Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Âmin ins bu sefer cok sıkı diyete girdim Hayırlısı ins bozmadan devam ederim

OĞlunun yeni yaşı kutlu olsun canım...
nice yıllara..

Çok çok üzücü bir durum...feci şaşırdım sizin durumunuzu düşünemiyorum bile...

Allah yardımcınız olsun...

O zaman şimdiden afiyet olsun ama yaramasın esracığım :)
Mutlu seneler..

İyi geceler,iyi uykular..umarım herkes şu an mışıl mışıl uyuyordur yatakların da...

1 kaç günden beri oğlumda öksürük vardı.. dünden beri özellikle bugün abartı öksürmeye başladı...
Öğleden sonra götürdüm doktora kaşla göz arasın da bademciklerini şişirmiş gene, artı soğuk algınlığı...
Antibiyotik başladık.Bundan sonra umarım uzuuun süre kullanmayız...

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar
Uyuyakalmışım büyük kızım geç kaldı okula 2. Derse yetişebilse bari azcık yavaş da kendisi küçük zaten yetişir geç başlıyor dersleri
Yenacım geçmiş olsun barışa artık b u sene son antibiyotiğinizolsun inşallah

Nursenanın misafirleri geldi galiba sabah uğrardı o yoksa

günadıınnnn evet misolar geldii 3 kişi 1 de bebekleri varr bugün yoğunuz yarın gidicekler mişş
iztuzuna gideriz öğleden sonraa biberr doldurdum pişiyoo sabah sabah puaçada var dolapta çay demlerimm denizde acukıyo çocuklarda varr
piknik masaları var dalamanın orda göl kenarında orda yeriz
akşamda eşimle birlikte beraber dışarı yemeğe gidicez sanırım
kahvaltımızı hazırlayayım uyuyolar daha
ekmek alayımda geleyim
gökçe irem anlattıkların doğruysa pesss allah ıslah etssin insanın inanası gelmiyooo

esra geçmiş olsunnn sizin çöpü karıştıran sevinmiştir poşetle attıysan paraları kimse kimsenin kısmetini yemez:))

yena geçmiş olsun oğlusunaa benimkide dondurma yedi öksürdü gece

asuuuu uğramadan geçmedim bak seviyom sizi

aklımda kalan bu kadar hızlı geçtimm valla aceledenn kusura bakmayınn

hheee asıll aynurr cücücşü hıhh hiçte yakışmamış hiçte zayıf deilsin azcık omuzların düşmüş o kadan hııhhhh

şaka bi yana allah hepimize nasip etsinn zayıflamayııııı çok yakışmışş ayakkabılarına zaten bitmiştim önceki düüğünde giydiklerin demi:))) sıkı takipçinin kuzusu

yaww en son toksinle konuştumm evlatlık kızımın düğünü var dedi tatile gidicekmiş sanırım sonra gelecekmiş 90 ları bulmuş gene depresyon haplarından guatırdan haberler ölee
boş durmuyom arada veri topluyom size

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum işlerim yoğun biraz alıntılarımı cevaplayıp kaçıyorum öpüyorum herinizi

Sağolasın kuzum evet helal paraymış geri döndü ki helal para maaşımdı yani
Aynurum müthiş olmuşun valla ne diyim ah ah bizde senin gibi olabilsek ama nerdeeeee
Zeynep kuzum Allah kabul etsin orucunu
Gökkçe yemin ederim gayet normal bi şekilde okurken birden oldum ne denirki Allah eşine ve kb kolaylıklar versin :44::44::44:
Yena çok geçmiş olsun barışa inşallah biran önce düzelir yavrum

Nursena ablacım kolay gelsin sanada

Kitkurdu oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice senelere
Esram kardeşinin ve kuzeninin doğum günü kutlu olsun nice senelere

Yok ya zaten kimseye anlatmayiz, kendi anneme bile anlatamam. Ama içimde tutamadim sizlere anlattim...

GÖKÇE_iremim yazdıklarını saskınlıkla okudum..Allah kimseyi sasırtmasın dedim..
eşin için çok zor durum,yanında olmalısın...

Amin allah kimseyi sasirtmasin... Evet esim icin cok zor durum.

