Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen nasıl böle yüeği güzel bi insansın hayranım sana dafi ablacım öpüyorum seni

gerçekten çok güzel insanlar arasındayız hamd olsun yoksa kilom daha da fazla olurdu eminim düştüğümde beni tutan eller var...
hoş geldin tekrar aramıza...tomurcukun bebişi oldu erkek.henüz dönmedi aramıza hasretle bekliyoruz...

evet kızlar 1800-2000 arası uygundur şimdi liste araştırayım birde bu yöntemle denicem listelere uyamıyorum diyorum ama kontrolsüz olmuyor...

Badell kendine haksızlık etme depresif olmayalım lütfen vücut kortizon salgılayıp kilo yapmasın bize...

ahh ben gibi olsanız ne ederdiniz yahu insan pasta,börek,unlu mamül aklıangelen envai çeşit zararlı mamül üreten işte çalışırmı yahu...

Kitkurdu,yena

benimde kabusum oldu o bakışlar En iyisi akşamları yürümek mis gibi..

Bediican,hoşgeldin yeniden..Eskilerdensin galiba..

Senin boyda uzun anlaşılan bende de 175 bazen birde topuklu giyince heybetle yürürken çıtı pıtı kadınlar süzdürünce kendimi İskoçyalı gibi hissediyorum akşam iyidir karanlıkta arada artık ne kadar kaynarsak

Nevinciğim sen hergün ev gezmesine güne gider gibi gidip kendini tutuyorsan bravo bize de örnek olup ilham verirsin gül bahçesinde dolaş ama koklama misali imtihan çetin ama sonuçta o oranda muhteşem olur

selammmm canlarım

herkesler iyimi??

ben süper iyiyim sadece yorgunum eve pestil gibi gidiyorum ve ev işi orta hallice ve küt yatıyorum yani rutin...

diyetim hiç şükür bozmadım ama biraz tıkanma var gibi tartı eksilmiyor sıcak etken diye düşünüyorum bol su içiyorum ödem v.s olmaması lazım ama:26:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun kızlar

Yenam süpersin hoşgeldin canım ne güzel sohbetler ediyosunuz,ama katılamayıp arkadan takip ediyorum sizleri

seviyorum sizleri yaaa hepinizi

Nevinciğim sen hergün ev gezmesine güne gider gibi gidip kendini tutuyorsan bravo bize de örnek olup ilham verirsin gül bahçesinde dolaş ama koklama misali imtihan çetin ama sonuçta o oranda muhteşem olur
bu çok güzel bir benzetme oldu sevdim...herşey muhteşem olacak o zaman

bizde seni seviyoruz ve maşallah diyorum sana hiç bozmadın sağlıklı beslenmeni...

herkesee selammlarr

bende dün gece ve bugün diyet listeleriyle uğraştım... çok zormuş hazırlaması (... ama sonunda bir program buldum aşağı yukarı doğrudur diye tahmin ediyorum... diyetisyene de gitmek istemiyorum sırf bu yüzden.. ellerinde bir tane liste var onu veriyorlar herkese.. al bunu uygula diyorlar... kişiye özel olmalı bence... desem o şekilde bana özel bi liste yaparlar mı???... bu arada kilo verirken belirli dönemlerde duraksamalar olurmuş bunları atlatmak için bir miktar kilo alıp tekrar diyete dönmek gerekiyormuş... bu tür yazılara rastladım... öyle bi döneme girersem eğer :) ben de denerim bunu doğru mu yanlış mı öğreniriz.. çünkü bazı şeyler deneme yanılma olmadan öğrenilmiyor...

herkese kolay gelsin

Canım kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun
Kusura bakma sabah yazacaktım bir an alıntıyı uçurmuşum
Rabbim sağlıklı ve uzun ömürler versin, bahtınıda açık etsin ...Aminnnnnnn

Esraaaa senin kardeşinin de doğum günü kutlu olsun
Nice senelere

Ablacığım Allah yardımcın olsun Ne güzel yine koşturmaca da olsa bütün akrabalar bir arada
İnşallah Rabbim bizede ilerde seninki gibi bir arada bir olmayı nasip eder akrabalarla

