Herkesler uyudumu ne bu gece benim uykum kacti.eve gelip bi kac parca isimi yaptim disaru ciktik gec geldik.size bir bakuyim dedim.
Zeynepcim tatli kizin hastaymis Allah sifa versin.
Bizimde yarin piknik programi olucakti ama ben regl oldum ve yogun oldugumdan vede agrili oldugundan esimde halimi bildiginden katilmaktan vaxgectik...
Kendi kendime konusmaya son veriyimde gidip yatiyim...
Ben kapatayim tukkani bu gece bysss
ben de düğünden geldim nevincim ama cok oynadım acılınca uyuyamadım.Herkesler uyudumu ne bu gece benim uykum kacti.eve gelip bi kac parca isimi yaptim disaru ciktik gec geldik.size bir bakuyim dedim.
Zeynepcim tatli kizin hastaymis Allah sifa versin.
Bizimde yarin piknik programi olucakti ama ben regl oldum ve yogun oldugumdan vede agrili oldugundan esimde halimi bildiginden katilmaktan vaxgectik...
Kendi kendime konusmaya son veriyimde gidip yatiyim...
Ben kapatayim tukkani bu gece bysss
geçmiş olsun canım..inşallah miniğine ilaçlar iyi gelir de hemencecik iyileşiroy anacım oy hastaneden yeni geldik..çocuk yanıyodu cayır cayır....arkadaş dondurma yemez soğuk bişey görmez ağzı burnu bademcikleri iltihap
olmuşş...ciğer filmi falanda çektirdik temiz çıktı...hastanede ilaç verdiler ve soğuk kompres midir nedir ondan yaptık....şimidili iyi ateş düştüğü
için....antibiyotik verdi artık çok uzun sürmeden toparlar sanırım....büyük kızda yaşadıklarımızı bundadamı yaşıcazz...af Allahım afff....
hanım şimdi keyfi yerinde babasıyla oynuyo...hep kucağımdaydı malum tombiş olduğu için dizlerimde derman kalmadı artık çokta uykum
varr...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun...
hehe kapatamassınn..çünkü ben burdayımm..ben kapatıyom işte hııhhh....
geçmiş olsunn canım yaaa baya bunalttı seniioy anacım oy hastaneden yeni geldik..çocuk yanıyodu cayır cayır....arkadaş dondurma yemez soğuk bişey görmez ağzı burnu bademcikleri iltihap
olmuşş...ciğer filmi falanda çektirdik temiz çıktı...hastanede ilaç verdiler ve soğuk kompres midir nedir ondan yaptık....şimidili iyi ateş düştüğü
için....antibiyotik verdi artık çok uzun sürmeden toparlar sanırım....büyük kızda yaşadıklarımızı bundadamı yaşıcazz...af Allahım afff....
hanım şimdi keyfi yerinde babasıyla oynuyo...hep kucağımdaydı malum tombiş olduğu için dizlerimde derman kalmadı artık çokta uykum
aynen canım bende sendenim...
he ya bitmiş sonunda kurtuldum...eşim hastasıydı...beni deli ediyoduda oyüzden yanii...
sağol canım....17 aylık kuzum....
ben de düğünden geldim nevincim ama cok oynadım acılınca uyuyamadım.
eski resimlere bakıyordum.hatta dyanamadm birkaç tane de ekledim.burda oldugunuzu bilsem gelirdim:)
hahahha mesajara bayılırım:))
yazmaya bayılıyorum ben konusmaktan daha kolay geliyor ama en cok eşim bozuluyor bu duruma..
mesela hayatım ekmek alırmısın gelirken yazıyp gönderiyorum ama o arayıp tamam diyor hahahha
oy anacım oy hastaneden yeni geldik..çocuk yanıyodu cayır cayır....arkadaş dondurma yemez soğuk bişey görmez ağzı burnu bademcikleri iltihap
oy anacım oy hastaneden yeni geldik..çocuk yanıyodu cayır cayır....arkadaş dondurma yemez soğuk bişey görmez ağzı burnu bademcikleri iltihap
he ya bitmiş sonunda kurtuldum...eşim hastasıydı...beni deli ediyoduda oyüzden yanii...
