Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun..
uyku önemli canım ..Çocuk büyütürken böyle şeyler oluyor allah evlatlarımıza sağlık versin onlar için herşeye değer..

TOOOKSİİİİİNNN, amma naz yaptın yaaa...
Tüm + 90 ahalisi olarak yalvarıyoruz halen yoksun..

Aynurcuğum senin karikatüre cevabım şöyle olabilirmi.? Bizler de kadıncık mı oluyoruz..

Sen de dikkat et canım, giderayak hastalanma...

Oğlanı okula götürmeyeceğim bugün..Orda çok terliyor dinlensin bakalım bugün de..
Fırında kıymalı patlıcan yemeği yapmaya gideyim..yemek hazır olunca çok iyi oluyor...

--

asumanzeynep hn,özledim sizi..

Kitkurdu oğlunun doğum günü kutlu olsun nice uzun yıllara inşallah

ben de yedim neyazıkki oğlumun doğumgununde. ama afiyet bal şeker. keyifle yemek pişman olmamak lazım.

kitkurdu oğlunun doğum günü kutlu olsun
esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun
her ikisinede Allah hayırlı uzun ömürler versin

Sevgili arkadaşlar asumanzeynep,dalokaysmom,clutch,dafi,yena badell ilginize tebriklerinize çok çok teşekkürler sağolun
Yenacığım çok geçmiş olsun
Esracığım kardeşine de nice güzel yıllar diliyorum

Selam kızlar,

Keyifler nasıl? Ben iyiyim şükür. Kalktığımda elektrikler gitmişti. ben de evde bir şey yapamayacağım diye anneme geldim. Zaten akşamı burada geçirecektik.

O zaman şimdiden afiyet olsun ama yaramasın esracığım :)
Mutlu seneler..

Sağol Yenam :)
Pasta da yemeyeceğim bu arada. Akşam beyler yüzmeye gideceği için kardeşim istememiş. Yüzemiyormuş tok olursa. Yaşasın ben de kurtuldum şeytana uymaktan :)

Geçmiş olsun Barışa. İnşallah iyileşir bir an önce...

Sağol Nursena :)

sana da kolay gelsin ve iyi eğlenceler
Kızının da doğum günü kutlu olsun bu arada, Allah uzun ömürler versin.

Esram kardeşinin ve kuzeninin doğum günü kutlu olsun nice senelere

Çok sağol tatlım

Esram araba konusunda eşimde aynı şeyi yapıyor ısrar ediyor illa masraf yapıcak sürekli araba bakıyor bende dedimki artık bende bakıyorum şu model bu model kafaya aldım geri çekildi bu sıra

Sorma Nevinim, bıktım valla ya. hem bisiklet hem araba. Uykusuz kalıyor sürekli, çocuk gibiler hakikaten. ben de öğrendim valla neredeyse bütün marka ve modelleri.

eheheh en kaba benim Esoşş , bozuk Türkçemle ancak o kadar oluyoo

ben bilmiyo Türkişşş

Seninki meslek hastalığı cücüşüm, senin enerjin yeter

hem sen ingilizcecisin

Çok sağol Badellcim.
Sana da geçmiş olsun, hemen kendine yoğun bakım yap da gelmesin hastalık yolculuk öncesi.

asumanzeynep hn,özledim sizi..

beni özlemedin mi (kıskanç ve fesat cücüş)

evet ben ingilizceciyim dimi ama dimiiii

Esoş miss you baby

Sabah iki dilim tambuğday ekmeği peynir iki siyah zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası iki dilim ekmek bir kase yoğurt akşamada nesfit yerim dünkü pasta benim canımı çıkarmadan ben onun canını çıkarayım diye ikindi gibi ara öğünde de artık meyve yoğurt yerim
chickpeas örtmenim 15 Hazirana yüz akıyla çıkayım değil mi sonra un kurabiyesi dersin bana artık

evet canım örtmenim , hep beraber bu un kurabişi imajımızı silecezz :128::128::128::128:

Yenam geçmiş olsun Barış kuzuya , Allah şifa versin canımm

sağol canım, evet elbisem o , seni arkadaş olarak ekledim , albüme bakabilirsinn

Kabul ettim canım vede yakınen baktım fotograflara :)Bayıldım bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın

Sen de dikkat et canım, giderayak hastalanma...

İnş canım..Noldu anlıyamadım dün gece çok iyiydim şimdiyse dökülüyorum,birde bi toplayanım olsa ne güzel olurdu :)Ellerim falan titriyo oturduğum yerde..

Benimde yemeğim yok daha.Pratik birşeyler bulmam lazım :26:

çok sağol canım..Bitki çayı içiyorum bakalım önlem babında..

Tüm pastalara ölüüüm diyorsun yani :))

evet canım örtmenim , hep beraber bu un kurabişi imajımızı silecezz :128::128::128::128:

Aslında un kurabişi imajı da sempatikti doğruyu söylemek gerekirse:)))

birazdan gideyim de 3 mil leslie yapayım. duştan sonra da kardeşime hediye bakmaya gideyim. akşam üzeri gelirim herhalde yine. Hepinizi öperim

Kolay gelsin esracım.

Son düzenleme:
bütün kızlar ele ele verdik mi un kurabiyesi imajı silinecek inşallah

silinecek inşAllah , o kadarrr

sağol canım benimm

yav biz artık sempatik olmak istemiyoruz , biz artık hoş ve çekici olmak istiyoruuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…