Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür sonunda gelebildim
Bugün Spor salonunda inanılmaz yoruldum çok şükür
Normalde 20 dakika koşu bandı + 10 dakika yatay bisiklet + 10 dakika Cross trainere biniyordum ama ikidir bunlardan sonra tekrar koşu bandında 20 dakika fazladan yürüyorum
Yani tam 1 saat sırf cardio yaptım ve sonrasındada bir 20 dakika diğer aletlerde çalıştım 3er set

Yarında inşallah evde ebru şallıyla Plates videosunu yapacağım 1 saat Bundan sonra böyle devam edeceğim inşallah
Evde sebzem kalmadı o yüzden yarın akşam üzere pazarada çıkacağım inşallah
Akşam yemeğine kız kardeşim bize gelirsiniz diyordu oradan da yırttım rahat rahat kendime vakit ayırabilirim gündüz

İki gündür yeşil çayı ihmal ediyordum ama birazdan hemen kendime kocaman bir kupa yeşil çay yapacağım inşallah
Suyumuda yatana kadar bol bol içeceğim
İnşallah cumaya eksi bildirim yaparım

Canım hepiniz için Rabbim hayırlısını nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Acıkcası ben zorla eve daldığını sanmıyorum sonuçta kadın balkon kapısını kapatıyormuş falan demiştin ya ama insan öyle bir durumda korkudan herşeyi söyleyebilir
Eminim oda çok pişman olmuştur ve görümceninde dediği gibi boşanmasalar bile artık kaç yaşına gelmişler kadın daha beter sefil olur tabi KPnde aynı şekilde sonuçta siz ne kadar iyi baksanıza onlara ayrı ayrı en ufak şeyde onlarda sizlerde rahatsız olabilirsiniz bir sözlerinden Dediği gibi karı koca hayatları olmasa bile en azından biri ev işlerini yapmaya devam eder diğeride onun karnını doyurur olur biter Elalema karşı rezillik yaşamamış olurlar
Belli olmaz belki zamanla KVn kocasına kendini af ettirmeyi başarır ( sonuçta günahından döneni Yaradan bile af edebilirken biz kullara ne oluyor ) Eskisi gibi olmasada yine huzurlu bir ortamda yaşarlar inşallah...Aminnnnnnnnnnn

SEn eşine bol bol telkinde bulun Annesine düşman olmasın yaptığı kötü birşeyde olsa Annesidir
Belki bir kaç sene bunun tedirginliğini yaşarsınız ailecek ama emin ol herşey zamanla unutuluyor yeterki KVn elinden geleni yapsın ve bundan sonra kendini sadece ibadete versin Rabbimden af dilesin
İnşallah herşey çok daha düzene girecektir

Son düzenleme:

Banucum masallah bayagi spor yapiyorsun!!!

Banucum ya sen gibi insanlar kaldimi dunyada yaw... Sagol yazdiklarin icin. Hayirlisi bakalim... Insallah bundan sonra dedigin gibi kv af ettirmeye calisir. Bir yanlislik daha yapmaz. Vede insallah ibadete verir kendini.

Canım senden böyle şeyler duymak çok hoşuma gitti beni utandırıyorsun sonuçta herkesin vermesi gereken bir tepki bence ama işte insan bazen sinirli anında söylediklerini ve yaptıklarını kontrol edemeyebiliyor
Bazen eşimde bana der bu dünyayı sen kurtaramazsın çok fazla iyi niyetli olma zarar görürsün diye ama bana göre çok yanlış düşenede bir tekme ben atayım mantığı
İnan öyle şeyler yaşadım öyle insanlar tanıdım ki bananeci davranmak bana göre değil bir insana bile ufacık bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana Sadece insan değil hayvanda olsa muhtaç olana el uzatmak gerektiğine inanıyorum

Sen onlar için dua et bende edeceğim sizler için dua en ufak hasarla atlatırsınız inşallah ilk ve son kriziniz olur aile içinde Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah hepinizden razı olsun ki daha büyük olayları önlediniz mantıklı davranarak

Çok beğendiğim bir söz ; Paylaşmak istedim

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan,
Bütün samimiyetinle AFFET.
Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...

