Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnn canım sağol....

hehe kapatamassınn.. çünkü ben burdayımm..ben kapatıyom işte hııhhh....

ben de düğünden geldim nevincim ama cok oynadım acılınca uyuyamadım.
eski resimlere bakıyordum.hatta dyanamadm birkaç tane de ekledim.burda oldugunuzu bilsem gelirdim:)
geçmiş olsun canım..inşallah miniğine ilaçlar iyi gelir de hemencecik iyileşir
hehe kapatamassınn.. çünkü ben burdayımm..ben kapatıyom işte hııhhh....

hahahaah bence ben kapatıyorummm

HHIIHHH BENDE AÇIYORUM TOPİKİ KIZLARRR:)))))))))))))))
bol kalorisiz günler dilerim hipinizeeeeee
19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun

geçmiş olsunn canım yaaa baya bunalttı senii
antibiyotikle gelir kendine bugün inşallahhh allah kolaylık versin

ben de düğünden geldim nevincim ama cok oynadım acılınca uyuyamadım.
eski resimlere bakıyordum.hatta dyanamadm birkaç tane de ekledim.burda oldugunuzu bilsem gelirdim:)

tipik gurbet özlem hasret giderme şekli eski resimlere bakmak bende çok özzledimmi ailemi resimlere bakarım pöfff neden uzağız yaa

Kizlar mrb dun misafirim vardi giremedim menude bildiremedim zaten kacamakta yaptim bi suru reglyde oldum karnimda agrio huysuzumda bugun aksama kdr misafir var var oglu var
Neyse bu kdr olumsuzluga kilomun artmamis olmasi sevindirici umarim regly bittiginde-2 kiloyu gorurum tartida gecen ay ole olmusdu😄
Simdilik byee beni ozleyin anacim
Bu arada zeypi gecmis olsun
Dafi firin koy cok guzel neresi orasi

ben de hiç hoşlanmam mesajlaşmaktan, eşim de öyle şükür :) şimdi whatsaapı kullanıyoruz ama. ben yine de yazarım sana

geçmiş olsun canım, inşallah olmaz öyle. kıyamam ben ona ya, daha çok küçük...

hepinize iyi pazarlar güzeller :)
benim koca hala uyuyor. ben de kalktım umutsuz bir şekilde tartıldım, bi de ne göreyim 80.9a düşmüşüm. tatile giderkenki kiloma düştüm nihayet 1 ayda. neyse devamı da gelecek inşallah. hepinizi öperim

Benim de 19 aylik bı kızım var

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız.

benim keyfim bayaaa bozuk. ne yazıkki kg veremedim istediğim gibi. zaten buyuk amaçlarım yoktu, ama bu gidişle tum diyetisyenleri yanıltalarak bu kadar cabaya ayda 1-2 kg zor vereceğim. bu sabah cuma ve cumartesi dikkat etmiş ve çok hareketli olmuş olmama rağmen 97.5( cuma 96.8 di) gördüm tartıda... bu 2 hafta önceki kilomla aynı. ne adet ne başka rahatsızlığım var... verdim sandığım 1 kilo da geri geldi... neyse...

bu hafta geçen 20 gunden farklı bir yöntem denemeye karar verdim(20 gunde 1,5 kg verdim yaklaşık) .

sporu gunun çeşitli saatlerinde yapıyordum. bunun yerine her sabah kahvaltıdan önce yapmaya karar verdim. akşam yahut gece extra bısıler yapsamda sabah kesin spor yapmak lazım.

gece akşam yemeğinden sonra ara öğun yaptım (meyva ve sut ile), onu da kesip, hava karardıktan sonra mümkünse özellikle meyvalar başta olmak üzere bişi yemeyeceğim.

tuzu azaltacağım. bu hafta tuzlu peynir ve zeytini kesemedim.

bakalım bu nasıl olacak bu disipline pzt itibari ile başlayacağım yani önümüzdeki cumaya kadar bişiler fark edermi göreceğiz.

Mutlu pazarlar olsun herkeşlere...

Bu pazar evdeyiz.. baba&oğul Demir adamı izliyor.
Babaannemiz kız torunlarını toplayıp avm ye gitme planı yapmış bu pazar.. kızım da yok o sebeple..
Ben aldığım süt ve mutfakla uğraşıyorum..( ne ilginç ) :)
Sütümüz o kadar yağlı ve güzel ki 3 kg. sütten bir kaseye yakın tereyağı çıktı resmen..( Umut'un kulakları çınlasın. )

---

Zeynepçiğim geçmiş olsun canım iyi ki götümüşsünüz acile..Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar hakkatten..

esracığım çok sevindim kilonun düşmesine zaten dengeli besleniyorsun karşılığını görmen kaçınılmaz...
Önemli olan yiyerek kilo vermek...Ünlü düşünür ne demiş ..''Yedire yedire zayıflattim''demiş :)

Mutlucuğum doğum gününüz nasıl geçti.? Meraklı şişko yena :)

Son düzenleme:
Asunun, izleyip beğendiği DJANGO UNCHAINED ben de izledim..Çok beğendim..
Eğer tarantino filmlerini ve müziklerini seviyorsanız tavsiye ediyorum..

