canlarım ben geldimm
sabah okula gittim , pazardan bu yana midemi üşüttüğüm için sıkıntı vardı , bu sabah daha fenaydım , 4. saatin sonunda afedersiniz alttan üstten gide gide beni perişan etti ,ateşim fırladı , hemen hastaneye attım kendimi , doktor liseden arkadaşım zaten , hemen içine bi dünya bişeyler ekletip serum taktırdı , eve geldim , kusmalarım devam etti , ishalim bitti gibi ama hala iyi hissetmiyorum kendimi((
boğazım ve burnum 1 ayı geçkindir doluydu , kronik faranjit,öğretmen hastalığı , arkadaşım dalga geçiyo "sanki sigara içiyormuşsun gibi" diyo( ben ki sigara içelen ortama bile girmem yani ...
neyse cücüşler durum bu , geçmezse akşam bi daha serum yapalım dedi , az sonra yine bi giderim olmadı
buarada 15 HAZİRAN -5 KİLO listesini yaptım ,eklemek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın canlarımm . öperim hepinizi
selamlar ayyyyyy ne kadan dedikoducu hatunlarsınız siz ya 1 gün girmedik 90870975784368454*69580* sayfa olmuş gene okuuuuuuu okuuuuu bitmiyoreeee çık çık çık ........ nasılsınız bakım yavrular bu arada bebeiş + 2 hafta oldu ama hala kiloda bi artış yok hatta 1 kilo gitti inşallah olmaz yaaaaaaaaaaa hepinizi öpüyorum cumaya ----- görecegiz hepicinizden inşallah ....
canlarım ben geldimm
sabah okula gittim , pazardan bu yana midemi üşüttüğüm için sıkıntı vardı , bu sabah daha fenaydım , 4. saatin sonunda afedersiniz alttan üstten gide gide beni perişan etti ,ateşim fırladı , hemen hastaneye attım kendimi , doktor liseden arkadaşım zaten , hemen içine bi dünya bişeyler ekletip serum taktırdı , eve geldim , kusmalarım devam etti , ishalim bitti gibi ama hala iyi hissetmiyorum kendimi((
boğazım ve burnum 1 ayı geçkindir doluydu , kronik faranjit,öğretmen hastalığı , arkadaşım dalga geçiyo "sanki sigara içiyormuşsun gibi" diyo( ben ki sigara içelen ortama bile girmem yani ...
neyse cücüşler durum bu , geçmezse akşam bi daha serum yapalım dedi , az sonra yine bi giderim olmadı
buarada 15 HAZİRAN -5 KİLO listesini yaptım ,eklemek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın canlarımm . öperim hepinizi
yoruldum yoruldum yoruldummmmmmmmmmmmm nikahıma çok az kaldı 7 güncükkk ama sanki hiç bir şey hazır değilmiş gibi geliyorrr kızlarrrzaten göbüşüm de gitmedi kilolarımızaa ÖLÜMMMM
Sizler nasılsınızz
Ceco bence 2 dilim de yenebilir fazla olmaz tüm gün bişey yemeyeceksin sonuçta
Kızlarrrrrrrrrrr hele şükür küçük cadı babasıyla yatmaya gittide bende gelebildim
Anam demin kabızlığım var diye bir avuç kabak çekirdeği 5 tanede erik yedimyemez olaydım cırcır oldum felaket karnım ağrıyor yaaa
Allahın izniyle yarın oruç tutmak istiyorumkahvaltılık yemeyi düşünüyorum ama ekmek konusunda bana fikir verin kızlar sizce 1 dilim çokmu az olur :44: hani günler uzun sonra kıvranmıyayım ama öbür türlüde fazlamı olur diye kararsız kaldım ne dersiniz
kızlarr gecmişi okudum bir soluk hepiniz iyisiniz bende iyiyim:))
diyetim genel olarak iyi gidiyor gündüzleri tokum ama aksam doymak bilmiyorum
iki aksamdır kaçamaklarım oldu
ama yarın yeni birgün yeni umutlar:))
iyiki varsınız sizleri seviyorum
Canım sen iyisin biz de iyiyiz :)
Görünmedin kaç gündür kaçamaktaymışın demek yapmasak iyi ama en azından battı balık deyip ipin ucunu bırakmıyoruz dediğin gibi yarın yeni gün
yookk kaçamaktan degildi..kaçamagıma ragmen bol suya ve spora devam
hergün 1 saat yürüyüşümü,hareketlerimi ihmal etmiyorum hiç...
şimdiden 330dk yürüyüşüm var
bazen görünmeyeyim diyorum ablacım..sizleri de üzüyorumm...
çeneme vurunca kaçıyorum..
sağol asucum yeni yeni gözüm açılmaya başladı. netbuk açık ama ben bakamıyordum bile. biraz okumaya çalışıyorum midem bulanmaya başlıyordu.nasıl birşey bu bende anlamadım bir anda tuttu hemde fena tuttuNursena geldin ses vermeden gittin neden ki acep:44:
Dafi nasıl oldun geçtimi baş ağrın nazardan çok korkarım ben çok da bulur beni malesef
cecoşummm sen kendine yeni iddiadaşmı bulmussun((
bu arada iki dilim yemelisin,bir adette yumurta bence
kızlar sizlere ebrudan haberler getirdim dün aradı saolsun...
tam sesini duydum kızcağızın ağlayıp yakınma moduna geçiyordum ki durdum kaldım.
oğluşu biraz erken de olsa sağlıkla gelmiş dünyaya:)
34.5 haftasındaymış bu ay sonu bekleniyordu doğum..
hızlı geldiği için adını rüzgar koymuşlar:)
1haftadır küvezdeymiş solunumunu dengede tutmak için ama kgsu-boyu iyi maaşallah
Ay çok sevindim maşallah sağlıkla evlerine çıkarlar inşallah selamlarımı iletirsen sevinirim görüşüncekızlar sizlere ebrudan haberler getirdim dün aradı saolsun...
tam sesini duydum kızcağızın ağlayıp yakınma moduna geçiyordum ki durdum kaldım.
1haftadır küvezdeymiş solunumunu dengede tutmak için ama kgsu-boyu iyi maaşallah
sağol asucum yeni yeni gözüm açılmaya başladı. netbuk açık ama ben bakamıyordum bile. biraz okumaya çalışıyorum midem bulanmaya başlıyordu.nasıl birşey bu bende anlamadım bir anda tuttu hemde fena tuttu
yumurta tok tutarr bende oruç tutucam perşembe cuma diyorum da dur bakalım tutabilirsemKızlarrrrrrrrrrr hele şükür küçük cadı babasıyla yatmaya gittide bende gelebildim
Anam demin kabızlığım var diye bir avuç kabak çekirdeği 5 tanede erik yedimyemez olaydım cırcır oldum felaket karnım ağrıyor yaaa
Allahın izniyle yarın oruç tutmak istiyorumkahvaltılık yemeyi düşünüyorum ama ekmek konusunda bana fikir verin kızlar sizce 1 dilim çokmu az olur :44: hani günler uzun sonra kıvranmıyayım ama öbür türlüde fazlamı olur diye kararsız kaldım ne dersiniz
oyy allah uzun ömür versinkızlar sizlere ebrudan haberler getirdim dün aradı saolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?