Merhabalar,
Ben bugün güne epey geç başladım...gece pek uyuyamadım dün oğlana çok su içirdiğim için bu gece iki kere altına kaçırdı her seferin de değiştir yıka çarşaf yenile derken sabahı ettim sayılır...
Sabah 07 de kıza ve kocaya kahvaltı hazırlayıp yolladıktan sonra baktım oğlan da uyuyor hadi ben de uyuyayım dedim.. gözümü açtığım da saat 10:30 hiç bu kadar uyumamıştım :)
yeni kahvaltı ettim sayılır şu an çay içiyorum..
TOOOKSİİİİİNNN, amma naz yaptın yaaa...
Tüm + 90 ahalisi olarak yalvarıyoruz halen yoksun..
Aynurcuğum senin karikatüre cevabım şöyle olabilirmi.? Bizler de kadıncık mı oluyoruz..
ben facede çok dil döktüm Yenoşum , yok diyo başka bişey demiyoo ....
Tünaydınlar
Bugün nedense sabahtan beri bi türlü ayılamadım.Bi ağırlık var üstümde hasta mı olucam anlıyamadım:26:Bir sürüde iş var cumaya yetişmesi gereken,hasta olmamam lazım,inş geçer bu hal..
Meyracım annenlerdesin oh mis gibi ne güzel..Yeşil çaya devam,inş bende içicem bundan sonra hergün..
aynurcum elbisen avatarında ki elbise ise çok hoş görünüyorsun maşallah,güle güle giy darısı bizim başımıza olsun.
Esracım bende para kaybettiğim zaman saflığım için üzülürüm hepNeyse olan olmuş artık..Kardeşinin d.günüde kutlu olsun.
nursena ,zehra kolay gelsin sizlerede..
zeynepcim şu patlıcanı bi ben yapamadım galiba ya :)))Bi denk gelmedi nedense,bak canım istedi şimdi
Kitkurdu oğluşunun d.günü kutlu mutlu olsun :) Yaş pastaya da bayılırım bu arada
Yena oğluşuna çok geçmiş olsun.Aman ne zor oluyor hastalandıkları zaman insanın içi yanıyor.
Gökçe irem,okuduklarım karşısında gözlerimoldu,inanamıyorum okuduklarıma. Bu yaşta torun torba sahibi kadının yapacağı iş mi bu:26:İnş bi yanlışlık vardır,eşinde çok çok zor bi durumdadır şimdi.Rabbim kimsenin başına vermesin.
Aynen ben de msn de çok dil döktüm hem de kaç kez..
Heralde 100 kilo olunca aklı başına gelir..
Kitkurdu oğlunun doğum günü kutlu olsun nice uzun yıllara inşallah
ben de yedim neyazıkki oğlumun doğumgununde. ama afiyet bal şeker. keyifle yemek pişman olmamak lazım.
Oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Yarın da benim kardeşimin doğum günü. şimdiden niyeti bozdum aslında. kuzenimin de doğum günü yarın, dayım pazar günü sapancaya davet etti o yüzden ikisini birden kutlayalım diye. bakalım bu hafta 2 gün çok tehlikeli olacak bu durumda :26:
kitkurdu oğlunun doğum günü kutlu olsun
esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun
her ikisinede Allah hayırlı uzun ömürler versin
OĞlunun yeni yaşı kutlu olsun canım...
nice yıllara..
Çok çok üzücü bir durum...feci şaşırdım sizin durumunuzu düşünemiyorum bile...
Allah yardımcınız olsun...
O zaman şimdiden afiyet olsun ama yaramasın esracığım :)
Mutlu seneler..
İyi geceler,iyi uykular..umarım herkes şu an mışıl mışıl uyuyordur yatakların da...
1 kaç günden beri oğlumda öksürük vardı.. dünden beri özellikle bugün abartı öksürmeye başladı...
Öğleden sonra götürdüm doktora kaşla göz arasın da bademciklerini şişirmiş gene, artı soğuk algınlığı...
Antibiyotik başladık.Bundan sonra umarım uzuuun süre kullanmayız...
günaydın , iyi günler un kurabişlerimmm
eheheh en kaba benim Esoşş , bozuk Türkçemle ancak o kadar oluyoo
ben bilmiyo Türkişşş
sağol Nursenoşumm,sen ne dersen kabulümdürr can cücüşümmm
toksinden benimde haberim var , dediğin gibi 90ı görmüş , çok yalvardım gel diye ama gelmiyo , düğünden sonra dönerim diyo ...
olacan kuzum Allahın izniyle ,sıkıntı etme
Sevgili arkadaşlar asumanzeynep,dalokaysmom,clutch,dafi,yena badell ilginize tebriklerinize çok çok teşekkürler sağolunTünaydınlar
Bugün nedense sabahtan beri bi türlü ayılamadım.Bi ağırlık var üstümde hasta mı olucam anlıyamadım:26:Bir sürüde iş var cumaya yetişmesi gereken,hasta olmamam lazım,inş geçer bu hal..
