Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

albumumde var canm bi bak istersen.. boyun 1.75 mi seninde
Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle 75 fazla değil yüksek olduğuna eminmisin çok cici gencecik fiziği düzgün bir kardeşimizsin
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)

Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.

Katılabilir miyim?
Canım sen çok çabuk verirsin şanslısın sadece dikkat ama sakın sıkma büyüme çağındasın vücudunun sağlıklı beslenmesi lazım imkanın varsa diyetisyen yardımı senin çok işine yarar en azından neleri yemen gerektiğini öğrenirsin sevgiler

merhaba hanımlar 13 ay sonra ben geldim yine kabul edermisiniz beni aranıza
eskilerden hatırlayanlar olur belki
geçen sene aranıza 92 kilo ile katılmıştım 83'edüşüp hamile kalmıştım bebeklerime kavuştum çok şükür
90.5 kiloyum şuan diyet yapmak istiyorum ama sütümü etkiler diye korkuyorum
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var bebelerden fırsat buldukça sohbetinize dahil olmak isterim

Hoşgeldin canım bebeklerini güle güle büyüt inşallah
Bol sıvı alıp yediklerine dikkat edersen sütün azalmadan kolayca verirsin kiloları emzirirken daha fazla kalori harcıyorsun zaten bu da senin avantajın olur gereksi fazla kalorili yiyeceklerin tatlıların hamur işlerinin ne sana ne de bebeklere faydası yok zaten
Slogan belli sağlıklı besleneceğiz kiloları vereceğiz

asumanzeynep seni gördüğüme çok sevindim teşekkür ederim hoş buldum
şimdilik çıkmam gerekiyor benimkiler uyandı ilk fırsatta yine gelecem iyi akşamlar

selam hatunlar nasılsınız ? Zeynepcim geç kaldım ama kuzucuğa geçmiş olsun. Dün akşam son dakikada gelişen piknik organizasyonuyla sabah 7 de düştük yollara beyler balık tuttu blzde oturduk amaaaa diyetimi bozmadım ne mutlu bana.bu saate kara 3 makine çamaşır yıkadım ev süpürme toplama duş ütü pertim artık attım kendimi yatağa kk okuyayım biraz dedim

Katılabilir miyim?

hoşgeldinn....yaşın çok küçük fırsat bu fırsat güzel değerlendir canım.....kısa zamanda güzel kilolar verebilirsinn...

sağol ablacımm....yoğun bi gün olmuş yat dinlen.....

bugün buralarda felaket sıcaktı bide bir sürü ütü yaptım...fenalık geldi....suya dadandım resmen....annem dalga geçiyo istersen musluğun başında otur diyee....

bu arada bu günkü menümüde yazayım gerçi biraz saçma sapan oldu ama...

kahvaltı öğle bir gibi oldu 11,30 da yedik çünkü....

1 kaşık melemen

1 kaşık bal

1dilim ekmek tam buğday

1 dilim kek

ara:

1 elma

akşam 4,30 gibi

2 kepçe mercimek çorbası

4 kaşık sade bulgur pilavı

1 ufak kase yoğurt

salata

6,00 gibide 2 tane kandil simidi...bütün gün bolll su...

tipik gurbet özlem hasret giderme şekli eski resimlere bakmak bende çok özzledimmi ailemi resimlere bakarım pöfff neden uzağız yaa
bence de neden uzağızz( belki siz emekli olunca gidersiniz ama ben temelli burdayım..

Geçen eşime soruyordum ben senden önce ölürsem nereye gömüleceğim?mezarım nerde olacak..
benm kimsem yok burda? acaba Adanaya mı gitsem dedim...ne farkedecekse öldükten sonra..

Katılabilir miyim?
katılabilirsin fıstık hoşgeldin

hoşgeldin papatyacım..Allah sağlıklı ömür versin bebeklerine..
güzel haberlerini takip ediyordum ben senin..
asumanablamın dediği gibi suyu azaltmadıkça ve sebze meyveyle süt eksilmiyor die duymustum..
hadi kolay gele:)

meryemcim nasılsın kuzum...

ben geldim ama kimsecikler yok çokta kalamıcam annemler burda ayıp olmasın....normalde başında olmasam bile açık bırakıyorum her fırsatta gelip yazıyorum falan ama şimdi hep kapalı özelliklede açıp bakamıyorum....

İyi akşamlar Yasemincim
Piknik de yapmışsınız ne güzel hem de kaçamaksız bravo sana yat dinlen senin gün erken başlıyor

kızlar bugün hep dısardaydık yeni geldim eve...
gezdik tozduk acayip yoruldum alısveris yaptık kotondan harika 2 elbise aldım..
hep zayflayınca alacagım diyordum ama cok begendim eşimde alalım sen zayıfla cok bol olsun atarız canın soalsun dedi:)
zaten 10kg versem anca çok bol olur..o zamana kadar da yaz biter sanki:)

ayrıca persembe günü sinemaya gidicektik ncity de dolandık ama dedik sinemaya özdilek e gidelim oranın salonları daha büyük..
netten baktım ncity 19.00 özdilek 20.30 gösterdi..

