selamun aleyküm kızlaarr
pazar günü nasıl yorulmuşsam iki gündür camış gibi yatıyorum.
dün sadece iki makina çamaşır attım, köyden getirdiklerimi yerleştirdim.süt kaynatıp mayaladım. market alışverişi yaptım kalan günü yatarak geçirdim. gecede buzdolabını sildim yerleştirdim.bugünde hazırlıklar yapmam gerekiyor. yarın yemeğe misafirlerim gelecek. yeni gelinler, taze nişanlılar, anne baba adayları hepsi genç 15 kişi falan olucak.hiç çocuklu yok. gençlerinde damak tadları çok değişik. kimsi et yemiyor , kimsi sebzesofrada herkesin sevdiği bir yemek olsun istiyorum ama ayağımda çok ağrıyor. yapabildiğim kadar yapıcam artık. az az yapıcam ama çeşit çok olucak. salata çeşitleri çok olsun istiyorum. erişteli ayran çorbası yapayım dedim eriştem bitmiş . kalkıp küçücük bir hamur yapıp kesip hazırlıyayım bari.birisi kuru dolma istedi. artık tazesi çıktı dedim ama ben kuru istiyorum dedi. iyikide eşime spariş vermiştim. dün urfadan 5 dizi kuru patlıcan,isot, biber salçası almış
birsi mantarlı çanak köfte istedi.hamile olan ızgara kabak, birisi bakla kızartması istedi. birsi kuru fasulyebirde künefe istediler ama çarşıya gidip künefe peyniri almayı göze alamadım. onu başka birgün alırım. bugün pazara çıkmam lazım çıkamadım eşim liste yap ben alırım dedi.bende yata kalka ön hazırlıkları yappayım yarına işim azalsın.
yena geçmiş olsun şerbetli paşaya
kızlar egedeniz kayıplarda yine
gerçekten çok güzel insanlar arasındayız hamd olsun yoksa kilom daha da fazla olurdu eminim düştüğümde beni tutan eller var...nevinciğim ben de cuma 96,5 idim pazartesi 97 küsurdum bugün hala öyleyim..
Alıp vermek hiiç iyi değil metabolizmamızın içine ediyoruz hatta ettik bile ama umutsuz olmayalım..ve ne şanslıyız ki burada güzel insalar bir aradayız..
1800 2000 kcal iyi bence ama sen bilirsin...artık o kadar çok şey biliyoruz ki bu konuda hepimiz...
bakarsın duruma göre...
hoş geldin tekrar aramıza...tomurcukun bebişi oldu erkek.henüz dönmedi aramıza hasretle bekliyoruz...Arkadaşlar;
iş yerinde interneti yasakladılar,şimdi tekrar açtılar,bir sürü problem,yoğunluk,hiç bir değişiklik yok ben hala 88,5 kilşoyum,2 aydır stres ve koşuşturmadan regli olmuyorum ,davul gibi şiştim şimdi bir ilaca başlıyorum glif.. 850 lik diye bir şeker ilacı hem adet düzenliyo hemde zayıflatıyomuş,1 haftadır yürüyüşe başladım saat 6,30 da çıkıyoruz bir arkadaşla site içinde 40 dk.ka yürüyoruz.sizler nasılsınız
İçimi mi okudun aynı şeyi düşündüm o bakışlar illede o bakışlar sakin olduğu için tempolu ve oramı buramı çekiştirmeden rahatça yürüyorum Nevzamansız ben o kilodayken diyetisyen 1800 kalori vermişti ve iki haftada 3 kilo vermiştim
Dafi kolay gelsin künefe kaşarla olmaz mıki merak ettim hem tuzsuz hem de sünüyor
Haklısınız kızlar,zaman un kurabişi zamanı değil artık,gitsin bitsin artık bu kilolar..Gerçekten bende çok sıkıldım çok bu topidiklikten..
daficim işin başından aşkın yine kolay gelsin,Allah yardımcın olsun canım.
nevincim geçen sene gittiğim diyetisyen bana 36 yaş/1.72 boy/102 kiloyken 1800 kalorilik bi liste vermişti.Bence sende o ayarda bi listeyle güzel kilo verirsin( tabi benim yaşıma boyuma bazal metabolizmama vs göre vermişti o listeyi)
Ben şu anda 98.6 kg yim ve tahmince 1650 1700 kaloriliktir bir liste uyguluyorum.Tam hesaplamadım ama o civardadır.Aslında benimde 1800 kolariden aşağı yapmamam lazım ama düzensizlikten uyamıyorum bi türlü listeyekahvaltım geç saate kalıyor,öğlen yemeğim ikindi öğünü gibi off offf kendi kendime depresife bağladım iki dakikada..
