Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle 75 fazla değil yüksek olduğuna eminmisin çok cici gencecik fiziği düzgün bir kardeşimizsinalbumumde var canm bi bak istersen.. boyun 1.75 mi seninde
Canım sen çok çabuk verirsin şanslısın sadece dikkat ama sakın sıkma büyüme çağındasın vücudunun sağlıklı beslenmesi lazım imkanın varsa diyetisyen yardımı senin çok işine yarar en azından neleri yemen gerektiğini öğrenirsin sevgilerYaş: 15
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)
Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.
Katılabilir miyim?
merhaba hanımlar 13 ay sonra ben geldim yine kabul edermisiniz beni aranıza
eskilerden hatırlayanlar olur belki
geçen sene aranıza 92 kilo ile katılmıştım 83'edüşüp hamile kalmıştım bebeklerime kavuştum çok şükür
90.5 kiloyum şuan diyet yapmak istiyorum ama sütümü etkiler diye korkuyorum
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var bebelerden fırsat buldukça sohbetinize dahil olmak isterim
Hoşgeldin canım bebeklerini güle güle büyüt inşallah
Bol sıvı alıp yediklerine dikkat edersen sütün azalmadan kolayca verirsin kiloları emzirirken daha fazla kalori harcıyorsun zaten bu da senin avantajın olur gereksi fazla kalorili yiyeceklerin tatlıların hamur işlerinin ne sana ne de bebeklere faydası yok zaten
Slogan belli sağlıklı besleneceğiz kiloları vereceğiz
Katılabilir miyim?
selam hatunlar nasılsınız ? Zeynepcim geç kaldım ama kuzucuğa geçmiş olsun. Dün akşam son dakikada gelişen piknik organizasyonuyla sabah 7 de düştük yollara beyler balık tuttu blzde oturduk amaaaa diyetimi bozmadım ne mutlu bana.bu saate kara 3 makine çamaşır yıkadım ev süpürme toplama duş ütü pertim artık attım kendimi yatağa kk okuyayım biraz dedim
bence de neden uzağızztipik gurbet özlem hasret giderme şekli eski resimlere bakmak bende çok özzledimmi ailemi resimlere bakarım pöfff neden uzağız yaa
katılabilirsin fıstık hoşgeldinYaş: 15
Katılabilir miyim?
geçen sene aranıza 92 kilo ile katılmıştım 83'edüşüp hamile kalmıştım bebeklerime kavuştum çok şükür
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var bebelerden fırsat buldukça sohbetinize dahil olmak isterim
Zeynep Asuhayırlı akşamlar olsun size hatunlarr
Katılabilir miyim?
meryemcim nasılsın kuzum...
ben geldim ama kimsecikler yok çokta kalamıcam annemler burda ayıp olmasın....normalde başında olmasam bile açık bırakıyorum her fırsatta gelip yazıyorum falan ama şimdi hep kapalı özelliklede açıp bakamıyorum....
ama bende bende kıskanıyorum ama bakın
herkese hayırlı mutlu günler...
benden sonra gece uğrayanlar olmuş..
iyiki bugünkü piknik olayını iptal olmuş eşim asıl hasta oldu üşütmüş belli...nane limon kaynattım soğuk algınlığı ilaçı verdim iyice bi terlesin belki iyi gelir. heryerim ağrıyor diyor...
bende çay demledim.güya dinlenicem de sabhtan beri ufak tefek bi sürü iş dah yapsam neler varda neyse..ben gideyim film izlemeye...
görüşmek üzre...
kaptın sen bu işi maşşallahhhh
kızlar bugün hep dısardaydık yeni geldim eve...
gezdik tozduk acayip yoruldum alısveris yaptık kotondan harika 2 elbise aldım..
hep zayflayınca alacagım diyordum ama cok begendim eşimde alalım sen zayıfla cok bol olsun atarız canın soalsun dedi:)
zaten 10kg versem anca çok bol olur..o zamana kadar da yaz biter sanki:)
ayrıca persembe günü sinemaya gidicektik ncity de dolandık ama dedik sinemaya özdilek e gidelim oranın salonları daha büyük..
netten baktım ncity 19.00 özdilek 20.30 gösterdi..
saatte 19.00a geliyordu gittik özdilek ealısveris yaptık gezdik falan 20.00gibi biletleri almaya gittik ama gişedeki kız demez mi saatler değiştti 21.30a alındı..neyse düşünelim dedik biraz daha gezdik banyo havlusu falan aldım saat 21.00oldugunda of cok sıkıldım dedim yarımsaat sonra sinemaya girsek 23.30da cıkıcagız neyse baska zaman geliriz hadi eve dedim..
kandil di ya birde o gün onunda etkisi oldu sanırım..
neyse bugün kalkınca da ncity 19.00 seansına girmeye karar verdik..
