sağol canım , 2011 Aralıktan bu yana sağlıklı besleniyorum , çok şükür artık cozutsam bile almıyorum , kilo kontrolünü öğrendim , ama vermem gereken 5-6 kilo daha var , bakalım hayırlısı)
darısı başına olsun inşAllahh ...
hemde gece gecee
......
Oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Yarın da benim kardeşimin doğum günü. şimdiden niyeti bozdum aslında. kuzenimin de doğum günü yarın, dayım pazar günü sapancaya davet etti o yüzden ikisini birden kutlayalım diye. bakalım bu hafta 2 gün çok tehlikeli olacak bu durumda :26:
Nursenanın misafirleri geldi galiba sabah uğrardı o yoksa
Sağolasın kuzum evet helal paraymış geri döndü ki helal para maaşımdı yanievet canım, sağlık olsun artık.
tüh ya, Allah kolaylık versin canım.
sağol canım, önemli değil de insan kendini saf gibi hissediyor.
bu arada sen de h harfsiz trakya esintisi katıyordun ya topiğe
sağol canım, bulunmaz herhalde artık. yolda düşürmüşüm sanırım. cüzdanın arka kısmında ağzı açık bir katvizitlik var. oraya sıkıştırıyorum markette, bakkalda oyalanmamak için. sanırım oradan düştü dikkat etmeyince. sana da geçmiş olsun, helal paraymış :)
Aleyküm selam ablacım, hoşgeldin. Sağolasın bu arada, inşallah diyeyim ama zor :)
Aynurum müthiş olmuşun valla ne diyim ah ah bizde senin gibi olabilsek ama nerdeeeeeben geldim fıstıklarrr , 8 hazirandaki arkadaşlarımızın düğünü için elbisemi aldım
aslında kırmızı istiyordum ama istediğim kırmızıyı bulamadım malesef , bu siyahı beğendim , kolları daha aşağı dökümlüydü bende yukarı toplattım , ben beğendim ,resim ekledim , bakalım siz beğenecekmisinizz
buarada kocama çektirdim fotoları , ohh bee aynada kendimi çekmekten sıkılmıştım o askerdeykenn , kocişler iyiki varlarr
Zeynep kuzum Allah kabul etsin orucunuben geldimm...bi baktımm hemen kaççemm...ezana az kaldı çok susadımm...bi kaç gün önce annem için tost makinesi siparişi
vermiştim bugün geldi...bende benim makinemde beceremediğim şu patlıcan ızgarayı deniyeyim dedim çok güzel
görünüyolar....henüztadını bilmiyorum ama eminim güzeldir...demekkiiii tamda düşündüğüm gibi makinemden kaynaklanıyomuş
sıkıntı...bende değilmiş yanii..fırındada patates kızarttım...biraz ondan ve de patlıcan kabak biber ızgara yicem bide yoğurt...ve bolll
suu...bugünkü menümde bukadar...çokmu az bilemiyorum ama saat çok geç oldu ve daha başka bişey yemem zaten çok su içeceğim
için yemek aramam diye düşünüyorum....
esracımm geçmiş olsun kuzum...
aynurummm bende beğendim resimleride elbisenide ayakkabınıdaa ama resimlere tek tek yorum yapıcak fırsatım yoktu idare ediver garii...
Gökkçe yemin ederim gayet normal bi şekilde okurken birdenVallahi bence hayir degil ser ama...
Benim kayinpeder damadin dukkaninda duruyor. Her gün saat 13te gidiyor aksam yemegine geliyor tekrar saat 23te gidiyor 02de geliyor.
Bugun ise giderkende cep telefonunu almayi unutmus. Saat 14:30da gideyimde alayim demis. Eve gitmis, kapiyi acmis. Kayinvalideyi gormus, o sirada balkon kapisini kapatiyormus kv. Sonra demis hayirdir niye balkon kapisini kapatiyorsun. Oda demiski kilim yikadim onlari serdim. Sonra kayinpeder suphelenmis. Balkona bakmis. Birde ne görsün ayakkabilari elinde bir herif...
