canım ben uno çavdar yiyorum ekmek olarak , sen istersen uno denge light alabilirsin sanırım bir dilimi 38 kalori olmalı
2 dilim ekmek , içine 1 dilim beyaz peynir koysan , maydanoz , yeşillik falan eklesen , belki 200 ancak eder diye düşünüyorum
inanmak başarmanın yarısı canım , sende inanmışsın
bir kilon kaç bilmiyorum ama 1200-1400 şuan senin için çok az , çünkü giderek azaltman gerekecek kilo vermek için , ben şuan 75 kilo ile 1400 falan alıyorum günlük,onu bir düzenle canım
teşekkür ederim canım... daha önce diyetisyene gitmiştim, ailemin yanındayken de bir süre uyguladım ama pek bir faydasını göremedim... zaten demişti bana ' bu listeyi veriyorum ama seni zayıflatabilir de kilo aldırabilir de ' diye... şu an tek başıma yaşadığım için her gün sebze yemeği yiyemiyorum maalesefhele şimdi sınavlar var hiç düzenim yok yemek konusunda... bazen su içmeyi bile unutuyorum gün boyu akşam aklıma geliyor... yaz da geldi, en azından hafif şeyler yiyebilirim diye şimdi başlamaya karar verdim... inşallah vericem kilolarımı yavaş da olsa razıyım... şu an liste araştırıyorum zaten... en son ihtimal kalori hesabıyla kendi listemi oluşturmak...
teşekkür ederim canım... daha önce diyetisyene gitmiştim, ailemin yanındayken de bir süre uyguladım ama pek bir faydasını göremedim... zaten demişti bana ' bu listeyi veriyorum ama seni zayıflatabilir de kilo aldırabilir de ' diye... şu an tek başıma yaşadığım için her gün sebze yemeği yiyemiyorum maalesefhele şimdi sınavlar var hiç düzenim yok yemek konusunda... bazen su içmeyi bile unutuyorum gün boyu akşam aklıma geliyor... yaz da geldi, en azından hafif şeyler yiyebilirim diye şimdi başlamaya karar verdim... inşallah vericem kilolarımı yavaş da olsa razıyım... şu an liste araştırıyorum zaten... en son ihtimal kalori hesabıyla kendi listemi oluşturmak...
kilom 110 du ilk başladığımda 4 gün önce şimdi 108 ben zaten çok fazla yemek yiyen biri değildim kortizon aldığım ve hareketsiz olduğum için kilo aldım 18 yıldır da menopozdayım bilmem anlatabildim mi bu arada uno fikrini sevdim kolorisi de iyi sizin gibi arkadaşların desteği ile sanırım zayyıflıyacağım
yenaaaaa,
ben fransaya gidiyorum. azıcıkta çalıştı. tabi planladığım gibi takır takır anlatırım derdimi moduna giremedim(çalışmadım). ama bakalım. duğune katılıcaz. sonra da barselonaya gidecez. 4 saat gıdeceğimiz yerden. çok heyecanlı, eşimin ehliyet olmadıı için ben kullanıcam araba ecnebi memleketlerde... türkiye bitti çunku
kestirdinmi saçını benimki tam avatarımdaki gibi şuan. ama gıdığım sayesinde o kadar super durmuyor. yıne de ben memnunum.
herkese merhaba
selam millet:)
nasılsınız? nabersınız bakem?:)
ben annemlere perşembe akşamı geldim, iyilik benden şukur.
sizdende iyiliktir inş.........
gunlerim baya yoğun geçiyo burada, ancak şuan yazabildim size....
sizleri çok özledim, surekli aklımdasınız unutmayın bunu emi:)
sizleri çok seviyorum.....
girme imkanı buldukça girerim ben yine kkya.
yeşilçaylarımı saba akşam birer su bardağı içmeye gayret ediyorum, iyi gidiyo bakalım şimdilik yeşilçay.
