haklısın aslında sadece kilomu vermeden olmasına üzülüyorum.allah korusun kilonun bebek saglıgınada etkisi çokmuş. Obez dogma ihtimali bende çok yüksek olmasada şeker var ya dogacak bebegimdede aynı sorunla karşılaşırsam diye korkuyorum uffffffffff
Günaydın arkadaşlar 10 gündür adet olmamıştım dün test yaptım pozitif çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ideal kiloma ulaşmadan düşünmüyordum.daha kızım 2yaşında artık ne yaparım bilmiyorum.sizce sevinmelimiyim bana yardımcı olurmusunuz şuan kafam çok karışık
Bende kilo vermek istiyorum yaptığınız ise yarayan ozel bı diyetiniz varmı bende yapsam(
geçmiş olsun tatlım
bende sizleri özledim canımcım
yerim ben o bıcırığı küstü demek
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
üstteki linkten talep de bulunuyorsun kullanıcı adı değişikliği için
Dafi ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok yoruyosun kedini biraz dinlen lütfenesracım, asucum poğça sormuşsunuz görmedim canım kusura bakmayın .esracım şu anda yapmışsındır herhalde
ben sade tam buğday unuylada yapıyorum çokta güzel oluyor. hiç tarife bakmıyorum ben 1 bardak sütü ocağa koyup ılıtıyorum içine maya ve şekeri atıyorum ve mayanın erimesini beklerken 1 bardak yağı yoğurma kabına koyup içine tuz, 1 yumurtanın beyazını( sarısı üstüne ) koyuyorum.sonra hepsini birleştirip içine 1 şişe soda koyup aldığı kadar unla yoğuruyorum.iyice mayalanmasını bekliyorum sonra şekillendirip tepsiye dizdikten sonra tepside mayalanmasını bekliyorum. 200 derecede pişiriyorum. fırından çıkınca üzerine ya tepsi kapatıyorum yada ıslatılmış poşet sarıp üzerini örtüyorum biraz yumuşayınca poşeti alıyorum çok yumuşak oluyor.
yani iyi hatırlamak için üç üç böldüm
süt,şeker maya üçlüsü,
yağ, tuz,yumurta üçlüsü
sonra hepsi birleşip soda katılıyor ve aldığı kadar un.
meyra ve Badell yola çıkıyormuşsunuz hayırlı yolculuklar güle güle gidin güle güle dönün çok yemeyin haaa
zeynep ve aynur cücüğüm hasta olmuşsunuz geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
gökce irem yeğenine geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
kızlar bende bu gece çok hasta oldum. kendimi çok kötü hissettim.akşamdan başağrım vardı kendime okudum, biraz geçmişti eşim gelince birşey söylemedim. arkadaşlarıyla yemeğe gitmişti geç geldi.
gece sahura kalktım gayet iyiydim. karnımı doyurdum yeşil çayımı içtim. birazcık uzandım sabah ezanını bekliyordum. birden bire kulaklarım uğuldamaya başladı sonra baş dönmesi derken bütün vücutum uyuşmaya başladı.ellerimi ayaklarımı hissetmemeye başladım. dudaklarım bile uyuşmaya başlayınca bir gayretle eşime seslenip uyandırdım. hemen tansiyonumu ölçtü tansiyonum normaldi.13,9
ama ben kendimi çok kötü hissediyordum ölümün geldiğini düşündüm. eşim hemen ellerime ayaklarıma sırtıma masaj yaptı okumaya başladı. ben hissetmiyordum ama ellerim ayaklarım buz gibi olmuş. sonra bir anda açılmaya başladım. beş dakika içinde hiçbirşeyim kalmadı. sanki o rahatsızlığı geçiren ben değilim .şu anda sadece ara ara birazcık kulaklarım uğulduyor. başkada bir sıkıntım yok çok şükür.
Kuzum sana ve bıcırığa geçmiş olsun biran önce düzelirsiniz inşallah öpüyorum canımben geldimmm...ay çok yoruldum...çok fena sıcak bunaltıyo çocuklar perişan oldu....büyük kızda son günlerde işitme kaybı vardı aslı onu doktora götürücektik hazır gidicez bari bende gidem dedimm...kulağında iltihabik sıvı toplanması olmuş ondan duymuyomuş...alerjiside var dedi...alerji içinde ilaç verdi vede antibiyotik..bir haftaya toparlar dedi..