Yani anliycaginiz kisacasi kv aldatmis kayinpederi ya :S
Yena çok geçmiş olsun barışa inşallah biran önce düzelir yavrumİyi geceler,iyi uykular..umarım herkes şu an mışıl mışıl uyuyordur yatakların da...
1 kaç günden beri oğlumda öksürük vardı.. dünden beri özellikle bugün abartı öksürmeye başladı...
Öğleden sonra götürdüm doktora kaşla göz arasın da bademciklerini şişirmiş gene, artı soğuk algınlığı...
Antibiyotik başladık.Bundan sonra umarım uzuuun süre kullanmayız...
günadıınnnn evet misolar geldii 3 kişi 1 de bebekleri varr bugün yoğunuz yarın gidicekler mişş
iztuzuna gideriz öğleden sonraa biberr doldurdum pişiyoo sabah sabah puaçada var dolapta çay demlerimm denizde acukıyo çocuklarda varr
piknik masaları var dalamanın orda göl kenarında orda yeriz
akşamda eşimle birlikte beraber dışarı yemeğe gidicez sanırım
kahvaltımızı hazırlayayım uyuyolar daha
ekmek alayımda geleyim
gökçe irem anlattıkların doğruysa pesss allah ıslah etssin insanın inanası gelmiyooo
esra geçmiş olsunnn sizin çöpü karıştıran sevinmiştir poşetle attıysan paraları kimse kimsenin kısmetini yemez:))
yena geçmiş olsun oğlusunaa benimkide dondurma yedi öksürdü gece
asuuuu uğramadan geçmedim bak seviyom sizi
aklımda kalan bu kadar hızlı geçtimm valla aceledenn kusura bakmayınn
hheee asıll aynurr cücücşü hıhh hiçte yakışmamış hiçte zayıf deilsin azcık omuzların düşmüş o kadan hııhhhh
şaka bi yana allah hepimize nasip etsinn zayıflamayııııı çok yakışmışş ayakkabılarına zaten bitmiştim önceki düüğünde giydiklerin demi:))) sıkı takipçinin kuzusu
yaww en son toksinle konuştumm evlatlık kızımın düğünü var dedi tatile gidicekmiş sanırım sonra gelecekmiş 90 ları bulmuş gene depresyon haplarından guatırdan haberler ölee
boş durmuyom arada veri topluyom size
Sağol ablacım, amin...
---------
Gökçe irem bi şey yazmayım dedim ama dayanamadım, eğer olay doğruysa çok yazık olmuş. eminim sen de eşine gereken desteği vereceksindir. Allah eşinin ve babasının yardımcısı olsun. böyle durumlarda insan napacağını şaşırır, akıl almak için bile olsa anlatmak ister ama bi dost tavsiyesi sen kimseye durumu anlatma bence şimdilik. Zaten sen de durumun hassaslığının farkındasındır. Allah yardımcınız olsun hepinizin.
GÖKÇE_iremim yazdıklarını saskınlıkla okudum..Allah kimseyi sasırtmasın dedim..
eşin için çok zor durum,yanında olmalısın...
Gökçe şok oldum anlattıklarına , herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyeliimm ....
yazılıları hallettim , şimdi uyku vakti , öperim herkesii
iyi gecelerrr ...
günadıınnnn evet misolar geldii 3 kişi 1 de bebekleri varr bugün yoğunuz yarın gidicekler mişş
iztuzuna gideriz öğleden sonraa biberr doldurdum pişiyoo sabah sabah puaçada var dolapta çay demlerimm denizde acukıyo çocuklarda varr
ekmek alayımda geleyim
gökçe irem anlattıkların doğruysa pesss allah ıslah etssin insanın inanası gelmiyooo
ben 2 sene önce gece vakti olan bir olayı resmen canlı canlı yazdım. burada kendimi bir çok yerden rahat hissediyorum. derdimi sıkıntımı yaşadıklarımı ben de kolayca yazıyorum...Yok ya zaten kimseye anlatmayiz, kendi anneme bile anlatamam. Ama içimde tutamadim sizlere anlattim...
