Kuzum valla ben buraya ilk yazdığımda hiç bukadar beklemiyodum burda ayrı bi arkadaşlık dostluk var iyiki burayı ve sizleri tanımışım seviyorum sizi yaaaasağol canımm....eşinede çok geçmiş olsun...
sağol canımm...inşallah tekrarlamaz...
kıskananlar çatlasın dermişimmm....ama bu aynur esra varyaa çok fenalarrr....zorla arattırıcan kendini yoksam aramıyolar bak demedi deme...
şaka bir yana güzel oluyomuş aranmak sağolsunlar mutlu ettiler beni....
neyse bende kaçtım öpüyorum seni canım...iyi gezmeler...
Anaaammmm daha bek küçüksün sen oyüzden bizden çok şanslısın hemen verirsin kiloları merak etme hoşgeldinYaş: 15
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)
Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.
Katılabilir miyim?
Sende tekrar hoşgeldin ozmanmerhaba hanımlar 13 ay sonra ben geldim yine kabul edermisiniz beni aranıza
eskilerden hatırlayanlar olur belki
geçen sene aranıza 92 kilo ile katılmıştım 83'edüşüp hamile kalmıştım bebeklerime kavuştum çok şükür
90.5 kiloyum şuan diyet yapmak istiyorum ama sütümü etkiler diye korkuyorum
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var bebelerden fırsat buldukça sohbetinize dahil olmak isterim
Meryem kuzum aldıklarını güle güle kullan bende bayılırım elbise giymeye hatta dediğin gibi bütün bi yazı elbiseyle geçiririm nerdeyse acaba buradaki kotondada varmıdır bi baksam bide uygunmuydu fiyatı sorması ayıptır bide resim koyabilirmisin bende ne çok odum dimi yaiyiyim canım bi sinema derdim vardı yazdım kurtuldum:)
senin nasılsın?meleğin nasıl oldu?
annenler ordayken tabi bakmak zor olur canım..oh ne güzel keyfini cıkart:)
Hemen yazıyorum kuzumZehracım sen telefonunu yaz, itinayla ararız biz
Nevincim çok geçmiş olsun eşine, inşallah toparlar bi an önce. sen de kendine dikkat et canım.
anatomik olarak çok şanslısın eriny; yüzün güzel, boyun uzun, vücudun sıkı, yaşın genç :) bu yüzden acele etmeden sağlıklı beslenerek kurtul birkaç kg fazlandan. maşallah sana gerçekten
teşekkür ederim, o senin kapmışlığın
Allah evlatlarına uzun, sağlıklı ömürler versin. Hoşgeldin aramıza.
Meryemcim elbiselerini güle güle giy canım, eminim çok yakışmıştır. Ben de zayıflayınca alacağım diye hiçbir şey almıyordum fakat artık almaya karar verdim. Allah kısmet ederse hamilelikte ve sonrasında giyeriz inşallah. sen de dert etme, inşallah güzel güzel günlerde giyeceğiz zayıflasak da onları
bu filmin oyunu var ve çok sevimli telefonlar için. haftaya kalır bence, yeni gelmişti zaten sanırım. izlersiniz inşallah haftaya, beğenirsen bize de haber ver bir de :)
Ablacım benimde elbise giydiğimde bacak aralarım pişer bende kaçmış kilotlu çorapları kesip içimden giyiyorum rahat oluyo vallaooyyy ekmekçi güzelim gelmişş hoşgeldin nekadar oldu bebişlerr
ohhhh aferim valla süper gidiyosunnnn deişiklik olmuş piknikte bunalmıştın hafta içi
yok yaa şimdilik ankara gibi ama kızların eğitimi var belki peşlerinden gideriz allah o günleri gösterirse ben şimdiden kıza diyorum kesinlikle çukurova üniverstesni kazancan başka yoluyokk:)))))))
elbiselerinn nasıl merak ettim bende almak istiyorumm yaa elbise yakışmaz diye almaya yeltenmedim bide bacaklar tonbiş taytsız giyemiyom kiiii pişiyo heryanım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkes bu saatte uyuyordur büyük ihtimal ama ben yinede bir bakayım dedim
Aslında saat akşam 10da geldik eve ama tabi felaket yorgundum ve küçük cimcimeyi yıkamam gerekiyordu
Piknik gerçekten süper geçti diyebilirmKv ye rağmen
Çok şükür fazlada kaçırmadım
Bir ara tam 1 saat öyle böyle değil Volleyball oynadık hepbirlikte ve ben resmen su içinde kaldım
