Süper motivasyon ins bende sizler gibi azimle verebilirim kilolarımı cok sevdim burayı
Merhabalar
Cuma günleri ne kadarda çabuk geliyor ya :)
Tartı sonucuma geçmeden önce ,
Daficim geçmiş olsun.Bence kan şekeri ile ilgili olabilir yaşadığın şey.Bir dr görün istersen.Bu hafta iki haftanın kilosunu vermişsin maşallah sen
sukutu hal, bebiş sürpriz yapayım annemle babama dedi herhalde,Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah.
Mutlu,oğlunun d.günü kutlu mutlu olsun :)Kaç yaşını giriyor bugün?
Gökçe irem, harika bir rakam görmüşsün tartıda
Akabe çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin.
Ayşe_c52 ,117 sana çok aşılmaz bir kilo gibi gelebilir ama ben inanıyorum sen birazcık asılsan büyük bir bölümünü hiç anlamadan verirsin,anladığım kadarıyla 25 + yaşlardasın bu büyük bir avantaj senin için.İnan bana 35 + yaşlardan sonraya bırakırsan bu işi çok daha fazla zorlanırsın.Hadi asıl biraz bu işe,bak yazda geldi geliyor
Banucum sende r..l yüzünden istediğin rakamı görememişsin ama ben inanıyorum sen bu yaz sonuna kadar fıstık gibi olcaksınMaşallah azmin hiiiiç bitmesin canım
Zeynep,dün çok yorulmuşsunuz,kuzularda perişan olmuş sıcaktan.İnşallah bugun dinlenebilmişsindirBu hafta güzel gitmiş seninde kilon
Selamün aleyküm...
nasılsınızz...bugün hava çok güzel ve sıcak görünüyo...Allahtan dışarı çıkmıcaz evin içi güzel...benimde başımın ağrısı geçti ama sorhoşluğu aptallığı nezaman geçer bilmiyorum....ama neyseki gecemiz güzel geçti...sabahta 10 da kalktık ama uyandığında hafif ateşi vardı küçük hanımın yemek falan yedirdim ilaç verdim...bende kendime 2 yumurta yarım domates biberden melemen yaptım...birazdan yeşil çayımıda içerim....tartımda mutlu etti benii...
geçen hafta:88,9
bu hafta:87,8.....tabi pazartesi 89,9 dum o ayrı....
fark:1,100 gr....
asucum şimdiden ellerine sağlık kolay gelsin...
günaydınn canım...tabikide sevinn bebek herzaman için hangi koşulda olursa olsun tatlı bir mutluluk güzel bir heyecandır canım..Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
ozaman aramıza hoşgeldinn...
sağol ablacım...ekledim bir ara bakarım artık..
en yakın zamanda dıyetısyene gittt
ben manyagım işte maykı bıle dogru okuamıom zaten kıloda veremıom manyagım ben manyakkk offfff....
selam kızlar yuryusumu yaptım geldım aksama yatılı mısafırım gelcek sehır dısından evı kırklamam gerek her yer sac dolu allahım yaaa
elbıse dolabım almıs basını gıdıo...kıloda verememısım ben 3 ayda 10 kılo verdım sonra durdu 2ayda toplasan 2kılo verebıldım ne olcak bnm bu halım bılmıorum bıldırım yapayım barı
spor 600dk kılo gecen hafta 105 bu sabah 104.8 gıden -200
selamun aleykum güzeller
masallah cok güzel kilo verenler ve spor yapanlar olmus
kizlar ben bir müddet kilo bildirimi yapamicam
lenflerimde genetik bir rahatsizligim var,her yil belirli bir zaman diliminde asiri ödem olusmaya basliyor
suan sag bacagim 18 ,sol bacagim ise 12 litre su toplamis halde
anlayacaginiz tarti sürekli + gösteriyor..
lenf drenajlara baslicaz haftaya,biraz sisliklerim inmeye baslayinca yine kilo bildirimi yaparim insallah
hepinizin cumasi mübarek olsun
kızlar ben kaçayım, dalkonun d.gunu var kreste onun için hazırlanıcam biraz. öpüyorum herkesi.
sukutuhalim hayirli olsun hamileligin! Allahin izni ile saglikli bir bebis olur! Takma kafana! Senin kilon kacki korkuyorsun?
Bu arada gecen haftaki kilom: 95kg
Bu haftaki kilom: 92,7kg
spor yok...
Giden 2,3kg
Tabi bünye affersiniz öküz gibi yemeye alismisti... Biraz azaltinca hemen hop gidiverdi kilolar :)
Motivasyon icin coook iyi oldu bu :)
26 yasindayim vernek yerine aliyorum her hafta
inşallah seninki bizimkine benzemez. gerçi aklı benzesin :) bizimki össde ilk bine girmişti. boğaziçi mezunu kendisi, şimdi bi bankada müdür yardımcısı. bi diğer kuzenim var 21 mayıs doğumlu, o da tıppı yarıda bıraktı bilgisayar mühendisi oldu. senin kızın da çok başarılı olur inşallah :) ama barbi istemesinden çok tatlı olduğu belli
notingg süperr siinnn
selamun aleykum güzeller
masallah cok güzel kilo verenler ve spor yapanlar olmus
kizlar ben bir müddet kilo bildirimi yapamicam
lenflerimde genetik bir rahatsizligim var,her yil belirli bir zaman diliminde asiri ödem olusmaya basliyor
suan sag bacagim 18 ,sol bacagim ise 12 litre su toplamis halde
anlayacaginiz tarti sürekli + gösteriyor..
lenf drenajlara baslicaz haftaya,biraz sisliklerim inmeye baslayinca yine kilo bildirimi yaparim insallah
hepinizin cumasi mübarek olsun
merhabalar
herkese hayırlı cumalar dilerim.
