tamam anlaştık güzel kehanetlerin var bu aralar zatiiii
ayy esracımm cok komiğime gitti kardeşinin düşünce yapısı:)))
hahaaha o havalı baribinin hvasını söndürmüş resmen...
aynur,esra ve zeynep cücüşlerim bnce de depresyona girmemek en iiyisi..
ay girmesi kolayda çıkması zorluyor haa
hiii ne fenasınızzzz..beni niye hiç aramıyonuz bakemmm..
Zeynomm sen girme cücüğümm depresyona biz gireriz senin yerinneeee
Esoşla konuştuk , verdim coşkuyu verdim coşkuyu , kim tutar Esrayııııı
valla kezban oldu bizim barbie :)
sesimize gel, sesimize gel, biz girmeyelim sen gel
ayyy seni kim tutar acaba, özür mektubunu hatırlatır köşeme çekilirim hıh
merhaba ben yeni sayılırım daha önce üye oldum ama şifremi unutmuştum
bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım
hoşgeldinn....aldık gitti..geçmiş olsun.....bende zeynep 28 yaşında iki kız annesi ve evhanımıyım...buraya ilk geldiğimde 105 kilo idim arkadaşların desteğiylee 88 kiloya inmeyi başardım çok şükür...ve daha fazlasınıda gene hep heraber başarıcaz inş...azmin bol ve daim olsun...
hoşgeldinn....aldık gitti..geçmiş olsun.....bende zeynep 28 yaşında iki kız annesi ve evhanımıyım...buraya ilk geldiğimde 105 kilo idim arkadaşların desteğiylee 88 kiloya inmeyi başardım çok şükür...ve daha fazlasınıda gene hep heraber başarıcaz inş...azmin bol ve daim olsun...
bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım
hoşbulduk zeynep inşallh bende senin gibi kilo verebilirim
bende çalışıyorum malesef oturarak çalıştığım için kilo var bir de hipotiroidiyim kortizon falan alıyorum her gün kendimden nefret ettim
kalori hasabı yapıyorum bakalım 200 gr vermişim
Hoş geldiniz umarım başarırsınız yol uzun burada da herkes birbirine eşlik ediyor işi kolaylaştırıyor
hgnizzz..dogru yerdesınız ...
kızlar ben cıps ,2bıskrem,vişne suyu içtim ve su anda cok pişmanlık duyuyorum ne yapsamm????sızın leslıden fln yapıyım dıorum cok üşeniorum bişeyler söleyin bana bıktım kılolarımdan 1lokma bısey bıle zehır oluo aylardan snra ılkkez yedım pişmanlıgım tavan yaptı[/QUOTE
hoşbulduk canım arda kaçamak olur yarın daha dikkat edersin ..kalori hesaplayarak yemek yemek daha kontrollu oluyor bakıyorsunuz toplam çıkıyor yukarlara kedinize dur diyorsunuz en azından ben sanırım başarıcam .... ki ben yemek yemeyi de yapmayı da çok seven insanım...
hgnizzz..dogru yerdesınız ...
kızlar ben cıps ,2bıskrem,vişne suyu içtim ve su anda cok pişmanlık duyuyorum ne yapsamm????sızın leslıden fln yapıyım dıorum cok üşeniorum bişeyler söleyin bana bıktım kılolarımdan 1lokma bısey bıle zehır oluo aylardan snra ılkkez yedım pişmanlıgım tavan yaptı[/QUOTE
hoşbulduk canım arda kaçamak olur yarın daha dikkat edersin ..kalori hesaplayarak yemek yemek daha kontrollu oluyor bakıyorsunuz toplam çıkıyor yukarlara kedinize dur diyorsunuz en azından ben sanırım başarıcam .... ki ben yemek yemeyi de yapmayı da çok seven insanım...
bnde ilk başlarda öle yapmışdım gercekden etkılı oluo ben telefonumdakı app ı kullanıorum sen nerden hesaplıosun
bnde ilk başlarda öle yapmışdım gercekden etkılı oluo ben telefonumdakı app ı kullanıorum sen nerden hesaplıosun
internetten çıktı aldım aklıma geleni yazdım elimde bir defter yediğimi yazıyorum
app ne oluyor anlamadım
başarıcağıma inandım o kadar sıcak insanlarsınız ki sanki bir an sizden güç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?