Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiimm
cuma pazarına gittim geldim 1 saat yürüdüm elimde poşetlerle su gibi terledim. bugün burda hava bir tuaf.bir yağmur yağdı sonra güneş doğdu sonra bir rüzgar çıktı ortalığı kasıp kavurdu şu anda biraz sakin.

yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlaaarr azminiz daim olsun.

mutlu kuzunun doğum günü kutlu olsun.

kızlar çok sağolun Allah razı olsun.
bende bir süredir bir kansayımı yaptırmayı düşünüyorumda hep ihmal ediyorum. hafta geçsinde giderim belki

inşallah canım

Geçti takılma derim çoookkkk büyütecek kadar değil ancak arada rüzgar gibi bu kaçamaklar etkilesin ama yıkmasın kaldığın yerden devam derim bir kaç gün içinde dengelersin suyu artır

of yaa benim küçük kuzumun ateşi çıktı geneee sere serpe yatıyo..kafayı nereye koycağını şaşırdı....ateş ve halsizlikten başka bir

sıkıntımız yok ağzınada baktırmıyoki gene diştenmi acaba anlıyamadım...azı dişler geliyoda peşpeşe...normalde okadar hareketliki bu

hali içime oturdu...hani soğuk algınlığı falan olsa beraberinde enazından bi burun akıntısı falan yada hapşırık burunda kulakta kaşıntı

nebileyim herhangi bişey işte hiç biri yok bu iyi tabiki ama genede böyle olunca sıkıntı oldu...

kızlar ben kaçayım, dalkonun d.gunu var kreste onun için hazırlanıcam biraz. öpüyorum herkesi.
Yavrucuğuna sağlıklı uzun ömürler diliyorum bende mayıs annesiyim 20 sinde de oğlumun doğum günü bu ay anne olanları tebrik ediyorum anne olmak isteyen herkesede Allah en kısa sürede evlat versin diyorum

İyi akşamlar
Misafirlerimi ağırladım güzeldi gün ama çok yoruldum dünden beri bir de arkadaşın gazıyla yürüyüş yaptık bir de
4.5 dan beri ayaktayım fena halde de uykusuzum
Listeleri birazdan yapacağım tablo yine sorunlu galiba artık yine liste şeklinde yaparım

bu arada bi kaçamakta benden..eşim gelirken dondurma getirmiş...kaç gündür canım istiyodu ama almıyodum...yedim bende..tek güzel tarafı bugüne denk gelmesi oldu...cumaya kadar telafi ederim yanii...inşallah...

asucum okadar yorgunsan yarın yaparsın bide listeyle uğraşıp yorma gözlerinii..eminim kızlarda anlarlar halinden....

Geçmiş olsun canım anne olmayasın taş olasın derdi bizim büyükler bütün dünyamız onların etrafında dönüyor sevincimizde üzüntümüzde onlara dair, annesi dişi çıksınki her şeyi rahatça yiyebile büyüme sancılı bir süre bak biz o sancıyı artırıp büyümeyi abartınca şimdide küçülme çabasına giriştik

Son düzenleme:

1.burcu8181....................600dk
2.mmery.........................400dk
3.dalokaysmom................300dk
4.eriny...........................280dk
5.kitkurdu.......................240dk
6.efeeeem......................160dk
7.ceco34-dafi..................120dk
8.nursena........................90dk
9.nothinggg.....................60dk
10.clutch..........................45dk

sağol canımm...benim büyük kız hiç böyle olmadı diş çıkarırken hafif bir mızmızlığı olurdu diş gelceği zaman ondan anlardık...bu okadar

kötü oluyoki galiba tamamı çıkmadanda rahat edemiyecek çocuk....oyüzden zor geliyo bana onu böyle görmek....yavrum yaa yanaklar

al al gözler baygın bakıyoo...kıyamıyo insann....ablasıda anneeee yanaklarıı nekadar sıcak olmuş kardeşiminn hastamı oldu deyip

ağlıyo....sarılıyo ona senin hasta olmanı istemiyorum çok üzülüyorum çabuk iyileş diyoo...off offf

asucum ellerine sağlıkk....

kızlarrrr tebrik ederim hepinizii....

No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. y.o.l.c.u 88.9 87.8 -1.1
2. badell 99.1 98.6 -0.5
3. nursena 84.4 85.5 +1.1
4. dalokaysmom 97 96.8 -0.4
5. nothinggg 98.9 97.8 -1.1
6. İlknur83 97.7 97.9 +0.2
7. mmery 98.1 97.5 -0.6
8. YENA 96.5 96.5 aynı
9. clutch 81.7 81.3 -0.4
10. nevzamansız 99 99 aynı
11. kitkurdu 99 98.7 -0.3
12. asumanzeynep 84.2 84.3 +0.1
13. burcu8181 105 104.8 -0.2
14. bahaaaaar 91.3 90.8 -0.5
15. ayşe_c52 116.7 117 +0.3
16. efeeeem 95 94.2 -0.8
17. eriny 102 102 aynı
18. gokce-iremim - 92.7 -
19. ceco34 96.8 97.8 +1
20. asuhan - 97.2 -
21. pınar110 94 94 aynı
22. dafi 89 87.5 -1.5

Haftanın birincisi dafi -1.5kg
Haftanın ikincisleri nothinggg-y.o.l.c.u -1.1kg
Haftanın üçüncüsü efeeeeeeem -0.8kg

asucumm ellerine sağlıkk....

kızlarr tebrikediyorum hepimiziii...azmimiz daim olsunnn.....

kilo veren spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim
haftaya daha bol eksili listemiz olur inşallah
inşallah yine hata yapmamışımdır:26:
ilknurcum senin geçen haftaki ve bu haftaki bildirimin farklıydı ben bu haftakini yazdım arada epey fark vardı geçen hafta 94lü bir rakam var
ceco sen de geçen hafta 96.8 mişsin eğer bugün 97.8 çıktıysan +1 oluyorsun yada bildirimde mi yanlışlık var bilemedim

aslında listeyi kilo verme miktarına göre sıralayacaktım ama üşendim geçen haftaki listede rakamları değiştirdim daha pratik olsun diye

Asuman abla ellerine sağlık, yorgun argın bize emek verdin bi sürü

kızlar sizleri de tebrik ederim, hepiniz harikasınız azminizden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…