sen 102 olduguna emınmısın cöp gıbı bacakların kalca fln kucucuk o cızelge yanlıs olmasın:44::44::44::44::44::44:
bence o tartı bozuk 80 bıle gostermıosun 70 75 zorlarsak yanı lalaa cok ılgınc daha yakın bı resım varmı cok merak ettım senle hemen hemen aynıyız ben resımlerde 65cmlık plates toyan durdugumdandaN biraz oyle cikmis canm boyum var fazla belli etmiyorum kiloyu ama ciktigimda tarti gosterio herseyi
bence o tartı bozuk 80 bıle gostermıosun 70 75 zorlarsak yanı lalaa cok ılgınc daha yakın bı resım varmı cok merak ettım senle hemen hemen aynıyız ben resımlerde 65cmlık plates to
pu gıbı yusyuvarlak duruorum
yok bn 165ım de resımlere baktım yemın ederım o tartı bozuk en tombıs salıncakda otuuruken kı resmın ondada 75deılde 80hadı tas catlasın 85 derım oda cok ısrar edersen yanı ne gusel haaalbumumde var canm bi bak istersen.. Boyun 1.75 mi seninde
albumumde var canm bi bak istersen.. boyun 1.75 mi seninde
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)
Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.
Katılabilir miyim?
kaptın sen bu işi maşşallahhhhhepinize iyi pazarlar güzeller :)
benim koca hala uyuyor. ben de kalktım umutsuz bir şekilde tartıldım, bi de ne göreyim 80.9a düşmüşüm. tatile giderkenki kiloma düştüm nihayet 1 ayda. neyse devamı da gelecek inşallah. hepinizi öperim
ohhhh afiyet olsunnn tereyağlarıı götürcenmi balla birlikte yenaaMutlu pazarlar olsun herkeşlere...
Bu pazar evdeyiz.. baba&oğul Demir adamı izliyor.
Babaannemiz kız torunlarını toplayıp avm ye gitme planı yapmış bu pazar.. kızım da yok o sebeple..
Ben aldığım süt ve mutfakla uğraşıyorum..( ne ilginç ) :)
Sütümüz o kadar yağlı ve güzel ki 3 kg. sütten bir kaseye yakın tereyağı çıktı resmen..( Umut'un kulakları çınlasın. )
---
Zeynepçiğim geçmiş olsun canım iyi ki götümüşsünüz acile..Boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar hakkatten..
esracığım çok sevindim kilonun düşmesine zaten dengeli besleniyorsun karşılığını görmen kaçınılmaz...
Önemli olan yiyerek kilo vermek...Ünlü düşünür ne demiş ..''Yedire yedire zayıflattim''demiş :)
Mutlucuğum doğum gününüz nasıl geçti.? Meraklı şişko yena :)
yok arkadaşş[] digerleride arkadasimdan aldigimda eklicem
Hoşgeldin tabii ki katılabilirsin
Daha çok küçüksün metabolizman hızlıdır çabucak verirsin kiloları
ohhhhh ne güzel yya kardeş gibisi yok çatlat sen gurbettekileriiİyi akşamlar
Bugün eşimle bolca yürüdük yememe de dikkat etmeye çalışıyorum şimdi de çayımı demledim yorgunluk çayı zamanı
Yarın okullar tatil diye kardeşimde toplanacağız orda da iradeli olacağım inşallah
diplerindeki sirkeleri tek tek tırnaklarınla baştırıp öldürcen sirke olduğu sürece bit olurrVallahi resimde tas catlasin 80 hadi 85kg gosterio... Demek senin kemikler agir birde kas çok o zaman :)
demek bir 10kg versen super olcaksin :)
Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?
hoş geldin çiiççeğim yaşın çok genç verirsin hemencecikkYaş: 15
Katılabilir miyim?
saol canim erkegin hastalihida hic cekilmiyor pek bi nazli...sağol canımm....eşinede çok geçmiş olsun...
sağol canımm...inşallah tekrarlamaz...
kıskananlar çatlasın dermişimmm....ama bu aynur esra varyaa çok fenalarrr....zorla arattırıcan kendini yoksam aramıyolar bak demedi deme...
şaka bir yana güzel oluyomuş aranmak sağolsunlar mutlu ettiler beni....
neyse bende kaçtım öpüyorum seni canım...iyi gezmeler...
Ohh ne guzel birgun olmus senin icin.foto cok guzel sen cok guzelsin canimya hicmi hic gostermiyorsun...selam hatuuunlar dun yoktum gezmelerdeydim bizim burda bi ing kursundan cocuklari geziye goturuceklermis yer kalmis istersen gel dedi ogretmen hemen katildim kalirmiyimbu gune mahfolmus uyandim her yerim ezilmis morarmalar sayisiz ataturkun selanikteki evinede gidilicek denildi ama restore yuzunden kabul edilmedik sonrasinda beyaz kale diye bi yeri var selannigin tarihi ona gittik fotograflari eklicem sahil boyu gezip luna parka gittik binmedigim bi atli karincayla 4g diye bisi vardi o kaldi sevgilim gozum korktu senden dio artik cocuklarin gezi turlarinada katilmaya basladin son olarakta buyuk alisveris merkezine gidip donduk
Ggozunuz aydin yakasina kiyafetinin icinden rozet takabilirsin.bitin gelmesini onluyor sanirim.Vallahi resimde tas catlasin 80 hadi 85kg gosterio... Demek senin kemikler agir birde kas çok o zaman :)
demek bir 10kg versen super olcaksin :)
Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?
Hosgelfin canim...Yaş: 15
Katılabilir miyim?
Katılabilir miyim?
Katılabilir miyim?
ohhhhh ne güzel yya kardeş gibisi yok çatlat sen gurbettekilerii
inşallah iradeli olursun olamasanda gelir giderken yürürsün sen asuu
diplerindeki sirkeleri tek tek tırnaklarınla baştırıp öldürcen sirke olduğu sürece bit olurr
ama şampuanlarda çok etki etmiştir zaten ama 3 yıl önce bizde olmuştuk bana bile geçmişti kaşıntı tuttu gene pööf en tiksindiğim şey
kendine de baktır eşine temiz saça çok çıkar
hoş geldin çiiççeğim yaşın çok genç verirsin hemencecikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?