Of ne safım ya. paramı kaybetmişim, tam cüzdanı alıp pazara giderken farkettim. dur bakayım şu cüzdana kaç param var dedim yolda, bi baktım cüzdan tam takır. çantaya atmışımdır diye eve dönüp baktım evde de yok. sonra en son bakkala gittiğimi hatırladım su almak için, bakkal çok söylenmişti 1 su için bütün para bozmaya. ya suyun poşetine koydum, poşetle attım sonra ya da cüzdandan düştü. evden de çıkmadım ki çalınsın. hayır paraya üzülmüyorum da kendi saflığıma kızıyorum. neyse sağlık olsun, inşallah ihtiyacı olan biri bulur...
hoşgeldin canım, ne güzel kavuştun anneciğine. çok yeme e mi
ben de çok mutlu oldum canım senle konuştuğuma :) bu arada kpnuşma tarzın ve sesin Nevine benziyor. çok sıcaksınız ikiniz de
off valla ütü bile zor olacak Nevinim bundan sonra. sana da kolaylıklar diliyorum, imalathane yüzünden pişiyorsundur. inşallah klima vardır ofiste. bizim salon geçen sene ağustosda bile bu kadar ısınmamıştı. bu arada balık yağını hiç duymadım ben.
Of ne safım ya. paramı kaybetmişim, tam cüzdanı alıp pazara giderken farkettim. dur bakayım şu cüzdana kaç param var dedim yolda, bi baktım cüzdan tam takır. çantaya atmışımdır diye eve dönüp baktım evde de yok. sonra en son bakkala gittiğimi hatırladım su almak için, bakkal çok söylenmişti 1 su için bütün para bozmaya. ya suyun poşetine koydum, poşetle attım sonra ya da cüzdandan düştü. evden de çıkmadım ki çalınsın. hayır paraya üzülmüyorum da kendi saflığıma kızıyorum. neyse sağlık olsun, inşallah ihtiyacı olan biri bulur...
oşgeldin canım, ne güzel kavuştun anneciğine. çok yeme e mi
ben de çok mutlu oldum canım senle konuştuğuma :) bu arada kpnuşma tarzın ve sesin Nevine benziyor. çok sıcaksınız ikiniz de
off valla ütü bile zor olacak Nevinim bundan sonra. sana da kolaylıklar diliyorum, imalathane yüzünden pişiyorsundur. inşallah klima vardır ofiste. bizim salon geçen sene ağustosda bile bu kadar ısınmamıştı. bu arada balık yağını hiç duymadım ben.
kızlar sıcaklar yaradı herkes keyifli okuduğum kadarıyla
maşallah
bende bayıldım bugün şimdiden böyle sıcaksa anam ramazanda napıcazkiiiiibenim işyerinde fırınlarda cayır cayır yanar neyse Rabbim verecek elbet kolaylığını...
Yenacım işlerin hafifleyecekmiş sevindim özledik valla...bakalım 15 hazirana 5 kg verebilcekmiyiz...Aynur cücüşü sanırım 2 sini verdi helal olsun valla...
regl ağrısı başladı bugünde pöfff...canımda hep tatlı çekti evet 2 kurabiye yedim...ahh nefsime hakim olsam herşey çözülecekte...
Pınar geçmiş olsun...yaz günü gripte fena...bende hapşırıp duruyorum sanırım benimki alerjik bir durum...
Esram benim ütülerde duruyor 2 parça yapıyorum bırakıyorum yığınla var yapasım yok benim hiç bişe yapasım yokki zaten....
kızlar ben balık yağı kapsülü almayı düşünüyorum halsizliğim için acaba iştah filan açıyormu kullanan varmı??*
Ay ablacım Allah kolaylık versin sana çok zor bi durum olsa gerek sıcakta çalışmakhımmmm kıskanayım bari nedir bu herkes birbirini arıyor bakimmm
ne güzel böyle dostluklar kuruluyor amaç aynı hedef aynıı.
siz gelinde sıcağı burda görün kuzular nem deseniz berbat ama napalım yaşamak zorundayız
acayip şişlik var birde çok afedersiniz ka...lık yani karnım davul gibi su içiyorum devamlı.
Kuzum geçmiş olsun dün bende büyük bi korku yaşadım cüzdanımı kaybettim diye ama çok şükür arabadaymış belki sende bulursun canımOf ne safım ya. paramı kaybetmişim, tam cüzdanı alıp pazara giderken farkettim. dur bakayım şu cüzdana kaç param var dedim yolda, bi baktım cüzdan tam takır. çantaya atmışımdır diye eve dönüp baktım evde de yok. sonra en son bakkala gittiğimi hatırladım su almak için, bakkal çok söylenmişti 1 su için bütün para bozmaya. ya suyun poşetine koydum, poşetle attım sonra ya da cüzdandan düştü. evden de çıkmadım ki çalınsın. hayır paraya üzülmüyorum da kendi saflığıma kızıyorum. neyse sağlık olsun, inşallah ihtiyacı olan biri bulur...
hoşgeldin canım, ne güzel kavuştun anneciğine. çok yeme e mi
benim teyzem kuzanime aldığını söylemişti ondan... omega için bende almak istemiştim hafif unutkanlığım var da... ona kilo aldırması için içiriyormuş... duyunca ben de almaktan vazgeçtim... ama sen yine de eczanelere falan bir sor onlar bilirler doğrusunu...
bu arada ben merve 23 yasındayım... kk ya yeni katıldım... ilk gözüme çarpan bu konu oldu...benim de kilo sorunum var hemde fazlasıyla yaklaşık 4 senede 40 kilo aldım ve şimdi bana ait olmayan kiloları vermek istiyorum... her türlü öneriye ve yardıma açığım... yeter ki kilo verebileyim...
