Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme canım, kısmetten öte köy yok derdi babannem. kısmetinde bu varmış demek ki. inşallah ikiniz de çok sağlıklı geçirirsiniz bu süreci. Allah yardımcınız olsun ikinizin de.

gunaydin hatunlar aksam arkadasimda kalmistim onunda tartisi sorunlu beni ayni yazarmisiniz 102 kg. sporda 280 dk yuruyus. hayirli cumalar dilerim

Selamün aleyküm...

nasılsınızz...bugün hava çok güzel ve sıcak görünüyo...Allahtan dışarı çıkmıcaz evin içi güzel...benimde başımın ağrısı geçti ama sorhoşluğu aptallığı nezaman geçer bilmiyorum....ama neyseki gecemiz güzel geçti...sabahta 10 da kalktık ama uyandığında hafif ateşi vardı küçük hanımın yemek falan yedirdim ilaç verdim...bende kendime 2 yumurta yarım domates biberden melemen yaptım...birazdan yeşil çayımıda içerim....tartımda mutlu etti benii...

geçen hafta:88,9

bu hafta:87,8.....tabi pazartesi 89,9 dum o ayrı....

fark:1,100 gr....

asucum şimdiden ellerine sağlık kolay gelsin...

günaydınn canım...tabikide sevinn bebek herzaman için hangi koşulda olursa olsun tatlı bir mutluluk güzel bir heyecandır canım..Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Bende kilo vermek istiyorum yaptığınız ise yarayan ozel bı diyetiniz varmı bende yapsam (

ozaman aramıza hoşgeldinn...

sağol ablacım...ekledim bir ara bakarım artık..

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum işlerim yoğun alıntıları cevaplayım kilomu yazıp kaçıcam hemen sizleri seviyorum kızlar
Dafi ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok yoruyosun kedini biraz dinlen lütfen
Kuzum sana ve bıcırığa geçmiş olsun biran önce düzelirsiniz inşallah öpüyorum canım
Kuzum bu hasta halinde bide liste yapmaya uğraşmışsın eline koluna sağlık canım

Nursena abla banu abla rabbim oruçlarınızı kabul etsin inşallah

Canım neden öle diyosun sevin tabiki gerçi ben olsam bende böle şaşırırdım ama süpriz yapmış size hayırlısı demekten başka çare yok

Bende kilo vermek istiyorum yaptığınız ise yarayan ozel bı diyetiniz varmı bende yapsam (

en yakın zamanda dıyetısyene gittt

ben manyagım işte maykı bıle dogru okuamıom zaten kıloda veremıom manyagım ben manyakkk offfff....

selam kızlar yuryusumu yaptım geldım aksama yatılı mısafırım gelcek sehır dısından evı kırklamam gerek her yer sac dolu allahım yaaa
elbıse dolabım almıs basını gıdıo...kıloda verememısım ben 3 ayda 10 kılo verdım sonra durdu 2ayda toplasan 2kılo verebıldım ne olcak bnm bu halım bılmıorum bıldırım yapayım barı

spor 600dk kılo gecen hafta 105 bu sabah 104.8 gıden -200

KİLO BİLDİRİMİ

GEÇEN HAFTA :95
BU HAFTA :94,2

FARK: 800

SPOR :160 DK

Asuman abla şimdiden eline koluna emeğine sağlık

benim kızda 21 mayıs akşam üzeri doğdu 5 te hakkaten dengeziiz burcuda ne bilemiyom kimine göre ikizler kimine göre boğaa büyüyünce akıllanır dediydim:))))))))

benim kızda 21 mayıs akşam üzeri doğdu 5 te hakkaten dengeziiz burcuda ne bilemiyom kimine göre ikizler kimine göre boğaa büyüyünce akıllanır dediydim:))))))))

inşallah seninki bizimkine benzemez. gerçi aklı benzesin :) bizimki össde ilk bine girmişti. boğaziçi mezunu kendisi, şimdi bi bankada müdür yardımcısı. bi diğer kuzenim var 21 mayıs doğumlu, o da tıppı yarıda bıraktı bilgisayar mühendisi oldu. senin kızın da çok başarılı olur inşallah :) ama barbi istemesinden çok tatlı olduğu belli

selamun aleykum güzeller

masallah cok güzel kilo verenler ve spor yapanlar olmus

kizlar ben bir müddet kilo bildirimi yapamicam

lenflerimde genetik bir rahatsizligim var,her yil belirli bir zaman diliminde asiri ödem olusmaya basliyor

suan sag bacagim 18 ,sol bacagim ise 12 litre su toplamis halde
anlayacaginiz tarti sürekli + gösteriyor..

lenf drenajlara baslicaz haftaya,biraz sisliklerim inmeye baslayinca yine kilo bildirimi yaparim insallah

hepinizin cumasi mübarek olsun

çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. kendine çok dikkat et, arada selam ver bize de :)

merhabalar

herkese hayırlı cumalar dilerim.
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
ben deliler gibin kasmama rağmen ne yazıkki 200 gr verebilmişim. neredeyse hergün leslie 5 mil yaptım ama neyse artık...

gecen hafta 97.000
bu hafta 96.800

spor. 300 dk.

şimdiden liste hazırlayanların eline sağlık öpücükler...

inş. Bi sıkıntımız olmaz herkese çok teşederim .şimdi cuma sohbetine gidicem inş. Dualarınızı beklerim allaha emanet olun

Canım çok geçmiş olsun biran önce düzelirsin inşallah kendine dikkat et özletme

sukutuhalim hayirli olsun hamileligin! Allahin izni ile saglikli bir bebis olur! Takma kafana! Senin kilon kacki korkuyorsun?

Bu arada gecen haftaki kilom: 95kg
Bu haftaki kilom: 92,7kg

spor yok...

Giden 2,3kg

Tabi bünye affersiniz öküz gibi yemeye alismisti... Biraz azaltinca hemen hop gidiverdi kilolar :)

Motivasyon icin coook iyi oldu bu :)

selamun aleyküm kızlar
cumanız mübarek olsun
akşam benim kayık ful doluydu hiç açıp bakacak zamanım olmadı.
zaten bilgisayarda netbukta hatta telefonum bile bana düşmedi gelinlerden birisi ezana 20 dk. vardı aradı '' amcam eve gelmediyse geçerken benide alsın dedi. iyikide yemeğim vardı. kendi baklalarımdan toplamıştım 10 dk.da pişiyor. topladığım gün yemeğini yapmıştım akşamda iftara kızartmasını yaptım. ama tam buğday ununa batırıp 1 kaşık zeytinyağında kızarttım gelin çok beğendi. hatta kalan baklaları alıp götürdü bende yapayım dedi. başka yemeklerimde vardı ama akşamın favori yemeği baklaydı
diğerleri yemekten sonra geldiler. gelemeyenlerde tel le aradı. kalabalık bir geceydi. Allah eksikliklerini göstermesin.
bugün evde yalnız kaldım eşim 3 günlüğüne şehir dışına gitti. arabayı bıraktı hafta sonu köye giderim herhalde.büyük ablam yemeğe davet etti. yeğenim dün askerden geldi. hep birlikte yemek yiyelim istiyorlar.

aynurum zeynebim daficim geçmiş olsun.nusena banucum Allah kabul etsin.yatmadan bakayım dedim.hayırlı geceler.sevgiyle kalın

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Heee unutmadan Aynur Dafi Abla sizlerede çok geçmiş olsun Alıntılarınız uçmuş nedense

kızlar hepiniz çok sağolun. Allah razı olsun. Allah sizlere sağlık versin

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…