Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kısceleriiiimmmmm
hayırlı günler diliyoruumm
gece herifüm yolda olunca benide uyku tutmadı. sabah namazdan sonra uyudum.
daha yeni kalktım şimdide kalkıp kahvaltı yapayım. bu günlerde iki öğüne düştüm ya oruçlu oluyorum ya sabahla öğleyi birleştiriyorum.metobolizi bozmasak bari. neyse akşamüstü köye gidersem yarın sabah köyde erken kalkarım.

nursena bizim bir yakınımız çocuğuna hergün bir kuzu beyni alır çorbaya katar yedirirdi. anam bir kız oldu gör ablasının tepesinden bakıyor

Son düzenleme:
Herkese hayırlı haftasonlarıdilerim
11.5 a kadar uyumuşum :) her yerim acıyor sanki dayak yedim
Bugün pek bişey yapmak istemiyorum ama kızım çarşıya gidelim diyor canım da istemiyor bakacaz artık istekleri bitmiyor ki

günaydın Asuşumm
ohh ne güzel yapmışın , miss gibi uyumuşun , ben sabahın köründe hortladım , haftasonu neden böyle oluyo , ağlamak istiiimm yaavv

çocuuuunmu var derdn var diyerek son noktayı koyuyorum , el mahkum gidecen çarşıyaaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hepinize Tünaydın

Anam gece resmen eşimle sabaha karşı yattık Uzun zaman sonra ilk kez film izledik Sabah 4dü yattığımızda tabi bu durumda sabah 10u geçiyordu uyandık :26:
Bugün Spor salonuna gidecektim ama reglden dolayı karnım felaket ağrıyor o yüzden olmazsa evde yaparım biraz birşey havada çok güzel eşimi kandırayımda biraz dışarı cıkalım en azından yürüyüşte yapmış olurum

Yarın sülale boyu gitmeyi düşündüğümüz piknik olucakmış
Sabah 9da yola çıkılacak tabi bu durumda benim 7de uyanmam lazımki ancak çocuklarla hazırlanıp amcamızın evinin olduğu yere gidelim Birlikte kahvaltımızıda doğa içinde yapacağız
Artık kahvaltıdan sonrada eşimle şöyle ufak bir yürüyüş yaparız hazır çocukların başında duracak bir sürü insan varken
Topda alırız yanımıza
Çocuklarda enerjilerini atsın ki akşam posaları çıkmış bir vaziyette uyusunlar

haklısın, bugün ful taym kafa dinlemece :)

Eğer yalnız gelceksen bi kahve ısmarlayayım sana
canım şimdi bakabildim ancak eşim gidicekti işi vardı bende peşine takılıcaktım ama işler çok izin almam sanırım...inşallah birgün ısmarlatıcam sana sözün saklı kalsın

terlikle totosuna vurrr

örnek örtmen seni köfte seni...

demek tartı eksiliyor ayy iddamızı kaybetmeyek neyse sonunda regl belırtileri başladı haftaya umutluyum...

eheheheh evet örnek örtmen ördek örtmen köfte Aynurrr

heee eksiliyor valla , bilmiyom artıkın , alırım anahtarlarınızı maykgiller familyasıııı

Son düzenleme:
Ben de hiç eksilme yok yaaaa
Hafta içi dikkat ettim o kadar dün de yedim ben de ama artma da yok neyseki
O kadar yorgunluğa bir de yürüyüş yaptım artmasın artık ayıp olur bana

Son düzenleme:
seninmi çıkar posan olnlarınmı bakalımmm çocuklar hyorulmuyolar valla biz koşturmaktan helak oluyoz peşlerinde
güzel geçsin gününüz inşallah
Valla aynurum hiç gücüm yok ama sanırım gidecem suratı asıp oturdu karşıma:)
2 suratsız da benim karşımda asu yemek yemediniz sabah size piknik miknik yok dedim eşimde kalk gidelim diyo aman bugün çok mutsuzum ağlak moddayım nedensee karanlık odalarda yalnız kalmak istiyomm siz gircem derken depresyona beni soktuz heee
hiç öğle yemeği yapasımda yok valla havada sıcak denize girelim diyo adam valla çok yorgunum ben yaa hastamı olacam nedir anamadım
[/COLOR][/B]
eheheheh evet örnek örtmen ördek örtmen köfte Aynurrr

heee eksiliyor valla , bilmiyom artıkın , alırım anahtarlarınızı maykgiller familyasıııı
[/FONT][/B][/COLOR]
için dışın boşaldı bilerek bozdun demi bağırsağını falan eksi çıkam diyeee hain maykkk
iyiki 1 hafta avans verdin hee bide vermesen neolurdu zaaarr

kedidir o Asuşum kediii

len nursenoş maykı , motor bozukken ben 77.3 çıktım , sen düşün gerisini :))

ama fena halde şişkinliğim vardı , o geçti , heralde onunla birlikte gitti diye düşünüyomm

eheh avans verdim ama çok şükür yememe dikkat ediyom , ama bugün mangal var , ondada sadece et yicem salata ile, ekmek yokk

kıskanma kıskanmaaaaa Nursennoşşşş , alırım haa anahtarınıııı

Esrayı dün bi gazladımm , ooff sorma gitsiinn , en son beni dövme aşamasına gelmişti ama

İlacını tam bitirmedin tam iyileşemedin sen canım bir daha git olmazsa kontrole
Benim de ne yemek ne de başka bişey yapasım yok ama bakalım napacam eşimden haber bekliyorum gidin derse çıkarız büyük ihtimal fazla dolaşamam zaten de git gel o bile yeter yürürüz zaten
Aynur cücüşünden korkulur nursenam alacak anahtarlarımızı o belli zaten baksana bağırsaklarını bilem boşalttı cücüş
Biz de bozsak mı acep

Asuuuu bozuk bağırsağın anahtar kodu : "süt iç , mısır ye , taşa otur"

bilemicem artıkın gerisini sen düşün anneeemmmm :18::18::18::18::18:

annadın sen oniiiiii , istersen ingilizce yazayımmm

hıh ben de leslıemi yaptım öğle yemeğimi yiyorum, sen görürsün

dün çok yoruldun ablacım, gitme diyeceğim ama iyi gelir sana da belki :)

canım şimdi bakabildim ancak eşim gidicekti işi vardı bende peşine takılıcaktım ama işler çok izin almam sanırım...inşallah birgün ısmarlatıcam sana sözün saklı kalsın

sözümü aldım ya bana bu da yeter :) sen yeter ki gel üsküdara

bu hafta bende de durumlar çok ilginçti. regl haftası falan da değil ama neredeyse hiç veremedim. çok yediğim de olmadı öyle. normalde bu düzenle 1 kgmın üstünde veriyordum. haftaya bakalım artık. belki ay yüzündendir

Ben seni ramazan bayramına dövmekten beter edecem görürsün sen

Son düzenleme:
Denemek lazım :))
Ama bende bir bünye var maşallah tatlı tuzlu karışık ne bulursam yiyorum yine de sapasağlam duruyorum

hani yemiyodun , hııııııı ?????????

Asuuu beniii yakalayammmaazzzzz , senide gıcık edeyim bariiiii

Nursenada yakalayamazzzzzzz

Esramııııı o hiç yakalayamazzz , ama yakalaamassa başına gelecekleri biliyo benceee

döv üleeen ddööövvv beter et beni , mahvettt, senin vurduğun yerde güller biter cücüşümmmmm

hııhhh inşallah hamile kalırsın:)))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…