Kitkurdu,yena
benimde kabusum oldu o bakışlarEn iyisi akşamları yürümek mis gibi..
Bediican,hoşgeldin yeniden..Eskilerdensin galiba..
Nevinciğim sen hergün ev gezmesine güne gider gibi gidip kendini tutuyorsan bravo bize de örnek olup ilham verirsin gül bahçesinde dolaş ama koklama misali imtihan çetin ama sonuçta o oranda muhteşem olurgerçekten çok güzel insanlar arasındayız hamd olsun yoksa kilom daha da fazla olurdu eminim düştüğümde beni tutan eller var...
hoş geldin tekrar aramıza...tomurcukun bebişi oldu erkek.henüz dönmedi aramıza hasretle bekliyoruz...
evet kızlar 1800-2000 arası uygundur şimdi liste araştırayım birde bu yöntemle denicem listelere uyamıyorum diyorum ama kontrolsüz olmuyor...
Badell kendine haksızlık etme depresif olmayalım lütfen vücut kortizon salgılayıp kilo yapmasın bize...
ahh ben gibi olsanız ne ederdiniz yahu insan pasta,börek,unlu mamül aklıangelen envai çeşit zararlı mamül üreten işte çalışırmı yahu...
bu çok güzel bir benzetme oldu sevdim...herşey muhteşem olacak o zamanNevinciğim sen hergün ev gezmesine güne gider gibi gidip kendini tutuyorsan bravo bize de örnek olup ilham verirsin gül bahçesinde dolaş ama koklama misali imtihan çetin ama sonuçta o oranda muhteşem olur
selammmm canlarım
herkesler iyimi??
ben süper iyiyim sadece yorgunum eve pestil gibi gidiyorum ve ev işi orta hallice ve küt yatıyorum yani rutin...
diyetim hiç şükür bozmadım ama biraz tıkanma var gibi tartı eksilmiyor sıcak etken diye düşünüyorum bol su içiyorum ödem v.s olmaması lazım ama:26:
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler azminiz daim olsun kızlar
Yenam süpersin hoşgeldin canım ne güzel sohbetler ediyosunuz,ama katılamayıp arkadan takip ediyorum sizleri
seviyorum sizleri yaaa hepinizi
Sevgili arkadaşlar asumanzeynep,dalokaysmom,clutch,dafi,yena badell ilginize tebriklerinize çok çok teşekkürler sağolun
Yenacığım çok geçmiş olsun
Esracığım kardeşine de nice güzel yıllar diliyorum
selamun aleyküm kızlaarr
dün sadece iki makina çamaşır attım, köyden getirdiklerimi yerleştirdim.süt kaynatıp mayaladım. market alışverişi yaptım kalan günü yatarak geçirdim. gecede buzdolabını sildim yerleştirdim.bugünde hazırlıklar yapmam gerekiyor. yarın yemeğe misafirlerim gelecek. yeni gelinler, taze nişanlılar, anne baba adayları hepsi genç 15 kişi falan olucak.hiç çocuklu yok. gençlerinde damak tadları çok değişik. kimsi et yemiyor , kimsi sebzesofrada herkesin sevdiği bir yemek olsun istiyorum ama ayağımda çok ağrıyor. yapabildiğim kadar yapıcam artık. az az yapıcam ama çeşit çok olucak. salata çeşitleri çok olsun istiyorum. erişteli ayran çorbası yapayım dedim eriştem bitmiş . kalkıp küçücük bir hamur yapıp kesip hazırlıyayım bari.birisi kuru dolma istedi. artık tazesi çıktı dedim ama ben kuru istiyorum dedi. iyikide eşime spariş vermiştim. dün urfadan 5 dizi kuru patlıcan,isot, biber salçası almış
birsi mantarlı çanak köfte istedi.hamile olan ızgara kabak, birisi bakla kızartması istedi. birsi kuru fasulyebirde künefe istediler ama çarşıya gidip künefe peyniri almayı göze alamadım. onu başka birgün alırım. bugün pazara çıkmam lazım çıkamadım eşim liste yap ben alırım dedi.bende yata kalka ön hazırlıkları yappayım yarına işim azalsın.
