek, kuş balık... ama kaybedilince çok ağır oluyor. bir de tum sorumluuk erkekler ve çocuklar ne derse desin annenin oluyor. en çok uzulen de muhtemelen anne oluyor...

evet senden bahsedıodum:))ama sanırsam sen zaten uyumamıssınkı uyanıp buraya gelesın((

kola konusunda haklısın dıyetısyenım gorse aforoz eder benı zaten menum ıcın az demıssın emınmısın az olduguna ben bıtırecem dıe bı hal oluorum snra karnım sısıo yerımde duramıorum hoplayıp zıplamaya baslıorum yada kendımı sokaga atıp yuruyorum her ogunde 3dılım ekmegım var(

önerın ıcın tesekkur ederım bende ıyı gelır dusuncesıyle aksam yemegını kahvaltı gıbı yaptım...ıyı yapmısım demekkı...su ıctım gecmedı meyvelı yogurt ıı gelır demısdı bı dr arkadas onu yedımoda olmadı enson dondurma yuttum butun butun mıdemdekı yangın sönsun dıe oda o an ıse yaradı o kdr...nıe bole oldu anlamadım...

yeşilçay konusunda aynen ondan yapcam bende zaten:))))

eğer kuş salıkken dikkat ederseniz bebeğin kuşa zarar vermemesi için, kapalıykende duvara asarsanız kuşa bi zarar olmaz bebekten yana.
zannımca bebeklere bile bi zararı olmaz muhabbet kuşunun bence her açıdan.
ilerde benimde bebeeeem olcak mesela yani:)
siz tabi yine bi sorup soruşturun bu sadece benim fikrim.

erkek ve yavru kuş alın yetiştirmek için vede büyümeden eğitin, yoksa zamanı geçerse eğitilmez......
çok yavru olmasına dikkat edin, muhabbet kuşunun yavrusunun gagasının ucu siyah olursa çok yavru demektir.
birde bize konuşan cinsten verin diyin dükkana.
neysem alırsanız bilgiler bunlar şimdilik:) ve alıcak olursanız zamanla sen bana sorarsın ne yapcam şununda bununda diye yine:)

evet senden bahsedıodum:))ama sanırsam sen zaten uyumamıssınkı uyanıp buraya gelesın((

10,30 la 11 arası uyudum...küçük sabah uyudu kendiliğinden 9 gibiydi sanırım ama tam yattım büyük kalktı ona kahvaltı hazırla yedir derken sonra wc faslı ondan sonra uyudum biraz oda yumurcak seyretti..

nursena şuan yeni bişey almayı düşünmüyorum canım....bi 7 leri göreyim sonra düşünüyorum nasipse...ama site güzelmiş teşekkürederim..

anneeeeeem daha çok işim var bugün:))))
daha valizim hazır değil
valiz hazırlancak......
zaten benim valiz son ana kadar açık durur hep, mutlaka son anda bile ekliceklerim olur benim
birde pardesümü yıkamıştım o ütülenecek.....
bi kaç daha ütüm var birde......
nedense ütüyü sevmeme rağmen pardesümü ütülemeyi sevmiyorum, galiba biraz zor ve teferruatlı olduğu için:)))
sonra akşama yemek ve evde bi kaç daha işim var okadar.......
valizimle ütüyü halletsem kafam rahatlicak......

dün tvde bi video izledim, çok hoşuma gitti, eğer nette bulabilseydim o videoyu sizinle paylaşcaktım ama bulamadım, videoda bi yavru keçi var ve 2de büyük inek var. keçi ayakta duran ineklerin üstünde ayakta duruyo öyle
arada bir diğerine atlıyo:) birazda onda duruyo:)
kendine tepe yapmış inekleri keçi işte......
ineklerde hiç seslenmiyo:))))
çok tatlıydı ama hepsi.......
en tatlısıda yavru keçiydi....

Selam kızlarrrrrrr

Yine ben geldim
Anammmm geberiyorum halsizlikten ne güzel erken uyanıyorum diye sevinirken bugün nedense felaket uyku bastı şu anda küçük cimcime uyusaydı bir yarım saatcıkte ben uzanırdım ama yoooook diri cadı uyurmu hiç günaha girer
Mutfağa girip akşamlık yemeğimi hazırlayacağım şimdi
Akşam yine yemekten sonra gelirim nasılsa

Hepinize hoş sohbetlerrrrrrrrr

Canım çok hoş bir siteymiş bazı fiyatlarda fena değilmiş
Bir ara ayrıntılı bir inceleyeyim bari

yok kız benim Annemin yanı hiç tehlikeli değil hatta en son kız kardeşim gittiğinde 1 ay kalmıştı ve 4 kiloya yakın verip dönmüştü kadın sırf sağlıkcı zararlı birşey asla yapmaz Zaten yemek aralarında paso gezeceğimiz için kilo almam mimkin deel Kadıncağız daha şimdiden geldiğiniz gün biraz dinlenirsiniz ( ki öğlen 3de uçacağız ve 6 gibi inmiş olucağız havaalanından eve kadarda 1.5 saat yol var yani akşam üzere ancak orada olucağız ) ertesi sabah erkenden kahvaltı eder eşimin istediği bir yer vardı oraya gideriz dedi Bir tek Pazar günleri evde oluyoruz oda mağazalar kapalı diye o günde kesin bize yakın bir planör uçakların olduğu alan var doğayla iç içe oraya gider yürüyüş yaparız sonrasında ormanda

Zaten gitmeden son bildirimimi yaparken ( 14 haziranda ) o kiloyu bir yere not ediceğim bakalım 16 günde ne kadar kilo gidecek yada gidecekmi gelmeyeceği kesin

ismim mutlu,kayıt olurken aklıma gelen isimlerin hepsi kayıtlı olunca bende her yeni doğuranın psikolojisi gibi anne uzantılı bir isim koydumdu...
Mutlu,bende badel,çok memnun oldum :)