Meyracım annenlerdesin oh mis gibi ne güzel..Yeşil çaya devam,inş bende içicem bundan sonra hergün..
aynurcum elbisen avatarında ki elbise ise çok hoş görünüyorsun maşallah,güle güle giy darısı bizim başımıza olsun.
Esracım bende para kaybettiğim zaman saflığım için üzülürüm hepNeyse olan olmuş artık..Kardeşinin d.günüde kutlu olsun.
nursena ,zehra kolay gelsin sizlerede..
zeynepcim şu patlıcanı bi ben yapamadım galiba ya :)))Bi denk gelmedi nedense,bak canım istedi şimdi
Kitkurdu oğluşunun d.günü kutlu mutlu olsun :) Yaş pastaya da bayılırım bu arada
Yena oğluşuna çok geçmiş olsun.Aman ne zor oluyor hastalandıkları zaman insanın içi yanıyor.
Gökçe irem,okuduklarım karşısında gözlerimoldu,inanamıyorum okuduklarıma. Bu yaşta torun torba sahibi kadının yapacağı iş mi bu:26:İnş bi yanlışlık vardır,eşinde çok çok zor bi durumdadır şimdi.Rabbim kimsenin başına vermesin.
O zaman şimdiden afiyet olsun ama yaramasın esracığım :)
Mutlu seneler..
İyi geceler,iyi uykular..umarım herkes şu an mışıl mışıl uyuyordur yatakların da...
1 kaç günden beri oğlumda öksürük vardı.. dünden beri özellikle bugün abartı öksürmeye başladı...
Öğleden sonra götürdüm doktora kaşla göz arasın da bademciklerini şişirmiş gene, artı soğuk algınlığı...
Antibiyotik başladık.Bundan sonra umarım uzuuun süre kullanmayız...
günadıınnnn evet misolar geldii 3 kişi 1 de bebekleri varr bugün yoğunuz yarın gidicekler mişş
iztuzuna gideriz öğleden sonraa biberr doldurdum pişiyoo sabah sabah puaçada var dolapta çay demlerimm denizde acukıyo çocuklarda varr
piknik masaları var dalamanın orda göl kenarında orda yeriz
akşamda eşimle birlikte beraber dışarı yemeğe gidicez sanırım
kahvaltımızı hazırlayayım uyuyolar daha
ekmek alayımda geleyim
esra geçmiş olsunnn sizin çöpü karıştıran sevinmiştir poşetle attıysan paraları kimse kimsenin kısmetini yemez:))
Esram kardeşinin ve kuzeninin doğum günü kutlu olsun nice senelere
Esram araba konusunda eşimde aynı şeyi yapıyor ısrar ediyor illa masraf yapıcak sürekli araba bakıyor bende dedimki artık bende bakıyorum şu model bu model kafaya aldım geri çekildi bu sıra
eheheh en kaba benim Esoşş , bozuk Türkçemle ancak o kadar oluyoo
ben bilmiyo Türkişşş
Tünaydınlar
asumanzeynep hn,özledim sizi..
Sevgili arkadaşlar asumanzeynep,dalokaysmom,clutch,dafi,yena badell ilginize tebriklerinize çok çok teşekkürler sağolun
Yenacığım çok geçmiş olsun
Esracığım kardeşine de nice güzel yıllar diliyorum
Selam kızlar,
Keyifler nasıl? Ben iyiyim şükür. Kalktığımda elektrikler gitmişti. ben de evde bir şey yapamayacağım diye anneme geldim. Zaten akşamı burada geçirecektik.
Sağol Yenam :)
Pasta da yemeyeceğim bu arada. Akşam beyler yüzmeye gideceği için kardeşim istememiş. Yüzemiyormuş tok olursa. Yaşasın ben de kurtuldum şeytana uymaktan :)
Geçmiş olsun Barışa. İnşallah iyileşir bir an önce...
Sağol Nursena :)
sana da kolay gelsin ve iyi eğlenceler
Kızının da doğum günü kutlu olsun bu arada, Allah uzun ömürler versin.