yena geçmiş olsun şerbetli paşaya
kızlar egedeniz kayıplarda yine
burcum cips ve meyve suyu hazır ise
Olmamoş bebemm
Birde öğlen dolma yamişsin , bence ekmek gereksiz , akşam yiyebilirdin o 1 dilim ekmeği , yoksa menün güzel :128::128:
süper yaaa..çok sevindim senin adına...
Benim fransızca ya olan düşkünlüğümü biliyorsundur...
Barcelona denince de aklıma futbol geliyo :))
ben de çok memnunum 2-3 ay oluyo kestireli..uzadılar bile...şu an çok rahatsız olduğum bir boy..enseme değdikçe sıcaklar da çok rahatsız oluyorum...
Merhaba..
Merhaba meyra,
annene hürmetler...
Zayıflama ayakkabılarının ne gibi fonksiyonu oluyor ki zayıflamaya acaba...:26:
Geçmiş olsun esracığım..düüşürmüş olabilmisin paranı.??
Geçmiş olsun burcu,neyin var.?
sağol canım çok teşekkür ederimHaklısınız kızlar,zaman un kurabişi zamanı değil artık,gitsin bitsin artık bu kilolar..Gerçekten bende çok sıkıldım çok bu topidiklikten..
daficim işin başından aşkın yine kolay gelsin,Allah yardımcın olsun canım.
nevincim geçen sene gittiğim diyetisyen bana 36 yaş/1.72 boy/102 kiloyken 1800 kalorilik bi liste vermişti.Bence sende o ayarda bi listeyle güzel kilo verirsin( tabi benim yaşıma boyuma bazal metabolizmama vs göre vermişti o listeyi)
Ben şu anda 98.6 kg yim ve tahmince 1650 1700 kaloriliktir bir liste uyguluyorum.Tam hesaplamadım ama o civardadır.Aslında benimde 1800 kolariden aşağı yapmamam lazım ama düzensizlikten uyamıyorum bi türlü listeyekahvaltım geç saate kalıyor,öğlen yemeğim ikindi öğünü gibi off offf kendi kendime depresife bağladım iki dakikada..
çok sağol canıımm o senin güzelliğinDafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen nasıl böle yüeği güzel bi insansın hayranım sana dafi ablacım öpüyorum seni
Birazdan yatarım sabah erken kalkacağım kızlar okula gidecek küçük sadece sınava girip eve gelir benim de okula gidip dilekçe vermem lazım bu hafta için izinli sayacaklar haftaya rapor ayarlamamız lazım
Öğleden önce evden çıkıp kv nin evine gideceğim o uşak ta bi bakacağım eve taksit var ödenecek onu ödeyeceğim öğleden sonra da kv nin günü varmış oraya gideceğim son günmüş kura çekilecek avm de toplanıyorlar orda bir de yemek yerim artık:)
Yarın da kv ye çalışacağım yani
Oğlunun doğum günü kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Yarın da benim kardeşimin doğum günü. şimdiden niyeti bozdum aslında. kuzenimin de doğum günü yarın, dayım pazar günü sapancaya davet etti o yüzden ikisini birden kutlayalım diye. bakalım bu hafta 2 gün çok tehlikeli olacak bu durumda :26:
evet canım gitmişsinbenmde sana sorum vardı :)
Zeynep in karnıyarığını yaptım,pek beğendim.eşimde sevdi arada fark yok dedi:)
ben extra patatesleri elma dilim kesip 2ymk kaşığından az yagladım patlıcanların arasına koydum..