Çok sağol zehracım,hakikaten süpe olucak kuzuşla ikimiz için,yaşasın erken tatil :)))

Meyracım aslında zor karar veren biri değilimdir :)) Yazı diliyle anlatınca öyle göründü belki deKuzuşa birşeyler almak zor oluyor,hele üzerinde bişeyleri denemek tam bir fecaat :)))Kendimle ilgili olarak da benim tek sorunum kilo.Pat diye beğenir alır çıkarım bir şeyi beğendiğim zaman ama kilo mevzuu beni böyle yaptıYakıştıramıyorum kendime hiçbir şeyiOndan sebep böyle oluyor.O kadar özledim ki dilediğim gibi giyinmeyi,alışveriş yapmayı.3 sene öncesine bakarak 23 kilo fazlam varŞimdilerde ne alsam mutsuz olmamın sebebi bu aslında.
Bu halime alışamadım ben galiba bi türlü..Eski halimi 76 kilo halimi özlüyorum çok (

Bu arada bende 1.72 boya 38 giyerdim yıllardır.Ama senin ayaklar cidden çok minnak yav kadında küçük ayak çok severim benSenin ayaklara aggagalar da ne çok yakışırSende güle güle giy aggagalarını
Annemlere gidince yeşil çayımı içmeye çalışayım bende senin gibi inşallah..Gezmeden tozmadan fırsat kalırsa tabi

Bende telefonda çok konuştuğumda sersem gibi oluyorum.Kafam kazan gibi oluyor ama yine de konuşuyorum :))

leslie mi yaptım şimdi kendimi sokaklara vurup dalko gelmeden işlerimi halledeyim. herkesi öpüyorum bu kız bir de sokakta walk walk diyecek. lets go lets walk...

Bende walk walk demek istiyorum,hemde tüm kalbimle istiyorum Ama akşam üstü oldumu bi yorgunluk çöküyor üzerime kalkamıyorum :)Sana kolay gelsin,iyi yürüyüşler.

Kızlar ben kaçtım Akşama yemeğim yok daha..
Akşam için bol dereotlu limonlu az pirinçli kabak yemeği pişirmeyi düşünüyorum.Yanına bulgur pilavı ve cacık
Herkese şimdiden iyi akşamlar.
Ve bugün kuzey güney günü

slm kizlarrrr
ben ara sira girip okuyup cikiyorum artilardayim ben bu hafta
üstelik toparlayamiyorumda
ekmek almaya gideyim bari azicik yürümüs olurum

kuş bana kalcak biliyom uğraşmazlar temizliiğiyleee bakalımm
mutluu ben lasly yaparken eşim diyoki 3 mil olanını arkada zzenci adam var yaa adama para verip koymuşlar gibi allah canını alıyo her harekette diye:))))))))))))
kilo veremesende acyip sıklaşırsın gidene kadar merak etmee

meyra valiiz hazırlamayı ben hiç sevmem bıktım valla hoş boşaltmayı hiç hiç sevmem:))
kendi ailemde gurbetteydi hala gurbette olduğumdan yıllardır valiz tecrübeme dayanarak
sana tüyo veremm kalın çöp poşetlerine bazılarını hırka gibi kırışmıcak şeyleri vakumlada koy valizee süper az yer kaplar şekerimm tecrübeyle sabittir mesela çocukların bezini battaniyesini havllulları yaparım ben

kuş için teşekkür ederim bakalım almaya karar veririsek sorarımm

yolcu cecoo kıyafet almak için deilde orda giyim önerileri vücut tipi falan varya baya yanlış giyiniyomuşum ben mesela fikir veriyoo
facedede beğendim takip ediyorumm kombinler falan varr çok hoşş

ev temizlendi bulaşıkları yıkayım çamaşır asayım tozlar alınacak minik uyansında az çarşı dolanacam sıkıldım

Site çok güzel ama bu hatunlar zannımca 42 beden biz çooookkk yukardayız alışverişten nefret ediyorum onları bile eleştiriyorum yakışmamış burası çıkmış şurası kalkmış
Anacığım 39-40 olan ayak 40-41 oldumu, 38 beden de oldu size 46-48 beden ,ben artık koca ayak diyorum kendime eşim dese küserim neyi ima ediyorsun diye sen minyatür ayaksın ufacık tefecik
Şimdiden iyi yolculuklar güle güle gidip dönün umarım çok bozmazsın diyeti
Tatilci arkadaşlar güle güle gidip gelin şurda yaşadığınız kilo sıkıntısını unutmayın eksilmiyorsanızda artmayın lütfen Meyra Badell

Son düzenleme:
ben geldimmm....ay kuzu perişan etti be yaa...hep ağlıyo bi çorba pişene kadar bittim tükendim...domates biberim kavruluyo

patlıcanlarımda fırında yoğurtlu salata yapıcam akşama...bide eşim makarnayı özlemiş yap bi hasret gidereyim dedi onu yapcam..3

kaşık yemeyi düşünüyorum...kuzu ayağımda uyumak üzre...umarım ocaktakleri ve fırındakini yakmadan uyur....

esraaa senin bloğa yorum yazdım ama gönderemedim bir türlü niyekii..bilmediğim bir formülümü varr....:44:

merhaba kizlar ya benim hala smile im yok aynur cucusumun dediklerinide yaptim ama cikmiyorlar
meyra ve badell iyi yolculuklar bebislerim
ceco ve meyra hic sormayin ya siz dovmezsinizde benim dovesim var kendimi.surekli bozuyorum buaralar diyeti of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…