Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yan durdugumdandaN biraz oyle cikmis canm boyum var fazla belli etmiyorum kiloyu ama ciktigimda tarti gosterio herseyi
bence o tartı bozuk 80 bıle gostermıosun 70 75 zorlarsak yanı lalaa cok ılgınc daha yakın bı resım varmı cok merak ettım senle hemen hemen aynıyız ben resımlerde 65cmlık plates to
pu gıbı yusyuvarlak duruorum

albumumde var canm bi bak istersen.. Boyun 1.75 mi seninde
yok bn 165ım de resımlere baktım yemın ederım o tartı bozuk en tombıs salıncakda otuuruken kı resmın ondada 75deılde 80hadı tas catlasın 85 derım oda cok ısrar edersen yanı ne gusel haa
cokda sekermıssın bu arada dvm dıete spora dvmmmm....madem 102sın ve bu kdr genc ve guselsın saglık ıcın devammm...
Yas kac evlımısın bebek varmı

[sıze=3]9:30 3dılım börek
250ml su

11:00 kahve
250ml su
bıskuvı

13:00 1dılım ekmek
peynır
çeri domat
yarım dılım kavun
250ml su

14:00 kahve

16:00 kavun

18:00 1.5 kase corba
250ml su

20:00 erik
500ml su
[/sıze]

İyi akşamlar
Bugün eşimle bolca yürüdük yememe de dikkat etmeye çalışıyorum şimdi de çayımı demledim yorgunluk çayı zamanı
Yarın okullar tatil diye kardeşimde toplanacağız orda da iradeli olacağım inşallah

albumumde var canm bi bak istersen.. boyun 1.75 mi seninde

Vallahi resimde tas catlasin 80 hadi 85kg gosterio... Demek senin kemikler agir birde kas çok o zaman :)

demek bir 10kg versen super olcaksin :)

Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?

Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)

Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.

Katılabilir miyim?

kaptın sen bu işi maşşallahhhh
ohhhh afiyet olsunnn tereyağlarıı götürcenmi balla birlikte yenaa
iş devammı dönmicenmi özledikkk bee yaaa
[] digerleride arkadasimdan aldigimda eklicem
yok arkadaşş
oo resimdeki 101 kilo olamaz maşşallah ne kadan zayıf duruyonn
hani derlerya benim kemiklerim iri aynen ölesi herakde kızım yağ fazlalık yok gibi
en fazla 80 gösteriyosun maşşallahh diyim çok tatlısın

Hoşgeldin tabii ki katılabilirsin
Daha çok küçüksün metabolizman hızlıdır çabucak verirsin kiloları

Hoşbuldum :)

Aynen öyle. 115tim. Bir haftada 8 kilo verdim. İsteyince akıp gidiyor yağlarım :)

Azmetmek çok zor geliyor, onu da sayenizde başaracagım

edit: 1 haftada 5 sonraki bir ayda 3 verdim.

Son düzenleme:
ohhhhh ne güzel yya kardeş gibisi yok çatlat sen gurbettekilerii
inşallah iradeli olursun olamasanda gelir giderken yürürsün sen asuu
diplerindeki sirkeleri tek tek tırnaklarınla baştırıp öldürcen sirke olduğu sürece bit olurr
ama şampuanlarda çok etki etmiştir zaten ama 3 yıl önce bizde olmuştuk bana bile geçmişti kaşıntı tuttu gene pööf en tiksindiğim şey

kendine de baktır eşine temiz saça çok çıkar

Katılabilir miyim?
hoş geldin çiiççeğim yaşın çok genç verirsin hemencecikk

saol canim erkegin hastalihida hic cekilmiyor pek bi nazli...

Ohh ne guzel birgun olmus senin icin.foto cok guzel sen cok guzelsin canimya hicmi hic gostermiyorsun...

Ggozunuz aydin yakasina kiyafetinin icinden rozet takabilirsin.bitin gelmesini onluyor sanirim.

Katılabilir miyim?
Hosgelfin canim...

Katılabilir miyim?

Hosgeldin canim! Daha kücüksün kilolarin daha cabuk gider. Insallah sende basaricaksin!

sirkeler bit olana kadar 6gün falan geciyor. cok kucuk sirkeleri gormek kizimin sacinda biraz imkansiz gibi birsey :S ama her 3-4 gunde sacini bit taragi ile tararsam sorun olmaz diye dusundum :S
Insallah yanilmiyorumdur...
Allaha sukur benim saclar coook segrek diye beni begenmediler herhalde Cunku bende yok allaha sukur.

@nevzamansiz

hoşbuldujk :)

@burcu8181

Umarım tez zamanda veririm de bu 30 yaş büyük halimden kurtulurum

@Gokce_İremim

Umarım başarırım/z

Nevincim geçmiş olsun eşine sana da kolay gelsin:) erkekler hasta olmasın valla
Nursena dönüşte yürüyemem kızlarla gideceğim ancak gidip gelirken kuğuluya kadar yürüyüp ordan biniyoruz otobüse ama bugün iyi yürüdük eşimle 365 gittik hem giderken hem gelirken yürüyerek hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…