Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hatunlar aneamm kimseler yok ben açılışı yapayım hayırlı günler olsun hepimize sevgiyle kalın bana sanki günün yarısı gibi

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta diliyorum benim hafta sonu son ana kadar süper geçti gezdik tozduk yaz geldi ne güzel oldu ama dün akşam ölüyodum nerdeyse çanta değişikliği yaparken cüzdanımın olmadığını farkettim kafayı yicektim eşimi aradım (çünkü annemdeyim) bi bak arabada felanmı oda baktı yok dedi ilk önce annem babam hepsi ayaklandı eşim bana kızıyo işte o sırada babam aldı telefonu oglum ne yapalım sağlık olsun diye eşim demezmi baba ders olsun diye yok dedim cüzdan burda diye uyuz nasıl sinir oldum neyse çok uzattım sonuç olarak bulundu cüzdanım çok şükür öpüldünüz kızlar
Kuzum valla ben buraya ilk yazdığımda hiç bukadar beklemiyodum burda ayrı bi arkadaşlık dostluk var iyiki burayı ve sizleri tanımışım seviyorum sizi yaaaa
Boy: 1.75
Kilo: 107
Hedef: 65
Değerler: Normal
Başlangıç: Şimdi :)

Bir takıma katılırsam daha kolay olur diye düşündüm.

Katılabilir miyim?
Anaaammmm daha bek küçüksün sen oyüzden bizden çok şanslısın hemen verirsin kiloları merak etme hoşgeldin
Sende tekrar hoşgeldin ozman
iyiyim canım bi sinema derdim vardı yazdım kurtuldum:)
senin nasılsın?meleğin nasıl oldu?

annenler ordayken tabi bakmak zor olur canım..oh ne güzel keyfini cıkart:)
Meryem kuzum aldıklarını güle güle kullan bende bayılırım elbise giymeye hatta dediğin gibi bütün bi yazı elbiseyle geçiririm nerdeyse acaba buradaki kotondada varmıdır bi baksam bide uygunmuydu fiyatı sorması ayıptır bide resim koyabilirmisin bende ne çok odum dimi ya
Hemen yazıyorum kuzum
Ablacım benimde elbise giydiğimde bacak aralarım pişer bende kaçmış kilotlu çorapları kesip içimden giyiyorum rahat oluyo valla

Banu abla sevindim pikniğinizin güzel geçmesine (kayınvalidene rağmen) hırsız içind geçmiş olsun inşallah önemli bi kayıp yoktur

kızlarrr günaydınnnn ama bana daha gün aymadııı çok hastayım çokkkk grip oldum başım dişlerim gözlerim her tarafım ağırıyo kızım da grip ama o benden iyi durumda onu kreşe bıraktık bende işteyim ama hiç çalışacak halim yok geçmişi okumaya çalışacağım şimdiden hastalarımız varsa çok geçmiş olsun

@efem

sağol ablacım. Aslında yaşımdan dolayı çabuk gider de , yaşımdan dolayı yapmam da zorlaşıyor. Okuldayım, kantin sadece 1 ve 2. ders kepekli sandwich satıyor. Tavukburgerler, bonfile sandwichler yerken herkes benim okula salata götürmem de zor oluyor haliyle. Yemek yiyeyim yemekhaneden desem, her yemeğe bir pilav makarna konuyor. Onlar da çok yağlı oluyor.

Ama azmettiren de okul oldu. MAŞALLAH bütün kızlar çöp gibi. Bir benden yağ fışkırıyor.

9.30- Yemekten önce su içeyim diye oturdum. 1 litre su içmişim. Herkes bir oturuşta 1 litre su mu olur diye kızdı. Sofra hazır ama yemek yiyesim kalmadı. Bekleyeceğim biraz.

Yeme canım cok kilo alırsın bende aynı hatayı yaptım şimdi kolay kolay veremiyorum kızım 19 aylik emziriyorum tatli yiyincede ayniydi sadece su içincede aynı sütümde bı degisiklik yok

ben tatlıyı süt olsun diye değil canım çok istiyor onun için yiyorum
ama dikkat ettim aç olduğum zaman süt olmuyor.
NURSENA hoş buldum bak hatırladın ekmekçiyi
bebeklerim şükürlerolsun 5 aylık oldular

günaydınnnnnn yavrukuşlarımm

yazılı hazırlayayım diye sabahın köründe hortladım ama hiç istek yok içimde

kahvaltımı yapayım ondan sonra başlarım artık , kahvaltı için paşanın uyanmasını bekliyom ,adam halen 2.80 yatıyo valllaa

buarada YAŞASINN TATİİLLLLL

ikiz büyütmek zor yardım eden falan varmıı çok şükürr ne çok istiyodun çocuğum olsun diye allah olmayanlarada versinnn topikte ki tüm isteyenlere az azaltırsan tatlıyı mesala şerbetli deilde sütlü tatlı yersen hem çocuklarada yarar zaten senin ikizler eritir seni
Ve şu an çok susadım
Neden böyle oluyor.
Dilim damağım kurudu resmen.

canımcım bence sen devlet hastanesinin diyetisyenine bi git derim en azından şekerini falan bi tahlil yaptırırsın
ayrıca makarna pilav yediğin porsiyonu yarıya indirip yiye bilirsinn ve en önemlisi sporu hayatına sok şekerim bak biz günde 3 mil Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk yaparsan baya incelirsin
45 dakka olan

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ayrıca iyice artmadan bi doktora görün derim

Kuzum tamam salata götürmen abes olabilir ama kendin evde sandviç yapabilirsin bi meyve alabilirsin yada atıştırmalık kraker felan alabilirsin yanına bunlar sana yardımcı olacaktır ayrıca su iç suyun sana bi zararı olmaz sadece wc'ye taşınırsın okadar

Son düzenleme:

Aynurrr kuzum öğretmen olasım geldi valla ne güzel keyfini çıkarın bide insanın eşide öğretmen olunca iyice güzel oluyo

günaydınnnn herkes için mutlu bir hafta olur inşallah...her açıdan...

papatya
hoş geldin yavruların sağlıkla büyüsün inşallah...merak etme ikiz bebek annesi erirsin zaten Allah kolaylık versin sana...

