esracım yazdıklarına katılıyorum canım.birçok mesajını beğeniyorum. birçok konuda yaşından daha olgun düşünüyorsun.lesliemi yaptım, duşumu aldım, bir şeyler yeyip yürüyerek yokuş aşağı hediye almaya gittim. gaza geldim dönerken de yürüdüm yokuş yukarı. takaatim kalmadı ama yürüdüm o yokuşu. kendimi tebrik ediyorum
Sağol canım benim
akşamları yürümeyi ben de çok severim, ama dondurmayla
alışkanlıkları değiştirmek zor geliyor canım, o yüzden bu direnç. ama bebek adımlarıyla da olsa yol almamız lazım alışkanlıkları değiştirmekte.
bu arada 1800-1900 az değil canım, her 10 kg verdiğinde 100 kalori azaltırsın süper olur
canım bize etraftan pompalanan çok saçma bir bilinç var. sanki kilo dediğin hızla verilebilirmiş, biz de en hızlı şekilde vermek zorundaymışız gibi. bu durumda hepimiz çok katı diyetlere yöneliyoruz, sonuç da alıyoruz kilo vererek ama biraz ucu kaçınca o kilolar hoop geri geliyor. doktorlar bangır bangır bağırıyor ayda 4 kgdan fazla kilo kaybı vücuda kanserojen toksinlerin hücum etmesine yol açıyor yağlar parçalanırken diye ama ne çare. kilo verme tam bir faşizm haline gelmiş. hele biraz kilo veren hemen diktatör kesiliyor bu topiklerde. sanki kilo vermek sadece onların hakkı ve kuralı da hızlı yapmakmış gibi atıp tutuyor herkes. oysa hepimiz yavaş ve sağlıkla vermeliyiz kilolarımız, yoksa stresten daha çok yiyoruz. bu sefer metabolizmalarımızın ayarı kaçıyor. yıl başlayalı 20 haftadan fazla olmuş, yarımşar kilo versek 10 kg vermiştik çok kolaylıkla hepimiz. ama ne oldu, moral bozukluğuyla dünya vakit kaybettik. zaten bir haber vardı, bu kilo verme hızıyla ilgili. insanların sandıkları kadar hızlı kilo veremeyeceğini, bu kalori süre hesaplarının yanlış olduğunu, kilo verse bile alacağını anlatan.
Milliyet - Kilo vermenin sırrını çözdüler
çok uzun konuştum, inşallah ukalalık gibi algılanmaz ama kimsenin kilo konusunda faşistlik yapmasına izin vermemek lazım. hele kendi kendimize bu baskıyı hiç yapmamalıyız.
Dafi abla ne kadar şanslı yeğenlerin. çorbayı hazır erişteden yap diyeceğim ama hayatta senin içine sinmez. şımartma bu kadar valla ya (kızkançç, fesatt Esra)
Çok teşekkürler Banucum.
Çok sağol Zeynepcim.. anneciğinin de eline sağlık tarif için :)
çok sevindim bu arada tartının gülmesine :)
amiinn canım çok sağolAblacığım Allah yardımcın olsunNe güzel yine koşturmaca da olsa bütün akrabalar bir arada
İnşallah Rabbim bizede ilerde seninki gibi bir arada bir olmayı nasip eder akrabalarla
ben tuzsuz peynirden yapıyorum başka peynir denemedim canım. yenada dil peyniri demiş aklımın bir köşesinde olsunİçimi mi okudun aynı şeyi düşündüm o bakışlar illede o bakışlar sakin olduğu için tempolu ve oramı buramı çekiştirmeden rahatça yürüyorum Nevzamansız ben o kilodayken diyetisyen 1800 kalori vermişti ve iki haftada 3 kilo vermiştim
Dafi kolay gelsin künefe kaşarla olmaz mıki merak ettim hem tuzsuz hem de sünüyor
kızlarr alıntı yapa yapa geldim yazdım gönderdim çıkış olmuş..of ileri geri yaparken hepsi silindi
neyse hepinizler iyisiniz Yena cım da aramıza dönmüş pek sevindim.EDİCANNN da TOMURCUK u sormuş.
