Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bnde araniza katiilmak istiyorum birlikten kuvvet dogar derlermis 90 kloyum su 25 gunde 5 kilo verdim ama cok cabuk birakiorum diyeti artik buraya bnde yazicammmmm boyum 165 dogumda 20 kilo aldim bunun toplamda 15 gitti 65 olmak istiorum bakalim :)))))

SEnde aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz birlikte
Bu arada 25 günde 5 kilo çok güzel bir sonuç neler yaptın peki ( beslenme, spor )

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum maşallah saat 10a geliyo ama kimse uğramamış topiğe neyse herkes evde olmanın tadını çıkarıyo anlaşılan benim canım çok sıkkın kızlar dün akşam oturdum ağladım artık oğlum benden çok uzaklaştı hiç yanıma gelmiyo benle yatmıyo benden yemek yemiyo kendini sevdirmiyo ne yapacağımı şaşırdım annanesine ve babasına çok düşkün oldu kafam karıştı sizlerinde böle olanlar varmı aranızda bi akıl verin bana ne olur ne yapmam lazım

merhaba ben yeni sayılırım daha önce üye oldum ama şifremi unutmuştum
bende zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın yaş39 kilo 110 ve 18 yıldır hipotiroidi hastasıyım
Hoşgeldin canım aramıza
Zeynep kuzucuğuna geçmiş olsun canım inşallah bugün daha iyidir durumu

Asuman ablacım eline koluna emeğine sağlık
Kızlar tebrik ederim hepinizi

Haftanın birincisi dafi -1.5kg
Haftanın ikincisleri nothinggg-y.o.l.c.u -1.1kg
Haftanın üçüncüsü efeeeeeeem -0.8kg

Anam 3.olmuşum hele hele hiç beklemiyodum doğrusu sevindim

Banu abla ayakkabını güle güle kullan inşallah onlarla birlikte çok güzel kilolar verirsin faydasını görürsen bizede sölersin artık öpüyorum seni

Günaydın kızlar,

Nasıl keyifler? Ben yorgun uyandım bugün. Eşim Bursaya gitti nikaha, ben de kaldım evde kukumav kuşu gibi. Neyse ki dünya kadar iş var yapacak. Akşama kadar kafam dağılır. Sizler de iyisinizdir umarım. Bi Nevini görüyorum aşağıda, Nevinim

Sen de iştesin herhalde canım, kolay gelsin sana. Öperim kocaman kocaman

günaydın canım benim..Allah kavuştursun...aman boşver birazda yalnız kal kafa dinle...ben bu akşam üstü belkide üsküdara gidicem izin alabilirsem...

işteyim canım şimdi kaçtım...görüşürüz yine öptüm

haklısın, bugün ful taym kafa dinlemece :)

Eğer yalnız gelceksen bi kahve ısmarlayayım sana

23. sibel59 110 bende yeni başlıyorum

günaydın caannn cücüşleriimmmm

sabah sütçü abinin erkenden uyandırması sonucu ,zınk diye ayaklandım

kalktım tuvalet banyoyu yıkadım , sütü ocağa koydum , ortalığı derledim topladım , bugün eltimle kaynım bizde kalacaklar , öğleden sonra gelirler , yemek faslı bilmem ne derken hooopp gece olur heraldee

herifim uyuyo , bende kahvaltı hazırlıyom , tabi pc yine mutfaktaaa

bu sabah tartı bana güldü hemide kahkahalarla güldüüü

hepinizi öperim , ben buralardayımm

tartı dil de çıkarttı mı

günayyydıınnnnn kızllarrr sabah sabah bi sinir harbiyle uyandıkk benim kız cadı kahvlatı etmeden çiolata yicem diye ağladıı öbürü sucuk diye ağladıı annammm dellendirdiler beniii dün kasaptan çocuklara faydalı diye beyin aldım içinde fosfor çok yesinler diye amma velakinn oda fiyasko biri ağzına almdaıı anne olmak ne zor yawww
öle işteee
kahvaltım kk peynir domates salatalık 1 dlm ekmek 3zeytin

Nursenoş küçükken çok beyin yedim ben :))

annem kelle-paçça yaparken başında beklerdim beyin içinnn
ondan böyle fosforlu cevriye oldum zaaarrr

bende çok severim kelleyi paçayıda evlendikten sonra hayal oldu adam ağzına sürmüyooo beyin i alırken bile bane ye deme hayatta yemem diyoo

bende çok severim kelleyi paçayıda evlendikten sonra hayal oldu adam ağzına sürmüyooo beyin i alırken bile bane ye deme hayatta yemem diyoo

ben kelle paça çok yemiyom cücüüğüm yaavv , benim herif bayılıyo bende yanında tırtıklaya tırtıklaya içersem içerim yoksa ömür billah aklıma gelmezzz

ama beyin çocukken favorimdi , şimdi geçenlerde bi ağzıma aldım fena oldum , yaşlandım sanırım bünye kaldırmıyoo

naniikkk bilem yaptıııı

bu sefer kesin 80 oldun herhalde galiba sanursam

Allah sabır versin valla, ne zor hakikaten sağlıklı beslenmelerini sağlamak.

Seni fosforlu cevriye seni :)

ben hiç yemem sakatat

bu sefer kesin 80 oldun herhalde galiba sanursam

Allah sabır versin valla, ne zor hakikaten sağlıklı beslenmelerini sağlamak.

Seni fosforlu cevriye seni :)

ben hiç yemem sakatat

ahahahha sen 80 zannet ben 75leri göreyim bebeeemmmm

bende yemem la , aklıma bile gelmez diyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…