Merhabalar herkese
Dün o kadar yoğun bi gün geçirdim ki nete bile girmeye fırsatım olmadı.Akşamları ise net açılmıyor bizim evde hiç, o sebepten akşam kıpraşmalarını kaçırıyorum hep :))Ama aklım sizlerde kalıyo emin olun.
Burası bana çok iyi geldi çok.En önemlisi kendimi yalnız hissetmiyorum sizlerin sayesinde.İki ki varsınız.
Dün tüm gün dışarıdaydık.Kuzuşa pijama takımı arıyorum haftalardır kafama yatan modelin yaşı kalmıyor,beğenmediğimi almıyorum vs derken dün alabildim nihayet ama bu seferde eve gelince baktım etraflıca bel lastiği kalın ve sıkı geldi gözüme.İşin yoksa şimdi tekrardan değiştir,uğraş off.Sıkılıyorum bazen bu alışveriş işlerinden.
Sonrasında ne zamandır kendime ayakkabı ve terlik arıyorum,bulamıyorum.Bakmadığım mağaza kalmadı.bir türlü denk gelmedi.Aslında çok güzel modeller var ama kilolar sebebiyle yıllardır 38 olan ayak numaram 39 oldu,ne giysem yakıştıramıyorum kendime..Kilo vermem lazım kilo vermem lazım diye diyee dolanıyorum mağazaları :)))Neyse son anda umudum bittiği anda güzel bi aggaga bulabildim kendime.Benim kuzuş aggaga derdi ayakkabılarına o günden sonra bizde öyle der olduk :)))
Mayıs 24 gibi annemlere gideceğiz bizde Rabbim izin verirse.Bir iki kilo daha verebilsem.Ahhh verebilsem.Tüm kış kış uykusuna yatmış gibi homini gırtlak tumbada yatak geçti gitti,şimdide rejim derdine düştüm.Çok kızıyorum bazen kendime bu hallere nasıl geldim diye.Dalokayın annesi gibi sık sık sorguluyorum kendimi ve affedemiyorum bazen
Meyra sende gideceksin annenlere ne güzel,bende orada nasıl yapacağım bu diyet işlerini onu düşünüyorum şimdiden:26:Orada çok zor olucak o kadar mamişin arasında
Bende maykların arasına katılmak ve ayriyeten kapışmak çok isterdim ama dediğim gibi 24 mayısta memlekete gideceğim ve en 1 ay kalırım orada.O yüzden katılamıyorum.Ama bi sonra ki kapışmada korkun benden :)))))
Pek bi mayk gördüm kendimiyada kapışkan mı demeliyim
Biliyorum canım ama inan ben bu yediklerimle doyuyorum bilmiyorum ama önerini dikkate alıcam sağolKaçamağı saymazsak az değilmi anacığım hani sebze protein biraz doldur istersen az yiyincede olmuyormuş biliyorsun
selam millet:)
napıyonuz bakem:)
ben dün çok yoğundum, oyüzden kkya yazma fırsatım olmadı hiç.
dün eşim baya üşütmüş, işe gitti ama dayanamayıp izin alıp geri geldi eve, evdeydi, eşimin evde olması.
sonra gündüz komşular oturucaklarmış benide çağırdılar, bende gittim oturmaya.
akşamada teyzemlere çaya gittik. derken yatakta buldum kendimi gece.
aman hiç sormayın kıtlıktan çıkmış gibi 2gündür bende diyet miyet kalmadı, aynen kıtlık sonrası gibi yiyorumda yiyorum 2gündür(((
süper ötesi yedim ama bu 2günde........
nedenini pek anlayamadım bu denli diyeti bırakmamın......
ama çok şükür ki bu sabah tekrardan aldım iplerimi elime......
ve yeşilçay sen çok yaşa emi dermişim:)
planıma göre yarın yola çıkcam annemlere diye......
akşam alıcaz biletimi.
bi 10gün kalırım hesabımda, belki 15günüde bulabilir kalmam.