diyet pek kalmadı ama, işte elimden geldiğince az yemeye gayret ediyorum:)
kocaman kocaman kocaman öpuyorum sizleriiiiiii
kızlaerr geldim ben yine acile gittim novalgine birde başka bişey daha koydular içine pensilin türevi heralde yedim de geldim şuan beynim zonkuluyo akacak sanki burnumdan yaaa dr faranjit dedi birde sinüzitim azmışayyy ölüyom bennnn
geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok sağolun kızzlar size de bulaştırmayayım ben kendinize iyi bakınnn
banu bu arada cuma günü gittim bim den yürüyüş ayakkabısı ve sülülüt aletimi aldum geldim sporlarımı onlan yapacam artıkın hele bi iyileşeyim gacılar geleyyommm
Of ne safım ya. paramı kaybetmişim, tam cüzdanı alıp pazara giderken farkettim. dur bakayım şu cüzdana kaç param var dedim yolda, bi baktım cüzdan tam takır. çantaya atmışımdır diye eve dönüp baktım evde de yok. sonra en son bakkala gittiğimi hatırladım su almak için, bakkal çok söylenmişti 1 su için bütün para bozmaya. ya suyun poşetine koydum, poşetle attım sonra ya da cüzdandan düştü. evden de çıkmadım ki çalınsın. hayır paraya üzülmüyorum da kendi saflığıma kızıyorum. neyse sağlık olsun, inşallah ihtiyacı olan biri bulur...
.
gusel gorunuodu yemyesıl yesıl bursa...sen sımdı gusel yemekde yaparsın bursa osmanlı mutfagı ohh mısss...
kızlar bugun sabahdan berı baygın baygın yatıorum gecmısı okumaya mecalım yok aksam yemegı yıyecek halım olursa menumu toptan yazarım ...
kalori hesabı güzel fikir ve sıkılmıyorsun herşeyde yiyebiliyorsun
Ne yersem yiyeyim yazmayı kararlaştırdım...siz de yazın emi.:)
Bugün okullar tatildi malum...
Sabah/Öğlen:
5 köfte,
3 parmak patates
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,biber
Ara:
1 parça peynir
6 zeytin
3 kayısı
Akşam
ıspanaklı,peynirli,yeşil soğanlı 1 adet gözleme
domates
salatalık
biber
çay
2 kupa yeşilçay
Şimdi yürüyeceğim 30 dk.
canım benim bence tek başına yaşaman bi ajantaj ,bu lehine çevirebilirsin , bi sebze yemeği yapsan ufacık bi tencere 2-3 gün yeter sana
suyu şişeye koy, her daim gözünün önünde bulundur)
hiç bişey yapamıyorsan dediğin gibi , hafif beslen , abur cuburu kes , olur inşAllahh
plates yapıyorum spor olarak 90 kilodan sonra da düzenli yürüyüşlere başlamayı planlıyorum... şu an neredeyse hiç dışarı çıkamıyorum zaten... malum sınav dönemiabur cubura gelince 3 günde bir yiyorum öle şeyleri zamanla azaltırım diye düşünüyorum... sebzeyi pek sevmiyorum aslında olmasa aramam yani ama olursa da yerim ama zevk alarak değil... ben bu diyet zamanımda hiçbirşeyi zorunlu olduğum için yapmak istemiyorum... bence bu zamana kadar başarısız olmamın nedenlerinde birisi de bu... yediğim bir adet kuru kayısı bile olsa zevk almak istiyorum... benim için bu sebze yemeğini nasıl zevkli hale getirebilirim???
ben geldim fıstıklarrr , 8 hazirandaki arkadaşlarımızın düğünü için elbisemi aldım
aslında kırmızı istiyordum ama istediğim kırmızıyı bulamadım malesef , bu siyahı beğendim , kolları daha aşağı dökümlüydü bende yukarı toplattım , ben beğendim ,resim ekledim , bakalım siz beğenecekmisinizz
buarada kocama çektirdim fotoları , ohh bee aynada kendimi çekmekten sıkılmıştım o askerdeykenn , kocişler iyiki varlarr
plates yapıyorum spor olarak 90 kilodan sonra da düzenli yürüyüşlere başlamayı planlıyorum... şu an neredeyse hiç dışarı çıkamıyorum zaten... malum sınav dönemiabur cubura gelince 3 günde bir yiyorum öle şeyleri zamanla azaltırım diye düşünüyorum... sebzeyi pek sevmiyorum aslında olmasa aramam yani ama olursa da yerim ama zevk alarak değil... ben bu diyet zamanımda hiçbirşeyi zorunlu olduğum için yapmak istemiyorum... bence bu zamana kadar başarısız olmamın nedenlerinde birisi de bu... yediğim bir adet kuru kayısı bile olsa zevk almak istiyorum... benim için bu sebze yemeğini nasıl zevkli hale getirebilirim???