TOmurcuk erken doğum yaptı ama bebesi cuma günü çıkmış küvezden şimdi iyiler
--------------------------------------------------------------------------------------
eşimde bana sürpriz yapmak için dün gitmiş 10-17haziran izin almış.
bizim ilk dügünümüz haziran 12 adana da.. izmitteki düğünümüzde 13haziran da olmuştu.
tam evlilik yılı haftamızda tatile gideriz diye düşünmüş..
ama dayanamadı sonra söledi hemen:) 2 gecedir tur şirketlerine bakıyoruz.
bende dedim ay yazın cok bası,evlilik yıldönümü önemli deildi daha sonra gitseydik (belki biraz daha zayıflardım:)...
ama sonra düşündümde haziran sonu lgs sınavından sonra annemler gelcek..sonra ramazan..
ramazan sonu 2 kuzenimin düğünü var..hem de bir engel çıkar gidemeyiz belki die sustum hemen
geçen sene de hamileyim die gidemedik..
kötü günler yaşandı ve tatile ihtiyacı var eşimin anlıyorum.
umarım güzel gelir bize
ben geldimm ama herkes gitmişş....bi saat önce geldiğimde pek bi kalabalıktı...ama kuzular durmadığı için bende duramamıştım fazla şimdide asucumla meryem kalmışş..hemen girdim aranıza kara kedi gibin...nasılsınızz....minik kuzum uyudu şimdi aldı babası ayağımdan yatağına yatırdı sırada büyük kız var ama oda kitaplarıyla okadar meşgulki kaç kere kızım hadi topla kitaplarını yatma zamanıı dediğimi unuttum yanii...
asucum bişey sorcamm...hafta sonları hariç oruç tutmayı düşünüyorum...hatta iki gündür başladımda....akşam çok su içiyorum ama yatana kadar olan sürede 2 litreyi anca tamamlıyorum...vakit yetmiyo....günlük iki litre su durumu kurtarmazmıı..illa üç litremi içmeliyimm....ay ne çok uzatmışım..:26:
esracım yazdıklarına katılıyorum canım.birçok mesajını beğeniyorum. birçok konuda yaşından daha olgun düşünüyorsun.
erişteye gelince azıcık kesecektim güya bir koyuldum kesmeyeramazana kadar bana yeter
amiinn canım çok sağol
bunlar güzel koşturmacalar. pazar günü hepimiz büyük ablamda yemekteydik. baktım yeni gelinimiz ailesini özlüyor. kadın barışcak gibi görünmüyor. bende bari kardeşini görüp hasret gidersin istedim. gençlerin hepsini çağırdım. gelinin kardeşinide eşiyle birlikte davet ettim.bir taşla iki kuş olsun dedim
ben tuzsuz peynirden yapıyorum başka peynir denemedim canım. yenada dil peyniri demiş aklımın bir köşesinde olsun
ii geceler arkadaşlar...yazılı haftası olunca bu saatlere kadar nette kaldım...bu sabah kızımın bakıcı teyzesi hadi asuhan başlayalım tuvalet eğitimine diyince ve kendisi uygulamaya başlayınca okul dönüşü tüm günüm tuvalette geçti:) fakat elde var sıfır tüm kıyafetlerimiz mahvoldu fakattt henüz başarı sıfır:) aslında haziranı bekliyecektik ama sıcaklardan çok kötü oldu minişim haliyle iş güç arasına sıkıştırdık:) bakalım Mevlam güzel eyler inş sonunu...kendime bir hafta verdim en az rayına oturtmak için...ve tabiki sağlıklı beslenme işi sapıtmalar hariç genel olarak fena değil ama oda istenilen seviyeye gelmedi gelemedi getirtmiyorlar cnm:) şaka şaka şuç benim ...okul dönüşü tartı 97 gösterince anlam veremedim:)
Yenam bende çok vakit ayırmak istiyorum ama anca bu kadar ... bazen cööö deyip kaçıyorumCanım biz de seni çok seviyoruz...
