Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kusura bakma yolcu uzun oldu :S

yok canım nedemek tee böyle bişey beklemiyodum sorarken...çok şaşırdım....gerçektenmi öyle yoksa başka bir şeymi var mutlunun dediği gibi herhangi bir yanlış anlama olmasın...ne dicemide şaşırdım zaten...

İyiyim Zeynepcim sağolasın biraz yoruldum biraz da uykusuzum
Miniğin nasıl oldu iyi mi bugün

hımm...güzel bir uyku çekersin inşallah sabah bişeyciğin kalmaz...miniğim iyi çok şükür antibiyotik kullanıyoruz yaa toparladı ateş mateş yok hiç...biraz zor uyuttum ama olsun uyudu ya sonunda...

Ee kp adamı görünce ne demiş peki kv ?

Kp ne isin var burda demis adama, adam bir sey diyememis. Kp biraz pataklamis adami. Sonra kv demiski guya ust kati kiralamaya gelmis adam.

Madem adam ev kiralamaya geldi sen kapali bir kadinsin sacin niye acik ve islak? Ve adamin ayakkabilarinin elinde isi ne?

Az daha kp kvyi bicakliycakmis ki biz gelmisiz aklina vaz gecmis, degmezsin demis ve evden cikmis... Sonra kv kizina gitmis. O ordayken kp kapinin kilidini degistirmis. Yarinda bosanma davasi acicak... Hayirlisi ama esim icin uzuldum... ne yapcagini sasirdi. salak salak geziniyor ortalikta :S

gökce irem şaka yapmıyosun değilmi

Allah şaşırtmasın yaaa
insanın dünyasıda mavf ahiretide
ay her tarafımı ateş bastı
inanmak istemiyorum
inşallah bir yanlış anlama olsun

Birazdan yatarım sabah erken kalkacağım kızlar okula gidecek küçük sadece sınava girip eve gelir benim de okula gidip dilekçe vermem lazım bu hafta için izinli sayacaklar haftaya rapor ayarlamamız lazım
Öğleden önce evden çıkıp kv nin evine gideceğim o uşak ta bi bakacağım eve taksit var ödenecek onu ödeyeceğim öğleden sonra da kv nin günü varmış oraya gideceğim son günmüş kura çekilecek avm de toplanıyorlar orda bir de yemek yerim artık:)
Yarın da kv ye çalışacağım yani

gökce irem şaka yapmıyosun değilmi

Allah şaşırtmasın yaaa
insanın dünyasıda mavf ahiretide
ay her tarafımı ateş bastı
inanmak istemiyorum
inşallah bir yanlış anlama olsun

Bunun saka olmaz :S
Kayinpeder diyor zaten 6-7aydir birseylerden supheleniyordum. Ama bu sefer yakaladim.
Kayinpeder aldatildigindan emin. Ama benim bir yanim gercek degildir insallah diyorum ama artik kayinpederin affetmesi imkansiz gibi

bir evlat için ne kadar zor yarabbi

Oğluşumun doğum günüydü anneciğim birazcık ye diyince koptum
Çok hoş bir hatun olmuşun örtmenim saçlar da yapılınca şıklık tamamdır

Oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Yarın da benim kardeşimin doğum günü. şimdiden niyeti bozdum aslında. kuzenimin de doğum günü yarın, dayım pazar günü sapancaya davet etti o yüzden ikisini birden kutlayalım diye. bakalım bu hafta 2 gün çok tehlikeli olacak bu durumda :26:

Esram kardeşinin doğumgünü kutlu olsun Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin tüm sevdikleriyle beraber

Esram kardeşinin doğumgünü kutlu olsun Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin tüm sevdikleriyle beraber

Sağol ablacım, amin...

---------

Gökçe irem bi şey yazmayım dedim ama dayanamadım, eğer olay doğruysa çok yazık olmuş. eminim sen de eşine gereken desteği vereceksindir. Allah eşinin ve babasının yardımcısı olsun. böyle durumlarda insan napacağını şaşırır, akıl almak için bile olsa anlatmak ister ama bi dost tavsiyesi sen kimseye durumu anlatma bence şimdilik. Zaten sen de durumun hassaslığının farkındasındır. Allah yardımcınız olsun hepinizin.

GÖKÇE_iremim yazdıklarını saskınlıkla okudum..Allah kimseyi sasırtmasın dedim..
eşin için çok zor durum,yanında olmalısın...

___________________-_______________

ESRACIM Zehranın sesini Nevine benzetmişsinya bende merakladım.
benmki kime benziyor

Meryemim sen gelmişsin ben gidiyorum. nasıl oldu Zeynep'in karnıyarık, yaptın mı :)

hepinize iyi geceler güzeller, Allah rahatlık versin

evet canım gitmişsin benmde sana sorum vardı :)

Zeynep in karnıyarığını yaptım,pek beğendim.eşimde sevdi arada fark yok dedi:)
ben extra patatesleri elma dilim kesip 2ymk kaşığından az yagladım patlıcanların arasına koydum..
ellerime sağlık

Gökçe şok oldum anlattıklarına , herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyeliimm ....

yazılıları hallettim , şimdi uyku vakti , öperim herkesii
iyi gecelerrr ...

kitkurdu oğlunun doğum günü kutlu olsun
esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun
her ikisinede Allah hayırlı uzun ömürler versin

Meryemcim senin sesini benzetmedim kimseye ama pek ince ve narin sesin. Bi de çok düzgün konuşuyorsunuz sen de, diğer kızlar da. Valla içim açıldı sizle konuşunca :)

Ay çok sevindim begenmene (sanki tarif benim, Zeynep duymasın )

Sağol dafi abla, Allah razı olsun.

Cücüşüm sana da iyi geceler

Kocam geçti yine sahibinden in başına, yatmak ne mümkün. Ben de size bakayım dedim. Tekrardan iyi geceler kuzular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…