Selamün aleykümm...

hayırlı pazarlarr...nasılsınızz....biz iyiyiz çok şükür antibiyotikten sonra biraz biraz toparladı benim kuzum...keyfi yerinde şuan anneanne dedeyle oynuyoo...bende size bakayım dedim...sabahtan sonra kuzuyla annem ilgilendi bende güzel bir uyku çektim beni rahat bir hafta götürür...

diyetimde güzel gidiyo....akşama menümü paylaşırım...çok vaktim yok malum misafiri var...öpüyorum hepinizi...

sağol canım...hoşgeldin sende...işlerin biraz hafiflemiştir umarım..

Benim de 19 aylik bı kızım var

Allah bağışlasın canımm...

sağol canım...inşallah olmaz ama oda aynı böyle başlamıştı...akşam hastanede yaşadığımız sıkıntı bir öncekinin tekrarı gibiydi...içim gittii...:26:

sağol canım...aynen dediğin gibi oldu canım bugün daha iyi gibi...

sağol canımm...

bence bikaç gün sonra düşecektir o rakam. ben perşembe 81.3 kgken, cuma 81.9a çıktım ve perşembe günkü kilomla bildirim yaptım. aslında düşmeyecek diye endişeleniyordum fakat bugün 80.9a düştü Allahtan. diyeceğim o ki bazen biz anlamasak da yediğimiz bazı şeyler ödem yapıyor. bu arada zeytin konusunda çok haklısın, ben neredeyse 1 senedir zeytin yemiyorum. aramıyorum da zaten sevmediğimden. sen de kesersen faydasını görürsün, zaten zeytinyağı tüketince aynı vitaminleri aldığımızı umuyorum. ben de bi ara akşam ara öğünlerini kesmeyi planlıyordum ama bu sefer metabolizmayı zayıflatıyoruz sanırım. en iyisi sabah kahvaltısı ve akşam son öğün arasında 12 saat olması, taş çatlasın 10 saat. daha uzun süren akşam ve gece açlığı metabolizmayı yavaşlatabilir bence.

Ne güzel bir gün geçiriyorsunuz Yenam. bayılıyorum sakin pazar günlerine... bu arada oğlun demir adamları seviyorsa kesinlikle izlemesini tavsiye ettiğim bir film var. real steel- çelik yumruklar. çocuk filmi sayılabilir aslında ama ben bayılmıştım :) hala bazı sahneleri açar izlerim.

şimdi blog da açtım ya daha çok dikkat edip korkuyorum aslında Yenam :) malum mahcup olmak var sonunda. sanırım aradığım denetmen bulundu. yoksa bi gün fazla çıksa tartı oturup yiyordum stresten ben. inşallah hep gitme eğiliminde olur artık, gitsin ama az gitsin razıyım.

yemeden zayıflamaya çalışmak da ayrı bir çaresizlik. Allahtan biz o kadar çaresiz değiliz.

KIZLAR İYİ PAZARLAR
Hazır sıpam uyumuşken size bi bakıyım dedim ama tam yazarken uyandı sıpa 2 saatten fazla uyumuyo asla ama gece uykusu iyidir çok şükür neyse birazdan babamız gelir bi yerlere gideriz hepinizi öpüyorum kızlar seviliyosunuz

ama bende bende kıskanıyorum ama bakın
sende hoşgeldin aramıza canım
ay bayıldım doğrusu güle güle kullansın yavruşun güzel rüyalar görsün inşallah
zeynep kuzum çok geçmiş olsun kuzuna şimdi daha iyiymiş okudum şükür inşallah rabbim bidaha yaşatmaz canım kendine iyi bak öpüyorum

herkese hayırlı mutlu günler...

benden sonra gece uğrayanlar olmuş..

Zeynepçim çoookk geçmiş olsun canım....

iyiki bugünkü piknik olayını iptal olmuş eşim asıl hasta oldu üşütmüş belli...nane limon kaynattım soğuk algınlığı ilaçı verdim iyice bi terlesin belki iyi gelir. heryerim ağrıyor diyor...

bende çay demledim.güya dinlenicem de sabhtan beri ufak tefek bi sürü iş dah yapsam neler varda neyse..ben gideyim film izlemeye...

görüşmek üzre...

sağol canımm....eşinede çok geçmiş olsun...

sağol canımm...inşallah tekrarlamaz...

kıskananlar çatlasın dermişimmm....ama bu aynur esra varyaa çok fenalarrr....zorla arattırıcan kendini yoksam aramıyolar bak demedi deme...

şaka bir yana güzel oluyomuş aranmak sağolsunlar mutlu ettiler beni....

neyse bende kaçtım öpüyorum seni canım...iyi gezmeler...

Son düzenleme:
selam hatuuunlar dun yoktum gezmelerdeydim bizim burda bi ing kursundan cocuklari geziye goturuceklermis yer kalmis istersen gel dedi ogretmen hemen katildim kalirmiyim bu gune mahfolmus uyandim her yerim ezilmis morarmalar sayisiz ataturkun selanikteki evinede gidilicek denildi ama restore yuzunden kabul edilmedik sonrasinda beyaz kale diye bi yeri var selannigin tarihi ona gittik fotograflari eklicem sahil boyu gezip luna parka gittik binmedigim bi atli karincayla 4g diye bisi vardi o kaldi sevgilim gozum korktu senden dio artik cocuklarin gezi turlarinada katilmaya basladin son olarakta buyuk alisveris merkezine gidip donduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…