Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tühh ya geçmiş olsun canım bazen dalgınlığa gelebiliyor böyle durumlarda üzülme..canın saolsun...

yok canım klima havalandırma sistei var diye takmıyorlar ama onun hiç etkisi yok ne yazıkki yanıyorum.

tamam yemem canım.......

paranı kaybetmene uzuldum canım yaaaa
neyse belki bulursun daha ama......
oluyor böyle arada işte para dusurme, kaybetme vs vs.

ben kaçıyım artık, yine gelmeye çalışırım.
optum herkesi.....
bu arada h harfine bi kolaylık ayarladı kardeşim artık:)

benim teyzem kuzanime aldığını söylemişti ondan... omega için bende almak istemiştim hafif unutkanlığım var da ... ona kilo aldırması için içiriyormuş... duyunca ben de almaktan vazgeçtim... ama sen yine de eczanelere falan bir sor onlar bilirler doğrusunu...

bu arada ben merve 23 yasındayım... kk ya yeni katıldım... ilk gözüme çarpan bu konu oldu...benim de kilo sorunum var hemde fazlasıyla yaklaşık 4 senede 40 kilo aldım ve şimdi bana ait olmayan kiloları vermek istiyorum... her türlü öneriye ve yardıma açığım... yeter ki kilo verebileyim...

Ay ablacım Allah kolaylık versin sana çok zor bi durum olsa gerek sıcakta çalışmak
Kuzum geçmiş olsun dün bende büyük bi korku yaşadım cüzdanımı kaybettim diye ama çok şükür arabadaymış belki sende bulursun canım

O zaman sende hoşgeldin aramıza

selamun aleyküm kızlaarr
ben ancak gelebildim.
haftasonunu güzel geçirmişsiniz sevindim.
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz azmişniz daim olsun
hastalara geçmiş olsun diyorum.
esracım paranı kaybetmene üzüldüm. bulursun inşallah

bursa / inegöle bağlı köyümüz canım

Ayyyy kizlar sonunda kizin bitlerinden kurtulduk... Gerci her 3-4güne bit taragiyla tariycam sacini... Bit tekrar gelmesin diye ne yapabilirim bilen varmi?
canım bir arkadaş kanaviçe gibi delikli bezin arasına kâfiru sarıp elbisenin yaka içine takıyordu.naftalin takıldığınıda duymuştum.

hoşgeldin bedii
uzun zaman oldu
oğluşun nasıl hâlâ anneannesindemi

gusel gorunuodu yemyesıl yesıl bursa...sen sımdı gusel yemekde yaparsın bursa osmanlı mutfagı ohh mısss...

kızlar bugun sabahdan berı baygın baygın yatıorum gecmısı okumaya mecalım yok aksam yemegı yıyecek halım olursa menumu toptan yazarım ...

evet canım, sağlık olsun artık.

tüh ya, Allah kolaylık versin canım.

sağol canım, önemli değil de insan kendini saf gibi hissediyor.

bu arada sen de h harfsiz trakya esintisi katıyordun ya topiğe

Kuzum geçmiş olsun dün bende büyük bi korku yaşadım cüzdanımı kaybettim diye ama çok şükür arabadaymış belki sende bulursun canım

sağol canım, bulunmaz herhalde artık. yolda düşürmüşüm sanırım. cüzdanın arka kısmında ağzı açık bir katvizitlik var. oraya sıkıştırıyorum markette, bakkalda oyalanmamak için. sanırım oradan düştü dikkat etmeyince. sana da geçmiş olsun, helal paraymış :)

Aleyküm selam ablacım, hoşgeldin. Sağolasın bu arada, inşallah diyeyim ama zor :)

herkeze merhaba

kızlar ben bu gün aldığım kalorileri size bildireyim dedim

1.5 küp şekerli çay: 27 cal
1 simit: 260 cal
1 porsiyon tavuk ciğeri: 194 cal
1 kase mercimek çorbası: 386 cal
1 kase cacık: 112 cal

bu arada çalıştığım işyerinin anlaşmalı lokantasından geliyor yemekler

ve kızlar 2 kg gitmiş çok sevindirik oldum:)

ben geldim fıstıklarrr , 8 hazirandaki arkadaşlarımızın düğünü için elbisemi aldım
aslında kırmızı istiyordum ama istediğim kırmızıyı bulamadım malesef , bu siyahı beğendim , kolları daha aşağı dökümlüydü bende yukarı toplattım , ben beğendim ,resim ekledim , bakalım siz beğenecekmisinizz

buarada kocama çektirdim fotoları , ohh bee aynada kendimi çekmekten sıkılmıştım o askerdeykenn , kocişler iyiki varlarr

