selamm kızlarrr napeysınızz neler varr nelerr yokk....dilerimm herkeslerr süperr kilolarr vermiştirr....benn takılı kaldığım 83 ü sonunda kırdımm..bu sabah 82.3 dümmm.....azda olsa çok sevindimmm.....
yaaa bide ben size bişi sorucamm..ben bu kiloları burada verdimmm..szinn yerinizz bendee çookkk başkaa....beni hep motive ettinizz hiçbirinizin hakkını ödeyemem helal edinn.....birbirimizi görmedenn yüreğimizi açtık çogu zamann...şeyy ben bi çogunuzu merak ettim yeri geldiğindee kim beni böyle iyi eden diye...siz beni merak ettinizmi bilmiyorum ama.. ben şimdi resim eklesemmm....burda konuştuğum bi sizlersiniz nerdeysee..siz eklisiniz arkadaş listemee..sizden başkasıda görsün istemiyorumm..bunun imkanı varmıı??yani secebiliyormuyum görecek kişilerii??tanışmak istiyorum sizinleehem verdiğim kilo farkediliyormu ona bakarsınız öncesi sonrası...
ben hep bi tanıdık çıkar içimi rahat dökemem diye eklemedimm..ama şimdi sanırsamm hiçbiriniz tanıdığım değilsinizzzzzama bi okadarda en iyi tanıdıklarımsınızzz....sizi seviyorumm...
merhaba arkdaşım benden iyi haberler,bi sorun yok şükür.
sen nsılsın peki?
yeni tpic açmıssın okudum ama bir gelemedim kahveye..uğrucam en akın zamanda
resm ekleme işine gelince albümü açarken sadece arkadaşlarım görsün dersen sadece listendekiler görür ben öyle yaptım.
hadi kolay gelsin bekiyorum bende seni seviyorum
yeni topic acınca artık gelmessin sanmıstım burda görünce sevindim:))
merhaba arkdaşım benden iyi haberler,bi sorun yok şükür.
sen nsılsın peki?
yeni tpic açmıssın okudum ama bir gelemedim kahveye..uğrucam en akın zamanda
resm ekleme işine gelince albümü açarken sadece arkadaşlarım görsün dersen sadece listendekiler görür ben öyle yaptım.
hadi kolay gelsin bekiyorum bende seni seviyorum
yeni topic acınca artık gelmessin sanmıstım burda görünce sevindim:))
Günaydın arkadaşlar 10 gündür adet olmamıştım dün test yaptım pozitif çıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ideal kiloma ulaşmadan düşünmüyordum.daha kızım 2yaşında artık ne yaparım bilmiyorum.sizce sevinmelimiyim bana yardımcı olurmusunuz şuan kafam çok karışık
selamun aleykum güzeller
masallah cok güzel kilo verenler ve spor yapanlar olmus
kizlar ben bir müddet kilo bildirimi yapamicam
lenflerimde genetik bir rahatsizligim var,her yil belirli bir zaman diliminde asiri ödem olusmaya basliyor
suan sag bacagim 18 ,sol bacagim ise 12 litre su toplamis halde
anlayacaginiz tarti sürekli + gösteriyor..
lenf drenajlara baslicaz haftaya,biraz sisliklerim inmeye baslayinca yine kilo bildirimi yaparim insallah
hepinizin cumasi mübarek olsun
Süper motivasyon ins bende sizler gibi azimle verebilirim kilolarımı cok sevdim burayı
hayırlı cumalar , bol eksi bildirimli günler canlarımmm
bugünde güçç bela gittim geldim okula , dün gece yine kötüydüm , karnım çok kötü kuzular , sürekli sancım varr :26::26::26:
neyse önümde 3 günlük bi tatil var ama haftasonu kaynımla ve eltimle vakit geçirecez , bir yazılı haftam başlıyo , yazık bu Aynura yazıkk
Kuzum toparlanırsın inşallah bi an önce, bi daha mı gitsen doktora :26:
geçmiş olsun tekrardan canım, öperim çok.
arkadaslar merhaba..
bende araniza katilmak istiyorum.. suan 93 kiloyum, 5 ay icinde 75 kiloya dusmek istiyorum. tabiki daha fazlasida olsa fena olmaz. bana verebileceginiz onerileriniz varmi.. 96 kiloydum aslinda 15 gun once diyete basladim.. 3 kilo verdim.. bu hizla gidersem ayda 6 kilo yapar.. dahada fazla verilebilirmi acaba.. bana yardimci olurmusunuz lutfen... boyum 160 cm.
hoşgeldinnn....
arkadaslar merhaba..
bende araniza katilmak istiyorum.. suan 93 kiloyum, 5 ay icinde 75 kiloya dusmek istiyorum. tabiki daha fazlasida olsa fena olmaz. bana verebileceginiz onerileriniz varmi.. 96 kiloydum aslinda 15 gun once diyete basladim.. 3 kilo verdim.. bu hizla gidersem ayda 6 kilo yapar.. dahada fazla verilebilirmi acaba.. bana yardimci olurmusunuz lutfen... boyum 160 cm.
Mrb kızlar bende 64 kg kilo vermez istiyorum. Yardım edin lğtfen. Göbeğim var benimde nasıl eritebilirim. Yeni doğum yapmış kadın gibi göbek bölgem de yağım ve kilom var . Tavsiyelerinizi bekliyorum....
Mrb kızlar bende 64 kg kilo vermez istiyorum. Yardım edin lğtfen. Göbeğim var benimde nasıl eritebilirim. Yeni doğum yapmış kadın gibi göbek bölgem de yağım ve kilom var . Tavsiyelerinizi bekliyorum....
canımcım bizden senin gibi 2 dene çıkar nerdeyseee bencede kendi kilona yakın topikte versen faydalı olur kolay gelsinnn
aceba 64 kilomu vermek istiyorum dedin yanlış anlaşılmaısınnn
aynurr afedersinn bağırsağın hala bozukmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?