Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

paşa güç bela gözünü açtı , ben kaçayımm , mammiiişş zamanııııııııııı

Esoşumm 80.9 görmüşünn bebeemm ,aferin sana kuzumm aferinnnn

bende bugün 100 gram daha eksiyi gördümm , bi aferinde bana gelsiinnn

iyi sabahlar herkese..enerjimin çok düşük olduğu ve bir yığın işin beni bekledi bir gün..okul tatil evdeyim ama sürüyle iş var ve tabiki:) cnm yapmak istemiyor..eşim yemeğe geleceği için biber dolmasını yaptım aradan çıktı şükür:) minişim uyandı kahvaltı derken hala tembel tembel oturuyorum...aslında cnm sıkkın bir aydır nerdeyse dikkat ediyorum ama hala 97.1 idim sabah..gerçi 4-5 gün sonra regl günü ama ne olcak bunun sonu bilmiyorum bayrama 85 hedefi var ama zor gibi...kendime kızıyorum istek var uygulama sıfır:) aslında ikinciyi Allah kısmet ederse düşünüyoruz ve kilolu hamile kalmak istemiyorum...kızımda 92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim bildiğin uçan balon misali:) gerçi uçamıyordum o ayrı konu:) biliyorum herşey bende bitiyor ama iradesizlik berbat bişey...tam pztesi sendromuna uygun bi msj oldu:) kusuruma bakmayın oldu mu:)kolaylıklar diliyorum herkese...

Selamün aleykümm...

nasılsınızzz....bizler iyiyiz...eşimee izin vermişler bugünn çok şaşırdık....ama mutluda olduk tabiii...çok sıcakkkk balkona bile burnumuzu çıkaramıyoruz...zaten bugün pazartesi diye oruca niyet ettik...işin kötüsü sahura kalkamadım yemekten yana sıkıntım yok ama inşallah susuzluğa dayanabilirim....annemler sabah güneş ortalığı kavurmadan gittiler....iyide yapmışlar bu saate kalsalar yol çekilmezdi....

Afferim cücüşüm...bende 200 gram eksik çıktım...bende afferim istiyomm...

benim paşada şimdi açtı gözünü...

canım yaa çok geçmiş olsunn....

banucum kv ye rağmen gününün güzel geçmesine sevindim ayrıca geçmiş olsun canım neyseki bir kayıp yokmuşş...

yaa bünye heralde az sıcakta hep pişikten yakınırım ben göğüs altı arası çok terleyim duş almayayım hemen kızarır bünyesel sanırım

Ay bendede o sorun var... Hemencik pisik olur gögüs alti birde bacak arasi hemencik terleyince pisik olurum...

nursena palas gururla sunar eşim dioki telde buyurun gelin hizmet sınırsız
kapaatınca dedim yaww adam bana sordunmu hizmet edecek benim adam pişkin anam
sigortanı yatırıyorum dediii hıhhh al bana kapak:))))))))))))))))

Ay bu adamlar varya bizim yerimize konusmayi ne cok seviyorlar!!! Aynisini benim esimde yapiyor sinir oluyorum ya

Vallahi banucum coook sevindim piknik kv ye ragmen coook guzel gecmis!!! Sporunuda yapmis oldun super vallah.
Ben piknikleri pek sevmem nereye gidildigine bagli oluyor... etrafta kuru ot varsa arabadan cikamiyorum. cunku alerjim tutuyor...

Hirsizlar icin gecmis olsun. Sonradan okudum neyseki birsey almamislar.

Gecmis olsun pinarcim!