Amin allah kimseyi sasirtmasin... Evet esim icin cok zor durum.
Aynen herkesin hakkinda hayirlisi...
Misafirlerin hosgelmis nursenacim. Allah yardimcin olsun :)
Anlattiklarim kayinpederin söledikleri, 8yildir taniyorum bu aileyi, kayinpederim bir kere olsun yalan söylemedi simdiye kadar. Böyle bir konudada herseyi gördügü gibi anlattigina eminim... Evet insanin inanasi gelmiyor...
benim teyzem kuzanime aldığını söylemişti ondan... omega için bende almak istemiştim hafif unutkanlığım var da... ona kilo aldırması için içiriyormuş... duyunca ben de almaktan vazgeçtim... ama sen yine de eczanelere falan bir sor onlar bilirler doğrusunu...
bu arada ben merve 23 yasındayım... kk ya yeni katıldım... ilk gözüme çarpan bu konu oldu...benim de kilo sorunum var hemde fazlasıyla yaklaşık 4 senede 40 kilo aldım ve şimdi bana ait olmayan kiloları vermek istiyorum... her türlü öneriye ve yardıma açığım... yeter ki kilo verebileyim...
Vallahi bence hayir degil ser ama...
Benim kayinpeder damadin dukkaninda duruyor. Her gün saat 13te gidiyor aksam yemegine geliyor tekrar saat 23te gidiyor 02de geliyor.
Bugun ise giderkende cep telefonunu almayi unutmus. Saat 14:30da gideyimde alayim demis. Eve gitmis, kapiyi acmis. Kayinvalideyi gormus, o sirada balkon kapisini kapatiyormus kv. Sonra demis hayirdir niye balkon kapisini kapatiyorsun. Oda demiski kilim yikadim onlari serdim. Sonra kayinpeder suphelenmis. Balkona bakmis. Birde ne görsün ayakkabilari elinde bir herif...
Yani anliycaginiz kisacasi kv aldatmis kayinpederi ya :S
Esim mahv oldu... Bizde ne yapcagimizi sasirdik ya :S
Uzuldum kayinpedere vallahi ya... Adam kv nin her dedigini yapan biri. el ustunde prensesler gibi yasatan biri kayinpeder... Bu yasta amaci neydi bu kadinin? yasi olmus 55...
Birde hanfendinin saclari islakmis taramis falan yani...
Offff allahim kayinpedere sabir ver, yarin bosanma davasi acicak kayinpeder
İyi geceler,iyi uykular..umarım herkes şu an mışıl mışıl uyuyordur yatakların da...
1 kaç günden beri oğlumda öksürük vardı.. dünden beri özellikle bugün abartı öksürmeye başladı...
Öğleden sonra götürdüm doktora kaşla göz arasın da bademciklerini şişirmiş gene, artı soğuk algınlığı...
Antibiyotik başladık.Bundan sonra umarım uzuuun süre kullanmayız...
canım benim bence tek başına yaşaman bi ajantaj ,bu lehine çevirebilirsin , bi sebze yemeği yapsan ufacık bi tencere 2-3 gün yeter sana
suyu şişeye koy, her daim gözünün önünde bulundur)
hiç bişey yapamıyorsan dediğin gibi , hafif beslen , abur cuburu kes , olur inşAllahh
canım bende 105i gördüm başladığımda 102 idim , o zamanlar 1800 - 2000 civarı bi kalori alıyordum , sana anlatmak istediğim zamanla azaltacaksın zaten , o zaman kaça inmeyi düşünüyorsun , o yüzden dedim tatlımm
burda hep birlikte destekçiyiz birbirimize , doğru yerdesinn :128::128:
Esim mahv oldu... Bizde ne yapcagimizi sasirdik ya :S
Uzuldum kayinpedere vallahi ya... Adam kv nin her dedigini yapan biri. el ustunde prensesler gibi yasatan biri kayinpeder... Bu yasta amaci neydi bu kadinin? yasi olmus 55...