Son düzenleme:

tebrik ederim canımm, azmin daim olsunn

şekeri bırakırsan hem sağlığın için hemde kilo için çok iyi olur

menün güzel ama ben olsa sabah simit yerine tam buğdaylı yada çavdarlı bir tost yapardım , iş yerinde yiyorsan , işe götürüpte yiyeilirsinn

Merve hoşgeldin canım aramıza , sıkıntı etme , karar verdiysen gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir , azmin daim olsun canım
öncelikle diyetisyen imkanın varsa diyetisyene gideilirsin , yoksa uygun bir diyet listesi araştırıp ona uyabilirsin ,burda herkes kendine uygun bi listeye bağlı olarak devam ediyor , sende böyle yapabilirsin tatlım )

birde bunu diyet değilde yaşam şekline dönüştürürsen vücudun en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eski formuna dönecektir ve bi daha bu pis kiloları görmeyecektir

kolay gelsin canım ....

fikir için tşk ama sanırım biraz üşengecim ... Ama denemek istiyorum ... başka fikirler varsa bana verebilirsiniz ...

fikir için tşk ama sanırım biraz üşengecim ... Ama denemek istiyorum ... başka fikirler varsa bana verebilirsiniz ...

tatlım ben öğretmenim , okula giderken sandwich yada tost götürüyom , birde meyve alıyorum yanıma , sende böyle yapabilirsin , öğlenide işyerinde yiyorsan ,akşamada ton balıklı salata , sebze yemeği tarzı hafif bişeyler yersin , sonrada dükkanı kapatırsın

sandwich neyli hazırlıyorsun bir de kaç kalori 1 sandwich yazarsan sevinirim ben günde 1200-1400 calori geçmiyorum çok diyetler denedim kimi ki,lo verdirmedi kiminden sıkıldım ama bu kalori hesaplama bana kolay geldi herşey yiyebiliyorum .. bir de kortizon hapı alıyorum ve 18 yıldır hipotiroidiyim ...bu sefer başarıcam sanırım ..

9:30 2tost
m.suyu

11:30 erık
cips

13:00 4bıber dolma
yogurt
1dılım ekmek

15.00 tost
kahve

19:00 corba
salata

21:00 erik

canım ben uno çavdar yiyorum ekmek olarak , sen istersen uno denge light alabilirsin sanırım bir dilimi 38 kalori olmalı

2 dilim ekmek , içine 1 dilim beyaz peynir koysan , maydanoz , yeşillik falan eklesen , belki 200 ancak eder diye düşünüyorum

inanmak başarmanın yarısı canım , sende inanmışsın

bir kilon kaç bilmiyorum ama 1200-1400 şuan senin için çok az , çünkü giderek azaltman gerekecek kilo vermek için , ben şuan 75 kilo ile 1400 falan alıyorum günlük,onu bir düzenle canım

9:30 2tost
m.suyu

11:30 erık
cips

13:00 4bıber dolma
yogurt
1dılım ekmek

15.00 tost
kahve

19:00 corba
salata

21:00 erik

burcum cips ve meyve suyu hazır ise
olmamoş bebemm

birde öğlen dolma yamişsin , bence ekmek gereksiz , akşam yiyebilirdin o 1 dilim ekmeği , yoksa menün güzel :128::128:

teşekkür ederim canım... daha önce diyetisyene gitmiştim, ailemin yanındayken de bir süre uyguladım ama pek bir faydasını göremedim... zaten demişti bana ' bu listeyi veriyorum ama seni zayıflatabilir de kilo aldırabilir de ' diye... şu an tek başıma yaşadığım için her gün sebze yemeği yiyemiyorum maalesef hele şimdi sınavlar var hiç düzenim yok yemek konusunda... bazen su içmeyi bile unutuyorum gün boyu akşam aklıma geliyor... yaz da geldi, en azından hafif şeyler yiyebilirim diye şimdi başlamaya karar verdim... inşallah vericem kilolarımı yavaş da olsa razıyım... şu an liste araştırıyorum zaten... en son ihtimal kalori hesabıyla kendi listemi oluşturmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…