Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım yazdıklarına katılıyorum canım.birçok mesajını beğeniyorum. birçok konuda yaşından daha olgun düşünüyorsun.
erişteye gelince azıcık kesecektim güya bir koyuldum kesmeye ramazana kadar bana yeter

Ablacığım Allah yardımcın olsun Ne güzel yine koşturmaca da olsa bütün akrabalar bir arada
İnşallah Rabbim bizede ilerde seninki gibi bir arada bir olmayı nasip eder akrabalarla
amiinn canım çok sağol
bunlar güzel koşturmacalar. pazar günü hepimiz büyük ablamda yemekteydik. baktım yeni gelinimiz ailesini özlüyor. kadın barışcak gibi görünmüyor. bende bari kardeşini görüp hasret gidersin istedim. gençlerin hepsini çağırdım. gelinin kardeşinide eşiyle birlikte davet ettim.bir taşla iki kuş olsun dedim

ben tuzsuz peynirden yapıyorum başka peynir denemedim canım. yenada dil peyniri demiş aklımın bir köşesinde olsun

Son düzenleme:
Uyku tutmadı gece gece. geç kalktım ya tabi... size bakayım dedim ben de ama kimse kalmamış.

Meryemcim eşin harika bir şey planlamış, bence ikinizie de iyi gelecek bu tatil. Şimdiden iyi eğlenceler canım

Zeynepcim ek olarak bi şey hatırlatmak isterim, oruç açınca kahve ve çay içmemeye çalış. İkisi de diüretik olduğu için vücudun daha çok susuz kalır. Allah kabul etsin canım, seninkini de Asuman ablanınkini de inşallah.

Çok mutlu oldum Dafi abla senden bunları duyunca :)

tam tahmin ettiğim gibi, yemekle midelerine yetecek hatta evlerine paket yapıp yollayacak kadar erişte kesmişsin şimdiden kolay gelsin sana, çok severim ben şölen sofralarını.

Aha ben de 97 ile carpisyorum nedir anlamadim zaten ilk tartim 3 hafta once 98.5 di sabir diyorum bisi demiyorum su hareketedag olsa erirdi masallah gobegim dayaniyor

Canım biz de seni çok seviyoruz...
Buraya daha fazla vakit ayırsan ne güzel olur ..
Yenam bende çok vakit ayırmak istiyorum ama anca bu kadar ... bazen cööö deyip kaçıyorum

İyi akşamlar
Yenacım menünün maşallahı var dondurmada yemeseydin iyi olurdu haa diyenene bak deme çünkü benim yediğim çok güzeldi

sizi cıssssss cılar siziiii

Aha ben de 97 ile carpisyorum nedir anlamadim zaten ilk tartim 3 hafta once 98.5 di sabir diyorum bisi demiyorum su hareketedag olsa erirdi masallah gobegim dayaniyor

inan benim göbekde öyle bıngıl bıngıl saldı mekik çekmeye çalıştım akşam olmadı biraz daha var memkik çekme vakitine

günaydınlarrrrrr hatunlar

mutlu zehra

artık eve dönerken pek yürüyemiyorum ssıcaktan bende arkadaşla akşam yürüdük eve girdiğimdi saat 10 du duştu v.s derken resmen pert sızmışım inşallah tartı bu hafta bana ve hepimize güler güzeller

hepiciğinizi öptümmm

sevgiyle kalın

haydeee çalışma vakti tempo tempoo

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum
Ya kızlar ben şu gürkan kubilayın bi diyetini yapmaya karar versim böle olmuyo benim bi diyete uymam lazım çünki iş yerinde öğlen sürekli pilav ve makarna oluyo malesef yesen olmuyo ymesen olmuyo bi karar veremedim ne yapsam size bi sorayım didimdi
neyse çok uzattım yine öpüyorum hepinizi
Kuzum maşallah sana ne güzel hem orucunu tutuyosun hemde tartı gülmüş yüzüne sevindim
Esram kuzum maşallah hareket süper
tşk edrm..32 aylık ama geç kaldım sanırım..kışa denk gelince 2 -2.5 yaş dönemi yaza bırakalım dedik...inş sonu tatlı olur:)
Benimde 21 aylık oğlum var bende artık öğrensin istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum altında bezi varken anne çiş diyo ve altına yapıyo acaba öğrenebilirmi artık
Meryem tatilin erkenimi olur ne güzel tamda evlilik yıldönümünüzde valla süper değişiklik olur eşine ve sana

Günaydın yasemin ablacım, Nasılsın

Günaydın,

Güzel bir gün olsun hepimize.