Bana süper spor oldu
Tabi yemekten sonra yapaydık daha iyi olurdu ama olsun
KVde geldi tabiki ( kesin bana inat gelmiştir)
Aslında iki araba gidecektik ama son anda hadi sığışırız minibüse dediler ve tam 6 kişi minibüsün bağajında gittik
İnanılmaz eğlendik tabi biz arkadaMuzur olan kuzenleride bagaja aldım
KV geldi hemen kuruldu minibüse sanki ona geç bagaja diyeceğiz korkusuylaPiknik boyuncada ne doğru dürüst konuştu benle çokta lülü nede hazırlıklara bir gram yardım etmedi
Alışveriş faslında arabadan bile inmedii hatun
Bİr iki bana yemekten önce laf sokacaktı yok efendim bukadar ekmek yetermi sizlere işte hepiniz şişkosunuz gibilerinden falan tabi bana sırıtarak söylüyor bende anında aman sen aç kalma biz zaten doyarız dedim
Arabada bagajda oturduğumuz için baya sıcak oldu hatun cam yanında oturduğundan cam açmayınca bende en sonunda ulen konternerdeki mültecilere döndük açsanıza camı dedimKV tabi aaa ben üşüyorum dedi o zaman camın yanına kurulmayacaktın kusura bakma senin için havasız kalamam dedim
Dönüşte yine aynı kadro arkaya oturduk ama bu sefer KV kapı tarafına geçtieşim arada kasislere hızlı girince bende lennn şöfeeeerrrr bedavaya selülit tedavisine tamamda ( titreşimden öyle diyorduk giderken ) ama yeter artık öldük bittik dedim hemen KV atladı yok efendim beğenmiyorsan indirelim seni minibüsle dön diye bende zaten bacaklarım uyuştuğu için heyheylerim tepemde diye tabi senin tuzun kuru ön tarafa kuruldun bari bizi sinir etme dedim uyuz oldu
Kadın kafayı yemiş yolda oğluna yavaş git diyeceğine bizi sıkıştıran arabalara aaa sakın yol verme bırak yolun kenarındaki boşluğa düşsünler demezmieşimin halası ( küçük görümcesi yani ) bir sinirlendi yenge sen iyice kafayı yedin hee insan oğluna sıkıştır arabayı dermi dedi
En son eşim minibüsü bırakacak diye sen bizim arabayla annemi bırak ordan eve geç dedi ve KVyi evine bırakıp eve döndüm tabi yolda tek kelime etmedik doğal olarakKadın eminim bir daha benle asla pikniğe gelmez Bende eşime dedim bir daha piknik olursa ben mülteciler gibi bagajda gelmem parama geçer sözüm kendi arabamla giderim sizin kaprislerinizi çekemem diye hatun bacaklarımız uyuştu az mola verelim diyince bile huysuzluk yaptı
Yol hariç hiç sinir edemedi beni tabio bakımdan bence piknik süper geçti
Küçük kuzu inanılmaz koşturdu oradaSağ olsun eşimin amcası devamlı onun peşindeydi saklambaç oynadılar, top oynadılar, yakalamacılık oynadılar
Anammm yine roman oldu yazdıklarım
Bu arada eşimin çalıştığı şirkette alarm çalmış o yüzden mertere gitti adamcağız bende buraya attım kendimiyoksa kesin söylenirdi yine ulen bari bir gün boş geç diye bu ara takmış benim gece laptob başına oturmama
Neyse bir kaç gün gözüne sokmim akşamlarıda sonra nasılsa kendi yine laptobu verir elime
Yarın geçmişi okurum artık gelir birazdan beyfendi
Anammmm eşim aradı alarm boş değilmiş şirkette hırsız girmişşu anda polisle birlikte çalınan birşey varmı diye inceliyorlarmış Umarım önemli birşey eksik değildir eşim sen yat ben geç gelirim dedi :26:
Yeme canım cok kilo alırsın bende aynı hatayı yaptım şimdi kolay kolay veremiyorum kızım 19 aylik emziriyorum tatli yiyincede ayniydi sadece su içincede aynı sütümde bı degisiklik yok
ikiz büyütmek zor yardım eden falan varmıı çok şükürr ne çok istiyodun çocuğum olsun diye allah olmayanlarada versinnn topikte ki tüm isteyenlere az azaltırsan tatlıyı mesala şerbetli deilde sütlü tatlı yersen hem çocuklarada yarar zaten senin ikizler eritir seniben tatlıyı süt olsun diye değil canım çok istiyor onun için yiyorum
ama dikkat ettim aç olduğum zaman süt olmuyor.
