Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammlarr
nasılsınızz kızlarr
ben ıyıyım sukur netimiz yoktu 15 gundur falan
sizde iyisinizdir inşallahh
hoşcakalınn görüşmek üzere

yaa tel geldi bu hafta benim diyet güme gider zannumcaa

sezonu açtık misafir geliyooo 3 kişiler 1 i bebek ama gezmaca dışarı yemek falan derken allahımm yardum ett

elbiselerinn nasıl merak ettim bende almak istiyorumm yaa elbise yakışmaz diye almaya yeltenmedim bide bacaklar tonbiş taytsız giyemiyom kiiii pişiyo heryanım

ay nasıl pişiyor kız benm bilem pişmior..ya da alıstılar artık

tüm yazı elbiselerle geçiriyorum hayatta pantolla üstle ugraşamam havadar havadar gezerim

elbiselere kotonun sitesinden baktım bulamadım büyük bedenleri koymamıslar siteye çok uyuzca..
hemen şikayet maili yazdım..

ayrımcılığa son dedim

yaa bünye heralde az sıcakta hep pişikten yakınırım ben göğüs altı arası çok terleyim duş almayayım hemen kızarır bünyesel sanırım

sezonu açtık misafir geliyooo 3 kişiler 1 i bebek ama gezmaca dışarı yemek falan derken allahımm yardum ett

Senin devremülk ilk misafirlerini ağırlayacak demek sezon bereketli olacak deseneerkencilermiş misafirlerin

Senin devremülk ilk misafirlerini ağırlayacak demek sezon bereketli olacak deseneerkencilermiş misafirlerin

nursena palas gururla sunar eşim dioki telde buyurun gelin hizmet sınırsız
kapaatınca dedim yaww adam bana sordunmu hizmet edecek benim adam pişkin anam
sigortanı yatırıyorum dediii hıhhh al bana kapak:))))))))))))))))

iyiyim canım bi sinema derdim vardı yazdım kurtuldum:)
senin nasılsın?meleğin nasıl oldu?

annenler ordayken tabi bakmak zor olur canım..oh ne güzel keyfini cıkart:)

ben iyiyim canım..kuzumda ilaçlar sayesinde iyi..bikaç güne tamamen atlatır....

Zeynebim geçmiş olsun cücüğe , noldu kuzum ? nesi varr ??

sağol canım kaç gündür hep ateşi yükseliyodu takip ediyorum kulaklarıyla uğraşmıyo tamam kulak sıkıntısı yok dedim...yemek yerken

yutkunmasını takip ediyorum sorun yok...(büyük kızdan tecrübeliydim )tamam bademcikte yok dedim dişler şiş ona yordum ateşi ama

düşmeyince gece acile gittik bademcik iltihabı dedi..antibiyotik tedavisi verdi şimdi iyi..ama şaşırdım çünkü hakkaten acayip takip ediyorum

inceliyorum olması içinde bir sebep yok normal şartlarda ama oldu işte...ay ne çok yazdımmm...

sen üstesinden gelirsin canım çok kasma kendinii....

ay hakkaten fena kapak olmuşş...istekleride hiç bitmez şimdi misafirler gelince hizmette kusur etme bak sigortanı ödemez sonraa...

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkes bu saatte uyuyordur büyük ihtimal ama ben yinede bir bakayım dedim
Aslında saat akşam 10da geldik eve ama tabi felaket yorgundum ve küçük cimcimeyi yıkamam gerekiyordu
Piknik gerçekten süper geçti diyebilirm Kv ye rağmen
Çok şükür fazlada kaçırmadım

Bir ara tam 1 saat öyle böyle değil Volleyball oynadık hepbirlikte ve ben resmen su içinde kaldım
Bana süper spor oldu
Tabi yemekten sonra yapaydık daha iyi olurdu ama olsun

KVde geldi tabiki ( kesin bana inat gelmiştir )
Aslında iki araba gidecektik ama son anda hadi sığışırız minibüse dediler ve tam 6 kişi minibüsün bağajında gittik
İnanılmaz eğlendik tabi biz arkada Muzur olan kuzenleride bagaja aldım
KV geldi hemen kuruldu minibüse sanki ona geç bagaja diyeceğiz korkusuyla Piknik boyuncada ne doğru dürüst konuştu benle çokta lülü nede hazırlıklara bir gram yardım etmedi
Alışveriş faslında arabadan bile inmedii hatun

Bİr iki bana yemekten önce laf sokacaktı yok efendim bukadar ekmek yetermi sizlere işte hepiniz şişkosunuz gibilerinden falan tabi bana sırıtarak söylüyor bende anında aman sen aç kalma biz zaten doyarız dedim
Arabada bagajda oturduğumuz için baya sıcak oldu hatun cam yanında oturduğundan cam açmayınca bende en sonunda ulen konternerdeki mültecilere döndük açsanıza camı dedim KV tabi aaa ben üşüyorum dedi o zaman camın yanına kurulmayacaktın kusura bakma senin için havasız kalamam dedim

