Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimm....hastaneye henüz gitmedik çünkü kuzum ilaçtan sonra günlük moduna girdi ve eşim bu halde gidersek ilgilenmez doktor acile gitcemiz için ilacın etkisi azalınca sere serpe oluyo kuzum o ara gideriz bi güzel muayene eder dedi..bende tamam dedim....şimdilik iyi inşallah tekrarlamaz ama hiç sanmıyorum...

sağol canım....çok çekti yavrum hakkaten...

güle güle kullansın kuzucun kaykaylı yatağını...evet resim koy merak ettim...

Selam Yasemin abla :)

ben de her gün tartılıyorum ya, tartılmazsam çok yiyorum o gün.

evet ya bende öyle hatta bi sabah bide yatarken tartılıyorum...yatarken kaç gösterirsem sabah 600 gr yada bazen 1 kilo eksik gösteriyo hoşuma

gidiyoo....kendimimi kandırıyom ne...:44:ama mesela ben en son 87,8 gördüm ya cuma sabahı akşam 88,3 falan görsem ertesi sabah 87,5

görücem diyorum ve öylede oluyo sonra çok mutlu oluyorumm...ama akşam çok görünce kötü oluyorum....piskopatamı

bağladım nee...

esracım menüm çokmu faciaaa...bişey demedinn ödünmü koptuu acaba...

Gökçe iremim kızın güle güle kullansın yatağını tatlı rüyalar görsün inşallah çok güzelmiş yatağı kızın da çok tontişmiş maşallah

Zeynepcim bence menun kötü değil. 2 dilim börek, 5 tane sarma ve 1 çatal pasta 5 porsiyon tahıl, 2 porsiyon et, 3 porsiyon yağ eder. Sen akşam salata ve yoğurtla olabildiğince telafi edeceksin zaten. Şimdi birileri yine kızabilir bu yazdıklarıma ama bence telafi edersin sen bu menüyü. Yeterki ucunu bırakmayalım.

Yeterince iç rahatlatıcı oldu mu acaba

zeynep çok geçmiş olsun kızına

gökçeirem kızının yatağı çok güzelmiş güle güle kullansın cimcime

sağol canım....

Zeynepcim geçmiş olsun kızına bir daha ateşi yükselmez inşallah

sağol asucum inşallah yaa...bukadar böyle olması normalmi....çok şükür başka sıkıntısı yok ama ne bileyim...aile hekimimiz olur normal diyo tv de doktorları dinliyorum okadar olmaz dişten dolayı diyolar...of hergün birimizden birine mutlaka bişey oluyo...bende darlandıkça burayı derdim var topiğine döndürüyorum..kendimede kızıyorum...şikayet değil söylediklerim aslında üzüntümü sıkıntımı paylaşıyorum sadece....:26:

Zeynepcim Dr normal diyorsa öyledir herhalde her bünye farklı kimi hiç farkettirmeden çıkarıyor dişi kimi de senin kız gibi biraz zahmetli oluyor işte
Sıkıntını da paylaşacaksın tabii hepimiz paylaşıyoruz zaten

sağol canım bende aynen düşünüyorum ve destekçi arıyorum kendimee....çünkü yemek yapmayıda yemeyide çok fazla seviyorum ve

yedirmeyide dolayısıylaa herşeyden ama abartmadan yemek istiyorum...nezamana kadar kaçabilirimki diğer türlü ben kendimi çok sıkıp 60 kiloya

bile insem sonrasında bunlardan herhangi birini bile biraz fazla kaçırsam gene hemencik eski halime dönerim diye düşünüyorum...çok alıcı bünyem

var sağolsun...çok şükürki göz kirasını alıp arkasını getirmemeye alıştım...diye düşünüyorum...çünkü normalde böyle bir masaya oturduğumda

nevar ne yok hepsini yiyebilicek kapasitedeydimm...ama artıkkkk yemiyorumm....

teşekkürederim..gerçekten iyi geliyosunuz banaa...iyiki varsınızz....

Gökçe iremim kızın güle güle kullansın yatağını tatlı rüyalar görsün inşallah çok güzelmiş yatağı kızın da çok tontişmiş maşallah

zeynep çok geçmiş olsun kızına

gökçeirem kızının yatağı çok güzelmiş güle güle kullansın cimcime

Sagolun kizlar! Aminnn...

