bu aralar ben çok alınganım yaaa nedense......
her bişeye alınıyorum.....
alınmayıda hiç sevmeyen biriyim ben, hemde öyle kolay kolay alınan bi insanda değilimdir ben.
ne hikmetse artık.......
yeşilçaymı yaptı yoksa:)))
meyraaaa
neyse ben yarın yolcuyum artık.
haydi ben kaçar, görüşmek üzere.....
Selamün aleykümm...
hayırlı kandiller herkese...banada dua edin olurmu....ben sizlerle tanıştığımdan beri her namazda dualarımdasınız özellikle bebiş isteyenler...
ay şantaj gibi oldu..dua etmesseniz bende etmem heeee ona göreee....
nursenaa banuu Allah kabul etsin inşallah....Aminnnn....
bende çok istedim bugün niyetlenmeyi ama doktora gitcem diye yapamadım bide başım ağrıyo....
ben çok fenayım yaa hapşırık tıkşırık anamı ağlattıı gözlerim kaşınıyo burnum yara oldu silinmekten...pamuk tıkayıp gezcem nerdeyse...
neyse bir saat sonra doktora gidiyorum inşallah işe yarar bi ilaç verir...başımda kronikleşti resmen hergün ağrıyo..halbuki bu gece güzel uyuduk iki defa uyandı yamyam ondada sallayınca hemen uyudu gene ve 11 e kadar yattık...nörolojidede randevum bakalım ne diyecekk...ama bir yandanda doktor sıkıntısı başladı...karnıma ağrı giriyo hiç sevmiyorum doktora gitmeyii...
meyraa hayırlı yolcukuluklar canımm....
geçmiş olsuunnnSelamün aleykümm...
hayırlı kandiller herkese...banada dua edin olurmu....ben sizlerle tanıştığımdan beri her namazda dualarımdasınız özellikle bebiş isteyenler...
bende çok istedim bugün niyetlenmeyi ama doktora gitcem diye yapamadım bide başım ağrıyo....
ben çok fenayım yaa hapşırık tıkşırık anamı ağlattıı gözlerim kaşınıyo burnum yara oldu silinmekten...pamuk tıkayıp gezcem nerdeyse...
neyse bir saat sonra doktora gidiyorum inşallah işe yarar bi ilaç verir...başımda kronikleşti resmen hergün ağrıyo..halbuki bu gece güzel uyuduk iki defa uyandı yamyam ondada sallayınca hemen uyudu gene ve 11 e kadar yattık...nörolojidede randevum bakalım ne diyecekk...ama bir yandanda doktor sıkıntısı başladı...karnıma ağrı giriyo hiç sevmiyorum doktora gitmeyii...
Allah kabul etsin diyetisyen iki dilim ekmek veriyordu cevap gecikti artık neylersinKızlarrrrrrrrrrr hele şükür küçük cadı babasıyla yatmaya gittide bende gelebildim
Anam demin kabızlığım var diye bir avuç kabak çekirdeği 5 tanede erik yedimyemez olaydım cırcır oldum felaket karnım ağrıyor yaaa
Allahın izniyle yarın oruç tutmak istiyorumkahvaltılık yemeyi düşünüyorum ama ekmek konusunda bana fikir verin kızlar sizce 1 dilim çokmu az olur :44: hani günler uzun sonra kıvranmıyayım ama öbür türlüde fazlamı olur diye kararsız kaldım ne dersiniz
Bende oruç tuttum ama sahura geç kalkınca ezan okunduğu için sahur yapamadım aç susuz bitap akşamı bekleyeceğim ancak akşamdan da yemeğe misafir çağırdım perişanım anlayacağınızsahurumu yaptım niyetimi etttim gidem yatayımm sabah 7 de gün başlar
Allah kabul etsin diyetisyen iki dilim ekmek veriyordu cevap gecikti artık neylersin
Bende oruç tuttum ama sahura geç kalkınca ezan okunduğu için sahur yapamadım aç susuz bitap akşamı bekleyeceğim ancak akşamdan da yemeğe misafir çağırdım perişanım anlayacağınız
Bütün arkadaşlarımın kandili mübarek olsun duamız kabul ibadetlerimiz makbul olsun diyeyim hepinize sevgiler
Meyracığım hayırlı yolculuklar güle güle git
CAnım senin yeğen içinde çok geçmiş olsun