Son düzenleme:
afiyet olsun :)

tebrik ederim :)

sağolasın tatlımm )

efferim sana cücüş, senin 100 gram bana geldi

olsun kuzum bişi olmaz 100 gramcıktan :)))

afferrinn bebeeemmm aferriinn

Tünaydınlar herkese :)
An itibariyle Ankaraya yaz gelmiş bulunmakta :)Aman ne sıcak oldu birden sabah markete gittim yandım valla.
Haftasonu bol bol gezerek geçti ufak tefek eksikleri aldım yola çıkmadan önce.Önümüzde ki cuma akşamı yola çıkacağız inşallah.Bu hafta da ev işleri,bol bol çamaşır yıkamak,ütü yapmakve valiz hazırlamak gibi güzelaktivitelerle geçicek :))

Haftasonu iki tane kermese gittik ve oradan cısss mamalar aldık ve afiyetle yedik
bunlar bana gelsin
Ona rağmen o kadar gezdik ki spor yerine geçti herhalde,gram artmadı tartı.Hala 98,6 kg yim.
Memlekete gitmeden 96 görürüm diyordum ama olmadı.Vucudun bi dengesi var ve ben sağlıklı bir şekilde kalıcı kilo vermek istiyorum o sebepten zorlamıyorum kendimi.Memlekette de yürüyüş vs çok olur durmadan hareket halinde olurum orada kilo almam imkansız ama ben inşallah vermek istiyorum yediklerime dikkat ederek.İnşallah..Amin..

Alıntı yapamıyorum yine.Net çok yavaş.

Sevgiler sevgiler ve sevgiler yolluyorum hepinize

İnşallah bu hafta hepimiz için çoooook güzel geçer

aman be yaa...kocam evde bugün diye sevinmiştimki hevesimiz kursağımızda kaldı aradılar çağırdılar...iş yerine yakın oturmakta ayrı bi dert anacım...ilk akla gelen kişi oluyosun bişey olduğunda....

neyse o gidince bende çocukların yorganlarını falan kaldırdım...pikelerii çıkardım piyasaya...mutfağımı topladım biraz...ama yoruldum sanki....susadım biraz...uykum var....eşim çok takılmamaya çalışırım dedi giderken geldiğinde biraz yatarım diye düşünüyorum...oda çocuklarla takılır artık....ne yemek yapsamki acabaa...:44:

yenacımm buralardamısınn....:44:üç üye diyo ama iki görünüyoo...eğer sensen çık ortayaaa özledikk....

:)) nursenacığım ayıpsın yani..

Esracığım izledik o filmi..Çok güzel di ama..

Eşim ismi lazım değil bir torrent sitesinin adminlerinden biri o yüzden film konusunda pek sıkıntımız yok.:)

Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?

Kızım 2. ve 3. sınıfındayken biz de bitlenmiştik..
Bir kaç bit şampuanı var ama sadece birinden memnun kalmıştım ben..

Kwell-P

Hoşgeldin aramıza..Senle yaşıt kızım var benim...98 doğumlumusun.?

hoşgeldin papatya...Sağlıklı günler de büyüt bebeklerini..
Süt konusun da haklısın sadece su içmekle olmuyor süt..Dengeli beslenme artı bol sıvı..
Hamur işi ve aşırı şeker tüketmeden 1800-2000 kalori civarında dengeli beslenmen yeterli canım...Biliyorsun oturduğun yerden -500 kalori cep te seniin sırf emziriyorsun diye..

elbiselerini iyi günler de giyin..Çok severim elbise ama hiç giyemem bacaklarımın aşırı kalınlığından dolayı...

İzlemek istediğin filmi eşim barışla birlikte izledi sinemada..geldiklerin de oğlum anlata anlata bitiremiyordu..:)

Yenaaaaa bitmedi mi işler güçler dön gari canım yaaaa

döndüm asucuğum...Bu hafta off'um :))

rapor alabildinizmi.?

Ahahaha

Pınarcığım geçmiş olsun...

Yenam yakaladım seni :)

ben oturup kalmışım ya, gidip bakayım şu ütüye. öperim hepinizi

Esracığım benim de ütü en nefret ettiğim işlerden biri..

Sen de ha gayret bitirmeye çalış...

Şu an oğlum balkon da su tabancasıyla su fışkırtıyor..Aşağıda çocuklar yağmur istiyoruz diye bağırıyor..O da onlara diyor ki çişim geldi benim, ikişer gruplar halin de durun gelince ıslatacağım sizi.

