Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı huzurlu bir hayatı olur umarım.

Kit kurdu
senin de yavrunun doğum günü kutlu olsun...hep mutlu olsun ve de zayıf fit olsun

Yenacım küçük ördek yine hasta olmuş çok geçmiş olsun..gecede uğraşmışsın epey...bugün dinlenirsin artık...

TOKSİNNNNN GERİ DÖN ARAMIZA...İNAN ÖYLE ÜZÜLDÜM Kİ TEKRAR KİLO ALMANA...BU NASIL BİR HASTALIK VE VİRÜSTÜR Kİ HEP TETİKTE İŞTE BOŞ ANIMIZI KOLLUYOR....

Aynurum öğretmenin o kadınsa bende KKAADDIINN OLUYORUM İKİ KATI ...GÜLERİM AĞLANACAK HALİME

Nevinim biz kadının karesiyiz bebeeemmm

silinecek inşAllah , o kadarrr

sağol canım benimm

yav biz artık sempatik olmak istemiyoruz , biz artık hoş ve çekici olmak istiyoruuzzz

Doğru söze şapkamı çıkarıyorum ve evvveeeet çekici alımlı bayan sınıfına tekrardan geçmek istiyorum evinizin sevimli sempatik tombişinden
Pastalara ölüm diyeyim bende Badell mecburen
Akşama dünden yemek çok pişirme derdim yok yürüyüşü akşam yapıyorum hem daha sakin oluyor hemde güneşi görmüyorum
Çocuklar okulda kitap okuyayım dedim ama bilgisayarın başından ayrılamadım

Sevindim pasta olmamasına..Belki yüzmeden döönüşte dondurmayla kutlarsınız daha masum :)

Bu arada cansın sen..

silinecek inşAllah , o kadarrr

sağol canım benimm

yav biz artık sempatik olmak istemiyoruz , biz artık hoş ve çekici olmak istiyoruuzzz

'' olsun kiloda yakışıyor sana veya yüzün güzel ama senin..''
Diye teselli adı altında acıma ifadelerini görmek istemiyoruz...

Evet nevinciğim hep öyle bir yerde sinsice bekliyor adı batasıca yağ hücreleri..

Sağolasın arkadaşım bütün çocuklar üzüntüden sıkıntıdan uzak olsun inşaallah zaman değişim zamanı bizde kararlıyız şimdilik un kurabiyesi dedik bizi izlemeye değer yakında reytingleri altüst ederiz evimizde tabi

2 gündür ben de akşamları yürüyorum hem daha güzel,sakin hem de bakışları görmeden yürümek daha keyifli..

selamun aleyküm kızlaarr
pazar günü nasıl yorulmuşsam iki gündür camış gibi yatıyorum.
dün sadece iki makina çamaşır attım, köyden getirdiklerimi yerleştirdim.süt kaynatıp mayaladım. market alışverişi yaptım kalan günü yatarak geçirdim. gecede buzdolabını sildim yerleştirdim.bugünde hazırlıklar yapmam gerekiyor. yarın yemeğe misafirlerim gelecek. yeni gelinler, taze nişanlılar, anne baba adayları hepsi genç 15 kişi falan olucak.hiç çocuklu yok. gençlerinde damak tadları çok değişik. kimsi et yemiyor , kimsi sebze sofrada herkesin sevdiği bir yemek olsun istiyorum ama ayağımda çok ağrıyor. yapabildiğim kadar yapıcam artık. az az yapıcam ama çeşit çok olucak. salata çeşitleri çok olsun istiyorum. erişteli ayran çorbası yapayım dedim eriştem bitmiş . kalkıp küçücük bir hamur yapıp kesip hazırlıyayım bari.birisi kuru dolma istedi. artık tazesi çıktı dedim ama ben kuru istiyorum dedi. iyikide eşime spariş vermiştim. dün urfadan 5 dizi kuru patlıcan,isot, biber salçası almış
birsi mantarlı çanak köfte istedi.hamile olan ızgara kabak, birisi bakla kızartması istedi. birsi kuru fasulye birde künefe istediler ama çarşıya gidip künefe peyniri almayı göze alamadım. onu başka birgün alırım. bugün pazara çıkmam lazım çıkamadım eşim liste yap ben alırım dedi.bende yata kalka ön hazırlıkları yappayım yarına işim azalsın.

yena geçmiş olsun şerbetli paşaya

kızlar egedeniz kayıplarda yine

daficiğim künefe ve kurudolma dedin beni benden aldın..
Misafirlerin çok şanslı..Kolay gelsin sana canım...

egedeniz görümcesinin olayından sonra sanırım toparlayamadı veya çok yoğundur yine....
Telefonu olsaydı ben arardım....

Bu arada künefeyi ben dilpeyniriyle yapıyorum güzel oluyor fikir babında söyledim..