Cecoş
geçmiş olsun sana hem kv açısından hem de hırsız açısından senin kv ne ilginç ya 1 tane gelini var şeker gibi iyi geçinsen ne olur sanki...işin düşünce yine sen koşuyorsun ama insan nankörse değişmez...

piknik sezonu açıldı herkes gezmelere gitmiş...burası çok sıcaktı dün iyiki gitmemişiz ama haftaya kurtulamam sanırım...dün gün boyu ufak tefek işler dışında hep yattımiyi de geldi ihtiyacım vardı uzun bir zamandan sonra...kilom aynı değişmedi regl ancak başladı diyebilirm...samsuna gitmeye 2 haftam kaldı yaşasın...ama azcıkda incelsem süper olucak...

Aynurrr kuzum öğretmen olasım geldi valla ne güzel keyfini çıkarın bide insanın eşide öğretmen olunca iyice güzel oluyo

Zehram işin tatil tarafı güzel de diğer yanları pek güzel olmayabiliyor bazenn , heleki 600 öğrenci 14 sınıf için yazılı hazırlayıp okuma kısmından nefret ediyooommmm

Zehram işin tatil tarafı güzel de diğer yanları pek güzel olmayabiliyor bazenn , heleki 600 öğrenci 14 sınıf için yazılı hazırlayıp okuma kısmından nefret ediyooommmm

Doğru sölüyon bacım davulun sesi uzaktan hoş geliyo tabi her işin zorlu yanları var tabiki Allah kolaylık versin kuzum

SElamün aleyküm kızlarrrrr

Hepinize kocaman bir günaydınnnnnn :122: :122: :122:

İnşallah haftasonunu hepimiz hafif geçirmişizdir ve yeni bir haftayı süper enerjik başlar ve bomba gibi bitiririz
Şok şükür bugün reglm son günü ve inşaallah cuma günü bende beklediğim eksileri fazlasıyla görürüm

Bugün biraz işim var ama tabi ara ara yine buradayım

cecoo iyi geçmiş pikniğiniz ne güzell baya enerji depoladın bu hafta tam gaz erirsin artıkk

Ooo sorma canım öyle böyle enerji depolamadım hatta fazlasınıda KVye bırakacaktım da zor yırttı
İnşallah regl şişliğimde bu bir kaç günde giderde cuma günü güzel bir bildirim yaparım

Piknik özellikle benim cadılara yaradı
Büyük kızda deli gibi oyun oynadı ufaklıkta öyle ve şu anda ufaklık hala uyuyor ki bu bir mucizeeee
Öğlende uyumazsa akşam yine erken uyur inşallahhhhhhhhh :....Aminnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlarsın kendini

Doğru sölüyon bacım davulun sesi uzaktan hoş geliyo tabi her işin zorlu yanları var tabiki Allah kolaylık versin kuzum

Allah razı olsun bacısıııııı

tatil benim için çalışmak demek şuannn :26::26::26::26:

ama gelsiinn yaz tatili diyoruummmm

@nursena
gitmiştim tahlillerim normal çıktı ama tekrar gidip ölçtüreyim.
@efem
aslında getiren var abes olmuyor ama insan kendini kantinden uzak tutmakta zorlanıyor. para almıyorum yanıma fazladan ben de :S
@sibel59
hoşbulduk :)

10.30 - 2yemek kaşığı yumurta salatası (maydonoz, soğan, haşlanmış yumurta, pul biber)
4 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
domates salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak yeşil çay.

Bu hafta sınav haftaaam !

Çok şükür alarm sayesinde hırsızlar kaçmışta şirketten birşey çalamadan
KVyide ormanda kurt kapaydı iyidi
Valla piknik boyunca ne bir işin ucundan tuttu nede bir ekmek bile almadı he tabiki eşim öder ama orada baştan hepbirlikte gidilecek neyse masraf ortak demiştik. İnsan bari bir pakette çekirdek ben alayım der en azından :26:
Ne diyeyim güzelim insanın yüreği bir kere bu şekilde olunca farklı birşey beklemiyordum zaten ama eminim diğerleride ayıplamışlardır.

Bugün anneme anlattımda sabah görüştüğümüzde kızım bizimle de gittiklerinde aynısını yapmıştı hatta kadın yoldan 1 kilo mısır almıştı bende mangalda közlemek için aldı sanmıştım da piknikte onları canım çekti yapalımmı dediğim de kadın bir fırladı aaaa ben onları kendime aldım evde haşlıyacağım diye
Heee bundan sonra hiç kusura bakmasın onu helaya giderken bile çağırmam

Günaydın güzeller,

Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Ben yapacak bir sürü işle başlayacağım yeni haftaya. Size bakayım da ütüye başlayayım dedim. Sonra da pazara gideceğim. Bu arada tartı dün güldüğü 100 gramı geri aldı, tam 81.0 geldim bugün

Esram hakikaten renk kattı nerden buluyorsun sen bunları hemen anında görüntü yani

Asuman abla çoluk çocuk, iş güç olmayınca bunlara sarıyor insan çok sevindim eğlendiğine

İyi tatiller cücüşüm, bol bol dinlen bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…