paşa güç bela gözünü açtı , ben kaçayımm , mammiiişş zamanııııııııııı
Esoşumm 80.9 görmüşünn bebeemm ,aferin sana kuzumm aferinnnn
bende bugün 100 gram daha eksiyi gördümm , bi aferinde bana gelsiinnn
kızlarrr günaydınnnn ama bana daha gün aymadııı çok hastayım çokkkk grip oldum başım dişlerim gözlerim her tarafım ağırıyo kızım da grip ama o benden iyi durumda onu kreşe bıraktık bende işteyim ama hiç çalışacak halim yokgeçmişi okumaya çalışacağım şimdiden hastalarımız varsa çok geçmiş olsun
yaa bünye heralde az sıcakta hep pişikten yakınırım ben göğüs altı arası çok terleyim duş almayayım hemen kızarır bünyesel sanırım
nursena palas gururla sunar eşim dioki telde buyurun gelin hizmet sınırsız
kapaatınca dedim yaww adam bana sordunmu hizmet edecek benim adam pişkin anam
sigortanı yatırıyorum dediii hıhhh al bana kapak:))))))))))))))))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkes bu saatte uyuyordur büyük ihtimal ama ben yinede bir bakayım dedim
Aslında saat akşam 10da geldik eve ama tabi felaket yorgundum ve küçük cimcimeyi yıkamam gerekiyordu
Piknik gerçekten süper geçti diyebilirmKv ye rağmen
Çok şükür fazlada kaçırmadım
Bir ara tam 1 saat öyle böyle değil Volleyball oynadık hepbirlikte ve ben resmen su içinde kaldım
Bana süper spor oldu
Tabi yemekten sonra yapaydık daha iyi olurdu ama olsun
KVde geldi tabiki ( kesin bana inat gelmiştir)
Aslında iki araba gidecektik ama son anda hadi sığışırız minibüse dediler ve tam 6 kişi minibüsün bağajında gittik
İnanılmaz eğlendik tabi biz arkadaMuzur olan kuzenleride bagaja aldım
KV geldi hemen kuruldu minibüse sanki ona geç bagaja diyeceğiz korkusuylaPiknik boyuncada ne doğru dürüst konuştu benle çokta lülü nede hazırlıklara bir gram yardım etmedi
Alışveriş faslında arabadan bile inmedii hatun
Bİr iki bana yemekten önce laf sokacaktı yok efendim bukadar ekmek yetermi sizlere işte hepiniz şişkosunuz gibilerinden falan tabi bana sırıtarak söylüyor bende anında aman sen aç kalma biz zaten doyarız dedim
Arabada bagajda oturduğumuz için baya sıcak oldu hatun cam yanında oturduğundan cam açmayınca bende en sonunda ulen konternerdeki mültecilere döndük açsanıza camı dedimKV tabi aaa ben üşüyorum dedi o zaman camın yanına kurulmayacaktın kusura bakma senin için havasız kalamam dedim
Dönüşte yine aynı kadro arkaya oturduk ama bu sefer KV kapı tarafına geçtieşim arada kasislere hızlı girince bende lennn şöfeeeerrrr bedavaya selülit tedavisine tamamda ( titreşimden öyle diyorduk giderken ) ama yeter artık öldük bittik dedim hemen KV atladı yok efendim beğenmiyorsan indirelim seni minibüsle dön diye bende zaten bacaklarım uyuştuğu için heyheylerim tepemde diye tabi senin tuzun kuru ön tarafa kuruldun bari bizi sinir etme dedim uyuz oldu
Kadın kafayı yemiş yolda oğluna yavaş git diyeceğine bizi sıkıştıran arabalara aaa sakın yol verme bırak yolun kenarındaki boşluğa düşsünler demezmieşimin halası ( küçük görümcesi yani ) bir sinirlendi yenge sen iyice kafayı yedin hee insan oğluna sıkıştır arabayı dermi dedi
En son eşim minibüsü bırakacak diye sen bizim arabayla annemi bırak ordan eve geç dedi ve KVyi evine bırakıp eve döndüm tabi yolda tek kelime etmedik doğal olarakKadın eminim bir daha benle asla pikniğe gelmez Bende eşime dedim bir daha piknik olursa ben mülteciler gibi bagajda gelmem parama geçer sözüm kendi arabamla giderim sizin kaprislerinizi çekemem diye hatun bacaklarımız uyuştu az mola verelim diyince bile huysuzluk yaptı
Yol hariç hiç sinir edemedi beni tabio bakımdan bence piknik süper geçti
Küçük kuzu inanılmaz koşturdu oradaSağ olsun eşimin amcası devamlı onun peşindeydi saklambaç oynadılar, top oynadılar, yakalamacılık oynadılar
Anammm yine roman oldu yazdıklarım
Bu arada eşimin çalıştığı şirkette alarm çalmış o yüzden mertere gitti adamcağız bende buraya attım kendimiyoksa kesin söylenirdi yine ulen bari bir gün boş geç diye bu ara takmış benim gece laptob başına oturmama
Neyse bir kaç gün gözüne sokmim akşamlarıda sonra nasılsa kendi yine laptobu verir elime
Yarın geçmişi okurum artık gelir birazdan beyfendi
Anammmm eşim aradı alarm boş değilmiş şirkette hırsız girmişşu anda polisle birlikte çalınan birşey varmı diye inceliyorlarmış Umarım önemli birşey eksik değildir eşim sen yat ben geç gelirim dedi :26:
kızlarrr günaydınnnn ama bana daha gün aymadııı çok hastayım çokkkk grip oldum başım dişlerim gözlerim her tarafım ağırıyo kızım da grip ama o benden iyi durumda onu kreşe bıraktık bende işteyim ama hiç çalışacak halim yokgeçmişi okumaya çalışacağım şimdiden hastalarımız varsa çok geçmiş olsun
afiyet olsun :)
tebrik ederim :)
efferim sana cücüş, senin 100 gram bana geldi
Selamün aleykümm...