Neyse sizlere doyum olmaz ama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmış belki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım

Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler

burcum cips ve meyve suyu hazır ise
Olmamoş bebemm

Birde öğlen dolma yamişsin , bence ekmek gereksiz , akşam yiyebilirdin o 1 dilim ekmeği , yoksa menün güzel :128::128:

tşkkur ederım yorumlarını sevıorum mesela bu aksam dolmaları ekmeksız yıycem:)))

tşkler cnm sekerımmı tansıonunmmu dusuo ne oluosa burayı okurken falan uyuya kalıorum bole gozlerımı acamıorum ...bugun kan tahlılı verdırdım bakalım yarın alcam sonucları

hastaları olanlara gecmıs olsun
mısafırı gelenlere kolay gelsın
bnm gıbı bos bos tembelık edenlerede allah ıs guc versın:))
Gokcem sızede gecmıs olsun allah yardımcınız olsun
saat7de tenıs kursum var donusde menuyu bıldırırım

sağol canım çok teşekkür ederim

Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen nasıl böle yüeği güzel bi insansın hayranım sana dafi ablacım öpüyorum seni
çok sağol canıımm o senin güzelliğin

Selamün aleykümm....

bende geldim sonundaa...ne çok konuşmuşsunuz anca bitirdimm..akşam kızı uyuttum güzel güzel uyuyacağım derken uyandı ve

sabah kadar her uykuya daldığında çığlıklar atark uyandı aslında bir sıkıtısıda yok gibi rüya görüyo gibiydi ama bizde tam uyuyoruz o

bir bağırıyo uyanıyoruz falan böyle sabah ettik....8 den sonra 3 saat deliksiz uyudu o ara büyük kızın müsade ettiğince bende

uyudum ama başım ağrıyorr...inşallah çok uzun sürmez...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...mutfağa girmek istemiyorum

acayip tembellik var bugün üstümde ne olcek halim....

asucum dün akşam haberlerde sınava gircek öğrencileri 45 gün izinli sayacaklarına dair bişeyler vardı...velilerin ilçe millieğitime

başburmasımı ne gerekiyomuş...rapor derdinden kurtarmak için....umarım yanlış aktarmıyorumdur...ben dayanamıyorum diye pek

haber seyretmiyorum akşam eşim izlerken azbuçuk kulak misafiri olduydum oyüzden umarı yarım yamalak bişey anlatmamışımdır...:26:

dogum günleriniz kutlu olsun canım...Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin ikisinede...

ohhh afiyet olsun....bugünlerde bende yapıcamda elim varmıyo uğraşmayaa..:26:

aslında benimde değil canım annemin eseri...ben yiyemiyorum kızartma olanı oyüzden bide haşlayıp yapayım dedi ve ortaya bu çıktı...bende bayılıyorum...

Amin canım Allah razı olsun...

yaparsın bir ara nasılsa hergün yemek yapmak gerekiyoo....ve bana gına geldi bugün ne yapsam diye düşünmektenn...yapmak değilde düşünmek karar vermek eziyet geliyo...

yenacım oğluşuna geçmiş olsun...

kitkurdu kuzucunun doğum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin...

dafi ablacım maşallahın var...senin gibisi her aileye lazımm...

aynurcumm bugün tartım yüzüme güldüüü....çok mutlu etti beni ama kalkıp oynamaya bile mecalim yok...bir ara telafi edicem...

ceco34;y.o.l.c.uÇok teşekkürler düşünüp söylemeniz yeter bir anne için çocuğuyla ilgili güzel temennileri duymak çok iyi hissettiriyor

Son düzenleme:

Senin işin bizden zor o zaman :) Demek depresif olunca vücut kortizon sağlıyor..Aman aman uzak dursun..