Çok sağol tatlım
Sorma Nevinim, bıktım valla ya. hem bisiklet hem araba. Uykusuz kalıyor sürekli, çocuk gibiler hakikaten. ben de öğrendim valla neredeyse bütün marka ve modelleri.
Seninki meslek hastalığı cücüşüm, senin enerjin yeter
hem sen ingilizcecisin
Çok sağol Badellcim.
Sana da geçmiş olsun, hemen kendine yoğun bakım yap da gelmesin hastalık yolculuk öncesi.
beni özlemedin mi(kıskanç ve fesat cücüş)
Sabah iki dilim tambuğday ekmeği peynir iki siyah zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası iki dilim ekmek bir kase yoğurt akşamada nesfit yerim dünkü pasta benim canımı çıkarmadan ben onun canını çıkarayım diye ikindi gibi ara öğünde de artık meyve yoğurt yerim
chickpeas örtmenim 15 Hazirana yüz akıyla çıkayım değil mi sonra un kurabiyesi dersin bana artık
evet ben ingilizceciyim dimi ama dimiiii
Esoş miss you baby
evet canım örtmenim , hep beraber bu un kurabişi imajımızı silecezz :128::128::128::128:
Yenam geçmiş olsun Barış kuzuya , Allah şifa versin canımm
sağol canım, evet elbisem o , seni arkadaş olarak ekledim , albüme bakabilirsinn
Sen de dikkat et canım, giderayak hastalanma...
Oğlanı okula götürmeyeceğim bugün..Orda çok terliyor dinlensin bakalım bugün de..
Fırında kıymalı patlıcan yemeği yapmaya gideyim..yemek hazır olunca çok iyi oluyor...
--
asumanzeynep hn,özledim sizi..
Selam kızlar,
Keyifler nasıl? Ben iyiyim şükür. Kalktığımda elektrikler gitmişti. ben de evde bir şey yapamayacağım diye anneme geldim. Zaten akşamı burada geçirecektik.
Sağol Yenam :)
Pasta da yemeyeceğim bu arada. Akşam beyler yüzmeye gideceği için kardeşim istememiş. Yüzemiyormuş tok olursa. Yaşasın ben de kurtuldum şeytana uymaktan :)
Geçmiş olsun Barışa. İnşallah iyileşir bir an önce...
Sağol Nursena :)
sana da kolay gelsin ve iyi eğlenceler
Kızının da doğum günü kutlu olsun bu arada, Allah uzun ömürler versin.
Çok sağol tatlım
Sorma Nevinim, bıktım valla ya. hem bisiklet hem araba. Uykusuz kalıyor sürekli, çocuk gibiler hakikaten. ben de öğrendim valla neredeyse bütün marka ve modelleri.
Seninki meslek hastalığı cücüşüm, senin enerjin yeter
hem sen ingilizcecisin
Çok sağol Badellcim.
Sana da geçmiş olsun, hemen kendine yoğun bakım yap da gelmesin hastalık yolculuk öncesi.
beni özlemedin mi(kıskanç ve fesat cücüş)
Sabah iki dilim tambuğday ekmeği peynir iki siyah zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası iki dilim ekmek bir kase yoğurt akşamada nesfit yerim dünkü pasta benim canımı çıkarmadan ben onun canını çıkarayım diye ikindi gibi ara öğünde de artık meyve yoğurt yerim
chickpeas örtmenim 15 Hazirana yüz akıyla çıkayım değil mi sonra un kurabiyesi dersin bana artık
evet canım örtmenim , hep beraber bu un kurabişi imajımızı silecezz :128::128::128::128:
birazdan gideyim de 3 mil leslie yapayım. duştan sonra da kardeşime hediye bakmaya gideyim. akşam üzeri gelirim herhalde yine. Hepinizi öperim
bütün kızlar ele ele verdik mi un kurabiyesi imajı silinecek inşallah
Kabul ettim canım vede yakınen baktım fotograflara :)Bayıldım bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın
İnş canım..Noldu anlıyamadım dün gece çok iyiydim şimdiyse dökülüyorum,birde bi toplayanım olsa ne güzel olurdu :)Ellerim falan titriyo oturduğum yerde..
Benimde yemeğim yok daha.Pratik birşeyler bulmam lazım :26:
çok sağol canım..Bitki çayı içiyorum bakalım önlem babında..
Tüm pastalara ölüüüm diyorsun yani :))
Aslında un kurabişi imajı da sempatikti doğruyu söylemek gerekirse:)))
Kolay gelsin esracım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?