NURSENA hoş buldum bak hatırladın ekmekçiyi
bebeklerim şükürlerolsun 5 aylık oldular
Ve şu an çok susadım
Neden böyle oluyor.
Dilim damağım kurudu resmen.
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ayrıca iyice artmadan bi doktora görün derimkızlarrr günaydınnnn ama bana daha gün aymadııı çok hastayım çokkkk grip oldum başım dişlerim gözlerim her tarafım ağırıyo kızım da grip ama o benden iyi durumda onu kreşe bıraktık bende işteyim ama hiç çalışacak halim yokgeçmişi okumaya çalışacağım şimdiden hastalarımız varsa çok geçmiş olsun
@efem
sağol ablacım. Aslında yaşımdan dolayı çabuk gider de , yaşımdan dolayı yapmam da zorlaşıyor. Okuldayım, kantin sadece 1 ve 2. ders kepekli sandwich satıyor. Tavukburgerler, bonfile sandwichler yerken herkes benim okula salata götürmem de zor oluyor haliyle. Yemek yiyeyim yemekhaneden desem, her yemeğe bir pilav makarna konuyor. Onlar da çok yağlı oluyor.
Ama azmettiren de okul oldu. MAŞALLAH bütün kızlar çöp gibi. Bir benden yağ fışkırıyor.
9.30- Yemekten önce su içeyim diye oturdum. 1 litre su içmişim. Herkes bir oturuşta 1 litre su mu olur diye kızdı. Sofra hazır ama yemek yiyesim kalmadı. Bekleyeceğim biraz.
hpşgeldin canım bende yeni katıldım önemli olan o kararı almakta zatenYaş: 15
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)
Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.
Katılabilir miyim?
günaydınnnnnn yavrukuşlarımm
yazılı hazırlayayım diye sabahın köründe hortladım ama hiç istek yok içimde
kahvaltımı yapayım ondan sonra başlarım artık , kahvaltı için paşanın uyanmasını bekliyom ,adam halen 2.80 yatıyo valllaa
buarada YAŞASINN TATİİLLLLL
Aynurrr kuzum öğretmen olasım geldi valla ne güzel keyfini çıkarın bide insanın eşide öğretmen olunca iyice güzel oluyo
Zehram işin tatil tarafı güzel de diğer yanları pek güzel olmayabiliyor bazenn , heleki 600 öğrenci 14 sınıf için yazılı hazırlayıp okuma kısmından nefret ediyooommmm
cecoo iyi geçmiş pikniğiniz ne güzell baya enerji depoladın bu hafta tam gaz erirsin artıkk
kızlarrr günaydınnnn ama bana daha gün aymadııı çok hastayım çokkkk grip oldum başım dişlerim gözlerim her tarafım ağırıyo kızım da grip ama o benden iyi durumda onu kreşe bıraktık bende işteyim ama hiç çalışacak halim yokgeçmişi okumaya çalışacağım şimdiden hastalarımız varsa çok geçmiş olsun
Doğru sölüyon bacım davulun sesi uzaktan hoş geliyo tabi her işin zorlu yanları var tabiki Allah kolaylık versin kuzum
[/B]Cecoş[/B] geçmiş olsun sana hem kv açısından hem de hırsız açısından senin kv ne ilginç ya 1 tane gelini var şeker gibi iyi geçinsen ne olur sanki...işin düşünce yine sen koşuyorsun ama insan nankörse değişmez...
piknik sezonu açıldı herkes gezmelere gitmiş...burası çok sıcaktı dün iyiki gitmemişiz ama haftaya kurtulamam sanırım...dün gün boyu ufak tefek işler dışında hep yattımiyi de geldi ihtiyacım vardı uzun bir zamandan sonra...kilom aynı değişmedi regl ancak başladı diyebilirm...samsuna gitmeye 2 haftam kaldı yaşasın...ama azcıkda incelsem süper olucak...
Esram hakikaten renk kattı nerden buluyorsun sen bunları hemen anında görüntü yani
günaydınnnnnn yavrukuşlarımm
yazılı hazırlayayım diye sabahın köründe hortladım ama hiç istek yok içimde
kahvaltımı yapayım ondan sonra başlarım artık , kahvaltı için paşanın uyanmasını bekliyom ,adam halen 2.80 yatıyo valllaa
buarada YAŞASINN TATİİLLLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?