Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerin kolların dert görmesin yorgnluğun üstüne listelerle de uğraştın.
Kızlar kilo veren vermeyen spor yapan yapamayan herkesi tebrik ediyorum yola devam

Asumancım canım ellerine sağlık emeğine sağlık onca vakitsizlikte listelerle uğraştın helal et kuzum. Zeynepcim koltuğa beraber sığışmışız herkesleri tebrik ederim kuzularrrr

Burcuuuuuuuuuuuu

Haftanın birincisi dafi -1.5kg
Haftanın ikincisleri nothinggg-y.o.l.c.u -1.1kg
Haftanın üçüncüsü efeeeeeeem -0.8kg

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan , kapışan & kapışamayan bütün maykları tebrik eder , gözlerinden öperiimm

ASUcum ellerine sağlıkk , emeğine sağlık, senide öpücükledimmm

hahaa kıskançlığındanda yapmış olabilirmi benim kzın hala devam ediyo kıskançlıklarııı
çocuk aklı işte bende çok severdim dizlerini kırt kırt açıp kapatmayı
tamam anlaştık güzel kehanetlerin var bu aralar zatiiii

ayy esracımm cok komiğime gitti kardeşinin düşünce yapısı:)))
hahaaha o havalı baribinin hvasını söndürmüş resmen...
olcek olcek bakka kehanetlerim tutucak inşallah güzel günlerr gelicek meryemim

oyyy geçmiş olsunnn hastaneye falan gitti ya terlemiş soğumuştur evde dura dura alışık deiller dışarıyo mikrop falan kapmıştır belkii
tebrik ederimmmmm sporcularrııı
oyy kıyamam benim sıpalarda kedi köpek gibiler ama birine kızdımmı öbürü hemen sarılı ağlama diyye kardeşlik işte

tebrik ederimmmmmmm kızlarr
nursenaaa....nerelerdesin kuzum yaa hiç görünmüyosun...hasta falan değilsin inşallah...
ayy yokk pazara gitttikk ordan kasaba falan uğradım yemek yedik kızlar park istedii doğru parka daha yarım saat oldu geleli banyo yaptırdımm şimdide süt ısıtayımda uyurlar inşallahhh
sebzeler yerleşcek ölece duruyo tezgah üzerinde off off yeşillikler falan ayıklanacak

asuu ellerine sağlık teşekkür ederizzz

Ben 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 18 aylik bı kızım var kilomu hic sorma zaten kilolu hamile kalmıştım bide ustune 27 kilo alıp 110 kiloyla dogum yaptım suan 91 kiloyum troid problemimde var şimdilik kontrol altında ins kilo verip ikinci bebisime Hamile kalırım ama bu gidişle baya bı zaman alacak sanırım ((

ayy nursenaa gelmişşş...

sağol canım...olabilir ama bi üşütme belirtisi yok...kuzular çok düşkünler birbirlerinee....küçükte aynı ablasını ağlarken görse oturup oda ağlıyoo...ay o sebzelerle uğraşmayı bende hiç sevmiyom yaaa..ama başkasının yaptığınıda kolayına yiyemiyom illa kendim yıkamalıyım teeekk tekkk...

baktım kuzunun ateş gittikçe yükseliyo hemen ılık bi duşa soktum tabi biz orda suyla uğraşırkenn büyük kızında çişi gelmiş yetişemedi wcye olduğu yere koyverdii....akşam akşam ikinci bi iş çıkardı başıma...hemen onuda attım banyoya yıkadım...bi taşla iki kuş oldu...ama belim çok ağrıdı küvet yok minik bi duşakabin daracık alan eğik durmaktan yoruldum..neyse şimdi ikiside iyiler..küçüğümün ateşide biraz düştü...çok şükürr...

o maykların başı bnm ama bişey itiraf etmek istiyorum ne zmn evlendım işi bıraktım işte o zaman kendıme ve spora zaman ayırabıldım e malum cocukda yok koca desen yok gıbı zaten ondankolay oluo wspor yapmak hazıranda sabah8 aksam 9-10a kdr calısıcam 2ay o zmn ne yapcam bılmıorum
cok zor zanaat bu kılo işi tebrık edıorum kılo veren herkesı

