Tiçır aynur önderliğin de 15 Haziran 5kg. davasına ben de katılmış bulunmaktayım :))
Bu konuda hiç bir başarı geçmişim olmasa da umarım bu sefer kendime karşı verdiğim sözden dönmem..
Yediklerimi paylaşacağım..Dün yürüyüş bilem yaptım 35 dakika..
Sıcaklar başlayınca acaip zorlanıyorum nefes alıp vermekte kıyafet sorunu,aşırı terleme vb.
Her yaz başı kendimden nefret ediyorum,kararlar alıyorum. Allah Allah nidalarıyla sahalara giriyorum..bir iki haftadan veya günden sonra fıss diye sönüyorum..
Bakalım bu sefer ne kadar sürecek..Umarım uzun sürer...Bir 10 kilo acaip rahatlatacak..
Geçen yıl oğlum anaokuluna başladığında zayıf anne olmak istiyorum diye kasıp kasıp durdum ama sonucunda hiç birşey olmadı..
Umarım bu yıl farklı olur...
Seneye yazın oğlumun sünnet kutlamasıyla ilgili bir şeyler yapalım istiyoruz...Aslında 2,5 yaşında sünnet oldu biz mevlüt dışında birşey yapmadık büyüsün farketsin kendisiyle ilgili olan programı diye..Ee seneye yazın 6 yaşında olacak ve farkında olacak artık...
annesinin de şişko olduğunun da epey farkında olacaka ablası gibi.
Hadi bakalım gazamız mübarek ola malkoçoğulları..
bizim de yaza(2014 ablam sunet yapacak, benim oğlanda sadıç olacak. insallah seneye hem zayıf hem de kucağım da bir minnakla katılırım düğüne
engelledim ben..Baktım bir iki kadın çığırtısı geliyor.:))
Ama nasıl bağırıyor çoocuklar aşağıdan..Bizim ev zemin kat ama kot farkından dolayı birinci katmış ibi duruyor..Altımız da kapıcı dairesi var fakat boş...O yönden rahatım ama olsun yaa ne olur ne olmaz..
Sana da kolay gelsin valiz vb. durumlarından..
Zeynepcim eşin gelmesiyle gitmesi bir olmuş,neyse bari erken gelirse dinlenirsin sende kuzuları babalarına satıp
Zeynepcim nasıl olayım iyiyim. Kızlarla konuştum sırayla, Zehra, Meryem, Yena
Sen nasılsın? İyi misin? küçük inşallah biraz daha iyidir.
ütüye ara vermiştim. birazdan ona döneyim de sonra da pazara gidicem bakalım.
İnşallah mutlucuğum...
Haftasonu epeydir görmediğim bir arkadaşı gördüm pek yakın olmadığım :)
3 .çocuğu kucağın da taş çatlasın 36 beden hatun...
benden sadece 2 yaş küçük...
En büyük kızı benim kızımla yaşıt...
herkese merhaba
Esracığım benim de ütü en nefret ettiğim işlerden biri..
Sen de ha gayret bitirmeye çalış...
Biri ütü mü dedi :))) Evde dağ gibi ütülenecekler ordusu var,hatta daha bir çok şey yıkanıp bu dağa büyük eklemeler gelecek :)
Esracım kolay gelsin sana,sonra da bana
selam millet:)
nasılsınız? nabersınız bakem?:)
ben annemlere perşembe akşamı geldim, iyilik benden şukur.
sizdende iyiliktir inş.........
gunlerim baya yoğun geçiyo burada, ancak şuan yazabildim size....
sizleri çok özledim, surekli aklımdasınız unutmayın bunu emi:)
sizleri çok seviyorum.....
girme imkanı buldukça girerim ben yine kkya.
yeşilçaylarımı saba akşam birer su bardağı içmeye gayret ediyorum, iyi gidiyo bakalım şimdilik yeşilçay.
diyet pek kalmadı ama, işte elimden geldiğince az yemeye gayret ediyorum:)
kocaman kocaman kocaman öpuyorum sizleriiiiiii
iyi sabahlar herkese..enerjimin çok düşük olduğu ve bir yığın işin beni bekledi bir gün..okul tatil evdeyim ama sürüyle iş var ve tabiki:) cnm yapmak istemiyor..eşim yemeğe geleceği için biber dolmasını yaptım aradan çıktı şükür:) minişim uyandı kahvaltı derken hala tembel tembel oturuyorum...aslında cnm sıkkın bir aydır nerdeyse dikkat ediyorum ama hala 97.1 idim sabah..gerçi 4-5 gün sonra regl günü ama ne olcak bunun sonu bilmiyorumbayrama 85 hedefi var ama zor gibi...kendime kızıyorum istek var uygulama sıfır:) aslında ikinciyi Allah kısmet ederse düşünüyoruz ve kilolu hamile kalmak istemiyorum...kızımda 92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim bildiğin uçan balon misali:) gerçi uçamıyordum o ayrı konu:) biliyorum herşey bende bitiyor ama iradesizlik berbat bişey...tam pztesi sendromuna uygun bi msj oldu:) kusuruma bakmayın oldu mu:)kolaylıklar diliyorum herkese...