bursa / inegöle bağlı köyümüz canımKizlar mrb dun misafirim vardi giremedim menude bildiremedim zaten kacamakta yaptim bi suru reglyde oldum karnimda agrio huysuzumda bugun aksama kdr misafir var var oglu var
Neyse bu kdr olumsuzluga kilomun artmamis olmasi sevindirici umarim regly bittiginde-2 kiloyu gorurum tartida gecen ay ole olmusdu
Simdilik byee beni ozleyin anacim
Bu arada zeypi gecmis olsun
Dafi firin koy cok guzel neresi orasi
canım bir arkadaş kanaviçe gibi delikli bezin arasına kâfiru sarıp elbisenin yaka içine takıyordu.naftalin takıldığınıda duymuştum.Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?
hoşgeldin bediiherkese merhaba
selamun aleyküm kızlaarr
ben ancak gelebildim.
haftasonunu güzel geçirmişsiniz sevindim.
yeni gelenler olmuş hoşgeldinizazmişniz daim olsun
hastalara geçmiş olsun diyorum.
esracım paranı kaybetmene üzüldüm. bulursun inşallah
bursa / inegöle bağlı köyümüz canım
[[/COLOR][/SIZE]
tühh ya geçmiş olsun canım bazen dalgınlığa gelebiliyor böyle durumlarda üzülme..canın saolsun...
yok canım klima havalandırma sistei var diye takmıyorlar ama onun hiç etkisi yok ne yazıkki yanıyorum.
tamam yemem canım.......
paranı kaybetmene uzuldum canım yaaaa
neyse belki bulursun daha ama......
oluyor böyle arada işte para dusurme, kaybetme vs vs.
ben kaçıyım artık, yine gelmeye çalışırım.
optum herkesi.....
bu arada h harfine bi kolaylık ayarladı kardeşim artık:)
Kuzum geçmiş olsun dün bende büyük bi korku yaşadım cüzdanımı kaybettim diye ama çok şükür arabadaymış belki sende bulursun canım
selamun aleyküm kızlaarr
ben ancak gelebildim.
haftasonunu güzel geçirmişsiniz sevindim.
yeni gelenler olmuş hoşgeldinizazmişniz daim olsun
hastalara geçmiş olsun diyorum.
esracım paranı kaybetmene üzüldüm. bulursun inşallah
herkeze merhaba
kızlar ben bu gün aldığım kalorileri size bildireyim dedim
1.5 küp şekerli çay: 27 cal
1 simit: 260 cal
1 porsiyon tavuk ciğeri: 194 cal
1 kase mercimek çorbası: 386 cal
1 kase cacık: 112 cal
bu arada çalıştığım işyerinin anlaşmalı lokantasından geliyor yemekler
ve kızlar 2 kg gitmiş çok sevindirik oldum:)
Cucusum fotolarina baktım, kuğu gibi olmuşsun <3
Bayıldım valla, güle güle giy fıstığım.
benim teyzem kuzanime aldığını söylemişti ondan... omega için bende almak istemiştim hafif unutkanlığım var da... ona kilo aldırması için içiriyormuş... duyunca ben de almaktan vazgeçtim... ama sen yine de eczanelere falan bir sor onlar bilirler doğrusunu...
bu arada ben merve 23 yasındayım... kk ya yeni katıldım... ilk gözüme çarpan bu konu oldu...benim de kilo sorunum var hemde fazlasıyla yaklaşık 4 senede 40 kilo aldım ve şimdi bana ait olmayan kiloları vermek istiyorum... her türlü öneriye ve yardıma açığım... yeter ki kilo verebileyim...
tebrik ederim canımm, azmin daim olsunn
şekeri bırakırsan hem sağlığın için hemde kilo için çok iyi olur
menün güzel ama ben olsa sabah simit yerine tam buğdaylı yada çavdarlı bir tost yapardım , iş yerinde yiyorsan , işe götürüpte yiyeilirsinn
fikir için tşk ama sanırım biraz üşengecim ... Ama denemek istiyorum ... başka fikirler varsa bana verebilirsiniz ...
tatlım ben öğretmenim , okula giderken sandwich yada tost götürüyom , birde meyve alıyorum yanıma , sende böyle yapabilirsin , öğlenide işyerinde yiyorsan ,akşamada ton balıklı salata , sebze yemeği tarzı hafif bişeyler yersin , sonrada dükkanı kapatırsın
sandwich neyli hazırlıyorsun bir de kaç kalori 1 sandwich yazarsan sevinirim ben günde 1200-1400 calori geçmiyorum çok diyetler denedim kimi ki,lo verdirmedi kiminden sıkıldım ama bu kalori hesaplama bana kolay geldi herşey yiyebiliyorum .. bir de kortizon hapı alıyorum ve 18 yıldır hipotiroidiyim ...bu sefer başarıcam sanırım ..
9:30 2tost
m.suyu
11:30 erık
cips
13:00 4bıber dolma
yogurt
1dılım ekmek
15.00 tost
kahve
19:00 corba
salata
21:00 erik
Merve hoşgeldin canım aramıza , sıkıntı etme , karar verdiysen gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir , azmin daim olsun canım
öncelikle diyetisyen imkanın varsa diyetisyene gideilirsin , yoksa uygun bir diyet listesi araştırıp ona uyabilirsin ,burda herkes kendine uygun bi listeye bağlı olarak devam ediyor , sende böyle yapabilirsin tatlım)
birde bunu diyet değilde yaşam şekline dönüştürürsen vücudun en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eski formuna dönecektir ve bi daha bu pis kiloları görmeyecektir
kolay gelsin canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?