Allahım inşallah anneleri kavgaya gelmez..

--

Dün babaannemiz kız torunlarıyla dışarı çıktı demiştim yaa...Atatürkçü düşünce derneğinin 19 mayıs nedeniyle olan yürüyüşünede katılmışlar..Kızım nasıl coşkulu bir sesle arıyor...Anneee,ben şu an yürüyüşteyim hayatım da ilk defa yürüyüşe katıldım anneeee..

Dedim akşama baban gelen de dövdürtçem seni..Anarşikmi oldun başıma.. Bir de demezmi annee, resmimizi de çekiyorlar yol kenarındakiler..Eyvah dedim bittin sen mimlendin..:)

Biri ütü mü dedi :))) Evde dağ gibi ütülenecekler ordusu var,hatta daha bir çok şey yıkanıp bu dağa büyük eklemeler gelecek :)
Esracım kolay gelsin sana,sonra da bana

Zeynepcim eşin gelmesiyle gitmesi bir olmuş,neyse bari erken gelirse dinlenirsin sende kuzuları babalarına satıp

Meryem,elbiselerini güle güle giy canım.Bende çok severim elbiseyi ama kilomdan dolayı hiç cesaret edemiyorum,kilo vericem diye alamadığım dünya kadar şey var benim de :))

papatyaözmen,hoşgeldin yeniden.Ben süt verme döneminde aldım bu kiloyu.Aman dikkat et,vallahi sonrası çok zor oluyor.Ben 76 kiloydum doğumdan sonra ve sonrasında süt olsun derken iştahım feci açılmıştı,önceleri yiyeyim de süt olsun diyen ben sonrasında deli danalar gibi yemeğe vurmuştum kendimi..Aman aman sen dikkat et,sadece gerektiği gibi sağlıkla beslen.Bu arada güle güle büyüt bebeğini..

pınar,çook geçmiş olsun.Sıcak şeyler içmeye çalış,grip için..

Son düzenleme:
Tiçır aynur önderliğin de 15 Haziran 5kg. davasına ben de katılmış bulunmaktayım :))
Bu konuda hiç bir başarı geçmişim olmasa da umarım bu sefer kendime karşı verdiğim sözden dönmem..

Yediklerimi paylaşacağım..Dün yürüyüş bilem yaptım 35 dakika..

Sıcaklar başlayınca acaip zorlanıyorum nefes alıp vermekte kıyafet sorunu,aşırı terleme vb.
Her yaz başı kendimden nefret ediyorum,kararlar alıyorum. Allah Allah nidalarıyla sahalara giriyorum..bir iki haftadan veya günden sonra fıss diye sönüyorum..
Bakalım bu sefer ne kadar sürecek..Umarım uzun sürer...Bir 10 kilo acaip rahatlatacak..

Geçen yıl oğlum anaokuluna başladığında zayıf anne olmak istiyorum diye kasıp kasıp durdum ama sonucunda hiç birşey olmadı..
Umarım bu yıl farklı olur...
Seneye yazın oğlumun sünnet kutlamasıyla ilgili bir şeyler yapalım istiyoruz...Aslında 2,5 yaşında sünnet oldu biz mevlüt dışında birşey yapmadık büyüsün farketsin kendisiyle ilgili olan programı diye..Ee seneye yazın 6 yaşında olacak ve farkında olacak artık...
annesinin de şişko olduğunun da epey farkında olacaka ablası gibi.

Hadi bakalım gazamız mübarek ola malkoçoğulları..

Yena,benim oğluşun da favori oyunudur balkondan su tabancası fışkırtmak

engelledim ben..Baktım bir iki kadın çığırtısı geliyor.:))
Ama nasıl bağırıyor çoocuklar aşağıdan..Bizim ev zemin kat ama kot farkından dolayı birinci katmış ibi duruyor..Altımız da kapıcı dairesi var fakat boş...O yönden rahatım ama olsun yaa ne olur ne olmaz..

Sana da kolay gelsin valiz vb. durumlarından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…