Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlaarr
kandiliniz mübarek olsun

Canlar bana müsaade

Evden çıkmadan şu salonu bir süpürüp hazırlanmaya başlayalım sonra ancak ufak cadıyla uğraşırım
Çok geç olmadan çıkalımda sonra KV nerede kaldınız diye söylenir

Gece çok geç saattede olsa bir bakarım size
Gelince malum yapmak istediklerim var ondan sonra Rabbim nasip ederse gelirim

Hepiniz Allaha emanet olun ve benim içinde dua etmeyi unutmayın
Şimdiden sizlerinde dualarını Rabbim kabul etsin....Aminnnnnnnnnn

esracım, asucum poğça sormuşsunuz görmedim canım kusura bakmayın .esracım şu anda yapmışsındır herhalde
ben sade tam buğday unuylada yapıyorum çokta güzel oluyor. hiç tarife bakmıyorum ben 1 bardak sütü ocağa koyup ılıtıyorum içine maya ve şekeri atıyorum ve mayanın erimesini beklerken 1 bardak yağı yoğurma kabına koyup içine tuz, 1 yumurtanın beyazını( sarısı üstüne ) koyuyorum.sonra hepsini birleştirip içine 1 şişe soda koyup aldığı kadar unla yoğuruyorum.iyice mayalanmasını bekliyorum sonra şekillendirip tepsiye dizdikten sonra tepside mayalanmasını bekliyorum. 200 derecede pişiriyorum. fırından çıkınca üzerine ya tepsi kapatıyorum yada ıslatılmış poşet sarıp üzerini örtüyorum biraz yumuşayınca poşeti alıyorum çok yumuşak oluyor.
yani iyi hatırlamak için üç üç böldüm
süt,şeker maya üçlüsü,
yağ, tuz,yumurta üçlüsü
sonra hepsi birleşip soda katılıyor ve aldığı kadar un.

meyra ve Badell yola çıkıyormuşsunuz hayırlı yolculuklar güle güle gidin güle güle dönün çok yemeyin haaa

zeynep ve aynur cücüğüm hasta olmuşsunuz geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin

gökce irem yeğenine geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin

kızlar bende bu gece çok hasta oldum. kendimi çok kötü hissettim.akşamdan başağrım vardı kendime okudum, biraz geçmişti eşim gelince birşey söylemedim. arkadaşlarıyla yemeğe gitmişti geç geldi.
gece sahura kalktım gayet iyiydim. karnımı doyurdum yeşil çayımı içtim. birazcık uzandım sabah ezanını bekliyordum. birden bire kulaklarım uğuldamaya başladı sonra baş dönmesi derken bütün vücutum uyuşmaya başladı.ellerimi ayaklarımı hissetmemeye başladım. dudaklarım bile uyuşmaya başlayınca bir gayretle eşime seslenip uyandırdım. hemen tansiyonumu ölçtü tansiyonum normaldi.13,9
ama ben kendimi çok kötü hissediyordum ölümün geldiğini düşündüm. eşim hemen ellerime ayaklarıma sırtıma masaj yaptı okumaya başladı. ben hissetmiyordum ama ellerim ayaklarım buz gibi olmuş. sonra bir anda açılmaya başladım. beş dakika içinde hiçbirşeyim kalmadı. sanki o rahatsızlığı geçiren ben değilim .şu anda sadece ara ara birazcık kulaklarım uğulduyor. başkada bir sıkıntım yok çok şükür.

ben geldimmm...ay çok yoruldum...çok fena sıcak bunaltıyo çocuklar perişan oldu....büyük kızda son günlerde işitme kaybı vardı aslı onu doktora götürücektik hazır gidicez bari bende gidem dedimm...kulağında iltihabik sıvı toplanması olmuş ondan duymuyomuş...alerjiside var dedi...alerji içinde ilaç verdi vede antibiyotik..bir haftaya toparlar dedi..

