Esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı huzurlu bir hayatı olur umarım.
Kit kurdu senin de yavrunun doğum günü kutlu olsun...hep mutlu olsun ve de zayıf fit olsun
Yenacım küçük ördek yine hasta olmuş çok geçmiş olsun..gecede uğraşmışsın epey...bugün dinlenirsin artık...
TOKSİNNNNN GERİ DÖN ARAMIZA...İNAN ÖYLE ÜZÜLDÜM Kİ TEKRAR KİLO ALMANA...BU NASIL BİR HASTALIK VE VİRÜSTÜR Kİ HEP TETİKTE İŞTE BOŞ ANIMIZI KOLLUYOR....
Aynurum öğretmenin o kadınsa bende KKAADDIINN OLUYORUM İKİ KATI ...GÜLERİM AĞLANACAK HALİME
silinecek inşAllah , o kadarrr
sağol canım benimm
yav biz artık sempatik olmak istemiyoruz , biz artık hoş ve çekici olmak istiyoruuzzz
Selam kızlar,
Keyifler nasıl? Ben iyiyim şükür. Kalktığımda elektrikler gitmişti. ben de evde bir şey yapamayacağım diye anneme geldim. Zaten akşamı burada geçirecektik.
Sağol Yenam :)
Pasta da yemeyeceğim bu arada. Akşam beyler yüzmeye gideceği için kardeşim istememiş. Yüzemiyormuş tok olursa. Yaşasın ben de kurtuldum şeytana uymaktan :)
beni özlemedin mi(kıskanç ve fesat cücüş)
silinecek inşAllah , o kadarrr
sağol canım benimm
yav biz artık sempatik olmak istemiyoruz , biz artık hoş ve çekici olmak istiyoruuzzz
Esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı huzurlu bir hayatı olur umarım.
Kit kurdu senin de yavrunun doğum günü kutlu olsun...hep mutlu olsun ve de zayıf fit olsun
Yenacım küçük ördek yine hasta olmuş çok geçmiş olsun..gecede uğraşmışsın epey...bugün dinlenirsin artık...
TOKSİNNNNN GERİ DÖN ARAMIZA...İNAN ÖYLE ÜZÜLDÜM Kİ TEKRAR KİLO ALMANA...BU NASIL BİR HASTALIK VE VİRÜSTÜR Kİ HEP TETİKTE İŞTE BOŞ ANIMIZI KOLLUYOR....
Aynurum öğretmenin o kadınsa bende KKAADDIINN OLUYORUM İKİ KATI ...GÜLERİM AĞLANACAK HALİME
Doğru söze şapkamı çıkarıyorum ve evvveeeet çekici alımlı bayan sınıfına tekrardan geçmek istiyorum evinizin sevimli sempatik tombişinden
Pastalara ölüm diyeyim bende Badell mecburen
Akşama dünden yemek çok pişirme derdim yok yürüyüşü akşam yapıyorum hem daha sakin oluyor hemde güneşi görmüyorum
Çocuklar okulda kitap okuyayım dedim ama bilgisayarın başından ayrılamadım
yena geçmiş olsun şerbetli paşayaİyi geceler,iyi uykular..umarım herkes şu an mışıl mışıl uyuyordur yatakların da...
1 kaç günden beri oğlumda öksürük vardı.. dünden beri özellikle bugün abartı öksürmeye başladı...
Öğleden sonra götürdüm doktora kaşla göz arasın da bademciklerini şişirmiş gene, artı soğuk algınlığı...
Antibiyotik başladık.Bundan sonra umarım uzuuun süre kullanmayız...
selamun aleyküm kızlaarr
pazar günü nasıl yorulmuşsam iki gündür camış gibi yatıyorum.
dün sadece iki makina çamaşır attım, köyden getirdiklerimi yerleştirdim.süt kaynatıp mayaladım. market alışverişi yaptım kalan günü yatarak geçirdim. gecede buzdolabını sildim yerleştirdim.bugünde hazırlıklar yapmam gerekiyor. yarın yemeğe misafirlerim gelecek. yeni gelinler, taze nişanlılar, anne baba adayları hepsi genç 15 kişi falan olucak.hiç çocuklu yok. gençlerinde damak tadları çok değişik. kimsi et yemiyor , kimsi sebzesofrada herkesin sevdiği bir yemek olsun istiyorum ama ayağımda çok ağrıyor. yapabildiğim kadar yapıcam artık. az az yapıcam ama çeşit çok olucak. salata çeşitleri çok olsun istiyorum. erişteli ayran çorbası yapayım dedim eriştem bitmiş . kalkıp küçücük bir hamur yapıp kesip hazırlıyayım bari.birisi kuru dolma istedi. artık tazesi çıktı dedim ama ben kuru istiyorum dedi. iyikide eşime spariş vermiştim. dün urfadan 5 dizi kuru patlıcan,isot, biber salçası almış
birsi mantarlı çanak köfte istedi.hamile olan ızgara kabak, birisi bakla kızartması istedi. birsi kuru fasulyebirde künefe istediler ama çarşıya gidip künefe peyniri almayı göze alamadım. onu başka birgün alırım. bugün pazara çıkmam lazım çıkamadım eşim liste yap ben alırım dedi.bende yata kalka ön hazırlıkları yappayım yarına işim azalsın.
yena geçmiş olsun şerbetli paşaya
kızlar egedeniz kayıplarda yine
Evet nevinciğim hep öyle bir yerde sinsice bekliyor adı batasıca yağ hücreleri..
Sevindim pasta olmamasına..Belki yüzmeden döönüşte dondurmayla kutlarsınız daha masum :)
Bu arada cansın sen..
'' olsun kiloda yakışıyor sana veya yüzün güzel ama senin..''
Diye teselli adı altında acıma ifadelerini görmek istemiyoruz...
Sağolasın arkadaşım bütün çocuklar üzüntüden sıkıntıdan uzak olsun inşaallah zaman değişim zamanı bizde kararlıyız şimdilik un kurabiyesi dedik bizi izlemeye değer yakında reytingleri altüst ederiz evimizde tabi
hemde nasıl kilo vermediğimi görünce nasılda hemen nefsim beni zararlı yiteceklere itiyor.ara öğün olarak 1 kase muhallebi yedim hiçte masum değil.akşama sadece sebze yemeliyim..
yüzün güzel muhabbeti hep aynı şey sahidende bu tombişler hepmi güzel olur.belkide güzeliz diye kurtarıyorduk başta ama sınırı aşınca kafaya dank ettide ne çare kilom olmuş 99...
inşallah canım...zaten iş başlamakta,kararlı olmakta..
Deneyimli bacılarım 99 kg ve 168 cm boya başlangıç için 1800 kcl azmı gelirki?
yok künefeyi erteledim başka birgün çaya gelsinler yaparım. eşim tatlıyla uğraşma karpuz çilek alırız dedi köyden erik, kirazda getirdim. meyve ikram ederim diyorum ama bakalım karar değiştirebilirimde yarınki duruma bakar. işim oldukca çok olucak. mercimekli bükme istediler börek yerine bükme yapayım diyorum. yarına Allah kerimdaficiğim künefe ve kurudolma dedin beni benden aldın..
Misafirlerin çok şanslı..Kolay gelsin sana canım...
egedeniz görümcesinin olayından sonra sanırım toparlayamadı veya çok yoğundur yine....
Telefonu olsaydı ben de arardım....
Bu arada künefeyi ben dilpeyniriyle yapıyorum güzel oluyor fikir babında söyledim..
2 gündür ben de akşamları yürüyorum hem daha güzel,sakin hem de bakışları görmeden yürümek daha keyifli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?