Gökçe şok oldum anlattıklarına , herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyeliimm ....

yazılıları hallettim , şimdi uyku vakti , öperim herkesii
iyi gecelerrr ...

Aynen herkesin hakkinda hayirlisi...

Misafirlerin hosgelmis nursenacim. Allah yardimcin olsun :)
Anlattiklarim kayinpederin söledikleri, 8yildir taniyorum bu aileyi, kayinpederim bir kere olsun yalan söylemedi simdiye kadar. Böyle bir konudada herseyi gördügü gibi anlattigina eminim... Evet insanin inanasi gelmiyor...

ben 2 sene önce gece vakti olan bir olayı resmen canlı canlı yazdım. burada kendimi bir çok yerden rahat hissediyorum. derdimi sıkıntımı yaşadıklarımı ben de kolayca yazıyorum...

Gunaydin kizlar, ben bu sabah bayadir planladigim gibi saat 8 gibi kalkip hemen sporumu( leslie 5 mil) yaptim. Kahvaltimi ettim. Gun bana kaldi. Sporu halletmezsem gun boyu bir huzursuz hissediyorum. 1 saatsurdugu icin hazirlan dus galan derken 1.5 daat gidiyor. O yuzden hemen halletmek sart. Gunu boluyor. Durum bu.

Unutmadan yazayim tartida 97 altina inemesemde esim bayaa zayifladin diyip duruyor. Sanirim leslie sikilastiriyor. Belim incelmis gibi hissediyorum ben de.

Cuma spor yapamadim cumartesi-pazar yuruyus. Pzt sali leslie yaptim...

kızlar günaydın...

herkese musmutlu bereketli günler...

Gökçe Allah ıslat etsin ne diyellim ki. Rabbim gözaçıpkapayıncaya kadar nefsimizle başbaşa bırakmasın bizleri...

Esram araba konusunda eşimde aynı şeyi yapıyor ısrar ediyor illa masraf yapıcak sürekli araba bakıyor bende dedimki artık bende bakıyorum şu model bu model kafaya aldım geri çekildi bu sıra

NUrsena kolay gelsin sana misafrler varmış..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize kocaman bir günaydın

İnşallah bu günde çok verimli geçer bizlerin adına ve kilocuklar patır patır gitmeye devam eder
Çok şükür reglm bitti ve bugün yine spor salonuna gidiceğim
Gidip şöyle bir güzel terleyip bol bol kalori yakayım
Sıcaklar başladı ya bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar hem zayıflamak için, hem susuz kalmamak için hemde vucudumuzda ödemi önlemek için

Aramıza hoşgeldin
İNşallah çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

Canım gerçektende çok çok üzücü bir durum :26:
Rabbim hepinize sabırlar versin...Aminnnnnn
Gerçektende insan şok oluyor Rabbim kimseyi şeytana uydurmasın...Aminnnn

Senin Görümce bu olayı biliyormu yani KV kızına gitmiş ya kabul etmeye bilir sonuçta böyle birşeyi :44:
Herşeyde bir hayır vardır denir ya gerçekten çok doğru eğer KPn telefonunu unutmayıp erken gitmeseymiş belki bu senelerce böyle devam edecekti ve senin KVn günaha girmeye devam edecekti :26:
Adamcağızın şu anda çiğeri yanıyordur eminim ama inşallah zamanla o acısı hafifleyecektir
Eşinde aynı şekilde
ARtık mecbur cevreye duyurmadan boşanırlarsa boşanırlar olmadı artık başka bir bahane uyduracaklar elaleme karşı.