Buraya daha fazla vakit ayırsan ne güzel olur ..
İyi akşamlar
Yenacım menünün maşallahı var dondurmada yemeseydin iyi olurdu haa diyenene bak deme çünkü benim yediğim çok güzeldi
Aha ben de 97 ile carpisyorum nedir anlamadim zaten ilk tartim 3 hafta once 98.5 di sabir diyorum bisi demiyorum su hareketedag olsa erirdi masallah gobegim dayaniyor
Kuzum maşallah sana ne güzel hem orucunu tutuyosun hemde tartı gülmüş yüzüne sevindimmerak etme hepimize bol bol gülecek inşallah...yemek koydum bende....makineyi boşalttım yeniden doldurdum...vakit geçmiyo
anacım...eşimin çıkış saatine yakın çocuklarla beraber yanına gidicez ordanda parka gideriz biraz kurtlarını döksünler...kendim içinde
salata malzemelerimi hazırladım bi doğraması kaldı onuda ezandan az önce yaparım hemde vakit geçirmiş olurum...bu akşam salata
ve yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece çünkü dün akşam yediklerimde hafif olmasına rağmen çok rahatsız oldum zaten yemek
yemesem bile olur sadece su istiyorumm....
Esram kuzum maşallah hareket süperlesliemi yaptım, duşumu aldım, bir şeyler yeyip yürüyerek yokuş aşağı hediye almaya gittim. gaza geldim dönerken de yürüdüm yokuş yukarı. takaatim kalmadı ama yürüdüm o yokuşu. kendimi tebrik ediyorum
Sağol canım benim
akşamları yürümeyi ben de çok severim, ama dondurmayla
alışkanlıkları değiştirmek zor geliyor canım, o yüzden bu direnç. ama bebek adımlarıyla da olsa yol almamız lazım alışkanlıkları değiştirmekte.
bu arada 1800-1900 az değil canım, her 10 kg verdiğinde 100 kalori azaltırsın süper olur
canım bize etraftan pompalanan çok saçma bir bilinç var. sanki kilo dediğin hızla verilebilirmiş, biz de en hızlı şekilde vermek zorundaymışız gibi. bu durumda hepimiz çok katı diyetlere yöneliyoruz, sonuç da alıyoruz kilo vererek ama biraz ucu kaçınca o kilolar hoop geri geliyor. doktorlar bangır bangır bağırıyor ayda 4 kgdan fazla kilo kaybı vücuda kanserojen toksinlerin hücum etmesine yol açıyor yağlar parçalanırken diye ama ne çare. kilo verme tam bir faşizm haline gelmiş. hele biraz kilo veren hemen diktatör kesiliyor bu topiklerde. sanki kilo vermek sadece onların hakkı ve kuralı da hızlı yapmakmış gibi atıp tutuyor herkes. oysa hepimiz yavaş ve sağlıkla vermeliyiz kilolarımız, yoksa stresten daha çok yiyoruz. bu sefer metabolizmalarımızın ayarı kaçıyor. yıl başlayalı 20 haftadan fazla olmuş, yarımşar kilo versek 10 kg vermiştik çok kolaylıkla hepimiz. ama ne oldu, moral bozukluğuyla dünya vakit kaybettik. zaten bir haber vardı, bu kilo verme hızıyla ilgili. insanların sandıkları kadar hızlı kilo veremeyeceğini, bu kalori süre hesaplarının yanlış olduğunu, kilo verse bile alacağını anlatan.
Milliyet - Kilo vermenin sırrını çözdüler
çok uzun konuştum, inşallah ukalalık gibi algılanmaz ama kimsenin kilo konusunda faşistlik yapmasına izin vermemek lazım. hele kendi kendimize bu baskıyı hiç yapmamalıyız.
Dafi abla ne kadar şanslı yeğenlerin. çorbayı hazır erişteden yap diyeceğim ama hayatta senin içine sinmez. şımartma bu kadar valla ya (kızkançç, fesatt Esra)
Çok teşekkürler Banucum.
