Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim de yaza(2014 ablam sunet yapacak, benim oğlanda sadıç olacak. insallah seneye hem zayıf hem de kucağım da bir minnakla katılırım düğüne

bizim de yaza(2014 ablam sunet yapacak, benim oğlanda sadıç olacak. insallah seneye hem zayıf hem de kucağım da bir minnakla katılırım düğüne

İnşallah mutlucuğum...

Haftasonu epeydir görmediğim bir arkadaşı gördüm pek yakın olmadığım :)
3 .çocuğu kucağın da taş çatlasın 36 beden hatun...
benden sadece 2 yaş küçük...

En büyük kızı benim kızımla yaşıt...

yenaaaaa,
ben fransaya gidiyorum. azıcıkta çalıştı. tabi planladığım gibi takır takır anlatırım derdimi moduna giremedim(çalışmadım). ama bakalım. duğune katılıcaz. sonra da barselonaya gidecez. 4 saat gıdeceğimiz yerden. çok heyecanlı, eşimin ehliyet olmadıı için ben kullanıcam araba ecnebi memleketlerde... türkiye bitti çunku

Zeynepcim eşin gelmesiyle gitmesi bir olmuş,neyse bari erken gelirse dinlenirsin sende kuzuları babalarına satıp

aslında yorgun değilim canım sadece fena uyku bastırdı....

ohh ohh maşşallah Allah muhabbetinizi artırsın....

bende kızlarımda iyiyiz canım...bugün bende sallanıyorum işte bi kalkıp iki iş yapıyorum bırakıyorum sonra gene aynı....

ben ütü işimi dün hallettim ama gece çamaşır yıkayınca bugünde bikaç parça ütüm var...çoğunluk bittiği için okadarını işten saymıyom artıkın...ama hiiiiççççççççççç sevmiyorum ütü yapmayııı....

sana kolay gelsin....

kestirdinmi saçını benimki tam avatarımdaki gibi şuan. ama gıdığım sayesinde o kadar super durmuyor. yıne de ben memnunum.

Esracığım benim de ütü en nefret ettiğim işlerden biri..

Sen de ha gayret bitirmeye çalış...

bitti şükür, ben de yoruldum valla. Bu ütü bizi 1 ay idare eder inşallah ben de hiç sevmem de kendilerini :)

Bu arada ben de feci terlemeye başladım, geçen seneden 19 kg azım ama ne fayda, hala aynı bunaltı sıcaklar başlayınca. benim ter bezleri çok çalıştığı için böyle ama ömür boyu devam yani 40 kg bile olsam da :) sen umarım zayıflayınca kurtulursun canım terlemekten.

Kızın da anarşik olacak bence, tatlı ya... ne güzel umutları var hala.

Biri ütü mü dedi :))) Evde dağ gibi ütülenecekler ordusu var,hatta daha bir çok şey yıkanıp bu dağa büyük eklemeler gelecek :)
Esracım kolay gelsin sana,sonra da bana

oof bu ütüyü bulanı ha, ne güzel kırışık giyiniyormuştur önceden insanlar. kesin bunu da fransızlar bulmuştur bence, sevgiyle anıyorum onları

sağol canım, ben bitirdim şükür. sana da kolay gelsin. bu arada şimdiden iyi yolculuklar :)

Meyrayı görüyorum aşağıda, hoşgeldin kuşum

selam millet:)
nasılsınız? nabersınız bakem?:)
ben annemlere perşembe akşamı geldim, iyilik benden şukur.
sizdende iyiliktir inş.........
gunlerim baya yoğun geçiyo burada, ancak şuan yazabildim size....
sizleri çok özledim, surekli aklımdasınız unutmayın bunu emi:)
sizleri çok seviyorum.....
girme imkanı buldukça girerim ben yine kkya.
yeşilçaylarımı saba akşam birer su bardağı içmeye gayret ediyorum, iyi gidiyo bakalım şimdilik yeşilçay.
diyet pek kalmadı ama, işte elimden geldiğince az yemeye gayret ediyorum:)
kocaman kocaman kocaman öpuyorum sizleriiiiiii

