Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam anlaştık güzel kehanetlerin var bu aralar zatiiii

ayy esracımm cok komiğime gitti kardeşinin düşünce yapısı:)))
hahaaha o havalı baribinin hvasını söndürmüş resmen...

valla kezban oldu bizim barbie :)

aynur,esra ve zeynep cücüşlerim bnce de depresyona girmemek en iiyisi..

ay girmesi kolayda çıkması zorluyor haa

sesimize gel, sesimize gel, biz girmeyelim sen gel

hiii ne fenasınızzzz..beni niye hiç aramıyonuz bakemmm..

Zeynomm sen girme cücüğümm depresyona biz gireriz senin yerinneeee

Esoşla konuştuk , verdim coşkuyu verdim coşkuyu , kim tutar Esrayııııı

ayyy seni kim tutar acaba, özür mektubunu hatırlatır köşeme çekilirim hıh

8:30 3etımek
peynır
domates
salatalık
250ml su
11:00 erık
500ml su
13:00corba
250mlsu
15:00 kavun
300ml su
17:00 2dılım ekmek
patlıcan
yogurt
250mlsu
20:00kahve
dıet bıskuvı
250mlsu

merhaba ben yeni sayılırım daha önce üye oldum ama şifremi unutmuştum
bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım

bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım

hoşgeldinn....aldık gitti..geçmiş olsun.....bende zeynep 28 yaşında iki kız annesi ve evhanımıyım...buraya ilk geldiğimde 105 kilo idim arkadaşların desteğiylee 88 kiloya inmeyi başardım çok şükür...ve daha fazlasınıda gene hep heraber başarıcaz inş...azmin bol ve daim olsun...

inşallah bende başarabilirm bende 2 kız annesiyim çalşıyorum pc başında oturuyorum akşama kadar hareketsizlik

hoşbulduk zeynep inşallh bende senin gibi kilo verebilirim
bende çalışıyorum malesef oturarak çalıştığım için kilo var bir de hipotiroidiyim kortizon falan alıyorum her gün kendimden nefret ettim
kalori hasabı yapıyorum bakalım 200 gr vermişim

Hoş geldiniz umarım başarırsınız yol uzun burada da herkes birbirine eşlik ediyor işi kolaylaştırıyor

bugünkü menümm....

kahvaltı:

1 dilim tambuğday ekmek

yarım domates ve birberle iki yumurtalı melemen...

2 tane kandil simidi...

2 kupa yeşil çay....

öğle:

boll salata

2 kaşık yoğurt

akşam:

6 tane küçük mücver..

5 tane kuru kayısı...

2litre suyumda tamam yatana kadar 3 litre olur nasılsa..

sanırım akşam arasındada yeşilçay içerim...

ay fena uyku bastırdı...çok bişey değil halbuki yediğim ama rahatsız etti...mücverleride 1 tatlı kaşığı yağda yaptım...oda dokunmaz heralde..

hep beraber kurtulucaz fazlalıklarımızdan merak etmee...sadece biraz zaman ve sabır lazım hepimizee...

hgnizzz..dogru yerdesınız ...

kızlar ben cıps ,2bıskrem,vişne suyu içtim ve su anda cok pişmanlık duyuyorum ne yapsamm????sızın leslıden fln yapıyım dıorum cok üşeniorum bişeyler söleyin bana bıktım kılolarımdan 1lokma bısey bıle zehır oluo aylardan snra ılkkez yedım pişmanlıgım tavan yaptı

bu saate kadar 966 cal aldım bu akşam eve gidince sadece 1 küçük kase yoğurt ve 1 tatlı kaşığı tarcınla karıştırıp yiyeceğim

kalori hesaplama yöntemini keşfettim ve şimdie kadar ben ne yapmışım diyorum zararsız gibi görünen bir kase mercimek çorbası bile 386 cal inanabiliyormusunuz

Son düzenleme:

başarıcağıma inandım o kadar sıcak insanlarsınız ki sanki bir an sizden güç aldım

Sorun yaşayan farklı mekanlarda farklı adlarda farklı kadınlar ama yaşanan sorun aynı kalabalıkta aynaya baktığında alışveriş yaptığında sevdiğinle vakit geçirirken bu sorun hep aklında hep içinde çözümde bizde çarede yedik olmadı yine yiyoruz ama kendimize saygı duyarak battı balık nasılsa demeden buda fark yaratacak biz birbirimizi anlıyoruz hep berabar 60 lı kilolarla yeni bir topik açıp devam edeceğiz inşallah herkes çok kararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…