ellerime sağlık
Meryemcim senin sesini benzetmedim kimseye ama pek ince ve narin sesin. Bi de çok düzgün konuşuyorsunuz sen de, diğer kızlar da. Valla içim açıldı sizle konuşunca :)
Ay çok sevindim begenmene (sanki tarif benim, Zeynep duymasın)
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum işlerim yoğun biraz alıntılarımı cevaplayıp kaçıyorum öpüyorum herinizi
Sağolasın kuzum evet helal paraymış geri döndü ki helal para maaşımdı yani
Aynurum müthiş olmuşun valla ne diyim ah ah bizde senin gibi olabilsek ama nerdeeeee
Zeynep kuzum Allah kabul etsin orucunu
Gökkçe yemin ederim gayet normal bi şekilde okurken birdenoldum ne denirki Allah eşine ve kb kolaylıklar versin :44::44::44:
Yena çok geçmiş olsun barışa inşallah biran önce düzelir yavrum
Nursena ablacım kolay gelsin sanada
Kitkurdu oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice senelere
Esram kardeşinin ve kuzeninin doğum günü kutlu olsun nice senelere
Tünaydınlar
Bugün nedense sabahtan beri bi türlü ayılamadım.Bi ağırlık var üstümde hasta mı olucam anlıyamadım:26:Bir sürüde iş var cumaya yetişmesi gereken,hasta olmamam lazım,inş geçer bu hal..
Meyracım annenlerdesin oh mis gibi ne güzel..Yeşil çaya devam,inş bende içicem bundan sonra hergün..
aynurcum elbisen avatarında ki elbise ise çok hoş görünüyorsun maşallah,güle güle giy darısı bizim başımıza olsun.
Esracım bende para kaybettiğim zaman saflığım için üzülürüm hepNeyse olan olmuş artık..Kardeşinin d.günüde kutlu olsun.
nursena ,zehra kolay gelsin sizlerede..
zeynepcim şu patlıcanı bi ben yapamadım galiba ya :)))Bi denk gelmedi nedense,bak canım istedi şimdi
Kitkurdu oğluşunun d.günü kutlu mutlu olsun :) Yaş pastaya da bayılırım bu arada
Yena oğluşuna çok geçmiş olsun.Aman ne zor oluyor hastalandıkları zaman insanın içi yanıyor.
Gökçe irem,okuduklarım karşısında gözlerimoldu,inanamıyorum okuduklarıma. Bu yaşta torun torba sahibi kadının yapacağı iş mi bu:26:İnş bi yanlışlık vardır,eşinde çok çok zor bi durumdadır şimdi.Rabbim kimsenin başına vermesin.
Canım kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun
Kusura bakma sabah yazacaktım bir an alıntıyı uçurmuşum
Rabbim sağlıklı ve uzun ömürler versin, bahtınıda açık etsin ...Aminnnnnnn
Esraaaa senin kardeşinin de doğum günü kutlu olsun
Nice senelere
Ablacığım Allah yardımcın olsunNe güzel yine koşturmaca da olsa bütün akrabalar bir arada
İnşallah Rabbim bizede ilerde seninki gibi bir arada bir olmayı nasip eder akrabalarla
Neyse sizlere doyum olmaz ama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmışbelki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım
Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
ceco34;y.o.l.c.uÇok teşekkürler düşünüp söylemeniz yeter bir anne için çocuğuyla ilgili güzel temennileri duymak çok iyi hissettiriyorSelamün aleykümm....
bende geldim sonundaa...ne çok konuşmuşsunuz anca bitirdimm..akşam kızı uyuttum güzel güzel uyuyacağım derken uyandı ve
sabah kadar her uykuya daldığında çığlıklar atark uyandı aslında bir sıkıtısıda yok gibi rüya görüyo gibiydi ama bizde tam uyuyoruz o
bir bağırıyo uyanıyoruz falan böyle sabah ettik....8 den sonra 3 saat deliksiz uyudu o ara büyük kızın müsade ettiğince bende
uyudum ama başım ağrıyorr...inşallah çok uzun sürmez...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...mutfağa girmek istemiyorum
acayip tembellik var bugün üstümde ne olcek halim....
