Hoşgeldin sibelcim
Azimli başlamışsın ne güzel ama sana ufak bir tavsiyem olacak
Kilon 90 üstü olduğu için başlarda 1800 kalori bile sana kilo verdirir zamanla kilon azalıp vermen de yavaşlayınca aldığın kalori miktarını azaltırsın bence yani daha iyi olur
hoşbulduk canım ben 1200 üzerine çıkmıyorum şimdilik hareketsiz çalıştığım için 1200le başladım hayırlısı inş başarırım birde günde 2 tane kortizon hapı alıyorum
Gecmis olsun canim kizina! Cocuk cagiz amma cekti su dislerinden yavrum...
Ayni olay bendede var alerjik astim.... Isvicre'de havalar 21derece ama yinede mahv oldum bile... daha fazla sicak olursa ne halt edicem bilmiyorum...
Bu arada kizlar kizima kaykayli yatak aldik bugun. COook mutlu oldu cadi!!! biraz sonra resim koyarim
Selam Yasemin abla :)
ben de her gün tartılıyorum ya, tartılmazsam çok yiyorum o gün.
zeynep çok geçmiş olsun kızına
gökçeirem kızının yatağı çok güzelmiş güle güle kullansın cimcime
Zeynepcim geçmiş olsun kızına bir daha ateşi yükselmez inşallah
Zeynepcim bence menun kötü değil. 2 dilim börek, 5 tane sarma ve 1 çatal pasta 5 porsiyon tahıl, 2 porsiyon et, 3 porsiyon yağ eder. Sen akşam salata ve yoğurtla olabildiğince telafi edeceksin zaten. Şimdi birileri yine kızabilir bu yazdıklarıma ama bence telafi edersin sen bu menüyü. Yeterki ucunu bırakmayalım.
Yeterince iç rahatlatıcı oldu mu acaba
Zeynepcim Dr normal diyorsa öyledir herhalde her bünye farklı kimi hiç farkettirmeden çıkarıyor dişi kimi de senin kız gibi biraz zahmetli oluyor işte
Sıkıntını da paylaşacaksın tabii hepimiz paylaşıyoruz zaten
Gökçe iremim kızın güle güle kullansın yatağını tatlı rüyalar görsün inşallah çok güzelmiş yatağı kızın da çok tontişmiş maşallah
zeynep çok geçmiş olsun kızına
gökçeirem kızının yatağı çok güzelmiş güle güle kullansın cimcime
Yatak çok cici yeniden doğasım var anacığım kıyafetlerden yataklara papuçlardan bebeklere ne güzel şeyler zamane çocukları ne şanslı güzel günlerde kullansın
ben geldimm....hastaneye henüz gitmedik çünkü kuzum ilaçtan sonra günlük moduna girdi ve eşim bu halde gidersek ilgilenmez doktor acile gitcemiz için ilacın etkisi azalınca sere serpe oluyo kuzum o ara gideriz bi güzel muayene eder dedi..bende tamam dedim....şimdilik iyi inşallah tekrarlamaz ama hiç sanmıyorum...
Gecmis olsun kac yasinda
sağol canım bende aynen düşünüyorum ve destekçi arıyorum kendimee....çünkü yemek yapmayıda yemeyide çok fazla seviyorum ve
yedirmeyide dolayısıylaa herşeyden ama abartmadan yemek istiyorum...nezamana kadar kaçabilirimki diğer türlü ben kendimi çok sıkıp 60 kiloya
bile insem sonrasında bunlardan herhangi birini bile biraz fazla kaçırsam gene hemencik eski halime dönerim diye düşünüyorum...çok alıcı bünyem
var sağolsun...çok şükürki göz kirasını alıp arkasını getirmemeye alıştım...diye düşünüyorum...çünkü normalde böyle bir masaya oturduğumda
nevar ne yok hepsini yiyebilicek kapasitedeydimm...ama artıkkkk yemiyorumm....
cecoo senin kaynana sen gidiyon diye kesin gelirr:))))))))))
merhba kızlar ılk defa katılıyorum aranıza yenıyım benımde kılolarla basım derdee sormayın 89 kıloyım ama bır turlu bogazıma sahıp olmaıyorum nasıl zayıflıcam kızlar ben acıll yardım...
hahahha mesajara bayılırım:))Meryemcim ayipsin, sen bana yaz numarani 7/24 ararım senigece yarıları mesaj bile atarım :)
canım ben diyetten önce bi oturuşta 7 dilim pizza, bi sürü patates kızartması yediğimi bilirim. şimdi bu iki dilim börek falan gerçekten normal porsiyonlar, bizim için de diyet öğünü bile sayılabilir. göz kirası dediğin şey çok önemli, işte ben onu almayınca ertesi yoksunlukla oturup hepsini yiyesim geliyor. biz bu yöntemle veriyoruz kiloları napalım, 5 ay içinde mankene dönüşmek gibi hedeflerimiz de yok zaten. sağlıkla zayıflayalım yeter
eşimle behzat amirimin finalini izleyeceğiz birazdan, önce size bakayım dedim. bu arada Yenam uğramış sanırım, çok mutlu oldum :)
Gecmis olsun kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?