Kolay gelsin..Tuvalet eğitim sabır isteyen yorucu bir süreç..
KAç yaşında kızın.?
Ezdin bak beni şimdi akşam yemek yemedin demek ben hem yemek yedim hem de .......
tşk edrm..32 aylık ama geç kaldım sanırım..kışa denk gelince 2 -2.5 yaş dönemi yaza bırakalım dedik...inş sonu tatlı olur:)
Asucum akşam yemeğini yazdım yaa...
Evet ya hem de patlıcandı biliyorum
Keşke elma yeseydin ama belki bu hafta 2 kilo verirdin:)
Benim hedefim her hafta 3 kilo..
Bu sefer gittim,gitmek zorundayım..
kızlarr alıntı yapa yapa geldim yazdım gönderdim çıkış olmuş..of ileri geri yaparken hepsi silindi
neyse hepinizler iyisiniz Yena cım da aramıza dönmüş pek sevindim.EDİCANNN da TOMURCUK u sormuş.
TOmurcuk erken doğum yaptı ama bebesi cuma günü çıkmış küvezden şimdi iyiler
--------------------------------------------------------------------------------------
eşimde bana sürpriz yapmak için dün gitmiş 10-17haziran izin almış.
bizim ilk dügünümüz haziran 12 adana da.. izmitteki düğünümüzde 13haziran da olmuştu.
tam evlilik yılı haftamızda tatile gideriz diye düşünmüş..
ama dayanamadı sonra söledi hemen:) 2 gecedir tur şirketlerine bakıyoruz.
bende dedim ay yazın cok bası,evlilik yıldönümü önemli deildi daha sonra gitseydik (belki biraz daha zayıflardım:)...
ama sonra düşündümde haziran sonu lgs sınavından sonra annemler gelcek..sonra ramazan..
ramazan sonu 2 kuzenimin düğünü var..hem de bir engel çıkar gidemeyiz belki die sustum hemen
geçen sene de hamileyim die gidemedik..
kötü günler yaşandı ve tatile ihtiyacı var eşimin anlıyorum.
umarım güzel gelir bize
evet ablacım haklısın sıcaklar basmadan gider heryerleri gezeriz.Meryem'cim ne iyi yapmış eşin iyi gelir tatil size hem de yaz başı olması da iyi bence aşırı sıcak olmaz
eminim iyi gelicektir ikinizede canım çok iyi yapmış eşin....ilerisini gerisini boşver sen tadını çıkarmaya bakk...
Zeynepcim Allah kabul etsin canım
2 litre yeter zannımca sahura kalkmıyorsun galiba kalksan biraz daha içersin belki ama yeter için rahat olsun
Ben de yatayım hayırlı geceler herkese
Yarın ben de başlayacağım oruca inşallah şimdi semizotu salatası yedim yoğurtlu ve 1 dilim de ekmek doğradım içine suyumu da içtim bakalım zorlanacakmıyım dışarda işlerim de var yarın biraz
evet ablacım haklısın sıcaklar basmadan gider heryerleri gezeriz.
hem bodrum a giderken nursena palas a da uğrayabiliriz
hoşgeldin canım senin gibi kara kediye can kurban
evet bende öle düşündüm zeynep cim..ilerisi gerisi yok bu gün var
Zaten nursena palasa uğramadan tatil olmaz canım
Hadi ben gidiyim artıköptüm sizi
Zeynepcim Allah kabul etsin canım
2 litre yeter zannımca sahura kalkmıyorsun galiba kalksan biraz daha içersin belki ama yeter için rahat olsun
Ben de yatayım hayırlı geceler herkese
Yarın ben de başlayacağım oruca inşallah şimdi semizotu salatası yedim yoğurtlu ve 1 dilim de ekmek doğradım içine suyumu da içtim bakalım zorlanacakmıyım dışarda işlerim de var yarın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?