esracımm nasılsınn...
İyiyim canım :) akşam yemeğimi tıkıştırıyorum :)
Sen nasılsın? Kuzu yine fenalaşmış gece, umarım toparlar artık, yazık iknizi de
Ben de seni aramayı düşünüyordum bugün ama sabahtan beri görünmedin ki telini sorayımmesaj at bakayım bana, sesini duyayım ben de :)
afiyet olsun canım..sabah net kesikti...gerçi vaktimde yoktu annemler gelene kadar evi süpürdüm yemek falan yaptım...bi yandanda kuzuyla uğraştım...zaten babasını bekliyorum gelsin doktora gitcezz...inşallah bişeysi yoktur ama genede bi göstereyim istiyorum...bu arada ben iyiyim çok şükür...
götürün tabi canım, göstermekte yarar var. bu saatte acile mi gidiyorsunuz, doktor da zor bulunur sanki :26:
ben de eşimi bekliyorum. gelsin yemeğini yesin de annemlere gideceğiz maç izlemeye.
sağol esracım daha güzelli senin olsundafi abla tartın hayırlı olsun :) ablan da inşallah yapmaz yufkadan
bu arada sen hayatta hazır çorba kullanmazsın ama eğer öyleyse ödem yapmış olabilir diyecektim. kendin yaptıysan da tuzu çok olduysa o da sıkıntı olabilir. istersen bugün yeme artık o çorbadan.
sağol esracım daha güzelli senin olsun
hee iyi bildin markette hazır gıda reyonuna hiç geçmem
misafir gelmedikce beyaz ekmekte almam.
çok gerekmedikce bulyonda kullanmam. köy tavuğu bulduğumda hemen haşlarım küçük zemzem bardaklarım var onlara doldurup suyunu atıyorum dondurucuya çıkartıp çıkartıp kullanıyorumaslında araştırıyorum ama bulamadım bulsaydım kara değirmen unu alıp ekmeğimi kendim yapacaktım. ekşi mayayla. köyde annemin fırınıda var. ama kara değirmenler hep kapanmış.
bu komşunun fırını biraz bakımsız köyün sitesinden aldım resmi.Eki Görüntüle 715058 bizim fırın daha yeni
yok kız ben cumadan cumaya tartılıyorumselam kızlarrr
aman yarabbi bu nasıl sıcak nefes alınmıyor heleki bana zor geliyor alerjik astımım car bi an tıkanıyorum kg de etkendi bakalım inşallah yavaş yavaş kurtulurum.
diyetim süper ama dafi gibi benimde bugün tartı artı verdi hastalık gibi habire tartılıyoruz
esracım daficimm
selam kızlarrr
aman yarabbi bu nasıl sıcak nefes alınmıyor heleki bana zor geliyor alerjik astımım car bi an tıkanıyorum kg de etkendi bakalım inşallah yavaş yavaş kurtulurum.
diyetim süper ama dafi gibi benimde bugün tartı artı verdi hastalık gibi habire tartılıyoruz
esracım daficimm
Sibel sen de hoşgeldin aramıza :)
Zeynebimmmm
gidicek tabi canım hoşgeldin aramıza..kızlar ben de bu gün sabah: 1.5 küp şekerli 1 fincan çay : 27 kalori +1 simit: 260 kalori
Öğlen: salata: 123 kalori
tavuk sote: 200 kalori
toplam :610 kalori alım
çalıştığım için yemek dışarıdan geliyor evde olanlar daha şanslı bence
sanırım bu sefer kilolar gidecek
hahhhahaha ekşınsız hatun seniSibelciğim cumadan cumaya önce su içtim vık tartıdayım lavaboya gittim vık tartı baktım ki moral bozuluyor her saat her dakika olmuyor sıktım dişimi cumaya kadar böylece heyecanlı oluyor o bekleyiş hayatımda ekşın az ne yaparsın
İyiyim canım :) akşam yemeğimi tıkıştırıyorum :)
Sen nasılsın? Kuzu yine fenalaşmış gece, umarım toparlar artık, yazık iknizi de
Ben de seni aramayı düşünüyordum bugün ama sabahtan beri görünmedin ki telini sorayımmesaj at bakayım bana, sesini duyayım ben de :)
gidicek tabi canım hoşgeldin aramıza..
bu arada kalorileride yazman sevndirdi beni.bişiler öğrenirim senden
hoşbulduk canım
bende bu yöntemi 2 gün önce keşfettim dün 1150 kalori ile günü kapttım bu akşam daha az kalori ile kapatmayı planlıyorum
gidicek tabi canım hoşgeldin aramıza..
bu arada kalorileride yazman sevndirdi beni.bişiler öğrenirim senden
hoşbulduk canım
bende bu yöntemi 2 gün önce keşfettim dün 1150 kalori ile günü kapttım bu akşam daha az kalori ile kapatmayı planlıyorum
Hoşgeldin sibelcim
Azimli başlamışsın ne güzel ama sana ufak bir tavsiyem olacak
Kilon 90 üstü olduğu için başlarda 1800 kalori bile sana kilo verdirir zamanla kilon azalıp vermen de yavaşlayınca aldığın kalori miktarını azaltırsın bence yani daha iyi olur
evet canım numuneye acile gidiyoruz..
selam kızlarrr
esracım daficimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?