Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kuzular,

Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun, Allah hepiimizi sevdiği kullarından eylesin. Oruçlu arkadaşlarımın oruçlarını Allah kabul etsin. Biz de bu akşam duaya gideceğiz inşallah.

Benim tartı inat ediyor, bugün de gide gide 200 gram gitmiş, 81.3 geldim. Bi süre akşam ara öğün yapmayacağım bakalım.
Bugün işler yoğun, önce alışverişe çıkmam lazım. sonra eve gelip beylere poğaça yapacağım. mayalı poğaçaları genelde beceremem ama inşallah olur bu sefer. Akşam yemeğini de annemlerde yiyeceğiz bakalım.

Meyracığım annenlere gidiyorsun sanırım, hayırlı yolculuklar sana. Bol bol annene doy inşallah :)

Asuman ablacım yalnız kalmışız

ellerine sağlık mammişler için, bi gün ben de misafir olup gelicem valla sana

ben kaçayım şimdi, öperim seni şap şup

Tartı bana eksiyi bırak artı gösteriyor nedense bu haftada hareket olmadı malesef ama devam tabii
Ben arkadaşıma kurabiyeleri götürüp geleyim dönüşmede eksik bikaç bişey var onları hallederim

Merhabalar herkese
Bugün ne kaaa sessiz buralar :))
Öncelikle hepimizin kandili kutlu olsun,oruçlu arkadaşlarımızında oruçları kabul olsun inşallah.
Bu hafta bende cısslara pek dokunmadığım halde pek kilo vermiş görünmüyorum:26:Zaten bi 5 sene önce bu çabalarımın yarısını göstermiş olsaydım kesin 1 ayda 10 kilo falan verirdim.Yaşı genç arkadaşlar bu sözlerimi yabana atmayın,yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşır derlerdi de inanmazdım meğerse doğruymuş.Metabolizma hızı yaş otuzbeşi geçince azalır derlerdi,doğruymuş.Hepsini öğrendim maalesef ((

Gelmişken menümüde paylaşayım unutmadan,
2 dl ekmek
2dl peynir(keçi peyniri)
5 zeytin
domates,salatalık,tere
1çay kaşığı krem peynir
ve çaayyy bol bol çay

Bu arada meyracım hayırlı yolculuklar canım.Sağlıkla git doya doya gör aileni inşallah.
Bende biraz kk ya bakayım kafam dağılsın.:126:

hava ne kadar bunaltıcı, yaz gelmiş galiba istanbula.

eksiklerimi alıp geldim. bu arada pentide 3 al 2 öde kampanyası var kızlar, bakmak isterseniz.

biraz dinleneyim de hamurumu yoğurayım. bugün yorucu olacak benim için.

slm kızlarr kızın okuluna gittim ordan bale sine para verilecekti oraya sıcak ta minik durmadı parka da uğradıkk öğleden sonra ödemem var ona gidicem küçüğü uyutup giderim heralde oruç oruç bunaltıyolar benii

Selamün aleykümm...

hayırlı kandiller herkese...banada dua edin olurmu....ben sizlerle tanıştığımdan beri her namazda dualarımdasınız özellikle bebiş isteyenler...

ay şantaj gibi oldu..dua etmesseniz bende etmem heeee ona göreee....

nursenaa banuu Allah kabul etsin inşallah....Aminnnn....

bende çok istedim bugün niyetlenmeyi ama doktora gitcem diye yapamadım bide başım ağrıyo....

ben çok fenayım yaa hapşırık tıkşırık anamı ağlattıı gözlerim kaşınıyo burnum yara oldu silinmekten...pamuk tıkayıp gezcem nerdeyse...

neyse bir saat sonra doktora gidiyorum inşallah işe yarar bi ilaç verir...başımda kronikleşti resmen hergün ağrıyo..halbuki bu gece güzel uyuduk iki defa uyandı yamyam ondada sallayınca hemen uyudu gene ve 11 e kadar yattık...nörolojidede randevum bakalım ne diyecekk...ama bir yandanda doktor sıkıntısı başladı...karnıma ağrı giriyo hiç sevmiyorum doktora gitmeyii...

meyraa hayırlı yolcukuluklar canımm....

neyse ben kaçtım üzerimi giyeyim eşim gelir şimdi hala hazır değilim diye takışırız durduk yere...dua edin bana öptüm siziiii...

geçmiş olsun canım, inşallah toparlanırsın bi an önce.

geçmiş olsuunnn

bugün için en önemli dua sanırım allahımm komşulardan gelen bol kalorili helvalardan mis gibim pufudukkk hamur kızartmalrından sen bizi koruuu amin:)))))))))))))))

aynurum cücüşümm nasıl oldunn yavru kuşş ookula gittinmi hasta hasta yazmadığına göre yatmıyo ayaktasın rapor vermedilermi sana istirahat neyimm geçmiş olsun

