Dualarımızın kabul olması dileğiyle Hayırlı kandiller arkadaşlar..
--
Sizleri çok özledim ama bu aralar vakit bulamıyorum. önümüzde ki hafta daha iyi olacak düzenim...
Böyle olunca ben de epey zorlanıyorum. Sürekli koşuşturma halinden dolayı yoğun halsizlik söz konusun ben de..
İnanın vakitsizlikten göz kapağımda bile kaş çıktı :) o kadar kalınlaştı,şekli bozuldu.:)
Dip boyam iki parmak şeklin de felaket güzelim bu aralar yani.:)
Beslenmem yine kötü,karbonhidrat ağırlıklı..yürüyüşte olmayınca,iş te zaten oturuyoruz 6-7 saat..ev de sürekli ayaktayım ama yorgunluk dışında bir yarar sağlamıyor bana..
Oğlanı okula bıraktım şimdi bir kahve içiyorum.Saat 16:00 ya kadar işleri ve yemeği halletmem lazım yetişmem için...
Kuzum geçmiş olsun inşallah doktor derdine çare bulur bitanem dikkat et kendine
geçmiş olsun canım, inşallah toparlanırsın bi an önce.
geçmiş olsuunnn
bugün için en önemli dua sanırım allahımm komşulardan gelen bol kalorili helvalardan mis gibim pufudukkk hamur kızartmalrından sen bizi koruuu amin:)))))))))))))))
aynurum cücüşümm nasıl oldunn yavru kuşş ookula gittinmi hasta hasta yazmadığına göre yatmıyo ayaktasın rapor vermedilermi sana istirahat neyimm geçmiş olsun
Eki Görüntüle 713250 size özel abiye kızlarrr
sağol canım şu anda iyiyim çok şükür bir sıkıntı yokYazmayı unuttum dafi abla, geçmiş olsun. Inşallah iyileşirsin tamamen. Doktora git istersen uğuldama devam ederse.
Allah razı olsun nursenacım. ezanı beklerken uzandım netbuku elima aldım tam bakarken uyuşmaya başladım elimden bırakırken düşürmüşüm yere heleki birşey olmamışdafiii geçmiş olsun sahurda gördüm senii okuyodun kayboldun dramı gitsen bi ihmal etmesen aara ara oluyo sana böyle geçende antreye bayıldım demiştinn0
ayrıcaaa çokk yoruyonn kendinii çoookkkkkkkkkkkk dafiii
garanti kandil diyeee kızlar torunlar helva bekliyodur senden allah dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller
aynurrrrrrrrrrr keşke o listedekii hedeflerimizde olsakk süper olur valla
ellerine sağlıkkkk
yolcuu geçmiş olsun çocuklarla bi yere gitmek ölümmmçen haftada benii hasta ettii arkasında koşcam diye helak oluyoruz bi yere gittikmii
culch ohhh götüürr puaçalarıı çok lezzetli ama yaaa ben buzluğa attım yoksa tek tek ağzıma atıyodum vallaa
dafiii geçmiş olsun sahurda gördüm senii okuyodun kayboldun dramı gitsen bi ihmal etmesen aara ara oluyo sana böyle geçende antreye bayıldım demiştinn0
ayrıcaaa çokk yoruyonn kendinii çoookkkkkkkkkkkk dafiii
garanti kandil diyeee kızlar torunlar helva bekliyodur senden allah dualarımızı kabul etsin hayırlı kandiller
aynurrrrrrrrrrr keşke o listedekii hedeflerimizde olsakk süper olur valla
ellerine sağlıkkkk
yolcuu geçmiş olsun çocuklarla bi yere gitmek ölümmmçen haftada benii hasta ettii arkasında koşcam diye helak oluyoruz bi yere gittikmii
culch ohhh götüürr puaçalarıı çok lezzetli ama yaaa ben buzluğa attım yoksa tek tek ağzıma atıyodum vallaa
Kapışkan Mayklar Listesi
başlangıç 15.05.2013 Çarşamba - bitiş 15.06.2013 Cuma
Burcu8181 başlangıç :105 / hedef : 100
Efeeeeeemmm başlangıç : 95 / hedef : 90
Kitkurdu başlangıç : 99 / hedef : 94
Clutch başlangıç : 81.500 / hedef : 76.500
Yolcu başlangıç : 89.900 / hedef : 84.900
Nevzamansız başlangıç : 99 / hedef :94
Asumanzeynep başlangıç : 84.400 / hedef : 79.400
Nursena başlangıç : 85.500 / hedef : 80.500
Nothingg başlangıç : 98.900 / hedef : 93.900
Merry başlangıç : 98 / hedef : 93
Chickpeas başlangıç : 77.300 / hedef : 72.300
Eriny başlangıç : 102 / hedef : 97
Dafi abla nursenaya ben tam buğday unuyla yapıp yiyorum yazdığını hatırlayınca ben de tam buğday unuyla yaptım tarif ettiğin şekilde. Kızlar oruç diye yazmadım ama cok da güzel oldu, yedim 1 tane :) yumurta akını da düşündüm ama cesaret edemedim. Bi dahakine onu da içine katarım. Ellerine sağlık ablacim.
