Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aksam yemegınde yedıgım sarmısaklı yogurttan snra yıne mıdem çayırdıoo ne oldu kı bnm bu mıdeme yawwww...sarmısagımı kabul etmıo acaba ...

Allah acil şifalar versin nane limon iyi gelir dene istersen büyükler taze naneylede yapar mide üşütmesine iyi gelir diye aman dikkat

Canım ne güzel işte sen kilo vermeye devam ediyorsun işte Korkma sağlıklı beslendiğin sürece hiç birşey olmaz Rabbimin izniyle
İNşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almazsın Aminnnnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah önemli birşey değildirde çabuk atlatırsın Rabbim acil şifalar versin Aminnnnnnnnnn

Anammmmmmmmm bir hafta sonra sende evliler kervanına katılıyorsun demek
Ya yine sen bilirsin ama nette bir baksana Ayça kayanın Gelin diyetine
Bir haftalık güzel bir diyetmiş ve 3 - 4 kilo kadar gidiyormuş o diyetle üstelik yağdan diye kadın garanti veriyor Gelinlerimize düğünden önce verdiğim bir diyet demişti bir programda hani az daha zarif gözükebilmek adına
Bİr bak istersen

bugünkü menüm
sabahla öğleyi birleştiedim : 1 kaşık kaymak, 1 yumurta, 1 kk peynirle yapılmış omlet, 1 hurma, 1 fincan bitki çayı, 1,5 dilim ekmek (tam buğday)

ara : 5 yenidünya
ara : 6 yenidünya

akşam : 1 dilim ekmek,(tam buğday),yarım patlıcan karnıyarık, 3 kaşık yoğurt, 1 fincan kahve

ara : 1 kupa yeşil çay

İyi akşamlar
Çok acıktım kahveye leblebi yiyorum yemesem daha iyi olur ama duramadım
Bir de kızımın okula kızdım
SBS ye girecekler ya okula gitmiyorlar müdür muavini rapor alın diye tutturdu ben de izin için dilekçe vereyim dedim olmaz dedi
Büyük kızım 3 sene girdi onda hep dilekçeyle halletmiştim yalan yere rapor almak hiç istemiyorum napacam bilemedik

Kızlarrrrrrrrrrr hele şükür küçük cadı babasıyla yatmaya gittide bende gelebildim

Anam demin kabızlığım var diye bir avuç kabak çekirdeği 5 tanede erik yedim yemez olaydım cırcır oldum felaket karnım ağrıyor yaaa
Allahın izniyle yarın oruç tutmak istiyorum kahvaltılık yemeyi düşünüyorum ama ekmek konusunda bana fikir verin kızlar sizce 1 dilim çokmu az olur :44: hani günler uzun sonra kıvranmıyayım ama öbür türlüde fazlamı olur diye kararsız kaldım ne dersiniz

kızlarr gecmişi okudum bir soluk hepiniz iyisiniz bende iyiyim:))
diyetim genel olarak iyi gidiyor gündüzleri tokum ama aksam doymak bilmiyorum
iki aksamdır kaçamaklarım oldu

ama yarın yeni birgün yeni umutlar:))

iyiki varsınız sizleri seviyorum

Ceco bence 2 dilim de yenebilir fazla olmaz tüm gün bişey yemeyeceksin sonuçta

Valla açlık değilde sussuzluk düşündürüyor beni :44: ama Rabbimin izniyle rahatlıkta tutarım inşallah...Aminnnnnnnn
Bİrtek zeytin yemiyeceğim susatmasın

cecoşummm sen kendine yeni iddiadaşmı bulmussun((

bu arada iki dilim yemelisin,bir adette yumurta bence

Canım sen iyisin biz de iyiyiz :)
Görünmedin kaç gündür kaçamaktaymışın demek yapmasak iyi ama en azından battı balık deyip ipin ucunu bırakmıyoruz dediğin gibi yarın yeni gün

Nursena geldin ses vermeden gittin neden ki acep:44:
Dafi nasıl oldun geçtimi baş ağrın nazardan çok korkarım ben çok da bulur beni malesef