banada alerji ilacı falan verdi..başağrım içinde tarifin migrene benziyo norolojiye git dedi zaten onada randevu almıştım oda migren gibi
görünüyo dedi tomografi istedi çektirdim sonuç haftaya çıkıcak...bende haberler bukadar...ama büyük kız çok ağladı ben muayeneye içeri girince
hele tomografiye girerken uzun uzun sarıldı öptü hiç bırakmak istemedi...bişey olcak sandı heralde bir sürü konuştuk anlattık ama ikna olmadı bir
türlü...küçük desen ayrı bir dert çok sıkıldı uykusu geldi bide sıcakk perişan oldular...bide eşimin işle alakalı uğraması gereken yerler vardı onu
bekledik arabada...bişey yapmadan sıcaktan yorulduk resmen...küçük kuzum ayağımda uyudu şimdi yatırıcam yatağına yemek yicem çok
acıkttııımmm...zaten geç kalktım diye kahvaltı öğle bir gibi olmuştu..1 dilim ekmekle 2kepçe çorba yemiştim....midem deliniyo şuan açlıktan...of
destan olmuş gene amma yazmışım neyse şimdilik kaçıyorum bi yemekte yapayım öyle gelirim gene....
özledik seni canım....Allah kolaylık versin işlerini rast getirsin inşallah...
çok sağolun kızlarr....
kız ben bunu salata niyetine yerimkiii....
Kuzum bu hasta halinde bide liste yapmaya uğraşmışsın eline koluna sağlık canımKapışkan Mayklar Listesi
başlangıç 15.05.2013 Çarşamba - bitiş 15.06.2013 Cuma
Burcu8181 başlangıç :105 / hedef : 100
Efeeeeeemmm başlangıç : 95 / hedef : 90
Kitkurdu başlangıç : 99 / hedef : 94
Clutch başlangıç : 81.500 / hedef : 76.500
Yolcu başlangıç : 89.900 / hedef : 84.900
Nevzamansız başlangıç : 99 / hedef :94
Asumanzeynep başlangıç : 84.400 / hedef : 79.400
Nursena başlangıç : 85.500 / hedef : 80.500
Nothingg başlangıç : 98.900 / hedef : 93.900
Merry başlangıç : 98 / hedef : 93
Chickpeas başlangıç : 77.300 / hedef : 72.300
Eriny başlangıç : 102 / hedef : 97
orucumu açtımm braz fazla yedim ama 3 mil lasly yapmayı pilanlıyorum eşim göreve gittii
yeşil çayımı yudumluyorum her oruçtan çıkınca baş ağrısı başlar gene ağrımaya başladıı
kızlarla namaz kılayımda heveslensinler öğrensinlerr
allah dualarımızı kabul etsin kzıma dedimki ne dua edersen kabul olur anne gerçektenmi dedi evet kızım dedim
arkamdan allahım 3 gün sonra doğum günüme beğendiğim barby bebeki alsınlar diyooo:))
keşke hep küçük kalsakk
Nursena abla banu abla rabbim oruçlarınızı kabul etsin inşallahSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Geç oldu ama daha yeni geldik eve
Bugün çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım oruçtan dolayı kendim bile şaşırdım Rabbim dualarımı kabul etti çünkü dün gece sahura kadar hep dua ettim Ya Rabbim sen bana yardımcı ol oruçumu sıkıntısız tutmayı nasip et diye ve susamadım bile değil acıkmak Bir tek ara ara başım döndü akşam üzere oda herhalde tansiyonum düştüyse ondandır diye tahmin ediyorum ama evde tansiyon aleti olduğu halde ölçmedim psikolojik olarak kötülerşirim diye
Gündüz Kuran okumaya fırsatım olmadı ve gelir gelmez okurum diye düşünürken şansıma eve geldiğimde regl olmaya başladığımı fark ettim Oruçum bozulmadı şükür ama bu gece kuran okuyamıyacağım için çok üzüldüm
Neyse artık sadece dua ederim ne yapayım
Rabbim gönlümü biliyor
Hee Akşam eşimin amcasında oruç açtım ve çok şükür şu an kendimi sadece reglden dolayı biraz şiş hissediyorum ama midem hafif
1 kase sarı mercimek çorbası içtim ( yengesi ilk kez almış ama kırmızı mercimekten daha lezzetli )
3 YK bezelye
3 - 4 kaşık kısır ( halamız getirmiş dayanamadım )
1 YK pilav ( diğer halam ille az tadına bak bari dedi )
Yengesi tatlıda yapmış, halası gelirken birde hamur işleri ve kurabiye yapıp getirmiş ama onlardan yemedim
Çayımı zaten şekersiz içiyorum
Hazır bir araya gelmişken eşimin kuzeninin eşiyle çakma elti diyorum ben ona Piknik için organizasyon yaptık