SELAM KIZLAR
Nabersiniz herkesler iş yapmaktan yoruldu ben hesap yapmaktan neyse biraz rahatladım şükür
Bugün ben çok mutlu oldum biliyonuzmuuuu beni zeynepcim ve esracım aradı inanın çok mutlu oldum kızlar valla burda zaten biliyodum ama sesinizide duyunca iyice anladım mükemmel insanlar olduğunuzu tekrar teşekkür ederim
Kızlar ayrıca ben ütü yapmaya bayılırım bütün ütüleriniz itina ile yapılır ama sizde benim evimi süpürüp sileceniz baştan anlaşalım

Hoşgeldin kuzum tatilinin güzel geçmesine sevindim tadını çıkar kuzum

hımmmm kıskanayım bari nedir bu herkes birbirini arıyor bakimmm

ne güzel böyle dostluklar kuruluyor amaç aynı hedef aynıı.

siz gelinde sıcağı burda görün kuzular nem deseniz berbat ama napalım yaşamak zorundayız

acayip şişlik var birde çok afedersiniz ka...lık yani karnım davul gibi su içiyorum devamlı.

kızlaerr geldim ben yine acile gittim novalgine birde başka bişey daha koydular içine pensilin türevi heralde yedim de geldim şuan beynim zonkuluyo akacak sanki burnumdan yaaa dr faranjit dedi birde sinüzitim azmış ayyy ölüyom bennnn
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok sağolun kızzlar size de bulaştırmayayım ben kendinize iyi bakınnn

banu bu arada cuma günü gittim bim den yürüyüş ayakkabısı ve sülülüt aletimi aldum geldim sporlarımı onlan yapacam artıkın hele bi iyileşeyim gacılar geleyyommm

Seni cok iyi anliyorum Bende ikinci cocuğu düşünüyorum ilkinde 83 le hamile kalıp 110 kiloyla dogum yaptım şimdi 91 kiloyum ins zayıflarında ikinci bebisime hamile kalırım bu halde cok cok zor bakalım ne kadar sürer kilo vermem

kızlar sıcaklar yaradı herkes keyifli okuduğum kadarıyla
maşallah

bende bayıldım bugün şimdiden böyle sıcaksa anam ramazanda napıcazkiiiii benim işyerinde fırınlarda cayır cayır yanar neyse Rabbim verecek elbet kolaylığını...

Yenacım işlerin hafifleyecekmiş sevindim özledik valla...bakalım 15 hazirana 5 kg verebilcekmiyiz...Aynur cücüşü sanırım 2 sini verdi helal olsun valla...

regl ağrısı başladı bugünde pöfff...canımda hep tatlı çekti evet 2 kurabiye yedim...ahh nefsime hakim olsam herşey çözülecekte...

Pınar geçmiş olsun...yaz günü gripte fena...bende hapşırıp duruyorum sanırım benimki alerjik bir durum...

Esram benim ütülerde duruyor 2 parça yapıyorum bırakıyorum yığınla var yapasım yok benim hiç bişe yapasım yokki zaten....

kızlar ben balık yağı kapsülü almayı düşünüyorum halsizliğim için acaba iştah filan açıyormu kullanan varmı??*

yeşilçayını unutma gidince:)
ben içiyorum bakalım şimdilik......:)

ayyyy benim baar temizliğim beni bekliyo evdeeee.......
neyse artık gelince yapıcam.
beklesin beni az daaa

kim tutar onları:)

osbuldum canım benim:))
çok sağol.
yeni gördm mesajını.
emen söyliyim, annemlerde 2laptop var, birinin tuşları basmıyomuş yeni farkettim, ğden sonra gelen arf basmıyo aberin olsun.
böylede bi tuaf issettim kendimi
ama mecbur yazmam lazım bu kelimeleri.
içimden "abe komserim guzelim" diyesim geldi şimdi gulazer gibi
akkaten bu arfsizde olmuyomus.
neyse sonra kardeşim eve gelince ayarlar bişeyler.

