Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım..sabah net kesikti...gerçi vaktimde yoktu annemler gelene kadar evi süpürdüm yemek falan yaptım...bi yandanda kuzuyla uğraştım...zaten babasını bekliyorum gelsin doktora gitcezz...inşallah bişeysi yoktur ama genede bi göstereyim istiyorum...bu arada ben iyiyim çok şükür...

götürün tabi canım, göstermekte yarar var. bu saatte acile mi gidiyorsunuz, doktor da zor bulunur sanki :26:

ben de eşimi bekliyorum. gelsin yemeğini yesin de annemlere gideceğiz maç izlemeye.

sağol esracım daha güzelli senin olsun
hee iyi bildin markette hazır gıda reyonuna hiç geçmem
misafir gelmedikce beyaz ekmekte almam.
çok gerekmedikce bulyonda kullanmam. köy tavuğu bulduğumda hemen haşlarım küçük zemzem bardaklarım var onlara doldurup suyunu atıyorum dondurucuya çıkartıp çıkartıp kullanıyorum aslında araştırıyorum ama bulamadım bulsaydım kara değirmen unu alıp ekmeğimi kendim yapacaktım. ekşi mayayla. köyde annemin fırınıda var. ama kara değirmenler hep kapanmış.

bu komşunun fırını biraz bakımsız köyün sitesinden aldım resmi. bizim fırın daha yeni
buda bizim gözlememiz

Son düzenleme:

ne güzel bu fırın. bizim oralarda da tandır vardır, ona da benziyo sanki biraz. aslında ekmeği kendin yapmak güzel de işte hepsi ayrı bir uğraş. gerçi biz dilimli kepekli ekmeği 1 haftada anca yiyoruz. haftada 1 kez de yapılır ne olacak.

selam kızlarrr

aman yarabbi bu nasıl sıcak nefes alınmıyor heleki bana zor geliyor alerjik astımım car bi an tıkanıyorum kg de etkendi bakalım inşallah yavaş yavaş kurtulurum.

diyetim süper ama dafi gibi benimde bugün tartı artı verdi hastalık gibi habire tartılıyoruz

esracım daficimm

yok kız ben cumadan cumaya tartılıyorum
bugün yeni tartıyı denedim oda bana kaşlarını çattı.
biraz uğraştım yağ oranı 30 göstedi. eğer doğru ayarlayabildiysem normali maksimum 28 olması gerekiyormuş.
bakalım deneye deneye ya bozarım ya öğrenirim

Son düzenleme:

Selam Yasemin abla :)

ben de her gün tartılıyorum ya, tartılmazsam çok yiyorum o gün.

gidicek tabi canım hoşgeldin aramıza..

bu arada kalorileride yazman sevndirdi beni.bişiler öğrenirim senden
hahhhahaha ekşınsız hatun seni

beni de ara beni de ara
pişman olmazsın ha:102:

İyi akşamlar
Çarşıya yürüyerek gidip geldik kızımla eşim de geldi bizle beraber biraz gezdik bişey beğenip alamadık
Dönüşte evden önce arkadaşıma gittim kahve içmeye orda azcık yaramazlık yaptım
Az önce de akşam yemeğini hallettik ben hafiften atıştırdım sadece pek aç değildim ama pek başarılı bir gün değildi malesef akşam bari uslu dursam süper olur

Son düzenleme:

merhba kızlar ılk defa katılıyorum aranıza yenıyım benımde kılolarla basım derdee sormayın 89 kıloyım ama bır turlu bogazıma sahıp olmaıyorum nasıl zayıflıcam kızlar ben acıll yardım...

Sibelcim ben de Asuman ablaya katılıyorum. Senin aldığın kalori 50li kilolarda birinin zayıflamak için alması gereken kalori. Bu şekilde kas kaybedersin Ayrıca bu şekilde verdiğin kilolar hemen geri gelir kalorini biraz arttirirsan.
ben 81 kgmim ve 1400-1500 kalori alıyorum. Sen de 1800 kaloriyle başlarsan daha iyi olur bence.

evet canım numuneye acile gidiyoruz..

Gecmis olsun canim kizina! Cocuk cagiz amma cekti su dislerinden yavrum...

Ayni olay bendede var alerjik astim.... Isvicre'de havalar 21derece ama yinede mahv oldum bile... daha fazla sicak olursa ne halt edicem bilmiyorum...

Bu arada kizlar kizima kaykayli yatak aldik bugun. COook mutlu oldu cadi!!! biraz sonra resim koyarim

slm kızlarr yorulduk geldik geç saatte köyceğize sahilde çay içelim diye çıktık soluğu çok güzel bi yerde akyaka da aldık çok güzel biyerr
azsahilde yürüdük sıcakta cıs yedimm dondurma maleseff
şimdide ev ahalisi yağda yumurtaistediler onlar yiyo bende bi bakam dedim
kıza karton falan lazımmış çıkıp alıcaz eşimle yürüyüş olsunnn gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…