Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi yapıyorum

kilo : 87. 5
geçen hafta : 89
giden - 1.5

spor : 120 dk.

sanırım bu hafta iki haftanınki birden gitti

Merhabalar
Cuma günleri ne kadarda çabuk geliyor ya :)
Tartı sonucuma geçmeden önce ,

Daficim geçmiş olsun.Bence kan şekeri ile ilgili olabilir yaşadığın şey.Bir dr görün istersen.Bu hafta iki haftanın kilosunu vermişsin maşallah sen

sukutu hal, bebiş sürpriz yapayım annemle babama dedi herhalde,Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah.

Mutlu,oğlunun d.günü kutlu mutlu olsun :)Kaç yaşını giriyor bugün?

Gökçe irem, harika bir rakam görmüşsün tartıda

Akabe çok geçmiş olsun,Allah şifalar versin.

Ayşe_c52 ,117 sana çok aşılmaz bir kilo gibi gelebilir ama ben inanıyorum sen birazcık asılsan büyük bir bölümünü hiç anlamadan verirsin,anladığım kadarıyla 25 + yaşlardasın bu büyük bir avantaj senin için.İnan bana 35 + yaşlardan sonraya bırakırsan bu işi çok daha fazla zorlanırsın.Hadi asıl biraz bu işe,bak yazda geldi geliyor

Banucum sende r..l yüzünden istediğin rakamı görememişsin ama ben inanıyorum sen bu yaz sonuna kadar fıstık gibi olcaksınMaşallah azmin hiiiiç bitmesin canım

Zeynep,dün çok yorulmuşsunuz,kuzularda perişan olmuş sıcaktan.İnşallah bugun dinlenebilmişsindirBu hafta güzel gitmiş seninde kilon

Gelelim benim kiloma..

Geçen hafta 99.1

bu hafta :98.6

fark:500 gr

Az oldu ama eksi eksidir bana göre.Mutluyum ben yani :)) Yarım kilo bir kilo derken vereceğim ben bu kiloları,acelem yok

Spor yok..
yürüyüş yok..

Son düzenleme:
Süper motivasyon ins bende sizler gibi azimle verebilirim kilolarımı cok sevdim burayı

Tabi verirsin sende,hem bak gör nasıl verirsin.Hoşgeldin aramıza..
Taşalım istersen,badel ben,37 yaşındayım 14 yıllık evliyim,4 yaşında bir kuzuşum var,ev hanımıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Sende anlat bakalım kimsin necisin kilon kaç :) Ayy çok meraklı gördüm kendimi :)))

herkese merhaba canlar...

malum dün kandil yoğunluğu ile size hiç uğrayamadım inşallah gönlümüzden geçen tüm dualar kabul olur bu mübarek gecede...günlerde..

Aynurcum
çok geçmiş olsun sana birde liste hazırlamışsın hasta hasta ellerine sağlık...inşallah mayklar da hedefine ulaşır...

Akabecim sana da çok geçmiş olsun Rabim tez zamanda şifasını versin...

Mutlu Dalokay'ın doğum günü kutlu olsun, huzurlu mutlu bir hayatı olsun inşallah...

Sukutuhalim gözün aydın Mübarek bir günde öğrenmişsin çok anlamlı...

Asuman ablacım kilom aynı 99
sporum yok...

26 yasindayim vernek yerine aliyorum her hafta

selamm kızlarrr napeysınızz neler varr nelerr yokk....dilerimm herkeslerr süperr kilolarr vermiştirr....benn takılı kaldığım 83 ü sonunda kırdımm..bu sabah 82.3 dümmm.....azda olsa çok sevindimmm.....