utuler içinde eline sağlık seninde canım

Hoşgeldin kuzum tatilinin güzel geçmesine sevindim tadını çıkar kuzum

osbuldum canımmmmm, sağol
seninkide çok yakında inş canım:)

bende sesini duyduğuma çok sevindim...hepiciniz şeker gibisiniz valla....

hadi yaa ütü sevilirmiyaww....olur ben hemen kabul ediyom teklifini itinayla temizlik yapabilirim yanii.

yani ütü yapmıyayımda bir mutfak dolusu tencere bilem yıkayabilirim o derece yanii...ama kaşık çatal yıkamayıda sevmemm..

Yine ben geldimmmmm

Tam ne güzel keyif yaparım derken büyük cadı yine anne saçlarımı minik minik örsene diye tutturdu
Artık 2 saat onlarla uğraşırım ama bir çeee diyeyim dedim
Zencilerin yaptığı gibi minik minik bir sürü saç örgüsü yapacağım tabi onlar kadar olmasada baya bir ince olduğu için el oyalıyor sacıda gür ve uzun olduğundan

Pşşşt aklımdayken hatırlatayım senin ehliyetin Türk olduğu için Yurtdışında araba kullanamıyorsun maalesef canım :26: Kullanacaksanda gitmeden Trafik şubesinden yanılmıyorsam uluslar arası gecici ehliyet gibi birşey alıyormuşsun
Biz bilmiyorduk ilk eşimle gittiğimizde ve eşim tabiki oradada araba kullandı ama döneceğimiz zaman benim ehliyetimle ilgili bir işlem için gittiğimizde oradaki görevli bayan söylemişti hiç bir EU Ülkesinde türk ehliyeti geçerli değil olurda eşiniz araba kullanacaksa burada kaldığı süre içinde gelmeden geçerli bir evrak almanız gerekiyor diye tabi ben hemen yok yok ben kullanıyorum diye kıvırmıştım Sonraki gidişlerimizdede genelde annem yada ben kullandım arabayı ne olur ne olmaz

Sen bir araştır yada Trafik şubesine bir sor istersen yasa değişmedi diye biliyorum ama orada boşu boşuna ceza yeme sonra

Canım güle güle kullan aldıklarını
İnşallah bir an önce iyileşirsinde bol bol kullanabilirsin onları inşallah faydasını görürüz Aminnnnnnnn

Of ne safım ya. paramı kaybetmişim, tam cüzdanı alıp pazara giderken farkettim. dur bakayım şu cüzdana kaç param var dedim yolda, bi baktım cüzdan tam takır. çantaya atmışımdır diye eve dönüp baktım evde de yok. sonra en son bakkala gittiğimi hatırladım su almak için, bakkal çok söylenmişti 1 su için bütün para bozmaya. ya suyun poşetine koydum, poşetle attım sonra ya da cüzdandan düştü. evden de çıkmadım ki çalınsın. hayır paraya üzülmüyorum da kendi saflığıma kızıyorum. neyse sağlık olsun, inşallah ihtiyacı olan biri bulur...

hoşgeldin canım, ne güzel kavuştun anneciğine. çok yeme e mi

ben de çok mutlu oldum canım senle konuştuğuma :) bu arada kpnuşma tarzın ve sesin Nevine benziyor. çok sıcaksınız ikiniz de

off valla ütü bile zor olacak Nevinim bundan sonra. sana da kolaylıklar diliyorum, imalathane yüzünden pişiyorsundur. inşallah klima vardır ofiste. bizim salon geçen sene ağustosda bile bu kadar ısınmamıştı. bu arada balık yağını hiç duymadım ben.

Son düzenleme:

geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…