Kapışkan Mayklar Listesi
başlangıç 15.05.2013 Çarşamba - bitiş 15.06.2013 Cuma
Burcu8181 başlangıç :105 / hedef : 100
Efeeeeeemmm başlangıç : 95 / hedef : 90
Kitkurdu başlangıç : 99 / hedef : 94
Clutch başlangıç : 81.500 / hedef : 76.500
Yolcu başlangıç : 89.900 / hedef : 84.900
Nevzamansız başlangıç : 99 / hedef :94
Asumanzeynep başlangıç : 84.400 / hedef : 79.400
Nursena başlangıç : 85.500 / hedef : 80.500
Nothingg başlangıç : 98.900 / hedef : 93.900
Merry başlangıç : 98 / hedef : 93
Chickpeas başlangıç : 77.300 / hedef : 72.300
Eriny başlangıç : 102 / hedef : 97
[/QU
en manyakda ben kıloya bak küçülde cebime gir
esracım, asucum poğça sormuşsunuz görmedim canım kusura bakmayın .esracım şu anda yapmışsındır herhalde
ben sade tam buğday unuylada yapıyorum çokta güzel oluyor. hiç tarife bakmıyorum ben 1 bardak sütü ocağa koyup ılıtıyorum içine maya ve şekeri atıyorum ve mayanın erimesini beklerken 1 bardak yağı yoğurma kabına koyup içine tuz, 1 yumurtanın beyazını( sarısı üstüne ) koyuyorum.sonra hepsini birleştirip içine 1 şişe soda koyup aldığı kadar unla yoğuruyorum.iyice mayalanmasını bekliyorum sonra şekillendirip tepsiye dizdikten sonra tepside mayalanmasını bekliyorum. 200 derecede pişiriyorum. fırından çıkınca üzerine ya tepsi kapatıyorum yada ıslatılmış poşet sarıp üzerini örtüyorum biraz yumuşayınca poşeti alıyorum çok yumuşak oluyor.
yani iyi hatırlamak için üç üç böldüm
süt,şeker maya üçlüsü,
yağ, tuz,yumurta üçlüsü
sonra hepsi birleşip soda katılıyor ve aldığı kadar un.
meyra ve Badell yola çıkıyormuşsunuz hayırlı yolculuklar güle güle gidin güle güle dönün çok yemeyin haaa
zeynep ve aynur cücüğüm hasta olmuşsunuz geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
gökce irem yeğenine geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
kızlar bende bu gece çok hasta oldum. kendimi çok kötü hissettim.akşamdan başağrım vardı kendime okudum, biraz geçmişti eşim gelince birşey söylemedim. arkadaşlarıyla yemeğe gitmişti geç geldi.
gece sahura kalktım gayet iyiydim. karnımı doyurdum yeşil çayımı içtim. birazcık uzandım sabah ezanını bekliyordum. birden bire kulaklarım uğuldamaya başladı sonra baş dönmesi derken bütün vücutum uyuşmaya başladı.ellerimi ayaklarımı hissetmemeye başladım. dudaklarım bile uyuşmaya başlayınca bir gayretle eşime seslenip uyandırdım. hemen tansiyonumu ölçtü tansiyonum normaldi.13,9
ama ben kendimi çok kötü hissediyordum ölümün geldiğini düşündüm. eşim hemen ellerime ayaklarıma sırtıma masaj yaptı okumaya başladı. ben hissetmiyordum ama ellerim ayaklarım buz gibi olmuş. sonra bir anda açılmaya başladım. beş dakika içinde hiçbirşeyim kalmadı. sanki o rahatsızlığı geçiren ben değilim .şu anda sadece ara ara birazcık kulaklarım uğulduyor. başkada bir sıkıntım yok çok şükür.
aynurum zeynebim daficim geçmiş olsun.nusena banucum Allah kabul etsin.yatmadan bakayım dedim.hayırlı geceler.sevgiyle kalın
selamün aleyküm şekerlerim
ben xay kullanıcı adımı değiştirdim
yoğunluktan uğrayamadım hiç size
inşallah şu telaşları atlatayımda arada uğrarım en azından
hepinizin kandilini kutluyorum,hayırlara vesile olur inşallah.tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
orucumu açtımm braz fazla yedim ama 3 mil lasly yapmayı pilanlıyorum eşim göreve gittii
yeşil çayımı yudumluyorum her oruçtan çıkınca baş ağrısı başlar gene ağrımaya başladıı
kızlarla namaz kılayımda heveslensinler öğrensinlerr
allah dualarımızı kabul etsin kzıma dedimki ne dua edersen kabul olur anne gerçektenmi dedi evet kızım dedim
arkamdan allahım 3 gün sonra doğum günüme beğendiğim barby bebeki alsınlar diyooo:))
keşke hep küçük kalsakk
en manyakda ben kıloya bak küçülde cebime gir
ben geldimm...kaç saattir fena başağrısı çekiyorum ilaç almıştım ama etkisini gösterene kadar anamı ağlattı....anca biraz kendime geldimde namaz kılabildim ama secdeye inince çok fenaa oldum genede...aptal gibiyim uyumak istiyorum...küçük kuzu bugün çok yorulmuştu onu uyuttum çok zorlamadı inşallah uyanmaz sabaha kadar....öyle işte gene size bakmadan duramadım....ama ekrana bakmaya dayanamıyom yazıp kaççem hemencik....banada dua edin nolurrr....çocuklarımı hayırlı bir kul hayırlı bir ümmet olarak yetiştirebilmem içinnn....:26:
çok sağol ablacım....