asucum dün akşam haberlerde sınava gircek öğrencileri 45 gün izinli sayacaklarına dair bişeyler vardı...velilerin ilçe millieğitime
başburmasımı ne gerekiyomuş...rapor derdinden kurtarmak için....umarım yanlış aktarmıyorumdur...ben dayanamıyorum diye pek
haber seyretmiyorum akşam eşim izlerken azbuçuk kulak misafiri olduydum oyüzden umarı yarım yamalak bişey anlatmamışımdır...:26:
dogum günleriniz kutlu olsun canım...Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin ikisinede...
ohhh afiyet olsun....bugünlerde bende yapıcamda elim varmıyo uğraşmayaa..:26:
aslında benimde değil canım annemin eseri...ben yiyemiyorum kızartma olanı oyüzden bide haşlayıp yapayım dedi ve ortaya bu çıktı...bende bayılıyorum...
Amin canım Allah razı olsun...
yaparsın bir ara nasılsa hergün yemek yapmak gerekiyoo.... ve bana gına geldi bugün ne yapsam diye düşünmektenn...yapmak değilde düşünmek karar vermek eziyet geliyo...
yenacım oğluşuna geçmiş olsun...
kitkurdu kuzucunun doğum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin...
dafi ablacım maşallahın var...senin gibisi her aileye lazımm...
aynurcumm bugün tartım yüzüme güldüüü....çok mutlu etti beni ama kalkıp oynamaya bile mecalim yok...bir ara telafi edicem...
gerçekten çok güzel insanlar arasındayız hamd olsun yoksa kilom daha da fazla olurdu eminim düştüğümde beni tutan eller var...
hoş geldin tekrar aramıza...tomurcukun bebişi oldu erkek.henüz dönmedi aramıza hasretle bekliyoruz...
evet kızlar 1800-2000 arası uygundur şimdi liste araştırayım birde bu yöntemle denicem listelere uyamıyorum diyorum ama kontrolsüz olmuyor...
Badell kendine haksızlık etme depresif olmayalım lütfen vücut kortizon salgılayıp kilo yapmasın bize...
ahh ben gibi olsanız ne ederdiniz yahu insan pasta,börek,unlu mamül aklıangelen envai çeşit zararlı mamül üreten işte çalışırmı yahu...
Senin boyda uzun anlaşılan bende de 175 bazen birde topuklu giyince heybetle yürürken çıtı pıtı kadınlar süzdürünce kendimi İskoçyalı gibi hissediyorum akşam iyidir karanlıkta arada artık ne kadar kaynarsak
Benim diyetisyenim kişiye özel hazırlıyordu,bende paso pazarlık yapıyordum kendisiyle..Herkese aynı liste uygulaması devlet hastanelerinde vardı eskiden şimdi hala var mı bilmem.Özel hastanelerin diyetisyenleri hem uygun hemde dediğim gibi kişiye özel hazırlıyorherkesee selammlarr
bende dün gece ve bugün diyet listeleriyle uğraştım... çok zormuş hazırlaması(... ama sonunda bir program buldum aşağı yukarı doğrudur diye tahmin ediyorum... diyetisyene de gitmek istemiyorum sırf bu yüzden.. ellerinde bir tane liste var onu veriyorlar herkese.. al bunu uygula diyorlar... kişiye özel olmalı bence... desem o şekilde bana özel bi liste yaparlar mı???... bu arada kilo verirken belirli dönemlerde duraksamalar olurmuş bunları atlatmak için bir miktar kilo alıp tekrar diyete dönmek gerekiyormuş... bu tür yazılara rastladım... öyle bi döneme girersem eğer :) ben de denerim bunu doğru mu yanlış mı öğreniriz.. çünkü bazı şeyler deneme yanılma olmadan öğrenilmiyor...
