Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafıcım gecmıs olsun basına gunes gecmıs olabılır bırde kan sekerındekı anı dalgalanmalar buna sebep olur bence ıhmal etme doktora gıtkı allah korusun bısey varsa erken teşhişle ıylesmek daha kolay oluo...tekrar gecmıs olsun

bugun sabah uyandım gezmeye gıtcekdık arkadasın bebeşı olduda onu gormeye sabah cıktım evden bugun spor yalan oldu anlayacagınız ama dıyetımı bozmadım yazayımda bakın...

8:30 peynır
3etımek
domates
salatalık
250ml su

11:00 erık
sütlü kahve

12:00 2dılım ekmek
tavuk
salata
ayran
500ml su

14:00 çay
500ml su

15:00 2kuru ıncır
turk kahvesı

16:00 kayısı

19:00 sehrıye corba
salata
250ml su

Son düzenleme:
orucumu açtımm braz fazla yedim ama 3 mil lasly yapmayı pilanlıyorum eşim göreve gittii
yeşil çayımı yudumluyorum her oruçtan çıkınca baş ağrısı başlar gene ağrımaya başladıı
kızlarla namaz kılayımda heveslensinler öğrensinlerr
allah dualarımızı kabul etsin kzıma dedimki ne dua edersen kabul olur anne gerçektenmi dedi evet kızım dedim
arkamdan allahım 3 gün sonra doğum günüme beğendiğim barby bebeki alsınlar diyooo:))

keşke hep küçük kalsakk

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerlerim
ben xay kullanıcı adımı değiştirdim
yoğunluktan uğrayamadım hiç size
inşallah şu telaşları atlatayımda arada uğrarım en azından
hepinizin kandilini kutluyorum,hayırlara vesile olur inşallah.tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

herkese iyi aksamlar gecmisi okuyup dondum herkesin kandili mubarek olsun .aynurum cok gecmis olsun
benim diyet super gidiyor cidden bir yerlere dogru super hizl bir sekilde gidiyor kacamak ustne kacamak yaptim bu hafta of of
yarindan itibaren topluyorum kendimi

aynurum zeynebim daficim geçmiş olsun.nusena banucum Allah kabul etsin.yatmadan bakayım dedim.hayırlı geceler.sevgiyle kalın

ben geldimm...kaç saattir fena başağrısı çekiyorum ilaç almıştım ama etkisini gösterene kadar anamı ağlattı....anca biraz kendime geldimde namaz kılabildim ama secdeye inince çok fenaa oldum genede...aptal gibiyim uyumak istiyorum...küçük kuzu bugün çok yorulmuştu onu uyuttum çok zorlamadı inşallah uyanmaz sabaha kadar....öyle işte gene size bakmadan duramadım....ama ekrana bakmaya dayanamıyom yazıp kaççem hemencik....banada dua edin nolurrr....çocuklarımı hayırlı bir kul hayırlı bir ümmet olarak yetiştirebilmem içinnn....:26:

aynurum zeynebim daficim geçmiş olsun.nusena banucum Allah kabul etsin.yatmadan bakayım dedim.hayırlı geceler.sevgiyle kalın

çok sağol ablacım....

Ve aleyküm selam....hoşgeldinn özledik ablacım yaa ne zaman biticek yoğunluğunn...
seninde kandilin mübarek olsunn...
he bide adını nasıl değiştirdinnn bende değiştirmek istiyorumm....

Allah kabul etsin canım....oy yamyam yaa...benim kızada dedimki hadi bana dua et deki Allahım annemin babamın günahlarını affet cennetine

koy de dedim...oda hayır söylemicem cennete gitmenizi istemiyorum...toprağın altında cennetmi olurmuş küstüm sana dedi...döndü arkasını gitti

birsürü dil döktüm anlıyacağı şekilde anlatmaya çalıştım ama yok ikna olmadı bir türlü...arada dedemlerin kabrini ziyarete gidiyoruz ordan biliyo

ölünce gömüldüğünü...çocuk oyüzden cennete bile gitmemizi istemedi iyimi...

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Geç oldu ama daha yeni geldik eve
Bugün çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım oruçtan dolayı kendim bile şaşırdım Rabbim dualarımı kabul etti çünkü dün gece sahura kadar hep dua ettim Ya Rabbim sen bana yardımcı ol oruçumu sıkıntısız tutmayı nasip et diye ve susamadım bile değil acıkmak Bir tek ara ara başım döndü akşam üzere oda herhalde tansiyonum düştüyse ondandır diye tahmin ediyorum ama evde tansiyon aleti olduğu halde ölçmedim psikolojik olarak kötülerşirim diye

Gündüz Kuran okumaya fırsatım olmadı ve gelir gelmez okurum diye düşünürken şansıma eve geldiğimde regl olmaya başladığımı fark ettim Oruçum bozulmadı şükür ama bu gece kuran okuyamıyacağım için çok üzüldüm
Neyse artık sadece dua ederim ne yapayım
Rabbim gönlümü biliyor

Hee Akşam eşimin amcasında oruç açtım ve çok şükür şu an kendimi sadece reglden dolayı biraz şiş hissediyorum ama midem hafif
1 kase sarı mercimek çorbası içtim ( yengesi ilk kez almış ama kırmızı mercimekten daha lezzetli )
3 YK bezelye
3 - 4 kaşık kısır ( halamız getirmiş dayanamadım )
1 YK pilav ( diğer halam ille az tadına bak bari dedi )
Yengesi tatlıda yapmış, halası gelirken birde hamur işleri ve kurabiye yapıp getirmiş ama onlardan yemedim
Çayımı zaten şekersiz içiyorum

