Mutlu,bende badel,çok memnun oldum :)
Çok sağol zehracım,hakikaten süpe olucak kuzuşla ikimiz için,yaşasın erken tatil :)))
Meyracım aslında zor karar veren biri değilimdir :)) Yazı diliyle anlatınca öyle göründü belki deKuzuşa birşeyler almak zor oluyor,hele üzerinde bişeyleri denemek tam bir fecaat :)))Kendimle ilgili olarak da benim tek sorunum kilo.Pat diye beğenir alır çıkarım bir şeyi beğendiğim zaman ama kilo mevzuu beni böyle yaptı Yakıştıramıyorum kendime hiçbir şeyi Ondan sebep böyle oluyor.O kadar özledim ki dilediğim gibi giyinmeyi,alışveriş yapmayı.3 sene öncesine bakarak 23 kilo fazlam var Şimdilerde ne alsam mutsuz olmamın sebebi bu aslında.
Bu halime alışamadım ben galiba bi türlü..Eski halimi 76 kilo halimi özlüyorum çok(
Bu arada bende 1.72 boya 38 giyerdim yıllardır.Ama senin ayaklar cidden çok minnak yavkadında küçük ayak çok severim ben Senin ayaklara aggagalar da ne çok yakışır Sende güle güle giy aggagalarını
Annemlere gidince yeşil çayımı içmeye çalışayım bende senin gibi inşallah..Gezmeden tozmadan fırsat kalırsa tabi
Bende telefonda çok konuştuğumda sersem gibi oluyorum.Kafam kazan gibi oluyor ama yine de konuşuyorum :))
Bende walk walk demek istiyorum,hemde tüm kalbimle istiyorumAma akşam üstü oldumu bi yorgunluk çöküyor üzerime kalkamıyorum :)Sana kolay gelsin,iyi yürüyüşler.
çok teşekkür ederim canım.
her ayak güzeldir bence canım benim......
bak yeşilçayı ihmal etmek yok addalarda......
bende etmicem inşaallah:)
bunu hiç unutmayalım; diyet sabır ve istikrar istiyor.....
zayıflicaksak azda olsa istikrar hep olmalı, bunu hep unutmamalıyız hepimiz.......
öpüyoruuuuuum
kuş bana kalcak biliyom uğraşmazlar temizliiğiyleee bakalımm
mutluu ben lasly yaparken eşim diyoki 3 mil olanını arkada zzenci adam var yaa adama para verip koymuşlar gibi allah canını alıyo her harekette diye:))))))))))))
kilo veremesende acyip sıklaşırsın gidene kadar merak etmee
meyra valiiz hazırlamayı ben hiç sevmem bıktım valla hoş boşaltmayı hiç hiç sevmem:))
kendi ailemde gurbetteydi hala gurbette olduğumdan yıllardır valiz tecrübeme dayanarak
sana tüyo veremm kalın çöp poşetlerine bazılarını hırka gibi kırışmıcak şeyleri vakumlada koy valizee süper az yer kaplar şekerimm tecrübeyle sabittir mesela çocukların bezini battaniyesini havllulları yaparım ben
kuş için teşekkür ederim bakalım almaya karar veririsek sorarımm
yolcu cecoo kıyafet almak için deilde orda giyim önerileri vücut tipi falan varya baya yanlış giyiniyomuşum ben mesela fikir veriyoo
facedede beğendim takip ediyorumm kombinler falan varr çok hoşş
ev temizlendi bulaşıkları yıkayım çamaşır asayım tozlar alınacak minik uyansında az çarşı dolanacam sıkıldım
bencede valizi doldurmak boşaltmaktan daha kolay
konuşturduğun tecrübelerin için çooooook teşekkürler canım beniiiiiim
hepsi kulağıma küpe oldu...
bende yeni biletleri rezerve ettim, eşim akşam alıp gelcek inşaallah.
tek otobüsle gidilmiyo, 2biniyorum mecburen, zor oluyo tabi ama sağlık olsun.
Site çok güzel ama bu hatunlar zannımca 42 beden biz çooookkk yukardayız alışverişten nefret ediyorum onları bile eleştiriyorum yakışmamış burası çıkmış şurası kalkmış
Anacığım 39-40 olan ayak 40-41 oldumu, 38 beden de oldu size 46-48 beden ,ben artık koca ayak diyorum kendime eşim dese küserim neyi ima ediyorsun diye sen minyatür ayaksın ufacık tefecik
Şimdiden iyi yolculuklar güle güle gidip dönün umarım çok bozmazsın diyeti
Tatilci arkadaşlar güle güle gidip gelin şurda yaşadığınız kilo sıkıntısını unutmayın eksilmiyorsanızda artmayın lütfen Meyra Badell
çok teşekkürler canım benim.......
bence her ayak güzeldir canım......
ve ayrıca ben şöyle bişey düşünüyorum; bence ayağın büyüklüğü ile o kişinin özgüveni doğru orantılı genelde.....
yani bence genelde; ayağı büyük kişiler kendilerine daha çok güveniyolar......
küçük olanlarda daha az güveniyo......