Çok sağol Zeynepcim.. anneciğinin de eline sağlık tarif için :)
çok sevindim bu arada tartının gülmesine :)
Benimde 21 aylık oğlum var bende artık öğrensin istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum altında bezi varken anne çiş diyo ve altına yapıyo acaba öğrenebilirmi artıktşk edrm..32 aylık ama geç kaldım sanırım..kışa denk gelince 2 -2.5 yaş dönemi yaza bırakalım dedik...inş sonu tatlı olur:)
Meryem tatilin erkenimi olur ne güzel tamda evlilik yıldönümünüzde valla süper değişiklik olur eşine ve sanakızlarr alıntı yapa yapa geldim yazdım gönderdim çıkış olmuş..of ileri geri yaparken hepsi silindi
neyse hepinizler iyisiniz Yena cım da aramıza dönmüş pek sevindim.EDİCANNN da TOMURCUK u sormuş.
TOmurcuk erken doğum yaptı ama bebesi cuma günü çıkmış küvezden şimdi iyiler
--------------------------------------------------------------------------------------
eşimde bana sürpriz yapmak için dün gitmiş 10-17haziran izin almış.
bizim ilk dügünümüz haziran 12 adana da.. izmitteki düğünümüzde 13haziran da olmuştu.
tam evlilik yılı haftamızda tatile gideriz diye düşünmüş..
ama dayanamadı sonra söledi hemen:) 2 gecedir tur şirketlerine bakıyoruz.
bende dedim ay yazın cok bası,evlilik yıldönümü önemli deildi daha sonra gitseydik (belki biraz daha zayıflardım:)...
ama sonra düşündümde haziran sonu lgs sınavından sonra annemler gelcek..sonra ramazan..
ramazan sonu 2 kuzenimin düğünü var..hem de bir engel çıkar gidemeyiz belki die sustum hemen
geçen sene de hamileyim die gidemedik..
kötü günler yaşandı ve tatile ihtiyacı var eşimin anlıyorum.
umarım güzel gelir bize
günaydınlarrrrrr hatunlar
mutlu zehra
artık eve dönerken pek yürüyemiyorum ssıcaktan bende arkadaşla akşam yürüdük eve girdiğimdi saat 10 du duştu v.s derken resmen pert sızmışım inşallah tartı bu hafta bana ve hepimize güler güzeller
hepiciğinizi öptümmm
sevgiyle kalın
haydeee çalışma vakti tempo tempoo
dimi nasılsa sigortasıda yatıyoo....
ay görmesin döver sonra beniii...
Zaten nursena palasa uğramadan tatil olmaz canım
Hadi ben gidiyim artıköptüm sizi
hahah zeynep güldürdün beni:)))
iyi geceler kızlar bende dolanayım biraz daha
gel yenam geelll dün bide benim büyük kızın doğum günüsüydüüü yaş pastasından da yedik,Günaydın,
Güzel bir gün olsun hepimize.
Bana şu an itibariyla bir güzellik olmadı..Tartıldım +1,5 . ben en iyisi saçmalayarak yiyeyim bari..
En azından yedim deyip sineye çekerim..
Acaip demoralize oldum arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.
---
Merryciğim eşin çok iyi bir karar almış çok iyi gelecektir size..
zeynep ve asu Allah kabul etsin niyetlerinizi..
nursena palas'ı ben de istiyorum..:)
--
Gideyim de dertlenip çayın dibine vurayım...
teşekkür ederim canımAvatarın çok güzel...
.
Yenacım dur sakın yapma bende tartıldım ve artı idim bu sabah ama artık tartıda umrumda değil...dün akşam bende dondurma yedim eşimin zoruyla sonra ağlayacaktım nerdeyse sabahtan dolmuştum zati.Günaydın,
Bana şu an itibariyla bir güzellik olmadı..Tartıldım +1,5 . ben en iyisi saçmalayarak yiyeyim bari..