Tünaydınlar herkese :)
An itibariyle Ankaraya yaz gelmiş bulunmakta :)Aman ne sıcak oldu birden sabah markete gittim yandım valla.
Haftasonu bol bol gezerek geçti ufak tefek eksikleri aldım yola çıkmadan önce.Önümüzde ki cuma akşamı yola çıkacağız inşallah.Bu hafta da ev işleri,bol bol çamaşır yıkamak,ütü yapmakve valiz hazırlamak gibi güzelaktivitelerle geçicek :))
Haftasonu iki tane kermese gittik ve oradan cısss mamalar aldık ve afiyetle yedik
bunlar bana gelsin
Ona rağmen o kadar gezdik ki spor yerine geçti herhalde,gram artmadı tartı.Hala 98,6 kg yim.
Memlekete gitmeden 96 görürüm diyordum ama olmadı.Vucudun bi dengesi var ve ben sağlıklı bir şekilde kalıcı kilo vermek istiyorum o sebepten zorlamıyorum kendimi.Memlekette de yürüyüş vs çok olur durmadan hareket halinde olurum orada kilo almam imkansız ama ben inşallah vermek istiyorum yediklerime dikkat ederek.İnşallah..Amin..
Alıntı yapamıyorum yine.Net çok yavaş.
Sevgiler sevgiler ve sevgiler yolluyorum hepinize
İnşallah bu hafta hepimiz için çoooook güzel geçer
aman be yaa...kocam evde bugün diye sevinmiştimki hevesimiz kursağımızda kaldı aradılar çağırdılar...iş yerine yakın oturmakta ayrı bi dert anacım...ilk akla gelen kişi oluyosun bişey olduğunda....
neyse o gidince bende çocukların yorganlarını falan kaldırdım...pikelerii çıkardım piyasaya...mutfağımı topladım biraz...ama yoruldum sanki....susadım biraz...uykum var....eşim çok takılmamaya çalışırım dedi giderken geldiğinde biraz yatarım diye düşünüyorum...oda çocuklarla takılır artık....ne yemek yapsamki acabaa...:44:
Şu an oğlum balkon da su tabancasıyla su fışkırtıyor..Aşağıda çocuklar yağmur istiyoruz diye bağırıyor..O da onlara diyor ki çişim geldi benim, ikişer gruplar halin de durun gelince ıslatacağım sizi.
Allahım inşallah anneleri kavgaya gelmez..
--
Dün babaannemiz kız torunlarıyla dışarı çıktı demiştim yaa...Atatürkçü düşünce derneğinin 19 mayıs nedeniyle olan yürüyüşünede katılmışlar..Kızım nasıl coşkulu bir sesle arıyor...Anneee,ben şu an yürüyüşteyim hayatım da ilk defa yürüyüşe katıldım anneeee..
Dedim akşama baban gelen de dövdürtçem seni..Anarşikmi oldun başıma..Bir de demezmi annee, resmimizi de çekiyorlar yol kenarındakiler..Eyvah dedim bittin sen mimlendin..:)
bitti şükür, ben de yoruldum valla. Bu ütü bizi 1 ay idare eder inşallahben de hiç sevmem de kendilerini :)
Bu arada ben de feci terlemeye başladım, geçen seneden 19 kg azım ama ne fayda, hala aynı bunaltı sıcaklar başlayınca. benim ter bezleri çok çalıştığı için böyle ama ömür boyu devam yani 40 kg bile olsam da :) sen umarım zayıflayınca kurtulursun canım terlemekten.
Kızın da anarşik olacak bence, tatlı ya... ne güzel umutları var hala.