yaaa bide ben size bişi sorucamm..ben bu kiloları burada verdimmm..szinn yerinizz bendee çookkk başkaa....beni hep motive ettinizz hiçbirinizin hakkını ödeyemem helal edinn.....birbirimizi görmedenn yüreğimizi açtık çogu zamann...şeyy ben bi çogunuzu merak ettim yeri geldiğindee kim beni böyle iyi eden diye...siz beni merak ettinizmi bilmiyorum ama.. ben şimdi resim eklesemmm....burda konuştuğum bi sizlersiniz nerdeysee..siz eklisiniz arkadaş listemee..sizden başkasıda görsün istemiyorumm..bunun imkanı varmıı??yani secebiliyormuyum görecek kişilerii??tanışmak istiyorum sizinlee hem verdiğim kilo farkediliyormu ona bakarsınız öncesi sonrası...

ben hep bi tanıdık çıkar içimi rahat dökemem diye eklemedimm..ama şimdi sanırsamm hiçbiriniz tanıdığım değilsinizzzzz ama bi okadarda en iyi tanıdıklarımsınızzz....sizi seviyorumm...

Anammm sabahtan beri elektrikler defalarca kesildi
Çok şükür şimdi geldide hemen salonu süpürüp kardeşim gelmeden sizlere bakayım dedim

Canım kuzucuğa çok geçmiş olsun

Pes etmek yok sağlıklı olan zaten ayda 2 en fazla 3 kilo
Gidecek o kilolar merak etme

Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

kızlar ben kaçayım, dalkonun d.gunu var kreste onun için hazırlanıcam biraz. öpüyorum herkesi.

Dalokayın Doğum günü kutlu olsun canım nice senelere

Süpersinnnnnnnnnn
Darısı başımıza

26 yasindayim vernek yerine aliyorum her hafta

Canım pes etme gidecek o kilolar

Zeynep çok geçmiş olsun sende de migren var sanırım...migren bandı var onu denedin mi hiç gratissslerde satılıyordu ben aldım eşime...
zaten bir girdimi günlerce gitmiyor...

Dafi ablacım sana da çok geçmiş olsun...kendini çok yoruyorsun bu tempoda birde diyet yapıyorsun kan şekerin filan düşmüştür...ama doktora gidip genel bir checkup yaptırsan iyi olmaz mı?

bu sıra ben de çok yoruldum kızlar 2 hafta izinsiz üstüste çalışmış olucam ve de aşırının aşırısı tempolu ellerim ayaklarım hep şiş reglde gecikti 3 gün hala olmadım...

Hayırlı cumalar Asumancığım kilo 98.7 spor 240 dakika herkese selamlar yeni geldim işimi evimi toplayıp yazılanları okuyayım

ya aslında öğretmeninden hoşlaşmadık ben ve diğer veliler hepimiz aynı kanıdayızz kadın ilgisiz bize karşı severek yapmıyo mesleğini o bi gerçek evde çocuklarıyla uğraşmaktan sanırım zaman ayıramıyo dinlenmeye geliyo okula kızım sarılıp öpmek istemiş sevmiyorum diye terslemiş
dün gittim okula bahçede kreşte olan çocuğu foto çekilyolardı bana diyoki sizz konuşun ben dinliyom kafa orda ama duvar gibi sordum sorumu cevap yarım yamalak aldım çıktım garip biri

15 te bii sınıf temizleniyo allahımm masası dolabı toz içinde miğdem kalktı yaa insan kendi oturduğu masayıdamı temizlemez bi acayipp kadın pisikolojik sorunluu yüzümüze hiç bakmıyo konuşurkenn
bunları neden yazdım biliyomusunn
ama buna rağmen kızımın dersleri 5 hep 1 yanlış çıkıyo oda dikkatsizlikten yani yapamadığından deill
sınıf deiştirmekte istemiyoo arada kaldıkk yanii
okulu hiç istemiyo deiştirmek zaten
allahtan 4 yıl kaldı 2 yılımız
geçen sınıf annesi taini çıksın diye dua ettik çıkmadı diyo
emeğe saygılıyım ama bazen insanları çileden çıkarıyoolar yaa