Allah kabul etsin diyetisyen iki dilim ekmek veriyordu cevap gecikti artık neylersin
sahurumu yaptım niyetimi etttim gidem yatayımm sabah 7 de gün başlar
Bende oruç tuttum ama sahura geç kalkınca ezan okunduğu için sahur yapamadım aç susuz bitap akşamı bekleyeceğim ancak akşamdan da yemeğe misafir çağırdım perişanım anlayacağınız
Bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsun duamız kabul ibadetlerimiz makbul olsun diyeyim hepinize sevgiler

Meyracığım hayırlı yolculuklar güle güle git

allah kabul etsinn bende dışarı çıkınca güneşte susadım acıkma yok
cecooo arucu uykuyamı veriyon uğramadın hiççç

Sagolun bebis icin yazdiklariniz icin... Insallah bunuda atlaticak...

Sagolun bitlerle alakali yazdiklariniz icin...

Herkesin kandili mubarek olsun!!!

Oruç tutanlara allah yardimci olsun! Allah kabul etsin!

Kuzum geçmiş olsun inşallah doktor derdine çare bulur bitanem dikkat et kendine

Dualarımızın kabul olması dileğiyle Hayırlı kandiller arkadaşlar..

--

Sizleri çok özledim ama bu aralar vakit bulamıyorum. önümüzde ki hafta daha iyi olacak düzenim...
Böyle olunca ben de epey zorlanıyorum. Sürekli koşuşturma halinden dolayı yoğun halsizlik söz konusun ben de..

İnanın vakitsizlikten göz kapağımda bile kaş çıktı :) o kadar kalınlaştı,şekli bozuldu.:)
Dip boyam iki parmak şeklin de felaket güzelim bu aralar yani.:)
Beslenmem yine kötü,karbonhidrat ağırlıklı..yürüyüşte olmayınca,iş te zaten oturuyoruz 6-7 saat..ev de sürekli ayaktayım ama yorgunluk dışında bir yarar sağlamıyor bana..

Oğlanı okula bıraktım şimdi bir kahve içiyorum.Saat 16:00 ya kadar işleri ve yemeği halletmem lazım yetişmem için...

Son düzenleme:
Zeynep geçmiş olsun canım,güzel haberlerle gelirsin inş..Bende hiç sevmem dr gitmeyi,hoş kim sever ki değil mi ama..

Kitkurdu,nursena sıcaklarda oruç tutmak çok zor,Rabbim kabul etsin sizinkileride inş..

Yena,bende bu aralar pek güzelleştim senin gibi :)) Saçlarım hele bir afet oldu görmeniz lazım Boyası gitti iyice,zaten sevmiyorum boyamayı da bir sürü zararlı madde var içinde diye ama boyayı geçiktirince de beyazlamış saçlar var güzelliğimi ikiye hatta üçe katlıyor
Buradan çıkan sonuç;en kısa zamanda kuaföre gitmeliyim

Aynur,zeynep ve gökçe çok geçmiş olsun size Allah hayırlı şifalar versin...

Dalokay'ın 3.yaş günü kutlu olsun..Sağlıklı çok mutlu sağduyulu bir erkek olsun...

Meyra ve Badell Size de hayırlı yolculuklar..Okuduğumdan anladığım seyahat var..MEyra annesine gidiyordur ama badell konusunda fikrim yok :)

Asucum,son bir hafta kala biz de rapor almıştık geçen yıl aile hekiminden ...Henüz erken değilmi okula gitmemeleri bittimi sınavları.?.Müfredatı tamamladınızımı siz.:)
Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun..nasıl zor olduğunu SBS anneleri bilir ancak..

lady gaganın etten elbisesine benziyor

canım sana kolaylıklar diliyorum, umarım işlerin biraz hafifler. biz de çok özledik seni

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok şükür oruç çok iyi gidiyor Sabaha karşı yattığım için ancak 10 buçuk gibi uyandım sonrada ufaklıkla harala gürele derken ancak sizlere bakmaya fırsatım oldu
Bir iki saat sonra Mezarlık ziyaretlerini yapacağız inşallah Ordan dönüşte eşimin anannesine gidip bir yarım saat onlarda oturduktan sonra eşimin Amcasına yemeğe gidiceğiz Allahın izniyle
GEcede Rabbimin izniyle bende elimden geldiğince kuran okuyup dua etmek istiyorum

Eşim öğlende eve geldi ve deminden beri az yatıp uyusana diyip duruyor sanırım tansiyonum düşecek diye korkuyor ama RAbbim çok şükür okadar rahatlık verdiki hiç ne yemek ne su aklıma bile gelmiyor
Apartmanımızdada Allahtan hatunların çoğu tembel onlarında helva yada hamur tarzı birşey getirme ihtimalli yok Zaten ya hepsi aynı gün yapar anlaşmış gibi yada hiç yapmazlar çok şükür yinede

Kız biz acıkınca bunu yer birde çılpak kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…