Rabbim nasip kısmet ederde bir aksilik olmazsa Pazar günü eşimin amcası minibüs kiralıyacak ve hep birlikte sabahtan pikniğe gideceğiz Yine baştan anlaştık hamur işi falan hiç yapılmayacak sadece kahvaltılıklar gideceğimiz yere yakın bir köyden alınıcak birde akşama doğru mangallıklar Ben zaten ekmek yemem sadece kahvaltıda 1 dilim
Bir yandan size bakarken bir yandanda yeşil çay yaptım kendime onu yudumluyorum
Regl yüzüden ağrı başladı ufak ufak
Kız mayklar dedikleri manyaklar değilCem yılmazın anahtarını alırım Mike reklamından esinlenip mayk dediler
Yerım ben o kuzuyu
Bu arada çok geçmiş olsunİnşallah baş ağrın geçer bir an önce
Heee unutmadan AynurDafi Abla sizlerede çok geçmiş olsun Alıntılarınız uçmuş nedense
Günaydın arkadaşlar 10 gündür adet olmamıştım dün test yaptım pozitif çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ideal kiloma ulaşmadan düşünmüyordum.daha kızım 2yaşında artık ne yaparım bilmiyorum.sizce sevinmelimiyim bana yardımcı olurmusunuz şuan kafam çok karışık
Bende kilo vermek istiyorum yaptığınız ise yarayan ozel bı diyetiniz varmı bende yapsam(
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Geç oldu ama daha yeni geldik eve
Bugün çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım oruçtan dolayı kendim bile şaşırdım Rabbim dualarımı kabul etti çünkü dün gece sahura kadar hep dua ettim Ya Rabbim sen bana yardımcı ol oruçumu sıkıntısız tutmayı nasip et diye ve susamadım bile değil acıkmak Bir tek ara ara başım döndü akşam üzere oda herhalde tansiyonum düştüyse ondandır diye tahmin ediyorum ama evde tansiyon aleti olduğu halde ölçmedim psikolojik olarak kötülerşirim diye
Gündüz Kuran okumaya fırsatım olmadı ve gelir gelmez okurum diye düşünürken şansıma eve geldiğimde regl olmaya başladığımı fark ettim Oruçum bozulmadı şükür ama bu gece kuran okuyamıyacağım için çok üzüldüm
Neyse artık sadece dua ederim ne yapayım
Rabbim gönlümü biliyor
Hee Akşam eşimin amcasında oruç açtım ve çok şükür şu an kendimi sadece reglden dolayı biraz şiş hissediyorum ama midem hafif
1 kase sarı mercimek çorbası içtim ( yengesi ilk kez almış ama kırmızı mercimekten daha lezzetli )
3 YK bezelye
3 - 4 kaşık kısır ( halamız getirmiş dayanamadım )
1 YK pilav ( diğer halam ille az tadına bak bari dedi )
Yengesi tatlıda yapmış, halası gelirken birde hamur işleri ve kurabiye yapıp getirmiş ama onlardan yemedim
Çayımı zaten şekersiz içiyorum
Hazır bir araya gelmişken eşimin kuzeninin eşiyle çakma elti diyorum ben ona Piknik için organizasyon yaptık
Rabbim nasip kısmet ederde bir aksilik olmazsa Pazar günü eşimin amcası minibüs kiralıyacak ve hep birlikte sabahtan pikniğe gideceğiz Yine baştan anlaştık hamur işi falan hiç yapılmayacak sadece kahvaltılıklar gideceğimiz yere yakın bir köyden alınıcak birde akşama doğru mangallıklar Ben zaten ekmek yemem sadece kahvaltıda 1 dilim
Bir yandan size bakarken bir yandanda yeşil çay yaptım kendime onu yudumluyorum
Regl yüzüden ağrı başladı ufak ufak
Kız mayklar dedikleri manyaklar değilCem yılmazın anahtarını alırım Mike reklamından esinlenip mayk dediler
Yerım ben o kuzuyu
Bu arada çok geçmiş olsunİnşallah baş ağrın geçer bir an önce
Heee unutmadan AynurDafi Abla sizlerede çok geçmiş olsun Alıntılarınız uçmuş nedense
ben de sizdenim ama kilo adına bu ara pek bişey yapmıyorum ama yakında hayatımı rayına koyunca tutmasın kimse beni tam gaz aranızdayım inşallah
benim kızda 21 mayıs akşam üzeri doğdu 5 te hakkaten dengeziiz burcuda ne bilemiyom kimine göre ikizler kimine göre boğaa büyüyünce akıllanır dediydim:))))))))Günaydınlar,
hepinize güzel bir cuma günü, güzel bildirimler diliyorum. benim tartı pek parlak değil, olsun buna da şükür.
