Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim canım.
her ayak güzeldir bence canım benim......

bak yeşilçayı ihmal etmek yok addalarda......
bende etmicem inşaallah:)
bunu hiç unutmayalım; diyet sabır ve istikrar istiyor.....
zayıflicaksak azda olsa istikrar hep olmalı, bunu hep unutmamalıyız hepimiz.......

öpüyoruuuuuum

bencede valizi doldurmak boşaltmaktan daha kolay
konuşturduğun tecrübelerin için çooooook teşekkürler canım beniiiiiim
hepsi kulağıma küpe oldu...

bende yeni biletleri rezerve ettim, eşim akşam alıp gelcek inşaallah.
tek otobüsle gidilmiyo, 2biniyorum mecburen, zor oluyo tabi ama sağlık olsun.

çok teşekkürler canım benim.......
bence her ayak güzeldir canım......
ve ayrıca ben şöyle bişey düşünüyorum; bence ayağın büyüklüğü ile o kişinin özgüveni doğru orantılı genelde.....
yani bence genelde; ayağı büyük kişiler kendilerine daha çok güveniyolar......
küçük olanlarda daha az güveniyo......

teşekkürler canım.

sitede genel bi problem var galiba bayadır, bence bi zaman sonra hepsi düzelir....
benimde bayadır yazı formatımda bi problem var mesela.

canım kaçamağın olmadığı şey diyet değil malesef:)
oyüzden diyet yapabilmek için en az arada bir kaçamak yapmamız lazım:))
oyüzden sen şuan diyettesin, canını sakın sıkma:)
ama şunu hiç unutmayalım; diyet sabır ve istikrar istiyor.....
azda olsa hep bi istikrar ve sabır istiyor canım........
bi ucundan hiç bırakmicaz, ufacık bi ucuda olsa:)
sadece bu kadar.......

selamlar ayyyyyy ne kadan dedikoducu hatunlarsınız siz ya 1 gün girmedik 90870975784368454*69580* sayfa olmuş gene okuuuuuuu okuuuuu bitmiyoreeee çık çık çık ........ nasılsınız bakım yavrular bu arada bebeiş + 2 hafta oldu ama hala kiloda bi artış yok hatta 1 kilo gitti inşallah olmaz yaaaaaaaaaaa hepinizi öpüyorum cumaya ----- görecegiz hepicinizden inşallah ....

Ayyyy kılibi izlerken kafayı salla salla bir hal oldum boynum zayıflayacak
Bende baktım ama daha bir şey dedirtmedim erken şöyle biraz daha yol alayım dedim moralim bozulmasın

nerden bulursun böyle şeyleri....

banada kare papatya dedi...hani resimde sarılı giyinen hatun var ya onun gibiymişim ama onun göğüsler kocaman...benim öyle değilll....

canlarım ben geldimm

sabah okula gittim , pazardan bu yana midemi üşüttüğüm için sıkıntı vardı , bu sabah daha fenaydım , 4. saatin sonunda afedersiniz alttan üstten gide gide beni perişan etti ,ateşim fırladı , hemen hastaneye attım kendimi , doktor liseden arkadaşım zaten , hemen içine bi dünya bişeyler ekletip serum taktırdı , eve geldim , kusmalarım devam etti , ishalim bitti gibi ama hala iyi hissetmiyorum kendimi ((

boğazım ve burnum 1 ayı geçkindir doluydu , kronik faranjit,öğretmen hastalığı , arkadaşım dalga geçiyo "sanki sigara içiyormuşsun gibi" diyo( ben ki sigara içelen ortama bile girmem yani ...

neyse cücüşler durum bu , geçmezse akşam bi daha serum yapalım dedi , az sonra yine bi giderim olmadı

buarada 15 HAZİRAN -5 KİLO listesini yaptım ,eklemek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın canlarımm . öperim hepinizi

Son düzenleme:
nerden bulursun böyle şeyleri....

banada kare papatya dedi...hani resimde sarılı giyinen hatun var ya onun gibiymişim ama onun göğüsler kocaman...benim öyle değilll....

dur bakayım :)

Aynurum çok geçmiş olsun

Dikkat et kendine canım, kusma ve ishal böbrek yetmezliğine kadar gidiyor Allah korusun. Sen bol bol su iç, olmadı yarın bi serum daha taksınlar. Öperim çok, Allah acil şifalar versin.

İyi akşamlar
Öğleden sonra gittik arkadaşla hastaneye onun işlerini hallettik akşam 5.5 da geldim eve yemeğim vardı ama a101 den çörekotlu tulum peyniri aldım yanına domates sabahtan kalan közlenmiş biber zeytin ve ekmekle kahvaltı yaptım tekrar
Azcık da dinlendim şimdi de mutfağa girdim toparlayım diye yoksa her işim yarına kalacak yetiştirmem zor olacak
Aynurum geçmiş olsun canım bol sıvı tüket
Meyracım ve badel size de iyi yolculuklar kilo almadan dönün inşallah
Benim yeme faslı bitti bu günlük inşallah yatana kadar büyük sınav vereceğim artık bol su çay kahve idare etmek zorunda en fazla leblebi yerim olmazsa

selamun aleyküm kızlaarr
bugün bir türlü giremedim. sabah minik bir misafirim vardı. annesi çarşıya gitti onu bana bıraktı.günümüz güzel geçti. tabii evin halini sormayın bütün dolaplar çekmeceler yerlerde. akşam üstü çocuğu biraz bahçeye çıkardım. karşı komşum sevdi . beraberce eve girdik durduk yere çocuk başladı ağlamaya ne yapsam susmuyor. aldım biraz okudum anında sustu oynamaya başladı. o anda başıma bir ağrı girdi. çatlıycak sanki. netbuka bile zor bakıyorum en iyisi ben çıkayım.

canım yaaa çok geçmiş olsunn....

bugünkü menüm....

kahvaltı:

iki tost (ekmekler minik dilimdi oyüzden iki tane)

1 salatalık

1 domates

3 küp eski kaşar

2 kupa yeşilçay

ara:

yok uyudum çünkü

öğle:

11tane sarma

1 kase salata

2 kupa yeşil çay

ara:

3 kuru 3 yaş kayısı

5 tane fındık

akşam:

4 kaşık makarna

10 kaşık közlenmiş patlıcan salatası...

mutfak kapandı en çok bi yeşilçay daha içerim bide suya devam....

esracım baktınmıı....nasılmışımm...beğendinmi benii...

yoruldum yoruldum yoruldummmmmmmmmmmmm nikahıma çok az kaldı 7 güncükkk ama sanki hiç bir şey hazır değilmiş gibi geliyorrr kızlarrr zaten göbüşüm de gitmedi kilolarımızaa ÖLÜMMMM

Sizler nasılsınızz

8:30 1yufka
kaşar
500ml su

11:00 500ml su

12:00 soda

14:00patlıcan
yogurt
3dılım ekmek
500ml su

16:30 erik
500ml

20:00 semızotu
yogurt
3dılım ekmek

21:00 erik

bugun iiim sanırsam??

Son düzenleme:
selam....
geldim ama yine hemen kaçıcam.
çok şükür sinir olduğum pardesü ütüleme işimi bitirdim
eşim biraz geç gelcekmiş, bende az mola verdim yeni, azda olsa bi bakıyım size dedim.
zeynepcim benim tipimde kum saati çıktı
hadi öpüyorum kızlar, görüşürüz.....

çok geçmiş olsun canım
kendine iyi bak lütfen canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…