cücüşümmmm
nursenoşşş kızının barbi dileğine ba-yıl-dım..
ay orda olsam ben almak isterdim barbisini..
bende küçükken tek derdim barbie bebeklerim di..hoş büyüyünce de pek bişe değişmedi
cücüşümmmm
nursenoşşş kızının barbi dileğine ba-yıl-dım..
ay orda olsam ben almak isterdim barbisini..
bende küçükken tek derdim barbie bebeklerim di..hoş büyüyünce de pek bişe değişmedi
anam istediği barby orjinalmş 85 lira diyo
kızım dedim karne hepsi 5 alırız dün babası muğladan lcw ya gitmiş 3 tşört bi kapri almış bende ayakkabı istiyo dolgu topuk onu alayım dedim içimden dur bakalım masraflarına baş gelinmiyoo
benimde hayalimdi barby anneme aylarca ağladın en sonunda fatoş almıştı barby çakması:))))))))))
ona bile ne sevinmiştimm
şimdi hiç sanmıyorumm en fazla 1 ay oynar sonra başka istekler doyumsuz şimdikiler
kızz sen doğur ben senin kızına bebek hediyesi alam emiiiiiiiiiiii inşallah
benim de vardı bi tane barbi bebeğim. kardeşim sen jiletle bükülen bacaklarının derisini soy nasıl bükülüyor acaba diye. benim barbi terminatöre dönüşmüştü yani sonradan
--------
hiç keyfim yok bugün. evde işler dağ gibi. ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik... ben kolumu kaldıramıyorum. eşim de yarın bursaya düğüne gidecek, ütü şart yani. off. depresyona mı giriyorum acaba. yok yok öyle bi şey
Mutlu oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallahkızlar ben kaçayım, dalkonun d.gunu var kreste onun için hazırlanıcam biraz. öpüyorum herkesi.
arkadaslar merhaba..
bende araniza katilmak istiyorum.. suan 93 kiloyum, 5 ay icinde 75 kiloya dusmek istiyorum. tabiki daha fazlasida olsa fena olmaz. bana verebileceginiz onerileriniz varmi.. 96 kiloydum aslinda 15 gun once diyete basladim.. 3 kilo verdim.. bu hizla gidersem ayda 6 kilo yapar.. dahada fazla verilebilirmi acaba.. bana yardimci olurmusunuz lutfen... boyum 160 cm.
puhahah bayıldım kardeşinin mantığına , meraklı minik haa , olsun bak 1 taşla 2 kuş , barbiden terminatör
cücüüüm dur girme durr , bende girecem yoksamm , hem daha kapışmamızın sonucu var , 5 kilo vermeyeni dövecem haaa
tersine mühendis işte
sorma canım ya, zor tutuyorum kendimi. bakkaldan geldim, kırk tilki dondurma al diye çığırıp durdu. bu seferde evdeki cısslar falan aklımda. ama şimdi paşa paşa eriğimle activiamı yiyorum. bi tuhaf oldum niyeyse. neyse geçer inşallah, sen de girme durrr
tamam anlaştık güzel kehanetlerin var bu aralar zatiiiianam istediği barby orjinalmş 85 lira diyo
kızım dedim karne hepsi 5 alırız dün babası muğladan lcw ya gitmiş 3 tşört bi kapri almış bende ayakkabı istiyo dolgu topuk onu alayım dedim içimden dur bakalım masraflarına baş gelinmiyoo
benimde hayalimdi barby anneme aylarca ağladın en sonunda fatoş almıştı barby çakması:))))))))))
ona bile ne sevinmiştimm
şimdi hiç sanmıyorumm en fazla 1 ay oynar sonra başka istekler doyumsuz şimdikiler
kızz sen doğur ben senin kızına bebek hediyesi alam emiiiiiiiiiiii inşallah
benim de vardı bi tane barbi bebeğim. kardeşim sen jiletle bükülen bacaklarının derisini soy nasıl bükülüyor acaba diye. benim barbi terminatöre dönüşmüştü yani sonradan
--------
hiç keyfim yok bugün. evde işler dağ gibi. ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik... ben kolumu kaldıramıyorum. eşim de yarın bursaya düğüne gidecek, ütü şart yani. off. depresyona mı giriyorum acaba. yok yok öyle bi şey
esracım aynurcum bi baktım kalmışsınız başbaşa bende hemen karakedilik yapayım dediiimmmm....
aman ne olur girmeyin depresyona falan bende ucunda benkliyom zaten sizden önce girerim sonraa...:26::26:
aynur,esra ve zeynep cücüşlerim bnce de depresyona girmemek en iiyisi..
ay girmesi kolayda çıkması zorluyor haa
telefonda konuşuyoz ona da girsene
esracım aynurcum bi baktım kalmışsınız başbaşa bende hemen karakedilik yapayım dediiimmmm....
aman ne olur girmeyin depresyona falan bende ucunda benkliyom zaten sizden önce girerim sonraa...:26::26:
aynur,esra ve zeynep cücüşlerim bnce de depresyona girmemek en iiyisi..
ay girmesi kolayda çıkması zorluyor haa
depresyonun tam olarak açılımı neki...:44:acaba ben zaten öylemiyim...:44:kendimden şüphe etmeye başladım...:26:
hiii ne fenasınızzzz..beni niye hiç aramıyonuz bakemmm..
depresif kadınlar kulübü olduk resmen haaa :)))))))
evet yaa cücüşüm çıkmak baya zor oluyoo
Zeynomm sen girme cücüğümm depresyona biz gireriz senin yerinneeee
Esoşla konuştuk , verdim coşkuyu verdim coşkuyu , kim tutar Esrayııııı
Bayanlar göbek var bende acil tavsiyelerinizi bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?