Evet kizim annesi gibi tontis malesef ( Birde ustune turkiyede 3kilo aldi yavrucak... dedesi sag olsun (gicik kayinpeder nolcak)

Son düzenleme:

canım ben diyetten önce bi oturuşta 7 dilim pizza, bi sürü patates kızartması yediğimi bilirim. şimdi bu iki dilim börek falan gerçekten normal porsiyonlar, bizim için de diyet öğünü bile sayılabilir. göz kirası dediğin şey çok önemli, işte ben onu almayınca ertesi yoksunlukla oturup hepsini yiyesim geliyor. biz bu yöntemle veriyoruz kiloları napalım, 5 ay içinde mankene dönüşmek gibi hedeflerimiz de yok zaten. sağlıkla zayıflayalım yeter

eşimle behzat amirimin finalini izleyeceğiz birazdan, önce size bakayım dedim. bu arada Yenam uğramış sanırım, çok mutlu oldum :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Haftasonu sakinliği çökmüş topiğe ama çok normal sonuçta havalar çok güzel ve biz bu güzel günleri bol bol yürümek için değerlendirmeliyiz
Yarın ma aile pikniğe gidiyoruz malum KVde geliyor
Eşimin halası ve yengesi bir sürü hazırlık yapmışlar bana iş çıkmasın diye bir tek çayın yanına kek yap sen dediler hani erkekler isterse diye ama ben yemiyeceğim tabikisi

Gece gelince çok yorgun olmazsam kesin uğrar size nasıl geçtiğini anlatırım
Bakalım KV ne yapacakta beni çıldırtacak yine

Hepinizi kocaman öpüyorum
ERken yatacağım malum yarın sabah 7de ayakta olmam lazım 8 buçukta evden çıkacağız ve çok kalabalık olduğumuz için iki araba gidiceğiz ufak bir minibüs ayarlayabilimiş amcası ( onu eşim kullanıcak ) bende bizim arabayla gideceğim uzun zamandır uzun yol yapmamıştım ve çok severim o yolu

cecoo senin kaynana sen gidiyon diye kesin gelirr:))))))))))

He valla yaa sırf bana gıcıklık olsun diye geliyordur o
Tabi görümcesi ve eltisinide fesatlandığı için
Bakalım yarın ne havalarda olucak
Eşime dedim ben gençlerden bir kaçını alırım arabaya anan senle kalsın dedim Bari yolda bir arada olmayalım

Piknikte zaten atlayıp zıplar iyice enerjimi boşaltır ona takmam bile

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz

Canım çok güzelmiş gerçekten Güle güle kullanın canım yatağınızı
Eşimde büyük kız kazık kadar olduğu halde takmış bu ara iki katlı ranza alalım diye

Çift Yataklı Dolaplı Ranza Modelleri | Tırtıl Genç Odası

http://www.manzara1.com/wp-content/uploads/Cocuk-Odasi-Ranza-Modelleri-1.jpeg

Bunlara benzer birşey olabilir diyor ama bakalım ben hala direniyorum sonuçta büyük kızın bazalı yatağı var ve altı bir sürü şey alıyor bana kalsa küçüğünede 2 - 3 sene sonra bir baza alırım olur biter sonuçta kendi yatağını baya uzun süre kullanabilir

Meryemcim ayipsin, sen bana yaz numarani 7/24 ararım seni gece yarıları mesaj bile atarım :)
hahahha mesajara bayılırım:))
yazmaya bayılıyorum ben konusmaktan daha kolay geliyor ama en cok eşim bozuluyor bu duruma..
mesela hayatım ekmek alırmısın gelirken yazıyp gönderiyorum ama o arayıp tamam diyor hahahha

çok güzelmiş utlu mutlu uyusun cimcimen..

Herkesler uyudumu ne bu gece benim uykum kacti.eve gelip bi kac parca isimi yaptim disaru ciktik gec geldik.size bir bakuyim dedim.

Zeynepcim tatli kizin hastaymis Allah sifa versin.

Bizimde yarin piknik programi olucakti ama ben regl oldum ve yogun oldugumdan vede agrili oldugundan esimde halimi bildiginden katilmaktan vaxgectik...

Kendi kendime konusmaya son veriyimde gidip yatiyim...
Ben kapatayim tukkani bu gece bysss

oy anacım oy hastaneden yeni geldik..çocuk yanıyodu cayır cayır....arkadaş dondurma yemez soğuk bişey görmez ağzı burnu bademcikleri iltihap

olmuşş...ciğer filmi falanda çektirdik temiz çıktı...hastanede ilaç verdiler ve soğuk kompres midir nedir ondan yaptık....şimidili iyi ateş düştüğü

için....antibiyotik verdi artık çok uzun sürmeden toparlar sanırım....büyük kızda yaşadıklarımızı bundadamı yaşıcazz...af Allahım afff....

hanım şimdi keyfi yerinde babasıyla oynuyo...hep kucağımdaydı malum tombiş olduğu için dizlerimde derman kalmadı artık çokta uykum

varr...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...

aynen canım bende sendenim...

he ya bitmiş sonunda kurtuldum...eşim hastasıydı...beni deli ediyoduda oyüzden yanii...

Gecmis olsun kac yasinda

sağol canım....17 aylık kuzum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…