Geçen hafta; 81,7 kg
Bu hafta; 81,3 kg
fark; 400 gram
Sporum da 45 dakikacık ama yazma istersen Asuman abla :) Şimdiden ellerine sağlık ablacım, öperim
kızın ne sevimli Nursena, alın bari o barbiyibenim kardeşimin doğum günü de 21 mayıs, çok dengesiz oluyor bu boğa ikizler karışımı büyüyünce, dikkat et :)
Kolay gelsin ablacım, hayırlısıyla atlatırsın inşallah misafirlerini. Eşin kendi işini yapıyor galiba, ne güzel ya geç gitmesi.
benim kızda 21 mayıs akşam üzeri doğdu 5 te hakkaten dengeziiz burcuda ne bilemiyom kimine göre ikizler kimine göre boğaa büyüyünce akıllanır dediydim:))))))))
selamun aleykum güzeller
masallah cok güzel kilo verenler ve spor yapanlar olmus
kizlar ben bir müddet kilo bildirimi yapamicam
lenflerimde genetik bir rahatsizligim var,her yil belirli bir zaman diliminde asiri ödem olusmaya basliyor
suan sag bacagim 18 ,sol bacagim ise 12 litre su toplamis halde
anlayacaginiz tarti sürekli + gösteriyor..
lenf drenajlara baslicaz haftaya,biraz sisliklerim inmeye baslayinca yine kilo bildirimi yaparim insallah
hepinizin cumasi mübarek olsun
üzülme canım, kısmetten öte köy yok derdi babannem. Kısmetinde bu varmış demek ki. Inşallah ikiniz de çok sağlıklı geçirirsiniz bu süreci. Allah yardımcınız olsun ikinizin de.
selamün aleyküm...
Nasılsınızz...bugün hava çok güzel ve sıcak görünüyo...allahtan dışarı çıkmıcaz evin içi güzel...benimde başımın ağrısı geçti ama sorhoşluğu aptallığı nezaman geçer bilmiyorum....ama neyseki gecemiz güzel geçti...sabahta 10 da kalktık ama uyandığında hafif ateşi vardı küçük hanımın yemek falan yedirdim ilaç verdim...bende kendime 2 yumurta yarım domates biberden melemen yaptım...birazdan yeşil çayımıda içerim....tartımda mutlu etti benii...
Geçen hafta:88,9
bu hafta:87,8.....tabi pazartesi 89,9 dum o ayrı....
Fark:1,100 gr....
Asucum şimdiden ellerine sağlık kolay gelsin...
Günaydınn canım...tabikide sevinn bebek herzaman için hangi koşulda olursa olsun tatlı bir mutluluk güzel bir heyecandır canım..allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
Ozaman aramıza hoşgeldinn...
Sağol ablacım...ekledim bir ara bakarım artık..
Canım çok geçmiş olsun biran önce düzelirsin inşallah kendine dikkat et özletmeselamun aleykum güzeller
masallah cok güzel kilo verenler ve spor yapanlar olmus
kizlar ben bir müddet kilo bildirimi yapamicam
lenflerimde genetik bir rahatsizligim var,her yil belirli bir zaman diliminde asiri ödem olusmaya basliyor
suan sag bacagim 18 ,sol bacagim ise 12 litre su toplamis halde
anlayacaginiz tarti sürekli + gösteriyor..
lenf drenajlara baslicaz haftaya,biraz sisliklerim inmeye baslayinca yine kilo bildirimi yaparim insallah
hepinizin cumasi mübarek olsun
dafıcım gecmıs olsun basına gunes gecmıs olabılır bırde kan sekerındekı anı dalgalanmalar buna sebep olur bence ıhmal etme doktora gıtkı allah korusun bısey varsa erken teşhişle ıylesmek daha kolay oluo...tekrar gecmıs olsun
aynurum zeynebim daficim geçmiş olsun.nusena banucum Allah kabul etsin.yatmadan bakayım dedim.hayırlı geceler.sevgiyle kalın
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
kızlar hepiniz çok sağolun. Allah razı olsun. Allah sizlere sağlık versinKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve eksi bildirimli bi gün diliyorum işlerim yoğun alıntıları cevaplayım kilomu yazıp kaçıcam hemen sizleri seviyorum kızlar
Dafi ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok yoruyosun kedini biraz dinlen lütfen
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsinGünaydın arkadaşlar 10 gündür adet olmamıştım dün test yaptım pozitif çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ideal kiloma ulaşmadan düşünmüyordum.daha kızım 2yaşında artık ne yaparım bilmiyorum.sizce sevinmelimiyim bana yardımcı olurmusunuz şuan kafam çok karışık
kızlar ben kaçayım, dalkonun d.gunu var kreste onun için hazırlanıcam biraz. öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?