Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla canım ben yat kalk yapınca en az 1 saat birşey yiyemem birde ya uyanamazsam tedirginliği oluyor
Eskiden yeni evliyken 1 ay Ramazanı uyumadan geçirirdim yoksa ya kalkamazdık yada ben uyuklamaktan yemek yiyemezdim

Belki inanılmaz gelicek ama bende Meryemden sanki bu ara onun müjdesini alacakmışız gibi hissediyorum nedense hatta bir kaç haftadır öyle bir his doğdu içime ( abdalla malum olur dersiniz sonra )
İnşallah dediğin gibi şu mübarek gece hepimiz tüm arzu edipte o duyguyu tatmayanlar için dua edelimde RAbbim sizlerede o duyguyu en kısa zamanda yaşatsın ...Aminnnnnnnnn

canım seni görüdüğüme çok sevindim, tam Meryem görünmüyor yazacaktım sen gelmişsin.

Ebruya da çok sevindim, zaman ne çabk geçiyor yahu. Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah rüzgar bebek.

Maşallah sana kuziii

üzüyorum ne demek, burada hayatı paylaşıyoruz. bizi merakta koyma olur mu

Dafi abla yarın kardeşimle eşime senin sodalı poğaçandan yapmak istiyorum. hepsini tam buğday unuyla yapsam nasıl olur acaba, ya da normal unla karıştırsam mı yarı yarıya :44:

Sodalı poğaçanın tarifini bir daha yazsanız bu sefer not alacağım söz

ben gugılda dafi sodalı poğaça diye arattım ve önerilerde çıktı, daha önce o kadar çok aranmış ki

Sodalı Bayatlamayan Poğaça

Malzemeler
1 su bardağı ılık süt
1 şişe soda (200ml)
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket yaş maya
1 yemek kaşığı tuz
1,5 yemek kaşığı şeker
aldığı kadar un (çok katı bir hamur olmayacak yoksa mayalanmaz)
üzeri için 2 adet yumurta sarısı

Içi için
Peynir, patates vs.

Yapılışı
1 paket maya geniş bir kaba alın.Ilık sütü ilave ederek mayayı iyice eritin. Sonra soda, yağ, tuz ve şekeri ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş unu (elenmiş olursa daha iyi) ekleyin ve kulak memesinden biraz daha yumuşak bir hamur elde edin. Üzerini kapatarak hamurun iyice kabarmasını bekleyin. İçine peynir koyarak veya sade olarak şekil verin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve 230-240 derecede üzerleri iyice kızarana kadar pişirin. (Bu ölçülerde 2 tepsi poğaça çıkıyor. Bir kaç gün geçse bile yumuşacık kalıyorlar. Misafir için bir gün önceden bile yapıp saklayabilirsiniz.) Afiyet olsun.

bende not aldımm....

kızları uyuttum tam yatmaya gidiyodumkii küçük cadım uyandı şimdi uyuttum tekrar babası aldı ayağımdan yatırdı....bende yatmadan bi size bakayım dedim....ama gözlerim ağrıyo artık..duramıcam galiba....Allah rahatlık versin...

Ayyyy bende gercekten hic mi hic motivasyon kalmamis yaaaa....
Kk'ya bile girip okumak zor geliyor... ama okuyunca'da, bende onlar gibi diyetime devam etmeliyim diyorum :)

Ebru kim bilmiyorum ama bebisi hayirli olsun! Insallah en kisa zamanda bebis küvezden cikar!

Benim yegen vardi ya tatile gitmeden dogan, ve oksijen sorunu yasayan. Oksijen sorunu duzelmis, ama kalcasi cikikmis onu ameliyat edicekler 1-2hafta icerisinde Insallah ameliyati rahat gecer.

