internetten çıktı aldım aklıma geleni yazdım elimde bir defter yediğimi yazıyorum
app ne oluyor anlamadım
aplıkeyşın telefon uygulaması yazıosun o otomatık topluo butun verıler yuklu kolay oluo...
Geçti takılma derim çoookkkk büyütecek kadar değil ancak arada rüzgar gibi bu kaçamaklar etkilesin ama yıkmasın kaldığın yerden devam derim bir kaç gün içinde dengelersin suyu artır
tskler yrn 1saat fazla spor yapcam hava ve mısafırım el verırse
1.burcu8181....................600dk
2.mmery.........................400dk
3.dalokaysmom................300dk
4.eriny...........................280dk
5.kitkurdu.......................240dk
6.efeeeem......................160dk
7.ceco34-dafi..................120dk
8.nursena........................90dk
9.nothinggg.....................60dk
10.clutch..........................45dk
ellerıne saglık o kdr işin arasında yaptın
Ellerin kolların dert görmesin yorgnluğun üstüne listelerle de uğraştın.No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. y.o.l.c.u 88.9 87.8 -1.1
2. badell 99.1 98.6 -0.5
3. nursena 84.4 85.5 +1.1
4. dalokaysmom 97 96.8 -0.4
5. nothinggg 98.9 97.8 -1.1
6. İlknur83 97.7 97.9 +0.2
7. mmery 98.1 97.5 -0.6
8. YENA 96.5 96.5 aynı
9. clutch 81.7 81.3 -0.4
10. nevzamansız 99 99 aynı
11. kitkurdu 99 98.7 -0.3
12. asumanzeynep 84.2 84.3 +0.1
13. burcu8181 105 104.8 -0.2
14. bahaaaaar 91.3 90.8 -0.5
15. ayşe_c52 116.7 117 +0.3
16. efeeeem 95 94.2 -0.8
17. eriny 102 102 aynı
18. gokce-iremim - 92.7 -
19. ceco34 96.8 97.8 +1
20. asuhan - 97.2 -
21. pınar110 94 94 aynı
22. dafi 89 87.5 -1.5
aslında listeyi kilo verme miktarına göre sıralayacaktım ama üşendim geçen haftaki listede rakamları değiştirdim daha pratik olsun diye
Asumancım canım ellerine sağlık emeğine sağlık onca vakitsizlikte listelerle uğraştın helal et kuzum. Zeynepcim koltuğa beraber sığışmışız herkesleri tebrik ederim kuzularrrr
hgnizzz..dogru yerdesınız ...
kızlar ben cıps ,2bıskrem,vişne suyu içtim ve su anda cok pişmanlık duyuyorum ne yapsamm????sızın leslıden fln yapıyım dıorum cok üşeniorum bişeyler söleyin bana bıktım kılolarımdan 1lokma bısey bıle zehır oluo aylardan snra ılkkez yedım pişmanlıgım tavan yaptı
Haftanın birincisi dafi -1.5kg
Haftanın ikincisleri nothinggg-y.o.l.c.u -1.1kg
Haftanın üçüncüsü efeeeeeeem -0.8kg
hahaa kıskançlığındanda yapmış olabilirmi benim kzın hala devam ediyo kıskançlıklarıııbenim de vardı bi tane barbi bebeğim. kardeşim sen jiletle bükülen bacaklarının derisini soy nasıl bükülüyor acaba diye. benim barbi terminatöre dönüşmüştü yani sonradan
--------
hiç keyfim yok bugün. evde işler dağ gibi. ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik... ben kolumu kaldıramıyorum. eşim de yarın bursaya düğüne gidecek, ütü şart yani. off. depresyona mı giriyorum acaba. yok yok öyle bi şey
olcek olcek bakka kehanetlerim tutucak inşallah güzel günlerr gelicek meryemimtamam anlaştık güzel kehanetlerin var bu aralar zatiiii
ayy esracımm cok komiğime gitti kardeşinin düşünce yapısı:)))
hahaaha o havalı baribinin hvasını söndürmüş resmen...