Ve aleyküm selam....hoşgeldinn özledik ablacım yaa ne zaman biticek yoğunluğunn...
seninde kandilin mübarek olsunn...
he bide adını nasıl değiştirdinnn bende değiştirmek istiyorumm....
Allah kabul etsin canım....oy yamyam yaa...benim kızada dedimki hadi bana dua et deki Allahım annemin babamın günahlarını affet cennetine
koy de dedim...oda hayır söylemicem cennete gitmenizi istemiyorum...toprağın altında cennetmi olurmuş küstüm sana dedi...döndü arkasını gitti
birsürü dil döktüm anlıyacağı şekilde anlatmaya çalıştım ama yok ikna olmadı bir türlü...arada dedemlerin kabrini ziyarete gidiyoruz ordan biliyo
ölünce gömüldüğünü...çocuk oyüzden cennete bile gitmemizi istemedi iyimi...
geçmiş olsun tatlımben geldimm...kaç saattir fena başağrısı çekiyorum ilaç almıştım ama etkisini gösterene kadar anamı ağlattı....anca biraz kendime geldimde namaz kılabildim ama secdeye inince çok fenaa oldum genede...aptal gibiyim uyumak istiyorum...küçük kuzu bugün çok yorulmuştu onu uyuttum çok zorlamadı inşallah uyanmaz sabaha kadar....öyle işte gene size bakmadan duramadım....ama ekrana bakmaya dayanamıyom yazıp kaççem hemencik....banada dua edin nolurrr....çocuklarımı hayırlı bir kul hayırlı bir ümmet olarak yetiştirebilmem içinnn....:26:
çok sağol ablacım....
Ve aleyküm selam....hoşgeldinn özledik ablacım yaa ne zaman biticek yoğunluğunn...
seninde kandilin mübarek olsunn...
he bide adını nasıl değiştirdinnn bende değiştirmek istiyorumm....
Allah kabul etsin canım....oy yamyam yaa...benim kızada dedimki hadi bana dua et deki Allahım annemin babamın günahlarını affet cennetine
koy de dedim...oda hayır söylemicem cennete gitmenizi istemiyorum...toprağın altında cennetmi olurmuş küstüm sana dedi...döndü arkasını gitti
birsürü dil döktüm anlıyacağı şekilde anlatmaya çalıştım ama yok ikna olmadı bir türlü...arada dedemlerin kabrini ziyarete gidiyoruz ordan biliyo
ölünce gömüldüğünü...çocuk oyüzden cennete bile gitmemizi istemedi iyimi...
orucumu açtımm braz fazla yedim ama 3 mil lasly yapmayı pilanlıyorum eşim göreve gittii
yeşil çayımı yudumluyorum her oruçtan çıkınca baş ağrısı başlar gene ağrımaya başladıı
kızlarla namaz kılayımda heveslensinler öğrensinlerr
allah dualarımızı kabul etsin kzıma dedimki ne dua edersen kabul olur anne gerçektenmi dedi evet kızım dedim
arkamdan allahım 3 gün sonra doğum günüme beğendiğim barby bebeki alsınlar diyooo:))
keşke hep küçük kalsakk
Hayırlı cumalar
Bugün gelecek misafirlerinden birinin babası rahatsızdı durumu kötüleşmiş erken gelip sonra memlekete gideceklermiş eşim 12 ye doğru gider ancak o zaman kabul edebilirim nasıl yapacağız bilmiyorum saat az daha ilerlesin haberleşiriz artık
Kısmetten öte yol yok napalım
Listeleri de misafirlerin durumuna göre yaparım
Herkese güzel bildirimler bol bol eksiler dilerim
Günaydın arkadaşlar 10 gündür adet olmamıştım dün test yaptım pozitif çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ideal kiloma ulaşmadan düşünmüyordum.daha kızım 2yaşında artık ne yaparım bilmiyorum.sizce sevinmelimiyim bana yardımcı olurmusunuz şuan kafam çok karışık
canım planlamadan olmuş ama bazı çocuklar kendileri seçiyorlar gelecekleri zamanı, lütfen sevin sen de. Elbet rızkıyla gelecektir o da, bak mübarek bir günde öğrenmişsin. üzülmeyi aklından bile geçirme :)
hayırlı uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?