- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
yumurta tok tutarr bende oruç tutucam perşembe cuma diyorum da dur bakalım tutabilirsem
bende az daha durayımda yiyip yatayım dedim ama dayanamammmıkiii
oyy allah uzun ömür versin
darısı sana kuşum bulaşsınn kandil gecesii
dua et yatt içimden hep sen bu aralar hamile kalcaksun gibime geliyoo
kızlarr gecmişi okudum bir soluk hepiniz iyisiniz bende iyiyim:))
diyetim genel olarak iyi gidiyor gündüzleri tokum ama aksam doymak bilmiyorum
iki aksamdır kaçamaklarım oldu
ama yarın yeni birgün yeni umutlar:))
iyiki varsınız sizleri seviyorum
yookk kaçamaktan degildi..kaçamagıma ragmen bol suya ve spora devam
hergün 1 saat yürüyüşümü,hareketlerimi ihmal etmiyorum hiç...
şimdiden 330dk yürüyüşüm var
bazen görünmeyeyim diyorum ablacım..sizleri de üzüyorumm...
çeneme vurunca kaçıyorum..
Sodalı poğaçanın tarifini bir daha yazsanız bu sefer not alacağım söz
Kızlar ben kaçayım yavaştan, hepinize iyi geceler diliyor ve öpüyorum
aksam yemegınde yedıgım sarmısaklı yogurttan snra yıne mıdem çayırdıoo ne oldu kı bnm bu mıdeme yawwww...sarmısagımı kabul etmıo acaba ...
kızlar sizlere ebrudan haberler getirdim dün aradı saolsun...
tam sesini duydum kızcağızın ağlayıp yakınma moduna geçiyordum ki durdum kaldım.
oğluşu biraz erken de olsa sağlıkla gelmiş dünyaya:)
34.5 haftasındaymış bu ay sonu bekleniyordu doğum..
hızlı geldiği için adını rüzgar koymuşlar:)
1haftadır küvezdeymiş solunumunu dengede tutmak için ama kgsu-boyu iyi maaşallah
Ayyyy bende gercekten hic mi hic motivasyon kalmamis yaaaa....
Kk'ya bile girip okumak zor geliyor... ama okuyunca'da, bende onlar gibi diyetime devam etmeliyim diyorum :)
Ebru kim bilmiyorum ama bebisi hayirli olsun! Insallah en kisa zamanda bebis küvezden cikar!
Benim yegen vardi ya tatile gitmeden dogan, ve oksijen sorunu yasayan. Oksijen sorunu duzelmis, ama kalcasi cikikmis onu ameliyat edicekler 1-2hafta icerisindeInsallah ameliyati rahat gecer.
Ayyyyy gece gece cenem düstü ya =)
Ha bu arada birde kizim kresten eve "bit" getirdi onla ugrasiyorum... Bit'lerle savasmaktan yoruldugumdan birsey yapasim yok... Aslinda daha cumartesi gunu fark ettimde... Cekindim burda söylemeye... Neyseki kökünü kazittik sayilir kizimin degisiyle "bok bitler"
bu aralar ben çok alınganım yaaa nedense......
her bişeye alınıyorum.....
alınmayıda hiç sevmeyen biriyim ben, hemde öyle kolay kolay alınan bi insanda değilimdir ben.
ne hikmetse artık.......
yeşilçaymı yaptı yoksa:)))
meyraaaa
neyse ben yarın yolcuyum artık.
haydi ben kaçar, görüşmek üzere.....
geçmiş olsun yiğenine inşallah atlatı düzelir biran önceAyyyy bende gercekten hic mi hic motivasyon kalmamis yaaaa....
Kk'ya bile girip okumak zor geliyor... ama okuyunca'da, bende onlar gibi diyetime devam etmeliyim diyorum :)
Ebru kim bilmiyorum ama bebisi hayirli olsun! Insallah en kisa zamanda bebis küvezden cikar!
Benim yegen vardi ya tatile gitmeden dogan, ve oksijen sorunu yasayan. Oksijen sorunu duzelmis, ama kalcasi cikikmis onu ameliyat edicekler 1-2hafta icerisindeInsallah ameliyati rahat gecer.
Ha bu arada birde kizim kresten eve "bit" getirdi onla ugrasiyorum... Bit'lerle savasmaktan yoruldugumdan birsey yapasim yok... Aslinda daha cumartesi gunu fark ettimde... Cekindim burda söylemeye... Neyseki kökünü kazittik sayilir kizimin degisiyle "bok bitler"
alınganlığın kocişini burakıp tek gidicenden olmasınbu aralar ben çok alınganım yaaa nedense......
her bişeye alınıyorum.....
alınmayıda hiç sevmeyen biriyim ben, hemde öyle kolay kolay alınan bi insanda değilimdir ben.
ne hikmetse artık.......
yeşilçaymı yaptı yoksa:)))
meyraaaa
neyse ben yarın yolcuyum artık.
haydi ben kaçar, görüşmek üzere.....
Aynur kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün kendini daha iyi hissedersin canımcanlarım ben geldimm
sabah okula gittim , pazardan bu yana midemi üşüttüğüm için sıkıntı vardı , bu sabah daha fenaydım , 4. saatin sonunda afedersiniz alttan üstten gide gide beni perişan etti ,ateşim fırladı , hemen hastaneye attım kendimi , doktor liseden arkadaşım zaten , hemen içine bi dünya bişeyler ekletip serum taktırdı , eve geldim , kusmalarım devam etti , ishalim bitti gibi ama hala iyi hissetmiyorum kendimi((
boğazım ve burnum 1 ayı geçkindir doluydu , kronik faranjit,öğretmen hastalığı , arkadaşım dalga geçiyo "sanki sigara içiyormuşsun gibi" diyo( ben ki sigara içelen ortama bile girmem yani ...
neyse cücüşler durum bu , geçmezse akşam bi daha serum yapalım dedi , az sonra yine bi giderim olmadı
buarada 15 HAZİRAN -5 KİLO listesini yaptım ,eklemek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın canlarımm . öperim hepinizi
Ayyyy bende gercekten hic mi hic motivasyon kalmamis yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?