herkese kolay gelsin
Canım kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun
Kusura bakma sabah yazacaktım bir an alıntıyı uçurmuşum
Rabbim sağlıklı ve uzun ömürler versin, bahtınıda açık etsin ...Aminnnnnnn
Nice senelere
Ablacığım Allah yardımcın olsunNe güzel yine koşturmaca da olsa bütün akrabalar bir arada
İnşallah Rabbim bizede ilerde seninki gibi bir arada bir olmayı nasip eder akrabalarla
Neyse sizlere doyum olmaz ama bir saat sonra spora gidiceğim ve o arada hem bir posta çamaşırı aradan çıkartayım hemde evimi süpürüp akşamlık yemeğimi aradan çıkartayım
Ben çıkacağıma yakın Kızım bir arkadaşıyla gelicekmiş gitar çalışmaya birde proje ödevlerinin resimlerini istemiş öğretmen onları aradan çıkartacaklarmışbelki iki arkadaşınıda çağıracakmış onlar gelmeden bitsin işlerimde hemen çıkarım
Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı günler
Selamün aleykümm....
bende geldim sonundaa...ne çok konuşmuşsunuz anca bitirdimm..akşam kızı uyuttum güzel güzel uyuyacağım derken uyandı ve
sabah kadar her uykuya daldığında çığlıklar atark uyandı aslında bir sıkıtısıda yok gibi rüya görüyo gibiydi ama bizde tam uyuyoruz o
bir bağırıyo uyanıyoruz falan böyle sabah ettik....8 den sonra 3 saat deliksiz uyudu o ara büyük kızın müsade ettiğince bende
uyudum ama başım ağrıyorr...inşallah çok uzun sürmez...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...mutfağa girmek istemiyorum
asucum dün akşam haberlerde sınava gircek öğrencileri 45 gün izinli sayacaklarına dair bişeyler vardı...velilerin ilçe millieğitime
başburmasımı ne gerekiyomuş...rapor derdinden kurtarmak için....umarım yanlış aktarmıyorumdur...ben dayanamıyorum diye pek
haber seyretmiyorum akşam eşim izlerken azbuçuk kulak misafiri olduydum oyüzden umarı yarım yamalak bişey anlatmamışımdır...:26:
dogum günleriniz kutlu olsun canım...Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin ikisinede...
aslında benimde değil canım annemin eseri...ben yiyemiyorum kızartma olanı oyüzden bide haşlayıp yapayım dedi ve ortaya bu çıktı...bende bayılıyorum...
yaparsın bir ara nasılsa hergün yemek yapmak gerekiyoo.... ve bana gına geldi bugün ne yapsam diye düşünmektenn...yapmak değilde düşünmek karar vermek eziyet geliyo...
aynurcumm bugün tartım yüzüme güldüüü....çok mutlu etti beni ama kalkıp oynamaya bile mecalim yok...bir ara telafi edicem...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize kocaman bir günaydın
İnşallah bu günde çok verimli geçer bizlerin adına ve kilocuklar patır patır gitmeye devam eder
Çok şükür reglm bitti ve bugün yine spor salonuna gidiceğim
Gidip şöyle bir güzel terleyip bol bol kalori yakayım
Sıcaklar başladı ya bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar hem zayıflamak için, hem susuz kalmamak için hemde vucudumuzda ödemi önlemek için
Aramıza hoşgeldin
İNşallah çok güzel kilolar veririz hepbirlikte
Canım gerçektende çok çok üzücü bir durum :26:
Rabbim hepinize sabırlar versin...Aminnnnnn
Gerçektende insan şok oluyorRabbim kimseyi şeytana uydurmasın...Aminnnn
Senin Görümce bu olayı biliyormu yani KV kızına gitmiş ya kabul etmeye bilir sonuçta böyle birşeyi :44:
Herşeyde bir hayır vardır denir ya gerçekten çok doğru eğer KPn telefonunu unutmayıp erken gitmeseymiş belki bu senelerce böyle devam edecekti ve senin KVn günaha girmeye devam edecekti :26:
Adamcağızın şu anda çiğeri yanıyordur eminim ama inşallah zamanla o acısı hafifleyecektir
Eşinde aynı şekilde
ARtık mecbur cevreye duyurmadan boşanırlarsa boşanırlar olmadı artık başka bir bahane uyduracaklar elaleme karşı.