Belki sizlere çok tuhaf gelecektir ama boşanmayla ilgili acele etmese KPn
Ben düşene bir tekmede ben vurayım mantığını hiç doğru bulmuyorum ve bu kadın kim bilir kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra yeni bir düzen kuramaz. Kızıda işin aslını öğrendiğinde istemiyorum derse Allah korusun çok daha kötü olaylarda yaşabilir.
Yine duyduğunuzda siz daha falza üzülürsünüz sonuçta ne olursa olsun eşin ne kadar kızarsa kızsın annesi atsa atamaz saatsa satamaz derler ya o hesap
Tamam yaptığı hiç doğru değil sonuçta boyundan büyük evlatları var, gelinleri damatları var ama eğer kadının yüreğinde yoksa öyle bir karakter diyeyim ona belki bir şans daha vermeye ikna olur KPN
Gerçekten pişman olduysa zaten KV eşine kendini af ettirmek için çok daha dikkatli davranacaktır Evlatlarına bu olayı unutturabilmek için çok daha fazla çaba sarf edecektir
Tabi KPN bu olayı bir daha açmamak üzere kapatabilecekse sonuçta en ufak şeyde sen bana bunu yapmıştın diyecekse anlamı yok o zaman bitmesi çok daha iyi olur.

Rabbim sizlere sabır versin ve hayırlısı neyse o olsun inşallah....Aminnnnnnnn

Canım kuzuya çok çok geçmiş olsun
Umarım Rabbim tez zamanda şifasını verir Aminnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

canım ben 80 kg ya inmeyi düşünüyorum şuan bende 1600-1800 kalori almaya başladım 1200-1400 alıyordum hata olduğunu anladım ve zamanla azaltıcam

allah yardımcınız olsun zor bir durum canım

Maşallah ne hızlısın sabah sabah halletmişsin işini..

İyi eğlenceler size...

günaydın , iyi günler un kurabişlerimmm

eheheh en kaba benim Esoşş , bozuk Türkçemle ancak o kadar oluyoo

ben bilmiyo Türkişşş

sağol Nursenoşumm,sen ne dersen kabulümdürr can cücüşümmm

toksinden benimde haberim var , dediğin gibi 90ı görmüş , çok yalvardım gel diye ama gelmiyo , düğünden sonra dönerim diyo ...

olacan kuzum Allahın izniyle ,sıkıntı etme

Eklentiler

• $un.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 42
Merhabalar,

Ben bugün güne epey geç başladım...gece pek uyuyamadım dün oğlana çok su içirdiğim için bu gece iki kere altına kaçırdı her seferin de değiştir yıka çarşaf yenile derken sabahı ettim sayılır...
Sabah 07 de kıza ve kocaya kahvaltı hazırlayıp yolladıktan sonra baktım oğlan da uyuyor hadi ben de uyuyayım dedim.. gözümü açtığım da saat 10:30 hiç bu kadar uyumamıştım :)
yeni kahvaltı ettim sayılır şu an çay içiyorum..

Tünaydınlar
Bugün nedense sabahtan beri bi türlü ayılamadım.Bi ağırlık var üstümde hasta mı olucam anlıyamadım:26:Bir sürüde iş var cumaya yetişmesi gereken,hasta olmamam lazım,inş geçer bu hal..

Meyracım annenlerdesin oh mis gibi ne güzel..Yeşil çaya devam,inş bende içicem bundan sonra hergün..

aynurcum elbisen avatarında ki elbise ise çok hoş görünüyorsun maşallah,güle güle giy darısı bizim başımıza olsun.

Esracım bende para kaybettiğim zaman saflığım için üzülürüm hep Neyse olan olmuş artık..Kardeşinin d.günüde kutlu olsun.

nursena ,zehra kolay gelsin sizlerede..

zeynepcim şu patlıcanı bi ben yapamadım galiba ya :)))Bi denk gelmedi nedense,bak canım istedi şimdi

Kitkurdu oğluşunun d.günü kutlu mutlu olsun :) Yaş pastaya da bayılırım bu arada

Yena oğluşuna çok geçmiş olsun.Aman ne zor oluyor hastalandıkları zaman insanın içi yanıyor.

Gökçe irem,okuduklarım karşısında gözlerim oldu,inanamıyorum okuduklarıma. Bu yaşta torun torba sahibi kadının yapacağı iş mi bu:26:İnş bi yanlışlık vardır,eşinde çok çok zor bi durumdadır şimdi.Rabbim kimsenin başına vermesin.

Yenam geçmiş olsun Barış kuzuya , Allah şifa versin canımm

sağol canım, evet elbisem o , seni arkadaş olarak ekledim , albüme bakabilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…