elbiselerinn nasıl merak ettim bende almak istiyorumm yaa elbise yakışmaz diye almaya yeltenmedim bide bacaklar tonbiş taytsız giyemiyom kiiii pişiyo heryanım
selammlarr
nasılsınızz kızlarr
ben ıyıyım sukur netimiz yoktu 15 gundur falan
sizde iyisinizdir inşallahh
hoşcakalınn görüşmek üzere
yaa tel geldi bu hafta benim diyet güme gider zannumcaa
sezonu açtık misafir geliyooo 3 kişiler 1 i bebek ama gezmaca dışarı yemek falan derken allahımm yardum ett
ay nasıl pişiyor kız benm bilem pişmior..ya da alıstılar artık
tüm yazı elbiselerle geçiriyorum hayatta pantolla üstle ugraşamam havadar havadar gezerim
elbiselere kotonun sitesinden baktım bulamadımbüyük bedenleri koymamıslar siteye çok uyuzca..
hemen şikayet maili yazdım..
ayrımcılığa son dedim
sezonu açtık misafir geliyooo 3 kişiler 1 i bebek ama gezmaca dışarı yemek falan derken allahımm yardum ett
Senin devremülk ilk misafirlerini ağırlayacak demek sezon bereketli olacak deseneerkencilermiş misafirlerin
iyiyim canım bi sinema derdim vardı yazdım kurtuldum:)
senin nasılsın?meleğin nasıl oldu?
annenler ordayken tabi bakmak zor olur canım..oh ne güzel keyfini cıkart:)
Zeynebim geçmiş olsun cücüğe , noldu kuzum ? nesi varr ??
nursena palas gururla sunar eşim dioki telde buyurun gelin hizmet sınırsız
kapaatınca dedim yaww adam bana sordunmu hizmet edecek benim adam pişkin anam
sigortanı yatırıyorum dediii hıhhh al bana kapak:))))))))))))))))
Yenaaaaa bitmedi mi işler güçler dön gari canım yaaaa
yok bn 165ım de resımlere baktım yemın ederım o tartı bozuk en tombıs salıncakda otuuruken kı resmın ondada 75deılde 80hadı tas catlasın 85 derım oda cok ısrar edersen yanı ne gusel haa
cokda sekermıssın bu arada dvm dıete spora dvmmmm....madem 102sın ve bu kdr genc ve guselsın saglık ıcın devammm...
Yas kac evlımısın bebek varmı
Vallahi resimde tas catlasin 80 hadi 85kg gosterio... Demek senin kemikler agir birde kas çok o zaman :)
demek bir 10kg versen super olcaksin :)
Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)
Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.
Katılabilir miyim?
kaptın sen bu işi maşşallahhhh
ohhhh afiyet olsunnn tereyağlarıı götürcenmi balla birlikte yenaa
iş devammı dönmicenmi özledikkk bee yaaa
yok arkadaşş
oo resimdeki 101 kilo olamaz maşşallah ne kadan zayıf duruyonn
hani derlerya benim kemiklerim iri aynen ölesi herakde kızım yağ fazlalık yok gibi
en fazla 80 gösteriyosun maşşallahh diyim çok tatlısın
sagolun kizlar sayenizde tartinin bozuk olduguna inandiricam kendimiZehracım sen telefonunu yaz, itinayla ararız biz
Nevincim çok geçmiş olsun eşine, inşallah toparlar bi an önce. sen de kendine dikkat et canım.
anatomik olarak çok şanslısın eriny; yüzün güzel, boyun uzun, vücudun sıkı, yaşın genç :) bu yüzden acele etmeden sağlıklı beslenerek kurtul birkaç kg fazlandan. maşallah sana gerçekten
teşekkür ederim, o senin kapmışlığın
Allah evlatlarına uzun, sağlıklı ömürler versin. Hoşgeldin aramıza.
Meryemcim elbiselerini güle güle giy canım, eminim çok yakışmıştır. Ben de zayıflayınca alacağım diye hiçbir şey almıyordum fakat artık almaya karar verdim. Allah kısmet ederse hamilelikte ve sonrasında giyeriz inşallah. sen de dert etme, inşallah güzel güzel günlerde giyeceğiz zayıflasak da onları
bu filmin oyunu var ve çok sevimli telefonlar için. haftaya kalır bence, yeni gelmişti zaten sanırım. izlersiniz inşallah haftaya, beğenirsen bize de haber ver bir de :)
ben size nasıl beslendiğimi yazayım
helva,bol çikolata,hazır meyva suları,şerbetli tatlılarama ben bunları süt olsun diye değil canım çok istediği için tüketiyorum eskiden bukadar tatlı yemezdim şimdi acayip canım istiyor nefsime hakim olamıyorum
belki hatırlayan arkadaşlarım olur ben ekmek düşkünüyümdür günde 2 beyaz ekmek tüketiyorum
yanlışlarımın farkındayım ama öyle suyla süt olmuyor açlık çok farkediyor
çıkmam gerek görüşürüz
albumumde var canm bi bak istersen.. boyun 1.75 mi seninde
cecoo iyi geçmiş pikniğiniz ne güzell baya enerji depoladın bu hafta tam gaz erirsin artıkk
mavikedi süper yaaa hakkaten bi fazla bi eksik admın piskolojisi bozuluyo
bide vermişin kendi iradenle kilo gerek varmıydı mamalara genede sen bilirsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?