Mutlu pazarlar olsun herkeşlere...
Bu pazar evdeyiz.. baba&oğul Demir adamı izliyor.
Babaannemiz kız torunlarını toplayıp avm ye gitme planı yapmış bu pazar.. kızım da yok o sebeple..
Ben aldığım süt ve mutfakla uğraşıyorum..( ne ilginç ) :)
Sütümüz o kadar yağlı ve güzel ki 3 kg. sütten bir kaseye yakın tereyağı çıktı resmen..( Umut'un kulakları çınlasın. )
---
Zeynepçiğim geçmiş olsun canım iyi ki götümüşsünüz acile..Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar hakkatten..
esracığım çok sevindim kilonun düşmesine zaten dengeli besleniyorsun karşılığını görmen kaçınılmaz...
Önemli olan yiyerek kilo vermek...Ünlü düşünür ne demiş ..''Yedire yedire zayıflattim''demiş :)
Mutlucuğum doğum gününüz nasıl geçti.? Meraklı şişko yena :)
Benim de 19 aylik bı kızım var
hepinize iyi pazarlar güzeller :)
benim koca hala uyuyor. ben de kalktım umutsuz bir şekilde tartıldım, bi de ne göreyim 80.9a düşmüşüm. tatile giderkenki kiloma düştüm nihayet 1 ayda. neyse devamı da gelecek inşallah. hepinizi öperim
ben de hiç hoşlanmam mesajlaşmaktan, eşim de öyle şükür :) şimdi whatsaapı kullanıyoruz ama. ben yine de yazarım sana
geçmiş olsun canım, inşallah olmaz öyle. kıyamam ben ona ya, daha çok küçük...
HHIIHHH BENDE AÇIYORUM TOPİKİ KIZLARRR:)))))))))))))))
bol kalorisiz günler dilerim hipinizeeeeee
19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun
geçmiş olsunn canım yaaa baya bunalttı senii
antibiyotikle gelir kendine bugün inşallahhh allah kolaylık versin
Kizlar mrb dun misafirim vardi giremedim menude bildiremedim zaten kacamakta yaptim bi suru reglyde oldum karnimda agrio huysuzumda bugun aksama kdr misafir var var oglu var
Neyse bu kdr olumsuzluga kilomun artmamis olmasi sevindirici umarim regly bittiginde-2 kiloyu gorurum tartida gecen ay ole olmusdu
Simdilik byee beni ozleyin anacim
Bu arada zeypi gecmis olsun
Dafi firin koy cok guzel neresi orasi
ben de düğünden geldim nevincim ama cok oynadım acılınca uyuyamadım.
eski resimlere bakıyordum.hatta dyanamadm birkaç tane de ekledim.burda oldugunuzu bilsem gelirdim:)
geçmiş olsun canım..inşallah miniğine ilaçlar iyi gelir de hemencecik iyileşir
hahahaah bence ben kapatıyorummm
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız.
benim keyfim bayaaa bozuk. ne yazıkki kg veremedim istediğim gibi. zaten buyuk amaçlarım yoktu, ama bu gidişle tum diyetisyenleri yanıltalarak bu kadar cabaya ayda 1-2 kg zor vereceğim. bu sabah cuma ve cumartesi dikkat etmiş ve çok hareketli olmuş olmama rağmen 97.5( cuma 96.8 di) gördüm tartıda... bu 2 hafta önceki kilomla aynı. ne adet ne başka rahatsızlığım var... verdim sandığım 1 kilo da geri geldi... neyse...
bu hafta geçen 20 gunden farklı bir yöntem denemeye karar verdim(20 gunde 1,5 kg verdim yaklaşık) .
sporu gunun çeşitli saatlerinde yapıyordum. bunun yerine her sabah kahvaltıdan önce yapmaya karar verdim. akşam yahut gece extra bısıler yapsamda sabah kesin spor yapmak lazım.
gece akşam yemeğinden sonra ara öğun yaptım (meyva ve sut ile), onu da kesip, hava karardıktan sonra mümkünse özellikle meyvalar başta olmak üzere bişi yemeyeceğim.
tuzu azaltacağım. bu hafta tuzlu peynir ve zeytini kesemedim.
bakalım bu nasıl olacak bu disipline pzt itibari ile başlayacağım yani önümüzdeki cumaya kadar bişiler fark edermi göreceğiz.