İnşallah ameliyatıda bir an önce atlatırsınızda bundan sonra hep sağlıklı ve huzurla büyür oda
Bu arada bit konusunda hiç çekinmene gerek yokMaalesef çocuklar okula gidince öyle bir sorun oluyor genelde birde bit temiz saça daha çabuk gelir derler
Benim büyük kız okula başladığında ilk bitlendiğinde çok kötü olmuştum bendeçünkü kızın saçları inanılmaz uzun ve gür nasıl temizliyeceğim derken öğretmen aynı gün tembihlemiş zaten çocuklara bit şampuanı alsın anneleriniz diye hatta şu an bile evde var benim ne olur ne olmaz her sene çünkü mutlaka bir bit olayı çıkıyor bizim sınıfta
Sonuçta kocaman okul mutlaka birinden birinde olabiliyorHatta ara ara kızıma duşa girdiğinde tembihliyorum arada onlada yıka kafanı diye Benim gittiğim kuaför hep diyor 3 kişilik saç var bu cadının kafasında diye kestirmeye yanaşmadığı içinde çok dikkat ederiz
geçmiş olsun yiğenine inşallah atlatı düzelir biran önce
bit bizim kızada düşmütü kreşte sirkesini temizlemiştim saatlercee şimdiki şampuanlar etkili allahtan bende kampa gittiğimde bitlenmiştim küçüktüm daha annem gazla taramıştıı hatırlıyorum:)) sonrada kalın bezle sardı sabaha kadar ensemi yakmıştı gaz dra gittik yanık merhemi hazırlattı bit deilde yanıktan ne çektik beee:)))annem le hala söyler gülerizz
alınganlığın kocişini burakıp tek gidicenden olmasın
evlilik ne tuhaf demi evlendikten sonra kalbimiz paramparça oluyo ailen bi yanda eşin bi yanda allah nasip ederse çocuklar ın oldumu onlar ayrı bi yanda işte onun için insan kendine zaman ayıramıyo bi müddet sonraa
KIZLAR GÜNAYDIN
Mübarek Regaip Kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...Aminnnnn
Bende bugün oruç tutmayı çok istedim ama malesef reglim hala bitmedi darısı ramazana inşallah bütün oruç tutanların rabbim oruçlarını kabul etsin hepinizi öpüyorum
Aynur kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün kendini daha iyi hissedersin canım
Canım yeğenine tekrar geçmiş olsun birini atlatmış Allahın izniylen bu ameliyatıda atlatır inşallah
Bit konusunda bi deneyimim yok ama okullarda çok olduğu ve çabuk yayılan bişey olduğunu biliyorum Allah kolaylık versin kuzum
Meryem kuzum sakın canını sıkma ayrıca canın sıkılsada gel burda bize içini dök sakın içine atma biz senin her daim yanındayız kuzum rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda o müjdeyi almayı nasip etsin inşallah...AMİİİİİNNN
Selamün aleykümm...
Eki Görüntüle 713250 size özel abiye kızlarrr
Dualarımızın kabul olması dileğiyle Hayırlı kandiller arkadaşlar..
--
Sizleri çok özledim ama bu aralar vakit bulamıyorum. önümüzde ki hafta daha iyi olacak düzenim...
Böyle olunca ben de epey zorlanıyorum. Sürekli koşuşturma halinden dolayı yoğun halsizlik söz konusun ben de..
İnanın vakitsizlikten göz kapağımda bile kaş çıktı :) o kadar kalınlaştı,şekli bozuldu.:)
Dip boyam iki parmak şeklin de felaket güzelim bu aralar yani.:)
Beslenmem yine kötü,karbonhidrat ağırlıklı..yürüyüşte olmayınca,iş te zaten oturuyoruz 6-7 saat..ev de sürekli ayaktayım ama yorgunluk dışında bir yarar sağlamıyor bana..
Oğlanı okula bıraktım şimdi bir kahve içiyorum.Saat 16:00 ya kadar işleri ve yemeği halletmem lazım yetişmem için...
Eki Görüntüle 713250 size özel abiye kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?