ben geldimm...bi baktımm hemen kaççemm...ezana az kaldı çok susadımm...bi kaç gün önce annem için tost makinesi siparişi
vermiştim bugün geldi...bende benim makinemde beceremediğim şu patlıcan ızgarayı deniyeyim dedim çok güzel
görünüyolar....henüztadını bilmiyorum ama eminim güzeldir...demekkiiii tamda düşündüğüm gibi makinemden kaynaklanıyomuş
sıkıntı...bende değilmiş yanii..fırındada patates kızarttım...biraz ondan ve de patlıcan kabak biber ızgara yicem bide yoğurt...ve bolll
suu...bugünkü menümde bukadar...çokmu az bilemiyorum ama saat çok geç oldu ve daha başka bişey yemem zaten çok su içeceğim
için yemek aramam diye düşünüyorum....
esracımm geçmiş olsun kuzum...
aynurummm bende beğendim resimleride elbisenide ayakkabınıdaa ama resimlere tek tek yorum yapıcak fırsatım yoktu idare ediver garii...
geçmiş olsun esracığım..Düüşürmüş olabilmisin paranı.??
Ne yersem yiyeyim yazmayı kararlaştırdım...siz de yazın emi.:)
Bugün okullar tatildi malum...
Sabah/Öğlen:
5 köfte,
3 parmak patates
2 dilim tb ekmek
domates,salatalık,biber
Ara:
1 parça peynir
6 zeytin
3 kayısı
Akşam
ıspanaklı,peynirli,yeşil soğanlı 1 adet gözleme
domates
salatalık
biber
çay
2 kupa yeşilçay
Şimdi yürüyeceğim 30 dk.
canım platesi kilonu azaltıp öyle yapabilirsin , şimdi yürüyüş senin için daha iyi olur
kuzum sebzeyi sevmesende tüketmelisin , peki ne yiyorsun , et falan yiyorsan onuda yağsız tüketebilirsin , yani sebze yemiyorsan et ye o halde
bunları zihnine zorunlu olduğun için yapıyor olmadığını ve herşeyin güzel olacağına inandırarak yap , herşey güzel olacakk
ilerde güyeceğin güzel cicleri , insanların iltifatlarını , özgüvenini , zayıflamanın verdiği mutluluğu düşünn
günde iki öğün yiyebiliyorum sabah yediğim form bisküvilerini saymazsak... öğlen kahvaltı tarzı peynir zeytin ekmek çay vs bazen az bazen çok... akşamları da artık ne bulursam bazen tavuk bazen et bazen makarna, pilav o tür çabuk yapılabilecek şeyler... sebze de patlıcan fasülye haricinde bişey yiyemiyorum... ama bi yolunu bulucam mutlaka... pes etmek yok.... et ağırlıklı olsa bir liste yapacam kendime... en kötü salata yerim o da sebze sayılır
Sağol canım. Sen de niyetlisin galiba, Allah kabul etsin.
Sağol canım düşürdüm galiba gerçekten, eşofmanın ve hırkanın ceplerine baktım yok. neyse sağlık olsun, çocukluğum geldi bugün aklıma bu para düşürme mevzusu yüzünden :)
Sen yazdıkça ben de yazarım ki :)
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
öğle
8 kaşık zeytinyağlı patlıcan
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
ara
1 tane küçük şeftali
50 gram kaymaklı dondurma (90 kalori)
yeşil çay
akşam
2 kalem pirzola
100 gram (yaklaşık orta boy 10 adet) fırında elma dilim patates
bol salata
1 bardak ayran
ara
1 tane hurma
2 tane kuru kayısı
yeşil çay
toplamda 1400 kalori ve 3 litre su.
guzeller bu sabah tartıldım 97 cıktım delrdim....
neyse pes etmek yok 7 leri görmeden pes etmiyoruz...
sabah
2 dilim light ekmekle kaşarlı tost 1 yumurta domates salatalık
leslie 5 mil
ara 1 elma, yarım bardak sut
öğle
2 yumurta ile çılbır 2 dilim light ekmek
akşam
fırın balık, bol yeşil salata 1 dilim ekmek, light cola
yeşil çay- kahve
makarna pilavı unut tatlım , yiyorsan eğer çok az 3-4 kaşık gibi , onuda ekmek değişimi yaparak yiyebilirsin
dediğin gibi salata olur , içine peynir ekleyebilirsin , yada light ton balığı , hem protein olur , ben kalbim light ton yiyorum , memnunum , tavisye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?