Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anam istediği barby orjinalmş 85 lira diyo
kızım dedim karne hepsi 5 alırız dün babası muğladan lcw ya gitmiş 3 tşört bi kapri almış bende ayakkabı istiyo dolgu topuk onu alayım dedim içimden dur bakalım masraflarına baş gelinmiyoo

benimde hayalimdi barby anneme aylarca ağladın en sonunda fatoş almıştı barby çakması:))))))))))

ona bile ne sevinmiştimm
şimdi hiç sanmıyorumm en fazla 1 ay oynar sonra başka istekler doyumsuz şimdikiler

kızz sen doğur ben senin kızına bebek hediyesi alam emiiiiiiiiiiii inşallah

bende barbi manyağıydım resmeennnn

Son düzenleme:

benim de vardı bi tane barbi bebeğim. kardeşim sen jiletle bükülen bacaklarının derisini soy nasıl bükülüyor acaba diye. benim barbi terminatöre dönüşmüştü yani sonradan

--------

hiç keyfim yok bugün. evde işler dağ gibi. ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik... ben kolumu kaldıramıyorum. eşim de yarın bursaya düğüne gidecek, ütü şart yani. off. depresyona mı giriyorum acaba. yok yok öyle bi şey

puhahah bayıldım kardeşinin mantığına , meraklı minik haa , olsun bak 1 taşla 2 kuş , barbiden terminatör

cücüüüm dur girme durr , bende girecem yoksamm , hem daha kapışmamızın sonucu var , 5 kilo vermeyeni dövecem haaa

kızlar ben kaçayım, dalkonun d.gunu var kreste onun için hazırlanıcam biraz. öpüyorum herkesi.
Mutlu oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

O zaman hoşgeldin aramıza

tersine mühendis işte

sorma canım ya, zor tutuyorum kendimi. bakkaldan geldim, kırk tilki dondurma al diye çığırıp durdu. bu seferde evdeki cısslar falan aklımda. ama şimdi paşa paşa eriğimle activiamı yiyorum. bi tuhaf oldum niyeyse. neyse geçer inşallah, sen de girme durrr

slm arkadaşlar..ne haftaydı açıkçası..bir yandan müfettiş gelecek telaşı minişimin ufak öksürük hastane işleri ev okul anammmmmmmm ne yoğundu:) bugün hem müfettişi atlattım hem de nöbet günümdü bitti şükür öyle rahatladım ki...sıra yazılı ve karne işleri var inş hayırlısı ile onları da atlatırız...inş öğrencilerim de sbs de çok ii sonuçlar alırlar değmeyin keyfime:) kızım da çok ii şükür mevsimsel alerjik bi durummuş...kilo bildirimi iki hafta devamlılık istiyordu değil mi?
Bşl:98
Bugün:97.2

okuldan gelince tartıldım ama doğru olduğunu düşünüyorum çünkü kaçamaklar var:) herkese çok slmlar yemek ve ev işleri beni bekler...

bende okuldan gelirken o tilkiler benim zihnimdede çığırıyorduuu

evdeki cısslara hiç bişey demiyom zati , oturdum mabadımın üstüne pcyi salona aldım, uzandığım yerden takılıyomm

sen girmessen bende girmem taaaaammmııııı

kızlar merhaba....biraz geç kaldım biliyorum bildirim yapmakta ama giremedim......şimdiki kilom 90 800....kilo veren herkesi tebrik ediyorum....Allaha emanet olun....

esracım aynurcum bi baktım kalmışsınız başbaşa bende hemen karakedilik yapayım dediiimmmm....

aman ne olur girmeyin depresyona falan bende ucunda benkliyom zaten sizden önce girerim sonraa...:26::26:

tamam anlaştık güzel kehanetlerin var bu aralar zatiiii

ayy esracımm cok komiğime gitti kardeşinin düşünce yapısı:)))
hahaaha o havalı baribinin hvasını söndürmüş resmen...

aynur,esra ve zeynep cücüşlerim bnce de depresyona girmemek en iiyisi..

ay girmesi kolayda çıkması zorluyor haa

hürrem sultan a özel yazdım arada giriyor kk ya bize niye ugramıyorsun acaba die

ama posta kutusu doluymuş gitmed:44::44:

esracım aynurcum bi baktım kalmışsınız başbaşa bende hemen karakedilik yapayım dediiimmmm....

aman ne olur girmeyin depresyona falan bende ucunda benkliyom zaten sizden önce girerim sonraa...:26::26:

depresif kadınlar kulübü olduk resmen haaa :)))))))

aynur,esra ve zeynep cücüşlerim bnce de depresyona girmemek en iiyisi..

ay girmesi kolayda çıkması zorluyor haa

evet yaa cücüşüm çıkmak baya zor oluyoo

depresyonun tam olarak açılımı neki...:44:acaba ben zaten öylemiyim...:44:kendimden şüphe etmeye başladım...:26:

hiii ne fenasınızzzz..beni niye hiç aramıyonuz bakemmm..

Zeynomm sen girme cücüğümm depresyona biz gireriz senin yerinneeee

Esoşla konuştuk , verdim coşkuyu verdim coşkuyu , kim tutar Esrayııııı

iyi hadi bakalım...

dimi ya ben girmiyeyim çocuklara kim bakcek sonraa...

Bayanlar göbek var bende acil tavsiyelerinizi bekliyorummm

hım güzel sormuşsun bacımda bi anda gitmiyo malesef uzun süre spor yapman lazım...yürüyüş mekik isimlerini bilemediğim bazı alt karın hareketleri var düzenli olarak yapmaya başladığında 1 ay sonra farkı görmeye başlarsın...şimdilik aklıma gelenler bunlar..he tabi bide yediklerine dikkat etmen lazımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…