Ayyyyy gece gece cenem düstü ya =)

Ha bu arada birde kizim kresten eve "bit" getirdi onla ugrasiyorum... Bit'lerle savasmaktan yoruldugumdan birsey yapasim yok... Aslinda daha cumartesi gunu fark ettimde... Cekindim burda söylemeye... Neyseki kökünü kazittik sayilir kizimin degisiyle "bok bitler"

aksam yemegınde yedıgım sarmısaklı yogurttan snra yıne mıdem çayırdıoo ne oldu kı bnm bu mıdeme yawwww...sarmısagımı kabul etmıo acaba ...

evet olabilir.....

beyaz peyniri denemedinmi daha.......

teşekkürler.......
çok mutlu oldum ebrunun haberini alınca.....
sende bizden selam söyle ona......

bu aralar ben çok alınganım yaaa nedense......
her bişeye alınıyorum.....
alınmayıda hiç sevmeyen biriyim ben, hemde öyle kolay kolay alınan bi insanda değilimdir ben.
ne hikmetse artık.......
yeşilçaymı yaptı yoksa:)))
meyraaaa

neyse ben yarın yolcuyum artık.
haydi ben kaçar, görüşmek üzere.....

CAnım senin yeğen içinde çok geçmiş olsun
İnşallah ameliyatıda bir an önce atlatırsınızda bundan sonra hep sağlıklı ve huzurla büyür oda

Bu arada bit konusunda hiç çekinmene gerek yok Maalesef çocuklar okula gidince öyle bir sorun oluyor genelde birde bit temiz saça daha çabuk gelir derler
Benim büyük kız okula başladığında ilk bitlendiğinde çok kötü olmuştum bende çünkü kızın saçları inanılmaz uzun ve gür nasıl temizliyeceğim derken öğretmen aynı gün tembihlemiş zaten çocuklara bit şampuanı alsın anneleriniz diye hatta şu an bile evde var benim ne olur ne olmaz her sene çünkü mutlaka bir bit olayı çıkıyor bizim sınıfta
Sonuçta kocaman okul mutlaka birinden birinde olabiliyor Hatta ara ara kızıma duşa girdiğinde tembihliyorum arada onlada yıka kafanı diye Benim gittiğim kuaför hep diyor 3 kişilik saç var bu cadının kafasında diye kestirmeye yanaşmadığı içinde çok dikkat ederiz

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
Hayırlısıyla gidip gelin

geçmiş olsun yiğenine inşallah atlatı düzelir biran önce
bit bizim kızada düşmütü kreşte sirkesini temizlemiştim saatlercee şimdiki şampuanlar etkili allahtan bende kampa gittiğimde bitlenmiştim küçüktüm daha annem gazla taramıştıı hatırlıyorum:)) sonrada kalın bezle sardı sabaha kadar ensemi yakmıştı gaz dra gittik yanık merhemi hazırlattı bit deilde yanıktan ne çektik beee:)))annem le hala söyler gülerizz

alınganlığın kocişini burakıp tek gidicenden olmasın
evlilik ne tuhaf demi evlendikten sonra kalbimiz paramparça oluyo ailen bi yanda eşin bi yanda allah nasip ederse çocuklar ın oldumu onlar ayrı bi yanda işte onun için insan kendine zaman ayıramıyo bi müddet sonraa

Hayırlı sabahlar
Hepimizin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah

günaydınnn kızlarrrr

kandilimiz mübarek olsun Allah nice kandiller göstersin hepimize.

nursena cecoş Allah babul etsin oruçlarınızı

öptüm kuzular hayırlı günlerr

KIZLAR GÜNAYDIN
Mübarek Regaip Kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...Aminnnnn
Bende bugün oruç tutmayı çok istedim ama malesef reglim hala bitmedi darısı ramazana inşallah bütün oruç tutanların rabbim oruçlarını kabul etsin hepinizi öpüyorum

Aynur kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün kendini daha iyi hissedersin canım

Canım yeğenine tekrar geçmiş olsun birini atlatmış Allahın izniylen bu ameliyatıda atlatır inşallah
Bit konusunda bi deneyimim yok ama okullarda çok olduğu ve çabuk yayılan bişey olduğunu biliyorum Allah kolaylık versin kuzum

Meryem kuzum sakın canını sıkma ayrıca canın sıkılsada gel burda bize içini dök sakın içine atma biz senin her daim yanındayız kuzum rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda o müjdeyi almayı nasip etsin inşallah...AMİİİİİNNN

Nerelerdesiniz kızlar
Ben ev halkını gönderdim bir tatlı bir de tuzlu kurabiye yaptım salonun perdelerini attım yıkanıyor şimdi de camını sileceğim
Tatlı kurabiyeyi bir arkadaşıma götüreceğim misafiri var bugün biraz fazla yaptım yarısını da yarın için kendime ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…