Birde hanfendinin saclari islakmis taramis falan yani...
Offff allahim kayinpedere sabir ver, yarin bosanma davasi acicak kayinpeder
ekmek alayımda geleyim
esra geçmiş olsunnn sizin çöpü karıştıran sevinmiştir poşetle attıysan paraları kimse kimsenin kısmetini yemez:))
hheee asıll aynurr cücücşü hıhh hiçte yakışmamış hiçte zayıf deilsin azcık omuzların düşmüş o kadan hııhhhh
şaka bi yana allah hepimize nasip etsinn zayıflamayııııı çok yakışmışş ayakkabılarına zaten bitmiştim önceki düüğünde giydiklerin demi:))) sıkı takipçinin kuzusu
yaww en son toksinle konuştumm evlatlık kızımın düğünü var dedi tatile gidicekmiş sanırım sonra gelecekmiş 90 ları bulmuş gene depresyon haplarından guatırdan haberler ölee
Meryemcim senin sesini benzetmedim kimseye ama pek ince ve narin sesin. Bi de çok düzgün konuşuyorsunuz sen de, diğer kızlar da. Valla içim açıldı sizle konuşunca :)
Ay çok sevindim begenmene (sanki tarif benim, Zeynep duymasın)
ekmek alayımda geleyim
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum işlerim yoğun biraz alıntılarımı cevaplayıp kaçıyorum öpüyorum herinizi
Sağolasın kuzum evet helal paraymış geri döndü ki helal para maaşımdı yani
Aynurum müthiş olmuşun valla ne diyim ah ah bizde senin gibi olabilsek ama nerdeeeee
Zeynep kuzum Allah kabul etsin orucunu
Gökkçe yemin ederim gayet normal bi şekilde okurken birdenoldum ne denirki Allah eşine ve kb kolaylıklar versin :44::44::44:
Yena çok geçmiş olsun barışa inşallah biran önce düzelir yavrum
Nursena ablacım kolay gelsin sanada
Merhabalar,
Ben bugün güne epey geç başladım...gece pek uyuyamadım dün oğlana çok su içirdiğim için bu gece iki kere altına kaçırdı her seferin de değiştir yıka çarşaf yenile derken sabahı ettim sayılır...
Sabah 07 de kıza ve kocaya kahvaltı hazırlayıp yolladıktan sonra baktım oğlan da uyuyor hadi ben de uyuyayım dedim.. gözümü açtığım da saat 10:30 hiç bu kadar uyumamıştım :)
yeni kahvaltı ettim sayılır şu an çay içiyorum..
Tünaydınlar
Bugün nedense sabahtan beri bi türlü ayılamadım.Bi ağırlık var üstümde hasta mı olucam anlıyamadım:26:Bir sürüde iş var cumaya yetişmesi gereken,hasta olmamam lazım,inş geçer bu hal..
Meyracım annenlerdesin oh mis gibi ne güzel..Yeşil çaya devam,inş bende içicem bundan sonra hergün..
aynurcum elbisen avatarında ki elbise ise çok hoş görünüyorsun maşallah,güle güle giy darısı bizim başımıza olsun.
Esracım bende para kaybettiğim zaman saflığım için üzülürüm hepNeyse olan olmuş artık..Kardeşinin d.günüde kutlu olsun.
nursena ,zehra kolay gelsin sizlerede..
zeynepcim şu patlıcanı bi ben yapamadım galiba ya :)))Bi denk gelmedi nedense,bak canım istedi şimdi
Kitkurdu oğluşunun d.günü kutlu mutlu olsun :) Yaş pastaya da bayılırım bu arada
Yena oğluşuna çok geçmiş olsun.Aman ne zor oluyor hastalandıkları zaman insanın içi yanıyor.
Gökçe irem,okuduklarım karşısında gözlerimoldu,inanamıyorum okuduklarıma. Bu yaşta torun torba sahibi kadının yapacağı iş mi bu:26:İnş bi yanlışlık vardır,eşinde çok çok zor bi durumdadır şimdi.Rabbim kimsenin başına vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?