Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk edrm..32 aylık ama geç kaldım sanırım..kışa denk gelince 2 -2.5 yaş dönemi yaza bırakalım dedik...inş sonu tatlı olur:)

Değil bence tam zamanı..2 yaştan erken olunca zor oluyor...
ben kızım da erken çalışmalara başladım ikimiz de perişan olduk sonra vazgeçtim 2 yaşını doldurunca 1 haftada öğrenmişti...
Oğlum da daha tecrübeliydim 2 yaşını bekleyip öyle başladık...

kızlarr alıntı yapa yapa geldim yazdım gönderdim çıkış olmuş..of ileri geri yaparken hepsi silindi
neyse hepinizler iyisiniz Yena cım da aramıza dönmüş pek sevindim.EDİCANNN da TOMURCUK u sormuş.
TOmurcuk erken doğum yaptı ama bebesi cuma günü çıkmış küvezden şimdi iyiler

--------------------------------------------------------------------------------------

eşimde bana sürpriz yapmak için dün gitmiş 10-17haziran izin almış.

bizim ilk dügünümüz haziran 12 adana da.. izmitteki düğünümüzde 13haziran da olmuştu.
tam evlilik yılı haftamızda tatile gideriz diye düşünmüş..

ama dayanamadı sonra söledi hemen:) 2 gecedir tur şirketlerine bakıyoruz.
bende dedim ay yazın cok bası,evlilik yıldönümü önemli deildi daha sonra gitseydik (belki biraz daha zayıflardım:)...

ama sonra düşündümde haziran sonu lgs sınavından sonra annemler gelcek..sonra ramazan..
ramazan sonu 2 kuzenimin düğünü var..hem de bir engel çıkar gidemeyiz belki die sustum hemen

geçen sene de hamileyim die gidemedik..
kötü günler yaşandı ve tatile ihtiyacı var eşimin anlıyorum.
umarım güzel gelir bize

Meryem'cim ne iyi yapmış eşin iyi gelir tatil size hem de yaz başı olması da iyi bence aşırı sıcak olmaz

ben geldimm ama herkes gitmişş....bi saat önce geldiğimde pek bi kalabalıktı...ama kuzular durmadığı için bende duramamıştım fazla şimdide asucumla meryem kalmışş..hemen girdim aranıza kara kedi gibin...nasılsınızz....minik kuzum uyudu şimdi aldı babası ayağımdan yatağına yatırdı sırada büyük kız var ama oda kitaplarıyla okadar meşgulki kaç kere kızım hadi topla kitaplarını yatma zamanıı dediğimi unuttum yanii...

asucum bişey sorcamm...hafta sonları hariç oruç tutmayı düşünüyorum...hatta iki gündür başladımda....akşam çok su içiyorum ama yatana kadar olan sürede 2 litreyi anca tamamlıyorum...vakit yetmiyo....günlük iki litre su durumu kurtarmazmıı..illa üç litremi içmeliyimm....ay ne çok uzatmışım..:26:

eminim iyi gelicektir ikinizede canım çok iyi yapmış eşin....ilerisini gerisini boşver sen tadını çıkarmaya bakk...

Zeynepcim Allah kabul etsin canım
2 litre yeter zannımca sahura kalkmıyorsun galiba kalksan biraz daha içersin belki ama yeter için rahat olsun
Ben de yatayım hayırlı geceler herkese
Yarın ben de başlayacağım oruca inşallah şimdi semizotu salatası yedim yoğurtlu ve 1 dilim de ekmek doğradım içine suyumu da içtim bakalım zorlanacakmıyım dışarda işlerim de var yarın biraz

Meryem'cim ne iyi yapmış eşin iyi gelir tatil size hem de yaz başı olması da iyi bence aşırı sıcak olmaz
evet ablacım haklısın sıcaklar basmadan gider heryerleri gezeriz.

hem bodrum a giderken nursena palas a da uğrayabiliriz

eminim iyi gelicektir ikinizede canım çok iyi yapmış eşin....ilerisini gerisini boşver sen tadını çıkarmaya bakk...

hoşgeldin canım senin gibi kara kediye can kurban

evet bende öle düşündüm zeynep cim..ilerisi gerisi yok bu gün var

Aminnn....

zaten çok geç yattığım için ve bölük pörçük uyuduğum için saati takip edemiyorum...uyku daha tatlı geliyo kalkıp yemek

yemekten...ben hiç acıkmıyorum desem yeridir ama son bir iki saatte artık dilim damağım kuruyo...susuzluk biraz zorluyo....yoksa

elhamdülillah bir sıkıntım olmadı..havalar çok sıcak olduğu için baya tereddüt etmiştim ama iyi gidiyo...

hayırlı geceler....

iyi geceler ablacım.Allah kabul etsin orucunu

büyük kızımda uyudu sonunda bende yatıyorum artık...hayırlı geceler..Allaha emanet olunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…