Hazır bir araya gelmişken eşimin kuzeninin eşiyle çakma elti diyorum ben ona Piknik için organizasyon yaptık
Rabbim nasip kısmet ederde bir aksilik olmazsa Pazar günü eşimin amcası minibüs kiralıyacak ve hep birlikte sabahtan pikniğe gideceğiz Yine baştan anlaştık hamur işi falan hiç yapılmayacak sadece kahvaltılıklar gideceğimiz yere yakın bir köyden alınıcak birde akşama doğru mangallıklar Ben zaten ekmek yemem sadece kahvaltıda 1 dilim

Bir yandan size bakarken bir yandanda yeşil çay yaptım kendime onu yudumluyorum
Regl yüzüden ağrı başladı ufak ufak

en manyakda ben kıloya bak küçülde cebime gir

Kız mayklar dedikleri manyaklar değil Cem yılmazın anahtarını alırım Mike reklamından esinlenip mayk dediler

Yerım ben o kuzuyu
Bu arada çok geçmiş olsun İnşallah baş ağrın geçer bir an önce

Heee unutmadan Aynur Dafi Abla sizlerede çok geçmiş olsun Alıntılarınız uçmuş nedense

geçmiş olsun tatlım
bende sizleri özledim canımcım
yerim ben o bıcırığı küstü demek
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
üstteki linkten talep de bulunuyorsun kullanıcı adı değişikliği için

Hayırlı cumalar
Bugün gelecek misafirlerinden birinin babası rahatsızdı durumu kötüleşmiş erken gelip sonra memlekete gideceklermiş eşim 12 ye doğru gider ancak o zaman kabul edebilirim nasıl yapacağız bilmiyorum saat az daha ilerlesin haberleşiriz artık
Kısmetten öte yol yok napalım
Listeleri de misafirlerin durumuna göre yaparım
Herkese güzel bildirimler bol bol eksiler dilerim

kızlar kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum eğitimler tam gaz devam ediyor bugün de var saat 9 da başlayacak benim de birazdan çıkmam gerekişyor sizi özledim ama kilo veremedim

geçen hafta 94
bu hafta 94 asuuuuu ne zaman görccek bu liste eksileri ya anammm müd. çağırıyo kaçıyom ben öpüyom hepinizi şimdiden hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın

Selamün Aleyküm

Herkese Günaydın ve hayırlı cumalar

Rabbim tüm dualarımızı şu mübarek günde kabul etsin...Aminnnn

Yarım saat evvel uyandım aslında daha evel kalkıcaktım ama çok az daha uyuyayım dedim
Dün gece regl olduğum için çok sinir oldum ( ne güzel oturup kuran okuyacaktım ) hayır işin garibi bu sabah uyandım hala sökülememişim yahu daha kiloluyken düzenli olurken iki aydır reglde düzensizlik demiyeyim de çok az oluyorum :26:

Kilomda değişiklik yok bu hafta ( 97.8 kg )
Sporumda 120 dk

Regl şişliğinide hesaba katarsam sabit göründüğümde göre kilo vermişim diye düşünüyorum ama tartıda neyse o

Bugün kızkardeşim gelicek oturmaya o yüzden kahvaltımı edip biraz evi toparlayayım küçük cimcime uyanında bir süpürgeyide tuttummu tamamdır

Günaydınlar,

hepinize güzel bir cuma günü, güzel bildirimler diliyorum. benim tartı pek parlak değil, olsun buna da şükür.

Geçen hafta; 81,7 kg
Bu hafta; 81,3 kg

fark; 400 gram

Sporum da 45 dakikacık ama yazma istersen Asuman abla :) Şimdiden ellerine sağlık ablacım, öperim

kızın ne sevimli Nursena, alın bari o barbiyi benim kardeşimin doğum günü de 21 mayıs, çok dengesiz oluyor bu boğa ikizler karışımı büyüyünce, dikkat et :)

Kolay gelsin ablacım, hayırlısıyla atlatırsın inşallah misafirlerini. Eşin kendi işini yapıyor galiba, ne güzel ya geç gitmesi.

Günaydın arkadaşlar 10 gündür adet olmamıştım dün test yaptım pozitif çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ideal kiloma ulaşmadan düşünmüyordum.daha kızım 2yaşında artık ne yaparım bilmiyorum.sizce sevinmelimiyim bana yardımcı olurmusunuz şuan kafam çok karışık

canım planlamadan olmuş ama bazı çocuklar kendileri seçiyorlar gelecekleri zamanı, lütfen sevin sen de. elbet rızkıyla gelecektir o da, bak mübarek bir günde öğrenmişsin. üzülmeyi aklından bile geçirme :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Asuman abla ÖZlem kilo bildirimini yapmamı istedi.

geçen hafta; 79,3 kg

bu hafta; 78,7 kg

fark; 600 gram

sporu da yokmuş.

ikimiz de öpüyoruz seni şap şup

haklısın aslında sadece kilomu vermeden olmasına üzülüyorum.allah korusun kilonun bebek saglıgınada etkisi çokmuş. Obez dogma ihtimali bende çok yüksek olmasada şeker var ya dogacak bebegimdede aynı sorunla karşılaşırsam diye korkuyorum uffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…