saatte 19.00a geliyordu gittik özdilek ealısveris yaptık gezdik falan 20.00gibi biletleri almaya gittik ama gişedeki kız demez mi saatler değiştti 21.30a alındı..neyse düşünelim dedik biraz daha gezdik banyo havlusu falan aldım saat 21.00oldugunda of cok sıkıldım dedim yarımsaat sonra sinemaya girsek 23.30da cıkıcagız neyse baska zaman geliriz hadi eve dedim..

kandil di ya birde o gün onunda etkisi oldu sanırım..

neyse bugün kalkınca da ncity 19.00 seansına girmeye karar verdik..
gec kahvaltı yaparız bana alısveris ve spor ayakkabısı bakarız sonra filme..

neyse bunları yaptık yemegimizi yedik..biletleri almak için gittik ama dün o film sinemadan kalkmıs yeni filmler gelince onlara sıra verilmişmiş:26: çok üzüldüm ne şanssızım diye.eşimde gel başka yerleri arastıralım dediyse de hevesim kaçtı gitmeyelim dedim kısmet olmadı.
acaba haftaya kalır mı film de şu:

ben geldim fıstıklaarrr

naptınızz bakam ? keyifler nasıll ?? benden iyilik , dün en son mangal var demiştim ,akşam vurdum mangalın gözüne , poroteyindir poroteyin deyip yedimmm

çok şükür şimdilik bi sıkıntı yokk , 15 Haziranda bomba gibi gelecem ülleeyyynnn

bugünde kaynımla eltimi yolladık , yarın okul tatil , sevindirik oldum ama yazılı hazırlicam , vee son dönemece giriyoz , bitsin artık şu okul yaaa

Katılabilir miyim?

hoşgeldin gücüük cücüş

hoş geldin papatyacım , bebişinle sağlıklı , mutlu , huzurlu yıllar sizinle olsunn

canım benim sebze meyvene özen gösterip sıvını ihmal etmessen sütüne bi zarar gelmez diye biliyorum

ama sakın haa çikolata süt yapar bilmem ne süt yapar deyipte abur cubura yönelme

iyiyim canım bi sinema derdim vardı yazdım kurtuldum:)
senin nasılsın?meleğin nasıl oldu?

annenler ordayken tabi bakmak zor olur canım..oh ne güzel keyfini cıkart:)

ama bende bende kıskanıyorum ama bakın

Zehracım sen telefonunu yaz, itinayla ararız biz

Nevincim çok geçmiş olsun eşine, inşallah toparlar bi an önce. sen de kendine dikkat et canım.

anatomik olarak çok şanslısın eriny; yüzün güzel, boyun uzun, vücudun sıkı, yaşın genç :) bu yüzden acele etmeden sağlıklı beslenerek kurtul birkaç kg fazlandan. maşallah sana gerçekten

kaptın sen bu işi maşşallahhhh

teşekkür ederim, o senin kapmışlığın

Allah evlatlarına uzun, sağlıklı ömürler versin. Hoşgeldin aramıza.

Meryemcim elbiselerini güle güle giy canım, eminim çok yakışmıştır. Ben de zayıflayınca alacağım diye hiçbir şey almıyordum fakat artık almaya karar verdim. Allah kısmet ederse hamilelikte ve sonrasında giyeriz inşallah. sen de dert etme, inşallah güzel güzel günlerde giyeceğiz zayıflasak da onları

bu filmin oyunu var ve çok sevimli telefonlar için. haftaya kalır bence, yeni gelmişti zaten sanırım. izlersiniz inşallah haftaya, beğenirsen bize de haber ver bir de :)

ben size nasıl beslendiğimi yazayım
helva,bol çikolata,hazır meyva suları,şerbetli tatlılar ama ben bunları süt olsun diye değil canım çok istediği için tüketiyorum eskiden bukadar tatlı yemezdim şimdi acayip canım istiyor nefsime hakim olamıyorum
belki hatırlayan arkadaşlarım olur ben ekmek düşkünüyümdür günde 2 beyaz ekmek tüketiyorum
yanlışlarımın farkındayım ama öyle suyla süt olmuyor açlık çok farkediyor
çıkmam gerek görüşürüz

ooyyy ekmekçi güzelim gelmişş hoşgeldin nekadar oldu bebişlerr
ohhhh aferim valla süper gidiyosunnnn deişiklik olmuş piknikte bunalmıştın hafta içi
yok yaa şimdilik ankara gibi ama kızların eğitimi var belki peşlerinden gideriz allah o günleri gösterirse ben şimdiden kıza diyorum kesinlikle çukurova üniverstesni kazancan başka yoluyokk:)))))))

elbiselerinn nasıl merak ettim bende almak istiyorumm yaa elbise yakışmaz diye almaya yeltenmedim bide bacaklar tonbiş taytsız giyemiyom kiiii pişiyo heryanım

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım:))

hemen oyununa bakacağım ama ben telden pek nete girmedigim için inşallah becerebilirm..

izleriz insallah yazarım size de ama ben yorumlara baktım %90 çok memnun filmden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…