Evet canım 1.72 benim de boy.Allahtan ben topuklu giymem hiç :)En son düğünümde giymiştim galiba :)))

Benim diyetisyenim kişiye özel hazırlıyordu,bende paso pazarlık yapıyordum kendisiyle..Herkese aynı liste uygulaması devlet hastanelerinde vardı eskiden şimdi hala var mı bilmem.Özel hastanelerin diyetisyenleri hem uygun hemde dediğim gibi kişiye özel hazırlıyor

Kolay gelsin cecom,bol bol yağ gitsin inşallah sporda

Şu tartı benimde yüzüme gülsün artık zeynebim yaaa,duy sesimi Allahım :)
Neyse ben kaçıyorum artık..Akşam yemeğine girişicem.Bulaşık makinesini boşaltıcam..Akşamüstü de markete gidicem..
Sabahtan beri her yerim dökülüyordu,oğlanı uyutunca 1 saat kadar bende uyudum,çok şükür kırıklığım azalmış uyuyup dinlenince..

kaçtım beeeennnnnn

iyi akşamlar herkeseeeeee

Sagol banucum yazdiklarin icin!
Görümcede napsin öyle birsey yapsa bile sonucta annesi atsan atilmaz satsan satilmaz...

Gece uyudukmu uyumadik esimde bende oturduk gözümüze uyku girmedi düsünceden... Sabah bu bilgileri aldiktan sonra birazda olsa 2-3saat uyuduk...

Bu sabah kayinpederle konusmuslar. Kv de demis ben sucsuzum falan filan adam zile basti daldi iceri diye... (Simdi esimin abisi adami ariyor ismini cep numarasini falan bulmuslar, nasil bulduklarini bende bilmiyorum... her neyse)
Sonra benim yeni doguran kucuk görümce gelmis oda demiski baba bosanmayin, kadin olarak görmesende senin himayen altinda olsun demis.
Kayinpederde zaten kucuk kizina dayanamaz kabul etmis, ama artik o benim esim degil demis.
Anliycaginiz bosanmiyorlar. Ama kari koca hayatlari bitti... Tabi esimin abisi adami bulup, adam eve zorla girdim falan derse, kv aklanmis olucak...
Hayirlisi bakalim. Insallah adam eve zorla girmistir... Böylelikle cocuklari esi, gelinleri ve damatlari üzülmekten kurtulur.
Hayirlisi...

Son düzenleme:

merak etme hepimize bol bol gülecek inşallah...yemek koydum bende....makineyi boşalttım yeniden doldurdum...vakit geçmiyo

anacım...eşimin çıkış saatine yakın çocuklarla beraber yanına gidicez ordanda parka gideriz biraz kurtlarını döksünler...kendim içinde

salata malzemelerimi hazırladım bi doğraması kaldı onuda ezandan az önce yaparım hemde vakit geçirmiş olurum...bu akşam salata

ve yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece çünkü dün akşam yediklerimde hafif olmasına rağmen çok rahatsız oldum zaten yemek

yemesem bile olur sadece su istiyorumm....

lesliemi yaptım, duşumu aldım, bir şeyler yeyip yürüyerek yokuş aşağı hediye almaya gittim. gaza geldim dönerken de yürüdüm yokuş yukarı. takaatim kalmadı ama yürüdüm o yokuşu. kendimi tebrik ediyorum

Esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı huzurlu bir hayatı olur umarım.

Sağol canım benim

Sevindim pasta olmamasına..Belki yüzmeden döönüşte dondurmayla kutlarsınız daha masum :)

Bu arada cansın sen..

2 gündür ben de akşamları yürüyorum hem daha güzel,sakin hem de bakışları görmeden yürümek daha keyifli..

akşamları yürümeyi ben de çok severim, ama dondurmayla

alışkanlıkları değiştirmek zor geliyor canım, o yüzden bu direnç. ama bebek adımlarıyla da olsa yol almamız lazım alışkanlıkları değiştirmekte.