annemlerde net var ama girebilirmiyim vakit bulupta hiç bilmiyorum, girebilirsem girerim ama, giremezsemde haberiniz ola bu durumumdan.
orda diyetime yine devam etcem inşaallah mutlaka ara ara bozsamda
ben yine size yazarım gidene kadar ve tabiki gelincede:)
yalnız bu haftada dahil olmak üzere evime gelene kadar bildirim yapamam malesef, çünkü orada hassas terazi yok, gelince yine devam ederim inşaallah bildirimlerime.
asuman abla; ben bu süre zarfı içinde izinli olayım listeler için, olurmu???
dün geçmişin başından şöyle biraz okuyabildim sadece, ben şimdi birde geçmişe bi bakıyım biraz...
eminim 1günde yine baya sayfalar ilerlemiştir:)
sizleri çok seviyorum.....
iyiki varsınız.....
Meyra badel kuzular şimdiden güle güle gidin gelin ailelerinizin yanına sizin için süper değişim olurMerhabalar herkese
Dün o kadar yoğun bi gün geçirdim ki nete bile girmeye fırsatım olmadı.Akşamları ise net açılmıyor bizim evde hiç, o sebepten akşam kıpraşmalarını kaçırıyorum hep :))Ama aklım sizlerde kalıyo emin olun.
Burası bana çok iyi geldi çok.En önemlisi kendimi yalnız hissetmiyorum sizlerin sayesinde.İki ki varsınız.
Dün tüm gün dışarıdaydık.Kuzuşa pijama takımı arıyorum haftalardır kafama yatan modelin yaşı kalmıyor,beğenmediğimi almıyorum vs derken dün alabildim nihayet ama bu seferde eve gelince baktım etraflıca bel lastiği kalın ve sıkı geldi gözüme.İşin yoksa şimdi tekrardan değiştir,uğraş off.Sıkılıyorum bazen bu alışveriş işlerinden.
Sonrasında ne zamandır kendime ayakkabı ve terlik arıyorum,bulamıyorum.Bakmadığım mağaza kalmadı.bir türlü denk gelmedi.Aslında çok güzel modeller var ama kilolar sebebiyle yıllardır 38 olan ayak numaram 39 oldu,ne giysem yakıştıramıyorum kendime..Kilo vermem lazım kilo vermem lazım diye diyee dolanıyorum mağazaları :)))Neyse son anda umudum bittiği anda güzel bi aggaga bulabildim kendime.Benim kuzuş aggaga derdi ayakkabılarına o günden sonra bizde öyle der olduk :)))
Mayıs 24 gibi annemlere gideceğiz bizde Rabbim izin verirse.Bir iki kilo daha verebilsem.Ahhh verebilsem.Tüm kış kış uykusuna yatmış gibi homini gırtlak tumbada yatak geçti gitti,şimdide rejim derdine düştüm.Çok kızıyorum bazen kendime bu hallere nasıl geldim diye.Dalokayın annesi gibi sık sık sorguluyorum kendimi ve affedemiyorum bazen
Meyra sende gideceksin annenlere ne güzel,bende orada nasıl yapacağım bu diyet işlerini onu düşünüyorum şimdiden:26:Orada çok zor olucak o kadar mamişin arasında
Bende maykların arasına katılmak ve ayriyeten kapışmak çok isterdim ama dediğim gibi 24 mayısta memlekete gideceğim ve en 1 ay kalırım orada.O yüzden katılamıyorum.Ama bi sonra ki kapışmada korkun benden :)))))
Meyra kuzum bak ona söz veremem pek diyeti düşüneceğimi sanmıyorum ama gidene kadar tam gaz devam edicem inşallahtamam ozaman canım, maşaallah diyelim o zaman.
hani bi rahatsızlık durumu varsa sana yardımcı olmak istedim farkında olman babında canım.
burada da bugün 4.gün süper güzel yağmur yağıyor 4gündür........
bu sene biz burada kar-yağmur yağışını nerdeyse görmeyince bu yağmur bizleri çok rahatlattı, çok mutlu etti gerçekten.......
inatta bi murat mayklar:)
eğer annemlerde hassas terazi ile tartılabileceğimi bilseydim bende girerdim bu yarışa.........
neyse bi dahakine bende artık.....
size kolay gelsin mayklar:)
bu sefer giremesemde içten içe bende unutmicam ama sizi:))))))
geçmiş olsun canım benim......
birde diğer mesajında midem çok yandı yazmışsın, mide yanmasına biraz beyaz peynir yemek çok iyi geliyo, denemeni öneririm.
2gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyince tartıya çıkıp kiloma bakmaya korkuyorum bende bugün:18::18::18:
İnşallah Allah gönlüme göre verir ....Aminnnnnnn
AMİN canım.......
canımıniçi diyet neydi; düşüp tekrar kalkmak ve tekrar devam etmek yola........
bunu unutmamalıyız bitanem.....
oyyhhhhh pek sevindim canım tatilinizee:))))))
ya ya şa şa tatil tatil çok yaşaaaaa...............
güle güle gider gelirsiniz inşaallah canım tatilinize.....
tatilde arada bir diyetinide unutma canım.
oğlunun doğum günü kutlu olsun.
Merhabalar herkese
kızın doğum günü var 21 de kocam kuş alayımmı diyo minik napar bilmem diye korkuyom karar veremediknursenaaaa bide benim kuş bana kocakız diyo
bende senin gibi diyorum biliyomusun; annemlere gidince ipin ucu kaçarmı tamamen diye; ama aklımda şöyle bişey var; en azından yeşilçayımı günde 2kere içmeyi hiç ihmal etmemeye çalışmak var....
bununda baya faydası olur zannındayım.
tamam ozaman canım, maşaallah diyelim o zaman.
hani bi rahatsızlık durumu varsa sana yardımcı olmak istedim farkında olman babında canım.
bu sene biz burada kar-yağmur yağışını nerdeyse görmeyince bu yağmur bizleri çok rahatlattı, çok mutlu etti gerçekten.......
eğer annemlerde hassas terazi ile tartılabileceğimi bilseydim bende girerdim bu yarışa.........
birde diğer mesajında midem çok yandı yazmışsın, mide yanmasına biraz beyaz peynir yemek çok iyi geliyo, denemeni öneririm.
2gündür kıtlıktan çıkmış gibi yiyince tartıya çıkıp kiloma bakmaya korkuyorum bende bugün:18::18::18:
AMİN canım.......
kızın doğum günü var 21 de kocam kuş alayımmı diyo minik napar bilmem diye korkuyom karar veremedik
offf annelerin yanı çok tehlikeli vallaaa bol yeşil çay götürün derim:))))))
Selamün aleykümm....
hayırlı sabahlarr....nasılsınız...biz bu gecede sabah ettik ve gördüğünüz üzre hala ayaktayız....bakalım küçük cadım bir ara uyursa
bende yatıcam hemenn....uykusuzluk başağrısı yapıyo yaa....Allahtan şuan dayanılmıcak kadar değilde iyiyim...kahvaltımı yaptım
yeşilçayımı kaptım geldim sizee....
günaydınn canım....evet doğru görüyon hamile elbisesii...
sen telafi edersin nasılsa çok takılma.... bende iyiyim çok şükür....kabızlık sorunu bendede tam gaz devam belki onu
halledebilseydim daha rahat kilo verirdim...10 gün hiç gidemediğim oluyo acayip şişiyorum...iki kilo verdim diye seviniyorum sonra
aynen geri...napcaz bilmem yanii...
hamile elbisesi olduğu için öyle canım...bende beyaz tenliyim ama çok beğendim....hani üçüncüye hamile kalınca alsammı dicem ama
alsamda nerde giycemki...kollu falan olaydı üzerinede bi eşarp uydurup kardeşimin düğününde falan giyerdim....neyse nasılsa dahaa
çoooookkkk varr....ozaman kadar elbet güzelce zayıflar ve güzel ciciler bulurum....
günaydınnn da o kimm....:44:korkuyorum sen diyeceksin diyee....