nasılsınızzz....bizler iyiyiz...eşimee izin vermişler bugünn çok şaşırdık....ama mutluda olduk tabiii...çok sıcakkkk balkona bile burnumuzu çıkaramıyoruz...zaten bugün pazartesi diye oruca niyet ettik...işin kötüsü sahura kalkamadım yemekten yana sıkıntım yok ama inşallah susuzluğa dayanabilirim....annemler sabah güneş ortalığı kavurmadan gittiler....iyide yapmışlar bu saate kalsalar yol çekilmezdi....
Afferim cücüşüm...bende 200 gram eksik çıktım...bende afferim istiyomm...
benim paşada şimdi açtı gözünü...
canım yaa çok geçmiş olsunn....
banucum kv ye rağmen gününün güzel geçmesine sevindim ayrıca geçmiş olsun canım neyseki bir kayıp yokmuşş...
esracımmnasılsınn....
kaptın sen bu işi maşşallahhhh
ohhhh afiyet olsunnn tereyağlarıı götürcenmi balla birlikte yenaa
iş devammı dönmicenmi özledikkk bee yaaa
yok arkadaşş
oo resimdeki 101 kilo olamaz maşşallah ne kadan zayıf duruyonn
hani derlerya benim kemiklerim iri aynen ölesi herakde kızım yağ fazlalık yok gibi
en fazla 80 gösteriyosun maşşallahh diyim çok tatlısın
bu arada oğlun demir adamları seviyorsa kesinlikle izlemesini tavsiye ettiğim bir film var. real steel- çelik yumruklar. çocuk filmi sayılabilir aslında ama ben bayılmıştım :) hala bazı sahneleri açar izlerim.
.
Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?
merhaba hanımlar 13 ay sonra ben geldim yine kabul edermisiniz beni aranıza
eskilerden hatırlayanlar olur belki
geçen sene aranıza 92 kilo ile katılmıştım 83'edüşüp hamile kalmıştım bebeklerime kavuştum çok şükür
90.5 kiloyum şuan diyet yapmak istiyorum ama sütümü etkiler diye korkuyorum
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var bebelerden fırsat buldukça sohbetinize dahil olmak isterim
kızlar bugün hep dısardaydık yeni geldim eve...
gezdik tozduk acayip yoruldum alısveris yaptık kotondan harika 2 elbise aldım..
hep zayflayınca alacagım diyordum ama cok begendim eşimde alalım sen zayıfla cok bol olsun atarız canın soalsun dedi:)
zaten 10kg versem anca çok bol olur..o zamana kadar da yaz biter sanki:)
ayrıca persembe günü sinemaya gidicektik ncity de dolandık ama dedik sinemaya özdilek e gidelim oranın salonları daha büyük..
netten baktım ncity 19.00 özdilek 20.30 gösterdi..
saatte 19.00a geliyordu gittik özdilek ealısveris yaptık gezdik falan 20.00gibi biletleri almaya gittik ama gişedeki kız demez mi saatler değiştti 21.30a alındı..neyse düşünelim dedik biraz daha gezdik banyo havlusu falan aldım saat 21.00oldugunda of cok sıkıldım dedim yarımsaat sonra sinemaya girsek 23.30da cıkıcagız neyse baska zaman geliriz hadi eve dedim..
kandil di ya birde o gün onunda etkisi oldu sanırım..
neyse bugün kalkınca da ncity 19.00 seansına girmeye karar verdik..
gec kahvaltı yaparız bana alısveris ve spor ayakkabısı bakarız sonra filme..
neyse bunları yaptık yemegimizi yedik..biletleri almak için gittik ama dün o film sinemadan kalkmıs yeni filmler gelince onlara sıra verilmişmiş:26: çok üzüldüm ne şanssızım diye.eşimde gel başka yerleri arastıralım dediyse de hevesim kaçtı gitmeyelim dedim kısmet olmadı.
acaba haftaya kalır mıfilm de şu:Eki Görüntüle 715794 Eki Görüntüle 715793 Eki Görüntüle 715792
Yenaaaaa bitmedi mi işler güçler dön gari canım yaaaa
bence de dönsün artık, valla yetti gari..
gari deyince aklıma şu video geldi, belki gecenize renk katar :)
Zilleri Takıp Oynayı verin Gari Gari de Gari :) - YouTube
zürafa gibi dolanan abiye dikkat
-------
ben yavaştan kaçayım kızlar, hepinize iyi geceler.
Zeynepcim nasıl olayım iyiyim. Kızlarla konuştum sırayla, Zehra, Meryem, Yena
Sen nasılsın? İyi misin? küçük inşallah biraz daha iyidir.
ütüye ara vermiştim. birazdan ona döneyim de sonra da pazara gidicem bakalım.
Yenam yakaladım seni :)
ben oturup kalmışım ya, gidip bakayım şu ütüye. öperim hepinizi
Yena,benim oğluşun da favori oyunudur balkondan su tabancası fışkırtmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?