Zeynepcim geçmiş olsun tekrardan. Inşallah tomografi de temiz çıkar. Dikkat et kendine canım.
ben geldim mayklarıımm
dün akşam baya kötüydüm ama yerimden kalkıp hastaneye gidecek halim yoktu maleseff(
eşim nane limon yaptı , karnıma ve ayak altıma sıcak su torbası koyduk , kendimi biraz iyi hissetmeye başlamıştımki uyumuşum , sabah uyandığımda daha iyi olduğumu düşünüp gittim okula , çok şükür okulda bi sıkıntı çıkmadı ama karnımda halen acaip bi sancı varr , şimdide evdeyim canlar)
ZEYNEPim sanada geçmiş olsun bebeeem
15 HAZİRAN listesini hazırladım , yarışma başlamıştır gençlerr , 15 HAZİRANa kadar 5 kilo verene büyük ödül var , listedekilerden 5 kiloya ulaşamayıp her veremedikleri 1 kilo için 5 tl alacazzzsonrada o paralarla verenlere araba , yat , kat , falan filan alacazzz
şaka bi yana KAPIŞMA BAŞLASIIIINNNNN diyorummmm
eklemek isteyen bana mesaj atsın kuzucuklarr , öperim sizi
esracım, asucum poğça sormuşsunuz görmedim canım kusura bakmayın .esracım şu anda yapmışsındır herhalde
ben sade tam buğday unuylada yapıyorum çokta güzel oluyor. hiç tarife bakmıyorum ben 1 bardak sütü ocağa koyup ılıtıyorum içine maya ve şekeri atıyorum ve mayanın erimesini beklerken 1 bardak yağı yoğurma kabına koyup içine tuz, 1 yumurtanın beyazını( sarısı üstüne ) koyuyorum.sonra hepsini birleştirip içine 1 şişe soda koyup aldığı kadar unla yoğuruyorum.iyice mayalanmasını bekliyorum sonra şekillendirip tepsiye dizdikten sonra tepside mayalanmasını bekliyorum. 200 derecede pişiriyorum. fırından çıkınca üzerine ya tepsi kapatıyorum yada ıslatılmış poşet sarıp üzerini örtüyorum biraz yumuşayınca poşeti alıyorum çok yumuşak oluyor.
yani iyi hatırlamak için üç üç böldüm
süt,şeker maya üçlüsü,
yağ, tuz,yumurta üçlüsü
sonra hepsi birleşip soda katılıyor ve aldığı kadar un.
meyra ve Badell yola çıkıyormuşsunuz hayırlı yolculuklar güle güle gidin güle güle dönün çok yemeyin haaa
zeynep ve aynur cücüğüm hasta olmuşsunuz geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
gökce irem yeğenine geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
kızlar bende bu gece çok hasta oldum. kendimi çok kötü hissettim.akşamdan başağrım vardı kendime okudum, biraz geçmişti eşim gelince birşey söylemedim. arkadaşlarıyla yemeğe gitmişti geç geldi.
gece sahura kalktım gayet iyiydim. karnımı doyurdum yeşil çayımı içtim. birazcık uzandım sabah ezanını bekliyordum. birden bire kulaklarım uğuldamaya başladı sonra baş dönmesi derken bütün vücutum uyuşmaya başladı.ellerimi ayaklarımı hissetmemeye başladım. dudaklarım bile uyuşmaya başlayınca bir gayretle eşime seslenip uyandırdım. hemen tansiyonumu ölçtü tansiyonum normaldi.13,9
ama ben kendimi çok kötü hissediyordum ölümün geldiğini düşündüm. eşim hemen ellerime ayaklarıma sırtıma masaj yaptı okumaya başladı. ben hissetmiyordum ama ellerim ayaklarım buz gibi olmuş. sonra bir anda açılmaya başladım. beş dakika içinde hiçbirşeyim kalmadı. sanki o rahatsızlığı geçiren ben değilim .şu anda sadece ara ara birazcık kulaklarım uğulduyor. başkada bir sıkıntım yok çok şükür.
kızlar menülere baktığımda bazılarınızın menüsünde activia diye bir şey okuyorum.
yanlış anlamıyorsam bu activia meyveli yoğurt herhalde
ben böyle hazır gıdaları çok sağlıklı bulmuyorum bunun yerine kendi yaptığımız yoğurt çok daha sağlıklı
ben meyveli yoğurt yemek istediğimde meyveyi doğrayıp üzerine biraz yoğurt ve biraz bal koyup mikserle çırpıyorum köpük köpük oluyor helede çileklisi süper denemenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?