oof bu ütüyü bulanı ha, ne güzel kırışık giyiniyormuştur önceden insanlar. kesin bunu da fransızlar bulmuştur bence, sevgiyle anıyorum onları
sağol canım, ben bitirdim şükür. sana da kolay gelsin. bu arada şimdiden iyi yolculuklar :)
Meyrayı görüyorum aşağıda, hoşgeldin kuşum
Hoşgeldin kuzum tatilinin güzel geçmesine sevindim tadını çıkar kuzum
SELAM KIZLAR
Nabersiniz herkesler iş yapmaktan yoruldu ben hesap yapmaktan neyse biraz rahatladım şükür
Bugün ben çok mutlu oldum biliyonuzmuuuu beni zeynepcim ve esracım aradı inanın çok mutlu oldum kızlar valla burda zaten biliyodum ama sesinizide duyunca iyice anladım mükemmel insanlar olduğunuzu tekrar teşekkür ederim
Kızlar ayrıca ben ütü yapmaya bayılırım bütün ütüleriniz itina ile yapılır ama sizde benim evimi süpürüp sileceniz baştan anlaşalım
yenaaaaa,
ben fransaya gidiyorum. azıcıkta çalıştı. tabi planladığım gibi takır takır anlatırım derdimi moduna giremedim(çalışmadım). ama bakalım. duğune katılıcaz. sonra da barselonaya gidecez. 4 saat gıdeceğimiz yerden. çok heyecanlı, eşimin ehliyet olmadıı için ben kullanıcam araba ecnebi memleketlerde... türkiye bitti çunku
kızlaerr geldim ben yine acile gittim novalgine birde başka bişey daha koydular içine pensilin türevi heralde yedim de geldim şuan beynim zonkuluyo akacak sanki burnumdan yaaa dr faranjit dedi birde sinüzitim azmışayyy ölüyom bennnn
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok sağolun kızzlar size de bulaştırmayayım ben kendinize iyi bakınnn
banu bu arada cuma günü gittim bim den yürüyüş ayakkabısı ve sülülüt aletimi aldum geldim sporlarımı onlan yapacam artıkın hele bi iyileşeyim gacılar geleyyommm
selam millet:)
nasılsınız? nabersınız bakem?:)
ben annemlere perşembe akşamı geldim, iyilik benden şukur.
sizdende iyiliktir inş.........
gunlerim baya yoğun geçiyo burada, ancak şuan yazabildim size....
sizleri çok özledim, surekli aklımdasınız unutmayın bunu emi:)
sizleri çok seviyorum.....
girme imkanı buldukça girerim ben yine kkya.
yeşilçaylarımı saba akşam birer su bardağı içmeye gayret ediyorum, iyi gidiyo bakalım şimdilik yeşilçay.
diyet pek kalmadı ama, işte elimden geldiğince az yemeye gayret ediyorum:)
kocaman kocaman kocaman öpuyorum sizleriiiiiii
SELAM KIZLAR
Nabersiniz herkesler iş yapmaktan yoruldu ben hesap yapmaktan neyse biraz rahatladım şükür
Bugün ben çok mutlu oldum biliyonuzmuuuu beni zeynepcim ve esracım aradı inanın çok mutlu oldum kızlar valla burda zaten biliyodum ama sesinizide duyunca iyice anladım mükemmel insanlar olduğunuzu tekrar teşekkür ederim
Kızlar ayrıca ben ütü yapmaya bayılırım bütün ütüleriniz itina ile yapılır ama sizde benim evimi süpürüp sileceniz baştan anlaşalım
kızlar sıcaklar yaradı herkes keyifli okuduğum kadarıyla
maşallah
bende bayıldım bugün şimdiden böyle sıcaksa anam ramazanda napıcazkiiiiibenim işyerinde fırınlarda cayır cayır yanar neyse Rabbim verecek elbet kolaylığını...
Yenacım işlerin hafifleyecekmiş sevindim özledik valla...bakalım 15 hazirana 5 kg verebilcekmiyiz...Aynur cücüşü sanırım 2 sini verdi helal olsun valla...
regl ağrısı başladı bugünde pöfff...canımda hep tatlı çekti evet 2 kurabiye yedim...ahh nefsime hakim olsam herşey çözülecekte...
Pınar geçmiş olsun...yaz günü gripte fena...bende hapşırıp duruyorum sanırım benimki alerjik bir durum...
Esram benim ütülerde duruyor 2 parça yapıyorum bırakıyorum yığınla var yapasım yok benim hiç bişe yapasım yokki zaten....
kızlar ben balık yağı kapsülü almayı düşünüyorum halsizliğim için acaba iştah filan açıyormu kullanan varmı??*
hımmmm kıskanayım bari nedir bu herkes birbirini arıyor bakimmm
ne güzel böyle dostluklar kuruluyor amaç aynı hedef aynıı.
siz gelinde sıcağı burda görün kuzular nem deseniz berbat ama napalım yaşamak zorundayız
acayip şişlik var birde çok afedersiniz ka...lık yani karnım davul gibi su içiyorum devamlı.
kızlaerr geldim ben yine acile gittim novalgine birde başka bişey daha koydular içine pensilin türevi heralde yedim de geldim şuan beynim zonkuluyo akacak sanki burnumdan yaaa dr faranjit dedi birde sinüzitim azmışayyy ölüyom bennnn
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok sağolun kızzlar size de bulaştırmayayım ben kendinize iyi bakınnn
banu bu arada cuma günü gittim bim den yürüyüş ayakkabısı ve sülülüt aletimi aldum geldim sporlarımı onlan yapacam artıkın hele bi iyileşeyim gacılar geleyyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?