Dönüşte yine aynı kadro arkaya oturduk ama bu sefer KV kapı tarafına geçti eşim arada kasislere hızlı girince bende lennn şöfeeeerrrr bedavaya selülit tedavisine tamamda ( titreşimden öyle diyorduk giderken ) ama yeter artık öldük bittik dedim hemen KV atladı yok efendim beğenmiyorsan indirelim seni minibüsle dön diye bende zaten bacaklarım uyuştuğu için heyheylerim tepemde diye tabi senin tuzun kuru ön tarafa kuruldun bari bizi sinir etme dedim uyuz oldu
Kadın kafayı yemiş yolda oğluna yavaş git diyeceğine bizi sıkıştıran arabalara aaa sakın yol verme bırak yolun kenarındaki boşluğa düşsünler demezmi eşimin halası ( küçük görümcesi yani ) bir sinirlendi yenge sen iyice kafayı yedin hee insan oğluna sıkıştır arabayı dermi dedi

En son eşim minibüsü bırakacak diye sen bizim arabayla annemi bırak ordan eve geç dedi ve KVyi evine bırakıp eve döndüm tabi yolda tek kelime etmedik doğal olarak Kadın eminim bir daha benle asla pikniğe gelmez Bende eşime dedim bir daha piknik olursa ben mülteciler gibi bagajda gelmem parama geçer sözüm kendi arabamla giderim sizin kaprislerinizi çekemem diye hatun bacaklarımız uyuştu az mola verelim diyince bile huysuzluk yaptı

Yol hariç hiç sinir edemedi beni tabi o bakımdan bence piknik süper geçti
Küçük kuzu inanılmaz koşturdu orada Sağ olsun eşimin amcası devamlı onun peşindeydi saklambaç oynadılar, top oynadılar, yakalamacılık oynadılar

Anammm yine roman oldu yazdıklarım
Bu arada eşimin çalıştığı şirkette alarm çalmış o yüzden mertere gitti adamcağız bende buraya attım kendimi yoksa kesin söylenirdi yine ulen bari bir gün boş geç diye bu ara takmış benim gece laptob başına oturmama
Neyse bir kaç gün gözüne sokmim akşamlarıda sonra nasılsa kendi yine laptobu verir elime

Yarın geçmişi okurum artık gelir birazdan beyfendi

Anammmm eşim aradı alarm boş değilmiş şirkette hırsız girmiş şu anda polisle birlikte çalınan birşey varmı diye inceliyorlarmış Umarım önemli birşey eksik değildir eşim sen yat ben geç gelirim dedi :26:

selaaaaaaaaaaaaaam kızlar.uzun süre ardından tekrar aranıza katıldım.Geçen hafta arkadaşımın balosu vardı kıyafet sorunuma çözüm buldum veeee giydiğim elbisenin bedeni 42ydi:).son görüştüğümüzden beri epeyce kilo verdim ancak tartılmadım arkadaşlar bü yüzden kilo çizelgemi yenilmedim.yinede her gören iltifatlar ediyor.balo gecesi mükemmeldi ve bir sürü güzel fotolar çekildim.tartılmmamın sebebi ise kendimi tartıya değil beden ölçülerime göre şartlandırmak istiyorum.biliyorsunuz ki su kaybı,şişkinlik,kabızlık hemen tartıya yansıyor ve buda benm sinirlemi çok yıpratıyordu.bende idealimdeki bedene ulaşıncaya kadar tartılmamaya karar vermiştim.Ancak geçenlerde tesadüf eseri bir arkadaşımın satıcılığını yaptığı bir ürünle karşılaştım.bitkisel zayıflama hapı filn değil ek gıda takviyesi dedi.burda yinede ürünün yorumları kapatılmış.sabah akşam sıvı mamalar şeklinde tüketilen bir ürün.1 aylık kullanım için aldım.ve 1 ay sonunda memnun kalmazsam paramı iade edeceğini söyledi.bir çok ürün için bunu yazıyorlar ama bu kez satan arkdaşım olduğu için daha gbi güvenerek aldım.inşallah yararını görürüm...

cecoo iyi geçmiş pikniğiniz ne güzell baya enerji depoladın bu hafta tam gaz erirsin artıkk

mavikedi süper yaaa hakkaten bi fazla bi eksik admın piskolojisi bozuluyo
bide vermişin kendi iradenle kilo gerek varmıydı mamalara genede sen bilirsinde

Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)

Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.

Katılabilir miyim?

sagolun kizlar sayenizde tartinin bozuk olduguna inandiricam kendimi yasim 26 canm yok cocuk falanda henuz evlenmedim

Yeme canım cok kilo alırsın bende aynı hatayı yaptım şimdi kolay kolay veremiyorum kızım 19 aylik emziriyorum tatli yiyincede ayniydi sadece su içincede aynı sütümde bı degisiklik yok

albumumde var canm bi bak istersen.. boyun 1.75 mi seninde

Canım ne zaman tartıldin en son vermissindir belki benim esim 185 boyunda 100 kilo baya iri kemikli olmasına rağmen kalçası göbeği portlemis bence kilo vermissindir baya 102 değilsindir ben 110 kiloyla dogum yaptım 170 boyundayim nerdeyse top gibi yuvarlanacaktim o dereceydim yani :)

Haklısın tatlım aslında bende tam bir sağlık diyeti yapıyordum Canan Karatay'la ama napiyim kanıma girdiler bende bir deneyeyim dedim.inş sağlığım bozulmasın ve kilo almayayımda faydasını görmezsem bır aysonunda bırakacağım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…