Son düzenleme:
herşeyi yıkayıpmı koyuyosun solmuyomu
bende dicektim duş aldır diye düşer inşallah şurup verseydin bide

kızlaarr tebrik ederim

asuuuu ellerin kolların dert görmesin canım hakkını helal et

zeynepcim geçmiş olsun kuzuya

kızlaarr tebriklerim
kendimide tebriklerim
inanasım gelmedi ama birinci olmuşum

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün kızkardeşim akşama kadar bendeydi
Çocuklar ne kudurdu ne kudurdu hatta bir ara bende onlara uydum ve hepsini sirayla ellerinden tutup salonun ortasında çevirip bir nevi lünaparklardaki Prenses etkisi yarattım anam birer kere yaptım sonra tutturdular ne olur Teyze bir kere daha döndür bizi diye en son okadar çok döndürdüm ki onlar benim bile başım döndü
Akşam eşim gelince hepbirlikte dışarı çıktık
Daha evvel Bimde gördüğüm zayıflama ayakkabıları vardı ya onları aramaya çıktım Her markette vardı ayakkabılardan ama numarasını bulamadım Tam 4 market gezdim ama hep numara yok sadece bir tanede krem olanlarda 39 vardı onlarda içime sinmedi ve hadi son bir şans deniyeyim diyerek 5.ci markette gittim Şükürler olsun ki o Bimde 39 numaranın beyazı vardı

Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz rahat spor ayakkabıları zayıflatmasa bile uzun yürüyüşler ve spor yaparken idealler bence
Zaten spor ayakkabısına ihtiyacım vardı bari onları alayım dedim Hem tabanı kalın ya 2 cm de olsa daha uzun oldm

Eve gelince çocuk gibi ayakkabılarımı giyip evin içinde hoplaya zıpalaya dolaştım eşim anaaaa hatuna uzun zamandır birşey almayınca kafayı yedi diye dalga geçti

Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz Azmin daim olsun
Peki spor yapıyormusun yapıyorsanda ney yapıyorsun Beslenme şeklin nasıl mesela ( meraklı cecoş )

merhaba ben yeni sayılırım daha önce üye oldum ama şifremi unutmuştum
bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım

Sende aramıza hoşgeldin

Asucuğum ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah hep daha güzel bildirimler yaparız

Bu arada kızlar harikasınız
Darısı bizlerinde başına

anaaaaaaaaa ben niye öyle yazmışım ki :26: 96.8 olucaktı evet hatta şimdi fark ettim Wawın topiğinede 97.5 yazmışım artık kafam neredeyse Elektrik git gel yapınca arada aceleyle ne yazdığıma düzgün bakmadım bile
Kusura bakma canım

Aman çok şükür İnşallah bir daha ateşi çıkmaz

herşeyi yıkayıpmı koyuyosun solmuyomu

bende dicektim duş aldır diye düşer inşallah şurup verseydin bide

evet canım herşeyi yıkıyorum iki üç gün içinde kullancaklarımı buzdolabı poşetlerine koyup ağzını sıkıca kapatıyorum öyle dolaba koyuyorum daha uzun kalma ihtimali olanlarıda yemeklik doğrayıp buzluğa atıyorum...yemek yapcam zamanda kolay oluyoo...

yıkadım canım ilaçta verdim yemekte yedi...şuan iyi çok şükür...

kızlaarr tebrik ederim

asuuuu ellerin kolların dert görmesin canım hakkını helal et

zeynepcim geçmiş olsun kuzuya

kızlaarr tebriklerim
kendimide tebriklerim
inanasım gelmedi ama birinci olmuşum

sağol ablacım....

inşallah canım...az önce duştan sonra biraz keyfi yerine gelince ağzını inceledim bi güzel gene diş geliyoo...

ayakkabılarını güle güle kullan...

kızlarr ben kaçıyorum....küçük cadım uyudu sonunda...bende namazımı kılıp yatayım artık....nasılsa çok uzun sürmez uyanır yamyam.....Allah rahatlık versin hepinizee....

Ellerine saglik asucummmmm Anneler gününe ragmen kilo veren tüüüüüüüüm arkadaslarimi tebrik ediyorum ben cok pis yedim itiraf ediyorum 2 günde anca bu kadar toparlayabildim
Asum haklisin cnm kusura bakma bu hafta nasi becerdiysem hepten yanlis bildirim vermism
Gecen Hafta : 94.7 idi
Bu Hafta : 94.9 öyle yada böyle artilardayim 97 deilim yani insallah ramazana kadar 80leri ucundanda olsa görürüm gerci ramazanda nedense kilo alacagimi düsünüyorum Cünkü burada ilk iftarimi 22.05 o saatten sonra naparim bilmem :18::18::18:

cecoşum ayakkabı cicilerini güle güle giy..
bende şimdi sitesine baktım hemen bugün bim e neler gelmiş diye..
dijital tartının aynısı bende var pek memnunum

ayakkabıda 2 çeşit var bir gri bir de beyaz olan..senin ki beyazından dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…