banada alerji ilacı falan verdi..başağrım içinde tarifin migrene benziyo norolojiye git dedi zaten onada randevu almıştım oda migren gibi

görünüyo dedi tomografi istedi çektirdim sonuç haftaya çıkıcak...bende haberler bukadar...ama büyük kız çok ağladı ben muayeneye içeri girince

hele tomografiye girerken uzun uzun sarıldı öptü hiç bırakmak istemedi...bişey olcak sandı heralde bir sürü konuştuk anlattık ama ikna olmadı bir

türlü...küçük desen ayrı bir dert çok sıkıldı uykusu geldi bide sıcakk perişan oldular...bide eşimin işle alakalı uğraması gereken yerler vardı onu

bekledik arabada...bişey yapmadan sıcaktan yorulduk resmen...küçük kuzum ayağımda uyudu şimdi yatırıcam yatağına yemek yicem çok

acıkttııımmm...zaten geç kalktım diye kahvaltı öğle bir gibi olmuştu..1 dilim ekmekle 2kepçe çorba yemiştim....midem deliniyo şuan açlıktan...of

destan olmuş gene amma yazmışım neyse şimdilik kaçıyorum bi yemekte yapayım öyle gelirim gene....

özledik seni canım....Allah kolaylık versin işlerini rast getirsin inşallah...

Kuzum geçmiş olsun inşallah doktor derdine çare bulur bitanem dikkat et kendine

geçmiş olsun canım, inşallah toparlanırsın bi an önce.

çok sağolun kızlarr....

kız ben bunu salata niyetine yerimkiii....

ben geldim mayklarıımm

dün akşam baya kötüydüm ama yerimden kalkıp hastaneye gidecek halim yoktu maleseff (

eşim nane limon yaptı , karnıma ve ayak altıma sıcak su torbası koyduk , kendimi biraz iyi hissetmeye başlamıştımki uyumuşum , sabah uyandığımda daha iyi olduğumu düşünüp gittim okula , çok şükür okulda bi sıkıntı çıkmadı ama karnımda halen acaip bi sancı varr , şimdide evdeyim canlar )

ZEYNEPim sanada geçmiş olsun bebeeem

15 HAZİRAN listesini hazırladım , yarışma başlamıştır gençlerr , 15 HAZİRANa kadar 5 kilo verene büyük ödül var , listedekilerden 5 kiloya ulaşamayıp her veremedikleri 1 kilo için 5 tl alacazzz sonrada o paralarla verenlere araba , yat , kat , falan filan alacazzz

şaka bi yana KAPIŞMA BAŞLASIIIINNNNN diyorummmm

eklemek isteyen bana mesaj atsın kuzucuklarr , öperim sizi

Son düzenleme:
Dafi abla nursenaya ben tam buğday unuyla yapıp yiyorum yazdığını hatırlayınca ben de tam buğday unuyla yaptım tarif ettiğin şekilde. Kızlar oruç diye yazmadım ama cok da güzel oldu, yedim 1 tane :) yumurta akını da düşündüm ama cesaret edemedim. Bi dahakine onu da içine katarım. Ellerine sağlık ablacim.

Zeynepcim geçmiş olsun tekrardan. Inşallah tomografi de temiz çıkar. Dikkat et kendine canım.

Kapışkan Mayklar Listesi

başlangıç 15.05.2013 Çarşamba - bitiş 15.06.2013 Cuma

Burcu8181 – başlangıç :105 / hedef : 100

Efeeeeeemmm – başlangıç : 95 / hedef : 90

Kitkurdu – başlangıç : 99 / hedef : 94

Clutch – başlangıç : 81.500 / hedef : 76.500

Yolcu – başlangıç : 89.900 / hedef : 84.900

Nevzamansız – başlangıç : 99 / hedef :94

Asumanzeynep – başlangıç : 84.400 / hedef : 79.400

Nursena – başlangıç : 85.500 / hedef : 80.500

Nothingg – başlangıç : 98.900 / hedef : 93.900

Merry – başlangıç : 98 / hedef : 93

Chickpeas – başlangıç : 77.300 / hedef : 72.300

Eriny – başlangıç : 102 / hedef : 97

ben şimdi kaçtım , Allaha emanetsiniz canlar , herkesin kandili mübarek olsunn , dualarınız kabul olsun inşAllahhh

dafiii geçmiş olsun sahurda gördüm senii okuyodun kayboldun dramı gitsen bi ihmal etmesen aara ara oluyo sana böyle geçende antreye bayıldım demiştinn0
ayrıcaaa çokk yoruyonn kendinii çoookkkkkkkkkkkk dafiii
garanti kandil diyeee kızlar torunlar helva bekliyodur senden allah dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller

aynurrrrrrrrrrr keşke o listedekii hedeflerimizde olsakk süper olur valla
ellerine sağlıkkkk

yolcuu geçmiş olsun çocuklarla bi yere gitmek ölümmm çen haftada benii hasta ettii arkasında koşcam diye helak oluyoruz bi yere gittikmii

culch ohhh götüürr puaçalarıı çok lezzetli ama yaaa ben buzluğa attım yoksa tek tek ağzıma atıyodum vallaa

asu ben belki yarında oruç tutabilirimm ben şimdiden bildirim yapayımmm 85,500 kilomm düşme yok maleseff
spor 90 dakika