Asucumm hayırlı sabahlarr....
günaydın...selamün aleyküm herkese...
dün menümden sapmadım sadece ekmek yerine 3 kaşık zy.taze fasulye yedim...itiraf etmeliyim çayla çekirdek yedim misafirlikte...
1 adet (-) verdim kendime...
Nursena antibiyotik çok şişiririyor bozma moralini.su ve yeşil çaya devam...aaa bana bak ya rakip mayka gaz veriyorum...
Asuman ablacım havalardan insan eli kolu kalkmıyor birşeye yoksa ben senin vefasız bir arkadaş olabileceğini düşünmüyorum...
BUrcu8181 menülerini paylaşıyorsun canım bana göre çok az ve de kola tüketiyorsun biliyorum vazgeçilmesi zor bir alışkanlık olabilir...
ama içindeki şeker kötü karbonhidrat ve senin emeğinin çoğunu boşa götürüyor...kola ile ilgili videolar izlemeni tavsiye ediyorum...inşallah yanlış anlamazsın beni...
tamam ozaman canım, maşaallah diyelim o zaman.
AMİN canım.......
kızın doğum günü var 21 de kocam kuş alayımmı diyo minik napar bilmem diye korkuyom karar veremedik
evet senden bahsedıodum:))ama sanırsam sen zaten uyumamıssınkı uyanıp buraya gelesın((
pöff işler bitmiyooo biraz kışlıklar vardı onları valizlere yerleştirip dolap teplerine kaldırdım yemege geldi eşim kızım onlara sofra kurkaldırrr öğlen oldu bi balkon yıkayabildim anca
ev süpürülecek
nminik kızı çişe alıştırmaya uğraşıyorum altına yaptı off banyo yaptırdım uyudu şimdii allaha şükürr
bende işime bakayım 2 buçukta büyük gelir ödevleriydi derken akşam oluverir valla
arkadaşların tainleri belli oldu telimde susmuyooo doğuya gidenlerin kafa karışık doğudan batı iyde batıdan doğu zor oluyo piskolojileri çeneye vururyo kafam kazan oldu çok konuştumm telle
yollcuuu kıyafet almadan bu siteye bak derim baya faydası var Dolabımı Seviyorum | Büyük Beden Kadın 42-60 Beden için Online Alışveriş Sitesi
kızlar ölçü alma giyinme ile ilgili bakın derim
Mutlu,bende badel,çok memnun oldum :)ismim mutlu,kayıt olurken aklıma gelen isimlerin hepsi kayıtlı olunca bende her yeni doğuranın psikolojisi gibi anne uzantılı bir isim koydumdu...
Çok sağol zehracım,hakikaten süpe olucak kuzuşla ikimiz için,yaşasın erken tatil :)))Biliyorum canım ama inan ben bu yediklerimle doyuyorum bilmiyorum ama önerini dikkate alıcam sağol
Meyra badel kuzular şimdiden güle güle gidin gelin ailelerinizin yanına sizin için süper değişim olur
Meyra kuzum bak ona söz veremem pek diyeti düşüneceğimi sanmıyorum ama gidene kadar tam gaz devam edicem inşallah
ikimizde güle güle gidip gelelim inşaallah annelerimizin yanına:)
zor karar veren birisin galiba alışveriş konusunda......
ayy bende zor veririm ama sen benden baya baya daha zormuşsun
gerçekten alışverişte böyle kararsız olmak çok kötü oluyo.....
bazen utanırım bi dükkanda mağazada bişey alıcağım zaman 2şeyin arasında karar verebilmek için harcadığım zaman ve ilgim için oradaki çalışanlardan....
aman napayım bende böyleyim işte......
oğluşunun pijaması ve senin aggaganda hayırlı olsun, güle güle kullanın inşaallah:)
benim ayak numaramı söyliyimmi sana:)))) 35:)
boyum 1,62 ama ayaklarım küçük, anormallik yok ama, sadece küçük işte,
annem küçükken küçük ayaklım diyede severdim seni der hep bana
nursenaaaa bide benim kuş bana kocakız diyo
bende senin gibi diyorum biliyomusun; annemlere gidince ipin ucu kaçarmı tamamen diye; ama aklımda şöyle bişey var; en azından yeşilçayımı günde 2kere içmeyi hiç ihmal etmemeye çalışmak var....