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
ben deliler gibin kasmama rağmen ne yazıkki 200 gr verebilmişim. neredeyse hergün leslie 5 mil yaptım ama neyse artık...
gecen hafta 97.000
bu hafta 96.800
spor. 300 dk.
şimdiden liste hazırlayanların eline sağlık öpücükler...
Anammm sabahtan beri elektrikler defalarca kesildi
Çok şükür şimdi geldide hemen salonu süpürüp kardeşim gelmeden sizlere bakayım dedim
Canım kuzucuğa çok geçmiş olsun
Pes etmek yok sağlıklı olan zaten ayda 2 en fazla 3 kilo
Gidecek o kilolar merak etme
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Dalokayın Doğum günü kutlu olsun canımnice senelere
Süpersinnnnnnnnnn
Darısı başımıza
Canım pes etme gidecek o kilolar
selamm kızlarrr napeysınızz neler varr nelerr yokk....dilerimm herkeslerr süperr kilolarr vermiştirr....benn takılı kaldığım 83 ü sonunda kırdımm..bu sabah 82.3 dümmm.....azda olsa çok sevindimmm.....
yaaa bide ben size bişi sorucamm..ben bu kiloları burada verdimmm..szinn yerinizz bendee çookkk başkaa....beni hep motive ettinizz hiçbirinizin hakkını ödeyemem helal edinn.....birbirimizi görmedenn yüreğimizi açtık çogu zamann...şeyy ben bi çogunuzu merak ettim yeri geldiğindee kim beni böyle iyi eden diye...siz beni merak ettinizmi bilmiyorum ama.. ben şimdi resim eklesemmm....burda konuştuğum bi sizlersiniz nerdeysee..siz eklisiniz arkadaş listemee..sizden başkasıda görsün istemiyorumm..bunun imkanı varmıı??yani secebiliyormuyum görecek kişilerii??tanışmak istiyorum sizinleehem verdiğim kilo farkediliyormu ona bakarsınız öncesi sonrası...
ben hep bi tanıdık çıkar içimi rahat dökemem diye eklemedimm..ama şimdi sanırsamm hiçbiriniz tanıdığım değilsinizzzzzama bi okadarda en iyi tanıdıklarımsınızzz....sizi seviyorumm...
ya aslında öğretmeninden hoşlaşmadık ben ve diğer veliler hepimiz aynı kanıdayızz kadın ilgisiz bize karşı severek yapmıyo mesleğini o bi gerçek evde çocuklarıyla uğraşmaktan sanırım zaman ayıramıyo dinlenmeye geliyo okula kızım sarılıp öpmek istemiş sevmiyorum diye terslemiş
dün gittim okula bahçede kreşte olan çocuğu foto çekilyolardı bana diyoki sizz konuşun ben dinliyom kafa orda ama duvar gibi sordum sorumu cevap yarım yamalak aldım çıktım garip biri
15 te bii sınıf temizleniyo allahımm masası dolabı toz içinde miğdem kalktı yaa insan kendi oturduğu masayıdamı temizlemez bi acayipp kadın pisikolojik sorunluu yüzümüze hiç bakmıyo konuşurkenn
bunları neden yazdım biliyomusunn
ama buna rağmen kızımın dersleri 5 hep 1 yanlış çıkıyo oda dikkatsizlikten yani yapamadığından deill
sınıf deiştirmekte istemiyoo arada kaldıkk yanii
okulu hiç istemiyo deiştirmek zaten
allahtan 4 yıl kaldı 2 yılımız
geçen sınıf annesi taini çıksın diye dua ettik çıkmadı diyo
emeğe saygılıyım ama bazen insanları çileden çıkarıyoolar yaa
yan sınıfa rica etsem geçmek için diyorumm öbür veliler bu sefer bizde deiştirrmek istiyoruz dicekler okuluda birbirine katarız yanee hiç bi veli iistemiyoo kadın ve eşi kendi kabuğundan çekilmişler yaşıyolar işte
eşimle pazardakarşılaştık merhaba deedimm durup kadın durmadı ağzının ucuyla gülümsedi gittii tuhaf yaa kızımda anne öğretmenim neden bana gülmedi
:)) güleyimmi ağlayayımmı allahın selamını almaktan aciz
neyse cuma cuma günaha girdim yaaa
hayırlı cumalar olsun hepimize
benim bu hafta iyi geçti sayılır ama yürüyüşüm pek yok kısa aralıklarla 10 dakika 15 dakika oda sayılmaz
hepinizi öpüyorummm sevgiyle kalın
asum
geçen hafta 98,900 kg
bu hafta 97,800 kg
giden 1,100 kg
sporum anca 60 dakika 2 gün 30 ar dk yürüyebildim
emeğine elinme sağlık kuzum
kızlr merhaba..ebruya olan güzel dilekleriniizi okudum selamlarınızı ileteceğim..
benm ve tüm isteyenler için söylediklerniz de cok hoşuma gitti
simdi bildirimimi ypyım sonra gecmişn derinliklerine dlaım
geçen hafta 98.1di sanırım bu hafta 97.5
400dk sporum var ama bugün spora falan gitmiyorum.zen öle hım şahım bir faydası olmuyor bana..
kendime kafa tatili verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?