Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler akşam akşam bir dilim pasta yedim ama pişman değilim çünkü bozmuyorum suçluluk hele hiç hissetmiyorum !!söylenmiyorum kasmıyorum takmadığım çok net anlaşılmıştır herhalde????hepinize sevgiler

Sen süper kilo vermişsin ne kadar zamanda oldu

sağol canım , 2011 Aralıktan bu yana sağlıklı besleniyorum , çok şükür artık cozutsam bile almıyorum , kilo kontrolünü öğrendim , ama vermem gereken 5-6 kilo daha var , bakalım hayırlısı )

darısı başına olsun inşAllahh ...

hemde gece gecee

Oğluşumun doğum günüydü anneciğim birazcık ye diyince koptum
Çok hoş bir hatun olmuşun örtmenim saçlar da yapılınca şıklık tamamdır

Oğluşumun doğum günüydü anneciğim birazcık ye diyince koptum
Çok hoş bir hatun olmuşun örtmenim saçlar da yapılınca şıklık tamamdır

hmm oğlunun doğum günüyse bu seferlik affederim ama sonra yok kocaman doğum günü , baldızımın doğum günü , bacanağımın doğum günü falan dinlememmm

oğlunun doğum günü kutlu olsun örtmenim, ama bi dahaki sefere böyle gece kaçamağına SON

iltifatlar için teşekkürlerr , darısı herkesin başına olsunn

Amin senin kilona bir düşsek kalkışımız muhteşem olur
yok sondu örtmenim elektrik su kesilmez artık ödevlere devam

elbisen çok guzelmiş çok da yakışmış, ama gerçekten sen artık renklilere geç(kırmızı hatta fuşya olsa daha da süper olurmuş) yedili kiloların serefine -biz tutalım siyahların nöbetini. bir zayıflasam offf Allah ım neler giyicem belli değil....

asucumm hiç sesin çıkmıyoo nasılsınn....

nursenayıda hiç görmedim bugünn....benmi denk gelmedim acaba..inşallah hasta falan değildirr...

Vallahi bence hayir degil ser ama...

Benim kayinpeder damadin dukkaninda duruyor. Her gün saat 13te gidiyor aksam yemegine geliyor tekrar saat 23te gidiyor 02de geliyor.
Bugun ise giderkende cep telefonunu almayi unutmus. Saat 14:30da gideyimde alayim demis. Eve gitmis, kapiyi acmis. Kayinvalideyi gormus, o sirada balkon kapisini kapatiyormus kv. Sonra demis hayirdir niye balkon kapisini kapatiyorsun. Oda demiski kilim yikadim onlari serdim. Sonra kayinpeder suphelenmis. Balkona bakmis. Birde ne görsün ayakkabilari elinde bir herif...
Yani anliycaginiz kisacasi kv aldatmis kayinpederi ya :S

hadi canım valla inanamadım. belki başka birşeydir. kv belki panik yapmıştır. ay bilemedim.

aynen böyle kaldım...hayret bişii.....

Esim mahv oldu... Bizde ne yapcagimizi sasirdik ya :S
Uzuldum kayinpedere vallahi ya... Adam kv nin her dedigini yapan biri. el ustunde prensesler gibi yasatan biri kayinpeder... Bu yasta amaci neydi bu kadinin? yasi olmus 55...

Birde hanfendinin saclari islakmis taramis falan yani...

Offff allahim kayinpedere sabir ver, yarin bosanma davasi acicak kayinpeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…