Allah razı olsun nursenacım. ezanı beklerken uzandım netbuku elima aldım tam bakarken uyuşmaya başladım elimden bırakırken düşürmüşüm yere heleki birşey olmamış

sağol canım...aynen öyle yaa..tam bi eziyetti..bide bana diyolarki madem bukadar sıkıntın var gitsene doktora..çocukları bırakıcak biri olsa hiç ertelemicem zaten ama böyle çok zor oluyoo...

ellerine sağlık cücüşüm süper olmuşş....

çok sağol canım inşallah öyle olur....

sağol kuzum...ay ödüller süpermişşşş ben yat istiyommm....

sağol ablacım da sende ihmal etme bi görün doktora.....çok çok geçmiş olsun....

bu günkü menüm...gerçi çok saçma sapan oldu ama ne yapayım...geç kalkınca ve günün yarısını dışarda geçirince böyle oldu...

saat 11,30 da 2kepçe çorba 1 dilim ekmek

saat 4,30 da 2 yumurtayla omlet,

5 küp eski kaşar

6 kaşık közlenmiş patlıcan salatası

yarım salatalık

yarım domates

1 tatlı k.bal

yarım dilim tambuğday ekmek....

iki kupa yeşil çay

bu saate kadar 2 litre suda tamam yatana kadar 3litreye tamamlarım....

mutfak kapandı ama çok acıkırsam 9 gibi kayısı yerim diye düşünüyorum...

kızlar menülere baktığımda bazılarınızın menüsünde activia diye bir şey okuyorum.
yanlış anlamıyorsam bu activia meyveli yoğurt herhalde
ben böyle hazır gıdaları çok sağlıklı bulmuyorum bunun yerine kendi yaptığımız yoğurt çok daha sağlıklı
ben meyveli yoğurt yemek istediğimde meyveyi doğrayıp üzerine biraz yoğurt ve biraz bal koyup mikserle çırpıyorum köpük köpük oluyor helede çileklisi süper denemenizi tavsiye ederim

Dafi ablacim activiayi ben yazıyorum genelde. Activia meyveli yoğurttan ziyade probiyotik yoğurt. Yani içinde kefirin içerdiğine benzer mayalar var. sadesinin tadı güzel olmadığından ben meyveli tuketiyorum. Işlevi normal yoğurttan biraz farklı.
Ben de hazır meyveli yoğurt tüketmem zaten, meyveyle yoğurdu işlenmemiş şekilde tüketmek daha sağlıklı tabi. Ah keşke kendi yoğurdumuzu da yapabilsek güzel süt bulup.

daficim senın yaptıgın en dogrusu bende sut yogurt sevmedıgım ıcın bazen meyvelı yogurt tuketıorum dıyetısyenıme sormusdum cok sık olmamakla bırlıkte kullanabılırsın demısdı ama en dogrusu senınkısı ...

Huhuuuuu

Ben geldimmm

Umarım herkes iyidir

Bugün öğlene kadar izinliydim, sabahtan iş görüşmesine gittim mecidiyeköyde, hiç umduğum bi iş çıkmadı

Yediklerim aslında pek hoş değil ama dengelemeye çalıştım

Sabah: sandwıc ekmegı ıcıne yaptıgım tahıllı saandwıcın 3/2 sını yedım

Ara: bir pastanede 6 adet kucuk kuru pasta(tatlı tuzlu):18:

Öğlen: tavuk şiş, ayran

Ara: ülker k bisküvi

Akşam: eşimin işyerinden biri afyondan el yapımı sucuk getirmiş, buzluğa attık. Evde yemek yoktu kahvaltı yapalım dedik, sucuk yağlı değil çok hafif ve kendi yağıyla suda pişirdik.
4,5 adet ince dilim sucuk(1,5 yumurta ile), 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık biber, 2 dilim ekmek

Ara: meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…