Sen süper kilo vermişsin ne kadar zamanda oldu
İyi geceler akşam akşam bir dilim pasta yedim ama pişman değilim çünkü bozmuyorum suçluluk hele hiç hissetmiyorum !!söylenmiyorum kasmıyorum takmadığım çok net anlaşılmıştır herhalde????hepinize sevgiler
sağol canım , 2011 Aralıktan bu yana sağlıklı besleniyorum , çok şükür artık cozutsam bile almıyorum , kilo kontrolünü öğrendim , ama vermem gereken 5-6 kilo daha var , bakalım hayırlısı)
darısı başına olsun inşAllahh ...
hemde gece gecee
Oğluşumun doğum günüydü anneciğim birazcık ye diyince koptum
Çok hoş bir hatun olmuşun örtmenim saçlar da yapılınca şıklık tamamdır
hmm oğlunun doğum günüyse bu seferlik affederim ama sonra yok kocaman doğum günü , baldızımın doğum günü , bacanağımın doğum günü falan dinlememmm
oğlunun doğum günü kutlu olsun örtmenim, ama bi dahaki sefere böyle gece kaçamağına SON
iltifatlar için teşekkürlerr , darısı herkesin başına olsunn
sağol canım , 2011 Aralıktan bu yana sağlıklı besleniyorum , çok şükür artık cozutsam bile almıyorum , kilo kontrolünü öğrendim , ama vermem gereken 5-6 kilo daha var , bakalım hayırlısı)
darısı başına olsun inşAllahh ...
hemde gece gecee
Oğluşumun doğum günüydü anneciğim birazcık ye diyince koptum
Çok hoş bir hatun olmuşun örtmenim saçlar da yapılınca şıklık tamamdır
Ya kizlar ben soklardayim... napayim ne düsüneyim sasirdim :S
Birileri varsa öyle anlatayim...
asucumm hiç sesin çıkmıyoo nasılsınn....
nursenayıda hiç görmedim bugünn....benmi denk gelmedim acaba..inşallah hasta falan değildirr...
Vallahi bence hayir degil ser ama...
Benim kayinpeder damadin dukkaninda duruyor. Her gün saat 13te gidiyor aksam yemegine geliyor tekrar saat 23te gidiyor 02de geliyor.
Bugun ise giderkende cep telefonunu almayi unutmus. Saat 14:30da gideyimde alayim demis. Eve gitmis, kapiyi acmis. Kayinvalideyi gormus, o sirada balkon kapisini kapatiyormus kv. Sonra demis hayirdir niye balkon kapisini kapatiyorsun. Oda demiski kilim yikadim onlari serdim. Sonra kayinpeder suphelenmis. Balkona bakmis. Birde ne görsün ayakkabilari elinde bir herif...
Yani anliycaginiz kisacasi kv aldatmis kayinpederi ya :S
Vallahi bence hayir degil ser ama...
Benim kayinpeder damadin dukkaninda duruyor. Her gün saat 13te gidiyor aksam yemegine geliyor tekrar saat 23te gidiyor 02de geliyor.
Bugun ise giderkende cep telefonunu almayi unutmus. Saat 14:30da gideyimde alayim demis. Eve gitmis, kapiyi acmis. Kayinvalideyi gormus, o sirada balkon kapisini kapatiyormus kv. Sonra demis hayirdir niye balkon kapisini kapatiyorsun. Oda demiski kilim yikadim onlari serdim. Sonra kayinpeder suphelenmis. Balkona bakmis. Birde ne görsün ayakkabilari elinde bir herif...
Yani anliycaginiz kisacasi kv aldatmis kayinpederi ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?