---
--
hepiciniziz beklerim ne demenk kızlarr sezon tam açılmadığından (kanepeler cuma yada cumartesi geleceğinden)yer yatağı açtım erkek kişilere ama memnun gittiler şükürr
aaa bak sigortaya gelince ne kadan çok misafiir o kadan çalışma demek eee buda eşime zam zam diyeee yansıya bilir gelin gelinn de zam alayımmm
dün çookk yorullduummm valla sabah kahvaltımızı ettik eşimde izin alınca öğleden sonra iztuzuna gittik denize girdik sonra pinik gibi çay falan demledik ordan çıktık kükürtlü su var kadın hastalıklarına falan iyi geliyomuşş 23 derece kayalardan fışkırıyoo çocuklar içinde bölme yapmışlar doğal kayalardan orda oturdukkk suyun içinde oynadık ettik
sonra bahçeli kahvaltı yapılan yer var ora gittik denizin vermiş olduğu açlıkla diyet gitti gümee çok fenayım çooott
bu sabahta kahvaltımızı yaptık yolcular gitti
şimdi çarşaf dün deniz malzemeleri falan bi dünya temizlik çamaşır beni bekliyooo
ii geceler arkadaşlar...yazılı haftası olunca bu saatlere kadar nette kaldım...bu sabah kızımın bakıcı teyzesi hadi asuhan başlayalım tuvalet eğitimine diyince ve kendisi uygulamaya başlayınca okul dönüşü tüm günüm tuvalette geçti:) fakat elde var sıfır tüm kıyafetlerimiz mahvoldu fakattt henüz başarı sıfır:) aslında haziranı bekliyecektik ama sıcaklardan çok kötü oldu minişim haliyle iş güç arasına sıkıştırdık:) bakalım Mevlam güzel eyler inş sonunu...kendime bir hafta verdim en az rayına oturtmak için...ve tabiki sağlıklı beslenme işi sapıtmalar hariç genel olarak fena değil ama oda istenilen seviyeye gelmedi gelemedi getirtmiyorlar cnm:) şaka şaka şuç benim ...okul dönüşü tartı 97 gösterince anlam veremedim:)
Günaydın,
---
--
gel yenam geelll dün bide benim büyük kızın doğum günüsüydüüü yaş pastasından da yedik,
bastık kaloriye bastık kaloriye yaneee
benim tartıı çok fena baktı bana sabah itibariylee 86 gösteriyoduu off offfff haziran 15 +5 olcek benim sanursam cumarteside gösteri var kızın hilton oteline yapılacak mış bakalım ton ton balerin annesi balina nursena:))))))))))))))))) dicekler iymii
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum
Ya kızlar ben şu gürkan kubilayın bi diyetini yapmaya karar versim böle olmuyo benim bi diyete uymam lazım çünki iş yerinde öğlen sürekli pilav ve makarna oluyo malesef yesen olmuyo ymesen olmuyo bi karar veremedim ne yapsam size bi sorayım didimdi
neyse çok uzattım yine öpüyorum hepinizi
Günaydın,
gel yenam geelll dün bide benim büyük kızın doğum günüsüydüüü yaş pastasından da yedik,
bastık kaloriye bastık kaloriye yaneee
benim tartıı çok fena baktı bana sabah itibariylee 86 gösteriyoduu off offfff haziran 15 +5 olcek benim sanursam cumarteside gösteri var kızın hilton oteline yapılacak mış bakalım ton ton balerin annesi balina nursena:))))))))))))))))) dicekler iymii
Yenacım dur sakın yapma bende tartıldım ve artı idim bu sabah ama artık tartıda umrumda değil...dün akşam bende dondurma yedim eşimin zoruyla sonra ağlayacaktım nerdeyse sabahtan dolmuştum zati.
sonra yürüyüşe gittik 45 dk yürüdük...artık o bu şu miktar hesap kafamı çok karıştırdım bişey de yapamadım. kaloriyi takip edicem ve de spor yapıcam başka yolu yok canım. eh tabi bizde çoluk çocuk yok ama bizim başka yolumuz yok canım ya sonunda üzülen yine biz. hadi gel şu +90 kabusundan kurtulalım.. sonrası kendiliğinden gelecek eminim
Esracım sende yürümüşsün baya zaten leslide yapıyorsunmaşallah benim pamuğuma...