Belki sizlere çok tuhaf gelecektir ama boşanmayla ilgili acele etmese KPn
Ben düşene bir tekmede ben vurayım mantığını hiç doğru bulmuyorum ve bu kadın kim bilir kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra yeni bir düzen kuramaz. Kızıda işin aslını öğrendiğinde istemiyorum derse Allah korusun çok daha kötü olaylarda yaşabilir.
Yine duyduğunuzda siz daha falza üzülürsünüzsonuçta ne olursa olsun eşin ne kadar kızarsa kızsın annesi atsa atamaz saatsa satamaz derler ya o hesap
Tamam yaptığı hiç doğru değil sonuçta boyundan büyük evlatları var, gelinleri damatları var ama eğer kadının yüreğinde yoksa öyle bir karakter diyeyim ona belki bir şans daha vermeye ikna olur KPN
Gerçekten pişman olduysa zaten KV eşine kendini af ettirmek için çok daha dikkatli davranacaktırEvlatlarına bu olayı unutturabilmek için çok daha fazla çaba sarf edecektir
Tabi KPN bu olayı bir daha açmamak üzere kapatabileceksesonuçta en ufak şeyde sen bana bunu yapmıştın diyecekse anlamı yok o zaman bitmesi çok daha iyi olur.
Rabbim sizlere sabır versin ve hayırlısı neyse o olsun inşallah....Aminnnnnnnn
Canım kuzuya çok çok geçmiş olsun
Umarım Rabbim tez zamanda şifasını verirAminnnnnnnnnnnn
Şu tartı benimde yüzüme gülsün artık zeynebim yaaa,duy sesimi Allahım :)
Neyse ben kaçıyorum artık..Akşam yemeğine girişicem.Bulaşık makinesini boşaltıcam..Akşamüstü de markete gidicem..
Sabahtan beri her yerim dökülüyordu,oğlanı uyutunca 1 saat kadar bende uyudum,çok şükür kırıklığım azalmış uyuyup dinlenince..
kaçtım beeeennnnnn
iyi akşamlar herkeseeeeee
Esracım kardeşinin doğum günü kutlu olsun uzun sağlıklı huzurlu bir hayatı olur umarım.
Sevindim pasta olmamasına..Belki yüzmeden döönüşte dondurmayla kutlarsınız daha masum :)
Bu arada cansın sen..
2 gündür ben de akşamları yürüyorum hem daha güzel,sakin hem de bakışları görmeden yürümek daha keyifli..
hemde nasıl kilo vermediğimi görünce nasılda hemen nefsim beni zararlı yiteceklere itiyor.ara öğün olarak 1 kase muhallebi yedim hiçte masum değil.akşama sadece sebze yemeliyim..
yüzün güzel muhabbeti hep aynı şey sahidende bu tombişler hepmi güzel olur.belkide güzeliz diye kurtarıyorduk başta ama sınırı aşınca kafaya dank ettide ne çare kilom olmuş 99...
Deneyimli bacılarım 99 kg ve 168 cm boya başlangıç için 1800 kcl azmı gelirki?
nevinciğim ben de cuma 96,5 idim pazartesi 97 küsurdum bugün hala öyleyim..
Alıp vermek hiiç iyi değil metabolizmamızın içine ediyoruz hatta ettik bile ama umutsuz olmayalım..ve ne şanslıyız ki burada güzel insalar bir aradayız..
1800 2000 kcal iyi bence ama sen bilirsin...artık o kadar çok şey biliyoruz ki bu konuda hepimiz...
bakarsın duruma göre...
selamun aleyküm kızlaarr
Nice senelere
Selamün aleykümm....
Aynurcum sen bildiğin kadın olmuşsun ben ise kadının karesi senin fotolardan her şey belli şekerim kendine haksızlık etme...
Bu arada evet 98 doğumluyum . Lise1'deyim :)
Sabah kalktım. Su içtim bir bardak. Öğle yemeği için kendime salata hazırladım. 2 yaprak marul, 1 salatalık, 1 domates, 5 yeşil zeytin, 1 yeşil biberden.