oyyy geçmiş olsunnn hastaneye falan gitti ya terlemiş soğumuştur evde dura dura alışık deiller dışarıyo mikrop falan kapmıştır belkiiof yaa benim küçük kuzumun ateşi çıktı geneee sere serpe yatıyo..kafayı nereye koycağını şaşırdı....ateş ve halsizlikten başka bir
sıkıntımız yok ağzınada baktırmıyoki gene diştenmi acaba anlıyamadım...azı dişler geliyoda peşpeşe...normalde okadar hareketliki bu
hali içime oturdu...hani soğuk algınlığı falan olsa beraberinde enazından bi burun akıntısı falan yada hapşırık burunda kulakta kaşıntı
nebileyim herhangi bişey işte hiç biri yok bu iyi tabiki ama genede böyle olunca sıkıntı oldu...
tebrik ederimmmmm sporcularrııı
oyy kıyamam benim sıpalarda kedi köpek gibiler ama birine kızdımmı öbürü hemen sarılı ağlama diyye kardeşlik iştesağol canımm...benim büyük kız hiç böyle olmadı diş çıkarırken hafif bir mızmızlığı olurdu diş gelceği zaman ondan anlardık...bu okadar
kötü oluyoki galiba tamamı çıkmadanda rahat edemiyecek çocuk....oyüzden zor geliyo bana onu böyle görmek....yavrum yaa yanaklar
al al gözler baygın bakıyoo...kıyamıyo insann....ablasıda anneeee yanaklarıı nekadar sıcak olmuş kardeşiminn hastamı oldu deyip
ağlıyo....sarılıyo ona senin hasta olmanı istemiyorum çok üzülüyorum çabuk iyileş diyoo...off offf
tebrik ederimmmmmmm kızlarr
ayy yokk pazara gitttikk ordan kasaba falan uğradım yemek yedik kızlar park istedii doğru parka daha yarım saat oldu geleli banyo yaptırdımm şimdide süt ısıtayımda uyurlar inşallahhhnursenaaa....nerelerdesin kuzum yaa hiç görünmüyosun...hasta falan değilsin inşallah...
Tabi verirsin sende,hem bak gör nasıl verirsin.Hoşgeldin aramıza..
Taşalım istersen,badel ben,37 yaşındayım 14 yıllık evliyim,4 yaşında bir kuzuşum var,ev hanımıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Sende anlat bakalım kimsin necisin kilon kaç :) Ayy çok meraklı gördüm kendimi :)))
hahaa kıskançlığındanda yapmış olabilirmi benim kzın hala devam ediyo kıskançlıklarııı
çocuk aklı işte bende çok severdim dizlerini kırt kırt açıp kapatmayı
olcek olcek bakka kehanetlerim tutucak inşallah güzel günlerr gelicek meryemim
oyyy geçmiş olsunnn hastaneye falan gitti ya terlemiş soğumuştur evde dura dura alışık deiller dışarıyo mikrop falan kapmıştır belkii
tebrik ederimmmmm sporcularrııı
oyy kıyamam benim sıpalarda kedi köpek gibiler ama birine kızdımmı öbürü hemen sarılı ağlama diyye kardeşlik işte
tebrik ederimmmmmmm kızlarr
ayy yokk pazara gitttikk ordan kasaba falan uğradım yemek yedik kızlar park istedii doğru parka daha yarım saat oldu geleli banyo yaptırdımm şimdide süt ısıtayımda uyurlar inşallahhh
sebzeler yerleşcek ölece duruyo tezgah üzerinde off off yeşillikler falan ayıklanacak
asuu ellerine sağlık teşekkür ederizzz
Burcuuuuuuuuuuuu
:2::2::2::2::2::2::2::2:
kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan , kapışan & kapışamayan bütün maykları tebrik eder , gözlerinden öperiimmok
ASUcum ellerine sağlıkk , emeğine sağlık, senide öpücükledimmm
herşeyi yıkayıpmı koyuyosun solmuyomuayy nursenaa gelmişşş...