Canım sen iyisin biz de iyiyiz :)
Görünmedin kaç gündür kaçamaktaymışın demek yapmasak iyi ama en azından battı balık deyip ipin ucunu bırakmıyoruz dediğin gibi yarın yeni gün

yookk kaçamaktan degildi..kaçamagıma ragmen bol suya ve spora devam
hergün 1 saat yürüyüşümü,hareketlerimi ihmal etmiyorum hiç...
şimdiden 330dk yürüyüşüm var

bazen görünmeyeyim diyorum ablacım..sizleri de üzüyorumm...
çeneme vurunca kaçıyorum..

Kaçma kuzum merak ediyoruz sonra
Hem biz iyi gün dostu muyuz ki sıkıntılı olunca uzaklaşıyorsun
Yürüyüşün için aferin sana maşallah çok iyi gidiyorsun

kızlar sizlere ebrudan haberler getirdim dün aradı saolsun...
tam sesini duydum kızcağızın ağlayıp yakınma moduna geçiyordum ki durdum kaldım.
oğluşu biraz erken de olsa sağlıkla gelmiş dünyaya:)
34.5 haftasındaymış bu ay sonu bekleniyordu doğum..

hızlı geldiği için adını rüzgar koymuşlar:)
1haftadır küvezdeymiş solunumunu dengede tutmak için ama kgsu-boyu iyi maaşallah

Nursena geldin ses vermeden gittin neden ki acep:44:
Dafi nasıl oldun geçtimi baş ağrın nazardan çok korkarım ben çok da bulur beni malesef
sağol asucum yeni yeni gözüm açılmaya başladı. netbuk açık ama ben bakamıyordum bile. biraz okumaya çalışıyorum midem bulanmaya başlıyordu.nasıl birşey bu bende anlamadım bir anda tuttu hemde fena tuttu

cecoşummm sen kendine yeni iddiadaşmı bulmussun((

bu arada iki dilim yemelisin,bir adette yumurta bence

Aaa olurmu iddaşım sen benim ilk göz ağrımsın
Ortada idda falan yok sadece birbirimizi rakip olarak gaza getireceğiz öne ben geçeceğim sen geçeceğin 8lere hesabı

Evde zaten bir tane yumurta kalmış dün ayıptır söylemesi melemen yaparken eşim bunuda kırsaydın ya ne saklıyorsun dediğinde ilaç niyetine dursun lazım olur demiştim bak lazım oldu
Ekmeyide kızartıp yerim en azından içindeki su oranı yok olsun kalorisi düşmüş olsun

Anammmmmmm ne kadar sevindim anlatamam
RAbbim inşallah tez zamanda sağlıcakla o küvezden çıkıp anacığının koynunda uyumayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnn
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda küvezden çıtkığının müjdesini nalırız

Aradığında çok çok selam söyle kocaman öpüyorum taze Anneciği
Rabbim inşallah şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine sanada en kısa zamanda bize o müjdeyi vermeyi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Yüzü gibi yüreği güzel insan yarın kesinlikle dua edeceğim senin içinde Sağlıklı, senin gibi güzel, babası gibi akıllı ( akıllı olmasaydı seni kandırıp alamazdı ) bir cimcimede sana nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh .nazar:

Ay çok sevindim maşallah sağlıkla evlerine çıkarlar inşallah selamlarımı iletirsen sevinirim görüşünce
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Geçmiş olsun nazar çok sarsar beni de eşim okuyunca rahatlarım ancak sen de okurmuşsunuz zaten geçer inşallah

yumurta tok tutarr bende oruç tutucam perşembe cuma diyorum da dur bakalım tutabilirsem
bende az daha durayımda yiyip yatayım dedim ama dayanamammmıkiii
oyy allah uzun ömür versin

darısı sana kuşum bulaşsınn kandil gecesii
dua et yatt içimden hep sen bu aralar hamile kalcaksun gibime geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…