bu arada 1800-1900 az değil canım, her 10 kg verdiğinde 100 kalori azaltırsın süper olur

canım bize etraftan pompalanan çok saçma bir bilinç var. sanki kilo dediğin hızla verilebilirmiş, biz de en hızlı şekilde vermek zorundaymışız gibi. bu durumda hepimiz çok katı diyetlere yöneliyoruz, sonuç da alıyoruz kilo vererek ama biraz ucu kaçınca o kilolar hoop geri geliyor. doktorlar bangır bangır bağırıyor ayda 4 kgdan fazla kilo kaybı vücuda kanserojen toksinlerin hücum etmesine yol açıyor yağlar parçalanırken diye ama ne çare. kilo verme tam bir faşizm haline gelmiş. hele biraz kilo veren hemen diktatör kesiliyor bu topiklerde. sanki kilo vermek sadece onların hakkı ve kuralı da hızlı yapmakmış gibi atıp tutuyor herkes. oysa hepimiz yavaş ve sağlıkla vermeliyiz kilolarımız, yoksa stresten daha çok yiyoruz. bu sefer metabolizmalarımızın ayarı kaçıyor. yıl başlayalı 20 haftadan fazla olmuş, yarımşar kilo versek 10 kg vermiştik çok kolaylıkla hepimiz. ama ne oldu, moral bozukluğuyla dünya vakit kaybettik. zaten bir haber vardı, bu kilo verme hızıyla ilgili. insanların sandıkları kadar hızlı kilo veremeyeceğini, bu kalori süre hesaplarının yanlış olduğunu, kilo verse bile alacağını anlatan.

Milliyet - Kilo vermenin sırrını çözdüler

çok uzun konuştum, inşallah ukalalık gibi algılanmaz ama kimsenin kilo konusunda faşistlik yapmasına izin vermemek lazım. hele kendi kendimize bu baskıyı hiç yapmamalıyız.

Dafi abla ne kadar şanslı yeğenlerin. çorbayı hazır erişteden yap diyeceğim ama hayatta senin içine sinmez. şımartma bu kadar valla ya (kızkançç, fesatt Esra )

Esraaaa senin kardeşinin de doğum günü kutlu olsun
Nice senelere

Çok teşekkürler Banucum.

Çok sağol Zeynepcim.. anneciğinin de eline sağlık tarif için :)

çok sevindim bu arada tartının gülmesine :)

Son düzenleme:
ben geldim cücüklerimmm

çarşıya çıktım , kendimi ve herifime birer pijama aldım , pijama partisi yapacazz

sizler naptınız bakem ? az sonrada emniyetin voleybol maçı varmış , belki ona gideriz )

akşam yemeğinde bimden aldığım tavuk dönerden yaptım , birazda pirinç pilavı(eşim için) , salata , ayran , oohh miss

Allah razı olsun şu döneri yapanlardannn , kızlar denemeyen varsa tavsiye ederim

Aynurcum sen bildiğin kadın olmuşsun ben ise kadının karesi senin fotolardan her şey belli şekerim kendine haksızlık etme...

yok Nevinim yavv, daha o aşamaya ulaşamadım bence ,biraz daha yolum varr

bendende sana selam olsun cücükk

bende lise örtmeniyim , benim cücüklerinde senden kalır yanı yokk

annem bi keresinde kaşarla yapmıştı , tuzsuz peynirle aynı olmasada yinede çok iyiydi :129::129:

tomurcuk nasıl ,en son hamileydi bilgisi olan varmı?

Necanım hoşgeldin canım , Ebrunun Rüzgarı doğdu , biraz erken geldi ama sağlıklı çok şükürr

Zeynooommm

inşAllah dediği gibidir canım , inşAllah aklanırda herşey yoluna girer

Çok sağol Zeynepcim.. anneciğinin de eline sağlık tarif için :)

çok sevindim bu arada tartının gülmesine :)

BENDE BENDEEEE....

hoşgeldinn canım...

İyi akşamlar herkese
Bugün iş güç yapmadım ama yorulmuşum yine de sıcakt dışarda olmak yetti herhalde bana
Zeynepcim ne güzel tartı gülmüş sana darısı bize inşallah çok yemesem de fazla dikkat edemiyorum ben bugün dondurma yedim mesela kayınvalidemin oradaki dondurmasından aldım 3 top hem de çok güzel dondurması var paketlilerden daha çok seviyorum neyseki bizim burda yok

Asuş afiyet olsun annemm , havalar ısınınca insanın aklına tek düşen şey malesef dondurma oluyor , neyse yemişsin bu seferlik affettim ama lütfen bi sonraki dondurma için önüne kota koy cücüüümm , mesela -1 görüp ödül olarak al dondurmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…