Bende telefonda çok konuştuğumda sersem gibi oluyorum.Kafam kazan gibi oluyor ama yine de konuşuyorum :))pöff işler bitmiyooo biraz kışlıklar vardı onları valizlere yerleştirip dolap teplerine kaldırdım yemege geldi eşim kızım onlara sofra kurkaldırrr öğlen oldu bi balkon yıkayabildim anca
ev süpürülecek
nminik kızı çişe alıştırmaya uğraşıyorum altına yaptı off banyo yaptırdım uyudu şimdii allaha şükürr
bende işime bakayım 2 buçukta büyük gelir ödevleriydi derken akşam oluverir valla
arkadaşların tainleri belli oldu telimde susmuyooo doğuya gidenlerin kafa karışık doğudan batı iyde batıdan doğu zor oluyo piskolojileri çeneye vururyo kafam kazan oldu çok konuştumm telle
yollcuuu kıyafet almadan bu siteye bak derim baya faydası var Dolabımı Seviyorum | Büyük Beden Kadın 42-60 Beden için Online Alışveriş Sitesi
leslie mi yaptım şimdi kendimi sokaklara vurup dalko gelmeden işlerimi halledeyim. herkesi öpüyorum bu kız bir de sokakta walk walk diyecek. lets go lets walk...
Site çok güzel ama bu hatunlar zannımca 42 beden biz çooookkk yukardayız alışverişten nefret ediyorum onları bile eleştiriyorum yakışmamış burası çıkmış şurası kalkmışpöff işler bitmiyooo biraz kışlıklar vardı onları valizlere yerleştirip dolap teplerine kaldırdım yemege geldi eşim kızım onlara sofra kurkaldırrr öğlen oldu bi balkon yıkayabildim anca
ev süpürülecek
Anacığım 39-40 olan ayak 40-41 oldumu, 38 beden de oldu size 46-48 beden ,ben artık koca ayak diyorum kendime eşim dese küserim neyi ima ediyorsun diye sen minyatür ayaksın ufacık tefecikikimizde güle güle gidip gelelim inşaallah annelerimizin yanına:)
zor karar veren birisin galiba alışveriş konusunda......
ayy bende zor veririm ama sen benden baya baya daha zormuşsun
gerçekten alışverişte böyle kararsız olmak çok kötü oluyo.....
bazen utanırım bi dükkanda mağazada bişey alıcağım zaman 2şeyin arasında karar verebilmek için harcadığım zaman ve ilgim için oradaki çalışanlardan....
aman napayım bende böyleyim işte......
oğluşunun pijaması ve senin aggaganda hayırlı olsun, güle güle kullanın inşaallah:)
benim ayak numaramı söyliyimmi sana:)))) 35:)
boyum 1,62 ama ayaklarım küçük, anormallik yok ama, sadece küçük işte,
annem küçükken küçük ayaklım diyede severdim seni der hep bana
nursenaaaa bide benim kuş bana kocakız diyo
Şimdiden iyi yolculuklar güle güle gidip dönün umarım çok bozmazsın diyetiMerhabalar herkese
Tatilci arkadaşlar güle güle gidip gelin şurda yaşadığınız kilo sıkıntısını unutmayın eksilmiyorsanızda artmayın lütfen Meyra BadellBiliyorum canım ama inan ben bu yediklerimle doyuyorum bilmiyorum ama önerini dikkate alıcam sağol
Meyra badel kuzular şimdiden güle güle gidin gelin ailelerinizin yanına sizin için süper değişim olur
Meyra kuzum bak ona söz veremem pek diyeti düşüneceğimi sanmıyorum ama gidene kadar tam gaz devam edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?