___ Şems'i Tebrizi ___

Bana şimdilik müsaade
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Son düzenleme:
cicişşşlerrrrrrrrrr.....ben geldım ama hemen gıtcem cok yorgunum sabah 7de cıktım evden daha yenı gırdım.sabah hastaneye gıttım kan tahlılı ıcın snra noter banka manka ıslerım vardı arada eve gelıp yemegımı yedım ama snra 5:30da cıktım evden sabah yurumemısdım yuruyus yaptım 1.5saat sonra tenıs kursum vardı oda dolu dolu 2saat kan ter ıcınde eve dondum bırazdan uyurum yrn sabah plates oleden snra doktor randvum var...yogunum anlayacagınız...hemen menumu yazıorum yorumlarınızı beklıorum

10:30 sımıt
500ml su
cay

12:00 patlıcan
yogurt
2dılım ekmek
500ml su

15:00 karpuz
300ml su

17:00 çorba
salata
250ml su

20:00 meyvelı yogurt
750ml su

an ıtıbarıyle uykuuuuuu.....

sınav hazırlamaktan kafası 1.000.000 olmuş Aynur profili :111::111::111::111::111::111:

olmuş tatlım , bu sefer beğendimm

hatta akşam 1 dilim ekmek olabilirdi ekstradan

hadi iyi uykularrr

olmuş tatlım , bu sefer beğendimm

hatta akşam 1 dilim ekmek olabilirdi ekstradan

hadi iyi uykularrr

sekerım corba 1.5 kase yazmayı unuttum aslında dıyetısyenıme gore o corbanın yanında sebze yemegıde yemem gerekıo ama sanırsam salatada sebzeden sayılır sorcam bakalım bır dahakı randevuda ....

sonunda takdırını kazanacak sekılde beslendım sanırım basarıcam ben bu ısı yupppiiiiiiiiiiiiiiii

çorba 1.5 ise ekmek olmasada olur canım

dediğin gibi sebze yemen lazım , eğer salataya yağ eklediysen o sebze yemeği gibi oluyo , ama yağsız ise salatada sınır yok , yinede yemek olarak tercih edersen senin için daha iyi olur cücüşüm

olacak bu işş olacaaakkkkk :129::129:

Canım biz de seni çok seviyoruz...
Buraya daha fazla vakit ayırsan ne güzel olur ..

Sana da kolay gelsin..Gazan mübarek olsun...

ii geceler arkadaşlar...yazılı haftası olunca bu saatlere kadar nette kaldım...bu sabah kızımın bakıcı teyzesi hadi asuhan başlayalım tuvalet eğitimine diyince ve kendisi uygulamaya başlayınca okul dönüşü tüm günüm tuvalette geçti:) fakat elde var sıfır tüm kıyafetlerimiz mahvoldu fakattt henüz başarı sıfır:) aslında haziranı bekliyecektik ama sıcaklardan çok kötü oldu minişim haliyle iş güç arasına sıkıştırdık:) bakalım Mevlam güzel eyler inş sonunu...kendime bir hafta verdim en az rayına oturtmak için...ve tabiki sağlıklı beslenme işi sapıtmalar hariç genel olarak fena değil ama oda istenilen seviyeye gelmedi gelemedi getirtmiyorlar cnm:) şaka şaka şuç benim ...okul dönüşü tartı 97 gösterince anlam veremedim:)

Bugün ham yaptıklarım...

Sabah / öğlen;

2,5 dilim ekmek
PEynir
Zeytin
domates,salatalık,biber

Ara;

5 kayısı
5 badem
6 fındık

Akşam;

Fırında kıymalı patlıcan yemeği
1,5 kase cacık
yeşil biber
2,5 dilim ekmek

Ara;

1 küllah dondurma.
mc donalds dondurmalarından..
Dondurulmuş şanti desek daha doğru olur..

2 kupa yeşilçay

Kolay gelsin..Tuvalet eğitim sabır isteyen yorucu bir süreç..
KAç yaşında kızın.?

İyi akşamlar
Yenacım menünün maşallahı var dondurmada yemeseydin iyi olurdu haa diyenene bak deme çünkü benim yediğim çok güzeldi

Gökçeciğim,

inşallah bir şekil de yoluna girer herşey...

İyi geceler,tatlı rüyalar arkadaşlar...

benim pc de işlerim var onları halledip,yoğurt mayalayıp uyuyacağım...

İyi akşamlar
Yenacım menünün maşallahı var dondurmada yemeseydin iyi olurdu haa diyenene bak deme çünkü benim yediğim çok güzeldi

Benimki de güzeldi asum :)))
artık meyve değişimi olsun olmamı..:))

Aynur duymasın ama olsun bari :) ya bi de akşam akşam yemişsin yenam olsun diyorum ama içime sinmiyor:))))
İyi geceler canım

Aslın da akşam yemeğim 1 adet elma idi ama naapalım işte..
İnsan kutup ayusu olunca böyle oluyor .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…