8.00 - yarım dilim çavdar ekmeği, 1 yeşil zeytin, 1 erik
12.30 - Okuldan kaçtıgım için salata falan hayal oldu. Burdaki öğretmen ablaya da bol selam, valla yarın sınav var çalışcaz diye kaçtık, sınıfça zaten ders olmaz. :))
13.00 - küçük bi tabak mantı, 2 yk yoğurt, 2 kaşık salata(saklama kabında durmaktan felç olmuş ıyk)
13.35 - 1 nektari, 13 kiraz, 10 erik .
İçimi mi okudun aynı şeyi düşündüm o bakışlar illede o bakışlar sakin olduğu için tempolu ve oramı buramı çekiştirmeden rahatça yürüyorum Nevzamansız ben o kilodayken diyetisyen 1800 kalori vermişti ve iki haftada 3 kilo vermiştim
Dafi kolay gelsin künefe kaşarla olmaz mıki merak ettim hem tuzsuz hem de sünüyor
tomurcuk nasıl ,en son hamileydi bilgisi olan varmı?
Selamün aleykümm....
Sagol banucum yazdiklarin icin!
Görümcede napsin öyle birsey yapsa bile sonucta annesi atsan atilmaz satsan satilmaz...
Gece uyudukmu uyumadik esimde bende oturduk gözümüze uyku girmedi düsünceden... Sabah bu bilgileri aldiktan sonra birazda olsa 2-3saat uyuduk...
Bu sabah kayinpederle konusmuslar. Kv de demis ben sucsuzum falan filan adam zile basti daldi iceri diye... (Simdi esimin abisi adami ariyor ismini cep numarasini falan bulmuslar, nasil bulduklarini bende bilmiyorum... her neyse)
Sonra benim yeni doguran kucuk görümce gelmis oda demiski baba bosanmayin, kadin olarak görmesende senin himayen altinda olsun demis.
Kayinpederde zaten kucuk kizina dayanamaz kabul etmis, ama artik o benim esim degil demis.
Anliycaginiz bosanmiyorlar. Ama kari koca hayatlari bitti... Tabi esimin abisi adami bulup, adam eve zorla girdim falan derse, kv aklanmis olucak...
Hayirlisi bakalim. Insallah adam eve zorla girmistir... Böylelikle cocuklari esi, gelinleri ve damatlari üzülmekten kurtulur.
Hayirlisi...
Çok sağol Zeynepcim.. anneciğinin de eline sağlık tarif için :)
çok sevindim bu arada tartının gülmesine :)
ben geldim cücüklerimmm
çarşıya çıktım , kendimi ve herifime birer pijama aldım , pijama partisi yapacazz
sizler naptınız bakem ? az sonrada emniyetin voleybol maçı varmış , belki ona gideriz)
akşam yemeğinde bimden aldığım tavuk dönerden yaptım , birazda pirinç pilavı(eşim için) , salata , ayran , oohh miss
Allah razı olsun şu döneri yapanlardannn , kızlar denemeyen varsa tavsiye ederim
yok Nevinim yavv, daha o aşamaya ulaşamadım bence ,biraz daha yolum varr
bendende sana selam olsun cücükk
bende lise örtmeniyim , benim cücüklerinde senden kalır yanı yokk
annem bi keresinde kaşarla yapmıştı , tuzsuz peynirle aynı olmasada yinede çok iyiydi :129::129:
Necanım hoşgeldin canım , Ebrunun Rüzgarı doğdu , biraz erken geldi ama sağlıklı çok şükürr
Zeynooommm
inşAllah dediği gibidir canım , inşAllah aklanırda herşey yoluna girer
İyi akşamlar herkese
Bugün iş güç yapmadım ama yorulmuşum yine de sıcakt dışarda olmak yetti herhalde bana
Zeynepcim ne güzel tartı gülmüş sana darısı bize inşallah çok yemesem de fazla dikkat edemiyorum ben bugün dondurma yedim mesela kayınvalidemin oradaki dondurmasından aldım 3 top hem de çok güzel dondurması var paketlilerden daha çok seviyorum neyseki bizim burda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?