Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimm...bi baktımm hemen kaççemm...ezana az kaldı çok susadımm...bi kaç gün önce annem için tost makinesi siparişi

vermiştim bugün geldi...bende benim makinemde beceremediğim şu patlıcan ızgarayı deniyeyim dedim çok güzel

görünüyolar....henüztadını bilmiyorum ama eminim güzeldir...demekkiiii tamda düşündüğüm gibi makinemden kaynaklanıyomuş

sıkıntı...bende değilmiş yanii..fırındada patates kızarttım...biraz ondan ve de patlıcan kabak biber ızgara yicem bide yoğurt...ve bolll

suu...bugünkü menümde bukadar...çokmu az bilemiyorum ama saat çok geç oldu ve daha başka bişey yemem zaten çok su içeceğim

için yemek aramam diye düşünüyorum....

esracımm geçmiş olsun kuzum...

aynurummm bende beğendim resimleride elbisenide ayakkabınıdaa ama resimlere tek tek yorum yapıcak fırsatım yoktu idare ediver garii...

kilom 110 du ilk başladığımda 4 gün önce şimdi 108 ben zaten çok fazla yemek yiyen biri değildim kortizon aldığım ve hareketsiz olduğum için kilo aldım 18 yıldır da menopozdayım bilmem anlatabildim mi bu arada uno fikrini sevdim kolorisi de iyi sizin gibi arkadaşların desteği ile sanırım zayyıflıyacağım

kalori hesabı güzel fikir ve sıkılmıyorsun herşeyde yiyebiliyorsun

canım benim bence tek başına yaşaman bi ajantaj ,bu lehine çevirebilirsin , bi sebze yemeği yapsan ufacık bi tencere 2-3 gün yeter sana

suyu şişeye koy, her daim gözünün önünde bulundur )

hiç bişey yapamıyorsan dediğin gibi , hafif beslen , abur cuburu kes , olur inşAllahh

canım bende 105i gördüm başladığımda 102 idim , o zamanlar 1800 - 2000 civarı bi kalori alıyordum , sana anlatmak istediğim zamanla azaltacaksın zaten , o zaman kaça inmeyi düşünüyorsun , o yüzden dedim tatlımm

burda hep birlikte destekçiyiz birbirimize , doğru yerdesinn :128::128:

süper yaaa..Çok sevindim senin adına...
benim fransızca ya olan düşkünlüğümü biliyorsundur...

barcelona denince de aklıma futbol geliyo :))

kestirdinmi saçını benimki tam avatarımdaki gibi şuan. ama gıdığım sayesinde o kadar super durmuyor. yıne de ben memnunum.

Ben de çok memnunum 2-3 ay oluyo kestireli..Uzadılar bile...Şu an çok rahatsız olduğum bir boy..Enseme değdikçe sıcaklar da çok rahatsız oluyorum...

MErhaba..

MErhaba meyra,

Annene hürmetler...

Zayıflama ayakkabılarının ne gibi fonksiyonu oluyor ki zayıflamaya acaba...:26:

geçmiş olsun esracığım..Düüşürmüş olabilmisin paranı.??

Geçmiş olsun burcu,neyin var.?

Ne yersem yiyeyim yazmayı kararlaştırdım...siz de yazın emi.:)

Bugün okullar tatildi malum...

Sabah/Öğlen:

5 köfte,
3 parmak patates
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,biber

Ara:

1 parça peynir
6 zeytin
3 kayısı

Akşam
ıspanaklı,peynirli,yeşil soğanlı 1 adet gözleme
domates
salatalık
biber
çay

2 kupa yeşilçay

Şimdi yürüyeceğim 30 dk.

YENAmmm tebrikler kuzumm , bozmadan yazarak devam , olacak bu iş )

15 haziran fatihi ilan edecem seniii

gule gule kullan canım.....

kızlar bizde annemle az önce dafi ablanın bayatlamayan pohaça tarifini yaptık:)
yeni verdik fırına, bakalım bizimki nasıl olcak.
birde kkda başka bi tarifi yaptık, un kurabiyesi, ilk defa yapıyorum bunuda:)
un kurabiyesinin linkide bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/gurme/un-kurabiyesi-35540.html

canım platesi kilonu azaltıp öyle yapabilirsin , şimdi yürüyüş senin için daha iyi olur

kuzum sebzeyi sevmesende tüketmelisin , peki ne yiyorsun , et falan yiyorsan onuda yağsız tüketebilirsin , yani sebze yemiyorsan et ye o halde

bunları zihnine zorunlu olduğun için yapıyor olmadığını ve herşeyin güzel olacağına inandırarak yap , herşey güzel olacakk

ilerde güyeceğin güzel cicleri , insanların iltifatlarını , özgüvenini , zayıflamanın verdiği mutluluğu düşünn

Sağol canım. Sen de niyetlisin galiba, Allah kabul etsin.

geçmiş olsun esracığım..Düüşürmüş olabilmisin paranı.??

