hııhhh inşallah hamile kalırsın:)))))))))))))))))))))))))
inşAllah cücüüümm, hatta ikizlerim olsunn , bi kız bi oğlan olsun , kızın adı Elif Sena olsunnn
seninmi çıkar posan olnlarınmı bakalımmm çocuklar hyorulmuyolar valla biz koşturmaktan helak oluyoz peşlerinde
güzel geçsin gününüz inşallah
Biz genelde piknikte saldık çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyoruz
Tehlike arz edecekleri bir durum olmadığı için gittiğimiz yerde ( uçsuz bucaksız yeşillik düz alan) gözümüzün önünde olmaları yetiyor istedikleri gibi oyun oynuyorlar
Geçenlerde gittiğimizde bile yıkayıp bir attım yatağa cadıyı sabah uyandı
Birde piknikte biz hatunlar elimizi birşeye sürmeyizherşey erkeklere ait bir tek sofrayı kuruyoruz
İnşallah dediğin gibi güzel geçer ilk kez bu kadar kalabalık olucağız ( 14 kişi) KVyi bile davet ediceğiz pek geliceğini sanmıyorum ama yine sonradan niye çağırmadınız bende gelirdim demesin diye eşim söyleyelim dedi
Hoşgelişler olaBnde araniza katiilmak istiyorum birlikten kuvvet dogar derlermis 90 kloyum su 25 gunde 5 kilo verdim ama cok cabuk birakiorum diyeti artik buraya bnde yazicammmmm boyum 165 dogumda 20 kilo aldim bunun toplamda 15 gitti 65 olmak istiorum bakalim :)))))
Yürüyüştesin muhtemelen anacığım benim bünyemde aynısından taşı bile öğütür ,hastalık hiç etkilemez aynı iştahla bekler millet kayısı yiyemez yaz kış taze kuru yerim banamısın demez o yüzden hiç nazlanamam beceremem herifide öyle alıştırmışım o da iyisin der hepDenemek lazım :))
Ama bende bir bünye var maşallah tatlı tuzlu karışık ne bulursam yiyorum yine de sapasağlam duruyorum
hııhhh inşallah hamile kalırsın:)))))))))))))))))))))))))
inşAllah cücüüümm, hatta ikizlerim olsunn , bi kız bi oğlan olsun , kızın adı Elif Sena olsunnn
kızlar ben geldim
ama siz gitmişsiniz
hehehe gezdim dolaştım geldim.gezerken bime uğradım şu hassas tardıdan aldım. ayarlamayı beceremedim ama öğrenirim. evdeki tartıyla aynı çıktı. kızlar bugün ben dünkünden fazla çıktım.
dün sabah : 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, salata.
ara : yeşil çay.
öğle : 1 tabak çorba, 1 dilim ekmek,1 domates,1 biber.
ara : 4 erik.
akşam : 1 tabak çorba, 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğutlu biber , 1 kahve.
beyaz ekmek hiç yemiyorum zaten. 1 saatte yürüdüm. bu menüyle nasıl artı çıktım bilmiyorum.
bu günkü menüm:
sabahla öğleyi birleştirdim. 1 tabak domates ve salatalık doğradım içine 1 kk peynir doğradım.1 kaşık zeytinyağ, yarım limon sıktım. peynirin tuzu yetti tuz koymadım 1 dilim ekmekle salatayı yedim. 1 fincan bitki çayı içtim.
çıkıp dolaşıp geldim
şimdide 1 avuç leblebi yiyorum. üzerine 1 kupa yeşil çay içicem. akşama karar vermedim evde yersem 1 tabak çorba yanında salata yerim. köyde yersem ne yerim bilmiyorum.
yarın yemeğe davetliyiz inşallah çok kaçırmam. ablam saçta yufka yaparsa yeriminşallah yapmaz
sevdim bunu
kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz
Sibelciğim cumadan cumaya önce su içtim vık tartıdayım lavaboya gittim vık tartı baktım ki moral bozuluyor her saat her dakika olmuyor sıktım dişimi cumaya kadar böylece heyecanlı oluyor o bekleyiş hayatımda ekşın az ne yaparsın
Sibel sen de hoşgeldin aramıza :)
Zeynebimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?