Sagol banucum yazdiklarin icin!
Görümcede napsin öyle birsey yapsa bile sonucta annesi atsan atilmaz satsan satilmaz...
Gece uyudukmu uyumadik esimde bende oturduk gözümüze uyku girmedi düsünceden... Sabah bu bilgileri aldiktan sonra birazda olsa 2-3saat uyuduk...
Bu sabah kayinpederle konusmuslar. Kv de demis ben sucsuzum falan filan adam zile basti daldi iceri diye... (Simdi esimin abisi adami ariyor ismini cep numarasini falan bulmuslar, nasil bulduklarini bende bilmiyorum... her neyse)
Sonra benim yeni doguran kucuk görümce gelmis oda demiski baba bosanmayin, kadin olarak görmesende senin himayen altinda olsun demis.
Kayinpederde zaten kucuk kizina dayanamaz kabul etmis, ama artik o benim esim degil demis.
Anliycaginiz bosanmiyorlar. Ama kari koca hayatlari bitti... Tabi esimin abisi adami bulup, adam eve zorla girdim falan derse, kv aklanmis olucak...
Hayirlisi bakalim. Insallah adam eve zorla girmistir... Böylelikle cocuklari esi, gelinleri ve damatlari üzülmekten kurtulur.
Hayirlisi...
Günaydın canlar,
Bundan tam bir yıl önce 99,5 kg ile artık canıma tak edince düzgün beslenmeye ve biraz da olsa spor yapmaya başladım. bu bir yıl içinde tartılmadığım gün belki 30u geçmez. her sabaha bir önceki günün puanını öğrenmek için tartıya koştum. çok yediğimde artı çıktığım da oldu, hiç yemediğimde daha çok artı çıktığım da. ama bu çok yemeleri bir iki günden fazla sürdürmedim hiç. yola çıkarken 44 kg fazlamın hepsinden bu bir yılda kurtulurum sanıyordum. ama kendimin pcos hastası olduğumu hiç hesaba katmıyordum. Bu sabah itibariyle 80.6 kg çıktım. Yani 1 yılda neredeyse 19 kg gitti. Belki kalan 20 küsür kilomu vermek de 1 yılı geçecek. Belki bir yerden sonra hiç kilo veremeyeceğim. 19 kgmı insanlar birkaç ayda da verebiliyor olabilir. Ama ben kendi yolculuğumdan çok memnunum. Bir cesaret doğum kontrol haplarını bırakacağım bu ay daha fazla hormonlarla zarar görmemek için. Zaten siz çoğunuz bu duyguları çok iyi biliyorsunuz. ben bi kez daha hatırlatmak istedim size. 1 yıl önce vücut ölçülerimi almıştım. sizlerle onları paylaşıp susacağım :) Hepinize bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim tabi, iyi ki varsınız kalpleri güzel, kendileri güzel arkadaşlarım.
23 mayıs 2012; 116-101-140-135 99.5 kg bki; 38,8 (göğüs-bel-göbek-basen)
22 mayıs 2013; 105-84-117-118 80.6 kg bki; 31,4 (göğüs-bel-göbek-basen)
Canım benim çok sağol
canım en iyisi tartıyı pek umursamamak, yapamıyoruz o ayrı. tartı nanik yapsa da devam etmek lazım sağlıklı beslenmeye. inşallah çok güzel sonuçlar alacağız. ben de eminim emeklerimizin karşılığını alacağımıza inşallah.
işte azmin canlı örneği karşımızda paylaşımın için ayrıca çok teşekkürler..evet sen 19 kg verdin ama sağlıklı bir şekilde verdin canım. yolundan vazgeçme...