Bana şu an itibariyla bir güzellik olmadı..Tartıldım +1,5 . ben en iyisi saçmalayarak yiyeyim bari..
En azından yedim deyip sineye çekerim..
Acaip demoralize oldum arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.

---

Merryciğim eşin çok iyi bir karar almış çok iyi gelecektir size..

zeynep ve asu Allah kabul etsin niyetlerinizi..

nursena palas'ı ben de istiyorum..:)

--

Gideyim de dertlenip çayın dibine vurayım...

dimi nasılsa sigortasıda yatıyoo....

ay görmesin döver sonra beniii...

Zaten nursena palasa uğramadan tatil olmaz canım
Hadi ben gidiyim artık öptüm sizi

hahah zeynep güldürdün beni:)))

iyi geceler kızlar bende dolanayım biraz daha

hepiciniziz beklerim ne demenk kızlarr sezon tam açılmadığından (kanepeler cuma yada cumartesi geleceğinden)yer yatağı açtım erkek kişilere ama memnun gittiler şükürr
aaa bak sigortaya gelince ne kadan çok misafiir o kadan çalışma demek eee buda eşime zam zam diyeee yansıya bilir gelin gelinn de zam alayımmm

dün çookk yorullduummm valla sabah kahvaltımızı ettik eşimde izin alınca öğleden sonra iztuzuna gittik denize girdik sonra pinik gibi çay falan demledik ordan çıktık kükürtlü su var kadın hastalıklarına falan iyi geliyomuşş 23 derece kayalardan fışkırıyoo çocuklar içinde bölme yapmışlar doğal kayalardan orda oturdukkk suyun içinde oynadık ettik
sonra bahçeli kahvaltı yapılan yer var ora gittik denizin vermiş olduğu açlıkla diyet gitti gümee çok fenayım çooott
bu sabahta kahvaltımızı yaptık yolcular gitti
şimdi çarşaf dün deniz malzemeleri falan bi dünya temizlik çamaşır beni bekliyooo

gel yenam geelll dün bide benim büyük kızın doğum günüsüydüüü yaş pastasından da yedik,
bastık kaloriye bastık kaloriye yaneee
benim tartıı çok fena baktı bana sabah itibariylee 86 gösteriyoduu off offfff haziran 15 +5 olcek benim sanursam cumarteside gösteri var kızın hilton oteline yapılacak mış bakalım ton ton balerin annesi balina nursena:))))))))))))))))) dicekler iymii

.
teşekkür ederim canım

Yenacım dur sakın yapma bende tartıldım ve artı idim bu sabah ama artık tartıda umrumda değil...dün akşam bende dondurma yedim eşimin zoruyla sonra ağlayacaktım nerdeyse sabahtan dolmuştum zati.

sonra yürüyüşe gittik 45 dk yürüdük...artık o bu şu miktar hesap kafamı çok karıştırdım bişey de yapamadım. kaloriyi takip edicem ve de spor yapıcam başka yolu yok canım. eh tabi bizde çoluk çocuk yok ama bizim başka yolumuz yok canım ya sonunda üzülen yine biz. hadi gel şu +90 kabusundan kurtulalım.. sonrası kendiliğinden gelecek eminim

günaydın canım çok yoğun geçiyor günlerin maşallah. ayy herşey güzelde misafir sonrası temizlik ne gıcık iş..kolay gelsin sana...

Esracım sende yürümüşsün baya zaten leslide yapıyorsun maşallah benim pamuğuma...

Gökçe tatlıya bağlanır inşallah her şey...

Dafi
ablacım koşturmaca tam gaz devam ediyor ne kadar fedakarsın maşallah sana elinde hiç aza gitmiyor anacım gibi

herkese kocamannnn günaydın...selamun aleyküm. Oruç tutanlara Rabbim kolaylık versin...maşallah. en cesaret edemedim henüz...bu güzel günleri kaçırmamak lazım...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepimize bol hareketli ve bol eksili bir gün diliyorum