sağol canım...olabilir ama bi üşütme belirtisi yok...kuzular çok düşkünler birbirlerinee....küçükte aynı ablasını ağlarken görse oturup oda ağlıyoo...ay o sebzelerle uğraşmayı bende hiç sevmiyom yaaa..ama başkasının yaptığınıda kolayına yiyemiyom illa kendim yıkamalıyım teeekk tekkk...
bende dicektim duş aldır diye düşer inşallah şurup verseydin bidebaktım kuzunun ateş gittikçe yükseliyo hemen ılık bi duşa soktum tabi biz orda suyla uğraşırkenn büyük kızında çişi gelmiş yetişemedi wcye olduğu yere koyverdii....akşam akşam ikinci bi iş çıkardı başıma...hemen onuda attım banyoya yıkadım...bi taşla iki kuş oldu...ama belim çok ağrıdı küvet yok minik bi duşakabin daracık alan eğik durmaktan yoruldum..neyse şimdi ikiside iyiler..küçüğümün ateşide biraz düştü...çok şükürr...
kızlaarr tebrik ederim
sağol canımm...benim büyük kız hiç böyle olmadı diş çıkarırken hafif bir mızmızlığı olurdu diş gelceği zaman ondan anlardık...bu okadar
kötü oluyoki galiba tamamı çıkmadanda rahat edemiyecek çocuk....oyüzden zor geliyo bana onu böyle görmek....yavrum yaa yanaklar
al al gözler baygın bakıyoo...kıyamıyo insann....ablasıda anneeee yanaklarıı nekadar sıcak olmuş kardeşiminn hastamı oldu deyip
ağlıyo....sarılıyo ona senin hasta olmanı istemiyorum çok üzülüyorum çabuk iyileş diyoo...off offf
arkadaslar merhaba..
bende araniza katilmak istiyorum.. suan 93 kiloyum, 5 ay icinde 75 kiloya dusmek istiyorum. tabiki daha fazlasida olsa fena olmaz. bana verebileceginiz onerileriniz varmi.. 96 kiloydum aslinda 15 gun once diyete basladim.. 3 kilo verdim.. bu hizla gidersem ayda 6 kilo yapar.. dahada fazla verilebilirmi acaba.. bana yardimci olurmusunuz lutfen... boyum 160 cm.
merhaba ben yeni sayılırım daha önce üye oldum ama şifremi unutmuştum
bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım
No Kullanıcı Geçen Hafta Bu Hafta Fark
1. y.o.l.c.u 88.9 87.8 -1.1
2. badell 99.1 98.6 -0.5
3. nursena 84.4 85.5 +1.1
4. dalokaysmom 97 96.8 -0.4
5. nothinggg 98.9 97.8 -1.1
6. İlknur83 97.7 97.9 +0.2
7. mmery 98.1 97.5 -0.6
8. YENA 96.5 96.5 aynı
9. clutch 81.7 81.3 -0.4
10. nevzamansız 99 99 aynı
11. kitkurdu 99 98.7 -0.3
12. asumanzeynep 84.2 84.3 +0.1
13. burcu8181 105 104.8 -0.2
14. bahaaaaar 91.3 90.8 -0.5
15. ayşe_c52 116.7 117 +0.3
16. efeeeem 95 94.2 -0.8
17. eriny 102 102 aynı
18. gokce-iremim - 92.7 -
19. ceco34 96.8 97.8 +1
20. asuhan - 97.2 -
21. pınar110 94 94 aynı
22. dafi 89 87.5 -1.5
kilo veren spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim
haftaya daha bol eksili listemiz olur inşallah
inşallah yine hata yapmamışımdır:26:
ilknurcum senin geçen haftaki ve bu haftaki bildirimin farklıydı ben bu haftakini yazdım arada epey fark vardı geçen hafta 94lü bir rakam var
ceco sen de geçen hafta 96.8 mişsin eğer bugün 97.8 çıktıysan +1 oluyorsun yada bildirimde mi yanlışlık var bilemedim
baktım kuzunun ateş gittikçe yükseliyo hemen ılık bi duşa soktum tabi biz orda suyla uğraşırkenn büyük kızında çişi gelmiş yetişemedi wcye olduğu yere koyverdii....akşam akşam ikinci bi iş çıkardı başıma...hemen onuda attım banyoya yıkadım...bi taşla iki kuş oldu...ama belim çok ağrıdı küvet yok minik bi duşakabin daracık alan eğik durmaktan yoruldum..neyse şimdi ikiside iyiler..küçüğümün ateşide biraz düştü...çok şükürr...