Sağol canım düşürdüm galiba gerçekten, eşofmanın ve hırkanın ceplerine baktım yok. neyse sağlık olsun, çocukluğum geldi bugün aklıma bu para düşürme mevzusu yüzünden :)

Sen yazdıkça ben de yazarım ki :)

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates

öğle
8 kaşık zeytinyağlı patlıcan
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara
1 tane küçük şeftali
50 gram kaymaklı dondurma (90 kalori)
yeşil çay

akşam
2 kalem pirzola
100 gram (yaklaşık orta boy 10 adet) fırında elma dilim patates
bol salata
1 bardak ayran

ara
1 tane hurma
2 tane kuru kayısı
yeşil çay

toplamda 1400 kalori ve 3 litre su.

günde iki öğün yiyebiliyorum sabah yediğim form bisküvilerini saymazsak... öğlen kahvaltı tarzı peynir zeytin ekmek çay vs bazen az bazen çok... akşamları da artık ne bulursam bazen tavuk bazen et bazen makarna, pilav o tür çabuk yapılabilecek şeyler... sebze de patlıcan fasülye haricinde bişey yiyemiyorum... ama bi yolunu bulucam mutlaka... pes etmek yok.... et ağırlıklı olsa bir liste yapacam kendime... en kötü salata yerim o da sebze sayılır

makarna pilavı unut tatlım , yiyorsan eğer çok az 3-4 kaşık gibi , onuda ekmek değişimi yaparak yiyebilirsin

dediğin gibi salata olur , içine peynir ekleyebilirsin , yada light ton balığı , hem protein olur , ben kalbim light ton yiyorum , memnunum , tavisye ederim canım

İyi akşamlar
Bugün dolu dolu bir gündü benim için
Sabah kalkınca hazırlanıp çıktık hemen kardeşime gittik kahvaltıya poğaça simit kurabiye vs doluydu hatta bir kısmını ben götürdüm:) sadece yarım simitle yaptım kahvaltımı sonra küçük kardeşim cheesecake isteyince marketten pratik olanlardan alıp yaptık ondan yedim 1 dilim bir porsiyonda makarna yedim sebzeli
Dönüşte kardeşimle beraber geldik yani onlar bizi bırakıp oğlanı kreşden alıp evlerine gideceklerdi ben oğluşumu özlemiştim bize çıkalım dedim
Kardeşim yarına kreşe poğaça yapılacak gidelim felan dedi ben de ben yaparım dedim oğlumu alıp eve geldik hemen hamur mayaladım poğaçaları yaptım son anda eşim ve enişte açız diye geldiler yemek de yoktu hemen geçen yazdan hazırladığımız Menemen'den yaptım kahvaltılık vs yediler
Onlar gidince de ortalığı topladım salonu süpürdüm derken günü bitirdim daha mutfak toplanacak duruyor ama

Aminn canım evet niyetliydim....
ay çok yemedim ama okadar susamışımki 5 bardak su içince bir seferde patlıyorum şuann...midem biraz rahatlayınca yeşil çayımıda içerim artıkın....:26:

menün güzel görünüyo...

guzeller bu sabah tartıldım 97 cıktım delrdim....

neyse pes etmek yok 7 leri görmeden pes etmiyoruz...

sabah
2 dilim light ekmekle kaşarlı tost 1 yumurta domates salatalık

leslie 5 mil

ara 1 elma, yarım bardak sut

öğle
2 yumurta ile çılbır 2 dilim light ekmek

akşam
fırın balık, bol yeşil salata 1 dilim ekmek, light cola

yeşil çay- kahve

pes etmek yok Mutlucum ,öncede başardın şimdide başaracaksınn :129::129::129:

Sen süper kilo vermişsin ne kadar zamanda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…