Bu sabah şükür yine 8 buçuğa yakın uyandım Küçük kuzum kendi yatağında uyudu bu gece iyice alışsada bende rahat rahat uyusam Hayır cadı kenardada yatmayı sevmiyor ille ortada olucak sonrada öyle bir yayılıyorki ne eşim ne ben uykumuzu alamıyoruz
Anammmmmm 3 haftam kaldı
Şimdi hemen kahvaltımı yapıp biraz ev işi yapacağım, çamaşır yıkayıp asacağım Dün ütü yapacaktım hesapta ama sağ olsun kızım dün arkadaşlarıyla evde yanlız kalınca kek yapmaya kalkışmış tabi mutfağı savaş alanına çevirmişler birde çok yüksek ateşte pişirmeye çalışmışlar herhalde dışı hafif yanmış içi sıvı kalmış oturup biraz yemişler tabaklara döküp tabi her yeri maf etmişler
Ben Spordan geldiğimde baktım salon dağılmış kızım niye salonu bu kadar dağıttınız her yeri toplayıp gitmiştim derken baktım evde tuhaf bir koku bizimkide mutfağa gidip birşeyler yapmaya çalışıyor.
Meğer kendi pisliğini temizlemeye uğraşıyormuş Dedim sizi Allah kahretmesin madem benim evde olduğum bir gün yapsaydınız ya en azıdan okadar malzeme ziyan olmazdı sizde adam gibi kek yerdiniz yapmayıda öğrenmiş olurdunuz diye Akşam yemeğinden sonra ütüyü erteleyip mecbur mutfağa daldım
Bugünde artık ütü faslını aradan çıkartıp yatak odamıda bir elden geçireceğim tekrar

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor bir döneme girdiniz 10 dakika arayla oturtmaya çalış ama zorlamadan Ben inan okadar çok şaklabanlık yapıyordum ki sıkılmadan otursun diye
Çok şükür 3 - 4 gün içinde alıştı çok şükür ve biz neredeyse 1 senedir bez derdinden kurtulduk RAbbime şükür
Darısı seninde başına

Canım moralini bozma regl öncesindeysen yada suyu eksik içtiysen olabilir
Stres bile şişiriyor biliyorsun
İnşallah eksileride görürsün cuma günü

Nursena abla şükür atlatmışsın misafirleri Allah kolaylık versin sana işlerinde
Kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

Hayırlı sabahlar canlarım
Büyük kızımı okula gönderip azcık daha uyudum sonra kalktım bir dilekçe yazıp küçük kızın okuluna gittim 3 gün izin aldım bu haftayı atlattık haftaya da rapor alacağız artık herhalde mecburen
11 gibi de büyük kızın okula gidip onu alıp geleceğim öğleden sonra eve gelmek istedi de kızların peşinde koştur dur bakalım
Zeynepcim üniversite sınavına girecekler için izin çıktı malesef bize çıkmadı canım o nedenle böyle uğraşıyoruz işte
Bugün için menüm belli o nedenle rahatım dün enişte 5 kilo kadar bezelye almıştı dolaba atmalıkmondan yapacağım bir de bulgur pilavı ve salata ve tabii ki de cacık
Yenam bozma canım moralini yaa suyu az içmiş olabilirsin bence bir de senin malum durum da artı çıkmana neden olmuş olabilir yoksa iyi gidiyorsun maşallah sen yine devam et elbet emeklerinin karşılığını alacaksın
Nursena kolay gelsin sana da resimleri gördüm ne güzel yerler geziyorsunuz bayıldım valla
Pastanız da yenmeyecek gibi değildi ama bugün hafif beslen bol su iç toparlarsın tartıda biraz

Günaydın canlar,

Bundan tam bir yıl önce 99,5 kg ile artık canıma tak edince düzgün beslenmeye ve biraz da olsa spor yapmaya başladım. bu bir yıl içinde tartılmadığım gün belki 30u geçmez. her sabaha bir önceki günün puanını öğrenmek için tartıya koştum. çok yediğimde artı çıktığım da oldu, hiç yemediğimde daha çok artı çıktığım da. ama bu çok yemeleri bir iki günden fazla sürdürmedim hiç. yola çıkarken 44 kg fazlamın hepsinden bu bir yılda kurtulurum sanıyordum. ama kendimin pcos hastası olduğumu hiç hesaba katmıyordum. Bu sabah itibariyle 80.6 kg çıktım. Yani 1 yılda neredeyse 19 kg gitti. Belki kalan 20 küsür kilomu vermek de 1 yılı geçecek. Belki bir yerden sonra hiç kilo veremeyeceğim. 19 kgmı insanlar birkaç ayda da verebiliyor olabilir. Ama ben kendi yolculuğumdan çok memnunum. Bir cesaret doğum kontrol haplarını bırakacağım bu ay daha fazla hormonlarla zarar görmemek için. Zaten siz çoğunuz bu duyguları çok iyi biliyorsunuz. ben bi kez daha hatırlatmak istedim size. 1 yıl önce vücut ölçülerimi almıştım. sizlerle onları paylaşıp susacağım :) Hepinize bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim tabi, iyi ki varsınız kalpleri güzel, kendileri güzel arkadaşlarım.