bende güzel şeyler olacak gibi hissediyorum ama zamanını tam kestiremiyorumöptüm seni
Esracım maşallah sana canım ne güzel yol almışsın
Senin de dediğin gibihızlo gitmektense sağlam ve kalıcı gitmesi en iyisi
Hayat biçimini değiştirmek diyetten sonr devam edemeyeceğin yollara girmemek lazım
Bende tam sana onu dicektim ne oldu hayırdır çok duygusalsın diye sen yazmışın ama yazdıkların gerçekten güzel şeyler kuzum çok güzel kilolar vermişsin inşallah bu 1 yıl içindede bi 19 daha gider hedefine ulaşırsın darısıda bize olur ne diyimGünaydın canlar,
Bundan tam bir yıl önce 99,5 kg ile artık canıma tak edince düzgün beslenmeye ve biraz da olsa spor yapmaya başladım. bu bir yıl içinde tartılmadığım gün belki 30u geçmez. her sabaha bir önceki günün puanını öğrenmek için tartıya koştum. çok yediğimde artı çıktığım da oldu, hiç yemediğimde daha çok artı çıktığım da. ama bu çok yemeleri bir iki günden fazla sürdürmedim hiç. yola çıkarken 44 kg fazlamın hepsinden bu bir yılda kurtulurum sanıyordum. ama kendimin pcos hastası olduğumu hiç hesaba katmıyordum. Bu sabah itibariyle 80.6 kg çıktım. Yani 1 yılda neredeyse 19 kg gitti. Belki kalan 20 küsür kilomu vermek de 1 yılı geçecek. Belki bir yerden sonra hiç kilo veremeyeceğim. 19 kgmı insanlar birkaç ayda da verebiliyor olabilir. Ama ben kendi yolculuğumdan çok memnunum. Bir cesaret doğum kontrol haplarını bırakacağım bu ay daha fazla hormonlarla zarar görmemek için. Zaten siz çoğunuz bu duyguları çok iyi biliyorsunuz. ben bi kez daha hatırlatmak istedim size. 1 yıl önce vücut ölçülerimi almıştım. sizlerle onları paylaşıp susacağım :) Hepinize bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim tabi, iyi ki varsınız kalpleri güzel, kendileri güzel arkadaşlarım.
23 mayıs 2012; 116-101-140-135 99.5 kg bki; 38,9 (göğüs-bel-göbek-basen)
22 mayıs 2013; 105-84-117-118 80.6 kg bki; 31,4 (göğüs-bel-göbek-basen)
Canım bi listeye bağlı kalmak başlangıçta güzel oluyor. zaten sistem oturunca kendin oluşturursun listelerini. gürkan kubilay bana pek güven vermiyor ama sen zaten etüt edersin liste sağlıklı mı değil mi diye. pilav ve makarnayı sınırlamak gerçekten iyi gelecektir sana, öper ve gazaan mübarek olsun derim
Canım benim lütfen moralini bozma. Dün yediğin şeylerin topla kilosu bile 1,5 kg değildir. vücudun başka bir şeye tepki vermiştir. eminim birkaç güne geçecektir. tartıyı da boşver, sağlığın için devam etmek lazım düzgün beslenmeye. sen benden iyi biliyorsun zaten. her şey daha da güzel olacak inşallah.
deme öyle, deme mukaddes
ne balinası yav, gayet güzelsin sen. toparlasın bikaç güne hemen. kızına da başarılar, tam prenses olacak desene :)
Canım benim çok sağol
canım en iyisi tartıyı pek umursamamak, yapamıyoruz o ayrı. tartı nanik yapsa da devam etmek lazım sağlıklı beslenmeye. inşallah çok güzel sonuçlar alacağız. ben de eminim emeklerimizin karşılığını alacağımıza inşallah.
Bende tam sana onu dicektim ne oldu hayırdır çok duygusalsın diye sen yazmışın ama yazdıkların gerçekten güzel şeyler kuzum çok güzel kilolar vermişsin inşallah bu 1 yıl içindede bi 19 daha gider hedefine ulaşırsın darısıda bize olur ne diyim
Ayrıca gürken kubilaya karşı bende ön yargıyla bakıyodum ama burdan yakın bi tanıdık gidiyo gerçekten çok memnun hiç aç kalmadan zayıflıyorum diyo banada listeler pek sağlıksız gelmedi bakalım hayırlısı kuzum inşallah güzel sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?