herşeyi yıkayıpmı koyuyosun solmuyomu
bende dicektim duş aldır diye düşer inşallah şurup verseydin bide
kızlaarr tebrik ederim
asuuuu ellerin kolların dert görmesin canım hakkını helal et
zeynepcim geçmiş olsun kuzuya
kızlaarr tebriklerim
kendimide tebriklerim
inanasım gelmedi ama birinci olmuşum
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün kızkardeşim akşama kadar bendeydi
Çocuklar ne kudurdu ne kudurdu hatta bir ara bende onlara uydum ve hepsini sirayla ellerinden tutup salonun ortasında çevirip bir nevi lünaparklardaki Prenses etkisi yarattım anam birer kere yaptım sonra tutturdular ne olur Teyze bir kere daha döndür bizi diye en son okadar çok döndürdüm ki onlar benim bile başım döndü
Akşam eşim gelince hepbirlikte dışarı çıktık
Daha evvel Bimde gördüğüm zayıflama ayakkabıları vardı ya onları aramaya çıktım Her markette vardı ayakkabılardan ama numarasını bulamadım Tam 4 market gezdim ama hep numara yok sadece bir tanede krem olanlarda 39 vardı onlarda içime sinmedi ve hadi son bir şans deniyeyim diyerek 5.ci markette gittim Şükürler olsun ki o Bimde 39 numaranın beyazı vardı
Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz rahat spor ayakkabıları zayıflatmasa bile uzun yürüyüşler ve spor yaparken idealler bence
Zaten spor ayakkabısına ihtiyacım vardı bari onları alayım dedim Hem tabanı kalın ya 2 cm de olsa daha uzun oldm
Eve gelince çocuk gibi ayakkabılarımı giyip evin içinde hoplaya zıpalaya dolaştım eşim anaaaa hatuna uzun zamandır birşey almayınca kafayı yedi diye dalga geçti
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririzAzmin daim olsun
Peki spor yapıyormusun yapıyorsanda ney yapıyorsunBeslenme şeklin nasıl mesela ( meraklı cecoş )
Sende aramıza hoşgeldin
Asucuğum ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah hep daha güzel bildirimler yaparız
Bu arada kızlar harikasınız
Darısı bizlerinde başına
anaaaaaaaaa ben niye öyle yazmışım ki :26: 96.8 olucaktı evet hatta şimdi fark ettim Wawın topiğinede 97.5 yazmışımartık kafam neredeyse Elektrik git gel yapınca arada aceleyle ne yazdığıma düzgün bakmadım bile
Kusura bakma canım
Aman çok şükürİnşallah bir daha ateşi çıkmaz
kilo veren spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim
haftaya daha bol eksili listemiz olur inşallah
inşallah yine hata yapmamışımdır:26:
ilknurcum senin geçen haftaki ve bu haftaki bildirimin farklıydı ben bu haftakini yazdım arada epey fark vardı geçen hafta 94lü bir rakam var
ceco sen de geçen hafta 96.8 mişsin eğer bugün 97.8 çıktıysan +1 oluyorsun yada bildirimde mi yanlışlık var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?