Mutlu pazarlar olsun herkeşlere...
Bu pazar evdeyiz.. baba&oğul Demir adamı izliyor.
Babaannemiz kız torunlarını toplayıp avm ye gitme planı yapmış bu pazar.. kızım da yok o sebeple..
Ben aldığım süt ve mutfakla uğraşıyorum..( ne ilginç ) :)
Sütümüz o kadar yağlı ve güzel ki 3 kg. sütten bir kaseye yakın tereyağı çıktı resmen..( Umut'un kulakları çınlasın. )
---
esracığım çok sevindim kilonun düşmesine zaten dengeli besleniyorsun karşılığını görmen kaçınılmaz...
Önemli olan yiyerek kilo vermek...Ünlü düşünür ne demiş ..''Yedire yedire zayıflattim''demiş :)
Asunun, izleyip beğendiği DJANGO UNCHAINED ben de izledim..Çok beğendim..
Eğer tarantino filmlerini ve müziklerini seviyorsanız tavsiye ediyorum..
ama bende bende kıskanıyorum ama bakınİyiyim canım :) akşam yemeğimi tıkıştırıyorum :)
Sen nasılsın? Kuzu yine fenalaşmış gece, umarım toparlar artık, yazık iknizi de
Ben de seni aramayı düşünüyordum bugün ama sabahtan beri görünmedin ki telini sorayımmesaj at bakayım bana, sesini duyayım ben de :)
sende hoşgeldin aramıza canımmerhba kızlar ılk defa katılıyorum aranıza yenıyım benımde kılolarla basım derdee sormayın 89 kıloyım ama bır turlu bogazıma sahıp olmaıyorum nasıl zayıflıcam kızlar ben acıll yardım...
ay bayıldım doğrusu güle güle kullansın yavruşun güzel rüyalar görsün inşallah
zeynep kuzum çok geçmiş olsun kuzuna şimdi daha iyiymiş okudum şükür inşallah rabbim bidaha yaşatmaz canım kendine iyi bak öpüyorumoy anacım oy hastaneden yeni geldik..çocuk yanıyodu cayır cayır....arkadaş dondurma yemez soğuk bişey görmez ağzı burnu bademcikleri iltihap
herkese hayırlı mutlu günler...
benden sonra gece uğrayanlar olmuş..
Zeynepçim çoookk geçmiş olsun canım....
iyiki bugünkü piknik olayını iptal olmuş eşim asıl hasta oldu üşütmüş belli...nane limon kaynattım soğuk algınlığı ilaçı verdim iyice bi terlesin belki iyi gelir. heryerim ağrıyor diyor...
bende çay demledim.güya dinlenicem de sabhtan beri ufak tefek bi sürü iş dah yapsam neler varda neyse..ben gideyim film izlemeye...
görüşmek üzre...
KIZLAR İYİ PAZARLAR
Hazır sıpam uyumuşken size bi bakıyım dedim ama tam yazarken uyandı sıpa 2 saatten fazla uyumuyo asla ama gece uykusu iyidir çok şükür neyse birazdan babamız gelir bi yerlere gideriz hepinizi öpüyorum kızlar seviliyosunuz
ama bende bende kıskanıyorum ama bakın
sende hoşgeldin aramıza canım
ay bayıldım doğrusu güle güle kullansın yavruşun güzel rüyalar görsün inşallah
zeynep kuzum çok geçmiş olsun kuzuna şimdi daha iyiymiş okudum şükür inşallah rabbim bidaha yaşatmaz canım kendine iyi bak öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?