Son düzenleme:
Evet nevinciğim hep öyle bir yerde sinsice bekliyor adı batasıca yağ hücreleri..

hemde nasıl kilo vermediğimi görünce nasılda hemen nefsim beni zararlı yiteceklere itiyor.ara öğün olarak 1 kase muhallebi yedim hiçte masum değil.akşama sadece sebze yemeliyim..

yüzün güzel muhabbeti hep aynı şey sahidende bu tombişler hepmi güzel olur.belkide güzeliz diye kurtarıyorduk başta ama sınırı aşınca kafaya dank ettide ne çare kilom olmuş 99...

inşallah canım...zaten iş başlamakta,kararlı olmakta..

Deneyimli bacılarım 99 kg ve 168 cm boya başlangıç için 1800 kcl azmı gelirki?

Bu arada evet 98 doğumluyum . Lise1'deyim :)

Sabah kalktım. Su içtim bir bardak. Öğle yemeği için kendime salata hazırladım. 2 yaprak marul, 1 salatalık, 1 domates, 5 yeşil zeytin, 1 yeşil biberden.

8.00 - yarım dilim çavdar ekmeği, 1 yeşil zeytin, 1 erik

12.30 - Okuldan kaçtıgım için salata falan hayal oldu. Burdaki öğretmen ablaya da bol selam, valla yarın sınav var çalışcaz diye kaçtık, sınıfça zaten ders olmaz. :))

13.00 - küçük bi tabak mantı, 2 yk yoğurt, 2 kaşık salata(saklama kabında durmaktan felç olmuş ıyk)

13.35 - 1 nektari, 13 kiraz, 10 erik .

nevinciğim ben de cuma 96,5 idim pazartesi 97 küsurdum bugün hala öyleyim..
Alıp vermek hiiç iyi değil metabolizmamızın içine ediyoruz hatta ettik bile ama umutsuz olmayalım..ve ne şanslıyız ki burada güzel insalar bir aradayız..

1800 2000 kcal iyi bence ama sen bilirsin...artık o kadar çok şey biliyoruz ki bu konuda hepimiz...
bakarsın duruma göre...

yok künefeyi erteledim başka birgün çaya gelsinler yaparım. eşim tatlıyla uğraşma karpuz çilek alırız dedi köyden erik, kirazda getirdim. meyve ikram ederim diyorum ama bakalım karar değiştirebilirimde yarınki duruma bakar. işim oldukca çok olucak. mercimekli bükme istediler börek yerine bükme yapayım diyorum. yarına Allah kerim

Arkadaşlar;

iş yerinde interneti yasakladılar,şimdi tekrar açtılar,bir sürü problem,yoğunluk,hiç bir değişiklik yok ben hala 88,5 kilşoyum,2 aydır stres ve koşuşturmadan regli olmuyorum ,davul gibi şiştim şimdi bir ilaca başlıyorum glif.. 850 lik diye bir şeker ilacı hem adet düzenliyo hemde zayıflatıyomuş,1 haftadır yürüyüşe başladım saat 6,30 da çıkıyoruz bir arkadaşla site içinde 40 dk.ka yürüyoruz.sizler nasılsınız

2 gündür ben de akşamları yürüyorum hem daha güzel,sakin hem de bakışları görmeden yürümek daha keyifli..

İçimi mi okudun aynı şeyi düşündüm o bakışlar illede o bakışlar sakin olduğu için tempolu ve oramı buramı çekiştirmeden rahatça yürüyorum Nevzamansız ben o kilodayken diyetisyen 1800 kalori vermişti ve iki haftada 3 kilo vermiştim
Dafi kolay gelsin künefe kaşarla olmaz mıki merak ettim hem tuzsuz hem de sünüyor

Son düzenleme:
Haklısınız kızlar,zaman un kurabişi zamanı değil artık,gitsin bitsin artık bu kilolar..Gerçekten bende çok sıkıldım çok bu topidiklikten..

daficim işin başından aşkın yine kolay gelsin,Allah yardımcın olsun canım.

nevincim geçen sene gittiğim diyetisyen bana 36 yaş/1.72 boy/102 kiloyken 1800 kalorilik bi liste vermişti.Bence sende o ayarda bi listeyle güzel kilo verirsin( tabi benim yaşıma boyuma bazal metabolizmama vs göre vermişti o listeyi)
Ben şu anda 98.6 kg yim ve tahmince 1650 1700 kaloriliktir bir liste uyguluyorum.Tam hesaplamadım ama o civardadır.Aslında benimde 1800 kolariden aşağı yapmamam lazım ama düzensizlikten uyamıyorum bi türlü listeye kahvaltım geç saate kalıyor,öğlen yemeğim ikindi öğünü gibi off offf kendi kendime depresife bağladım iki dakikada..

Son düzenleme:
Kitkurdu,yena

benimde kabusum oldu o bakışlar En iyisi akşamları yürümek mis gibi..

Bediican,hoşgeldin yeniden..Eskilerdensin galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…