23 mayıs 2012; 116-101-140-135 99.5 kg bki; 38,9 (göğüs-bel-göbek-basen)
22 mayıs 2013; 105-84-117-118 80.6 kg bki; 31,4 (göğüs-bel-göbek-basen)

Canım bi listeye bağlı kalmak başlangıçta güzel oluyor. zaten sistem oturunca kendin oluşturursun listelerini. gürkan kubilay bana pek güven vermiyor ama sen zaten etüt edersin liste sağlıklı mı değil mi diye. pilav ve makarnayı sınırlamak gerçekten iyi gelecektir sana, öper ve gazaan mübarek olsun derim

Canım benim lütfen moralini bozma. Dün yediğin şeylerin topla kilosu bile 1,5 kg değildir. vücudun başka bir şeye tepki vermiştir. eminim birkaç güne geçecektir. tartıyı da boşver, sağlığın için devam etmek lazım düzgün beslenmeye. sen benden iyi biliyorsun zaten. her şey daha da güzel olacak inşallah.

deme öyle, deme mukaddes

ne balinası yav, gayet güzelsin sen. toparlasın bikaç güne hemen. kızına da başarılar, tam prenses olacak desene :)

Canım benim çok sağol

canım en iyisi tartıyı pek umursamamak, yapamıyoruz o ayrı. tartı nanik yapsa da devam etmek lazım sağlıklı beslenmeye. inşallah çok güzel sonuçlar alacağız. ben de eminim emeklerimizin karşılığını alacağımıza inşallah.

Son düzenleme:

inşallah aldıkları karar haklarında hayırldır..

işte azmin canlı örneği karşımızda paylaşımın için ayrıca çok teşekkürler..evet sen 19 kg verdin ama sağlıklı bir şekilde verdin canım. yolundan vazgeçme...
bende güzel şeyler olacak gibi hissediyorum ama zamanını tam kestiremiyorum öptüm seni

Esracım maşallah sana canım ne güzel yol almışsın
Senin de dediğin gibihızlo gitmektense sağlam ve kalıcı gitmesi en iyisi
Hayat biçimini değiştirmek diyetten sonr devam edemeyeceğin yollara girmemek lazım

Çok teşekkür ederim canım, sizler olmasanız asla bu kadar iyi hissetmezdim kilo verirken. evet yine verirdim belki ama kendi kendimi yerdim neden hızlı gitmiyor diye. ama hayat kilodan ibaret değil. burada çok güçlü kadınlar tanıdım, yani sizleri. şükretmeyi tekrar öğrendim sayenizde. keşke bir durdurma tuşu olsa hayatın da kiloları verince kaldığımız yerden devam etsek. ama hayat akıp gidiyor ve hepsini aynı anda göğüslemek gerekiyor.

ben de inanıyorum canım sana, hem de çok yakında bence

Sağol Asuman abla. kendimce gidiyorum yolumda, inşallah senin gibi ben de yolumun sonuna da yaklaşırım kilo konusunda. belki bir yerden sonra kilo vermem duracak ama bildiğim bir şey var ki Allah bir hastalık vermezse asla bir daha bu kadar çok kilo almayacağım inşallah.

Ay ben ne duygusalım bugün. yazdıkça yazasım geliyor :) öpüyorum ikinizi de canlar.

Bende tam sana onu dicektim ne oldu hayırdır çok duygusalsın diye sen yazmışın ama yazdıkların gerçekten güzel şeyler kuzum çok güzel kilolar vermişsin inşallah bu 1 yıl içindede bi 19 daha gider hedefine ulaşırsın darısıda bize olur ne diyim

Ayrıca gürken kubilaya karşı bende ön yargıyla bakıyodum ama burdan yakın bi tanıdık gidiyo gerçekten çok memnun hiç aç kalmadan zayıflıyorum diyo banada listeler pek sağlıksız gelmedi bakalım hayırlısı kuzum inşallah güzel sonuçlar alırım

ehhe çeneme vurdu duygusallık

canım o zaman uygulamaya başla hemen listeleri, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın. bi süre sonra vücudun sinyal verir zaten yanlış giden bi şey olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…