Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkdaşım benden iyi haberler,bi sorun yok şükür.
sen nsılsın peki?

yeni tpic açmıssın okudum ama bir gelemedim kahveye..uğrucam en akın zamanda

resm ekleme işine gelince albümü açarken sadece arkadaşlarım görsün dersen sadece listendekiler görür ben öyle yaptım.
hadi kolay gelsin bekiyorum bende seni seviyorum
yeni topic acınca artık gelmessin sanmıstım burda görünce sevindim:))

kızz gelemmmii burasının yeri bi başkaa....onu açmamın sebebii..benim gibi pkolular varr o sayfada devamlı kilo konuşuyordukk kızlarla dedikk bi pkolu kilolu sayfası açak birbirimize hem tedavide hemde diyette destek olakk.. inşallah sonuç güzel olurr...teşekkür albüm yardımı için şimdi sana bakıyorumm bi tanışalımmm...

iyi olmana çook sevindimm...raabbim dahada iyi etsinn inşallahh....herşey güzell olacakk ben buna inanıyorumm sende inannn...

Ben geldim bebislerrrr
Kilo bildirimi yapip cikiyorum arkadasa gidicem bugün eve yeni girdim gesmelere gittim
Gecen Hafta : 97.7
Bu Hafta : 97.9
Gelen : +200
Spor : Yoookkkk
Öptüm kizlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

albümm temem dir arkadaşımm aynen anlattığın şekilde yaptım inş olmuşturr...buyur gel tanışalımm ben seninlee tanıştımm...aynen hayalimdeki gibisinn çook tatlısınn vee hiç ama hiçç kilonu göstermiyorsunnnn

hayırlı cumalar , bol eksi bildirimli günler canlarımmm

bugünde güçç bela gittim geldim okula , dün gece yine kötüydüm , karnım çok kötü kuzular , sürekli sancım varr :26::26::26:

neyse önümde 3 günlük bi tatil var ama haftasonu kaynımla ve eltimle vakit geçirecez , bir yazılı haftam başlıyo , yazık bu Aynura yazıkk

MERYEMim Ebrunun müjdesini vermişsin kuzum , hoşgelmiş Rüzgar cücüşş , darısı bekleyen herkeslerin hepimizin başına kuzucuumm

canım hakkında hayırlısı olsun , Rabbim onu yola çıkarmış ,artık sıra sağlıcakla gelmesini beklemek olacakk , hayırlı uğurlu olsunn

çok geçmiş olsun canımm , Rabbim tez zamanda şifa versin , demekki sürekli + bu yüzdenmiş , inşAllah bi an önce sağlığına kavuşursun , öperimm

Süper motivasyon ins bende sizler gibi azimle verebilirim kilolarımı cok sevdim burayı

aramıza hoşgeldiinn , azmin daim olsun canımm

Kuzum toparlanırsın inşallah bi an önce, bi daha mı gitsen doktora :26:

geçmiş olsun tekrardan canım, öperim çok.

Kuzum toparlanırsın inşallah bi an önce, bi daha mı gitsen doktora :26:

geçmiş olsun tekrardan canım, öperim çok.

sağol can cücüşümm , diğer bütün geçmiş olsun dileklerini ileten cücüşleride öperiimmm

bilmiyom kuzum yaa, toparlayamassam bir daha giderim , ama şuan iyi gibiyim ,az beklicez bakalım

MUTLUcum Dalokayın doğum günü kutlu olsun , Rabbim sağlıklı , mutlu , huzurlu bir ömür nasip eylesin inşAllahhh

arkadaslar merhaba..
bende araniza katilmak istiyorum.. suan 93 kiloyum, 5 ay icinde 75 kiloya dusmek istiyorum. tabiki daha fazlasida olsa fena olmaz. bana verebileceginiz onerileriniz varmi.. 96 kiloydum aslinda 15 gun once diyete basladim.. 3 kilo verdim.. bu hizla gidersem ayda 6 kilo yapar.. dahada fazla verilebilirmi acaba.. bana yardimci olurmusunuz lutfen... boyum 160 cm.

hoşgeldinnn....

o halde aramıza hoşgeldin canımm )

bizler burada herkesin kendine özel uyguladığı diyetlerle kilo veriyoruz , sende kendin zaten bi düzene başlamışsın , 15 günde 3 kilo vermişsin , tebrik ederim

bu şekilde devam edersen hedefine ulaşabilirsin canım , aydık 4-5 kilo normal, fazlası sağlıksız olabilir senin için , azmin daim olsun , kolay gelsiinn

Son düzenleme:
Mrb kızlar bende 64 kg kilo vermez istiyorum. Yardım edin lğtfen. Göbeğim var benimde nasıl eritebilirim. Yeni doğum yapmış kadın gibi göbek bölgem de yağım ve kilom var . Tavsiyelerinizi bekliyorum....

Mrb kızlar bende 64 kg kilo vermez istiyorum. Yardım edin lğtfen. Göbeğim var benimde nasıl eritebilirim. Yeni doğum yapmış kadın gibi göbek bölgem de yağım ve kilom var . Tavsiyelerinizi bekliyorum....

hoşgeldin canım , 64 kilo isen 60-69 kilo aralığındakiler birliikte zayıflıyor başlığına yazabilirsin , burası 90+ topici

canımcım bizden senin gibi 2 dene çıkar nerdeyseee bencede kendi kilona yakın topikte versen faydalı olur kolay gelsinnn

aceba 64 kilomu vermek istiyorum dedin yanlış anlaşılmaısınnn

canımcım bizden senin gibi 2 dene çıkar nerdeyseee bencede kendi kilona yakın topikte versen faydalı olur kolay gelsinnn

aceba 64 kilomu vermek istiyorum dedin yanlış anlaşılmaısınnn

bende annamadım nursenoşşş :))

cücüşümmmm

nursenoşşş kızının barbi dileğine ba-yıl-dım..
ay orda olsam ben almak isterdim barbisini..
bende küçükken tek derdim barbie bebeklerim di..hoş büyüyünce de pek bişe değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…