yan sınıfa rica etsem geçmek için diyorumm öbür veliler bu sefer bizde deiştirrmek istiyoruz dicekler okuluda birbirine katarız yanee hiç bi veli iistemiyoo kadın ve eşi kendi kabuğundan çekilmişler yaşıyolar işte

eşimle pazardakarşılaştık merhaba deedimm durup kadın durmadı ağzının ucuyla gülümsedi gittii tuhaf yaa kızımda anne öğretmenim neden bana gülmedi
:)) güleyimmi ağlayayımmı allahın selamını almaktan aciz
neyse cuma cuma günaha girdim yaaa

hayırlı cumalar olsun hepimize

benim bu hafta iyi geçti sayılır ama yürüyüşüm pek yok kısa aralıklarla 10 dakika 15 dakika oda sayılmaz

hepinizi öpüyorummm sevgiyle kalın

asum

geçen hafta 98,900 kg

bu hafta 97,800 kg

giden 1,100 kg

sporum anca 60 dakika
2 gün 30 ar dk yürüyebildim

emeğine elinme sağlık kuzum

geçmiş olsun yılancık dıolar ona dedemdede olurdu saallama ayaklarını hep havada tut

ya bndednde 200 gr gıtmıskı 600dk sporum var gezerken tozarken yurudugumu saymıyorum bıle reglyme 4gun var ondanmı bole oldu acaba nasıl gıdecek bu kılolar gercekden cok merak edıoyorum

moral oldun valla saol bugun yuruyus yaparken kılom aklıma geldı aglıyasım geldı sankı ustume yapısmıs zift lekesı gıbı çıtılıyom çıtılıyom cıkmıo gıtmıo(

resmını paint dosyasında aç yuzunu karala gerısını buraya ekle cok merak edıorum aradakı farkı bıde ne kdr surede verdıgınıde yaz resmın bı kosesıne yaawww...azcık moral ol bıze hayalımdekı kılodasın...

kızlr merhaba..ebruya olan güzel dilekleriniizi okudum selamlarınızı ileteceğim..
benm ve tüm isteyenler için söylediklerniz de cok hoşuma gitti

simdi bildirimimi ypyım sonra gecmişn derinliklerine dlaım

geçen hafta 98.1di sanırım bu hafta 97.5

400dk sporum var ama bugün spora falan gitmiyorum.zen öle hım şahım bir faydası olmuyor bana..
kendime kafa tatili verdim

Öğretmen gerçekten çok önemli Nursena, hele de ilköğretimde, bizim zamanımızdaki ilkokul yani. temel o zaman oluşuyor zaten. Şanslısın ki kızının dersleri çok güzelmiş. Ama ben senin yerinde olsam diğer velileri de örgütler kadınla konuşmayı denerdim. sonuçta kendini tamamen değiştiremez ama çocuklara sıcak davranırsa öğretmen ve okuldan soğumalarına sebep olmaz en azından. hepiniz aynı sorundan muzdaripken de kayıtsız kalamaz, ama konuştuğunuzu müdüre de bildirin ki kadın saçma sapan triplere girmesin sonra. öğretmenler de insan sonuçta, onların da bir kısmı ilgisiz ve mesleğe uygun olmayanlardan çıkabilir. kutsal meslek diye yanlışa ses çıkarmayacak değilsiniz. bence kadın anlayacaktır rahatsızlıklarınızı. en azından biraz dikkat eder, müdürün falan da haberi olunca salamaz o kadar.

Bazı meslekten gerçekten herkesin yapamayacağı meslekler oluyor malesef. hayır bu durumda çocuklar da okulu sevecekken öğretmen yüzünden uzaklaşabiliyor.

Yasemin abla harikasın, tebrikler

Kuzum bugün dinlen ama pes etme sakın. bu hafta genel bi durgunluk var herkeste. sanırım ay döndü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…