gec kahvaltı yaparız bana alısveris ve spor ayakkabısı bakarız sonra filme..
neyse bunları yaptık yemegimizi yedik..biletleri almak için gittik ama dün o film sinemadan kalkmıs yeni filmler gelince onlara sıra verilmişmiş:26: çok üzüldüm ne şanssızım diye.eşimde gel başka yerleri arastıralım dediyse de hevesim kaçtı gitmeyelim dedim kısmet olmadı.
acaba haftaya kalır mıfilm de şu:Eki Görüntüle 715794 Eki Görüntüle 715793 Eki Görüntüle 715792
ooyyy ekmekçi güzelim gelmişş hoşgeldin nekadar oldu bebişlerrmerhaba hanımlar 13 ay sonra ben geldim yine kabul edermisiniz beni aranıza
ohhhh aferim valla süper gidiyosunnnn deişiklik olmuş piknikte bunalmıştın hafta içiselam hatunlar nasılsınız ? Zeynepcim geç kaldım ama kuzucuğa geçmiş olsun. Dün akşam son dakikada gelişen piknik organizasyonuyla sabah 7 de düştük yollara beyler balık tuttu blzde oturduk amaaaa diyetimi bozmadım ne mutlu bana.bu saate kara 3 makine çamaşır yıkadım ev süpürme toplama duş ütü pertim artık attım kendimi yatağa kk okuyayım biraz dedim
yok yaa şimdilik ankara gibi ama kızların eğitimi var belki peşlerinden gideriz allah o günleri gösterirse ben şimdiden kıza diyorum kesinlikle çukurova üniverstesni kazancan başka yoluyokk:)))))))bence de neden uzağızz( belki siz emekli olunca gidersiniz ama ben temelli burdayım..
Geçen eşime soruyordum ben senden önce ölürsem nereye gömüleceğim?mezarım nerde olacak..
benm kimsem yok burda? acaba Adanaya mı gitsem dedim...ne farkedecekse öldükten sonra..
katılabilirsin fıstık hoşgeldin
hoşgeldin papatyacım..Allah sağlıklı ömür versin bebeklerine..
güzel haberlerini takip ediyordum ben senin..
asumanablamın dediği gibi suyu azaltmadıkça ve sebze meyveyle süt eksilmiyor die duymustum..
hadi kolay gele:)
kızlar bugün hep dısardaydık yeni geldim eve...
gezdik tozduk acayip yoruldum alısveris yaptık kotondan harika 2 elbise aldım..
hep zayflayınca alacagım diyordum ama cok begendim eşimde alalım sen zayıfla cok bol olsun atarız canın soalsun dedi:)
zaten 10kg versem anca çok bol olur..o zamana kadar da yaz biter sanki:)
ayrıca persembe günü sinemaya gidicektik ncity de dolandık ama dedik sinemaya özdilek e gidelim oranın salonları daha büyük..
netten baktım ncity 19.00 özdilek 20.30 gösterdi..
saatte 19.00a geliyordu gittik özdilek ealısveris yaptık gezdik falan 20.00gibi biletleri almaya gittik ama gişedeki kız demez mi saatler değiştti 21.30a alındı..neyse düşünelim dedik biraz daha gezdik banyo havlusu falan aldım saat 21.00oldugunda of cok sıkıldım dedim yarımsaat sonra sinemaya girsek 23.30da cıkıcagız neyse baska zaman geliriz hadi eve dedim..
kandil di ya birde o gün onunda etkisi oldu sanırım..
neyse bugün kalkınca da ncity 19.00 seansına girmeye karar verdik..
gec kahvaltı yaparız bana alısveris ve spor ayakkabısı bakarız sonra filme..
neyse bunları yaptık yemegimizi yedik..biletleri almak için gittik ama dün o film sinemadan kalkmıs yeni filmler gelince onlara sıra verilmişmiş:26: çok üzüldüm ne şanssızım diye.eşimde gel başka yerleri arastıralım dediyse de hevesim kaçtı gitmeyelim dedim kısmet olmadı.
acaba haftaya kalır mıfilm de şu:Eki Görüntüle 715794 Eki Görüntüle 715793 Eki Görüntüle 715792
Meryemcim elbiselerini güle güle giy canım, eminim çok yakışmıştır. Ben de zayıflayınca alacağım diye hiçbir şey almıyordum fakat artık almaya karar verdim. Allah kısmet ederse hamilelikte ve sonrasında giyeriz inşallah. sen de dert etme, inşallah güzel güzel günlerde giyeceğiz zayıflasak da onları
bu filmin oyunu var ve çok sevimli telefonlar için. haftaya kalır bence, yeni gelmişti zaten sanırım. izlersiniz inşallah haftaya, beğenirsen bize de haber ver bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?